-
[quote=Balenciaga;1301512][U]NivX10[/U]
אתה פותח את לת האחוזה, שנפתחת בחריקה מהדהדת. אתה קורא בקול פנימה, וקולך מהדהד בחלל החשוך.
אתה לא מצליח לראות דבר בתוך המבנה המוזר. "אתה בטוח שזה רעיון טוב?" שואל אותך גילברט ברעד.
אתה נכנס אל תוך הבנה החשוך. לפתע, האור נדלק. גילברט קופץ ברעד, וכך גם אתה. מישהו הדליק את האור, וזה לא היה אחד ממכם.
מולך נגלה חדר מלא רהיטים ישנים, קרועים ומלאי אבק. האוויר היה מחניק, והאור מסנוור. לפתע, ראית במעלה המדרגות צללית של משהו זז.
----
הלכתי, אחזור עוד איזה שעתיים-שלוש[/quote]
"היי, ראיתי משהו!!!" אומר בפליאה. אחפש בפרעות פנס בתיק ארוץ אחריו בקריאות "קדימה גילברט, חייב להיות לזה הסבר הגיוני, אחריי"
-
[U]NivX10[/U]
אתה מתחיל לרוץ במעלה המדרגות, לכיוון הצל שזז. אתה וגילברט עולים שלוש מדרגות בבת אחת, מנסים ככל האפשר להספיק לפני שהצל נעלךם. אבל זה היה מאוחר מדי, כשהגעתם כבר למעלה, לא יכולתם לראות כבר כלום. הצל התקדם במסדרון אפלולי, מותיר מאחוריו עננה של אבק.
"אין ספק שמשהו הלך פה. תסתכל על האבק ברצפה, יש עליו עקבות!" אומר לך גילברט.
אתה מתבונן על העקבות, אך הן לא נראות לך כמו משהו אנושי.
לפתע, אתה שומע צרחה איומה מכיוון המסדרון - הצרחה, ללא ספק, הייתה של בן אנוש.
-
[quote=Balenciaga;1301926][U]NivX10[/U]
אתה מתחיל לרוץ במעלה המדרגות, לכיוון הצל שזז. אתה וגילברט עולים שלוש מדרגות בבת אחת, מנסים ככל האפשר להספיק לפני שהצל נעלךם. אבל זה היה מאוחר מדי, כשהגעתם כבר למעלה, לא יכולתם לראות כבר כלום. הצל התקדם במסדרון אפלולי, מותיר מאחוריו עננה של אבק.
"אין ספק שמשהו הלך פה. תסתכל על האבק ברצפה, יש עליו עקבות!" אומר לך גילברט.
אתה מתבונן על העקבות, אך הן לא נראות לך כמו משהו אנושי.
לפתע, אתה שומע צרחה איומה מכיוון המסדרון - הצרחה, ללא ספק, הייתה של בן אנוש.[/quote]
"אוי לעזזל נראה לי שמשהו רע מתרחש פה!" אומר מעט טרוד וארוץ בעקבות הקולות...
אחפש כל רמז או סימן לאדם, או לפוקימון או לדבר כלשהו שיסביר לי מה מתרחש בבית הזה!
-
[U]ttrrtte[/U]
בזמן שאת תוהה אם להעיר את מארק או ללכת לקטוף פירות, פוקס ממשיך לנהום, ונראה עצבני ביותר.
את מביטה אל האופק, ומנסה לראות אם משו מתקרב. לפתע, את רואה באיזור בו שני האגמים נמצאים דמות קטנה הולכת. סגלל המרחק הגדול, לא הצלחת להבין אם מדובר באדם או בפוקימון, אך נראה הי שפוקס נוהם בגלל הדמות.
''אני לא חושבת שיש סיבה להעיר את מארק, נבדוק את זה לבד זה בטח סתם פוקימון תועה או מאמן'' אומר לפוקס בחיוך.
