-
[QUOTE=Spider Man!;1354551][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את צועקת "הינטה!!!!" ואומרת שאת האוואטר במקום מלא אנשיםם שרוצים לחסל את האוואטר(את לא מבריקה ממש,נכון?) את יוצרת גל מים וגל אש שיפגעו באמון אבל הם לא פוגעים ואמון צועק אלייך "אז בואי אליי" ואת רואה אותו מושך אותך אליו והוא מנסה לשאוב כשפות.
[/COLOR]
אופס:embarrassed:
-
[QUOTE=Spider Man!;1354551][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את צועקת "הינטה!!!!" ואומרת שאת האוואטר במקום מלא אנשיםם שרוצים לחסל את האוואטר(את לא מבריקה ממש,נכון?) את יוצרת גל מים וגל אש שיפגעו באמון אבל הם לא פוגעים ואמון צועק אלייך "אז בואי אליי" ואת רואה אותו מושך אותך אליו והוא מנסה לשאוב כשפות.
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה אומר שאתה אוהב ללכת למסעדת החזיר המעופף ושניכם באים לבן אדם שמשתיל כשפות. אתם רואים פתאום כשף אש שמחזיר לבן אדם אחד זקן את הכשפות ואתם רואים מכשף אוויר.מה תעשה?
[B]הכשף:[/B]
[SPOILER]
[url="http://jpg.co.il/view/4ffc00e3aa8e3.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/10/4ffc00e3aa8e3.png[/img][/url]
[/SPOILER]
[/COLOR][/QUOTE]
"לכי אליו." אלחש לה באוזן ואתעניין בכשף אוויר. אזכור את הבקשה שלי לעצמי, לדעת כל היסודות, ואתקרב אליו.
"הארו, הארו קאגושימה." אומר ואלחץ לו את היד במהירות, "אני מבין שאתה כשף אוויר.. אני יכול לעשות איתך עסקה?"
"אתה מבין, אני- אממ..- איך להגיד את זה. האווטאר. זה יישמע די פתאומי אבל.. תוכל ללמד אותי כשפות אוויר..?"
-
[QUOTE=Spider Man!;1352556][COLOR=dimgray][B]התחלה:[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B] את\ה האוואטר\ית החדש\ה ואת\ה יודע\ת שאת\ה צריך\כה ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושב איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב .[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"אני ארדוף אחריו ואנסה לקבור אותו בעזרת כשפות האדמה שלי" אומר לעצמי ואתחילך לרוץ אחרי האיש הזה. האיש הסתובב וקלט שאני רץ אחריו והתחיל לרוץ יותר מהר, ואני אחריו.
-
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
*קיבלת צבע ירוק בגלל שאתה כשף האדמה הראשון! ותנסה בבקשה ליצור את השריון שכתבתי במגילת הכשפות השבועית
אתה רודף אחרי האיש ומנסה לקבור אותו בכשפות אדמה. אבל האיש בורח ואז יורה להבת ארגמן ענקיתץ אלייך. אתה מצליח להתחמק ורואה שיש לבה איפה שהדרקון היה. הנינג'ה מייצב את הלבה ומכסה אותך חוץ מהראש,בלבה מוצקה.
