-
[QUOTE]
לוקאס
יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
אם כשדיברת על "משימות" התכוונת במובן של ההודעה השלישית, אז גם אמור להיות ברור לך שלא ככה מחפשים אותך. אבל כמובן יש סיכוי שהתכוונת למילה משימה באופן מילולי.
--
אתה מנווט ברחובות לעבר מפקדת משמר העיר ושואל אותם דברים.
"בימים אלה בעיקר הצבא והצי אחראים על ההגנה של העיר. התפקיד שלנו בעיקר לשמור על סדר עירוני. אם אתה רוצה להצטרף למשמר אז אפשר לעשות את זה, אבל אין סיבה שסתם ניתן לאזרחים לעשות את העבודה שלנו - אחרת למה שישלמו לנו?" עונה לך השומר שאתה מדבר איתו.[/QUOTE]
"לפי מה שאני יודע לפעמים הממשלה מציעה סכום מסויים כדי לתפוס פושעים ולהעביר אותם לרשות החוק" אומר לו "אם אין כזה דבר אני אמשיך בדרכי, רק חיפשתי דרך להרוויח קצת כסף לפני שאני ממשיך הלאה לפֶאוֹלֶטוּם" אמשיך, אם הוא יענה בשלילה אחזור לאזור הקרב לבדוק אם יש שם אנשים חדשים שמחפשים קרבות, אם שם אין אף אחד אחזור לדרך שממנה באתי לחפש פוקימונים להילחם בהם
-
[QUOTE=LordAbizi;1487685][B]
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום סובפרום, אחר הצהריים
--[/I]
אתה ממשיך להתקדם מערבה זמן מה, ומתגברת התחושה שאתה קרב אל הבירה. יש יותר תנועה כעת בדרך, ומתרבים כל מיני סוחרים סוג ב שנמצאים מחוץ לעיר, ואכן בשלב מסויים אתה מוצא את עצמך אל מול החומת של סובפרום.
[/QUOTE]
אחפש מין שער שדרכו אוכל להיכנס לעיר הגדולה, אך אם אתקל בסוחר או בעובר אורח שהם יחסית ידידותיים, אשאל אותו כיצד אכנס אל הבירה, והאם התנועה היא חופשית בכניסה לעיר ובתוכה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487517][B]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]--
אתה מקבל סימן חיובי מגיבל, ומתקדם לעבר האנשים. יש אחד שעומד במרכז ומתלהם, בעוד השאר סוג של מריעים לו.
"... אם אני אנצח מספיק מאמנים, אז בסופו של דבר הם יתחילו לפחד ממני, ואז יש סיכוי שלורד גאוקינו סוף סוף יטריח את התחת העלוב שלו ויגיע לפה, כדי שאני אוכל סוף סוף להילחם במכון הזה!" אנשים מריעים, "אז את מי עוד אני יכול לשחוט??"[/QUOTE]
׳לורד גאוקינו?׳ אחדוב לעצמי בבלבול.
״היי, אתה שם״ אקרא לעבר הבחור, ״אני והשותף שלי גיבל נשמח לערוך איתך קרב.״
לאחר מכן אחכה לתגובתו
-
[QUOTE=LordAbizi;1487685][B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, צהריים
[/I]--
"אבל הסכמנו שהקרב יהיה אחד על אחד. בכל מקרה, הרשמת אותי, לי. אני חושב שאני אפנה אותך לאבי באקרוס טיום, ואולי הוא ייתן לך גסטלי. אירווין, יש לך קלף?" אומר לך חוזה, ובינתיים מחזיר את הונטר. אירווין ניגש אל חוזה ומגיש לו קלף, ואירווין מתחיל לכתוב משהו.
[/QUOTE]
אומר לחוזה " אתה צודק, שכחתי מזה, אז כאן דרכינו נפרדות? אני יכול ללכת אל אביך לבקש גסטלי בעזרת הקלף שאתה כותב עליו?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1487685][B]
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, צהריים
--
[/I]אתה אומר את מה שאתה אומר ופונה לחפש מקל. לא למצוא יחסית מקלות קטנים באזור שכזה, ובקלות אתה מוצא חצי תריסר כאלה.
