-
[B][U]Monster[/U][/B]
גנרל די מחייך חיוך קר וזדוני,מפלצת השרשראות מתקדמת לכיוונו של אייס דוימון שמגיב בעזרת שד הלילה שלו,מפלצת המתכת והצל נאבקים זה בזה,אייס דוימון משתמש בציפורן לילה אל גנרל די אך הוא תופס את ידו,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"נסה בפעם הבאה" הוא הודף את אייס דוימון,שחוזר להיות אמפמון,גנרל די אומר לך:"אני מצטער,הפסדת,נסה בפעם הבאה" הוא חושף שיניים לבנות מדהימות לעומת הנפש השחורה שיש לו,הוא מוציא את הדיג'יכלי שלו ומחזיר את בלפמון שלו למידע דיגיטלי שחור משחור,אתה מרגיש את האנרגיה שפולט המידע,כשהמידע נעלם גם הגנרל די.
אמפמון אומר לך:"אני מצטער שהפסדתי לגנרל המטומטם הזה,הבלפמון שלו,לא עשה כלום וניצח,אני לא מבין מה קרה פה!".
[B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
סטיו אומר לך:"אין לי מושג,הוא היה שמה?לא נראה לי,קינן הוא לא סוכן מין השורה,הוא לא רשום בסוכנות בתור סוכן,או בתור מפקד,הוא סתם עוזר למפקדים שיש לו גישה ל-DATS באופן חופשי לגמרי,ואני בספק אם זה בירדמון או אקווילמון".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275969][B][U]Monster[/U][/B]
גנרל די מחייך חיוך קר וזדוני,מפלצת השרשראות מתקדמת לכיוונו של אייס דוימון שמגיב בעזרת שד הלילה שלו,מפלצת המתכת והצל נאבקים זה בזה,אייס דוימון משתמש בציפורן לילה אל גנרל די אך הוא תופס את ידו,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"נסה בפעם הבאה" הוא הודף את אייס דוימון,שחוזר להיות אמפמון,גנרל די אומר לך:"אני מצטער,הפסדת,נסה בפעם הבאה" הוא חושף שיניים לבנות מדהימות לעומת הנפש השחורה שיש לו,הוא מוציא את הדיג'יכלי שלו ומחזיר את בלפמון שלו למידע דיגיטלי שחור משחור,אתה מרגיש את האנרגיה שפולט המידע,כשהמידע נעלם גם הגנרל די.
אמפמון אומר לך:"אני מצטער שהפסדתי לגנרל המטומטם הזה,הבלפמון שלו,לא עשה כלום וניצח,אני לא מבין מה קרה פה!".
סטיו אומר לך:"אין לי מושג,הוא היה שמה?לא נראה לי,קינן הוא לא סוכן מין השורה,הוא לא רשום בסוכנות בתור סוכן,או בתור מפקד,הוא סתם עוזר למפקדים שיש לו גישה ל-DATS באופן חופשי לגמרי,ואני בספק אם זה בירדמון או אקווילמון".[/QUOTE]
"טוב בוא נלך ובדרך תסביר לי עוד מה קינן" אומר כהוראה בזמן שאלך.
