-
[quote=מאסטר ליאון;1287201]מורקרו פוגע בטורטרה שזועם עוד יותר ואז גבייט(התבלבלתי בגללך ושכחתי שהוא גבייט אני אפרסם ספרייט עוד מעט) שתוקף את טורטרה ואז אתה סוף סוף מוצא את דרטיני.[/quote]
דרטיני או דרגונאיר
-----------
"סוף סוף!" אגיד בהקלה ואעיר את אמילי שעדיין ישנה ונמשיך ללכת בדרך
-
[QUOTE=r03e;1287203]דרטיני או דרגונאיר
-----------
"סוף סוף!" אגיד בהקלה ואעיר את אמילי שעדיין ישנה ונמשיך ללכת בדרך[/QUOTE]
*דרטיני והדף רשום שלך עודכן
אתם הולכים ופוגשים בסטיליקס שמעליו בחור שרירי בשחור.
-
[quote=מאסטר ליאון;1287205]*דרטיני והדף רשום שלך עודכן
אתם הולכים ופוגשים בסטיליקס שמעליו בחור שרירי בשחור.[/quote]
מה אני אמור להגיד, עוד פעם תחשוב על התגובה שלי
---------
אגיד לו שלום בזמן שאמשיך ללכת
-
[QUOTE=r03e;1287207]מה אני אמור להגיד, עוד פעם תחשוב על התגובה שלי
---------
אגיד לו שלום בזמן שאמשיך ללכת[/QUOTE]
*אמרת מצוין
האיש נלחם בך עם הסטיליקס ואתה ואמילי מתעלפים כשאתם מתעוררים את והפוקימונים שלכם בתוך תא עשוי מתאים קטנים ואדומים-כתומים-צהובים ומתחברים אליך חוטים(כמו חוטי חשמל) את זוהרת באנרגיה ומרגישה סבל רב.
-
[quote=מאסטר ליאון;1287208]*אמרת מצוין
האיש נלחם בך עם הסטיליקס ואתה ואמילי מתעלפים כשאתם מתעוררים את והפוקימונים שלכם בתוך תא עשוי מתאים קטנים ואדומים-כתומים-צהובים ומתחברים אליך חוטים(כמו חוטי חשמל) את זוהרת באנרגיה ומרגישה סבל רב.[/quote]
טוב נהדר(:
---------
אנסה להוריד את המשירים ולפרוץ את המיכל עם הכוחות של גבייט שלי ועם לא אצליח אוציא את גביט מהפוקדור שלו ואגיד לו להשתמש יחד איתי בנשימת דרקון 2 כדי לפרוץ את המיכל
-
[QUOTE=r03e;1287211]טוב נהדר(:
---------
אנסה להוריד את המשירים ולפרוץ את המיכל עם הכוחות של גבייט שלי ועם לא אצליח אוציא את גביט מהפוקדור שלו ואגיד לו להשתמש יחד איתי בנשימת דרקון 2 כדי לפרוץ את המיכל[/QUOTE]
*גבייט איתך בפנים
אתה וגבייט מנסים להשתמש בנשימת דרקון ומצליחים לפרווץ אבל אז ליד שני בחורים בשחור אישה עם שיער בלונדיני גלי, שמלה אדומה, 2 כפפות לבנות, עקבים שחורים ועיניים תכולות שאומרת:"תראו מה הדרקון גרר פנימה".
-
[quote=מאסטר ליאון;1287217]*גבייט איתך בפנים
אתה וגבייט מנסים להשתמש בנשימת דרקון ומצליחים לפרווץ אבל אז ליד שני בחורים בשחור אישה עם שיער בלונדיני גלי, שמלה אדומה, 2 כפפות לבנות, עקבים שחורים ועיניים תכולות שאומרת:"תראו מה הדרקון גרר פנימה".[/quote]
אסתכל לכיוונה ואנסה להבין מי היא ומי האנשים בשחור "מי אתם" אשאל
-
[QUOTE=r03e;1287224]אסתכל לכיוונה ואנסה להבין מי היא ומי האנשים בשחור "מי אתם" אשאל[/QUOTE]
אתה שואל אותם ומתעלף עוד פעם הפעם אתם בעיר השנייה.
-
[quote=מאסטר ליאון;1287228]אתה שואל אותם ומתעלף עוד פעם הפעם אתם בעיר השנייה.[/quote]
"איך הגעתי לכאן" אשאל סתם באוויר ואסתכל מסביבי לראות איפה אני ומי נמצא לידי\איתי
-
[QUOTE=r03e;1287229]"איך הגעתי לכאן" אשאל סתם באוויר ואסתכל מסביבי לראות איפה אני ומי נמצא לידי\איתי[/QUOTE]
אתה רואה שאתה עם האחות ג'וי הבאה.
-
[quote=מאסטר ליאון;1287231]אתה רואה שאתה עם האחות ג'וי הבאה.[/quote]
"את לא זאת מ... אההה... נכון אתם אחיות. איך הגעתי לכאן" אשאל בבילבול
-
[QUOTE=r03e;1287232]"את לא זאת מ... אההה... נכון אתם אחיות. איך הגעתי לכאן" אשאל בבילבול[/QUOTE]
האחות ג'וי אומרת שהיא לא יודעת ואומרת לך שהיא דווקא כן מי שפגשת.
-
[quote=מאסטר ליאון;1287233]האחות ג'וי אומרת שהיא לא יודעת ואומרת לך שהיא דווקא כן מי שפגשת.[/quote]
"את מי" אשאל בציפיה ואז אמשיך לשאול "ואיפה מצאת אותי"
-
[QUOTE=r03e;1287245]"את מי" אשאל בציפיה ואז אמשיך לשאול "ואיפה מצאת אותי"[/QUOTE]
את האחות ג'וי מהעייר הקודמת והיא פשוט ראתה אותך אחרי שטיפלה בצ'אנסי פצוע.
-
[quote=מאסטר ליאון;1287248]את האחות ג'וי מהעייר הקודמת והיא פשוט ראתה אותך אחרי שטיפלה בצ'אנסי פצוע.[/quote]
"האחות ג'וי אבל היא לבושה בסינר לבן ויש לה שיער ורוד. לאישה שפגשתי היה שיער בלונדיני ושימלה אדומה ובנוסף היו לה גם שני שומרי ראש בשחור" אשאל את האחות ג'וי בבילבול