-
[COLOR="DarkOrange"]לן-
בבקשה תשקיע קצת יותר
------------------------------
אתה וג'ק מתחילים ללכת, מדברים על נושאים שוליים כמו על המשפחה ועל תחומי עינין, אתה בעיקר שותק, אתה לא רוצה לחשוף יותר מידי מעברך. אתם ממשיכים ללכת ושומעים מידי פעם קול של פוקימון לילי.אתם ממשיכים להעמיק לתוך הצימחיה ומגיעים לשביל ארוך שנראה שהוא חוצה את היער, בהמשך השביל אתם רואים צלליות כהות ובהירות יותר מהעצים שמיסביב, לפתע אתם רואים תנועה ליד אחת מהצלליות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
המחתרת נמצאת בתוך יער ניוטיק, אתה הקמת מחנה קצת לפניו
-----------------------------------
אתה אוסף את הדברים שלך ומתכונן ללכת למצוא פוקימוניים ליליים אחרים כשבלבאזור לידך. אתה הולך ומתקרב אל יער ניוטיק, שנראה מפחיד יותר בלילה, ושומע הרבה קולות באים מתוכו. אתה מתלבט עם להיכנס פנימה, בכל זאת, היער נראה "קצת" מפחיד. לאחר היסוס של כמה שניות אתה נכנס ליער, אתה רואה לפניך שביל שממשיך ישר קדימה אבל אולי תירצה לבדוק את הצימחיה או את העצים שמיסביב.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה מבין שהוא איש של צוות רוקט ואתה אמור להביא לו את הפוכדורים. אתה מביא לו אותם ואומר לו שכדאי שתלך. אתה מתכונן לרוץ לעבר היער אבל הזקן שם יד, עם אחיזה איתנה, על כתפיך "בוא איתי" הוא אומר ומתחיל ללכת ברוגע לעבר קיר של בינין קרוב. אתה הולך אחריו, לחוץ, ואתם מגיעים לקיר של הבינין. הזקן מניח את ידו על מלבן חום בקיר ואתה והזקן נבלעים באדמה. לאחר ההלם הראשוני אתה רואה שאתה בתוך סוג של מעלית שיורדת מיתחת לאדמה. "זה המחבוא של צוות רוקט בעיר" עונה לך הזקן על השאלה שלא נשאלה "כאן אנחנו מארגנים את המשימות שלנו ושולחים למבצעים מיוחדים באזור הזה של המחוז" הוא מוסיף ומשתתק. לאחר כמה דקות אתם מגיעים לסוף והמעלית עוצרת. הזקן מתחיל ללכת בתוך מנהרה ואתה משתרך אחריו, עד מהרה אתם מגיעים לחדר קטן עם הרבה מכשירים וציוד משוכלל. הזקן מסב את צמת ליבו של איש עם שיער סגול ומבט רגוע. "פאבל, אנחנו כאן, המשימה הסתיימה בהצלחה" (לתמונה של פאבל תסתכל בעמוד הראשי).
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=r03e;1308617][COLOR=RoyalBlue][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
"החוקים הם שני פוקימונים נגד שני פוקימונים, אחד אחרי השני, מי ששני הפוקימונים שלו מעולפים ראשונים הוא המפסיד" איריס אומרת לך ומחייכת חיוך קטן וערמומי, לפתע מריל קופץ ומיתוך הריצפה עולה זירת מים שעליה צפים כמה עיגולי קרח שפוקימונים יכולים לעמוד עליהם, מריל נוחת על אחד מעיגולי הקרח, מוכן לקרב. אתה מוציא את אודיש ומסתכל לעברה. "בוא נתחיל" היא אומרת ואז אומרת למריל "מריל תשתמש באקדח מים לעבר אודיש ואז תיצלול מיתחת למים" מריל שולח סילון של מים לעבר אודיש, שנפגע, ומזנק לתוך הבריכה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'מתקפת המים לא ממש השפיע על אודיש' אחשוב לעצמי בהקלה אך אדע בראשי שיש לה אסטרטגייה מוכנה לקראת קרבות נגד סוגים שהפוקימונים שלה חלשים מולם ואז אומר לאודיש "אודיש תשתמש באבקת רעל על הבריכה הזו ותהפוך את המים לרעילים!" אומר עם חיוך קטן וזדוני 'עכשיו שהמים מורעלים למריל אין איפה להתחבא!'
