מי בא לשירופסט או לג'נד קון?
Printable View
מי בא לשירופסט או לג'נד קון?
בעוד שאין ספק שיש בכך משהו, אני ארצה לטעון שהחומר שלומדים הוא פחות חשוב מאשר ללמוד לכתוב עבודות נכון. למשל לדרוש שלעבודה יהיה חצי מראה של מאמר מדעי יכול להיות הרבה יותר מעשיר מסתם ללמוד משהו חדש על יהודים במאה ה-?.
אני מסכים עם אביזי. תחילת שנה היינו אמורים להגיש עבודות בתנ"ך, 30% מהבגרות.
אף אחד לא הסביר לנו בכלל איך הם רוצים שהעבודות ייראו.
זה הסתיים לא טוב
והיטמן אין לי מושג על מה אתה מדבר, אז אני מניח שאני בחוץ
אלו כנסי אנימה ומנגה בחג שבועות.
אוהו, אם ככה, בנדוד שלי מתכוון לבוא.
מנסה למשוך אותי לשם, אך לא יודע
[QUOTE=just a Popplio;1500291]אני מסכים עם אביזי. תחילת שנה היינו אמורים להגיש עבודות בתנ"ך, 30% מהבגרות.
אף אחד לא הסביר לנו בכלל איך הם רוצים שהעבודות ייראו.
זה הסתיים לא טוב
והיטמן אין לי מושג על מה אתה מדבר, אז אני מניח שאני בחוץ[/QUOTE]
בעוד שזו בעיה, זה לאו דווקא מה שאני דיברתי עליו. המטרה של עבודת הגשה הוא ללמוד איך לכתוב עבודה, ולאו דווקא התוכן שלה (לפחות בבית ספר נגיד). שזה אומר שצריך להדריך שיש לכתוב איזשהי פתיחה, לחלק לפרקים, לדעת לערוך את הכל כמו שצריך, וכל מיני דברים כאלה. לא בדיוק ברור לי לגמרי למה אני מתכוון אבל הכלים שיתקבלו מלדעת לכתוב עבודה כמו שצריך הם הרבה יותר שימושיים מלדעת מה עשה איזשהו זקן על ענן פעם.
[QUOTE=LordAbizi;1500301]בעוד שזו בעיה, זה לאו דווקא מה שאני דיברתי עליו. המטרה של עבודת הגשה הוא ללמוד איך לכתוב עבודה, ולאו דווקא התוכן שלה (לפחות בבית ספר נגיד). שזה אומר שצריך להדריך שיש לכתוב איזשהי פתיחה, לחלק לפרקים, לדעת לערוך את הכל כמו שצריך, וכל מיני דברים כאלה. לא בדיוק ברור לי לגמרי למה אני מתכוון אבל הכלים שיתקבלו מלדעת לכתוב עבודה כמו שצריך הם הרבה יותר שימושיים מלדעת מה עשה איזשהו זקן על ענן פעם.[/QUOTE]
זה מה שהתכוונתי גם כן.
לא נתנו לנו את הכלים לכתיבת עבודה טובה
ואז אמרו לנו שהעבודות נראות זוועה, בגלל שלא השתמשנו באותם הכלים.
אה אוקיי
מקדיש הקדשה ל@hyuu שביקשה הקדשה בנו"ד
בבקשה תמות
[QUOTE=Hyuu;1500305]בבקשה תמות[/QUOTE]
אם זה יקרה שתדעי שזו אשמתך
אני מקווה שכן
אם כן אני דיג'יי בהלוויה שלך טוב?
אני היחיד שמרגיש ש'שון', מהצמד 'שון וקים', חם לה על הטוסיק עוד מגיל 3?
זה נראה כאילו היא שמרה אותו בfriendzone למשך מיליון שנה, מסכן שכמותו
[quote=hyuu;1500308]אני מקווה שכן
אם כן אני דיג'יי בהלוויה שלך טוב?[/quote]
בחיים לא
התכנית בגרות שלי עלתה לאוויר. מי שרוצה להאזין שיעדכן אותי ;)
[QUOTE=totodile;1500310]התכנית בגרות שלי עלתה לאוויר. מי שרוצה להאזין שיעדכן אותי ;)[/QUOTE]
ה...תוכנית... בגרות שלך?