אתחיל ללכת על יד פוקס אל עבר הדמות בתקווה שזה פוקימון שאוכל לתפוסP:
-
[quote=Balenciaga;1301362]
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטרימיט רץ במהירות אל כיוון קאוויאט התקוע בתוך קבר החול, ודוחף אותו בעוצמה. עקב המכה החזקה, קבר החול בו נמצא קאוויאט נשבר ופוקימון העכבר עף ממנו, ומתרסק על הרצפה. קוויאט אמנם לא התעלף אך היה לך ברור לגמרי שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם.[/quote]
'מצוין עכשיו זה הזמן המושלם לזרוק את הפוכדור!' אחשוב לעצמי בשמחה ואשלוף את ידי הנמצאת מאחוריי הגב ואצעק בהתרגשות רבה "צא עכשיו פוכדור!" תוך כדי הזריקה אפנה למטרימיט "כל הכבוד לך מטרימיט,בהחלט הוכחת כמה אתה חזק ומוכשר!" אגיד לו ואסתכל בחזרה על הפוכדור המתנדנד 'תלכד,תלכד,תלכד!' אתחיל לחשוב בלחץ ובתקווה
-
[U]NivX10[/U]
אתה מתחיל לרוץ יותר ויותר אל המסדרון האפל, צעדיך מהדהדים בין הקירות. האבק סביב רגליך אף באוויר והתחרר. לפתע, נעצר בפתאומיות. פוקימון מבהיל מוזר שאותו לא ראית מעולם עמד מולך, ונראה מאיים ותוקפני. הפוקימון נראה כמו שלד שיצא זה הרגע מסרט אימה, והוא החל להתקרב אליך בלי חשש. עיניו הסגולות של הפוקימון נראו מאיימות במיוחד, ורעד עבר בך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/64003708.png[/IMG]
[U]ttrrtte[/U]
את מתחילה ללכת לכיוון הדמות האפלה, כשפוקס הולך לצידך. תוך שתי דקות את מגיעה לאיזור בו עמדה הדמות, אך את לא מצליחה לראות מסביבך שום דבר מלב עשבים ועצים. לפתע, את שומעת רעש מוזר, מאין פרפורים חזקים של מים. את הולכת לכיוון הרעש, ולפתע נגלה מולך אגם גדול ורחב ידיים - בדיוק המקום שאליו אמר לך מארק לא להתקרב.
איך לא שמתי לב שהתקרבתי כל כך לאגם? שאלת את עצמך. משהו היה מוזר באווירה.
לפתע, משהו ירקרק התחיל לעלות מהמים, משהו אותו לא הצלחת לזהות.
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
הפוקדור פוקע בקאוויאט הקטן, ומכניס אותו לתוכו. הכדור מתנדנד מספר שניות מלחיצות, ואז מפסיק. קאוויאט היה שלך. ניגשת אל הפוקדור, והרמת אותו בשני ידיך. תחושת שמחה וגאווה ניצתה בך.
מטרימיט ונאודיל נראו שמחים וגאים בעקבות ההתקדמות שלך.
-
[quote=Balenciaga;1301986]
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
הפוקדור פוקע בקאוויאט הקטן, ומכניס אותו לתוכו. הכדור מתנדנד מספר שניות מלחיצות, ואז מפסיק. קאוויאט היה שלך. ניגשת אל הפוקדור, והרמת אותו בשני ידיך. תחושת שמחה וגאווה ניצתה בך.
מטרימיט ונאודיל נראו שמחים וגאים בעקבות ההתקדמות שלך.[/quote]
"או כן לכדתי קאוויאט!" אצרח בכל הכוח שלי "כל הכבוד לך מטרימיט על קרב גדול!" אגיד למטרימיט עם חיוך ואוציא את קאוויאט מהפוכדור שלו "אוקיי קאוויאט מהיום אני המאמן החדש שלך,שמי הוא אנטוני וזה נאודיל השותף הראשון שלי וכמובן מטרימיט שהוא הפוקימון הראשון שלכדתי יחד עם נאודיל,נעים להכיר אותך!" אגיד לו עם חיוך חמים ואז ארים את ראשי בזמן שאני מחזיר את מטרימיט וקאוויאט לפוכדורים שלהם "אוקיי נאודיל עכשיו מתחיל ללכת לכיוון המכון הראשון בכפר רוג'ין וננצח את המנהיג!" אגיד לנאודיל ואתחיל ללכת איתו
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מחזיר בהתלהבות את הפוקימונים שלך אל תוך הפוקדורים, ומתחיל ללכת לכיוון הכפר רוג'ין יחד עם נאודיל לצידך. אתה ממשיך ללכת מרחקים רבים במשך שעות ארוכות מבלי לפגוש נפש חיה. השדות סביבך היו מרהיבים ביופים, והשמיים נ'יים לגמרי מעננים.
