-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471576][B][U][COLOR=#ff0000][QUOTE=totodile;1471575]
[B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#0000ff]אייס:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff]"כל הכבוד על שלמדת קרן בועות! עשיו תשתמש בקרן על הקרקע ככה שתנחת בצורה רכה בלי לקבל מכה ואחר כך תשתמש בנהמה ושוב קרן בועות על אוניקס." אתה אומר לפיפלאפ.
"וואו עם פוקימון כזה גדול כמו אוניקס אנחנו נהיה חזקים אפילו יותר, לא ככה טדיאורסה?" אתה שואל את טדיאורסה וזה עונה "טדי טדי!" באושר ובהסכמה.
אתה מביט על הקרב ורואה שפיפלאפ מצליח לנחות בשלום וברכות מההתקלה העוצמתית של אוניקס ומשתמש בנהמה ובכך מחליש אותו.
אוניקס מתחיל להסתער על פיפלאפ בהתקלה נוספת אבל נבלם על ידי עוד קרן בועות של פיפלאפ שהודפת אותו לאחור ומפילה אותו לרצפה תשוש.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"פיפלאפ תגמור אותו בחבטה!" "צא פוקדור" אומר ואזרוק על אוניקס פוקדור על מנת לתפוס אותו.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471578][B][U][COLOR=#008000]דני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000]מקובלת החפירה :)
---------------
"טוב אז כמו שאמרתי לך זה סיפור ארוך אז אני מקווה שלא תשעממי ממנו." אתה מתחיל לדבר ברוגע "אם כך כדי שאני יציג את את עצמי השם שלי הוא דני מילק." אני אומר ומפסיק לדבר לשנייה כדי לראות את תגובתה. אתה מתסכל על סוזן ורואה שהיא מופתעת לגמרי.
"כמו שאת משערת אני אכן בן למשפחה העשירה הידועה בחלב המילטנג שלה ובקשר ההדוק של ראש המשפחה ,אבי, עם "המושיע". אתה מפקיק את דבריך בשנית כדי לקחת נשימה עמוקה.
"אבא שלי לא היה תמיד כמו שהוא היום, לפי סיפורים ששמעתי מחלק מהעובדים בחווה אבא ואמא שלי היו כמו כל אדם עובד אחר ובנו את החברה השלהם בעבודה קשה ואט אט החלו להיות מצליחים מאוד. לאחר שההצלחה הגיעה ואיתה גם כסף ומעמד ההורים שלי החליטו להביא ילד לעולם אומנם הם לא אמרו זאת מעולם אבל הרגשתי תמיד שהם רצו יורש שהיה מורגל למעמד הגבוהה ולהתנהגות של אדם במעמד זה ולכן הם נהגו להתנהג בקור כלפי ולחיות כמעמד גבוהה רחוקים מהעם ועליונים ממנו." אתה נושם שוב נשימה עמוקה ומשתדל להשאר רגוע.
"כמו שאת מבינה התוכנית שלהם לא הצליחה אני הייתי ילד מרדן,היפר אקטיבי ופזיז. לא הקשבתי להורים שלי ועשיתי מה שרציתי, כמו פרחח רציתי להיות עם חברים אז הלכתי לחווה ועבדתי שם יום יום למרות ההתנגדות מההורים ואף לפעמים הנסיון שלהם להשאיר אותי בבית בכפייה רציתי פעילות שתמלא לי את הזמן הפנוי בו אני בבית אז הלכתי להתאמן בסייפות , ופשוט השתדלתי שלא להיות בבית עם הורי המעצבנים ויותר עם החברים שלי בחווה ובדוג'ו בו התאמנתי." אתה מסיים לדבר ומתחיל לדמוע ולנשום נשימות עמוקות כדי להירגע.
"אני מצטער על זה. אז כמו שאמרתי כל זה היה לפני ש"המושיע" נכנס לחיינו. כמו שאת יודעת בכל הארץ יש רעב ותנאי מחייה גרועים אמנם למשפחה שלי הדבר לא קרה ושמנו רק גדל, בגלל העובדה שהיינו חברה מבוססת כלכלית ודי גדולה המשפחה שלי שרדה את המפלה הכלכלית וכיוון שחלב מילטנג הוא מצרך בסיסי ומחלבות קטנות רבות התמוטתו בגלל הלחץ החברה שלנו הלכה וגדלה והעושר שלנו רק היתעצם ,אך עם העושר הזה בא סבל של רבים עובדים רבים בחווה "הוחלפו" בגוויות אדם מורעבות ללחם. הם היו מלאים שנאה, שנאה אלי, למשפחתי ולמושיע. אט אט התחלטי להבין שלהציג את עצמי בשמי המלא יגרום לאנשים לשנוא אותי ולהעלם מהחווה שלנו לתמיד הסקרנות הציפה אותי! הייתי חייב לדעת מה קורה לכל האנשים הללו אז התחלתי לחקור וגיליתי שאבי משלם לאנשים של המושיע כל חודש בתמורה שהעסק ימשיך להתקיים ש"המושיע" ישאר בשלטון והחברות הקטנות לא היו מסוגלות להתקיים." אתה עוצר שוב לכמה שניות וממשיך בטון עצוב ומאוכזב "לא יכולתי להאמין שאבא שלי עושה דבר כזה! כן אני תמיד ידעתי שהכסף השתלט לו על המוח והמעמד הגבוהה שלו גרם לו לחשוב שהוא מורם מהעם אבל חשבתי שהוא עובד קשה בשביל הכסף והמעמד ושהוא לא ינצל אף אחד רק בשביל כסף הרי כל העובדים שהיו איתי בחווה נראו מאושרים לפני המהפך בשלטון אבל אני מניך שטעיתי." אתנ אומר בכוונה לסיים ואז ניצוץ של תקווה מניע אותך להוסיף עוד משפט "אבל אני הולך לחפר על מה שעשתה המשפחה שלי אני יעזור לכולם להשתקם ובסופו של דבר אני יפיל גם את אבא שלי כדי שהוא ירגיש איך זה לחיות בלי המעמד הגבוהה הזה בשנית!" ובזה אתה מסיים את דבריך.
