-
[quote]אדם:
"צ'ארמנדר אתה מתקדם ממש טוב!" אתה מלטף את ראשו ומנסה לעודד ולהחדיר בו מוטיבציה.
"צ'ארמנדר עשה זאת שוב! הפעם השתדל לקפוץ קצת יותר גבוה ולהנחית את המכה כלפי מטה, ואז להניף את הזנב ולנחות על שתי רגליים! העניין הוא לתפוס כמה שיותר תנופה ולשמור על יציבות. אתה יכול לעשות את זה!"
צ'ארמנדר מהנהן בראשו בביטחון ומנסה שוב, הוא לוקח נשימה עמוקה ומתרכז, ואז רץ אל המטרה ואתה שוב מבחין שזנבו מקהה והופך עפור וקשה כמו ברזל!
הוא רץ אל המטרה וחובט בעץ, וזה מצליח, זנב הברזל פוגע במטרה, כל העץ רועד מהשורשים ועד קצהו!!!
"כל הכבוד, הוא הצליח לבצע את המתקפה, מעכשיו זה רק עניין של להמשיך להתאמן עליה בקרבות וכדומה" ומחייך אליך.
מה תעשה?[/quote]
"אני מודה לך. לא הייתי יכול לעשות זאת בלעדיך." אמרתי בקול שקט. "אני מרגיש חזק יותר ומוכן יותר לקראת המשך המסע שלי. המסע להוכחה שאש לא בהכרח הורסת כל מה שהיא נוגעת.
אני וצ'ארמנדר נוכיח שאנחנו נצליח להשיג כל מה שאנחנו רוצים!"
אחייך לעבר קולינס ואפרד ממנו. "יום יבוא קולינס, אתה תהיה המדען הכי מפורסם בעולם. אז אאתגר אותך ואת הצ'ארמיליון שלך. אבל עכשיו, עליי להמשיך במסע שלי."
לכשאפרד ממנו אמשיך לעבר העיר הקרובה. סטון וויל.
-
[QUOTE=NivX10;1380417][COLOR=DarkOrchid][U][B]רובי:[/B][/U]
בסדר אני אגיב עוד מעט... אני
[COLOR=Teal][U][B]שין:[/B][/U]
טוב התסריט לא יצא כמו שתכננתי אבל זה חלק מהעניין שיש בשני שהמ"ים...
----------
אתה מביט בפרס נפעם ונרגש מהמעשה האצילי שעשה. מפנים עד כמה הוא נאמן לך למרות הזמן הקצר מאוד שהוא שלך.
"פרס, לא היית חייב..." אתה ממלמל בצער ומחזיר אותו לפוקדור.בנתיים מקסים ממשיך לרדת באיטיות אל עבר בלטוי בחצי השקע וזה יהיה מסוכן אם הוא התעורר מן השיתוק הזמני!
לאחר מכן לוקח נשימה עמוקה ומחליט לשים קץ לבלאגן, מוציא פוקדור וזורק אותו על בלטוי, קרן אדומה שאובת אותו פנימה וברגע שזה מתחיל לתהנדנד מלכודת החול שיצר בלטוי בעצם נחרבת.
השקע מאבד צורה והפוקדור של בלטוי שוקע בחול בעוד הוא מתנדנד!
אינך מאמין שחוסר המזל הזה קורא לך, אתה ומקסים מתחיל לחפור עם הידים כמו משוגעים כאשר לפתע אתה מבצבץ לך משהו אדום, אתה שולף את הפוקדור נוצץ ובלטוי סגור בפנים.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B]מה תעשה?[/B][/QUOTE]
המשך נחמד
---
"וואו, אניי לא מאמין! לכדתי בלטוי חזק במיוחד! זה פוקימון שאשמח שיהיה לצדי!" אומר ואשמור את שלושת הפוקדורים בחגורתי, ממשיך בדרך החולית, לא לפני שאבדוק לשלום מקסים.
-
[QUOTE=NivX10;1380417][COLOR=DarkOrchid][U][B]רובי:[/B][/U]
בסדר אני אגיב עוד מעט... אני מנסה לחשוב על פתרון לצאת מהתסבוכת של הקופסא XD
---------------
אתה לחוץ ומוטרד מהעניין, מבקש מסינדקוויל להעיף חול לכל עבר אך זה לא ממש עוזר. לאחר מכן עולה בך רעיון יעיל יותר ואתה פוקדע עליו מסך עשן.
סינדקוויל פולט עשן שחור שמכסה את האיזור וקקנייה המתכסה נראה רותן וממשיך לטעון את ההתקפה.