-
[QUOTE=r03e;1308692]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה מבין שהוא איש של צוות רוקט ואתה אמור להביא לו את הפוכדורים. אתה מביא לו אותם ואומר לו שכדאי שתלך. אתה מתכונן לרוץ לעבר היער אבל הזקן שם יד, עם אחיזה איתנה, על כתפיך "בוא איתי" הוא אומר ומתחיל ללכת ברוגע לעבר קיר של בינין קרוב. אתה הולך אחריו, לחוץ, ואתם מגיעים לקיר של הבינין. הזקן מניח את ידו על מלבן חום בקיר ואתה והזקן נבלעים באדמה. לאחר ההלם הראשוני אתה רואה שאתה בתוך סוג של מעלית שיורדת מיתחת לאדמה. "זה המחבוא של צוות רוקט בעיר" עונה לך הזקן על השאלה שלא נשאלה "כאן אנחנו מארגנים את המשימות שלנו ושולחים למבצעים מיוחדים באזור הזה של המחוז" הוא מוסיף ומשתתק. לאחר כמה דקות אתם מגיעים לסוף והמעלית עוצרת. הזקן מתחיל ללכת בתוך מנהרה ואתה משתרך אחריו, עד מהרה אתם מגיעים לחדר קטן עם הרבה מכשירים וציוד משוכלל. הזקן מסב את צמת ליבו של איש עם שיער סגול ומבט רגוע. "פאבל, אנחנו כאן, המשימה הסתיימה בהצלחה" (לתמונה של פאבל תסתכל בעמוד הראשי).
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אעמוד בשקט בזמן שהשניים מדברים, אני אחכה למשימה נוספת או פקודה ללכת ועד אז אמשיך לעמוד בשקט.
-
המחתרת נמצאת בתוך יער ניוטיק, אתה הקמת מחנה קצת לפניו
-----------------------------------
אתה אוסף את הדברים שלך ומתכונן ללכת למצוא פוקימוניים ליליים אחרים כשבלבאזור לידך. אתה הולך ומתקרב אל יער ניוטיק, שנראה מפחיד יותר בלילה, ושומע הרבה קולות באים מתוכו. אתה מתלבט עם להיכנס פנימה, בכל זאת, היער נראה "קצת" מפחיד. לאחר היסוס של כמה שניות אתה נכנס ליער, אתה רואה לפניך שביל שממשיך ישר קדימה אבל אולי תירצה לבדוק את הצימחיה או את העצים שמיסביב.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן-
בבקשה תשקיע קצת יותר
------------------------------
אתה וג'ק מתחילים ללכת, מדברים על נושאים שוליים כמו על המשפחה ועל תחומי עינין, אתה בעיקר שותק, אתה לא רוצה לחשוף יותר מידי מעברך. אתם ממשיכים ללכת ושומעים מידי פעם קול של פוקימון לילי.אתם ממשיכים להעמיק לתוך הצימחיה ומגיעים לשביל ארוך שנראה שהוא חוצה את היער, בהמשך השביל אתם רואים צלליות כהות ובהירות יותר מהעצים שמיסביב, לפתע אתם רואים תנועה ליד אחת מהצלליות.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
לא היה לי מה להגיב אני אשתדל יותר ולא הוספת את לורי
-------------------------------------------------------------------------
"איזה פוקימונים אמרת שיש לך" אשאל אותו "כי זה זמן טוב להשתמש בהם "תפגע בצל הזה אני לא יכול כי הפוקימון שלי יותר מידי גדול ויראו אותו" "בכול מקרא צאי ציקו" אלחש ואיצי את ציקו שלי "תתקונני עם משהו משתבש"
-
[QUOTE=r03e;1308617]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לפוקימון, הפוקדע אומר "מורקרו, פוקימון האפלה, מורקרו הוא פוקימון לילי היוצא ממקום מחבואו רק בלילות. ישנם מקומות מיוחדים בהם אפשר למצוא מורקרו גם ביום אך הם מעטים ונדירים. מורקרו חי בדרך כלל בשלשות וקבוצות קטנות אשר מפחידות את טרפם בשנתו וכך משתקים אותו מפחד" הקול אומר ומשתתק.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"ענקק!" אצעק בשמחה!.
