-
[quote=RangerForce;1325221]
[COLOR=Purple]יאמאטו -
אתה הולך אל האגם ורואה שם אדם בעל שיער אדום, זקן קטן בסנטרו ומגן המצח שלו נמצא במותנו "היי" הוא קורא לך.
הוא מסתכל על דף כל שהוא "אתה הוא יאמאטו סואיצ'ינו?" הוא שואל אותך. "אם כן, אז אני רוצה לבשר לך שהמשימה הראשונה שלנו תתקים היום בשעה ארבע ואל תפספס כמו אתמול את המשימה אוקיי?" הוא אומר ונעלם לו.[/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/quote]
'WTF קרה הרגע' אחשוב לעצמי בזמן שאעכל את מה שקרה ואבין שיש לי קצת זמן להיתאמן.
ארוץ למתחם האימונים של הכפר ואתאמן מעט על טאיג'וטסו ואימוני כוח, כלומר אימוני משקולות וכאלה. אם אסיים לפני 4 אז אלך לאכול ראמן בדוחן הקרוב.
-
[QUOTE=RangerForce;1325221][COLOR="Red"]בארי -
אתה מוציא קונאי ובמהירות עוצר את הקונאי של שינובי הערפל. אתה שומע למולך את התנגשות הקונאים ומרגיש את ניצוצות האש היוצאים מן ההתנגשות, השינובי מחזיר במהירות את הקונאי שלו לכיסו ויורד במהירות עם המרפק ומטיח אותו בבטנך, מתחיל לרדת לך דם מהפה ואתה חלש מאוד.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני תופס לנינג'ה את היד ומנסה בשארית הכוח שנותר לי להסית את ידו ממני. "איך אני אמור להגיע לכל ההישגים האני מצפה להגיע אליהם אם אני לא מצליח לנצח אפילו נינג'ה אחד?!" אני אחשוב לעצמי בעצבנות ואתחיל להזיל דמעות תוך כידי מאמץ.
-
כואבת לי היד אז אני כותב מעט.
---------------
[COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
בקושי רב הוא מוציא שק מטבעות מכיסו "קח זה כל מה שיש לי!" הוא צועק וזורק לך אותו על הריצפה.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לוק -
"לאן אתה הולך" אתה שומע מאחוריך קול, אתה מסתובב ורואה שזה שוב ריו "השעה עכשיו ארבע והמפגש הוא בארבע!" הוא צועק עליך ומתחיל ללכת לכיוון בניין משרדו של ההוקאגה.[/COLOR]
[COLOR="Teal"]ריימונדו -
" אני אוכל ללמד אותך דבר או שניים בנושא טכניקות" הוא מחייך אליך, ~"גם אני רוצה!" ניוקי מתערב בהתלהבות.
"ביאקוגן!" אתם שומעים ממירו והיא מפעילה את הביאקוגן, "ריי-קון, ניוקי, מאיטו-סאמה, מצאתי את החיה" היא אומרת ומצביעה לכיוון צפון-מערב אליכם "היא שם." מוסיפה "קדימה!" ניוקי מגביר קצב.[/COLOR]
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
השעה 4:17 בדיוק, אתה הולך אל האגם באותו מקום שנפגשת עם איטן-סנסיי, "קדימה!" למשימה, ובלי להבין על מה המשימה הם יוצאים למשימה הראשונה שלהם במהירות.[/COLOR]
[COLOR="Red"]בארי -
אתה מוטל חלש מאוד על הריצפה והשינובי עדיין מנסה לחסל אותך "שיחקנו מספיק.." הוא אומר ומנקה שארית דם שהייתה בפיו, "תמות!!" הוא אומר ומתאבד עליך עם הקונאי, "עוף מכאן!" אתה שומע מצדך הימני ודמות נותנת בעיטה חזקה לשינובי הערפל והוא עף במהירות לפני שהצליח להגיע אליך. אוביטו מגיח מרחוק, "חבר לא נוטש חבר בצרה" הוא קורץ לך, "קום עכשיו" הוא אומר לך ולפתע מופיעות עוד 5 נינג'ות שכולם מתקיפות את אוביטו והוא מצליח להגן על רובם.[/COLOR]
-
[quote=RangerForce;1327293]כואבת לי היד אז אני כותב מעט.
[COLOR=Purple]יאמאטו -
השעה 4:17 בדיוק, אתה הולך אל האגם באותו מקום שנפגשת עם איטן-סנסיי, "קדימה!" למשימה, ובלי להבין על מה המשימה הם יוצאים למשימה הראשונה שלהם במהירות.[/COLOR]
[/quote]
"מה? סנסיי מה זה השטויות האלה בלי הסברים ובלי פירוט מה עושים? זה לא ילך ככה" אומר לו תוך כדי שאנסה לשמור על אותו קצב כמו שלו, מן הסתם שהוא לא יתקדם בקצב האמיתי שלו כי ככה נאבד אותו.
