[QUOTE=Ilan;1360228]נדב חזר!!![/QUOTE]
תודה על הנושא של מחאת הבאנים.
עומר,אסור לי לומר היי?!
Printable View
[QUOTE=Ilan;1360228]נדב חזר!!![/QUOTE]
תודה על הנושא של מחאת הבאנים.
עומר,אסור לי לומר היי?!
היוש..
[quote=Spider Man!;1360232]תודה על הנושא של מחאת הבאנים.
עומר,אסור לי לומר היי?![/quote]
הוא עשה את זה בשביל להחזיר את נדב מהבאן,אני ואתה מצידו יכולים לקבל אחד לצמיתות -_-
[quote=Rias Gremory;1360231]אם אנשים חזרו מהבאן, אלון, אז מה עם להחזיר את גיא מהבאן שהוא קיבל?- לא מגיע לו הזדמנות שניה.?[/quote]
+1
כל זאת היה אתמול ונדמה כאילו חלפה לה שנה
[quote][quote]הוא עשה את זה בשביל להחזיר את נדב מהבאן,אני ואתה מצידו יכולים לקבל אחד לצמיתות -_- [/quote][/quote]
נכון ^^
[QUOTE=Salamander;1360234]הוא עשה את זה בשביל להחזיר את נדב מהבאן,אני ואתה מצידו יכולים לקבל אחד לצמיתות -_-
+1[/QUOTE]
אז מצדי שיקבל באן עד היום שבו האינטרנט יקרוס
[quote=Ilan;1360235]כל זאת היה אתמול ונדמה כאילו חלפה לה שנה.[/quote]
לא הגזמת בכלל XD
[quote=Spider Man!;1360236]אז מצדי שיקבל באן עד היום שבו האינטרנט יקרוס[/quote]
רק שתדע,אלון אמר 'הזדמנות אחרונה' טעות אחת ו...
כאילו נדב מתרגש מבאנים Xd כמו שהוא אמר ככל שזה ארוך וקשה יותר כך הוא נהנה יותר Xdd
זה חלק משיר
[quote=Ilan;1360238]כאילו נדב מתרגש מבאנים Xd כמו שהוא אמר ככל שזה ארוך וקשה יותר כך הוא נהנה יותר Xdd[/quote]
איזה מזל שאמרת שזה מבאנים :what:
אייל בתכלס אני תמיד עומד לצדך לא משנה מה תגיד אבל אתה מאוד מאכזב אותי. מה אתה רושם לעומר היי? הוא לא חבר שלך, תבין את זה, לטוב ולרע אין לכם שיחה משותפת יחדיו ולא תהיה. אם תתחיל להתעלם מאנשים מסויימים השקט שלך יבוא.
[QUOTE=Salamander;1360239]איזה מזל שאמרת שזה מבאנים :what:[/QUOTE]
אני יודע זה ציטוט שלו XD
[QUOTE=X-Drake;1360240]אייל בתכלס אני תמיד עומד לצדך לא משנה מה תגיד אבל אתה מאוד מאכזב אותי. מה אתה רושם לעומר היי? הוא לא חבר שלך, תבין את זה, לטוב ולרע אין לכם שיחה משותפת יחדיו ולא תהיה. אם תתחיל להתעלם מאנשים מסויימים השקט שלך יבוא.[/QUOTE]
אני יודע,
[quote=Ilan;1360242]אני יודע זה ציטוט שלו XD[/quote]
לא יודע למה אבל זה מלחיץ אותי XD
תגיד,אתה יכול ללמד אותי לבנות שישייה טובה בפוקימון אונליין?
[QUOTE=פרשתי;1360225]אוףXD
טוב מקווה שתצליח לצלם ולרנדר בלי שיהיה עוד אפדאטXD[/QUOTE]
זהו סיימתי לצלם
[QUOTE=Reborn;1360226]*אנחנו.
**מקווים.
התגעגעתי לתקן את השגיאות שלך XD[/QUOTE]
זה רק מוכיך לי שאני הצלחתי להשתפר בזה ואני ממש גאה בעצמי עכשיו
[quote=X-Drake;1360240]אייל בתכלס אני תמיד עומד לצדך לא משנה מה תגיד אבל אתה מאוד מאכזב אותי. מה אתה רושם לעומר היי? הוא לא חבר שלך, תבין את זה, לטוב ולרע אין לכם שיחה משותפת יחדיו ולא תהיה. אם תתחיל להתעלם מאנשים מסויימים השקט שלך יבוא.[/quote]
הוא מחפש את זה, הוא רוצה להתפרץ ולקלל
ובזה שעומר מדבר איתו גם הוא מחפש את ה"להיות מגעיל" שלו
מה קורה אביב? איך הולך לך עם הספר?