סוזן מביטה בך המומה במהלך כל הסיפור ואחריו, רגעי שתיקה ארוכים מציפים את האוויר ואז היא קמה ומחבקת אותך בבכי "אתה לא צריך להסתיר כזה דבר, אני מקבלת אותך כמי שאתה ולא כשם המשפחה שלך, אתה התנהגת אליי באדיבות ונחמדות כל הזמן הזה ואני מאמינה שאנשים רבים ייראו בך את זה יותר מאשר את שם המשפחה שלך, אין לך במה להתבייש!" היא אומרת ואתם ממשיכים לאכול בפיקניק הנחמד שלכם.
אחרי שאתה מסיימים אתה רואה שעכשיו שעת אחר צהריים ויש לכם מספיק זמן או לחזור לעיר אורבורג ולטייל שם קצת או לחזור ישירות לעיר ג'ובילייף מבלי לעצור בדרך לפני שהחושך יירד.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
״תודה רבה על ההבנה והתמיכה" אני אומר לסורן בבכי בעודי עטוף בזרועותי המנחמת ״איך פשוט לא יכולה לתאר את ההרגשה שהייתה לי כשאני הצגתי את עצמי לאנשים והם ירקו לי בפנים או את ההרגשה שכל האנשים בחווה שונאים אותי בגלל המשפחה שלי הם הסתכלו בעניים שלי בשנאה ועם רצח בעניים אף אחד לא דיבר איתי והייתי בודד לגמרי. את היחידית שאני באמת מרגיש שלא שופטת אותי ושונאת אותי אחרי שגילתה את שם משפחתי כבר זמן רב." אני מוסיף לאחר שסוזן משחררת את החיבוק ומוריד קצת מהמתח כשאני מתפנה לאכול מהארוחה הקטנה שסוזן הכינה לכבוד הפיקניק שלנו ״ זה ממש טעים״ אני מוסיף עם חיוך מוזר בעקבות עני האדומות מבכי.
׳איזו הרגשה חמימה אני ממשיך מרגיש חיי אני לא הרגשתי כך כבר כמה שנים טובות׳ אני חושב בסיפוק בעודי מסיים את הארוחה ושם לב שכבר אחר הצהריים .
״אז סוזן את רוצה להתקדם לעיר ג׳ובילייף או לחזור לעיר אורבורג?״ אני משעיר את ההחלטה לסוזן ׳הייתי רוצה להמשיך קדימה בדרך אבל גם לבלות בחברת של סוזן יספק אותי׳ אני חושב ומעלה חיוך מסופק.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471576][B][U][COLOR=#ff0000]ג'וני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000]אתה מציג את עצמך ואת מונפרנו וזורק פוכדור על רייהורן.
הפוכדור פוגע בקרנו של רייהורן שנשאב פנימה בקרן אדומה והפוכדור נוחת על הרצפה.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
[spoiler]
נתפס! תרצה להעניק כינוי לרייהורן?
"אני מאמן פוקימונים ואני בדרכי להביס את המושיע. אז הילדה מה את עושה פה?" אתה שואל את הילדה ומרים את הפוכדור וזו עונה "אני מגדלת פוקימונים ממחוז יונובה, באתי לפה כי ביונובה לא היתן למצוא פוקימונים שלא באו מהמקור מהמחוז עצמו לכן כל הפוקימונים במחוזות אחרים מעניינים אותי מאוד ואני חייבת לתפוס כמה שיותר ולהפוך אותם להכי חזקים שהם יכולים להיות!" היא אומרת לך ומקמצת אגרוף ובכך אתה רואה כמה היא רצינית.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"נשמע מגניב אני אומר לך בחיוך, רוצה להצטרף אליי ככה תוכלי לחקור פוקימונים, אני אוכל להפוך למאמן חזק והמסע יהיה הרבה יותר כיף שיש מישהו לצידך." אני אומר ומביט בה בחיוך ואז מוציא את רייהורן. "רייהורן מה דעתך שאני אקרא לך ריינו?" אני שואל אותו ומסתכל עליו ועל הילדה במבטים חוזרים ומחכה לתשובה של שניהם.