-
[quote]לוק -
"לאן אתה הולך" אתה שומע מאחוריך קול, אתה מסתובב ורואה שזה שוב ריו "השעה עכשיו ארבע והמפגש הוא בארבע!" הוא צועק עליך ומתחיל ללכת לכיוון בניין משרדו של ההוקאגה.[/quote]
"בגלל זה אני הולך ל[b]אגם[/b], שם אמורה להיות הפגישה, מפגר!" אומר בזעף ואתחיל לצעוד לכיוון האגם פעם נוספת 'מה אכפת לי שהוא לא יבוא למפגש? עדיף להיות רק עם אמי בקבוצה לבדי.' אחשוב.
-
[QUOTE=RangerForce;1327293]
[COLOR="Red"]בארי -
אתה מוטל חלש מאוד על הריצפה והשינובי עדיין מנסה לחסל אותך "שיחקנו מספיק.." הוא אומר ומנקה שארית דם שהייתה בפיו, "תמות!!" הוא אומר ומתאבד עליך עם הקונאי, "עוף מכאן!" אתה שומע מצדך הימני ודמות נותנת בעיטה חזקה לשינובי הערפל והוא עף במהירות לפני שהצליח להגיע אליך. אוביטו מגיח מרחוק, "חבר לא נוטש חבר בצרה" הוא קורץ לך, "קום עכשיו" הוא אומר לך ולפתע מופיעות עוד 5 נינג'ות שכולם מתקיפות את אוביטו והוא מצליח להגן על רובם.[/COLOR][/QUOTE]
אני מתאמץ כדי לקום. לאחר שאני עומד אני צועק "אוביטו, זוז מהדרך!". ולאחר מכן אני עושה סימני ידיים ומקדיש את שארית הצ'קרה שנותרה לי "Katon: Goukakyuu no Jutsu".
-
[QUOTE=RangerForce;1327293]כואבת לי היד אז אני כותב מעט.
---------------
[COLOR="Teal"]ריימונדו -
" אני אוכל ללמד אותך דבר או שניים בנושא טכניקות" הוא מחייך אליך, ~"גם אני רוצה!" ניוקי מתערב בהתלהבות.
"ביאקוגן!" אתם שומעים ממירו והיא מפעילה את הביאקוגן, "ריי-קון, ניוקי, מאיטו-סאמה, מצאתי את החיה" היא אומרת ומצביעה לכיוון צפון-מערב אליכם "היא שם." מוסיפה "קדימה!" ניוקי מגביר קצב.[/COLOR]
[/QUOTE]
עכשיו חשבתי על משהו מפגר בשם של הסנסיי שלי. לפי מה ששומעים, זה כמו לומר מה איתו ><
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מחייך לעצמי על אמירתו של מאיטו-סנסיי. אני פותח בריצה קלה, ואומר: "מירו, תגידי לנו כשנהיה במרחק של כעשרים מטר מהחיה, אנחנו נצטרך לעצור ולהתחבאות. אז ניקוי, אתה תלך לכיוון המנוגד לנו מהחיה, אבל תלך מסביב, ואז תרוץ אליה כדי להבריח אותה לכיווננו, אנחנו נתפוס אותה ביד, או שאם יש למישהו רשת, נשתמש בה." אני מחכה לחברי שיגיבו לתוכנית שלי.
-
[quote]יוקיו -
בקושי רב הוא מוציא שק מטבעות מכיסו "קח זה כל מה שיש לי!" הוא צועק וזורק לך אותו על הריצפה.[/quote]
"תודה רבה." אומר לשינובי,אקח את שק המטבעות ואזרוק את השינובי על הרצפה.לאחר מכן אצא מהמקום ואחשוב על דרך להגיע לכפר הענן.
-
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
"הגעת שוב פעם מאוחר יאמאטו." בחוסר אכפתיות הוא אומר לך בזמן שהוא קופץ מן ענף לענף. "שאר החברים יודעים על מה המשימה." הוא ממשיך. שאר החברים טסובאסה בעל שיער לבן, עיניו חומות עם חולצה חומה בעל מכנסיים סגולות.
