-
[QUOTE=LordAbizi;1418812]
בר
יום ראשון, לילה, בארק.
--
רגע רגע, אתה מודע לעובדה שאתה יכול לישון בבית שלך אם אתה כבר בבארק, נכון?[/QUOTE]
"כן אני יודע שזה עיר מולדתי, אבל אני חושב שלאחר שעזבתי את הבית כדי לצאת למסע עדיף שאני היה כמה שפחות תלוי בו" אני אומר (מי אמר לי את זה?).
"בכל מיקראה יש מקום פנוי בפונדק, ומשהו לאכול?" אני ישאל בנימוס את בעל המקום.
-
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם
--
הורסי שולח מפיו זרם מים, שאמנם הוא לא חזק במיוחד, אבל לפחות הוא מצליח להגיע לסנטרט. הזרם הזה לא כל כך מפריע לסנטרט שמגיע עד אליו ושורט אותו.
עידו
יום ראשון, לילה, ורידיוס-אנטום.
--
כשאתה מדבר עם הפונדקאי הוא מציין שמכיוון שכבר אכלת במקום הזה אז החדר יעלה רק שלוש מטבעות ארד. אתה משלם לו והוא מוביל אותך לחדר. אתה נכנס לחדר, מבריח אותו (מלשון בריח, מנעול), נשכב במיטתך ונרדם. אתה מתעורר בבוקר יום שני. השמש כבר זרחה לפני כשעה בערך.
רועי
יום שני, בוקר, צ'רלוגם - פאולטום.
--
"על כסף כמובן..." אומר לך המאמן, קצת מופתע בנוגע לבלבול שלך.
בר
זוהי מיומנות בסיסית שאני מצפה משחקן שידע להבדיל בין מה שאני אומר כמנהל המשחק, לבין מה שאני אומר כשחקן בתוך המשחק. שלא יקרה יותר.
ואני מסיק מהתגובה שלך שאתה מודע לעניין הזה, ולכן אני אניח שאתה הגעת לפונדק, ושאלת את הפונדקאי אם יש מקום וכמה יעלה אוכל.
יום ראשון, לילה, פלאטיום.
--
אתה מגיע לפונדק, שם הפעילות כבר מתחילה להתמעט כשאנשים מתחילים לפרוש ללילה. הפונדקאי אומר לך שחדר ללילה וארוחת ערב יעלו ביחד שש מטבעת ארד.
מתן
אני אכתוב בראש כל תגובה את היום, הזמן ביום, והמקום שבו אתה נמצא. אם זה מפריע לך משום מה, תגיד לי.
--
אתה מתעורר בביתך שבפלאטיום. השמש כבר זרחה, אתה מעריך שלפני כשעה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418978]
עידו
--
כשאתה מדבר עם הפונדקאי הוא מציין שמכיוון שכבר אכלת במקום הזה אז החדר יעלה רק שלוש מטבעות ארד. אתה משלם לו והוא מוביל אותך לחדר. אתה נכנס לחדר, מבריח אותו (מלשון בריח, מנעול), נשכב במיטתך ונרדם. אתה מתעורר בבוקר יום שני. השמש כבר זרחה לפני כשעה בערך.
[/QUOTE]
רק עכשיו הבנתי שהמאמן מכון לא נמצא כי ככה זה גם במשחקים...
--------------
'איפה אני?' אני שואל את עצמי ואז נזכר שאתמול יצאתי למסע שלי סוף סוף. אני קופץ מהמיטה, מתארגן ויוצא לדרכי לעיר פיטיאר.
-
בר
זוהי מיומנות בסיסית שאני מצפה משחקן שידע להבדיל בין מה שאני אומר כמנהל המשחק, לבין מה שאני אומר כשחקן בתוך המשחק. שלא יקרה יותר.
ואני מסיק מהתגובה שלך שאתה מודע לעניין הזה, ולכן אני אניח שאתה הגעת לפונדק, ושאלת את הפונדקאי אם יש מקום וכמה יעלה אוכל.
--
אתה מגיע לפונדק, שם הפעילות כבר מתחילה להתמעט כשאנשים מתחילים לפרוש ללילה. הפונדקאי אומר לך שחדר ללילה וארוחת ערב יעלו ביחד שש מטבעת ארד.
[/QUOTE]
אני הבנתי אבל בגלל שזה היה בתוך התגובה אני התייחסתי לזה כשמהו אמר לי (ולכן רציתי לדעת מי)
-------------------------------------------
אני יוציא את הכסף ויתן לו אותו ולאחר מכן אשאל אותו :"איפה אני ישן?" בפיהוק קל
-
[QUOTE=LordAbizi;1418978]יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם
--
הורסי שולח מפיו זרם מים, שאמנם הוא לא חזק במיוחד, אבל לפחות הוא מצליח להגיע לסנטרט. הזרם הזה לא כל כך מפריע לסנטרט שמגיע עד אליו ושורט אותו.
