-
כן, אז ליאור מזכיר לי שבפרק הזה מסון מתפתח. בואו נצפה בפרק. על ההתחלה מסון מיישם את אימוני המרגל שלו מהפרק עם אינטליון, או משהו. חשבתי שאש כבר בן 11? באופן קנוני? מסתבר שלא. אש מספר על הסיפור על הדיגלטים שקוהארו עזרה לפתור, כנראה. כן, מסון בהחלט זוכר את האינלטיאון שהם פגשו. לול לירות בפרי זה מה שאפשר למסון להתפתח. לול. ההשתפקות במים. המג'יקרפ הענק של גו. תפיסה יפה של אייסברן. הממ אייסברן גם עבר משבר כשהוא היה רביפוט, אז הוא אולי יכול להבין את זה. מעניין אם זה ישחק תפקיד. טוב, לגרור אותו החוצה זאת לא עדות טובה לאמפתיה, אבל מה אני מבין. הבנתי. אייסברן לא יכול לעזור כי התפתחות מוחקת את האישיות הקודמת, ולכן הוא לא זוכר שהיו לו בעיות. או לא מבין את מהות הבעיות שהיו אז. לא, לפרסם את היתרונות בציבור זה יח"צנות. לגלו תאת כל התכונות ולפרסם את כולן - זה מה שחוקרים עושים. מורה חצופה, שלא תדחוף את האף. אם אני לא מעונין בחברתם של הנחותים, באיזו זכות אני זקוק לחברתה שלה?? וזה המקום היחיד שבו אפשר לצפות בכוכבים בעיר הזאת...? I call bs.
כן, אכן פרק טוב. כנראה זה משהו שייפתר באחד הפרקים הקרובים.
בפרק הבא:
[spoiler]
מרוץ מים. גו ישתמש בפוקימון הזה שלא באמת אמור להיות קיים (?). ואיווי יתאמן בלהיות וופוריאון. אוקיי.
[/spoiler]
-
[B]פרק63[/B]
פרק משעשע
יופי שאש זכר שיש לו פוקימון מים שאף פעם לא השתמש בו, אהבתי את אופן השחייה יחידו שלו.
טרייליר למה שהולך לקרות בקרב באנימה (זהירות ספוילרים רבים)
[url]https://www.animenewsnetwork.com/news/2021-04-23/pokemon-journeys-tv-anime-casts-hiroshi-kamiya-ryoko-shiraishi/.172056[/url]
-
הטבעות שהפוקימונים קופצים דרכן מזכירות לי כמובן טבעות אולימפיות. אני תוהה אם זה self-hype לטוקיו 2020 (2021). המקבילה הפוקימונית של "לצפות בנינג'ה". מינמו זאת ליליקוב, העיר עם הקניון במשחקים. איזה כיף לכולם שהם פשוט יכולים לטוס כשבא להם כשהם יושבים על הgrant הענק שיש לסקורגי. תלמדו ילדים: אקדמיה זה קשה, אבל אם מצליחים אז זה שחיתות. אש, הספורטאי המקצועי (סוג של) מבין השלושה, טורח להביע את המחווה הסמלית של לברך ספוראטי אחר על ההצלחות שלו. אני עדיין לא מבין אם הפוקימון הזה של אש באמת קיים או לא. הפרק לא היה ברור בנוגע לזה. וואו, כמה התפתחויות היפות של קלמפרל בלהקה אחת. להשיג אותם באמרלד זה כל כך מעצבן (כי ממשחק מקבלים רק חפץ פיתוח אחד של קלמפרל..) לול שימוש במכשיר חשמל במים, ושמיעת קולות במים. זה עובד . (לא.) למה פיקאצ'ו לא משתתף עם אש..? נראה שהוא עושה את זה יותר טוב מהשיבוט המוזר הזה. Insert song לtraining montage. קלאסי. אני אוהב את זה שאש גו וקוהארו לובשים בגד ים מאותו יצרן. בבירור, מישהו שקשור לgrant הענקי שסקורגי יושב עליו. דיוגונג החרמן. אוקיי אבל הם יכולים לשחות מתחת לסלעים..? אה לא, כי הנטייל זימן 4028408 טונות של אבן משום מקום. פוקימון זה הגיוני. הפוקימון של אש ליטרלי אומר כל הזמן "או לה לה" למה גו לא תופס את הנטייל..? אה אולי גו יתפוס את הסקורביס..? לא. Poor dewgong. עכשיו קוהארו צריכה להיות כמו תאנוס, ולאסוף את כל אבני ההתפתחות ולהכין מהם infinity glove. זאת לא עצה טובה מה שקוהארו מסבירה לאיווי. ריבוי אפשרויות מוביל לחוסר החלטיות ולסטגנציה. בסופו של דבר, צריך לבחור, גם אם זה לא אופטימלי.