-
[QUOTE=totodile;1471579][B][/B][B][U][COLOR=#ff0000]
"פיפלאפ תגמור אותו בחבטה!" "צא פוקדור" אומר ואזרוק על אוניקס פוקדור על מנת לתפוס אותו.[/QUOTE]
[B][U][COLOR=#0000ff]אייס:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"פיפלאפ תגמור אותו בחבטה!" אתה פוקד עך פיפלאפ ומכין פוכדור ביד.
פיפלאפ פוגע באוניקס התשוש וגורם לו לעוד מאט נזק ואז אתה זורק את הפוכדור
[COLOR=#0000ff]~נדנוד~
[COLOR=#0000ff]~נדנוד~
[COLOR=#0000ff]~נדנוד~
[spoiler]
[COLOR=#0000ff]~נתפס!~ תרצה להעניק כינוי לאוניקס?[/COLOR]
[/spoiler]
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[QUOTE=מונקי;1471580]״תודה רבה על ההבנה והתמיכה" אני אומר לסורן בבכי בעודי עטוף בזרועותי המנחמת ״איך פשוט לא יכולה לתאר את ההרגשה שהייתה לי כשאני הצגתי את עצמי לאנשים והם ירקו לי בפנים או את ההרגשה שכל האנשים בחווה שונאים אותי בגלל המשפחה שלי הם הסתכלו בעניים שלי בשנאה ועם רצח בעניים אף אחד לא דיבר איתי והייתי בודד לגמרי. את היחידית שאני באמת מרגיש שלא שופטת אותי ושונאת אותי אחרי שגילתה את שם משפחתי כבר זמן רב." אני מוסיף לאחר שסוזן משחררת את החיבוק ומוריד קצת מהמתח כשאני מתפנה לאכול מהארוחה הקטנה שסוזן הכינה לכבוד הפיקניק שלנו ״ זה ממש טעים״ אני מוסיף עם חיוך מוזר בעקבות עני האדומות מבכי.
׳איזו הרגשה חמימה אני ממשיך מרגיש חיי אני לא הרגשתי כך כבר כמה שנים טובות׳ אני חושב בסיפוק בעודי מסיים את הארוחה ושם לב שכבר אחר הצהריים .
״אז סוזן את רוצה להתקדם לעיר ג׳ובילייף או לחזור לעיר אורבורג?״ אני משעיר את ההחלטה לסוזן ׳הייתי רוצה להמשיך קדימה בדרך אבל גם לבלות בחברת של סוזן יספק אותי׳ אני חושב ומעלה חיוך מסופק.[/QUOTE]
[B][U][COLOR=#008000]דני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000]״תודה רבה על ההבנה והתמיכה" אתה אומר לסוזן בבכי ועטוף בזרועותיה המנחמות ״את פשוט לא יכולה לתאר את ההרגשה שהייתה לי כשאני הצגתי את עצמי לאנשים והם ירקו לי בפנים או את ההרגשה שכל האנשים בחווה שונאים אותי בגלל המשפחה שלי, הם הסתכלו בעניים שלי בשנאה ועם רצח בעניים, אף אחד לא דיבר איתי והייתי בודד לגמרי. את היחידה שאני באמת מרגיש שלא שופטת אותי ושונאת אותי אחרי שגילתה את שם משפחתי כבר זמן רב." אתה אומר לה ומשחרר את עצמך מהחיבוק וכדי להפיק את המתח אתה מתפנה לארוחה שסוזן הכינה "זה ממש טעים״ אתה אומר לה ואתה רואה שהיא מחייכת ומאושרת מהמחמאה שלך. '׳איזו הרגשה חמימה אני ממשיך מרגיש חיי אני לא הרגשתי כך כבר כמה שנים טובות׳ אתה חושב לעצמך בסיום הארוחה ואז שם לב שכבר אחר הצהריים.
״אז סוזן את רוצה להתקדם לעיר ג׳ובילייף או לחזור לעיר אורבורג?״ אתה שואל את סוזן ומשאיר את ההחלטה בידיה ׳הייתי רוצה להמשיך קדימה בדרך אבל גם לבלות בחברת של סוזן יספק אותי׳ אתה חושב לעצמך בעודך מחכה לתשובה.
"בוא נתקדם לעיר ג'ובילייף, אנחנו עוד נצטרך להתקדם לכיוון המושל השני ולשחרר את האנשים שלו מידיו!" אומרת סוזן ושניכם מתקדמים לכיוון העיר ג'ובילייף.
כאשר אתם מגיעים לעיר אתם רואים שגם שם המצב השתפר לאחר המפלה של סטפני ואנשים חוגגים ברחובו[/COLOR][COLOR=#008000]ת, כל העיר אורות וזיקוקים.
