-
[QUOTE=Agito Wanijima;1377618][B]
[B]ג'ייס~[/B]
*אלופים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בודק בפוקדע מהם מתקפותיו של סינדיקוויל והפוקדע מצייצץ שהם בלימה, מסך עשן, גחלת ופזילה.
פוקימון הצמח מסתכל עליכם וממשיך בענייניו. אחרי כמה רגעים הוא עוצר, ועושה פרצוף לועג לסינדיקוויל שמתחיל להתעצבן.[/QUOTE]
*מצטער שלא הגבתי
אומר לסינדקוויל לתקוף את הפרח המוזר ההוא בגחלת ואז במסך עשן כשהוא יורה גחלת מכל הכיוונים במהירות כשהפרח לא יכול לראות אותו.
-
[QUOTE=Agito Wanijima;1351936][B]הרשומים:[/B]
Snivy
Reborn
bugoji1
r03e
Omer2012
כל השאר - לא רשומים, מצטער.
מי שלא שם ספרייט, נא לבחור אחד מהאתר הבא ולומר לי איזה כדי שאשים ([URL="http://pokerealm.com/downloads/sprites/bw-trainer-sprites.php"]http://pokerealm.com/downloads/sprites/bw-trainer-sprites.php[/URL]
[COLOR="MediumTurquoise"][U][B]התחלה:[/B][/U][/COLOR]
השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתם מתעוררים במיטותיכם. אתם מתיישבים בקצה המיטה, ואתם נזכרים שהיום אתם סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכיתם. אתם מסתכלים על חדריכם ועל כל מה שנמצא בו, ואתם קמים על רגליכם. אתם מתארגנים ולוקחים את כל הציוד שחשבתם שיועיל לכם במסעכם. אתם נפרדים מהוריכם ויוצאים אל מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם ודופקים בדלת, והיא נפתחת ובפתחה עומד בחור בחלוק לבן עם משקפיים [IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20081009235459/fantendo/images/6/69/Proffesor_Elm.PNG[/IMG] "כן? איך אני יכול לעזור לך?" שואל אותך הבחור "באתי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי" אתה אומר "פ'סדר, כנס מהר! אני קצת עסוק" הוא אומר ומכניס אותך פנימה. אתה עוקב אחריו עד לחדר יחסית גדול, שבמרכזו עומדת מכונה ועליה 3 פוכדורים, כאשר על אחד יש סימן של טיפה, על האחר של להבה ועל האחרון של עלה "תבחר אחד ומהר" הוא אומר וממשיך להתעסק עם משהו בצד. מעל כל אחד מהפוכדורים מוקרנת תמונתו של הפוקימון ההתחלתי.
במי תבחרו?[/QUOTE]
"אני בוחר בטוטודייל" אגיד ואקח את הפוקדור שעליו סמל הטיפה "אני לא אמור לקבל גם פוכדורים ריקים ופוקדע?" אשאל את הפרופסור
-
[QUOTE=Agito Wanijima;1380564][B]פיטר~[/B]
"בשמחה" אומר המאמן בערמומיות "צאו!" הוא קורא ומשליך קדימה שני פוכדורים שנפתחים ומגבשים צורה. מול אייפום עומד כעת קוף שמניף את זרועותיו בתנועת קראטה, ומול פ'וציאנה עומד כעת דביבון קטן "תכירו את זיגזגון ומאנקי" אומר המאמן בחיוך.
"זיגזגון, בלימה על פ'וציאנה! מאנקי, מכת קראטה על אייפום!" קורא המאמן והפוקימונים שלו יוצאים להתקפה
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/056.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/263.gif[/IMG][/QUOTE]
"פוצ'יאנה-תתחמק ותשתמש בנשיכה על זיגזגון!" אומר לפוצי'אנה בביטחון.