[spoiler]
עוד משהו על אבסול שמביא מזל רע? לא היו כבר 3890 פרקים כאלו?
[/spoiler]
-
[B]פרק 64[/B]
גו תפס אבסול:)
-
הממ אני זוכר במעומעם מאוד את הבחור שהם נלחמו נגדו, אבל אני מאמין להם שזה אכן קרה. ואיזה כיף, אש מגיש בקשה לgrant. אפילו הפוקדע יודע שאבסול לא מביא אסונות. אומר זאת שוב: איזה כיף לסקורגי שהוא יושב על מאגרי grantים אינסופיים. וזה לא שהוא פרוספור למתמטיקה שאין לו באמת על מה לבזבז את תקציבי המחקר שלו - יש לו באמת מעבדה! עם מכשירים! אוקיי, fuen זה לברידג', עיר מכון האש. הוא רוכב על ההריאמה שלו..? איזה עצלן. מישהו מכיר בcredentials של אש. לול פוקימון דרקון אדמה נגד קרח. כמובן שאש לא מגיב לזה שהיה לו פעם גלייליי. אחלה stealthily follow it. כן, בואו ננסה ליצור חורים בהר געש, זה בטוח רעיון טוב??? אש, גו, יש לכם עוד פוקימונים, תשתמשו גם בהם! אה, הקיטור מסוכן לאבסול, אבל לא ישמיד את הפוכדור? אמין. אתגר דלי הקרח?? Coolstory bro.
בפרק הבא:
[spoiler]
אירסססס סחיים שליייייייי!!!! בקרב דרגונייט שלא בדיוק ישחזר את הרגשות בקרב צ'ריזרד נגד דרגונייט שהיה, אבל מספיק קרוב :}
[/spoiler]
-
[B]פרק 65
[/B]אש אשכרה ניצח אלוף מחוז, תאמת ציפיתי שהוא יפסיד לאיריס.
היה נחמד לראות גם את אש לא משתמש בפיקאצ'ו כברירת מחדל.
-
אז היום צריך להיות פרק מרגש למדי עם איריס. בואו נראה מה יקרה. דנטטטטטט חייימשלייייייי~~~רגע, למה היא שולחת לאש מכתב בsnailmail? היא לא יכולה להתקשר/לשלוח מייל? אני לא צריך לחפש באינטרנט כדי להבין ש soryu זה קסטליה. כבר גו לכד שני קופים??? אש לא באמת נלחם במכון העיר הזאת, אם אני זוכר. איריס לא רצתה להגיע לשם, ובסוף היא הגיעה ונלחמה בשאגא עם הדרגונייט שלה והפסידה, ואש נלחם במכון אחר בסוף (כי bw2 יצאו באותו הזמן). אה כן, הם באמת מזכירים לנו שאיריס נלחמו בו במכון הזה. והיא נלחמה בו עם דרילבור, משום מה. מעניין אם זה היה לפני או אחרי שהיא השלימה עם אקסקדריל (דרילבור זה התת מפותח..?) פוקימונים מייצרים חשמל בחינם... ואיריס בתלבשות האלופה שלה! כי היא באמת האלופה עכשיו! ואש הוא אלוף אלולה, בואו לא נשכח את זה. כן, היא באמת נלחמה בקלייר בספיישל ההוא. היי, הcatchphrase שלה, you are such a kid. קרב 2 על 2! מרגש! והראשון הוא דרגונייט נגד איריסנייט! אה כן, האיריסנייט הוא בריון. אם אני לא טועה איריס ניצחה בקרב האחרון שלהם, באחת מתחרויות דון? הם הורסים את המכון! חילוף טקטי! והוא מוציא את הפוקימון שלו שלא באמת קיים. הפייק פוקימון של אש מכסח את האיריסנייט הבריון! וואו. זה היה ממש חד צדדי. איריסנייט בחוץ. מי עכשיו? הכי מפותח של קיבאגו השיער שלה. הפייק של אש מת. ועכשיו דרגונייט החצי מת צריך להילחם במפלצת הזאת. האקסורוס, לא? ככה קוראים לזה. איריס נדהמת שאש עושה stat boosting move. עשו אייקון של בלבול!!! Snapped out of its confusion. כאילו, פגיעות ראש לא עשוות טוב לקריירה ארוכת הטווח שלו, אז אני לא בטוח שזאת אסטרטגיה נהדרת. "satoshi madness" wtf was that!!! האקסורוס הפסיד!! איזה קרב נהדר. לול רוטום עוזב דרך החור בתקרה שנוצר במהלך הקרב. אש בטופ 100!
