-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 06:20 PM
[b] [color=blue]עומר-[/color]
הגז הרעיל עוצר את ההתקפה של סייטר ומרעיל אותו. אודיש משתמש בשאיבה אבל זה לא כל כך משפיע על סייטר. סייטר עומד להשתמש במכת כנף [/b][/quote]
"אודיש קדימה דחיפה ואז שוב גז רעיל!"
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 06:20 PM
[b] [color=purple]ג'ייד-[/color]
מטפוד מתקשח ומשתמש בדחיפה. צ'ינצ'או נפגע קצת ומשתמש בניצוץ על מטפוד. מטפוד גם נפגע. צ'ינצ'או עומד להשתמש באקדח מים. [/b][/quote]
"מטאפוד תתקשח ותשתמש בקור משי על הפה שלו בשביל שהוא לא יוכל להוציא משם אקדח מים "(וזה בהנחה שהוא מוציא אקדח מים מהפהXD)
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 06:39 PM
[b]
[color=yellow]ירין-[/color]
טדיאורסה שורט את סלקוס וסלקוס נכנס למתקפת זעם שבה טדיאורסה נפגע ומתעלף.
[/b][/quote]
"טדי חזור! אלקטרו צא! מהר תתחיל עם ניצוץ ואז תעשה שילוב של דחיפה וזריזות ואז ישר נשיכה!" אני אומר
-
[color=orange]כריס-[/color]
ג'ון מצלם ומגלה לך פוקימון נוסף שהוא מזהה במים זה וופר [img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/194wooper.png[/img]
[color=green]ארתור-[/color]
גולדין לא מצליחה להתחמק מעוקץ הרעל היא משתמשת בבועות אבל קקניה חוסם אותם עם עוד עוקץ רעל. גולדין נפגעת שוב ומתעלפת.
[color=blue]עומר-[/color]
אודיש משתמש בדחיפה אבל מכת הכנף של סייטר חזקה יותר ולכן אודיש נפגע. אודיש משתמש שגז רעיל אבל סייטר כבר מורעל. סייטר נפגע מזה שהוא מורעל. הוא מתכוון להשתמש במכת כנף שוב.
[color=purple]ג'ייד-[/color]
מטפוד חוסם את הפה של צ'ינצ'או ויוצא לצ'ינצ'או הצפה בתוך הפה. צ'ינצ'או עומד להשתמש בניצוץ.
[color=brown]ירין-[/color]
ההתקפה הצליחה. סלקוס מעולף.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 11:07 PM
[b]
ההתקפה הצליחה. סלקוס מעולף. [/b][/quote]
"יופי! פוכדור צא!" אני אומר
-
[b] [color=green]ארתור-[/color]
גולדין לא מצליחה להתחמק מעוקץ הרעל היא משתמשת בבועות אבל קקניה חוסם אותם עם עוד עוקץ רעל. גולדין נפגעת שוב ומתעלפת. [/b][/quote]
"גולדין חזרי צא צ'יקוריטה" אני אומר ומוציא את צ'יקוריטה ואומר לה "צ'יקוריטה גז רעיל ומיד אחרי זה עלי תער על קקניה"
-
מטפוד חוסם את הפה של צ'ינצ'או ויוצא לצ'ינצ'או הצפה בתוך הפה. צ'ינצ'או עומד להשתמש בניצוץ. [/b][/quote]
"מטאפוד אתה מעולה. תשתמש עכשיו בהתקשחות ודחיפה!"
-
[b]
אודיש משתמש בדחיפה אבל מכת הכנף של סייטר חזקה יותר ולכן אודיש נפגע. אודיש משתמש שגז רעיל אבל סייטר כבר מורעל. סייטר נפגע מזה שהוא מורעל. הוא מתכוון להשתמש במכת כנף שוב. [/b][/quote]
"אודיש תתחמקי ואז שאיבה וחבטה!" אני אומר לה בקול ומקווה שזה יצליח
-
[b] [color=orange]כריס-[/color]
ג'ון מצלם ומגלה לך פוקימון נוסף שהוא מזהה במים זה וופר [img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/194wooper.png[/img]
[/b][/quote]
"היי ג'ון, אולי תצלם את הוופר הזה?" אני אומר ומחפש עוד פוקימונים.