"אבל הוא אמור להיות בקבוצה לא?" אשאל בתימהון.
"זה יותר טוב בשבילי אם הוא לבד"אוסיף.
"קדימה סינדקוויל בוא נוסיף את הפוקימון הזה לצוות שלנו!" אגיד לסינדקוויל.
"קדימה סינדקוויל תשתמש יישר בגלגל להבה!"
-
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
אתה ממהר להגיד לאודיש להשתמש באבקת רעל לעבר המים ואודיש מקשיב לך ושולח עננת אבק רעיל לעבר המים. כשהאבקה מגיעה למים היא לא מתערבבת איתם כמו שרצית אלאצפה על פני המים. "יופי של חשיבה" אומרת לך איריס בהערכה ומוסיפה "אבל זה לא מה שיעצור אותי, מריל תשתמש באקדח מים מיתוך המים לכיוון אודיש דרך האבקה שהוא שיחרר" היא אומרת למריל, לפתע מזנק עוד סילון מים מהבריכה מתערבב באבקה ואתה רואה שהכוח שבאקדח המים מערבל את האבקה בתוכו והופך אותו לסילון רעיל. אקדח המים מתקרב לעבר אודיש.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה נשאר בשקט בזמן שהזקן מוסר לפאבל את הפוכדורים, לוחץ את ידו ויוצא מהחדר למנהרה נוספת. פאבל מכניס את הפוכדורים למיכל קטן ואז מתפנה אליך "שלום, שמי פאבל ואני אחראי על העיר אוקיומה ועל כמה ערים אחרות במחוז. המשימה שקיבלת היתה משימה שאני אמרתי למורגן לתת אותה לך כדי לבדוק את כישוריך" הוא אומר, עוצר לכמה שניות ואז ממשיך "אתה הצלחת במשימה והפוכדורים האלא ישמשו אותנו למטרות שלא אגלה לך אותן בשלב הזה" הוא מספר לך קצת על המשימה ואז שואל אותך שאלה מפתיעה "תגיד ניצחת כבר את מכון העיר אוקיומה" ומבלי לחכות לתשובה הוא ממשיך "תצא מאיפה שהגעת, האנשים שרדפו אחריך כבר לא שם, ותבדוק עם המכון פנוי עם לא אני כבר אדבר איתך".
מה תעשה?[/COLOR]
אתה נכנס לבדך אל השיחים ומשאיר שם קצת אוכל לפוקימונים. לפתע אתה שומע צעקה מהכיוון שהשארת בו את בלבאזור. אתה רץ לכיוון הזה ורואה שבלבאזור מותקף בידי חבורת ציפורים דמויות עורבים ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/ynemlvnmjzmd.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
לורי נשארה במחנה, היא לא יצאה לפעילות הזו
-------------------------
אתה אומר לג'ק להוציא את הפוקימון שלו ולנסות לתקוף את הצללית שזזה. ג'ק מוציא פוקימון דמוי ענן רעיל ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/109.png[/IMG][/SIZE]) והוא אומר לו להשתמש בעננת רעל לעבר הצללית. בינתיים אתה מוציא את צ'יקו ואומר לה להיתכונן. עננת הרעל מגיעה לצללית ואתם שומעים צעקה. ג'ק אומר לך "אנחנו צריכים לדווח למורגן" והוא מוציא את מכשיר הקשר ואתה שומע את קולו של מורגן שמשבח אותכם ואומר לכם לא לעשות יותר שום דבר ולחכות עד שהם יגיעו אליכם. בינתיים אתה רואה ילד מרוגז מיתקדם לעברכם (הוא עוד לא ראה אתכם) בטח כדי לחפש מה פגע בו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה הברחת אותם, בינתיים (מואהאהאהאה)
-------------------------------
אתה אומר לסינדקוויל להשתמש בגלגל להבה על מורקרו וסינדקוויל מקשיב לך ומזנק לעבר מורקרו כשהוא משתמש באש שיוצאת מגופו כדי להגדיל את עוצמת גלגל הלהבה. סינדקוויל פוגע ומורקרו נהדף אחורה ונפגע קשה. מורקרו יוצר כדור צל ושולח אותו לעבר סינדקוויל שנפגע, לפתע מורקרו מתעופף במהירות לעבר סינדקוויל כשכנף אחת שלו מתחילה ליזהור.