זה בקלות היה אחד הפרקים הכי טובים בכל האנימה הזאת (אני מתכוון ספיציפית לפוקימון 2019, אבל אני מניח שהוא גם יהיה במקום מכובד סך הכל בפוקימון בכלל). זה הפוטנציאל הגלום שיש בתבנית הזאת שלהם מפוקימון 2019. שיעשו עוד הרבה כאלה, ונראה שזה גם מה שיקרה בפרקים הקרובים, וזה יהיה ממש נהדר!
בפרק הבא:
[spoiler]
נשמע כמו בזבוז של פרק על פלבהבה, אבל אוקיי?
[/spoiler]
-
[B]פרק 66
[/B]פרק סביר, אם פוקימון הפרח הזה 100% נקבה, אז היא עושה ילדים?:doubt:
-
למה הפוקימונים שלי לא מתפתחים כשהם יושבים בקופסה במחשב כל היום..? כמדי כל פרק אני אביע את השעשוע שלי מזה שהם יושביל על grant עצום של סאקורגי ויכולים פשוט לטוס לקאלוס כי בא להם למצוא שם פרח. שיער אנימה סוף סוף עושה משהו פונקציונלי. סארונורי מתעלל בגו פשוט. אני פשוט מסרב להאמין שיש כל כך קצת אינפורמציה על איפה יהיו פרחים של פבהבה לבנים. כאילו, כמה רע המדע שלכם? Grass field זאת המתקפה שעשתה לי המון צרות במשחק של אלון. דדנה?!??! האם ייתכן... יוריקה??? את שם??? איזו וריאציה מוזרה על הmain theme של פוקימון בסוף. אבל גם סארונורי יכול להחיות פרחים שבמצב לא משהו, מעניין למה שכחו מהיכולת הזאת באמת... אוקיי.
בפרק הבא:
[spoiler]
כן, לשים אזיקים על פוקימון חשמלי שלא צריך באמת את הידיים שלו זה... יעיל. Not.
[/spoiler]
ויש הרבה פוקימונים שהם רק ממין אחד, כמו פוקימוני הלחימה של gen1, ג'ינקס, וכו'. אם כבר, פוקימון שכולו זכרים זה יותר בעייתי, כי הרי הביצה נקבעת לפי הפוקימון הנקבה, ועדיין גם פוקימוני לחימה כאלו מצליחים איכשהו (דיטו) להתרבות.
-
[B]פרק 67
[/B]פרק פילר, אבל פרק משעשע.
אש רק בן 10 וכבר הספיק להיות שוטר, חייב לדעת מי הגאון שחשב שאזיקים של בן אדם יתאימו לפיקאצ'קו
-
לא לוקר? אני מאוכזב. וואו הבלש הזה כאילו.. עיוור? חה, אש אמר "ya ga kanchi dana" שזה בערך מה שצוות רוקט אומר כשהוא מתעופף (i have a bad feeling about this) וכן, אזיקים של בן אדם על פוקימון זה ללא ספק יעיל כמו מסננת ככלי קיבול למים. למה שפוקימון חשמל יגנוב חשמל..? פוקימון חשמל יכול לייצר חשמל בחינם!!! זה... ברצינות אחד הpermise הכי מפגרים שהיה להם לפרק. כאילו, ברצינות, הבלש הזה הוא אחד הדמויות הכי מפגרות שהיו אי פעם בסדרה. וזאת סדרה שכוללת את [b]אש[/b]. חח, כל אחד מהם מדמיין עבודה משטרתית בדרך אחרת. אש רואה את עצמו כaction cop שרודף אחרי פושעים ונלחם בהם, וגו רואה בעצמו כבלש פותר חידות. כמובן, כל זה מתאים לאופי שלהם. סנורלקס באמצע ורמיליון. כמה קלישה. כן, יש [b]אוסף של שוטרים[/b], לא רק שוטרת ג'ני אחת. זאת העבודה של כל ה police force. כן, זאת בדיוק הנקודה, [b]פוקימוני חשמל מייצרים חשמל בעצמם, הם לא צריכים לגנוב אותו[/b]. דדנה? זה כבר עוד פרק בסמיכות מאוד קרובה שבו דדנה מוזכר. אני תוהה אם יוריקה בדרך לקמבק. לא עדיף לארוב מחוץ לבית, במקום בתוך הבית...? לתצפת? אעלק שוטרים. פיקאצ'ו הפך לסופר סאייה. תכלס עדיף לצוות רוקט באמת להיכנע כי בכלא יש אוכל. היי, אם פיקאצ'ו חשמל את הבלש, אז אולי זאת התחלה של ידידות נפלאה ביניהם! כן, זה היה מטומטם בהמון רמות.