-
[B]פיטר~[/B]
זיגזגון תוקף את פ'וציאנה עם בלימה ופ'וציאנה תוקף עם נשיכה, שתי ההתקפות נפגשות והפוקימונים נהדפים אחורנית. בינתיים, מאנקי תוקף את אייפום במכת קראטה ואייפום מתחמק מההתקפה ותוקף בעזרת זריזות (Swift) שפוגע במאנקי "אל תוותרו, בעיטה נמוכה על פ'וציאנה מאנקי! זיגזגון, מתקפת חול על אייפום!" קורא המאמן. מאנקי תוקף עם בעיטה נמוכה את פ'וציאנה ומצליח להכות אותו, מעיף אותו אחורנית בחוזקה. בינתיים, אייפום סופג מתקפת חול היישר לפניו "אל תוותר אייפום, שריטה על מאנקי!" קוראת נועה.
[B]ג'ייס~[/B]
סינדיקוויל תוקף את באלספראוט עם גחלת ובאלספראוט מבחין בהתקפה, הוא מזיז את גופו ומצליח לחמוק מרוב הגחלת, אולם גחל אחד פוגע בו בפרצוף והוא זועק מכאב. סינדיקוויל ממשיך עם מסך עשן ומקיף בעזרתו את באלספראוט שמנסה להגיב עם הצלפת גפן ומפספס את סינדיקוויל שפוגע בו שוב עם גחלת. סינדיקוויל נראה מרוצה ממצבו בקרב בעוד באלספראוט פצוע בינוני ונראה כועס נורא.
[B]אנדרו~[/B]
"הציוד הנוסף שלך נמצא על השולחן שלידך" אומר לך הפרופסור בקצרה בזמן שהוא מוסר לך את הפוכדור של טוטודייל ומחווה בידו לעבר השולחן. אתה מסתכל לשם ומבחין בציוד החסר - 5 פוכדורים, פוקדע וקופסא לתגים "תתקשר אליי מדי פעם" הוא אומר ואתה יוצא החוצה מהמעבדה. אתה מוציא את הפוכדור של טוטודייל ומסתכל עליו בשמחה שסוף סוף אתה מתחיל במסע שלך. לפתע, אתה חש שהפוכדור רוטט בידך.
-
[QUOTE]פיטר~
זיגזגון תוקף את פ'וציאנה עם בלימה ופ'וציאנה תוקף עם נשיכה, שתי ההתקפות נפגשות והפוקימונים נהדפים אחורנית. בינתיים, מאנקי תוקף את אייפום במכת קראטה ואייפום מתחמק מההתקפה ותוקף בעזרת זריזות (Swift) שפוגע במאנקי "אל תוותרו, בעיטה נמוכה על פ'וציאנה מאנקי! זיגזגון, מתקפת חול על אייפום!" קורא המאמן. מאנקי תוקף עם בעיטה נמוכה את פ'וציאנה ומצליח להכות אותו, מעיף אותו אחורנית בחוזקה. בינתיים, אייפום סופג מתקפת חול היישר לפניו "אל תוותר אייפום, שריטה על מאנקי!" קוראת נועה.[/QUOTE]
"פוצ'יאנה!תשתמש בנשיכה ואז בבלימה על המאנקי!" אומר לפוצ'יאנה.
-
[b]טל~[/b]
את שולפת פוכדור ריק מכיסך ומשליכה אותו אל עבר סקיטי המעולפת. סקיטי נשאבת אל תוך הפוכדור והכדור נסגר באור אדום ונוחת על הקרקע. הכדור מתחיל לנוע ימינה ושמאלה מספר פעמים, עד שלבסוף נשמע "קליק" והוא נעצר במקומו, ולא נע יותר. סקיטי נלכדה!
"עשית את זה, תפסת את סקיטי!" אומר לך טום בהתלהבות "ציקו!" מוסיפה ציקוריטה ומסתכלת עלייך בחיוך.
''יש! כל הכבוד צ'יקוריטה!'' אני יאמר באושר וירים את הפוקדור.
''האמת שלא אני עשיתי את זה, אנחנו עשינו את זה'' אומר לטום ואביט בציקוריטה בשמחה.