[/QUOTE]
אערום חמש מהם לערמה אחת ועוד אחד אחזיק בידי. אגש לסולוסיס ואומר לו:" אוקיי, הזמן להתחיל באימונים שלך. תתרכז במקל שאני מחזיק, ותיקח אותו מהיד שלי בשימוש באנרגיית המוח שלך בלבד. נסה לתעל את האנרגיה לגלים שירימו את המקל ויקרבו אותו אליך". אומר לו.
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--[/I]
השומר שאתה מדבר מסביר שאין כל כך דבר כזה של לבקש את עזרת הציבור. אתה חוזר לאזור הקרב. אתה רואה שם את שני הנערים שקודם נלחמו, אך כעת הם אינם נלחמים. לא כל כך ברור לך אם כעת הם מעוניינים בקרב או לאו.
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, העיר סובפרום, אחר הצהריים
--
[/I]אתה לא מתקשה למצוא את השער, ויש תור של אנשים בכניסה. נראה שהשומרים פה קצת רציניים בנוגע ללבדוק מי נכנס, בטח קצת יותר רציניים מערים אחרות. מאידך, זה הגיוני, זו הבירה. אתה מחכה קצת ומגיע תורך לדבר עם השומרים.
"מי אתה ומהי מטרת ביקורך." שואל אחד מהם.
[B]אלון
--
[/I]אתה מאתגר את האדם המתלהם לקרב.
"גיבל? זה לא יהיה אתגר כל כך רציני." הוא אומר ומגחך, ונראה שמתכוון להילחם בך בכל מקרה.
"רק רגע." נשמע קול מוכר מהקהל. "אז זה אכן אתה, ראיין." הדמות הדוברת יוצאת מהקהל, ואתה רואה שזהו בעצם קרטר.
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין אקרוס טיום, אחר הצהריים
--
[/I]"אם אינך הולך לאולימריין כעת, אז דרכינו אכן ייפרדו. והקלף הזה יאפשר לך להיפגש עם אבי, וכתוב בו בקצרה מה דעתי עליך. כמו שאני מכיר את אבי, הגסטלי כנראה לא יהיה בחינם, כנראה הוא יבחן אותך איכשהו." חוזה מסיים לכתוב על הקלף ומושיט לך אותו. "תחפש את השאמאן לודוויג."
[B]דור
--
[/I]כרגיל, קשה לדעת מה בדיוק קורה, משום שהפעולה האמיתית קורית במישור קיום אחר. בכל מקרה, תחילה נראה שלא קורה כלום. לאחר זמן מה אחד המקלות רוטט במקומו ולא נע. המקל מפסיק לרטוט למשך זמן מה, ואז הוא שוב מתחיל לרטוט ונע מעט מהערימה לכיוון סולוסיס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487750]
[B]אלון
--
"גיבל? זה לא יהיה אתגר כל כך רציני." הוא אומר ומגחך, ונראה שמתכוון להילחם בך בכל מקרה.
"רק רגע." נשמע קול מוכר מהקהל. "אז זה אכן אתה, ראיין." הדמות הדוברת יוצאת מהקהל, ואתה רואה שזהו בעצם קרטר.
[/QUOTE]
"קרטר!" אומר בפליאה, ואיגש אליו ללחוץ את ידו. "מה נשמע חבריקו? מוכן לראות אותי מכסח את הבחור הזה?" אשאל אותו, ואביט באדם המתלהב.
'מצד שני.. אני גם רוצה לראות איך קרטר עשה במסעו, ואת הפוקימונים שהוא אימן, מה אם..' אחשוב לעצמי, "היי, מה דעתך שנבצע קרב כפול? אני והבחור הזה פה (קרטר) נגדך ונגד אחד החברים שלך".
-
[QUOTE=LordAbizi;1487750]
[B]לי
--
[/I]"אם אינך הולך לאולימריין כעת, אז דרכינו אכן ייפרדו. והקלף הזה יאפשר לך להיפגש עם אבי, וכתוב בו בקצרה מה דעתי עליך. כמו שאני מכיר את אבי, הגסטלי כנראה לא יהיה בחינם, כנראה הוא יבחן אותך איכשהו." חוזה מסיים לכתוב על הקלף ומושיט לך אותו. "תחפש את השאמאן לודוויג."