בפרק הבא:
[spoiler]
צ'ריזרד ובלבזור אינפרנייפ, וגארי! Hype!~
[/spoiler]
-
[B]פרק 68
[/B]פרק מקסים אבל קצת אכזב אותי שאף אחד מהפוקימונים של אש לא התפתח, נו טוב היה נחמד לראות את הפוקימונים שלו שוב.
פרויקט מיו נשמע מעניין, עכשיו שגם גו מתכננן לקחת חלק בזה, ייתכן שנזכה לראות שוב את גארי ולא סתם הופעה חד פעמית.
-
אז היום אמור להיות גארי! Hype. איזה קלאסי זה שפרופסור אוק בודק כמה פוקימונים יש לך בפוקדקס. חה. התגובה של גו לסיפור הזה מוזרה. הפוקימונים של אש~צ'אריזרד!! סנורלקס!! לוצ'הברו!! קרוקודיל!!! מאק! גוקאזרו זה אינפרנייפ, right. היה אינפרנייפ נגד צ'אריזרד והם אפילו לא יראו לנו montage של 5 שניות מהקרב הזה?!?!?!? בחייכם. חה, גו לוכד פיג'יוטו? נכשל. לא, אתה לא מחקה את אש בזה. בלסטויס של גארי~~ ומים נוטפים מהתותחים של בלסטויז, איזו תשומת לב לפרטים. מה. איזה insane troll logic של גארי, אבל אוקיי. אסור שלאש יהיו חברים מוכשרים כמאמנים פחות מגארי עצמו...? גם לא היו אנשים מאלולה שאמרו בדיוק את זה..? כן, עד עכשיו הפרק הזה לא מתקדם טוב לגו. משהו לא טוב עובר עליו עד כה. מולטרס נגד אינפרנייפ? מה זה, גרסה פחות מעניינת של צ'ריזרד נגד ארטיקונו? הממ אם אני לא טועה גם לוצ'הברו, ואונבט ועוד מישהו נלחמו במולטרס בקאלוס. גארי, אף אחד לא היה זקוק לעזרה שלך. כן, rapid spin באמת מבטלת את אפקט ה"אתה לכוד" של fire spin. אוי לא, הדרקון המכונף ra הפעיל את צורת הפיניקס שלו ולכן שובר את חוקי המשחק! מתקפות שמשנות את הסוג תוך כדי הקרב... הייטק. מה זה הציפור הזאת? דור 7 אני מניח, כי אני לא מכיר. או אולי 8, אני מניח. עכשיו לחצו על כל הכפתורים של גו, אני חושב. כן, גארי הוא כזה memetic asshole. כן, לאש לקח 300 פרקים להביס את גארי, אז יש לך עוד 200 עד שתהיה באזור חיוג הנכון...
אחלה פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
סליחה? מה זה הבולשיט הזה?
[/spoiler]
-
[B]פרק 69
[/B]ג€‹טוב, אפשר לדלג על הפרק הזה, אפר 20 דקות שבזבתי על הפרק הזה בחזרה?
-
אוקיי, הסיכום של ליאור, והתקציר שלי משבוע שעבר לא מעוררים בי תקוות בנוגע לפרק הזה, וכבר שכחתי מה היה בprewview. טוב, בואו נצפה ונתאכזב.
אני לא מבין איך פקוימונים שמתפרצים לכביש זאת לא בעיה נפוצה יותר...
טארפל זה פוקימון מוזר. מה צוות רוקט עושים. מה קורה פה. לול מה הקטע של הבובות בצורת צוות רוקט בחנות בגדים. אה. אלו לא בובות. טוב ברור שבסוף מורפקו יתעורר ויאכל את פאי התפוחים בזמן שהם עושים את השיט שלהם. אני לא מבין מה הרעיון של צוות רוקט למכור גילדה, הרי לא כל המטרה שלהם היא להשיג גלידה כדי לשים על פאי התפוחים. זה שחמט חמש ממדי.
וואי כן זה פרק מעיק. כמובן, סנורלקס באמצע ורמיליון. היי, במשחק לא מרשים לי לטפס על הבטן שלו. וכן, מורפקו עושה דברים של מורפקו. מקסים. אפשר את תאי המוח שמתו לי בזמן הזה בחזרה?
בפעם הבאה יהיה משהו טוב יותר?
[spoiler]
לא, כי זה פרק שעוסק במורפקו, וזה מטומטם.
[/spoiler]