''טוב..נראה לי שנמשיך בדרך לא טום?'' אשאל אותו ואתחיל להתקדם
-
[QUOTE=Agito Wanijima;1380815
[B]אנדרו~[/B]
"הציוד הנוסף שלך נמצא על השולחן שלידך" אומר לך הפרופסור בקצרה בזמן שהוא מוסר לך את הפוכדור של טוטודייל ומחווה בידו לעבר השולחן. אתה מסתכל לשם ומבחין בציוד החסר - 5 פוכדורים, פוקדע וקופסא לתגים "תתקשר אליי מדי פעם" הוא אומר ואתה יוצא החוצה מהמעבדה. אתה מוציא את הפוכדור של טוטודייל ומסתכל עליו בשמחה שסוף סוף אתה מתחיל במסע שלך. לפתע, אתה חש שהפוכדור רוטט בידך.[/QUOTE]
"וואו הוא בטח מתרגש" אמלמל לעצמי ואוציא את טוטודייל מהפוכדור שלו "שלום טוטודייל, אני אנדרו ואני עומד להיות המאמן שלך" אגיד לו בהתרגשות ואלטף לו את הראש בחיבה. "עכשיו בוא נראה איזה מתקפות יש לך" אגיד ואוציא את הפוקדע מהתיק שלי ואכוון אותו לעבר טוטודייל
-
[quote]אתה נושם עמוק ואתה נכנס אל תוך המערה. ככל שאתה מתרחק מהפתח, כך האור הולך ונעלם, ואחרי כמה שניות כבר נעשה די אפלולי. אתה צועד לך בזהירות בתוך המערה, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון קטן שמטייל לו שם. נראה שהוא קצת מבולבל ולא יודע לאן ללכת.
[/quote]
"היי,חמוד!" אומר לו ואסמן לו לבוא אלי.לאחר מכן ארים אותו ואחזיק אותו. "הלכת לאיבוד?" אשאל אותו.
-
[quote=Agito Wanijima;1380107][B]אלון~[/B]
שינקס רץ לעבר סינדיקוויל עם בלימה, וסינדיקוויל יורה מסך עשן ומכסה את כל אזור הקרב. שינקס מתבלבל ולא רואה כלום, והוא מפספס את סינדיקיוויל. סינדיקוויל קופץ מאחוריו, ומעיף אותו בחוזקה עם בלימה. שינקס סופג מכה חזקה, אך מצליח להתאושש ולעמוד על רגליו "שינקס!" הוא קורא בכעס ותוקף בניצוץ נוסף, שפוגע בסינדיקוויל שזועק בכאב.[/quote]
"סינדקוויל, נסה לקום!" אורה לו. לאחר שאראה שהתאושש, אקרא בציפיה להצלחה "תאגור את את כוחותיך ותנסה לירות עליו אש!".
-
[COLOR="Red"][b]אלון~[/b]
"סינדיקוויל, נסה לקום! ואז תירה עליו אש!" אתה קורא לעברו של סינדיקוויל ומעודד אותו לקום. סינדיקוויל מתרומם לאט לאט מהקרקע ומסתכל על שינקס בכעס. הלהבה על גבו גדלה מעט והוא פותח את פיו, יוצר בתוכה כדור אש קטן, ויורה אותו על שינקס. שינקס נפגע וצווח מכאב, וסינדיקוויל מייצר עוד אחד ועוד אחד, מצליח לירות אותם לעבר שינקס. שינקס סופג מכה קריטית, ונופל מעולף על הקרקע.