עידו
--
רועי
--
בר
--
מתן
אני אכתוב בראש כל תגובה את היום, הזמן ביום, והמקום שבו אתה נמצא. אם זה מפריע לך משום מה, תגיד לי.
--
אתה מתעורר בביתך שבפלאטיום. השמש כבר זרחה, אתה מעריך שלפני כשעה.[/QUOTE]
אני אגיד להורסי לנסות לחזק את הזרם כמה שיותר עד שתצא מתקפה שתשפעי על סנטרט ומסנטרט אבקש לתקוף בסט סריטות רבות ככל האפשר.
-
מתן
--
אתה מתעורר בביתך שבפלאטיום. השמש כבר זרחה, אתה מעריך שלפני כשעה.[/QUOTE]
"זאת הייתה שינה טובה." אני אומר ומפהק, "היי רוני..." אני אומר ונזכר שהיא יצאה כבר לפני יומיים למסעה , "הגיע הזמן להתארגן." אני אומר ומארגן (הדברים הרגילים שעושים בבוקר) ואוכל , "טוב , הגיע היום לצאת למסע שלי." אני אומר לאחר האוכל , אני אומר בוקר טוב לאבי ואימי , מארגן תיק קטן למסעי ויוצא לכיוון הכישופייה המרכזית של אוקוס . 'אני כל כך הולך לנצח את רוני כשנעשה קרב.' אני חושב בחיוך תוך כדי התקדמות לכיוון הכישופיה .
-
[quote=LordAbizi;1418978]
רועי
--
[/quote]
"ברור שעל כסף" אומר "אבל לגבי מה, על זה שאנצח בקרב?" אשאל אותו, מתחיל להבין על מה הוא מדבר "אני מסכים" אומר בביטחון ואוציא את פוליוואג מהפוקרשת שלו
-
עידו
נכון. אבל אם תשים לב, במשחקים אחרים שהיו בפורום שהיו מבוססים על קנטו, גם שם בדרך כלל מכון ורידיאן היה סגור, אבל אם היית מנסה להגיע אליו היה פשוט כתוב שזה נעול או משהו כזה. הפתרון שלי יצירתי יותר: אתה יכול ללכת למכון, אבל המנהיג לא נמצא שם מכיוון שהוא יד ימינו של המלך והוא צריך לעזור לו בגיבוש אסטרטגיה צבאית בגלל המלחמה.
יום שני, בוקר, ורידיוס-אנטום - פיטיאר.
--
אתה אוסף את כל דבריך, ועוזב את הפונדק ואת העיר וירידיוס-אנטום. אתה מתחיל ללכת בשביל, וגם השביל הזה אינו הומה ביותר מדי בני אדם מכיוון ששתי הערים האלו לא גדולות במיוחד. צפיפות העצים בסביבה גדלה עם הזמן, ואתה מבין שאתה עובר כעת ביער וירידיאן. מולך מגיע עובר אורח, אדם מבוגר ממך בכמה שנים.
"שלום לך," הוא פונה אליך, "האם אתה מאמן?"
בר
אז לא, כשאני אומר לך משהו אני אומר לך אותו, וכשמישהו במשחק אומר לך אותו אז מישהו במשחק אומר לך אותו. כלומר, אם אני אומר לך משהו לא כדמות במשחק, אתה לא עונה לשום דמות במשחק.
--
הפונדקאי מסביר לך היכן החדר, ואומר לך לחכות לאוכל. כבר רוב בני האדם התפזרו אז אתה מוצא שולחן פנוי. שאר בני האדם בפונדק או עסוקים בענייניהם שלהם או שיכורים מדי מכדי לשים לב למשהו. לא עובר זמן רב ומגיעה הארוחה שלך.
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם.
--
הורסי מתאמץ, ומצליח להגדיל מעט את הזרם, אך עדיין המתקפה לא מפריעה כל כך לסנטרט ששורט ושורט את הורסי עד שהורסי צריך להתרחק ממנו כי זה מתחיל כבר לכאוב. מישהו שנמצא באותה העת באזור הקרב ניגש אליך.
"פוקימונים נחמדים, רוצה קרב?"
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
מכיוון שזו העיר שבה נולדת, אתה יכול סתם להגיד שאתה הולך ממקום למקום, אבל שים לב שבערים אחרות אתה תצטרך קודם להגיע לכיכר המרכזית ולחפש את המקום שאתה צריך, כפי שהסברתי בהודעה השלישית.
--
אתה אורז את דבריך ומתארגן, ולבסוף אתה יוצא לכיוון הכישופייה. אתה עובר ברחובות פלאטיום המוכרים לך מאוד, ולבסוף אתה מגיע אל הכישופייה. עיון במידע נוסף שנמצא בהודעה השלישית עלול לחסוך אי נעימות מסויימת.