אתה רואה מולך שני אגמים גדולים, זה לצד זה. אור הירח שכבר הספיק לעלות השתקף באגמים, וערפל קליל כיסה את המים. המקום נראה לך מפחיד מעט, אבל לא חששת. נאודיל לידך ניצב גאה וחזק, וסמכת עליו. התחלת ללכת בין שני האגמים, ולפתע ראית מחזה מוזר - מולך עמד איש מבוגר ולבוש בגדים מלוכלכים, ועיניו השחורות הביטו בך בדממה.
-
[U]ttrrtte[/U]
את מתחילה ללכת לכיוון הדמות האפלה, כשפוקס הולך לצידך. תוך שתי דקות את מגיעה לאיזור בו עמדה הדמות, אך את לא מצליחה לראות מסביבך שום דבר מלב עשבים ועצים. לפתע, את שומעת רעש מוזר, מאין פרפורים חזקים של מים. את הולכת לכיוון הרעש, ולפתע נגלה מולך אגם גדול ורחב ידיים - בדיוק המקום שאליו אמר לך מארק לא להתקרב.
איך לא שמתי לב שהתקרבתי כל כך לאגם? שאלת את עצמך. משהו היה מוזר באווירה.
לפתע, משהו ירקרק התחיל לעלות מהמים, משהו אותו לא הצלחת לזהות.
''שלום...יש פה מישהו?'' אשאל בקול, 'איך יש פה מישהו?' אחשוב לעצמי בכעס על עצמי.
''פוקס תתכונן לקרב'' אומר לפוקס בנחישות ופחד באותו הזמן, אביט בעיניו של פוקס בהבעת נחישות וחיבה כלפיו בידיעה שיחד נוכל להתמודד מול כל דבר
-
[U]ttrrtte[/U]
פוקס ניצב בתנוחת קרב מול הדבר העולה מן המים, ולפתע, ראית היטב מה זה - זה היה פוקימון אותו מלא זיהית. הפוקימון נראה כמו יצור רקרק, היוצא מתוך פרח וצף על המים. הוא נראה תמים למראה, אך קולות פכפוך המים עוד לא הפסיקו. הפוקימון התקרב עוד ועוד לשפת האגם, וניצב ממש מול פוקס.
פוקס נהם בעם, ונראה עצבני במיוחד למראה הפוקימון שמולך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/65395526.png[/IMG]
-
[quote=Balenciaga;1302002][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מחזיר בהתלהבות את הפוקימונים שלך אל תוך הפוקדורים, ומתחיל ללכת לכיוון הכפר רוג'ין יחד עם נאודיל לצידך. אתה ממשיך ללכת מרחקים רבים במשך שעות ארוכות מבלי לפגוש נפש חיה. השדות סביבך היו מרהיבים ביופים, והשמיים נ'יים לגמרי מעננים.
