-
[u]ART+masterhero[/u]
ג'סי מנסה :RAX ומצליח!
האיש משתחרר!
ופתאום מאסטר הירו תופס את האיש וקופץ איתו לאדמה הבטוחה!
האיש-"תודה רבה לכם!!!.....אלפי תודות לא חשבתי שמישהו יציל אותתי!!!....טוב אתם מוכנים לקבל את הפרס שלכם???"
מה תעשו?
-
-
[u]masterhero+ART[/u]
האיש-"טוב את זה אתם תגלו עכשיו!.....הנה הפרסים שאני נותן לך מאסטר הירו......אני ייתן לך 3 מקלות שוקולד במיוחד לפוקימונים שכל מקל שוקולד מעלה את הפוקימון שאתה נותן לו 10 רמות וגם הפוקימון נהנה.....אני ייתן לך גם את החפץ טפרי הפחד שאפשר לשים לפעמים על פוקימוני רוח רפאים ולחזקק אותם.....אני ייתן לך גם מכונת שמוצאת חפצים בסביבה שנקראת:"מוצא חפצים!"....
ועכשיו לג'סי!לג'סי אני נותן 2 מקלות שוקולד לפוקימונים(הסבר מה הם עושים בהודעה למאסטר הירו פה)...אני נותן לו גם "מוצא חפצים"....ואני ייתן לך גם "מוצא מאמנים!"...שמוצא מאמנים שאפשר להילחם איתם בסביבה...ולבסוף אתה תקבל ממתק שמעלה פוקימון רמה וגורם לו להנות!....
תודה רבה לכם זה ממש מגיע לכם!"
מה תעשו?
-
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 23 2008, 10:31 AM
[b] [u]masterhero+ART[/u]
האיש-"טוב את זה אתם תגלו עכשיו!.....הנה הפרסים שאני נותן לך מאסטר הירו......אני ייתן לך 3 מקלות שוקולד במיוחד לפוקימונים שכל מקל שוקולד מעלה את הפוקימון שאתה נותן לו 10 רמות וגם הפוקימון נהנה.....אני ייתן לך גם את החפץ טפרי הפחד שאפשר לשים לפעמים על פוקימוני רוח רפאים ולחזקק אותם.....אני ייתן לך גם מכונת שמוצאת חפצים בסביבה שנקראת:"מוצא חפצים!"....
ועכשיו לג'סי!לג'סי אני נותן 2 מקלות שוקולד לפוקימונים(הסבר מה הם עושים בהודעה למאסטר הירו פה)...אני נותן לו גם "מוצא חפצים"....ואני ייתן לך גם "מוצא מאמנים!"...שמוצא מאמנים שאפשר להילחם איתם בסביבה...ולבסוף אתה תקבל ממתק שמעלה פוקימון רמה וגורם לו להנות!....
תודה רבה לכם זה ממש מגיע לכם!"
מה תעשו? [/b][/quote]
אני אומר תודה לג'סי שעזר לי לחוזר לעיר השנייה לתג השני.
ואתן 3 מקלות שוקולד לגאסטלי סטארלי ופיקאצ'ו שיעלו מלא רמות!
-
"תודה רבה לך אדוני!" אני נותן מקל שוקלוד אחד לטרטוויג ואת השני לאייפום וחוזר לעיר אטרנה(העיר השנייה)
-
[u]masterhero[/u]
[b]~גאסטלי עלה 10 רמות לרמה 25!~[/b]
ומה זה?....אתה מגלה שברמה 25 גאסטלי מתפתח!והוא הופך ללבן וגודל!הוא גם משנה צורה!הוא מתפתח ל..האנטר!
[b]~גאסטלי התפתח להאנטר!~והאנטר צוחק בקול רם![/b][img]http://storage.tipo.co.il/zone/uploaded/3/2/39712370044862/1124438-81490372978212u23.GIF[/img]
[b]~סטארלי עלה 10 רמות לרמה 23!~[/b]
ומה זה?....סטארלי הופך לזוהר לבן!הוא משנה צורה וגודל!הוא מתפתח ל...סטארביה!
וסטארביה מעופף באוויר מרוב שמחה![img]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/481/DP337.jpg[/img]
[b]~פיקאצ'ו עלה 10 רמות לרמה 20!~[/b]
מה תעשה?