-
תפסת סלקוס. אתה שומע רעש חזק, זה מגיע מקדימה אתה ממשיך בהליכה וראה אותה. אתה הגעת לעיר דרויס. יש כמה מקומות אליהם אתה יכול ללכת: אזור הדוכנים, המכון הראשון, לעיר הבאה, לחזור לעיר הקודמת, אפשרות אחרת שאתה חושב עליה. לאן תבחר?
קקניה מורעל. עלי התער פוגעים בקקניה אבל לא משפיעים כל כך. קקניה נפגע בגלל שהוא מורעל ומתכוון להשתמש בחבטת גוף.
אודיש מצליח להתחמק ממש ברגע האחרון ומשתמש בשאיבה. חלחק קטן מהחיים של סייטר עוברים לאודיש. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע בסייטר. סייטר מתעייף. סייטר עומד להשתמש בחיתוך.
מטפוד משתמש בהתקשחות והניצוץ של צ'ינצ'או כבר בקושי משפיע עליו. מטפוד משתמש בדחיפה וצ'ינצ'או נראה כמעט מעולף.
"לא תודה." אומר ג'ון. פתאום אתם קולטים משהו זהוב בתוך המים. אתם מסתכלים טוב אבל פתאום המים הופכים לשחורים. אתה רואה טנטקול [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/072tentacool.png[/img] שהשתמש בדיו כדי להפריע לך לקלוט את הפוקימון המסתורי.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 29 2009, 09:32 PM
[b]
"לא תודה." אומר ג'ון. פתאום אתם קולטים משהו זהוב בתוך המים. אתם מסתכלים טוב אבל פתאום המים הופכים לשחורים. אתה רואה טנטקול [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/072tentacool.png[/img] שהשתמש בדיו כדי להפריע לך לקלוט את הפוקימון המסתורי. [/b][/quote]
"לעזאזל!" אני צועק וצולל אל המים, אני חייב לראות את הפוקימון המסתורי הזה.
-
[b]
אודיש מצליח להתחמק ממש ברגע האחרון ומשתמש בשאיבה. חלחק קטן מהחיים של סייטר עוברים לאודיש. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע בסייטר. סייטר מתעייף. סייטר עומד להשתמש בחיתוך. [/b][/quote]
"אודיש תתחמקי ואז שאיבה ודחיפה!" אני אומר ומקווה שזה מה שיטיש את סייטר לגמרי.
-
מטפוד משתמש בהתקשחות והניצוץ של צ'ינצ'או כבר בקושי משפיע עליו. מטפוד משתמש בדחיפה וצ'ינצ'או נראה כמעט מעולף. [/b][/quote]
"כל הכבוד מטאפוד!" אני מוציאה פוקדור וזורקת על צ'ינצ'או
-
קקניה מורעל. עלי התער פוגעים בקקניה אבל לא משפיעים כל כך. קקניה נפגע בגלל שהוא מורעל ומתכוון להשתמש בחבטת גוף. [/b][/quote]
"צ'יקוריטה תתחמקי ומיד אחרי זה תשתמשי בעלי תער כדי לנצח את הקקניה הזה סופית"
-
[b] [color=brown]ירין-[/color]
תפסת סלקוס. אתה שומע רעש חזק, זה מגיע מקדימה אתה ממשיך בהליכה וראה אותה. אתה הגעת לעיר דרויס. יש כמה מקומות אליהם אתה יכול ללכת: אזור הדוכנים, המכון הראשון, לעיר הבאה, לחזור לעיר הקודמת, אפשרות אחרת שאתה חושב עליה. לאן תבחר?
[/b][/quote]
קודם כל ארפה את הפוקימונים שלי ואז אלך למכון הראשון
-
[quote][b]לורן-
הרוסי משתמש באקדח מים [/b][/quote]"התחמק והשתמש בבועות תוך כדי סיבוב מהיר!"