רועי
יום שני, צ'רלוגם - פאולטום.
--
"זו בדרך כלל ההתערבות. המפסיד נותן למנצח סכום כסף שסוכם מראש. לפעמים אנשים מאלתרים דברים כמו 'אני מתערב שאני אנצח כשאתה תביס לי לכל היותר פוקימון אחד'." הוא מסביר ואתה מוציא את פוליוואג. "חכה רגע, מה חוקי הקרב, ועל כמה נתערב?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1419124]עידו
נכון. אבל אם תשים לב, במשחקים אחרים שהיו בפורום שהיו מבוססים על קנטו, גם שם בדרך כלל מכון ורידיאן היה סגור, אבל אם היית מנסה להגיע אליו היה פשוט כתוב שזה נעול או משהו כזה. הפתרון שלי יצירתי יותר: אתה יכול ללכת למכון, אבל המנהיג לא נמצא שם מכיוון שהוא יד ימינו של המלך והוא צריך לעזור לו בגיבוש אסטרטגיה צבאית בגלל המלחמה.
--
אתה אוסף את כל דבריך, ועוזב את הפונדק ואת העיר וירידיוס-אנטום. אתה מתחיל ללכת בשביל, וגם השביל הזה אינו הומה ביותר מדי בני אדם מכיוון ששתי הערים האלו לא גדולות במיוחד. צפיפות העצים בסביבה גדלה עם הזמן, ואתה מבין שאתה עובר כעת ביער וירידיאן. מולך מגיע עובר אורח, אדם מבוגר ממך בכמה שנים.
[/QUOTE]
אהבתי את הרעיון.
----------------------------------
"אכן..." אני אומר לאיש ואז שואל בסקרנות "מדוע?"
-
[quote=LordAbizi;1419124]
רועי
יום שני, צ'רלוגם - פאולטום.
--
"זו בדרך כלל ההתערבות. המפסיד נותן למנצח סכום כסף שסוכם מראש. לפעמים אנשים מאלתרים דברים כמו 'אני מתערב שאני אנצח כשאתה תביס לי לכל היותר פוקימון אחד'." הוא מסביר ואתה מוציא את פוליוואג. "חכה רגע, מה חוקי הקרב, ועל כמה נתערב?"[/quote]
"כל אחד ישתמש בשני פוקימונים, אסור לבצע החלפות, המפסיד הוא מי שכל הפוקימונים שלו לא יוכלו להלחם" אומר ואז אוסיף "בוא נתערב על 5 מטבעות ארד"
-
[QUOTE=LordAbizi;1419124]עידו
--
בר
אז לא, כשאני אומר לך משהו אני אומר לך אותו, וכשמישהו במשחק אומר לך אותו אז מישהו במשחק אומר לך אותו. כלומר, אם אני אומר לך משהו לא כדמות במשחק, אתה לא עונה לשום דמות במשחק.
--
הפונדקאי מסביר לך היכן החדר, ואומר לך לחכות לאוכל. כבר רוב בני האדם התפזרו אז אתה מוצא שולחן פנוי. שאר בני האדם בפונדק או עסוקים בענייניהם שלהם או שיכורים מדי מכדי לשים לב למשהו. לא עובר זמן רב ומגיעה הארוחה שלך.
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם.
--
הורסי מתאמץ, ומצליח להגדיל מעט את הזרם, אך עדיין המתקפה לא מפריעה כל כך לסנטרט ששורט ושורט את הורסי עד שהורסי צריך להתרחק ממנו כי זה מתחיל כבר לכאוב. מישהו שנמצא באותה העת באזור הקרב ניגש אליך.
"פוקימונים נחמדים, רוצה קרב?"
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
מכיוון שזו העיר שבה נולדת, אתה יכול סתם להגיד שאתה הולך ממקום למקום, אבל שים לב שבערים אחרות אתה תצטרך קודם להגיע לכיכר המרכזית ולחפש את המקום שאתה צריך, כפי שהסברתי בהודעה השלישית.
--
אתה אורז את דבריך ומתארגן, ולבסוף אתה יוצא לכיוון הכישופייה. אתה עובר ברחובות פלאטיום המוכרים לך מאוד, ולבסוף אתה מגיע אל הכישופייה. עיון במידע נוסף שנמצא בהודעה השללחסוך אי נעימות מסויימת.
רועי
יום שני, צ'רלוגם - פאולטום
"זו בדרך כלל ההתערבות. המפסיד נותן למנצח סכום כסף שסוכם מראש. לפעמים אנשים מאלתרים דברים כמו 'אני מתערב שאני אנצח כשאתה תביס לי לכל היותר פוקימון אחד'." הוא מסביר ואתה מוציא את פוליוואג. "חכה רגע, מה חוקי הקרב, ועל כמה נתערב?"[/QUOTE]
"אין בעיה" אומר לו ואחרי זה אוסיף "רק לא על כסף" ואז אוציא את סנטרט ואומר לו לתקוף בשריטות את הפוקימון שהוא יוציא ואז להתחמק מהמתקפות שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1419124]
מתן
יום שני, בוקר, פלאטיום.