[u]ART[/u]
[b]~טורטוויג עלה 10 רמות לרמה 15!~[/b]
[b]~אייפום עלה 10 רמות לרמה 18!~[/b]
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 23 2008, 10:56 AM
[b] [u]masterhero[/u]
[b]~גאסטלי עלה 10 רמות לרמה 25!~[/b]
ומה זה?....אתה מגלה שברמה 25 גאסטלי מתפתח!והוא הופך ללבן וגודל!הוא גם משנה צורה!הוא מתפתח ל..האנטר!
[b]~גאסטלי התפתח להאנטר!~והאנטר צוחק בקול רם![/b][img]http://storage.tipo.co.il/zone/uploaded/3/2/39712370044862/1124438-81490372978212u23.GIF[/img]
[b]~סטארלי עלה 10 רמות לרמה 23!~[/b]
ומה זה?....סטארלי הופך לזוהר לבן!הוא משנה צורה וגודל!הוא מתפתח ל...סטארביה!
וסטארביה מעופף באוויר מרוב שמחה![img]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/481/DP337.jpg[/img]
[b]~פיקאצ'ו עלה 10 רמות לרמה 20!~[/b]
מה תעשה?
[/b][/quote]
( תשים לי קצת מתקפות הם עלו מלא רמות! )
אשאל את פיקאצ'ו אם גם הוא רוצה להתפתח ( אם כן אחפש אבן ברק )
-
אני הולך לעיר אטרנה ולמכון העשב ואיך זה שאייפום או טרטוויג לא למדו מתקפות חדשות?..
ד"א תעדכן את הרמות שלהם
-
[u]masterhero[/u]
או כן שחכתי סטארביה קיבל מתקפת כנף ומתקפת מהירות במקום סופה...ופיקאצ'ו קיבל מכת וולט :D
[b]~סטארביה למד מתקפת מהירות ומתקפת כנף!~[/b]
[b]~פיקאצ'ו למד מכת וולט!~[/b]
--------------------
פיקאצ'ו מצביע עליך....ומסמן איך אתה מעדיף אותו.....
מה תעשה?
[u]ART[/u]
פשוט שכחתי....
[b]~אייפום למד אגרוף ממוקד!~[/b]
-------------------------
הגעת לעיר אטריניה!
מה תעשה?
-
אני הולך למכון באטרנה ולפני זה הולך למרכז הפוקימונים ומשחרר את גלמיאו
-
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 23 2008, 11:34 AM
[b] [u]masterhero[/u]
או כן שחכתי סטארביה קיבל מתקפת כנף ומתקפת מהירות במקום סופה...ופיקאצ'ו קיבל מכת וולט :D
[b]~סטארביה למד מתקפת מהירות ומתקפת כנף!~[/b]
[b]~פיקאצ'ו למד מכת וולט!~[/b]
--------------------
פיקאצ'ו מצביע עליך....ומסמן איך אתה מעדיף אותו.....
מה תעשה?
[/b][/quote]
פיקאצ'ו זאת בחירה שלך!
אם תשים את הזנב שלך על יד ימין שלי את רוצה להתפתח ,ואם תשים על יד שמאל אתה לא רוצה.
-
[u]masterhero[/u]
הוא שם את הזנב שלו על צד שמאל שלך,כי אם כבר זאת החלטה שלו אז הוא מניח שהוא לא יתפתח לבנתיים כי הוא רוצה להתחזק לפני שהוא מתפתח..
מה תעשה?
[u]ART[/u]
אתה הולך למרכז הפוקימונים ופוגש את האחות ג'וי[img]http://www.serebii.net/anime/pictures/kanto/448/AG96.jpg[/img]
"היי האחות ג'וי אני רוצה למסור את גלמיאו שלי לאימוץ.."
האחות ג'וי-"אין בעיה יש פה ילד שממש רצה לאמץ פוקימון אני אתן לו אותו.."
גלמיאו שוחרר בהצלחה!
מה תעשה?
-
אני יצא לעיר השנייה
נ.ב
תמחק את גלמיאו
-
[quote][i]Originally posted by XלוקסרייX[/i]@Dec 23 2008, 11:51 AM
[b] [u]masterhero[/u]
הוא שם את הזנב שלו על צד שמאל שלך,כי אם כבר זאת החלטה שלו אז הוא מניח שהוא לא יתפתח לבנתיים כי הוא רוצה להתחזק לפני שהוא מתפתח..
מה תעשה?
[ [/b][/quote]
בסדר פיקאצ'ו! החלטה שלך!
אני ימשיך בדרכי לעיר הבאה
-
[u]ART[/u]
הגעת לעיר השנייה!
רשימת הדברים שיש בה:
מכון איטרניה
מרכז פוקימונים
פארק הסוגים
צמחייה