-
אתה צולל ושוב מתחיל לראות את הדמות המוזהבת מטושטש ולפני שהדמות מתמקדת טנטקול דוחף אותך מחוץ למים.
אודיש מצליח להתחמק. הוא שואב חיים מסייטר, כשאודיש בא עם דחיפה סייטר מצליח להתחמק. סייטר נפגע בגלל שהוא מורעל וסייטר מעולף.
הפוקדור מהבהב ורועד. אחרי כמה שניות של מאבק צ'ינצ'או מצליח להשתחרר הוא עומד להשתמש באקדח מים על מטאפוד.
צ'יקוריטה מצליחה להתחמק. היא פוגעת בקקניה עם עלי תער. קקניה נפגע בגלל שהוא מורעל. קקניה מעולף.
אתה מגיע למכון הראשון ועל השלט כתוב:
"מרגע לרגע אתה תחלש.
לא משנה אם אתה עשב או אש.
בסופו של דבר תשאר מעולף,
ברוך הבא למכון הרעל של ראף!"
[color=gray]לורן-[/color]
סטריו מצליח להתחמק. השילוב של הבועות עם הסיבוב מהיר לא הצליח אבל סטריו פגע בהורסי ישירות עם סיבוב מהיר. הורסי נראה תשוש
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 02:53 PM
הפוקדור מהבהב ורועד. אחרי כמה שניות של מאבק צ'ינצ'או מצליח להשתחרר הוא עומד להשתמש באקדח מים על מטאפוד. [/b][/quote]
מטאפוד תשתמש בקור משי על הפה שלו שוב ותשתמש בדחיפה!"
-
אתה צולל ושוב מתחיל לראות את הדמות המוזהבת מטושטש ולפני שהדמות מתמקדת טנטקול דוחף אותך מחוץ למים.
[/b][/quote]
"טוב," אני אומר וחוזר אל הסירה.
"נידורן, צאי! השתמשי בעוקץ רעל על הטנטקול הזה!"
-
צ'ינצ'או כבר היה מוכן לזה והשתמש בניצוץ במקום. מטפוד משתמש בדחיפה בזמן שהוא נפגע מהניצוץ. צ'ינצ'או מעולף. מטפוד זוהר... הוא התפתח לבטארפרי [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/012butterfree.png[/img]
טנטקול נפגע והורעל. הוא עומד להשתמש באקדח מים כדי להטביע את הסירה.
-
[b]
אודיש מצליח להתחמק. הוא שואב חיים מסייטר, כשאודיש בא עם דחיפה סייטר מצליח להתחמק. סייטר נפגע בגלל שהוא מורעל וסייטר מעולף. [/b][/quote]
"יש! עבודה מעולה אודיש!" אני אומר וזורק פוכדור על סייטר
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 03:01 PM
צ'ינצ'או כבר היה מוכן לזה והשתמש בניצוץ במקום. מטפוד משתמש בדחיפה בזמן שהוא נפגע מהניצוץ. צ'ינצ'או מעולף. מטפוד זוהר... הוא התפתח לבטארפרי [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/012butterfree.png[/img] [/b][/quote]
"באטרפריי כל הכבוד^^" אני זורקת פוקדור על צ'ינצ'או
-
[b]
אתה מגיע למכון הראשון ועל השלט כתוב:
"מרגע לרגע אתה תחלש.
לא משנה אם אתה עשב או אש.
בסופו של דבר תשאר מעולף,
ברוך הבא למכון הרעל של ראף!"
[/b][/quote]
"טוב, בוא נכנס!" אני אומר ונכנס פנימה
-
צ'יקוריטה מצליחה להתחמק. היא פוגעת בקקניה עם עלי תער. קקניה נפגע בגלל שהוא מורעל. קקניה מעולף. [/b][/quote]
"ייפה מאוד צ'יקורטיה בואי נלכוד אותו צא פוקדור" אני צועק וזורק עליו פוקדור
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 03:01 PM
[b]
טנטקול נפגע והורעל. הוא עומד להשתמש באקדח מים כדי להטביע את הסירה. [/b][/quote]
"נידורן, השתמשי בבעיטה כפולה כך שהוא יזוז ואקדח המים שלו יחטיא את הסירה!"