אתם רואים גם את דרך 204 המובילה לעיר פלוארומה ובדרך יש המון פוקימוני עשב ורוח שמטיילים עכשיו ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/274.png[/IMG][/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/114.png[/IMG][COLOR=#008000] [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/92.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/355.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/200.png[/IMG][COLOR=#008000]).
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=the rock;1471581]"נשמע מגניב אני אומר לך בחיוך, רוצה להצטרף אליי ככה תוכלי לחקור פוקימונים, אני אוכל להפוך למאמן חזק והמסע יהיה הרבה יותר כיף שיש מישהו לצידך." אני אומר ומביט בה בחיוך ואז מוציא את רייהורן. "רייהורן מה דעתך שאני אקרא לך ריינו?" אני שואל אותו ומסתכל עליו ועל הילדה במבטים חוזרים ומחכה לתשובה של שניהם.[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B][U]ג'וני:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000]"נשמע מגניב" אתה אומר להילדה בחיוך "רוצה להצטרף אליי ככה תוכלי לחקור פוקימונים, אני אוכל להפוך למאמן חזק והמסע יהיה הרבה יותר כיף שיש מישהו לצידך." אתה שואל אותה ובזמן שאתה מחכה לתשובה אתה מוציא את רייהורן ושואל אותו "רייהורן מה דעתך שאני אקרא לך ריינו?", ריינו חושב לכמה רגעים ובסוף משיב לך בחיוך שהוא מקבל את השם החדש שלו.
"זה יכול להיות נחמד" אומרת הילדה "אני אצטרף אלייך לבנתיים ונראה איך זה יתקדם!" היא אומרת ומעלה חיוך "אז לאן פנינו מועדות מפה?" היא שואלת אותך בסקרנות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471582][B][U][COLOR=#0000ff]אייס:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"פיפלאפ תגמור אותו בחבטה!" אתה פוקד עך פיפלאפ ומכין פוכדור ביד.
[COLOR=#0000ff]~נדנוד~
[COLOR=#0000ff]~נדנוד~
[COLOR=#0000ff]~נדנוד~
[spoiler]
[/spoiler]
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[B][U][COLOR=#008000]דני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000]״תודה רבה על ההבנה והתמיכה" אתה אומר לסוזן בבכי ועטוף בזרועותיה המנחמות ״את פשוט לא יכולה לתאר את ההרגשה שהייתה לי כשאני הצגתי את עצמי לאנשים והם ירקו לי בפנים או את ההרגשה שכל האנשים בחווה שונאים אותי בגלל המשפחה שלי, הם הסתכלו בעניים שלי בשנאה ועם רצח בעניים, אף אחד לא דיבר איתי והייתי בודד לגמרי. את היחידה שאני באמת מרגיש שלא שופטת אותי ושונאת אותי אחרי שגילתה את שם משפחתי כבר זמן רב." אתה אומר לה ומשחרר את עצמך מהחיבוק וכדי להפיק את המתח אתה מתפנה לארוחה שסוזן הכינה "זה ממש טעים״ אתה אומר לה ואתה רואה שהיא מחייכת ומאושרת מהמחמאה שלך. '׳איזו הרגשה חמימה אני ממשיך מרגיש חיי אני לא הרגשתי כך כבר כמה שנים טובות׳ אתה חושב לעצמך בסיום הארוחה ואז שם לב שכבר אחר הצהריים.
״אז סוזן את רוצה להתקדם לעיר ג׳ובילייף או לחזור לעיר אורבורג?״ אתה שואל את סוזן ומשאיר את ההחלטה בידיה ׳הייתי רוצה להמשיך קדימה בדרך אבל גם לבלות בחברת של סוזן יספק אותי׳ אתה חושב לעצמך בעודך מחכה לתשובה.
"בוא נתקדם לעיר ג'ובילייף, אנחנו עוד נצטרך להתקדם לכיוון המושל השני ולשחרר את האנשים שלו מידיו!" אומרת סוזן ושניכם מתקדמים לכיוון העיר ג'ובילייף.
כאשר אתם מגיעים לעיר אתם רואים שגם שם המצב השתפר לאחר המפלה של סטפני ואנשים חוגגים ברחובו[/COLOR][COLOR=#008000]ת, כל העיר אורות וזיקוקים.
אתם רואים גם את דרך 204 המובילה לעיר פלוארומה ובדרך יש המון פוקימוני עשב ורוח שמטיילים עכשיו ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/274.png[/IMG][/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/114.png[/IMG][COLOR=#008000] [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/92.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/355.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/200.png[/IMG][COLOR=#008000]).
מה תעשה?[/COLOR]
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000]"נשמע מגניב" אתה אומר להילדה בחיוך "רוצה להצטרף אליי ככה תוכלי לחקור פוקימונים, אני אוכל להפוך למאמן חזק והמסע יהיה הרבה יותר כיף שיש מישהו לצידך." אתה שואל אותה ובזמן שאתה מחכה לתשובה אתה מוציא את רייהורן ושואל אותו "רייהורן מה דעתך שאני אקרא לך ריינו?", ריינו חושב לכמה רגעים ובסוף משיב לך בחיוך שהוא מקבל את השם החדש שלו.