[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
אתה אומר ללין לבוא אל האיש והיא באה. האיש נותן לה טופס:
[FONT="Fixedsys"]
שם:
כשפות נחשקת\קודמת:
נסיבות היעלמות\נימוק ללמה אתם צריכים לקבל את הכשפות:
הערות:
(הטופס נכתב לבן אדם שרוצה כשפות ולבן אדם שאיבד כשפות כאחד)
[/FONT] לין ממלאת את הטופס ואז אתה רואה את האיש שם לה יד על הלב ויד על המצח,הוא אומר לה להתרכז באנרגיה הטהורה שלה ולנשום עשר פעמים,לאחר מכן הוא שואל אותה אם היא מוכנה ולין פתאום זוהרת בארגמן והופכת לבעלת אותם כישורים כמו קודם. אתה אומר לאיש את שמך ואומר לו שאתה האוואטר ואתה רוצה לדעת כשפות אוויר. האיש מסכים ואומר "אנני כשף של כל היסודות. כשאני מחזיר כשפות אני מקבל את כוחה,לכן חיכיתי המון זמן עד שיגיע לכאן כשף אש חזק מספיק כדי שאקבל בחזרה את כשפות האש שלי.".[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
אמון מיף אותך למעלה ואת מתקשה לנשום. אמון מתחיל לאמר לך "תסתכלי אל תוך עיניי אוואטרית קטנה. ואני ידעתי שהיא לא האוואטרית,אבל היא החברה הכי טובה שלך ולכן היא סובלת הכי הרבה. רק תסתכלי אל תוך עיניי".[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354578][COLOR="SeaGreen"]
אתה אומר ללין לבוא אל האיש והיא באה. האיש נותן לה טופס:
[FONT="Fixedsys"]
שם:
כשפות נחשקת\קודמת:
נסיבות היעלמות\נימוק ללמה אתם צריכים לקבל את הכשפות:
הערות:
(הטופס נכתב לבן אדם שרוצה כשפות ולבן אדם שאיבד כשפות כאחד)
[/FONT] לין ממלאת את הטופס ואז אתה רואה את האיש שם לה יד על הלב ויד על המצח,הוא אומר לה להתרכז באנרגיה הטהורה שלה ולנשום עשר פעמים,לאחר מכן הוא שואל אותה אם היא מוכנה ולין פתאום זוהרת בארגמן והופכת לבעלת אותם כישורים כמו קודם. אתה אומר לאיש את שמך ואומר לו שאתה האוואטר ואתה רוצה לדעת כשפות אוויר. האיש מסכים ואומר "אנני כשף של כל היסודות. כשאני מחזיר כשפות אני מקבל את כוחה,לכן חיכיתי המון זמן עד שיגיע לכאן כשף אש חזק מספיק כדי שאקבל בחזרה את כשפות האש שלי.".[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.." אמלמל, "אז עשינו דיל..? ניפגש כאן עוד שעתיים, סבבה?" אשאל אותו ואביט על לין, שמחה ומאושרת, ואשלח לה חיוך.
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
אמון מיף אותך למעלה ואת מתקשה לנשום. אמון מתחיל לאמר לך "תסתכלי אל תוך עיניי אוואטרית קטנה. ואני ידעתי שהיא לא האוואטרית,אבל היא החברה הכי טובה שלך ולכן היא סובלת הכי הרבה. רק תסתכלי אל תוך עיניי".[/COLOR][/QUOTE]
''הוא לא לוקח כשפות שהוא נוגע לך במצח ומכשף דם? ם-0
-__________________________________________________--
''לא!'' אני יחליט להאבק ואסתכל הצידה, 'הינטה, היאטו, קיין כולם!'' אחשוב בפחד
'אסור לי להיכנס למצב האוואטר אני יסכן את מחזור האוואטר'' אחליט.
''אוקיי!'' אמלמל לפתע, 'יש לי תוכנית' אחשוב במוחי
אני אשתמש בגלי מים מסביב לאמון, שלא יגעו בו אלה רק יסתובבו סביבו ואקווה שזה יסיח את דעתו ממני בזמן שאנסה להשתחרר מאחיזתו ולעמוד מולו מוכנה לקרב
-
האיש אומר "יש לנו דיל. ואני ממליץ לכם להגיע עכשו למסעדת החזיר המעופף כדי לחגוג אתה כשפות, ויש לנו מנה חדשה,מרק וואן שי טורק". אתה מביט על לין ורואה כמה היא מאושרת,אתה שולח לה חיוך והיא שולחת לך חיוך בחזרה. לין קופצת מגג לגג יחד איתך ואומרת "נו?, לא הולכים לחזיר המעופף".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מנסה להסיח את אמון ואת רואה אותו שם לךם יד על הלב,שתי אצבעות על המצח וגורם לך לפתוח את העיניים ולהסתכל על עיניו. את נרדמת ומרגישה חלשה מאוד. את מגיעה לעולם הרוחות ורואה את אנג אומר לך "את חייבת להיאבק! את חייבת להתעורר!" ואת רואה שעולם הרוחות משתנה ליער רגיל.
[/COLOR]
-
[b]טל~[/b]
את מנסה להסיח את אמון ואת רואה אותו שם לךם יד על הלב,שתי אצבעות על המצח וגורם לך לפתוח את העיניים ולהסתכל על עיניו. את נרדמת ומרגישה חלשה מאוד. את מגיעה לעולם הרוחות ורואה את אנג אומר לך "את חייבת להיאבק! את חייבת להתעורר!" ואת רואה שעולם הרוחות משתנה ליער רגיל.
[/color][/quote]
אני ינסה להאבק בהשפעתו של אמון.