אתה רואה מולך שני אגמים גדולים, זה לצד זה. אור הירח שכבר הספיק לעלות השתקף באגמים, וערפל קליל כיסה את המים. המקום נראה לך מפחיד מעט, אבל לא חששת. נאודיל לידך ניצב גאה וחזק, וסמכת עליו. התחלת ללכת בין שני האגמים, ולפתע ראית מחזה מוזר - מולך עמד איש מבוגר ולבוש בגדים מלוכלכים, ועיניו השחורות הביטו בך בדממה.[/quote]
'וואו איזה לילה מדהים!' אחשוב לעצמי בזמן שאלך והתבונן בכל המראות שסביב עד שאתקל באיש "סליחה אדוני לא התכוונתי להתקל בך!" אגיד לו בבושת פנים "פשוט שקעתי ביופי של הטבע ולא התסכלתי לאן אני הולך,אני ממש מצטער!" אגיד לאיש המוזר "אני פשוט בדרך לכיוון הכפר רוג'ין והמראות הללו של שני האגמים גרמו לי להמשך לכיוונם מבלי להרגיש!" אמשיך בהתנצלות הארוכה שלי
-
[QUOTE=Balenciaga;1302029][U]ttrrtte[/U]
פוקס ניצב בתנוחת קרב מול הדבר העולה מן המים, ולפתע, ראית היטב מה זה - זה היה פוקימון אותו מלא זיהית. הפוקימון נראה כמו יצור רקרק, היוצא מתוך פרח וצף על המים. הוא נראה תמים למראה, אך קולות פכפוך המים עוד לא הפסיקו. הפוקימון התקרב עוד ועוד לשפת האגם, וניצב ממש מול פוקס.
פוקס נהם בעם, ונראה עצבני במיוחד למראה הפוקימון שמולך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/65395526.png[/IMG][/QUOTE]
כזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!באליבאליבאליבאליהאליD:
אתה מתנצל כלפי האיש, אך הוא לא מגיב להתנצלות שלך. הוא רק בוהה באוויר, כאילו אתה כלל לא נמצא שם.
"אתה מאמן פוקימונים?" הוא שואל אותך בקול קפוא.
[U]ttrrtte[/U]
את מוציאה את המכשיר האדום מכיסך, וסורקת את הפוקימון המופיע מולך.
"פדיל - פוקימון שושנת האגם. פדילי חי באגמים מבודדים ומשתמש בפרח של גופו על מנת לצוף על המים. פדילים מעדיפים לצוף על המים בשלווה, וכאשר הם נמצאים על קרקע יבשה הם מסוגלים רק לעמוד על השורש המחזיק אותם. פוקימון זה הוא מסוג עשב ומים." אומר הפוקיד, ואז כבה.
לפתע, קול פכפוך המים מתחזק. את שמה לב שאט אט מתחילים להתקרב אל היבשה עוד ועוד פדילים, ולמרות שהם נראים מאוד לא מאיים עבורך, פוקס לא מפסיק לנהום.
-
[quote=Balenciaga;1302080][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מתנצל כלפי האיש, אך הוא לא מגיב להתנצלות שלך. הוא רק בוהה באוויר, כאילו אתה כלל לא נמצא שם.
"אתה מאמן פוקימונים?" הוא שואל אותך בקול קפוא.
[/quote]
'האיש הזה גורם לי לצמרמורת' אחשוב לעצמי בזמן שצמרמורת תעבור בכל גופי "כ,כן אדוני א,אני מאמן פוקימונים" אגיד לו בגימגום "למה?" אשאל לאחר שהצמרמורת שחלפה מקודם בגופפי תיעלם סוף סוף
-
[quote=Balenciaga;1301986][U]NivX10[/U]
אתה מתחיל לרוץ יותר ויותר אל המסדרון האפל, צעדיך מהדהדים בין הקירות. האבק סביב רגליך אף באוויר והתחרר. לפתע, נעצר בפתאומיות. פוקימון מבהיל מוזר שאותו לא ראית מעולם עמד מולך, ונראה מאיים ותוקפני. הפוקימון נראה כמו שלד שיצא זה הרגע מסרט אימה, והוא החל להתקרב אליך בלי חשש. עיניו הסגולות של הפוקימון נראו מאיימות במיוחד, ורעד עבר בך.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/64003708.png[/IMG]
[/quote]
"וואוו.. מה אתה לעזזל?!" אומר מצומרר ואפתח מיד את הפוקדע. (תן גם מידע על סוגים)
לאחר מכן אבדוק אם וואטובר לא עייף מידי לעוד קרב... במידה והוא עייף אבקש מגילברט שיקח פיקוד על הקרב ואני יצטרף רק במידת הצורך.
אם וואטובר כשיר אומר לו "אוקיי חבר, תשתמש באל-קולי ואז בועות!"