"זה יכול להיות נחמד" אומרת הילדה "אני אצטרף אלייך לבנתיים ונראה איך זה יתקדם!" היא אומרת ומעלה חיוך "אז לאן פנינו מועדות מפה?" היא שואלת אותך בסקרנות.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
׳הייתי שמח להישאר עם סוזן במסיבה אבל הפוקימון המרחף הכחול פשוט יותר מדי מסקרן אותי.׳ אני חושב ורץ לכיוון הרוח הכחולה עם הפוקידע שותפים ומוכן לסריקה.
״ שלום לך יצור קטן אני דני וזה טרטוויג״ אני אומר וזורק את הפוכדור של טרטוויג בתקווה שיתחבר אם הפוקימון הקטן כפי שהתחבר עם סטייל.
״אני מתנצל שרצתי ככה פתאום סוזן. אני צועק לעברה בתקווה שתשמע אותי.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471582]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אם אני לא טועה לדרך המהירה ביותר לעיר ארטנה, אז את באה?" אני שואל בחיוך.
-
[QUOTE=מונקי;1471583]׳הייתי שמח להישאר עם סוזן במסיבה אבל הפוקימון המרחף הכחול פשוט יותר מדי מסקרן אותי.׳ אני חושב ורץ לכיוון הרוח הכחולה עם הפוקידע שותפים ומוכן לסריקה.
״ שלום לך יצור קטן אני דני וזה טרטוויג״ אני אומר וזורק את הפוכדור של טרטוויג בתקווה שיתחבר אם הפוקימון הקטן כפי שהתחבר עם סטייל.
״אני מתנצל שרצתי ככה פתאום סוזן. אני צועק לעברה בתקווה שתשמע אותי.[/QUOTE]
[COLOR=#008000][B][U]דני:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#008000]׳הייתי שמח להישאר עם סוזן במסיבה אבל הפוקימון המרחף הכחול פשוט יותר מדי מסקרן אותי.׳ אתה חושב לעצמך ורץ לכיוון הרוח הכחולה עם הפוקידע ומוכן לסריקה.
״ שלום לך יצור קטן אני דני וזה טרטוויג״ אתה אומר וזורק את הפוכדור של טרטוויג בתקווה שיתחבר אם הפוקימון הקטן כפי שהתחבר עם סטייל.
בזמן שטרטוויג מדבר עם הפוקימון הקטן אתה סורק אותו בפוכדור "מיסדריווס, מיסדריווס אוהבת לעשות טריקים מרושעים לאנשים כמו לצעוק או ליילל לידם בחושך" הפוקידע משתתק.
בזמן שטרטוויג מדבר עם מיסדריווס אתה שומע צעקה מכיוונם ורואה שטרטוויג פוחד ממשהו ומיסדריווס צוחקת, כנראה שכמו שהפוקידע אמר היא עשתה עליו סוג של טריק שהבהיל אותו.
״אני מתנצל שרצתי ככה פתאום סוזן. אתה צועק לעברה בתקווה שתשמע אותך והיא מסנת לך שזה בסדר עם היד וממשיכה לחגוג.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=the rock;1471584]"אם אני לא טועה לדרך המהירה ביותר לעיר ארטנה, אז את באה?" אני שואל בחיוך.[/QUOTE]
[B][U][COLOR=#ff0000]ג'וני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"אם אני לא טועה לדרך המהירה ביותר לעיר ארטנה, אז את באה?" אתה שואל את הילדה בחיוך והיא עונה "יאללה בוא נזוז כבר לפני שירד החושך!" ואתם מתחילים לרוץ לכיוון העיר ג'ובילייף.
כאשר אתם מגיעים לשם אתם רואים שהעיר חוגגת את מפלתה של סטפני, מסיבה גדולה, זיקוקים, אוכל ועוד!
אתם בודקים דרך מרכז הפוקימונים את הדרך המהירה יותר לעיר אטרנה ורואים שעליכם לעבור דרך דרך מספר 204, העיר פלוארומה, דרך 205, יער אטרנה ודרך 206.
אתם מתחילים לצעוד בדרך 204 ורואים מספר פוקימוני רוח ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/92.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/355.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/200.png[/IMG] ) "ג'וני חכה לי דקה אני הולכת לתפוס לי את הרוח הקטנה הזו ששם!" היא אומרת ומצביע על אחד מהפוקימונים ([COLOR=#ff0000][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/200.png[/IMG][/COLOR] ).
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471585][COLOR=#008000][B][U]דני:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#008000]׳הייתי שמח להישאר עם סוזן במסיבה אבל הפוקימון המרחף הכחול פשוט יותר מדי מסקרן אותי.׳ אתה חושב לעצמך ורץ לכיוון הרוח הכחולה עם הפוקידע ומוכן לסריקה.