--
אתה אורז את דבריך ומתארגן, ולבסוף אתה יוצא לכיוון הכישופייה. אתה עובר ברחובות פלאטיום המוכרים לך מאוד, ולבסוף אתה מגיע אל הכישופייה. עיון במידע נוסף שנמצא בהודעה השלישית עלול לחסוך אי נעימות מסויימת.
[/QUOTE]
"אוקיי , בואו נעשה את זה." אני אומר ונכנס לכישופייה , "היי , מישהו כאן , אמרו לי שהיום אני צריך לקבל את הפוקימון הראשון שלי ושאני צריך לבוא לפה." אני אומר , 'נקווה שזה יהיה פוקימון טוב.' אני חושב לעצמי בלחץ .
-
עידו
תודה.
יום שני, יער ורידיאן, בוקר.
--
"כי גם אני, ואני רוצה להנעים מעט את צעדתי בקרב. האם תסכים?" הוא עונה.
רועי
יום שני, צ'רלוגם - פאולטום, בוקר.
--
נראה שהמאמן שוקל מעט את הצעתך.
"מוסכם." הוא מתרחק מעט ממך, "צא, ספינרק!" אומר המאמן ומוציא ספינרק מפוקרשת.
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם אזור הקרב.
וסנטרט כבר בחוץ (השתמשת במילה 'אוציא'). לא שזה באמת משנה.
ו... אל תמהר...
--
"רגע רגע, מה חוקי הקרב?" הוא שואל נוכח החפזון שלך כבר לתקוף אותו.
מתן
יום שני, פלאטיום, בוקר.
--
אתה נכנס אל הכישופייה ואומר את מה שאמרת. הכישופייה חשוכה ומוארת באמצעות לפידים בקירות. נראה שבקירות יש מדפים עם כל מיני ספרים, אבל קשה לראות. מתקרב אליך בהליכה מהירה אדם לבוש גלימות סגולות, שאתה יודע שהן הלבוש של מכשפים מקוטור. הוא נראה זועם.
"למה אתה נכנס לכישופייה לבדך? מכשפים פחות נחמדים ממני היו כבר מביאים אותך למשמר העיר על דבר כזה." הוא אומר לך, "פוקימון ראשון? טוב, אני אביא אותך אל רב המכשפים אוקוס. עקוב אחריי ותשתדל להתעלם מכל דבר שאולי יקרה סביבך."
-
[QUOTE=LordAbizi;1419304]עידו
תודה.
--
[/QUOTE]
"אסכים." אני אומר לו. "מה יהיו החוקים? קרב כפול או יחיד?" אתה רוצה להמר?" אני ישאל אותו בהתלהבות כי סוף סוף יש לי הזדמנות לעשות קרב אמיתי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1419304]עידו
תודה.
--
רועי
יום שני, צ'רלוגם - פאולטום, בוקר.
--
נראה שהמאמן שוקל מעט את הצעתך.
"מוסכם." הוא מתרחק מעט ממך, "צא, ספינרק!" אומר המאמן ומוציא ספינרק מפוקרשת.
יאשה
יום שני, בוקר, צ'רלוגם אזור הקרב.
וסנטרט כבר בחוץ (השתמשת במילה 'אוציא'). לא שזה באמת משנה.
ו... אל תמהר...
--
"רגע רגע, מה חוקי הקרב?" הוא שואל נוכח החפזון שלך כבר לתקוף אותו.
מתן
יום שני, פלאטיום, בוקר.
--
אתה נכנס אל הכישופייה ואומר את מה שאמרת. הכישופייה חשוכה ומוארת באמצעות לפידים בקירות. נראה שבקירות יש מדפים עם כל מיני ספרים, אבל קשה לראות. מתקרב אליך בהליכה מהירה אדם לבוש גלימות סגולות, שאתה יודע שהן הלבוש של מכשפים מקוטור. הוא נראה זועם.
"למה אתה נכנס לכישופייה לבדך? מכשפים פחות נחמדים ממני היו כבר מביאים אותך למשמר העיר על דבר כזה." הוא אומר לך, "פוקימון ראשון? טוב, אני אביא אותך אל רב המכשפים אוקוס. עקוב אחריי ותשתדל להתעלם מכל דבר שאולי יקרה סביבך."[/QUOTE]
החוקים הם: קרב אחד על אחד. אסור להחליף פוקימונים. אסור להשץמש במרפאים. מי שהפוקימון שלו מתאלף ראשוןמפסיד.