-
סטיו אומר לך:"קינן אף פעם לא היה סוכן Dats,לפני המלחמה נגד הדוקטור המשוגע קוטורה,הוא היה לוחם העולם הדיגיטלי,בזמן המלחמה נגד הדוקטור הוא עזר למרקוס דיימון ולשאר המפקדים של ימינו ולשני המפקדים הקודמים לנצח את הדוקטור,אחרי המלחמה הוא חזר לעולם הדיגיטלי,ובזמן והמשימה האחרונה של מרקוס הוא היה מפקד יחידה,עכשיו הוא עוזר למפקדים למצוא סוכנים חדשים ולאמן אותם".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275985][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
סטיו אומר לך:"קינן אף פעם לא היה סוכן Dats,לפני המלחמה נגד הדוקטור המשוגע קוטורה,הוא היה לוחם העולם הדיגיטלי,בזמן המלחמה נגד הדוקטור הוא עזר למרקוס דיימון ולשאר המפקדים של ימינו ולשני המפקדים הקודמים לנצח את הדוקטור,אחרי המלחמה הוא חזר לעולם הדיגיטלי,ובזמן והמשימה האחרונה של מרקוס הוא היה מפקד יחידה,עכשיו הוא עוזר למפקדים למצוא סוכנים חדשים ולאמן אותם".[/QUOTE]
*זה קורודה
" טוב אז אתה יכול להסביר לי את הבסיס של דיג'ימון ומה אתה יודע?" אומר בבירור מידע.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1275969][B][U]Monster[/U][/B]
.[/QUOTE]
אני אומר לאמפמון " לא נורא שהפסדת.אתה היית טוב מאוד ונלחמת מצוין בקרב נגד באלמון. לצערינו באלמון היה יותר מיומן ממך בקרב.אל תדאג אנחנו עוד ננקום בגנרל די הזה ". אני אחזיר את אמפמון לדיג'יכלי שלי ואז אלך למקום אחר באימונים להתאמן שם עם אמפמון שלי
-
[QUOTE]DigiSaver
*דאון מדבר איתך,לא דאסק
דאסק מסתכל עליך ואומר לך:"אני לא נלחם נגד טירונים,ואני לא מדבר על הדיג'ימון" הוא מוציא את הדיג'יכלי שלו ולוחץ על הכפתור האמצעי,לונמון הופך להיות מידע דיגיטלי סגול,אתה מרגיש סוג של אנרגיה בוקעת מהאנרגיה הזו,אחרי שהמידע נעלם גם האנרגיה נעלמת,אגומון אומר לך:"הלונמון הזה,הוא לא דיג'ימון רגיל,הוא חזק מאוד,אפילו בתור מידע".[/QUOTE]
"אז תילחם איתי אתה דאון." אומר לדאון ואצביע עליו .לאחר מכן אומר לאגומון:"קדימה,אתה מוכן לקרב אגומון?" בביטחון.
-
[B][U]Sakurai Tomoki[/U][/B]
קודמון זז במהירות לצדדי המגרש ויורה לכיוון רגליו של ויימון,אך הוא מצליח להתחמק,הוא משתמש במתקפת להבה כחולה,קודמון מתחמק מההתקפה אך בזירה יש סוג של מכתש קטן באזור ההתקפה,מלקום אומר לך:"הזירה עשויה מתכת יצוקה,תחשוב מה היה קורה עם זה היה פוגע בקודמון".
סטיו אומר לך:"את הבסיס אין לי מושג,אבל לפי מה שהבנתי הדיג'ימונים הם באגים בתוכנה שקיבלו חיים,במערכת הטילים של הפנטגון נוצר השער הדיגיטלי הראשון,הוא נשלח לכול העולם,בגלל זה יש אנרגיה דיגיטלית כמעט בכול העולם".
[B][U]Monster[/U][/B]
אתה מחזיר את אמפמון לדיג'יכלי שלו,אתה רואה שהאזור שהיה בקרב הכול הרוס,אתה רואה כמה סוכנים מעולפים,אתה שומע קול של בן בוקע מתוך הדיג'יכלי שלך,הוא אומר לך:"תבוא דחוף לחדר הפיקוד,אנחנו דורשים מידע על מה שידוע לך על הגנרלים".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
דאון מסתכל עליך ואומר לך:"תשמור את זה לגמר,אם תביס את דיוויס ואת קינן אנחנו נלחם,קורונמון שלי מחכה גם הוא לקרב" הוא פונה לאגומון ואומר:"בשביל לנצח את קינן ואת דיוויס תצטרך ללמוד התקפה חדשה,את קרן השמש,תלמד אותה,אתה תביס כול אחד שיעמוד מולך" קורונמון אומר לאגומון:"חוץ ממני כמובן" הוא מצחקק ברשעות זדונית קטנה.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1276219][B][U]Sakurai Tomoki[/U][/B]
קודמון זז במהירות לצדדי המגרש ויורה לכיוון רגליו של ויימון,אך הוא מצליח להתחמק,הוא משתמש במתקפת להבה כחולה,קודמון מתחמק מההתקפה אך בזירה יש סוג של מכתש קטן באזור ההתקפה,מלקום אומר לך:"הזירה עשויה מתכת יצוקה,תחשוב מה היה קורה עם זה היה פוגע בקודמון".[/QUOTE]
"הוא יודע שאנחנו יודעים הכל על וימון שלו, תעשה מה שעשינו בקרב הראשון, תמשיך להסתובב אבל תקפוץ באמצע בפתאומיות ותפתיע אותו" אני אומר לקודמון די חלש (כדי שמלקולם לא ישמע אותי) ומקווה שזה יצליח, רק ניסיון.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1276219][B][U]Sakurai Tomoki[/U][/B]
קודמון זז במהירות לצדדי המגרש ויורה לכיוון רגליו של ויימון,אך הוא מצליח להתחמק,הוא משתמש במתקפת להבה כחולה,קודמון מתחמק מההתקפה אך בזירה יש סוג של מכתש קטן באזור ההתקפה,מלקום אומר לך:"הזירה עשויה מתכת יצוקה,תחשוב מה היה קורה עם זה היה פוגע בקודמון".
