ערב טוב
Printable View
ערב טוב
[QUOTE=Halloween;1404509]באנימה הם כבר הגיעו למשחק השני ?[/QUOTE]
[SPOILER]
פרק הבא זה הפרק שרואים לראשונה את ALO, הפרק גם נקרא פיות משהו.
אז כן אפשר להגיד שהם הגיעו למשחק השני.
[SPOILER]רק חבל שלאנימה יש רק 25 פרקים אז אין מצב שהם מגיעים לGGO או לunderworld [/SPOILER][/SPOILER]
[QUOTE=geostri;1404511][SPOILER]
פרק הבא זה הפרק שרואים לראשונה את ALO, הפרק גם נקרא פיות משהו.
אז כן אפשר להגיד שהם הגיעו למשחק השני.
[SPOILER]רק חבל שלאנימה יש רק 25 פרקים אז אין מצב שהם מגיעים לGGO או לunderworld [/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]סביר להניח שהנובל יגמר יוציאו עונה שניה או משהו בסגנון... הכל תלוי בהצלחה של האנימה (והמנגה ~)[/SPOILER]
[QUOTE=nymph;1404507]אוף:(
אבל באסה שאלה שמתו במשחק מתו באמת ממש אהבתי את זאת מהגילדה הראשונה שהוא היה בא והם נכנסו למלכודת..[/QUOTE]
כל הקטע זה שהיא מתה.. אם היא לא הייתה מתה (וככה כל השאר) זה לא היה מעניין לא ככה?
הכי מבאס אותי זה אלו שמתו בקרב האחרון כאילו הם כאלה SO CLOSE!
רגע יש עוד משחקים אחרי זה? LOL מסכן קיריטו.
וואי וואי
שלוש וחצי ואני לא נרדמת
ומחר עבודה
אמאלהה מה אני עושה? אני אמותת!
מה קורה ניצן?
אני רואה בלייב את הגמר באליפות העולם בlol!
בוקר טוב לכולם חוץ מנדב :)
בוקר טוב לנדב חוץ מכולם (wtf?!?!?!?!?)
זה רעיון שגנבתי מ"בטמן מתחיל", גז האימה שסביבו סובב הסרט. מישהו השתמש בו וכתוצאה מכך אנבסיל התחיל להזות. מי שהשתמש בו אמר לאנבסיל "להכנע", ואנבסיל רצה לשים קץ לחייו באותו הרגע, אבל הוא היה משותק מדי מפחד מכדי לעשות את זה. כמה חבל ששתי המטרות של הגז התנגשו ולא יצאה מכך שום תועלת...
גם הפרקים האחרונים 10-12 ששכתבתי יצאו טוב, ודי שמרו על האיזון בין היגיון לאיגיון. אמנם הם לא גרמו לי להרגיש גאה בעצמי כמו הפרקים 1-7 שקראתי אתמול, אבל הם טובים. היום יתחיל פרק 13 להיות משוכתב...
עוד 27 הודעות ואני אעקוף את הarch-nemesys שלי בפורום...
[QUOTE=LordAbizi;1404543]זה רעיון שגנבתי מ"בטמן מתחיל", גז האימה שסביבו סובב הסרט. מישהו השתמש בו וכתוצאה מכך אנבסיל התחיל להזות. מי שהשתמש בו אמר לאנבסיל "להכנע", ואנבסיל רצה לשים קץ לחייו באותו הרגע, אבל הוא היה משותק מדי מפחד מכדי לעשות את זה. כמה חבל ששתי המטרות של הגז התנגשו ולא יצאה מכך שום תועלת...
גם הפרקים האחרונים 10-12 ששכתבתי יצאו טוב, ודי שמרו על האיזון בין היגיון לאיגיון. אמנם הם לא גרמו לי להרגיש גאה בעצמי כמו הפרקים 1-7 שקראתי אתמול, אבל הם טובים. היום יתחיל פרק 13 להיות משוכתב...
עוד 27 הודעות ואני אעקוף את הarch-nemesys שלי בפורום...[/QUOTE]
אחרי בדיקה, אין משתמש שיש לו מספר הודעות שגדול משלך ב27
לכן, מה (או מי) הם הarch-nemesys שלך בפורום?
ובכלל, מה זה arch-nemesys?
אויב מושבע
אבל מי יהיה האויב של אביזי? ):
[QUOTE=Flupy;1404546]אויב מושבע
אבל מי יהיה האויב של אביזי? ):[/QUOTE]
נורג
יש אנימה אחת שיש בה יותר טיימסקיפים מ-sao והיא פרסונה 4,נכון שבפרסונה 4 הטיימסקיפים זה בימים ולא בחודשים\שנים כמו ב-sao אבל בפרסונה 4 יש במהלך הפרק עצמו לפחות 2 טיימסקיפים
Dat Norg.
אני שונא סטים