מיי בעלת שיער ורוד ועיניים בצבע שחור, חולצה בצבע תכלת ומגן מצח על ראשה. [/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לוק -
הוא מסתכל על הפתק בסקרנות ובוחן אותו מכל הצדדים. "אכן אתה הפעם צודק.." הוא אומר ורוטן לו. "אני לא רוצה הכל-כך לאחר" הוא מוסיף וממהר אל האגם. אתה מגיע אל האגם ושם אתם רואים את קימיקו ואמי משוחחות בניניהם "טוב שהגעתם" אתם שומעים מקימיקו והיא נעמדת ומביאה לכם דפים. בדפים אתם רואים מפה שבא נמצאת נקודת X שמראה במקרא שבתחתי הדף את מקום המגילה הסודית שנאבדה בער הסבוך. "קדימה!" אתם שומעים מקימיקו והיא יוצאת לדרך ה-X.[/COLOR]
[COLOR="Red"]בארי -
כיף לי להגיב לסיפור שלך ;-)
--------------------
אתה מנסה להתאושש ולקום ולפתע מרגיש פעימה מוזרה בתוכך השארינגן התעורר בך!. אוביטו קופץ מן השינובים אחורנית ואתה מתשתמש בחותמות ידיים בשארית הכוח שנשארה לך וכדור האש מהטכניקה מחסלת 3 שינובים של הערפל. אתה מתעלף מחוסר כוח. "בא..רי, באר..י" אתה שומע ופותח את עיניך אתה רואה את אמא שלך נראית לחוצה ושאתה בבית חולים וכולך חבוש, מיטה לידך אוביטו נמצא מחוסר הכרה, הוא נפצא קשה בדרך לקחת אותך חזרה לקונוהא.[/COLOR]
[COLOR="Teal"]ריימונדו -
"זה הזמן, ריי-קון" היא אומרת ונעצרת על איזה עץ, אתה רואה שהביאקוגן מתחיל להיעלם לה מן העיניים ונעלם. "היא שם" היא אומרת ומצביעה על חיה מוזרה כזאת שהולכת על 2 בשביל שנמצא ביער. "אוקיי" ניוקי אומר ורץ לכיוון המנוגד לחיה מן ההפתעה החיה מתכרבלת לצורת כדור ועוצרת במקום, "מ...ה עכשיו?" ניוקי שואל ומגרד בראשו.
"לתפוס אותה, לא כלכך קשה.." אתם שומעים ממאיטו שישב על ענף עץ.[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
אתה הולך בכדי לחפש דרך לחזור חזרה לכפר הענן, אתה מרגיש משהו מהיר מאחוריך ואתה רואה את קאקאשי מגיח במהירות עצומה, "יוקיו, בוקר טוב" הוא אומר בחיוך. "מה אתה עושה כאן?, הזמן ללכת הגיע, בוא נתקדם אל קונוהא." הוא ממשיך ושם את תיק על גבו ומתקדם אל עבר קונוהא.[/COLOR]
-
[QUOTE=RangerForce;1325221][COLOR="Red"][COLOR="SeaGreen"]נארו -
אתה מתאמן על הטכניקות שלך ומשתפר יותר בעשייתם, אתה מתחיל לראות ענני סערה בשמיים אך לא הרבה, "תכנס הולכת להיות סערה עוד מעט" אמא שלך קוראת לך שתיכנס הביתה.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אכנס הביתה מהר כשאחביא את המסכה ואחכה לחצות בדיוק.
-
[QUOTE=RangerForce;1327544][COLOR="Purple"]
[COLOR="Red"]בארי -
כיף לי להגיב לסיפור שלך ;-)
--------------------
אתה מנסה להתאושש ולקום ולפתע מרגיש פעימה מוזרה בתוכך השארינגן התעורר בך!. אוביטו קופץ מן השינובים אחורנית ואתה מתשתמש בחותמות ידיים בשארית הכוח שנשארה לך וכדור האש מהטכניקה מחסלת 3 שינובים של הערפל. אתה מתעלף מחוסר כוח. "בא..רי, באר..י" אתה שומע ופותח את עיניך אתה רואה את אמא שלך נראית לחוצה ושאתה בבית חולים וכולך חבוש, מיטה לידך אוביטו נמצא מחוסר הכרה, הוא נפצא קשה בדרך לקחת אותך חזרה לקונוהא.[/COLOR][/QUOTE]
תודה רבה, גם לי כיף להגיב במ״ת שלך :) תקשיב, אני שוקל לעשות סיפור מהסיפור שלי במ״ת.. אתה מסכים לי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
״א... מא? או... ביטו?״ אני מזיז את הראש הצידה כדי להסתכל על אוביטו. ״אמא? מה קרה? בבקשה תספרי לי..״ אני אומר בקול חלש ומתאמץ. ״הדבר האחרון שאני זוכר זאת הרגשה מוזרה בעיניים״ אני מנסה להסביר לאמא שלי ובאותו זמן שאני מספר את הסיפור אני נזכר במשפט של אוביטו 'חבר לא נוטש חבר בצרה׳ ומרגיש שמחה.