מ ה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1309115]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה נשאר בשקט בזמן שהזקן מוסר לפאבל את הפוכדורים, לוחץ את ידו ויוצא מהחדר למנהרה נוספת. פאבל מכניס את הפוכדורים למיכל קטן ואז מתפנה אליך "שלום, שמי פאבל ואני אחראי על העיר אוקיומה ועל כמה ערים אחרות במחוז. המשימה שקיבלת היתה משימה שאני אמרתי למורגן לתת אותה לך כדי לבדוק את כישוריך" הוא אומר, עוצר לכמה שניות ואז ממשיך "אתה הצלחת במשימה והפוכדורים האלא ישמשו אותנו למטרות שלא אגלה לך אותן בשלב הזה" הוא מספר לך קצת על המשימה ואז שואל אותך שאלה מפתיעה "תגיד ניצחת כבר את מכון העיר אוקיומה" ומבלי לחכות לתשובה הוא ממשיך "תצא מאיפה שהגעת, האנשים שרדפו אחריך כבר לא שם, ותבדוק עם המכון פנוי עם לא אני כבר אדבר איתך".
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מהנהן בשקט ויוצא מן המנהרה.
ברגע שאני חוזר לעיר אני יוצא ליער לחפש פוקימון נוסף שיעזור לי לנצח במכון הראשון.
-
[quote=r03e;1309115][COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אתה ממהר להגיד לאודיש להשתמש באבקת רעל לעבר המים ואודיש מקשיב לך ושולח עננת אבק רעיל לעבר המים. כשהאבקה מגיעה למים היא לא מתערבבת איתם כמו שרצית אלאצפה על פני המים. "יופי של חשיבה" אומרת לך איריס בהערכה ומוסיפה "אבל זה לא מה שיעצור אותי, מריל תשתמש באקדח מים מיתוך המים לכיוון אודיש דרך האבקה שהוא שיחרר" היא אומרת למריל, לפתע מזנק עוד סילון מים מהבריכה מתערבב באבקה ואתה רואה שהכוח שבאקדח המים מערבל את האבקה בתוכו והופך אותו לסילון רעיל. אקדח המים מתקרב לעבר אודיש.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אודיש תקפוץ לאחד המתקנים הצפים האחרים!" אומר לו במהירות "קדימה מהר מהר!" אעביר לו את הפקודה במהירות "ואז תשתמש בספיגה למקום ממנו נורה האקקדח מים של מריל!" אגיד לאודיש בתקווה שמריל עדיין לא זז משם
-
[QUOTE=r03e;1308617][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]מרקוס-
אתה בטוך יער ניוטיק
------------------------
רוצה לאמן קצת את סנאיבי ומתקרב לאחד העצים הקרובים. אתה מוציא את סנאיבי ואומר לה להשתמש בפזילה ואז בעלי תער תוך כדי סיבוב במטרה ליצור מערבולת, סנאיבי עוקבת אחר הוראותיך אבל לא מצליחה לילמוד את המהלך. לפתע נופל מהעץ פוקימון דמוי דבורה גדולה שנראה די כועס ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/wfnm2lne21qm.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אומר לסנאיבי לתקוף את הדבורה בעלי תער ואז אסרוק את הסביבה לראות אם יש פוקימון או מקל שיעזרו לי נגד הדבורה הזאת.
*זה כל מה שאפשר לכתוב
-
[QUOTE=r03e;1309115]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה הברחת אותם, בינתיים (מואהאהאהאה)
-------------------------------
אתה אומר לסינדקוויל להשתמש בגלגל להבה על מורקרו וסינדקוויל מקשיב לך ומזנק לעבר מורקרו כשהוא משתמש באש שיוצאת מגופו כדי להגדיל את עוצמת גלגל הלהבה. סינדקוויל פוגע ומורקרו נהדף אחורה ונפגע קשה. מורקרו יוצר כדור צל ושולח אותו לעבר סינדקוויל שנפגע, לפתע מורקרו מתעופף במהירות לעבר סינדקוויל כשכנף אחת שלו מתחילה ליזהור.