-
סייטר נתפס!
תפסת צ'ינצ'או
אתה נכנס פנימה ורואה זירה גדולה שישנם שלוליות על הרצפה של נוזל סגול וגם הקיר מכוסה חומר סגול.
"שלום. אני ראף, מנהיג מכון הרעל בעיר דרויס. החוקים מאוד פשוטים, אתה רשאי להשתמש בעד 6 פוקימונים. מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה. קצת מידע על הזירה המיוחדת שלי. השלוליות האלה מלאות רעל כך גם הציפוי של הקיר. כשפוקימון (חוץ מפוקימון רעל) נוגע בקיר או בשלולית הוא נרעל אוטומטית. אז זהירות! שנתחיל?"
קקניה נתפס
הבעיטה מבריחה את טנטקול. סוף סוף אתה רואה את הפוקימון הזהוב. זה מגבי זהוב [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gmagby.jpg[/img] הוא יוצא מהמים ובורח ליער, אתה וג'ון בעקבותיו. הוא הגיע למבוי סתום. הוא מוכן להלחם.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 05:13 PM
[b]
הבעיטה מבריחה את טנטקול. סוף סוף אתה רואה את הפוקימון הזהוב. זה מגבי זהוב [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gmagby.jpg[/img] הוא יוצא מהמים ובורח ליער, אתה וג'ון בעקבותיו. הוא הגיע למבוי סתום. הוא מוכן להלחם. [/b][/quote]
"אוקיי, פנפי! אני בוחר בך!" אני צועק.
"פנפי, השתמש בגילגול ובסופת חול!"
-
תפסת צ'ינצ'או [/b][/quote]
אני לוקחת את הפוקדור ומשיכה להתקדם לעיר הבאה
-
[b] [color=blue]עומר-[/color]
סייטר נתפס! [/b][/quote]
"יש!" אני אומר באושר ואנחנו ממשיכים בדרך מקווה למצוא עוד פוקימון
-
ההתקפות פוגעות אבל למרות שאמורות להיות חזקות נגד פוקימון אש הם פוגעות כמו מתקפה רגילה. מגבי מתאושש במהירות ומשתמש בלהביור, פנפי נפגע מעט.
את שומעת רעש חזק, זה מגיע מקדימה את ממשיכה בהליכה ורואה אותה. את הגעת לעיר דרויס. יש כמה מקומות אליהם את יכולה ללכת: אזור הדוכנים, המכון הראשון (תפוס כרגע), לעיר הבאה, לחזור לעיר הקודמת, אפשרות אחרת שאת חושבת עליה. לאן תבחרי?
הגעת לסוף היער, לנחל. אתה רואה קרבי [img]http://www.dragonflycave.com/flsprites/098krabby.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 05:28 PM
ההתקפות פוגעות אבל למרות שאמורות להיות חזקות נגד פוקימון אש הם פוגעות כמו מתקפה רגילה. מגבי מתאושש במהירות ומשתמש בלהביור, פנפי נפגע מעט.
[/b][/quote]
"פנפי, השתמש בגלגול ללא הפסקה! וכשהוא ישתמש בלהביור תגביר את המהירות!" אני אומר לפנפי
-
פנפי משתמש בגלגול ומגבי מתחמק. מגבי ממשיך לרוץ וקופץ לתוך הנחל. פנפי לא יכול להכנס לתוך הנחל כי הוא מסוג אדמה. מגבי קופץ מחוץ למים ומשתמש בלהביור על פנפי.
-
[b] [color=brown]ירין-[/color]
אתה נכנס פנימה ורואה זירה גדולה שישנם שלוליות על הרצפה של נוזל סגול וגם הקיר מכוסה חומר סגול.