״ שלום לך יצור קטן אני דני וזה טרטוויג״ אתה אומר וזורק את הפוכדור של טרטוויג בתקווה שיתחבר אם הפוקימון הקטן כפי שהתחבר עם סטייל.
בזמן שטרטוויג מדבר עם הפוקימון הקטן אתה סורק אותו בפוכדור "מיסדריווס, מיסדריווס אוהבת לעשות טריקים מרושעים לאנשים כמו לצעוק או ליילל לידם בחושך" הפוקידע משתתק.
בזמן שטרטוויג מדבר עם מיסדריווס אתה שומע צעקה מכיוונם ורואה שטרטוויג פוחד ממשהו ומיסדריווס צוחקת, כנראה שכמו שהפוקידע אמר היא עשתה עליו סוג של טריק שהבהיל אותו.
״אני מתנצל שרצתי ככה פתאום סוזן. אתה צועק לעברה בתקווה שתשמע אותך והיא מסנת לך שזה בסדר עם היד וממשיכה לחגוג.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מסתכל לכיוון טרטוויג בבהלה ואז רואה שהוא רק נבהל מאחד הטריקים של מיסדריווס ומתחיל לצחוק ״אין לך מה לדאוג טרטוויג היא רק מנסה לשחק.״ אני אומר לו בשעשוע.
׳היא מזכירה לי קצת את עצמי שהייתי צעיר. אני מניח שכל אחד שלבד לגמרי ינסה להסיג צומת לב ושעשוע ע״י מתיחות או ההתנהגות בעייתית.׳ אני חושב לעצמי בשעשוע מהול בעצב.
״קיבלת את צומת ליבי המלאה מיסדריווס אני רוצה שתהיי חלק מהצוות שלי מה דעתך?״ אני שואל עם חיוך רחב על הפנים.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471585]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"אם אני לא טועה לדרך המהירה ביותר לעיר ארטנה, אז את באה?" אתה שואל את הילדה בחיוך והיא עונה "יאללה בוא נזוז כבר לפני שירד החושך!" ואתם מתחילים לרוץ לכיוון העיר ג'ובילייף.
כאשר אתם מגיעים לשם אתם רואים שהעיר חוגגת את מפלתה של סטפני, מסיבה גדולה, זיקוקים, אוכל ועוד!
אתם בודקים דרך מרכז הפוקימונים את הדרך המהירה יותר לעיר אטרנה ורואים שעליכם לעבור דרך דרך מספר 204, העיר פלוארומה, דרך 205, יער אטרנה ודרך 206.
אתם מתחילים לצעוד בדרך 204 ורואים מספר פוקימוני רוח ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/92.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/355.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/200.png[/IMG] ) "ג'וני חכה לי דקה אני הולכת לתפוס לי את הרוח הקטנה הזו ששם!" היא אומרת ומצביע על אחד מהפוקימונים ([COLOR=#ff0000][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/200.png[/IMG][/COLOR] ).
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מגניב אני אחפש עוד פוקימונים בינתיים." 'יש לי אש,לחימה,אבן,אדמה,מעופף וחשמל חסר לי פוקימון עשב או מים, זה מה שאני צריך לחפש.' מוציא את שינקס ומונפרנו ומחפשים ביחד פוקימון עשב או מים באזור.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471582][B][U][COLOR=#0000ff]אייס:
[COLOR=#0000ff]~נדנוד~
[COLOR=#0000ff]~נדנוד~
[COLOR=#0000ff]~נדנוד~
[spoiler]
[/spoiler]
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד פיפלאפ, צא אוניקס! אתה תישאר בלי כינוי, תכיר את פיפלאפ וטדיאורסה, החברים החדשים שלך. פוקימון מים יש, פוקימון נורמל יש ועכשיו גם פוקימון אבן. הצוות שלנו מתחזק מרגע לרגע אתה לא חושב ככה פיפלאפ?" אשאל אותו ולאחר שיכירו את החבר החדש אומר "קדימה אוניקס וטדיאורסה חזרו, פיפלאפ בוא נמשיך להתאמן באיזור, יש לך עוד כוח?"
-
[QUOTE=the rock;1471587]"מגניב אני אחפש עוד פוקימונים בינתיים." 'יש לי אש,לחימה,אבן,אדמה,מעופף וחשמל חסר לי פוקימון עשב או מים, זה מה שאני צריך לחפש.' מוציא את שינקס ומונפרנו ומחפשים ביחד פוקימון עשב או מים באזור.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"מגניב אני אחפש עוד פוקימונים בינתיים." אתה אומר להילדה וחושב לעצמך 'יש לי אש,לחימה,אבן,אדמה,מעופף וחשמל חסר לי פוקימון עשב או מים, זה מה שאני צריך לחפש.'
אתה מוציא את זנב כוכב ומונפרנו ומתחיל לחפש בשעת לילה מאוחרת אחר פוקימונים מים ועשב.
בזמן החיפושים שלכם אתם נתקלים במספר פוקימונים מהסוגים שרצית ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/418.png[/IMG][COLOR=#ff0000] [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/222.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/60.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/274.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/331.png[/IMG][COLOR=#ff0000] ).