לפתע, הפוקדע שלך מצפצף. אתה מוציא אותו והוא מדבר בקול רובוטי: [i]סינדיקוויל למד גחלת[/i][/COLOR]
[COLOR="Blue"][b]אנדרו~[/b]
אתה שולף את הפוכדור של טוטודייל וזורק אותו קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח החוצה באור אדום תנין כחול קטן שמביט בך עם חיוך על פניו "טוטו!" הוא קורא בשמחה ומביט בך. אתה מציג את עצמך בפניו ומלטף את ראשו, ולאחר מכן אתה בודק מהם מתקפותיו בפוקדע (הן מוצגות לך בעמוד הרשומים) בזמן שטוטודייל מתחיל לקפץ מסביבך בחיוך. לפתע, טוטודייל קולט משהו באוזניו ומסתכל עליך "טוטו!" הוא קורא ומתחי לרוץ, מסמן לך לרוץ אחריו.[/COLOR]
[COLOR="Green"][b]טל~[/b]
את מרימה את הפוכדור של סקיטי מהרצפה ומניפה אותו בשמחה, לאחר מכן את מרימה את ציקוריטה ומחבקת אותה משבחת אותה על הקרב הטוב. את מחזירה אותה לפוכדור שלה לנוח "כדאי שנמשיך, לא ככה טום?" את שואלת אותו "כן נראה לי.." הוא אומר בחיוך צנוע כזה ואתם ממשיכים לצעוד בדרככם. אחרי הליכה של שעה אתם מגיעים לעיקול בשביל. אתם עוברים אותו ומבחינים מולכם בפתח מערה גדול. ליד הפתח אתם מבחינים בשלט קטן [i]"מערת האופל"[/i]. מצד שמאל אתם מבחינים בשביל שממשיך להתפתל לו בין השדות הגדולים, ובתחילתו שלט [i]"דרך 31"[/i] "ואו, הגענו כבר למערת האופל, זה אומר שאנחנו לא רחוקים מהעיר ויולט!" אומר לך טום בהתרגשות "את רוצה להיכנס פנימה, או שנמשיך לויולט?" הוא שואל, מסתכל עלייך בסקרנות.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][b]פיטר~[/b]
"פ'וציאנה, השתמש בנשיכה ואז בבלימה על מאנקי!" אתה מצווה על פ'וציאנה. פ'וציאנה רץ לעבר מאנקי שתוקף עם מכת קראטה, פ'וציאנה מזנק ונושך את ידו של מאנקי תוך כדי המכה ובולם את ההתקפה, ואז ממשיך עם בלימה ומעיף אותו אחורנית בחוזקה, פוצע אותו קשה. בינתיים, אייפום סובלת ממתקפת החול שספגה ומזנקת לכיוון אקראי עם השריטה, אולם פוגעת בטעות בפ'וציאנה במקום במאנקי. זיגזגון מנצל זאת ותוקף עם בלימה ומעיף אותה אחורנית.
"קדימה אל תוותרו! מאנקי, מכת קראטה על אייפום! זיגזגון תקוף את פ'וציאנה עם נגיחת ראש!" פוקד המאמן.[/COLOR]
-
[quote=Agito Wanijima;1385296][COLOR=red][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=red]"סינדיקוויל, נסה לקום! ואז תירה עליו אש!" אתה קורא לעברו של סינדיקוויל ומעודד אותו לקום. סינדיקוויל מתרומם לאט לאט מהקרקע ומסתכל על שינקס בכעס. הלהבה על גבו גדלה מעט והוא פותח את פיו, יוצר בתוכה כדור אש קטן, ויורה אותו על שינקס. שינקס נפגע וצווח מכאב, וסינדיקוויל מייצר עוד אחד ועוד אחד, מצליח לירות אותם לעבר שינקס. שינקס סופג מכה קריטית, ונופל מעולף על הקרקע.[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע, הפוקדע שלך מצפצף. אתה מוציא אותו והוא מדבר בקול רובוטי: [I]סינדיקוויל למד גחלת[/I][/COLOR]
[/quote]
'אוקיי, זה הרגע..' אחשוב ואוציא פוכדור. "צא פוכדור!" אקרא ואזרוק על שיקנס הציפייה.
"עבודה טובה סינדקוויל" אהנהן לכיונוו.
-
[quote]פיטר~
"פ'וציאנה, השתמש בנשיכה ואז בבלימה על מאנקי!" אתה מצווה על פ'וציאנה. פ'וציאנה רץ לעבר מאנקי שתוקף עם מכת קראטה, פ'וציאנה מזנק ונושך את ידו של מאנקי תוך כדי המכה ובולם את ההתקפה, ואז ממשיך עם בלימה ומעיף אותו אחורנית בחוזקה, פוצע אותו קשה. בינתיים, אייפום סובלת ממתקפת החול שספגה ומזנקת לכיוון אקראי עם השריטה, אולם פוגעת בטעות בפ'וציאנה במקום במאנקי. זיגזגון מנצל זאת ותוקף עם בלימה ומעיף אותה אחורנית.
"קדימה אל תוותרו! מאנקי, מכת קראטה על אייפום! זיגזגון תקוף את פ'וציאנה עם נגיחת ראש!" פוקד המאמן.[/quote]
"פוצ'יאנה-התחמק והשתמש בנשיכה על זיגזגון!" אומר לפוצ'יאנה.