אני אבין שעם אסיח את דעתו הריכוז שלו ילך, אני אצור להבה סביב רגליו שתקף אותו וכמעט תשרוף את רגליו כך שיצטרך לצאת ממעגל האש ויעזוב אותי
-
[QUOTE=Spider Man!;1354593][COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
האיש אומר "יש לנו דיל. ואני ממליץ לכם להגיע עכשו למסעדת החזיר המעופף כדי לחגוג אתה כשפות, ויש לנו מנה חדשה,מרק וואן שי טורק". אתה מביט על לין ורואה כמה היא מאושרת,אתה שולח לה חיוך והיא שולחת לך חיוך בחזרה. לין קופצת מגג לגג יחד איתך ואומרת "נו?, לא הולכים לחזיר המעופף".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"הולכים.." אומר לה ואכוון אותה לחזיר המעופף. בזמן ההליכה אספר לה על העסקה שלי עם הבנאדם והכל.
"ויש מנה חדשה בחזיר המעופף אגב, אני חייב לנסות אותה!"
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מנסה להיאבק בהשפעתו של אמון וזה לא מצליח. את רואה את הפנים של אמון מופיעות ואומרות "את צריכה לעבור את המבוך שכאן כדי לחזור לעולם האמיתי,אבל אם לא תצליחי,את תיכלאי בעולם שלי...". את רואה מערה ענקית עם שלוש חורים: מהימני יש נהמות,מהאמצעי יש הליכהה של צבא ובשמאלי אין רעש בכלל.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354600][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מנסה להיאבק בהשפעתו של אמון וזה לא מצליח. את רואה את הפנים של אמון מופיעות ואומרות "את צריכה לעבור את המבוך שכאן כדי לחזור לעולם האמיתי,אבל אם לא תצליחי,את תיכלאי בעולם שלי...". את רואה מערה ענקית עם שלוש חורים: מהימני יש נהמות,מהאמצעי יש הליכהה של צבא ובשמאלי אין רעש בכלל.
[/COLOR][/QUOTE]
''יש רק דרך אחת בא אתה יכול לעשות את זה אתה כשף דם!'' אומר בהפתעה
''העולם לא שקט כל כך'' אחשוב ואבטל מיד את המערה השמאלית, ''נהמות? לא'' אחשוב שוב ''אבל צבא! כמובן הצבא של אמון, אלך אל המערה האמצעית
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
הפנים של אמון מופיעות שוב ואומרות לך "אני לא כשף דם,זו מחשבה מטומטמת." ואז את נכנסת למערה האמצעית ורואה את החיילים של אמון שבאים לתקוף אותך. מה תעשי?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354609][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
הפנים של אמון מופיעות שוב ואומרות לך "אני לא כשף דם,זו מחשבה מטומטמת." ואז את נכנסת למערה האמצעית ורואה את החיילים של אמון שבאים לתקוף אותך. מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
כבר חזרתי לעולם האמיתי?
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*עדיין לא
את אומרת לחייילים שהוא כשף דם ומים. את מגיעה פתאום לעולם האמיתי בכלא ורואה שם את חברייך ועוד מיליוני אנשים. אמון אומר לכם ולכל הלא כשפים שנמצאים במערה "אני לא כשף מים,תראו את פניי!" ואת רואה שמתחת למסכה,הפנים של אמון מלאות צלקות.
[/COLOR]
אתם הולכים לחזיר המעופף ואתה רואה את המלצרים ואת האיש אוכל את המנה החדשה ומקבל ספר "המדריך לכשף". אתה וראה מלצר ניגש אלייך ואומר "מה תרצו להזמין?".[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354622][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*עדיין לא
את אומרת לחייילים שהוא כשף דם ומים. את מגיעה פתאום לעולם האמיתי בכלא ורואה שם את חברייך ועוד מיליוני אנשים. אמון אומר לכם ולכל הלא כשפים שנמצאים במערה "אני לא כשף מים,תראו את פניי!" ואת רואה שמתחת למסכה,הפנים של אמון מלאות צלקות.
[/COLOR][/QUOTE]
''טוב זה הזמן שלי ללכת!'' אומר, אני אשתמש בכשפות אדמה בכדי להפריד את הסורגים(לא מתכת כאילו נחשוליאדמה שיעקמו את הסורגים)
אני אומר לחבריי לבו איתי ואקווה שלא יראו שברחנו