[/QUOTE]
אני אומר לחוזה " תודה על העזרה, אתה בן אדם טוב". אתחיל ללכת לכיון העיר אקרוס טיים על מנת לפגוש את השאמן שהוא הזכיר ואף אנופף לו ולארווין לשלום. בדרכי אחשוב 'מקווה שאמצע מהר את השאמן הזה והוא יביא לי בקלות גאסטלי'
-
[QUOTE=LordAbizi;1487750][B]לוקאס
--[/I]
השומר שאתה מדבר מסביר שאין כל כך דבר כזה של לבקש את עזרת הציבור. אתה חוזר לאזור הקרב. אתה רואה שם את שני הנערים שקודם נלחמו, אך כעת הם אינם נלחמים. לא כל כך ברור לך אם כעת הם מעוניינים בקרב או לאו.
[B]רודי
--
[/I]אתה לא מתקשה למצוא את השער, ויש תור של אנשים בכניסה. נראה שהשומרים פה קצת רציניים בנוגע ללבדוק מי נכנס, בטח קצת יותר רציניים מערים אחרות. מאידך, זה הגיוני, זו הבירה. אתה מחכה קצת ומגיע תורך לדבר עם השומרים.
"מי אתה ומהי מטרת ביקורך." שואל אחד מהם.
[B]אלון
--
[B]לי
--
[B]דור
--
[/I]כרגיל, קשה לדעת מה בדיוק קורה, משום שהפעולה האמיתית קורית במישור קיום אחר. בכל מקרה, תחילה נראה שלא קורה כלום. לאחר זמן מה אחד המקלות רוטט במקומו ולא נע. המקל מפסיק לרטוט למשך זמן מה, ואז הוא שוב מתחיל לרטוט ונע מעט מהערימה לכיוון סולוסיס.[/QUOTE]
"כל הכבוד סולוסיס!" אומר. "עכשיו, נסה להשתמש באותה אנרגיה ולתקוע את הזרד בעץ בכל הכוח!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1487750][B]
[B]רודי
--
"מי אתה ומהי מטרת ביקורך." שואל אחד מהם.[/QUOTE]
"שלום רב, ושמולטרס תמיד יתייצב לצדכם בחשכת הליל", אני משיב. "שמי רודולף לייבניץ, ואני מאמן פוקימונים, אמנם טרי, מהעיירה לאבאנצ'ום. אני מבקש להיכנס לעיר במסגרת מסעי, שהרי בה אוכל ראשית דבר למצוא מחסה ללילה וגם לרכוש מוצרי יסוד, לבקר עם הפוקימונים שלי, גאסטלי וגראוליט בלבד (!) בכישופיה, ואולי אף להשתתף בקרב פוקימונים נגד מאמן אחר".
מכיוון שאיני בקיא בפוליטיקה הפנימית של העיר, אני חושש להעלות את כך שהייתי רוצה להביס גם את מאמן המכון, אך לבטח אצטרך להביס כמה מאמנים חובבנים טרם אתמודד מול בן אצולה מיומן כמאמן המכון.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
השומר שאתה מדבר מסביר שאין כל כך דבר כזה של לבקש את עזרת הציבור. אתה חוזר לאזור הקרב. אתה רואה שם את שני הנערים שקודם נלחמו, אך כעת הם אינם נלחמים. לא כל כך ברור לך אם כעת הם מעוניינים בקרב או לאו.[/QUOTE]
אשאל בקולי קולות אם מישהו מעוניין בקרב
אם לא אלך לחפש פוקימונים פראיים להילחם בהם
-
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, אחר הצהריים, ורידיוס אנטום
--
[/I]"זה בדיוק מה שעמדתי להציע. עם כל הכבוד לגיבל שלך, ראיתי את הבן אדם הזה נלחם, ואני חושב שללא קצת סיוע תתקשה. ובכן, אתה מקבל את ההצעה?" שואל קרטר.
"כן ולא. כן אני מקבל את ההצעה לקרב, ולא, אני אלחם בשניכם בעצמי." אומר האדם המתלהם, "השם הוא ונטור."
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, אחר הצהריים
--
[/I]אתה ממשיך להתקדם, והשמש יורדת מעט, והשמים מתחילים להיות כתומים. אתה לא רואה באופק עדיין את אקרוס טיום. בשלב מסויים אתה רואה שביל שמתפצל מהדרך הראשית (כמובן לכיוון הרחוק מהים, כלומר צפון). אין שלט בצומת.
[B]דור
[/I]כדאי לך איכשהו לתת שם לכל הדברים האלה שאתה עושה, כדי שלא תצטרך כל הזמן לאמר "תשתמש באנרגיה שבמוח שלך" וכו'. או שלא, כרצונך.
