אני זוכר שפעם היינו קוראים לפורום הזה נובילנד ^^
Printable View
אני זוכר שפעם היינו קוראים לפורום הזה נובילנד ^^
[quote=Ritsuka kun;1367619],תאכל תחת :@
הגבת כבר? XP[/quote]
השאלה היא אם אתה הגבת
[quote=CR7;1367620]אני זוכר שפעם היינו קוראים לפורום הזה נובילנד ^^[/quote]
מה הניק שלך היה?
[QUOTE=Demacia;1367621]השאלה היא אם אתה הגבת
מה הניק שלך היה?[/QUOTE]
בקרוב חח
[QUOTE=Demacia;1367621]מה הניק שלך היה?[/QUOTE]
פיי עבר מלא זמן ..
Zbarga .
אהה אתה כפול נכון?
יאללה אנשים להגיב בגלגל המזל!
אני צריך מנגה חדשה >>>:
[QUOTE=Flupy;1367632]אני צריך מנגה חדשה >>>:[/QUOTE]
קרא ריבורן, ראיתי שהמנגה יותר טובה מהאנימה.
אני ממשיך לראות וואן פיס, ביי :-)
[אחזור מחר לפעילות גלגל המזל].
[QUOTE=Reborn;1367633]קרא ריבורן, ראיתי שהמנגה יותר טובה מהאנימה.[/QUOTE]
קראתי ~
יאיי שיניתי כינוי!
תודה למעצבים שמסתכלים לי בחתימה! :)
איזה כיף זה אנשים שלא יכולים לקרוא וסתם רוצים להרוס נכון?
שקד פלאפי סיימתי לפני כמה זמן תמשחק של האוג'ו מול הקבוצה של אגון....
פשוט אדיר והמשחק נגד הטאיו ספינקס גם היה מצויין ואגון....אני כבר מת לראות אותו משחק עם כל מה שהם מדברים עליו
אפילו שאני די שונא אותו על איך שהוא זרק תכדור על הילד הקטן הזה מהבית חולים שסאקרובה היה בו ):
עריכה"עמית תפסיק להיות בכיין תאמין לי שהנושא הזה היה ספאם למונה וכולה נתנו תגובות בונות זה הכל...אף אחד לא בא במטרה להרוס ובכלל לא ראיתי תהודעה שלך מעליי באותו הזמן ודרך אגב גם עכשיו
[QUOTE=Reborn;1367645]איזה כיף זה אנשים שלא יכולים לקרוא וסתם רוצים להרוס נכון?[/QUOTE]
איזה כיף שיש מנהלים שפותחים ספאם
[QUOTE=Rider;1367648]שקד פלאפי סיימתי לפני כמה זמן תמשחק של האוג'ו מול הקבוצה של אגון....
פשוט אדיר והמשחק נגד הטאיו ספינקס גם היה מצויין ואגון....אני כבר מת לראות אותו משחק עם כל מה שהם מדברים עליו
אפילו שאני די שונא אותו על איך שהוא זרק תכדור על הילד הקטן הזה מהבית חולים שסאקרובה היה בו ):[/QUOTE]
איך שאתה רואה את אגון קצת משתפר בהמשך ):
[QUOTE=Panties;1367650]איזה כיף שיש מנהלים שפותחים ספאם
איך שאתה רואה את אגון קצת משתפר בהמשך ):[/QUOTE]
אבל אני חייב להתוודות על בעיה....הירומה>ויאגרה ): XDD הייתי חייב זאת אומרת אחת דמויות הגאוניות שראיתי!!
ואגון שהופך להיות טוב? פאק אני חייב לראות את זה
תגיד במהלך המנגה רק תרמוז כזה יראו גם על העבר של הירומה או משהו או על צד אחר שלו יענו? לא שיש לי בעיה איתו איך שהוא במהלך המנגה כן? פשוט מעניין אותי עם המנגקה כתב תעבר שלו P:
אה ונזכרתי בקטע הזה שהוא אמר לסנה להוריד את כל האצבעות חוץ מאחת לפני המשחק עם הזיקיות האלה ואחרי זה שם אותו בפוסטר חחחחח
משעמם לי.......................
להגיב במ''ת, לא להגיב במ''ת, להגיב במ''ת, לא להגיב במ''ת, להגיב במ''ת, לא להגיב במ''ת...