העשן המפוזר מקנה לסינדקוויל רוגע וזמן והוא מצליח לנקות סוף-סוף את עיניו מגרגירי החול.. קקניה המבולבל מזנק ובמטרה לפגוע בסינדקוויל אך מה שהוא פגע בו בעצם הוא סלע בגובהו.
סינדקוויל מנצל זאת ומכה בקנייה המבולבבל בשלל חבטות ושריטות ללא רחם וקקניה נופל לבסוף על הקרקע, הוא מסתובב במאמץ רב למרות הכל ומכוון את ידו עם טיל סיקות מטווח אפס!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/QUOTE]
ועכשיו לעוד מישהו אקנס?! ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סינדקוויל קפוץ מהר לאוויר, והשתמש בחום השם בשביל לחזק את סחרור האש שלך!" אקרא במהירות
-
[COLOR="Navy"][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"אוקיי..." אתה אומר ומביט בטוטודייל שנראה קצת עצוב מהעניין, "מצטער חבר קטן, נתראה עוד מעט" אתה אומר לו ומחזיר אותו לפוכדור.
אלבוס מניח יד על כתפיך, "אל תדאג,הוא יהנה בפוכדור יותר מאשר במדבר,סמוך עליי!" הוא אומר לך בחיוך ואתה מבין אותו.
שניכם מתחילים ללכת במדבר,אלבוס מיד מוציא בקבוק מים מתיקו,בתור מדריך טיולים, "תוציא מים,אתה תמות בחום הזה!" אלבוס אומר לך בקולו השנון ומתחיל לשתות מים,אתה מיד מוציא מתיקך בקבוק מים ומתחיל לשתות,השמש והזיעה לא מניחים לכם! אתה מביט באלבוס,כהיותו בחור גדול אתה מבחין שיש לו זיעה בכל מיני מקומות...
אתם ממשיכים ואחרי 10 דקות אתם מבחינים בעץ מדברי אופייני למקום ועליו [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/c4c3b226ce86e620b2fa4316d26e2d2e.png[/IMG][/URL] ספירו שמתיישב על ענף ונח בצל.
בשמש אתה מבחין ב-[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/2f56c83b6f02fb9f3b5b8183d029b4fb.png[/IMG][/URL] טורקול הרוקע ברגליו ומשחרר עשן לכל עבר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]אדם-[/U][/B]
"אני מודה לך. לא הייתי יכול לעשות זאת בלעדיך." אתה אומר לקולינס בקול מלא תודה.
"זה שום דבר! שמחתי להכיר אותך ולעזור לך!" משיב לך קולינס בקול חברי ומחייך אליך.
"יום יבוא קולינס, אתה תהיה המדען הכי מפורסם בעולם. אז אאתגר אותך ואת הצ'ארמיליון שלך. אבל עכשיו, עליי להמשיך במסע שלי." אתה אומר לו בנחישות ובביטחון, "ובכן...תודה רבה לך! אך נראה אם אגיע לדבר הזה..בכל מקרה אני בשמחה יילחם איתך! אני בטוח שצ'ארמיליון מחכה לזה גם!" קולינס אומר לך בחיוך גדול.
צ'ארמיליון צועד לצ'רמנדר, "צ'ארמיליון!" הוא אומר וצ'רמנדר מחייך אליו והם לוחצים ידיים כחברים טובים!.
אתה וצ'רמנדר נפרדים מקולינס וצ'ארמיליון ולאט לאט מתרחקים מהם.
שניכם מתרחקים מהשניים,נהנים מהנוף הירוק והנקי של היער וכעבור הליכה של 20 דקות אתם רואים לפניכם מדבר! בנוסף אתה מבחין בשלט רעוע וישן שעליו רשום "דרך 002".
"הגענו" אתה אומר לצ'רמנדר בחיוך,צ'רמנדר נראה מוכן ונחוש בדעתו להמשיך! ובכך שניכם מתחילים לצעוד לתוך המדבר.
השמש קופחת על שניכם,אתה מזיע המון ושותה המון מים בכדי לא להתייבש,לעומת זאת,נראה שצ'רמנדר מאוד נהנה מהשמש,הוא סופג את השמש לעורו האדום והלבהב שבזנבו בוערת בחוזקה רבה!!, "צ'ארר!!" הוא קורא,אתה מבחין שהשמש מחזקת אותו מאוד!.
אתם ממשיכים בדרך ומבחינים באזור עם מעט סלעים,גדולים וקטנים ובצד שמאל מהם אתם מבחינים בכמה עצים מדבריים האופיינים למקום.
במקום ישנו מבחר רב של פוקימונים!