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=totodile;1471588]"כל הכבוד פיפלאפ, צא אוניקס! אתה תישאר בלי כינוי, תכיר את פיפלאפ וטדיאורסה, החברים החדשים שלך. פוקימון מים יש, פוקימון נורמל יש ועכשיו גם פוקימון אבן. הצוות שלנו מתחזק מרגע לרגע אתה לא חושב ככה פיפלאפ?" אשאל אותו ולאחר שיכירו את החבר החדש אומר "קדימה אוניקס וטדיאורסה חזרו, פיפלאפ בוא נמשיך להתאמן באיזור, יש לך עוד כוח?"[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff][B][U]אייס:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#0000ff]כל הכבוד פיפלאפ, צא אוניקס! אתה תישאר בלי כינוי, תכיר את פיפלאפ וטדיאורסה, החברים החדשים שלך. פוקימון מים יש, פוקימון נורמל יש ועכשיו גם פוקימון אבן. הצוות שלנו מתחזק מרגע לרגע אתה לא חושב ככה פיפלאפ?" אתה אומר לאוניקס ולפוקימונים שלך והם נראים מאושרים.
"קדימה אוניקס וטדיאורסה חזרו, פיפלאפ בוא נמשיך להתאמן באיזור, יש לך עוד כוח?" אתה שואל את פיפלאפ בזמן שאתה מחזיר את טדיאורסה ואוניקס לפוכדורים והוא מסמן לך דרך הפגנת שרירים שיש לו עוד המון כוח ומרץ.
אתם ממשיכים לחפש אחר מאמנים שונים באזור ורואים כמה ([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/26.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/28.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/32.png[/IMG] ).
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471591][B][U][COLOR=#ff0000][COLOR=#0000ff][B][U]אייס:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#0000ff]כל הכבוד פיפלאפ, צא אוניקס! אתה תישאר בלי כינוי, תכיר את פיפלאפ וטדיאורסה, החברים החדשים שלך. פוקימון מים יש, פוקימון נורמל יש ועכשיו גם פוקימון אבן. הצוות שלנו מתחזק מרגע לרגע אתה לא חושב ככה פיפלאפ?" אתה אומר לאוניקס ולפוקימונים שלך והם נראים מאושרים.
"קדימה אוניקס וטדיאורסה חזרו, פיפלאפ בוא נמשיך להתאמן באיזור, יש לך עוד כוח?" אתה שואל את פיפלאפ בזמן שאתה מחזיר את טדיאורסה ואוניקס לפוכדורים והוא מסמן לך דרך הפגנת שרירים שיש לו עוד המון כוח ומרץ.
אתם ממשיכים לחפש אחר מאמנים שונים באזור ורואים כמה ([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/26.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/28.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/32.png[/IMG] ).
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"יופי פיפלאפ תשמור את המצב רוח הלוחמני הזה לקרב המכון הראשון שיהיה עוד מעט נגד המנהיג/ה. בוא נלך להלחם מול האישה הלבושה באדום, היא נראית מאמנת חזקה ולא רק זה היא גם יפה." אומר ואצחקק.
-
[QUOTE=totodile;1471592]"יופי פיפלאפ תשמור את המצב רוח הלוחמני הזה לקרב המכון הראשון שיהיה עוד מעט נגד המנהיג/ה. בוא נלך להלחם מול האישה הלבושה באדום, היא נראית מאמנת חזקה ולא רק זה היא גם יפה." אומר ואצחקק.[/QUOTE]
[B][U][COLOR=#0000ff]אייס:
[/COLOR][/U][/B][COLOR=#0000ff]"יופי פיפלאפ תשמור את המצב רוח הלוחמני הזה לקרב המכון הראשון שיהיה עוד מעט נגד המנהיג/ה. בוא נלך להלחם מול האישה הלבושה באדום, היא נראית מאמנת חזקה ולא רק זה היא גם יפה." אתה אומר לפיפלאפ וצוחק איתו.
שניכם ניגשים למאמנת ושואלים אותה אם היא מעוניינית בקרב וזו עונה "אין בעיה, רציתי כבר הרבה זמן לאמן את ויוילון שלי!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון שעד עכשיו לא נתקלת בו אפילו לא בספרים ולא בטלויזיה ( [IMG]http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2013/280/a/1/pokemon_x_y____666_vivillon_by_xtreme1992-d6e5yo9.png[/IMG] ).
"אתה רשאי לתקוף ראשון!" אומרת לך האישה ומחייכת.
מה תעשה?
[QUOTE=מונקי;1471586]אני מסתכל לכיוון טרטוויג בבהלה ואז רואה שהוא רק נבהל מאחד הטריקים של מיסדריווס ומתחיל לצחוק ״אין לך מה לדאוג טרטוויג היא רק מנסה לשחק.״ אני אומר לו בשעשוע.