סטיו אומר לך:"את הבסיס אין לי מושג,אבל לפי מה שהבנתי הדיג'ימונים הם באגים בתוכנה שקיבלו חיים,במערכת הטילים של הפנטגון נוצר השער הדיגיטלי הראשון,הוא נשלח לכול העולם,בגלל זה יש אנרגיה דיגיטלית כמעט בכול העולם".
[B][U]Monster[/U][/B]
אתה מחזיר את אמפמון לדיג'יכלי שלו,אתה רואה שהאזור שהיה בקרב הכול הרוס,אתה רואה כמה סוכנים מעולפים,אתה שומע קול של בן בוקע מתוך הדיג'יכלי שלך,הוא אומר לך:"תבוא דחוף לחדר הפיקוד,אנחנו דורשים מידע על מה שידוע לך על הגנרלים".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
דאון מסתכל עליך ואומר לך:"תשמור את זה לגמר,אם תביס את דיוויס ואת קינן אנחנו נלחם,קורונמון שלי מחכה גם הוא לקרב" הוא פונה לאגומון ואומר:"בשביל לנצח את קינן ואת דיוויס תצטרך ללמוד התקפה חדשה,את קרן השמש,תלמד אותה,אתה תביס כול אחד שיעמוד מולך" קורונמון אומר לאגומון:"חוץ ממני כמובן" הוא מצחקק ברשעות זדונית קטנה.[/QUOTE]
"מוזר תגיד איזה סוג גאוגמון?" אומר בתמיהה.
-
[QUOTE]DigiSaver
דאון מסתכל עליך ואומר לך:"תשמור את זה לגמר,אם תביס את דיוויס ואת קינן אנחנו נלחם,קורונמון שלי מחכה גם הוא לקרב" הוא פונה לאגומון ואומר:"בשביל לנצח את קינן ואת דיוויס תצטרך ללמוד התקפה חדשה,את קרן השמש,תלמד אותה,אתה תביס כול אחד שיעמוד מולך" קורונמון אומר לאגומון:"חוץ ממני כמובן" הוא מצחקק ברשעות זדונית קטנה.[/QUOTE]
"טוב,תודה.." אומר לדאון ודאסק ולאחר מכן אלך עם אגומון לחפש יריב אחר.
-
[B][U]Sakurai Tomoki[/U][/B]
קודמון מהנהן,הוא ממשיך להסתובב,ויימון עוצם עיניים,קודמון מתנפל על ויימון אך הוא מגיב בתפיסת קודמון,קודמון מנצל את המגע הזה בשביל לחשמל את ויימון,אך ויימון לא עוזב את קודמון,מלקום אומר לך:"הוא יכול לספוג את ההתקפה הזו במשך ימים שלמים,עקבתי אחריכם מהרגע שהגעתם לראשונה ל-DATS".
סטיו אומר לך:"אחי,אתה חופר לי אתה יודע?אתה יודע מה בתור עונש אני מאתגר אותך ואת גאומון לקרב" גבומון אומר לך:"קרב!קרב!קרב!" גאומון יוצא מהדיג'יכלי שלך ואומר:"אם אין ברירה,אני מוכן",סטיו אומר לך:"תתחיל את ההתקפה".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
אגומון אומר לך:"קרן שמש,נשמעת התקפה טובה,אבל ההתקפה המוזרה הזו שלונמון עשה קודם זה באמת מרשים,מעניין אם זה מה שהביס את קורונמון או שלונמון עשה משהו אחרי",אתה שומע קול של בת שאומרת:"לונמון השתמש בהתקפת 'חושך אפל' ששואבת את כול האורות למשך מספר שניות,אחרי זה הוא השתמש במתקפת שאיבת אנרגיה שלקחה מקורונמון את שאר הכוחות שנשארו לו" אתה רואה סוכנת בגילך,בעלת שיער בלונידני ועיניים חומות,סוכריה על מקל בפיה,אתה רואה דיג'יכלי ירוק-ורוד בידה.
