מזיין את השכל ומה שאמרת נואש לווינר זה ממש דברים שונים...
מה שאמרת לא צריך להיות פה בכלל! זה גס וממש לא חינוכי...אני לא נתתי לך אזהרה על העלבה\פגיעה במשתמש אלא בגלל שהשתמשת במילה הזו וזו שפה לא נאותה...
אני עוד צריך להסביר לך מה זה שפה לא נאותה?!
Printable View
מזיין את השכל ומה שאמרת נואש לווינר זה ממש דברים שונים...
מה שאמרת לא צריך להיות פה בכלל! זה גס וממש לא חינוכי...אני לא נתתי לך אזהרה על העלבה\פגיעה במשתמש אלא בגלל שהשתמשת במילה הזו וזו שפה לא נאותה...
אני עוד צריך להסביר לך מה זה שפה לא נאותה?!
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1325301]תראה,ברגע שהוא מציק לכם תדווחו לי ואל תגיבו לו ואני אטפל בו...
ברגע שאתם פוגעים בו,הוא מדווח לי ואז אני מעניש אותכם...
ככה זה פועל.
מדווחים ולא מגיבים...מובן?[/QUOTE]
שלחתי לו ה"פ והוא שלח לי בחזרה שהוא סולח לי.
עכשיו אתה יכול להוריד לי את האזהרה?
[QUOTE=Death The Kid;1325297]בוא נסתכל על זה ככה
ליאון מגיע לפורום,מעצבן אותנו,אנחנו יורדים עליו,מקבלים אזהרה,יורדים ממנו לזמן מה,הוא חוזר להציק,ושוב יורדים עליו,מקבלים אזהרה\באן,יורדים ממנו,שוב מציק,ואנחנו פה הבעיה?!
אנחנו מנסים להתעלם,אבל אי אפשר!
זה כמו זבוב,אתה מנסה להתעלם,אבל לא מצליח!
איתי,אני בכיתה ח',כיתה ט' בפתח...
בחודש האחרון עשיתי איזה 20-40 ניצחונות בכחול לפחות,כל הכבוד הופלס דרגון![/QUOTE]
איך יש מגמות בכיתה ט'?
אהה חח כתבת את זה כאילו אתה צריך לבחור לשנה הבאה
[quote=~*DeXTeR*~;1325301]תראה,ברגע שהוא מציק לכם תדווחו לי ואל תגיבו לו ואני אטפל בו...
ברגע שאתם פוגעים בו,הוא מדווח לי ואז אני מעניש אותכם...
ככה זה פועל.
מדווחים ולא מגיבים...מובן?[/quote]
אני רואה איך אחת התגובות שלו נכנסות לדיווח,על מה לדווח?
על זה שההודעה מעצבנת מדי?
אתה לא תשים על זה ז'!
עומר, רואה? אין סיבה מוצדקת לפי מה שאתה אומר, אז מה אתה רוצה שנעשה.. שניתן לו באן כי "ההודעה מעצבנת מדי"? XD
[quote=Death The Kid;1325288]נכון,ליאון זאת הבעיה שלנו,ותיתן לי אזהרה לא ממש אכפת לי
שמתם לב שהיה גל של אזהרות ובאנים מאז שליאון בא?
אולי אנחנו לא מקור הבעיה?[/quote]
[quote=Death The Kid;1325297]בוא נסתכל על זה ככה
ליאון מגיע לפורום,מעצבן אותנו,אנחנו יורדים עליו,מקבלים אזהרה,יורדים ממנו לזמן מה,הוא חוזר להציק,ושוב יורדים עליו,מקבלים אזהרה\באן,יורדים ממנו,שוב מציק,ואנחנו פה הבעיה?!
אנחנו מנסים להתעלם,אבל אי אפשר!
זה כמו זבוב,אתה מנסה להתעלם,אבל לא מצליח!
איתי,אני בכיתה ח',כיתה ט' בפתח...
בחודש האחרון עשיתי איזה 20-40 ניצחונות בכחול לפחות,כל הכבוד הופלס דרגון![/quote]
אם אתה לא מצליח, זו בעיה שלך..
אתה זה שלא מצליח, אתה חושב שליאון לא מעצבן אותי לפעמים? אבל אני מתעלם
בתור ילד בוגר אתה צריך לדעת להתעלם..
[quote=הנואש לווינר;1325306]טוב, אני ידווח על ההודעה של אלון, ואז לא תוכל להתעלם.[/quote]
WTF מה?
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
לא פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תריבו במקום אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
דדדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
[quote=~Donphan~;1325311]
עומר, רואה? אין סיבה מוצדקת לפי מה שאתה אומר, אז מה אתה רוצה שנעשה.. שניתן לו באן כי "ההודעה מעצבנת מדי"? XD
WTF מה?[/quote]
אלכס אמר לי לדווח על זה!אני יודע שזה מגוכח!