באזור הסלעים אתם מבחינים ב-[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/56879665db36869810de545f7ea429d9.png[/IMG][/URL] סנדשרו ו-[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/a931206a648d7ae486c162d217bd7937.png[/IMG][/URL] סקורופי אשר חוקרים את אזור הסלעים.
מצד שמאל ובו הצמחייה אתם מבחינים ב-[IMG]http://www.israup.net/images/da15605178052d12e2140fa470eb7da0.png[/IMG][/URL] קקניה הנהנה מאור השמש וסופג אותו לגופו!
ובשמש אתם רואים [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/cd5b281bb52a37be1db2797ae5882726.png[/IMG][/URL] דיי גדול ששוכב על החול.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Teal"][B][U]שין-[/U][/B]
"וואו, אניי לא מאמין! לכדתי בלטוי חזק במיוחד! זה פוקימון שאשמח שיהיה לצדי!" אתה מריע באושר על לכידת בלטוי המפחיד שאיים עליכם רק לפני כמה רגעים.
מקסים גם הוא,למרות פציעתו מנסה למחוא לך כפיים כמה שהוא יכול, "יפה לך! שמעתי שקליידול הוא פוקימון עתיק מעניין ביותר!" אומר לך מקסים בחיוך,אתה בודק לשלומו ונראה שמצבו השתפר מעט,אך עדיין לא בשמיים.
אתה אוסף את הפוכדור החדש ושם אותו במקום בטוח בחגורת המאמנים ולאחר מכן שניכם ממשיכים בדרך.
השמש הקופחת שלא מרפה לרגע מעיקה עליכם,אתם מקפידים לשתות הרבה מים כדי שלא תתייבשו, לאחר הליכה קצרה של 5 דקות אתם מבחינים באזור מוצל של כמה עצים מדבריים וכמה סלעים גדולים שאפשר לשבת עליהם.
"אתה רוצה לעצור פה ולנוח?" שואל אותך מקסים במעט עייפות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"][B][U]רובי-[/U][/B]
שששששש יש לך פרסיאן!! דיי להסתכל על שחקנים אחרים XD
אתה חושב על רעיון ומתחיל להדריך את סינדקוויל, "סינדקוויל קפוץ מהר לאוויר, והשתמש בחום השם בשביל לחזק את סחרור האש שלך!".
סינדקוויל מתכונן לקפוץ ואכן הוא מצליח,לוקח לקקניה זמן לשלוח את טיל הסיכות וסינדקוויל מנצל את הזמן לזינוק באוויר,קקניה שולח את טיל הסיכות,סינדקוויל שואב אנרגיה מהשמש ואתה שם לב איך האש שעל גבו מתעצמת יותר ויותר!, "סינדקוויל!!" קורא סינדקוויל בכל הכוח ומשחרר סיחרור אש עצום! לרגע הוא נראה לך אפילו כמו להביור! סיחרור האש הגדול עושה את דרכו במהירות לקקניה שלא מצליח להתחמק ופוגע בו מכה ישירה! קקניה שוכב על חול המדבר מעולף!.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1380726][COLOR="DarkOrange"][B][U]
שששששש יש לך פרסיאן!! דיי להסתכל על שחקנים אחרים XD
אתה חושב על רעיון ומתחיל להדריך את סינדקוויל, "סינדקוויל קפוץ מהר לאוויר, והשתמש בחום השם בשביל לחזק את סחרור האש שלך!".
סינדקוויל מתכונן לקפוץ ואכן הוא מצליח,לוקח לקקניה זמן לשלוח את טיל הסיכות וסינדקוויל מנצל את הזמן לזינוק באוויר,קקניה שולח את טיל הסיכות,סינדקוויל שואב אנרגיה מהשמש ואתה שם לב איך האש שעל גבו מתעצמת יותר ויותר!, "סינדקוויל!!" קורא סינדקוויל בכל הכוח ומשחרר סיחרור אש עצום! לרגע הוא נראה לך אפילו כמו להביור! סיחרור האש הגדול עושה את דרכו במהירות לקקניה שלא מצליח להתחמק ופוגע בו מכה ישירה! קקניה שוכב על חול המדבר מעולף!.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
תסתכל רגע בטופס הרשמה שלי בבקשות!!!
אקנס\ סוויפר!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סינדקוויל נהדר!" אקרא בהתלהבות וארים אותו בידי "היית מעולה!" אשבח אותו ואלטף את ראשו ואז אמשיך איתו בדרך המדברית.