-
[b]פיטר~[/b]
זיגזגון מזנק לעברו של פ'וציאנה עם נגיחת ראש בעוד פ'וציאנה תוקף עם נשיכה. זיגזגון מזנק קדימה ותוקף, אבל פ'וציאנה מצליח להתחמק ברגע האחרון ופוגע בזיגזגון עם נשיכה, זורק אותו באוויר ומעיף אותו בחוזקה על הקרקע, וזיגזגון מתעלף כתוצאה מכך "לא זיגזגון!" קורא המאמן שלו ומחזיר אותו. בינתיים, אייפום מתחמקת ממכת קראטה של מאנקי ותוקפת עם זריזות חזקה שפוגעת במאנקי ומעלפת גם אותו "אוי לא! הפסדתי!" קורא המאמן בהלם ותופס את הראש. "טוב, נראה שאני נאלץ לקיים את הבטחתי" הוא אומר ושולף מכיסו שני פוכדורים "אלה כדורי גרייט בול. הם מגדילים את סיכויי התפיסה של הפוקימון שמולכם מאשר פוכדור רגיל" הוא אומר ונותן לשניכם. לאחר מכן הוא מסתובב, מחזיר את הפוקימונים שלו והולך משם "ואו, גרייט בול!" אומרת נועה בשמחה ומחזירה את אייפום לפוכדור שלו "אז שנמשיך?"
[b]אלון~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק מכיסך, ומשליך אותו אל עבר שינקס המעולף. שינקס נשאב פנימה אל תוך הפוכדור, והפוכדור נסגר ונוחת על הקרקע. אתה וסינדיקוויל מביטים בפוכדור נע מצד לצד במתח, ולפתע הפוכדור נכבה ונעצר במקומו. שינקס נלכד!
אתה משבח את סינדיקיוויל והוא משיב לך ב"קוויל" קטן של עייפות. הוא מביט בך וחיוך על פניו.
-
[quote=Agito Wanijima;1385308][B]פיטר~[/B]
אסור לך להחליף פוקימונים במהלך הקרב... זה יוצר יתרון על פני היריב.
תגיב שוב בבקשה.
[B]אלון~[/B]
אתה שולף פוכדור ריק מכיסך, ומשליך אותו אל עבר שינקס המעולף. שינקס נשאב פנימה אל תוך הפוכדור, והפוכדור נסגר ונוחת על הקרקע. אתה וסינדיקוויל מביטים בפוכדור נע מצד לצד במתח, ולפתע הפוכדור נכבה ונעצר במקומו. שינקס נלכד!
אתה משבח את סינדיקיוויל והוא משיב לך ב"קוויל" קטן של עייפות. הוא מביט בך וחיוך על פניו.[/quote]
"תנוח חבר קטן" אומר ואחזירו לפוכדור.
אגש אל הפוכדור של שינקס ואכניס אותו לחגורת הפוכדורים שלי. לאחר מכן אמשיך ללכת בדרכי לעיר הבאה
-
[QUOTE=Agito Wanijima;1385296][COLOR="Red"][b]
[COLOR="Blue"][b]אנדרו~[/b]
אתה שולף את הפוכדור של טוטודייל וזורק אותו קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח החוצה באור אדום תנין כחול קטן שמביט בך עם חיוך על פניו "טוטו!" הוא קורא בשמחה ומביט בך. אתה מציג את עצמך בפניו ומלטף את ראשו, ולאחר מכן אתה בודק מהם מתקפותיו בפוקדע (הן מוצגות לך בעמוד הרשומים) בזמן שטוטודייל מתחיל לקפץ מסביבך בחיוך. לפתע, טוטודייל קולט משהו באוזניו ומסתכל עליך "טוטו!" הוא קורא ומתחי לרוץ, מסמן לך לרוץ אחריו.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מה קרה טוטודייל?" אשאל את טוטודייל בזמן שארוץ אחריו "למה אתה רץ" אשאל אותו ואז אחשוב לעצמי 'מה נכנס בו, לפני רגע הוא היה לידי שמח ועכשיו...'