-
[QUOTE]DigiSaver
אגומון אומר לך:"קרן שמש,נשמעת התקפה טובה,אבל ההתקפה המוזרה הזו שלונמון עשה קודם זה באמת מרשים,מעניין אם זה מה שהביס את קורונמון או שלונמון עשה משהו אחרי",אתה שומע קול של בת שאומרת:"לונמון השתמש בהתקפת 'חושך אפל' ששואבת את כול האורות למשך מספר שניות,אחרי זה הוא השתמש במתקפת שאיבת אנרגיה שלקחה מקורונמון את שאר הכוחות שנשארו לו" אתה רואה סוכנת בגילך,בעלת שיער בלונידני ועיניים חומות,סוכריה על מקל בפיה,אתה רואה דיג'יכלי ירוק-ורוד בידה.[/QUOTE]
"מי את?" אשאל את הסוכנת הבלונדינית עם הסוכריה בפיה ועם הדיג'יכלי הירוק-ורוד שבידה "ואיך את יודעת כ"כ על המתקפה הזאת?"
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1276244][B][U]Sakurai Tomoki[/U][/B]
קודמון מהנהן,הוא ממשיך להסתובב,ויימון עוצם עיניים,קודמון מתנפל על ויימון אך הוא מגיב בתפיסת קודמון,קודמון מנצל את המגע הזה בשביל לחשמל את ויימון,אך ויימון לא עוזב את קודמון,מלקום אומר לך:"הוא יכול לספוג את ההתקפה הזו במשך ימים שלמים,עקבתי אחריכם מהרגע שהגעתם לראשונה ל-DATS".
סטיו אומר לך:"אחי,אתה חופר לי אתה יודע?אתה יודע מה בתור עונש אני מאתגר אותך ואת גאומון לקרב" גבומון אומר לך:"קרב!קרב!קרב!" גאומון יוצא מהדיג'יכלי שלך ואומר:"אם אין ברירה,אני מוכן",סטיו אומר לך:"תתחיל את ההתקפה".
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
אגומון אומר לך:"קרן שמש,נשמעת התקפה טובה,אבל ההתקפה המוזרה הזו שלונמון עשה קודם זה באמת מרשים,מעניין אם זה מה שהביס את קורונמון או שלונמון עשה משהו אחרי",אתה שומע קול של בת שאומרת:"לונמון השתמש בהתקפת 'חושך אפל' ששואבת את כול האורות למשך מספר שניות,אחרי זה הוא השתמש במתקפת שאיבת אנרגיה שלקחה מקורונמון את שאר הכוחות שנשארו לו" אתה רואה סוכנת בגילך,בעלת שיער בלונידני ועיניים חומות,סוכריה על מקל בפיה,אתה רואה דיג'יכלי ירוק-ורוד בידה.[/QUOTE]
"טוב אגרוף ממוקד על הלב של גבומון בחוזקה!" אומר בכעס.
-
[B][U]DigiSaver[/U][/B]
הסוכנת אומרת לך:"קוראים לי דיאנה,ואני מאתגרת אותך ואת אגומון לקרב,אם אתה רוצה תשובות לגבי דאסק ודאון,תצטרך להביס אותי ואת פלאמון שלי!" היא מכוונת את הדיג'יכלי לשמיים והיא לוחצת על הכפתור האמצעי והיא משחררת את הפלאמון שלה מהדיג'יכלי.
אגומון מסתכל על פלאמון ואומר:"נראה כמו קרב טוב".
[spoiler]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090130133549/digimon/images/c/c7/Palmon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
גבומון מצליח להדוף את האגרוף בעזרת מתקפת קרן כחולה שהודפת את גאומון,גאומון מתעצבן ואומר:"אני עוד אראה לך מה זה!" גאומון שואג ויורה סוג של להבה כחולה מסוכנת בהחלט,סטיו וגבומון מתחבאים מאחורי איזה פח אשפה,אחרי שהלהבה נגמרת אתה רואה סוג של מכתש בינוני,שיותר גדול מהמכתש ממקודם,גאומון שואג:"גבומון!צא החוצה!".
[B]גאומון יודע 'להבה כחולה'![/B]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1276219]
[B][U]Monster[/U][/B]
[/QUOTE]
אני אומר לקול ששמעתי הרגע" טוב אני מיד בא לחדר פיקוח ". אני רץ במהירות לעבר חדר הפיקוח ואז כשאגיע לשם אחפש מי רצה שאני אספר לו מידע על הגנרלים ואספר לו תמידע שידוע לי על גנרל די