-
[quote=Sharpedo;1380726][COLOR=Navy][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"אוקיי..." אתה אומר ומביט בטוטודייל שנראה קצת עצוב מהעניין, "מצטער חבר קטן, נתראה עוד מעט" אתה אומר לו ומחזיר אותו לפוכדור.
אלבוס מניח יד על כתפיך, "אל תדאג,הוא יהנה בפוכדור יותר מאשר במדבר,סמוך עליי!" הוא אומר לך בחיוך ואתה מבין אותו.
שניכם מתחילים ללכת במדבר,אלבוס מיד מוציא בקבוק מים מתיקו,בתור מדריך טיולים, "תוציא מים,אתה תמות בחום הזה!" אלבוס אומר לך בקולו השנון ומתחיל לשתות מים,אתה מיד מוציא מתיקך בקבוק מים ומתחיל לשתות,השמש והזיעה לא מניחים לכם! אתה מביט באלבוס,כהיותו בחור גדול אתה מבחין שיש לו זיעה בכל מיני מקומות...
אתם ממשיכים ואחרי 10 דקות אתם מבחינים בעץ מדברי אופייני למקום ועליו [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/c4c3b226ce86e620b2fa4316d26e2d2e.png[/IMG][/URL] ספירו שמתיישב על ענף ונח בצל.
בשמש אתה מבחין ב-[URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/2f56c83b6f02fb9f3b5b8183d029b4fb.png[/IMG][/URL] טורקול הרוקע ברגליו ומשחרר קיטור לכל עבר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"קדימה הגיע הזמן להתאמן קצת!" אומר ואוציא תא טוטודייל. אתכופף אל התנין הקטן, אצביע על ספירו ואומר "רואה את ספירו, לך ותתגנב אליו ונשך אותו מאחור, נער אותו קצת וזרוק על הרצפה. ואז נסה אקדח מים!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1380726][COLOR="Navy"][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"אוקיי..." אתה אומר ומביט בטו
"וואו, אניי לא מאמין! לכדתי בלטוי חזק במיוחד! זה פוקימון שאשמח שיהיה לצדי!" אתה מריע באושר על לכידת בלטוי המפחיד שאיים עליכם רק לפני כמה רגעים.
מקסים גם הוא,למרות פציעתו מנסה למחוא לך כפיים כמה שהוא יכול, "יפה לך! שמעתי שקליידול הוא פוקימון עתיק מעניין ביותר!" אומר לך מקסים בחיוך,אתה בודק לשלומו ונראה שמצבו השתפר מעט,אך עדיין לא בשמיים.
אתה אוסף את הפוכדור החדש ושם אותו במקום בטוח בחגורת המאמנים ולאחר מכן שניכם ממשיכים בדרך.
השמש הקופחת שלא מרפה לרגע מעיקה עליכם,אתם מקפידים לשתות הרבה מים כדי שלא תתייבשו, לאחר הליכה קצרה של 5 דקות אתם מבחינים באזור מוצל של כמה עצים מדבריים וכמה סלעים גדולים שאפשר לשבת עליהם.
"אתה רוצה לעצור פה ולנוח?" שואל אותך מקסים במעט עייפות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
ישך פרסיאן כושלראבראבק
---
"בוודאי! אני לא מאמין שמקום כזה נמצא כאן," אומר בשמחה.
-
אל תדאג!!
"סינדקוויל נהדר!" אתה אומר בהתלהבות ומרים את סינדקוויל הקטן בידיך,"היית מעולה!" אתה משבח אותו על הקרב, "סינדה סינדקוויל!" הוא קורא בשמחה רבה.
אתה מוריד אותו ושניכם ממשיכים וממשיכים ללכת כמעט שעה! אתה מבחין שסינדקוויל נהיה עייף ורגליו הקטנות מתנודדות מימין לשמאל,אתה מחליט להחזיר אותו לפוכדור,לאחר מכן אתה ממשיך לבדך במדבר לכמה שעות! הערב מתחיל לרדת וגופך עייף מאוד מכל ההליכה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"קדימה הגיע הזמן להתאמן קצת!" אתה אומר ומשחרר את טוטודייל שמיד מרגיש את השמש החמה אך משחרר מטר מים קטן שמצנן אותו!, "רואה את ספירו, לך ותתגנב אליו ונשך אותו מאחור, נער אותו קצת וזרוק על הרצפה. ואז נסה אקדח מים!" אתה מסביר לטוטודייל ומצביע על ספירו,לא דבר חכם במיוחד כי לרוע מזלך ספירו מבחין שאתה מצביע עליו ומבטו מיד נהיה כועס.
