איזה מוזר זה לראות את קיבה בלי הכובע הזה שלו
Printable View
איזה מוזר זה לראות את קיבה בלי הכובע הזה שלו
אביב,אני רוצה שתעשה סרטון על זה,בבקשה
[quote=ワンピース;1320659]הוא לא דומה למקור, הקאסט גרוע לדעתי ועשו את הסרט למשעמם, בקטעים שהיו אמורים להיות טובים הביצוע היה עלוב וזה פשוט הרס..[/quote]
לא דומה למקור? תלך לוויקי לקרוא על ההבדלים הספורים והלא מהותיים חוץ מאחד שגם לא הרס כלום, והקאסט כל הביקורות משבחות תשחקנית הראשית וכולם אוהבים אותה, ואילו קטעים בדיוק?
הדבר היחיד שאפשר לומר זה שלא הסבירו מספיק על דברים שצריך. בכל אופן אם כך לא נסכים על זה לעולם...
אביב,לא ענית לי. מי רואה עכשו נרניה?
[QUOTE=Blackbeard;1320662]לא דומה למקור? תלך לוויקי לקרוא על ההבדלים הספורים והלא מהותיים חוץ מאחד שגם לא הרס כלום, והקאסט כל הביקורות משבחות תשחקנית הראשית וכולם אוהבים אותה, ואילו קטעים בדיוק?
הדבר היחיד שאפשר לומר זה שלא הסבירו מספיק על דברים שצריך. בכל אופן אם כך לא נסכים על זה לעולם...[/QUOTE]
אז לא נסכים, לא חייבים להגיע להסכמה, אני חושב שזה לא שווה אגורה ואתה כן, שיהיה O:
רוצה לעשות סרטונים על דברים שלי מצטער
תגיד,על מה יהיה הסרטון הבא?
על שינויי חוקי הפריוריטי ובנוסף לשלב תקטע של קוסט, בקיצור רולינג
בוקר , איזה שישי חרא.
אוקיי והוא יצא בשבוע הזה?
אני כל הזמן רוצה להוציא ולא עושה אבל אל תדאג Xd
כמה זמן זה יכול לקחת חצי שעה-שעה [אני לא יודע,אף פעם לא עשיתי משהו כזה] פשוט תמצא זמן שאין לך מה לעשות,ותכין
איזה שעמום.
נלחמתי נגד איזה צרפתי מפגר,לא יודע את החוקים של הלייטסורנים,שעה ניסיתי להסביר לו מה האפקט של הדרואיד,עד שבא אדמין
איזה יובש