׳היא מזכירה לי קצת את עצמי שהייתי צעיר. אני מניח שכל אחד שלבד לגמרי ינסה להסיג צומת לב ושעשוע ע״י מתיחות או ההתנהגות בעייתית.׳ אני חושב לעצמי בשעשוע מהול בעצב.
״קיבלת את צומת ליבי המלאה מיסדריווס אני רוצה שתהיי חלק מהצוות שלי מה דעתך?״ אני שואל עם חיוך רחב על הפנים.[/QUOTE]
[/COLOR][COLOR=#008000][B][U]דני:
[/U][/B] אתה מסתכל לכיוון טרטוויג בבהלה ואז רואה שהוא רק נבהל מאחד הטריקים של מיסדריווס ומתחיל לצחוק ״אין לך מה לדאוג טרטוויג היא רק מנסה לשחק.״ אתה אומר לו תוך כדי זה שאתה צוחק ׳היא מזכירה לי קצת את עצמי שהייתי צעיר. אני מניח שכל אחד שלבד לגמרי ינסה להסיג צומת לב ושעשוע ע״י מתיחות או ההתנהגות בעייתית.׳ אתה חושב לעצמך בשעשוע מעורב עם עצב.
״קיבלת את צומת ליבי המלאה מיסדריווס אני רוצה שתהיי חלק מהצוות שלי מה דעתך?״ אתה שואל אותה עם חיוך רחב על הפנים ומיסדיווס מסתכלת עלייך במבט של חוסר הבנה, מופתעת לגמרי מהבקשה שלך היא נסוגה מעט לאחור.
"מיס, מיסדריווס!" היא אומרת בעצבנות ופחד, הבקשה שלך הפתיעה אותה ואז היא משתמש בגל על חושי שפוגע בטרטוויג ובך וגורם לכם להיהדף אחורה מעט.
אתם מסתכלים על מיסדריווס ורואים שהיא שוב פעם צוחקת מהעבודה שנהדפתם אחורה ומוציאה לכם לשון במטרה לעצבן אתכם.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471591][B][U][COLOR=#ff0000]ג'וני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"מגניב אני אחפש עוד פוקימונים בינתיים." אתה אומר להילדה וחושב לעצמך 'יש לי אש,לחימה,אבן,אדמה,מעופף וחשמל חסר לי פוקימון עשב או מים, זה מה שאני צריך לחפש.'
אתה מוציא את זנב כוכב ומונפרנו ומתחיל לחפש בשעת לילה מאוחרת אחר פוקימונים מים ועשב.
בזמן החיפושים שלכם אתם נתקלים במספר פוקימונים מהסוגים שרצית ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/418.png[/IMG][COLOR=#ff0000] [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/222.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/60.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/274.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/331.png[/IMG][COLOR=#ff0000] ).
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"שינקס תתקיף בניצוץ את הפוקימון עם הספירלה בבטנו,מונפרנו גלגל להבה על הפוקימון עם העלה על ראשו." אני אומר להם ותוך כדי סורק את שני הפוקימונים בפוקדע.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471594][B][U][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][COLOR=#008000][B][U]דני:
[/U][/B] אתה מסתכל לכיוון טרטוויג בבהלה ואז רואה שהוא רק נבהל מאחד הטריקים של מיסדריווס ומתחיל לצחוק ״אין לך מה לדאוג טרטוויג היא רק מנסה לשחק.״ אתה אומר לו תוך כדי זה שאתה צוחק ׳היא מזכירה לי קצת את עצמי שהייתי צעיר. אני מניח שכל אחד שלבד לגמרי ינסה להסיג צומת לב ושעשוע ע״י מתיחות או ההתנהגות בעייתית.׳ אתה חושב לעצמך בשעשוע מעורב עם עצב.
״קיבלת את צומת ליבי המלאה מיסדריווס אני רוצה שתהיי חלק מהצוות שלי מה דעתך?״ אתה שואל אותה עם חיוך רחב על הפנים ומיסדיווס מסתכלת עלייך במבט של חוסר הבנה, מופתעת לגמרי מהבקשה שלך היא נסוגה מעט לאחור.
"מיס, מיסדריווס!" היא אומרת בעצבנות ופחד, הבקשה שלך הפתיעה אותה ואז היא משתמש בגל על חושי שפוגע בטרטוויג ובך וגורם לכם להיהדף אחורה מעט.
אתם מסתכלים על מיסדריווס ורואים שהיא שוב פעם צוחקת מהעבודה שנהדפתם אחורה ומוציאה לכם לשון במטרה לעצבן אתכם.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
'אני חייב להשאר רגוע הייתי עושה דברים כאלה להורים שלי כל הזמן.' אני אומר לעצמי אך לא מצליח להישתלט על עצמי לגמרי "אם אתה רוצה קרב אתה תקבל אחד טרטוויג תשתמש בשאיבה!" אני אומר בחיוך מאט עצבני.
לאחר מכן אני נרגע קצת ואומר למיסדריווס עם לשון בחוץ "זה אנחנו יכולים להנות מקרב!"