טוטודייל מתקרב לספירו ומקופץ כדי לנשוך אותו,ספירו מתחמק ונוקר את טוטודייל מספר פעמים בראש,הקרבה בינהם מאפשרת לטוטודייל לפגוע בספירו עם אקדח מים חלק מהרגיל בגלל מזג האוויר החם, "תצטרך לשים לב לדברים כאלה!" אלבוס אומר לך בחיוך בעודו צופה הקרב של טוטודייל וספירו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"בוודאי! אני לא מאמין שמקום כזה נמצא כאן," אתה אומר בשמחה ושניכם הולכים למקום,אתם מתיישבים על הסלעים הגדולים שלמרבה הפלא שטוחים ואיך שהוא נוחים לכם אפילו לשכב עליהם!.
"אחחחחחחח איזה כיף!" מקסים אומר בנחת רבה ונראה שהוא מנצל כל רגע שאתם שם בכדי לנוח.
אתה שוכב גם על הסלע,אתה מרגיש מיד הקלה בכל גופך,רגליך שהלכו כל היום סוף סוף נחות ואתה מרגיש את גופך רפוי לחלוטין כשלפתע,האבנים מתחילות לזוז, "מה זה שין?!" מקסים קורא בבהלה,האבנים מתחילות להתרומם,אתם מיד קופצים במנוסה ומביטים לאחור,אתם רואים שלפתע מהחול יוצא ראש אבן, "הואוווווו!" אתם שומעים זעקה חזקה ולפתע מתגלה מולכם
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/cd5b281bb52a37be1db2797ae5882726.png[/IMG][/URL] אוניקס גדול במיוחד!! ונראה שהוא עצבני שהפרעתם לו במנוחתו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1380787][COLOR="DarkOrchid"][B][U]רובי-[/U][/B]
אל תדאג!!
"סינדקוויל נהדר!" אתה אומר בהתלהבות ומרים את סינדקוויל הקטן בידיך,"היית מעולה!" אתה משבח אותו על הקרב, "סינדה סינדקוויל!" הוא קורא בשמחה רבה.
אתה מוריד אותו ושניכם ממשיכים וממשיכים ללכת כמעט שעה! אתה מבחין שסינדקוויל נהיה עייף ורגליו הקטנות מתנודדות מימין לשמאל,אתה מחליט להחזיר אותו לפוכדור,לאחר מכן אתה ממשיך לבדך במדבר לכמה שעות! הערב מתחיל לרדת וגופך עייף מאוד מכל ההליכה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב" אמלמל לעצמי "נראה לי שכדאי שאמצא מכסה" אדבר אל עצמי ואחפש מקום לצד הדרך, שיהיה מספיק נוח על מנת להקים בו מחנה. כשאמצא, אוציא את הפוקימונים שלי, ואתחיל לחפש לנו אוכל, ואנסה לדבר איתם על התוכניות לעתיד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
כן אביב, יש לי פרסיאן ואני רוצה גם אקנס.. יש בעיות? :doubt:
-
[quote=Sharpedo;1380787]
[COLOR=Navy][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"קדימה הגיע הזמן להתאמן קצת!" אתה אומר ומשחרר את טוטודייל שמיד מרגיש את השמש החמה אך משחרר מטר מים קטן שמצנן אותו!, "רואה את ספירו, לך ותתגנב אליו ונשך אותו מאחור, נער אותו קצת וזרוק על הרצפה. ואז נסה אקדח מים!" אתה מסביר לטוטודייל ומצביע על ספירו,לא דבר חכם במיוחד כי לרוע מזלך ספירו מבחין שאתה מצביע עליו ומבטו מיד נהיה כועס.
טוטודייל מתקרב לספירו ומקופץ כדי לנשוך אותו,ספירו מתחמק ונוקר את טוטודייל מספר פעמים בראש,הקרבה בינהם מאפשרת לטוטודייל לפגוע בספירו עם אקדח מים חלש מהרגיל בגלל מזג האוויר החם, "תצטרך לשים לב לדברים כאלה!" אלבוס אומר לך בחיוך בעודו צופה הקרב של טוטודייל וספירו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוטודייל, חכה שיתקרב ואז עם זנבך העף חול לעיניו!" אתכנן ואומר בנחישות. ואז אוסיף "עכשיו נסה שוב נשיכה, נשך חזק!"
-
יש לך כמות לא מוגבלת של אוכל ושתיה
"טוב" אתה ממלמל, "נראה לי שכדאי שאמצא מכסה" אתה מוסיף ומתחיל לחפש אחר מקום נוח להקים בו מחנה.