-
[quote]לוק -
הוא מסתכל על הפתק בסקרנות ובוחן אותו מכל הצדדים. "אכן אתה הפעם צודק.." הוא אומר ורוטן לו. "אני לא רוצה הכל-כך לאחר" הוא מוסיף וממהר אל האגם. אתה מגיע אל האגם ושם אתם רואים את קימיקו ואמי משוחחות בניניהם "טוב שהגעתם" אתם שומעים מקימיקו והיא נעמדת ומביאה לכם דפים. בדפים אתם רואים מפה שבא נמצאת נקודת X שמראה במקרא שבתחתי הדף את מקום המגילה הסודית שנאבדה בער הסבוך. "קדימה!" אתם שומעים מקימיקו והיא יוצאת לדרך ה-x.[/quote]
לא הבנתי אם זה תחרות בין הקבוצה, או שאנחנו יוצאים לשם ביחד. לכן אגיב שיתאים לשני האפשרויות..
~~~~~
"רגע.. מה?" אומר בבילבול שאראה את הדף ואבחן אותו. "שנייה! חכו לי!" אצעק אל היער ואבין שאין לי למי לדבר, ובפנים מבולבלות אתחיל לקפוץ מעץ לעץ. 'אני הולך להפתיע את קימיקו עם כל הג'וטסואים שלי..' אחשוב בחיוך.
-
[quote=RangerForce;1327544][COLOR=Purple]יאמאטו -
"הגעת שוב פעם מאוחר יאמאטו." בחוסר אכפתיות הוא אומר לך בזמן שהוא קופץ מן ענף לענף. "שאר החברים יודעים על מה המשימה." הוא ממשיך. שאר החברים טסובאסה בעל שיער לבן, עיניו חומות עם חולצה חומה בעל מכנסיים סגולות.
מיי בעלת שיער ורוד ועיניים בצבע שחור, חולצה בצבע תכלת ומגן מצח על ראשה. [/COLOR]
[/quote]
"מה אני יעשה שאין לי חוש זמן" אענה לו בשיא הזלזול, ואז אתקרב למי ואשאל אותה :" יש מצב שאת מסבירה לי קצת על המשימה?"
-
[quote]יוקיו -
אתה הולך בכדי לחפש דרך לחזור חזרה לכפר הענן, אתה מרגיש משהו מהיר מאחוריך ואתה רואה את קאקאשי מגיח במהירות עצומה, "יוקיו, בוקר טוב" הוא אומר בחיוך. "מה אתה עושה כאן?, הזמן ללכת הגיע, בוא נתקדם אל קונוהא." הוא ממשיך ושם את תיק על גבו ומתקדם אל עבר קונוהא.[/quote]
"חטפו אותי בלילה קאקאשי, חשבתי שקרה גם לך משהו.." אומר לקאקאשי בדאגה אליו ואלך איתו לעבר קונוהא.
-
[QUOTE=RangerForce;1327544]
[COLOR="Teal"]ריימונדו -
"זה הזמן, ריי-קון" היא אומרת ונעצרת על איזה עץ, אתה רואה שהביאקוגן מתחיל להיעלם לה מן העיניים ונעלם. "היא שם" היא אומרת ומצביעה על חיה מוזרה כזאת שהולכת על 2 בשביל שנמצא ביער. "אוקיי" ניוקי אומר ורץ לכיוון המנוגד לחיה מן ההפתעה החיה מתכרבלת לצורת כדור ועוצרת במקום, "מ...ה עכשיו?" ניוקי שואל ומגרד בראשו.
"לתפוס אותה, לא כלכך קשה.." אתם שומעים ממאיטו שישב על ענף עץ.[/COLOR]
[/QUOTE]
'מאיטו צודק.' אני חושב לעצמי. 'אבל, אנחנו לא יודעים אם יש איזשהו מנגנון הגנה של החיה...'. ואז עולה לי רעיון. "תקשיבו, אני אשתמש בסופוסושן נו טאצ'י, כדי לתפוס אותו שלא יזוז, ואז כולנו ביחד נתפוס אותו ונביא לבעלים. מה אתם אומרים?" אני שואל, ובלי לחכות לתשובה מתחיל את התוכנית. אני מפעיל את השארינגאן, ואז משתמש בסופוסושן נו טאצ'י, כדי ללכוד את החיה.