מה תעשה?[/QUOTE]
XD
-------------------------------------
"וואו!, הוא באמת מאוד חזק!" אתפעל ממורקרו.
"טוב.., סינדקוויל מהר תתחמק מן המכה!" אצעק אל סינדקוויל בכדיי שהמכה לא תפגע בו.
-
[quote]אדווין-
אתה מחליט להישאר בקרב ואומר למדקיפ להשתמש בדחיפה ואז עוד שאגה. מדקיפ רץ לעבר פוצ'יאנה המפוחד ודוחף אותו בחוזקה, אחר כך מדקיפ שואג על פוצ'יאנה מטווח אפס ופוצ'יאנה מתחיל לחרבן מרוב פחד. אתה מוציא את הפוכדור וניזכר שפוקימונים במצב ריגשי חזק קלים לתפיסה.
מה תעשה?[/quote]
כאשר אני אזכר בזה שפוקימונים במצב ריגשי חזק קלים לתפיסה אני אזרוק את הפוקדור חזק מאוד על פוצ'יאנה ואומר למאדקיפ להתכונן כי אם הוא משתחרר מהפוקדור אז מאדקיפ צריך לעשות הצלפת בוץ. אני ארוץ לעבר הפוקדור ואבדוק אם פוצ'יאנה נתפס ובסוף הוא
-
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
שחכתי להגיד לך- כתבת את התגובה ה150 לכן אתה מקבל אבן פיתוח לבחירתך
---------------------------------
אתה יוצא מהבסיס של צוות רוקט ומתחיל לחפש פוקימונים כדי שיעזרו לך לנצח אותו. לאחר שיטוטים רבים אתה מגיע לחלק העני של העיר. אתה רואה שם שלל רב של פוקימונים ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/nwmj5fjfyjjm.gif[/IMG][/URL]) ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/y5nmgmj5q21m.gif[/IMG][/URL]) ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/wol2trorhq4m.gif[/IMG][/URL]) ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/jtmozaoady0n.gif[/IMG][/URL]). אתה מתלבט איזה מהם לתפוס כשלפתע אתה רואה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/n4mngmlmtlyz.gif[/IMG][/URL]) מבודד מכל השאר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
אתה אומר לאודי להתחמק ולהשתמש בספיגה על המקום שמימנו מריל ירה את אקדח המים. אודיש מצליח להתחמק בהצלחה מאקדח המים המורעל ואז משתמש בספיגה אל המקום שמריל היה בו, אבל מריל כבר לא שם ואודיש מפספס.. לפתע אתה רואה שאודיש מתחזק הרבה יותר, אתה מבין שהמים נותנים לאודיש כוח כמו, ואפילו יותר, מפוקימון. אודיש למד מגה ספיגה (אני כבר מעדכן). איריס שהסתכלה על המחזה אומרת לך "יופי של שימוש בזירה, אבל זה ממש לא יעצור את מריל. תשתמש בגלישה!" היא צועקת ואתה רואה את מריל שיוצא מהבריכה על גל גדול שמתקדם לכיוון אודיש "מריל תשתמש בבעות" מוסיפה איריס ומריל יוצר בועות שמתקדמות במהירות לעבר אודיש ולא הרחק מאחורייהם הגל שמריל גולש עליו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]מרקוס-
סנאיבי משתמש בעלי תער לעבר הדבורה ופוגע בה ישירות, הדבורה נראה עוד יותר זועמת. אתה מחפש משהו שיעזור לך ולא מוצא דבר בעוד הדבורה מכוונת את עוקציה לעבר סנאיבי ומשחררת כמה לעברו. סנאיבי נראה מפוחד ואתה נזכר שרעל טוב על עשב.