לאחר 10 דקות מתישות של חיפושים אתה מבחין בעץ מדברי גדול יחסית שלידו ישנה אבן גדולה היכולה לשמש כמחבוא,אתה מתמקם מאחורי האבן ומתחת לעץ המדברי ומתחיל להקים את המחנה שלך,לוקח לך חצי שעה להקים את האוהל,כשאתה מסיים אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך מהפוכדורים שלהם,אתה מנסה לחפש אוכל אך המדבר ריק מכל עץ מאכל כלשהוא אך נזכר כי בתיקך יש מספיק אוכל לכולכם.
קומבי משחררת כמה כוכבים קטנים שמנפצים כמה ענפים מהעץ ומפילים אותם לרצפה,סינדקוויל אוסף אותם ומבעיר אותם! וכך יש לכם מדורה!.
אתה מוציא שלוש קופסאות אוכל פוקימונים לפוקימונים שלך ומגיש להם אותם כדי שיאכלו.
סינדקוויל וקומבי זוללים את האוכל בעוד פרסיאן ההיגייני אוכל ביס ביס מהאוכל עד שהוא גומר את כולה,לאחר מכן פרסיאן קופץ על הסלע הגדול ומתחיל לנקות את עצמו בליקוקים ולא שם אליכם לב במיוחד.
אתה מספר לפוקימונים שלך על התוכניות שלהם בעתיד,סינדקוויל וקומבי נראים נרגשים במיוחד בעוד פרסיאן לא מתעניין כל כך,קם על ארבע רגליו ומותח את גופו הגדול ואחר כך שוכב שוב על הסלע ונח.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"טוטודייל, חכה שיתקרב ואז עם זנבך העף חול לעיניו!" אתה אומר לטוטודייל וכך הוא עושה,הוא מתחמק ומקפץ מצד לצד מספירו שמנסה לנקר אותו שוב ושוב אך ללא הצלחה,ברגע הנכון טוטודייל מזיז את זנבו וזורק על פניו של ספירו כמות מכובדת של חול אשר גורמות לו להתעצבן אך מיד מתייצב ומתחיל להכות את טוטודייל בחבטות זעם כאילו כלום לא קרה!, "זאת היכולת של ספירו,היא נקראת עין חדה,הפוקימון היריב לא יכול להוריד את הסיכוי של ספירו לפגוע" אומר אלבוס בשנינות, "עכשיו נסה שוב נשיכה, נשך חזק!" אתה מדריך את טוטודייל,הוא נחבט פעם אחר פעם מספירו אך קופץ לאחור באתלטיות וקופץ לספירו כשהוא נושך את כנפו הימנית בחוזקה, "ספירו!!" ספירו צווח בכאב ולפתע ספירו מעוות את פרצופו וטוטודייל נתקף פחד!, "ספירו השתמש בפרצוף מפחיד! מתקפת ביצה" אלבוס מוסיף וצופה בקרב בהתעניינות רבה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE]אדם-
"אני מודה לך. לא הייתי יכול לעשות זאת בלעדיך." אתה אומר לקולינס בקול מלא תודה.
"זה שום דבר! שמחתי להכיר אותך ולעזור לך!" משיב לך קולינס בקול חברי ומחייך אליך.
"יום יבוא קולינס, אתה תהיה המדען הכי מפורסם בעולם. אז אאתגר אותך ואת הצ'ארמיליון שלך. אבל עכשיו, עליי להמשיך במסע שלי." אתה אומר לו בנחישות ובביטחון, "ובכן...תודה רבה לך! אך נראה אם אגיע לדבר הזה..בכל מקרה אני בשמחה יילחם איתך! אני בטוח שצ'ארמיליון מחכה לזה גם!" קולינס אומר לך בחיוך גדול.
צ'ארמיליון צועד לצ'רמנדר, "צ'ארמיליון!" הוא אומר וצ'רמנדר מחייך אליו והם לוחצים ידיים כחברים טובים!.
אתה וצ'רמנדר נפרדים מקולינס וצ'ארמיליון ולאט לאט מתרחקים מהם.
שניכם מתרחקים מהשניים,נהנים מהנוף הירוק והנקי של היער וכעבור הליכה של 20 דקות אתם רואים לפניכם מדבר! בנוסף אתה מבחין בשלט רעוע וישן שעליו רשום "דרך 002".
"הגענו" אתה אומר לצ'רמנדר בחיוך,צ'רמנדר נראה מוכן ונחוש בדעתו להמשיך! ובכך שניכם מתחילים לצעוד לתוך המדבר.