בתור ילד בוגר אני גם אמור לא להתעלם מזבובים?
כי זה בדיוק אותו הדבר מבחינתי
[quote=Monkey D Luffy;1325309]אהה חח כתבת את זה כאילו אתה צריך לבחור לשנה הבאה[/quote]
כן,שמתי לב לזה...
[quote=Crown♕Clown;1325308]שלחתי לו ה"פ והוא שלח לי בחזרה שהוא סולח לי.
איך יש מגמות בכיתה ט'?[/quote]
יש לנו בית ספר משוגע!אנחנו גומרים בכיתה ט' ויש לצבא![סתם סתם,הכל בצחוק,פשוט לא כתבתי את זה ברור XD]
[QUOTE=~Donphan~;1325283]מה יש להבין
בעיה שלכם.
גם אתה מזיין ת'שכל עם כל הירידות שלך עליו, ואתה לא רואה אותי מקלל אותך על זה..[/QUOTE]
תרגע בבקשה, זה לא מתאים שפקח ידבר ככה, את משמש לדוגמה
אני מבקש ממך לא להמשיך לריב או לדבר ככה, כי לא נעים לראות מישהו בדרגה כזאת מתנהג ככה
אז אלון, תבחר את הצעד הנכון ותצא מהנו''ד, תרגע קצת ואז תחזור, כי כשמישהו מתעצבן קל מאוד לגרום לו לתסוס עוד יותר
[quote=Crown♕Clown;1325308]שלחתי לו ה"פ והוא שלח לי בחזרה שהוא סולח לי.
איך יש מגמות בכיתה ט'?[/quote]
הורדתי לך את האזהרה.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1325307]מזיין את השכל ומה שאמרת נואש לווינר זה ממש דברים שונים...
אני עוד צריך להסביר לך מה זה שפה לא נאותה?![/QUOTE]
לא זה לא! בשניהם יש את השורש ז.י.נ.
שניהם בדוגרי די דומים, ושניהם לא נאותים!
[QUOTE=~Donphan~;1325311]עומר, רואה? אין סיבה מוצדקת לפי מה שאתה אומר, אז מה אתה רוצה שנעשה.. שניתן לו באן כי "ההודעה מעצבנת מדי"? XD
WTF מה?[/QUOTE]
אני מדווח עליך.
פעם ראשונה שאני מדווח יאי D:
[quote=Monkey D Luffy;1325304]אני יודע, אבל זה נראה לי ממש מעניין ואני חושב שאני ארצה ללמוד את זה ולא אראה בזה בתור נטל[/quote]
ברור. לא אמרתי אחרת. כימיה זה מאוד מעניין, גם בלי פיצוצים.
כימיה זה גם נושא מאוד רחב. אני יודע שיש לי ילדים בכיתה שיותר מתעניינים בביו-כימיה למשל, ויש כאלה שמתעניינים יותר בכימיה כללית, כמו גבישים וחומרים כימיים.
[QUOTE=Crown♕Clown;1325278]היית יכול להביא לי אזהרה בע"פ כי היית לי אזהרה אחת ומאז לא העלבתי שום משתמש אף פעם.
אני מערער על האזהרה.
ורק לידיעתך מאסטר ליאון-אתה סתם מחפש את מי להאשים.היו לי יחסים מאוד טובים איתך ורק בגלל פיפס קטן שאני מעליב אותך רק פעם אחת אתה מביא לי אזהרה?[/QUOTE]
קיבלתי אותה וזה לא יקרה שוב,אני יודע שאין לך ופשוט הם מניחים שיש לך המון אזהרות. אני לא מחפש את מי להאשים אבל התבלבלתי בינך לבין עומר,מצטער.
[QUOTE=Mr.Pizza;1325318]ברור. לא אמרתי אחרת. כימיה זה מאוד מעניין, גם בלי פיצוצים.
כימיה זה גם נושא מאוד רחב. אני יודע שיש לי ילדים בכיתה שיותר מתעניינים בביו-כימיה למשל, ויש כאלה שמתעניינים יותר בכימיה כללית, כמו גבישים וחומרים כימיים.[/QUOTE]
אתה יכול להסביר/להזכיר לי מה זה? זה כאילו ביולוגיה כימיה?
[quote=מאסטר ליאון;1325319]קיבלתי אותה וזה לא יקרה שוב,אני יודע שאין לך ופשוט הם מניחים שיש לך המון אזהרות. אני לא מחפש את מי להאשים אבל התבלבלתי בינך לבין עומר,מצטער.[/quote]
ואני עוד חשבתי לבקש ממך סליחה...טעות כזאת גדולה לא הייתה מאז שאבא שלך פגש את אמא שלך
תגיד אלכס, מה קורה בתהליך הדיווח? D:
אתם מקבלים את זה בפורום של המנהלים..?