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה אומר לסינדקוויל להתחמק אבל לא נותן לו הוראות נוספות ולכן סינדקוויל מתחמק אך נפגע כשמורקרו משתמש באותה מכה שוב. לפתע מורקרו מתחיל להיתעופף באוויר והוא מגיע לגובה העצים שבסביבה, אתה בקושי רואה אותו בגלל שהוא שחרו על צלליות העצים בלילה. אתה שם לב שמורקרו מתחיל לזוז, להניע את כנפיו ולהתעופף מעלה ומתה. לפתע אתה שם לב לעוד מורקרו שעושה אותו דבר ועוד מורקרו שעושה בדוק את אותו הדבר. אתה רואה לפחות 10 מורקרואים שמנופפים בכנפיהם בדיוק כמו שאר המורקרואים. לפתע אתה רואה שסינדקוויל נלכד בזירמי אוויר חזקים שמעיפים אותו על אחד העצים. לפתע כל המורקרואים מתחיליםם לעוף לעבר סינדקוויל בתאום מושלם... מושלם מידי 'זה צוות כפול!!' אתה חושב לעצמך. בינתיים אתה שם לב שכנף אחת של כל אחד מהמורקרואים החלה ליזהור.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]אדווין-
אתה זורק את הפוכדור והפוכדור פוגע בפוצ'יאנה והופך אותו להילה אדומה שנכנסת לפוכדור. הפוכדור מתחיל להיתנדנד
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
מדקיפ מביא לך את הפוכדור ואתה מכניס אותו לכיסך. אתה שם לב שכבר החשיך. אתה מקים מחנה בכניסה ליער והולך לישון. בבוקר אתה מתעורר וממשיך ללכת. לאחר כמה דקות אתה רואה קבוצת ילדים ומבוגר (לתמונה של המבוגר תסתכל בעמוד הראשון- סמל רובי ג'ונס).
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]אדווין-
אתה זורק את הפוכדור והפוכדור פוגע בפוצ'יאנה והופך אותו להילה אדומה שנכנסת לפוכדור. הפוכדור מתחיל להיתנדנד
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
מדקיפ מביא לך את הפוכדור ואתה מכניס אותו לכיסך. אתה שם לב שכבר החשיך. אתה מקים מחנה בכניסה ליער והולך לישון. בבוקר אתה מתעורר וממשיך ללכת. לאחר כמה דקות אתה רואה קבוצת ילדים ומבוגר (לתמונה של המבוגר תסתכל בעמוד הראשון- סמל רובי ג'ונס).
מה תעשה?[/quote]
קודם כל אני אבדוק מה המתקפות של רטטה ושל פוצ'יאנה.
אז אני אחשוב 'אני לא יודע איפה הבסיס של המחתרת ואני יודע שזה סמל רובי ג'ונס שהוא מהמחתרת אני אלך אליו ואשאל אותו האם אני יכול להתצתרף למחתרת אני אראה לו את רטטה, פוצ'יאנה שרק לכדתי ואת מאדקיפ.'
-
[quote=r03e;1309256][COLOR=RoyalBlue][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אתה אומר לאודי להתחמק ולהשתמש בספיגה על המקום שמימנו מריל ירה את אקדח המים. אודיש מצליח להתחמק בהצלחה מאקדח המים המורעל ואז משתמש בספיגה אל המקום שמריל היה בו, אבל מריל כבר לא שם ואודיש מפספס.. לפתע אתה רואה שאודיש מתחזק הרבה יותר, אתה מבין שהמים נותנים לאודיש כוח כמו, ואפילו יותר, מפוקימון. אודיש למד מגה ספיגה (אני כבר מעדכן). איריס שהסתכלה על המחזה אומרת לך "יופי של שימוש בזירה, אבל זה ממש לא יעצור את מריל. תשתמש בגלישה!" היא צועקת ואתה רואה את מריל שיוצא מהבריכה על גל גדול שמתקדם לכיוון אודיש "מריל תשתמש בבעות" מוסיפה איריס ומריל יוצר בועות שמתקדמות במהירות לעבר אודיש ולא הרחק מאחורייהם הגל שמריל גולש עליו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'שני מתקפות אחת אחרי השנייה' אחשוב לעצמי בלחץ "אודיש תקפוץ אחורה לאחד מהמקומות היבשים ותשתמש במגה ספיגה על מריל ומיד אחר כך באבקת רעל עליו!" אפקד על אודיש בתקווה שיספיק לבצע התחמקות ולתקוף את מריל של איריס "קדימה אתה מסוגל לעשות את זה אודיש!" אעודד אותו מהצד