השמש קופחת על שניכם,אתה מזיע המון ושותה המון מים בכדי לא להתייבש,לעומת זאת,נראה שצ'רמנדר מאוד נהנה מהשמש,הוא סופג את השמש לעורו האדום והלבהב שבזנבו בוערת בחוזקה רבה!!, "צ'ארר!!" הוא קורא,אתה מבחין שהשמש מחזקת אותו מאוד!.
אתם ממשיכים בדרך ומבחינים באזור עם מעט סלעים,גדולים וקטנים ובצד שמאל מהם אתם מבחינים בכמה עצים מדבריים האופיינים למקום.
במקום ישנו מבחר רב של פוקימונים!
באזור הסלעים אתם מבחינים ב- סנדשרו ו- סקורופי אשר חוקרים את אזור הסלעים.
מצד שמאל ובו הצמחייה אתם מבחינים ב-[/url] קקניה הנהנה מאור השמש וסופג אותו לגופו!
ובשמש אתם רואים דיי גדול ששוכב על החול.
מה תעשה?[/QUOTE]
"צ'ארמנדר, אתה מוכן לעוד חבר צוות?" אשאל אותו בשמחה. ידעתי בדיוק איזה פוקימון אני רוצה. אחד מהאהובים עליי ביותר. אני גם יודע שפוקימון אדמה יעיל מאוד נגד ברוק. "זנק לעבר סנדשרו והכה בזנב ברזל!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1381045][COLOR="DarkOrchid"][B][U]רובי-[/U][/B]
יש לך כמות לא מוגבלת של אוכל ושתיה
"טוב" אתה ממלמל, "נראה לי שכדאי שאמצא מכסה" אתה מוסיף ומתחיל לחפש אחר מקום נוח להקים בו מחנה.
לאחר 10 דקות מתישות של חיפושים אתה מבחין בעץ מדברי גדול יחסית שלידו ישנה אבן גדולה היכולה לשמש כמחבוא,אתה מתמקם מאחורי האבן ומתחת לעץ המדברי ומתחיל להקים את המחנה שלך,לוקח לך חצי שעה להקים את האוהל,כשאתה מסיים אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך מהפוכדורים שלהם,אתה מנסה לחפש אוכל אך המדבר ריק מכל עץ מאכל כלשהוא אך נזכר כי בתיקך יש מספיק אוכל לכולכם.
קומבי משחררת כמה כוכבים קטנים שמנפצים כמה ענפים מהעץ ומפילים אותם לרצפה,סינדקוויל אוסף אותם ומבעיר אותם! וכך יש לכם מדורה!.
אתה מוציא שלוש קופסאות אוכל פוקימונים לפוקימונים שלך ומגיש להם אותם כדי שיאכלו.
סינדקוויל וקומבי זוללים את האוכל בעוד פרסיאן ההיגייני אוכל ביס ביס מהאוכל עד שהוא גומר את כולה,לאחר מכן פרסיאן קופץ על הסלע הגדול ומתחיל לנקות את עצמו בליקוקים ולא שם אליכם לב במיוחד.
אתה מספר לפוקימונים שלך על התוכניות שלהם בעתיד,סינדקוויל וקומבי נראים נרגשים במיוחד בעוד פרסיאן לא מתעניין כל כך,קם על ארבע רגליו ומותח את גופו הגדול ואחר כך שוכב שוב על הסלע ונח.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אחייך ברוגע ואסתכל על שלושתם. "איזה יופי שכבר ביום הראשון, יש לי כבר שלושה פוקימונים! וכולכם חזקים נורא" אומר להם בחיוך ואלטף את ראשו של סינדקוויל ואחייך אל קומבי. "כדי שתלכו לישון" אומר לשניהם, ואשאר רק אם פרסיאן בחוץ "שמע, אם אתה לא רוצה אותי כמאמן" אתחיל לומר "אתה מוזמן ללכת. אבל, אני רוצה להבטיח לך שאני אעשה כמיטב יכולתי בשביל לגרום לך להתחזק, ואולי יום אחד להיות מאושר" אומר לו בחיוך ואז אשען אחורה על הסלע ואסתכל בכוכבים ואחכה לפרסיאן, לראות מה הוא עושה.