--
סולוסיס לוקח את הזרד ומנסה לכוון אותו לכיוון עץ סמוך. בתחילה הזרד מקבל מהירות די גדולה, אך הזרד לא מורם הרבה מעל הקרקע, ולכן מאבד את מהירותו תוך זמן קצר. לאחר מכן הזרד מקבל פולסים נוספים של מהירות, אך הפולסים נהיים קצת יותר חלשים עם הזמן.
[B]רודי
[/I]למה שלהביס את מנהיגי המכון יהיה משהו פוליטי? זה חלק מהמשחק שכולם משחקים בו.
--
"רודולף לייבניץ, אתה מדבר יותר מדי." רוטן אחד השומרים. השני מגחך, אך נזכר תוך זמן קצר מה התפקיד שלו, "כנס." אתה עובר אותם ונכנס לתוך העיר. העיר גדולה, ולהגיע למרכז העיר כדי לראות את השלטים לוקח זמן מה. בכל מקרה, לבסוף אתה מגיע למרכז העיר ורואה מה יש בה:
כישופייה, פונדקים, אזור קרב, מכון, מקום פולחן, ארמון המלך, משמר מקומי, ושוק די גדול שכרגיל נמצא במרכז העיר עצמה.
[B]לוקאס
--
[/I]שני הנערים שנלחמו קודם מסתכלים אחד על השני ואז אחד מהם קם ופונה אליך.
"כן אנחנו יכולים להילחם בך."
-
[QUOTE=LordAbizi;1487905]
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, אחר הצהריים
--
[/I]אתה ממשיך להתקדם, והשמש יורדת מעט, והשמים מתחילים להיות כתומים. אתה לא רואה באופק עדיין את אקרוס טיום. בשלב מסויים אתה רואה שביל שמתפצל מהדרך הראשית (כמובן לכיוון הרחוק מהים, כלומר צפון). אין שלט בצומת.
[/QUOTE]
אם זה צומת אז יש שביל ימני ושמאי נכון?
----------------------------
'מעניין איזה צומת כדאי לי לבחור? טוב בוא נלך על השביל הימני'. אני אתחיל ללכת בשביל הימני ואנסה לחפש אנשים אשר אוכל לשאול אותם אם אני בדרך הנכונה לאקרוס טיום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487905][B]אלון
[/B][I]יום ראשון, אחר הצהריים, ורידיוס אנטום
--
[/I]"זה בדיוק מה שעמדתי להציע. עם כל הכבוד לגיבל שלך, ראיתי את הבן אדם הזה נלחם, ואני חושב שללא קצת סיוע תתקשה. ובכן, אתה מקבל את ההצעה?" שואל קרטר.
"כן ולא. כן אני מקבל את ההצעה לקרב, ולא, אני אלחם בשניכם בעצמי." אומר האדם המתלהם, "השם הוא ונטור."
[/QUOTE]
"אם כך, סגרנו עסק" אומר, ואחייך חיוך ממזרי.
איגש לצד אחד של הזירה, ואחכה לפוקימונים של ונטור, וכמובן לשל קרטר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487905][B]
[B]דור
[/I]כדאי לך איכשהו לתת שם לכל הדברים האלה שאתה עושה, כדי שלא תצטרך כל הזמן לאמר "תשתמש באנרגיה שבמוח שלך" וכו'. או שלא, כרצונך.
--
סולוסיס לוקח את הזרד ומנסה לכוון אותו לכיוון עץ סמוך. בתחילה הזרד מקבל מהירות די גדולה, אך הזרד לא מורם הרבה מעל הקרקע, ולכן מאבד את מהירותו תוך זמן קצר. לאחר מכן הזרד מקבל פולסים נוספים של מהירות, אך הפולסים נהיים קצת יותר חלשים עם הזמן.
[/QUOTE]
'הממ... צריך לתת שם לכל מה שהוא עושה' אומר לסולוסיס:"אוקיי סולוסיס! בוא נקרא לתרגיל של הרמת משהו 'שליטה'. עכשיו, מה דעתך שננסה משהו קצת יותר קשה?" אומר לו ואפתח את הפוקרשת של סווינאב. אומר לסווינאב:"אל תפחד. סולוסיס עומד לנסות ולהרים אותך באוויר" ולסולוסיס:" אוקיי סולוסיס, נסה להשתמש בשליטה על סווינאב, להרים אותו לגובה של לפחות חצי מטר."