תקשיבו אנחנו איזה 5 6 פה מתוך 16
תחשבו על זה יכול ליהיות הרוצחים עורבים לנו....
אז כדי שנידע מי משחק היטמן אולי תעשה רשימה ותשים אותה בעמוד הראשון זה באמת יקל על כולנו.
טוב עכשיו באמת זזתי ביי.
Printable View
תקשיבו אנחנו איזה 5 6 פה מתוך 16
תחשבו על זה יכול ליהיות הרוצחים עורבים לנו....
אז כדי שנידע מי משחק היטמן אולי תעשה רשימה ותשים אותה בעמוד הראשון זה באמת יקל על כולנו.
טוב עכשיו באמת זזתי ביי.
ביי טוגפי תודה על עזרתך,אנחנו צריכים לשבת בתור קבוצה ולראות מי חשוד..ולהחליט...ולא סתם להאשים באופן רנדומלי...
איך בוחרים חשוד , בה''פ להיטמן? (שואל ליתר ביטחון)
ושוב,איך אתם מגדירים חשוד?איך אתם מגדירים רוצח?
אדם...
אדם היה מחובר לפורום היום ולא הגיב..
עדיין על אלכס אבל רק מעלה נקודה
[QUOTE=charmander 1;1450384]איך בוחרים חשוד , בה''פ להיטמן? (שואל ליתר ביטחון)[/QUOTE
ככה או לא?
אתה עוד יותר חשוד עכשיו,מנסה להאשים את אדם סתם ככה?
אדם הגיב דווקא...
אני חושב שלא צריך לעלות חשדות..........לא כדאי לגלות הכל ואם תגיד על מישהו הוא יתעצבן ויבחר בך.........תחשבו על זה...........
[QUOTE=KittyM;1450380]קודם כל אני לא מאשים אף אחד...
אני רק מעלה חשדות ועוזר לכם להרכיב את התמונה המלאה לפי נקודת החשיבה שלי,אני מנסה לעזור לכם במציאת הרוצח ולפי התגובות של האנשים פה...
אתה מה אתה עושה?
סתם קפצת עליי והאשמת אותי ולכן הגדרתי אותך כחשוד...אני לא מצביע לאף אחד ולא מאשים[/QUOTE]
חשבתי שכבר צריכים להצביע, כי הרבה הצביעו כבר:sorry:
אבל לא משנה, אני רק משלים את התמונה שלך מנקודת המבט שלי. מבחינתי, אתה נראה האדם הכי חשוד פה כרגע, ואם ייתברר לי אחרת, אז אני אבקש את סליחתך, אסתכל לאחור ואחפש אדם חשוד אחר.
ועוד פעם, מישהו מאשים אדם אחר, אתה ישר קופץ עליו ואומר "הא! אתה חשוד כי האשמת מישהו!". כל המשחק זה על האשמות, לא כן?
[QUOTE=charmander 1;1450389]אני חושב שלא צריך לעלות חשדות..........לא כדאי לגלות הכל ואם תגיד על מישהו הוא יתעצבן ויבחר בך.........תחשבו על זה...........[/QUOTE]
אתה גם מתחיל לעורר חשד... אבל בינתיים אני חושד באלכס יותר ממך. [B]בינתיים.[/B]
[quote=pizzablaster;1450390]חשבתי שכבר צריכים להצביע, כי הרבה הצביעו כבר:sorry:
אבל לא משנה, אני רק משלים את התמונה שלך מנקודת המבט שלי. מבחינתי, אתה נראה האדם הכי חשוד פה כרגע, ואם ייתברר לי אחרת, אז אני אבקש את סליחתך, אסתכל לאחור ואחפש אדם חשוד אחר.[/quote]
אנחנו צריכים להצביע...
בכ"מ זה אלכס
ככה המשחק פועל,אנחנו צריכים להחליט על מי אנחנו מצביעים ואז ב5 למחרת נסקול מישהו באבנים אבל בתכלס לא חייבים לעשות זאת...אפשר לחכות למחר ולראות מה יהיו הרמזים...אני חושב שזה יקל עלינו במקום סתם להאשים כי אין לנו עכשיו כלום...ואנחנו יכולים לחסל רופא או שוטר בטעות...ואני חושב שאם עכשיו נצביע על מישהו,אנחנו יכולים לטעות ולהרוג אחד משלנו...
נכון היום אניכנראה לא אצביע כי אני צריך ללכת ,המשך יום נעים
[quote=kittym;1450393]ככה המשחק פועל,אנחנו צריכים להחליט על מי אנחנו מצביעים ואז ב5 למחרת נסקול מישהו באבנים אבל בתכלס לא חייבים לעשות זאת...אפשר לחכות למחר ולראות מה יהיו הרמזים...אני חושב שזה יקל עלינו במקום סתם להאשים כי אין לנו עכשיו כלום...ואנחנו יכולים לחסל רופא או שוטר בטעות...ואני חושב שאם עכשיו נצביע על מישהו,אנחנו יכולים לטעות ולהרוג אחד משלנו...[/quote]
במילא זה לא משנה כבר
כי יש כאלה שהצביעו היום ואז הלכו אז במילא מישהו יסקל הלילה
המשך יום נעים! =]
לאחר הרבה חשיבה החלטתי להצביע ל[size="5"][font="georgia"][b][i][u][color="orange"]אלכס.[/color][/u][/i][/b][/font][/size]
אבל זה רק לבינתיים