-
[QUOTE=NivX10;1380421][COLOR=Pink]
[U][B]וונדי:[/B][/U][/COLOR] [COLOR=Pink]
את מוצאת עניין בקיובון הקטן ובודקת על קיובון בפוקדע בכדי לקבל עליו יותר פרטים ופוקדע אומר:
[/COLOR][SIZE=1][COLOR=Pink][URL="http://www.israup.net/"][IMG]http://www.israup.net/images/4a9a34689391b05b37b9c01e7866000e.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=Pink][B][SIZE=1]קיובון, פוקימון ראש העצם. לקיובון קסדת עצם חזקה מכוון שראשו האמיתי הוא עדין ופגיע, הקסדה הזו קשיחה כמו טיטניום. לידו עצם קטנה אך קשה איתה הוא מגונן על עצמו. סוג אדמה.[/SIZE][/B]
לאחר מכן את מחזירה את סאנקרן לפוקדור ופוקדת על מאדקיפ להשתמש באקדח מים! מאדקיפ תוקף את קיובון ומפתיע אותו.
הוא לא שם לב אליכם קודם לכן, ולכן הוא ספוג פגיעה ישירה ועף מתגלגל על החול החמים, אם הוא קם מיד ונראה זועף מאוד!
הוא ממשיך לרתון ולהתעצבן ונראה שהוא בעצם משתמש ב'מיקוד אנרגיה' (Focus Energy) וטוען זאת יותר ויותר בשביל שתקבל כוח...
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR][/QUOTE]
''מאדקיפ מהר אקדח מים על קיובון ואז התקלה!'' אני יאמר למאדקיפ בתקווה כי חולשתו של קיובון למים תגבר על כוחו ותביס אותו.
-
[COLOR=Pink][U][B]וונדי:[/B][/U]
התקלה זה לא מילה תקנית, אם כבר 'תיקול' ואנחנו אגב בחרנו להשתמש ב-'בלימה'. אז בלימה או דחיפה אם אפשר... קחי את הזמן ונסי להתרגל :)
-----------------------------
אתה לא רוצה לאבד זמן ומיד קוראת למאדקיפ לתקוף באקדח מים, מטח המים יוצא אל קיובון בועד הוא כבר מוכן לתקוף. הוא מתחמק מאקדח המים ורץ אל מאדקיפ בנטיב ליד.
מאדקיפ יוצא מיד לאחר מכן עם דחיפה, הוא ממהר עם רגליו הקטנות על החול הרך ומפנה את ראשו קדימה, אך קיובון מגיב ב-'אלת עצם' (Bone Club).
בעקבות מיקוד האנרגיה שביצע קודם, המתקפה של קיובון מתגברת בקלות על הבלימה של מאדקיפ, הוא חובט בו בברוטאליות ומעיף אותו לקרקע בחזקה...
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid][U][B]רובי:[/B][/U]
חחחחח... ואני רשע שלומי?!?!? עשית את פרסיאן בן של **** XDDD
----------------
אתה מחייך ברוגע ומסתכל על שלושתם. "איזה יופי שכבר ביום הראשון, יש לי כבר שלושה פוקימונים! וכולכם חזקים נורא".
אתה מלטף את קומבי וסינדקוויל, ומציע להם ללכת לישון. סינדקווי מוצא לו פינה קטנה באוהל שלך, מתקווץ בתוכה ונרדם. קומבי מוצאת חור חביב בגזע העץ ונרדמת גם היא.
אתה מביט בפרסיאן ואומר "שמע.. אם אינך רוצה בי כמאמן אתה מוזמן ללכת אבל אני רוצה להבטיח לך שאיתי תתחזק, ותיהיה מאושר!"
הוא מביט בך בעיניו הבורקות ולא אומר דבר. הוא מפנה את ראשו ומנסה לתפוס תנוחה להירדם... מצד שני הוא גם לא הולך, ונראה כי מה שאמרת הזיז לו.
הלילה נמשך, אתה מביט לכוכבים, והשעות עוברות... אתה מתחיל לעצום עיניים ונרדם.
כשהבוקר עולה אתה מתעורר ורואה את פרסיאן שירד מן הסלע לישון לצידך.
בכל מקרה זהו יום חדש...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Orange]
[U][B]אדם:[/B][/U]
"צ'ארמנדר, אתה מוכן לעוד חבר צוות?" אתה שואל את צ'ארמנדר בבטחון ומסתכל על פוקימון אחד ומסויים בדיוק...
אתה מביט בסנדשרו וחושב על כך שפוקימון אדמה כמוהו יכול להטיב מאוד במכון העיר סטון-וויל.
כשאתה מביט בוא ומתקרב סקופרי זז מן המקום, סנדשרו מביט בכם ומיד אתם יוצאים במתקפה, צ'ארנדר מקשה את זנבו שהופך אפור כהה וחזק!
הוא רץ אל סנדשרו, כובד הזנב מעט את המהירות מעט, הוא מזנק ועם תנופה חובט, אך סנדשרו זז במהירות עם גלגול ומתחמק.
ואז תוקף מהצד את בשריטה ופוגע!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]