"שלום. אני ראף, מנהיג מכון הרעל בעיר דרויס. החוקים מאוד פשוטים, אתה רשאי להשתמש בעד 6 פוקימונים. מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה. קצת מידע על הזירה המיוחדת שלי. השלוליות האלה מלאות רעל כך גם הציפוי של הקיר. כשפוקימון (חוץ מפוקימון רעל) נוגע בקיר או בשלולית הוא נרעל אוטומטית. אז זהירות! שנתחיל?"
[/b][/quote]
"אני אשתמש בכל 5 הפוקימונים שלי!" אני אומר
-
את מתכוונת לעיר הבאה? כי בעיר הקודמת אין שום תחרות.
בנוסף את יכולה ללכת לאזור הדוכנים שם יש תחרויות עם פרסים. מה את בוחרת?
ירין-
ראף מוציא אקנס [img]http://www.dragonflycave.com/emsprites/023ekans.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 05:36 PM
את מתכוונת לעיר הבאה? כי בעיר הקודמת אין שום תחרות.
בנוסף את יכולה ללכת לאזור הדוכנים שם יש תחרויות עם פרסים. מה את בוחרת? [/b][/quote]
אממ... אני הולכת לרפא אתהפוקימונים שלי ואז לדוכנים עד שיתפנה המכון
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 05:28 PM
[b]
הגעת לסוף היער, לנחל. אתה רואה קרבי [img]http://www.dragonflycave.com/flsprites/098krabby.png[/img] [/b][/quote]
"האמ כבר יש לי פוקימון מים" אני אומר לילדה ששכחתי את שמה XD "אולי כדאי שאת תתפסי אותו" אני אומר לה בחיוך
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 05:36 PM
[b] ירין-
ראף מוציא אקנס [img]http://www.dragonflycave.com/emsprites/023ekans.png[/img] [/b][/quote]
"אלקטרו צא! תזהר מכל השלוליות האלה, זה מסוכן! מהר ניצוץ ואז תשלב דחיפה בנשיכה בכל הכח! תנסה לקפוץ מעל השלוליות!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 05:34 PM
פנפי משתמש בגלגול ומגבי מתחמק. מגבי ממשיך לרוץ וקופץ לתוך הנחל. פנפי לא יכול להכנס לתוך הנחל כי הוא מסוג אדמה. מגבי קופץ מחוץ למים ומשתמש בלהביור על פנפי. [/b][/quote]
"פנפי! עכשיו גילגול בשיא המהירות והכח!!!" אני צועק
-
יש שלושה דוכנים:
i.[u][b]דוכן האוכל[/b][/u]- 4 משתתפים. יש שלושה שלבים: שלב המצרכים, ההכנה והאכילה.
1.שלב המצרכים- יש מסילה עליה יש מצרכים. צריך להשיג את המצרכים שרשומים לך בתחנה ולדאוג שהיריבים לא יקבלו את המצרכים שלהם. זה בעזרת פוקימון אחד.
2.שלב ההכנה- בעזרת פוקימון אחר צריך להכין את האוכל כמה שיותר מהר לפי ההוראות הכתובות בתחנה.
3.שלב האכילה- בעזרת פוקימון נוסף ושני הפוקימונים שהשתתפו בשלבים הקודמים, כולכם אוכלים את המנה עד שלא נשאר יותר לא משנה כמה המנה מגעילה. המנצח הוא מי שסיים ראשון.
ii.[u][b]בלקג'ק[/b][/u]- משחק הקלפים בידוע. לפי מספר הניצחונות מקבלים פרס.
iii.[u][b]טורניר פרסים[/b][/u]- עושים טורניר קרבות על פרס והמנצח מקבל את הפרס.
מה תבחרי?
"יש לי פוקימון אש. נראה לי מסוכן מדי." אומרת קייט. לקרבי מצטרף פרפדג' [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/083farfetchd.png[/img] "אולי נלחם נגדם בקרב זוגות וככה אוכל לתפוס את קרבי ואתה את פרפג' אם תרצה."
אקנס נפגע מהניצוץ של אלקטרייק. אלקטרייק משתמש בשילוב של דחיפה ונשיכה בהצלחה רבה ופוגע באקנס ישירות. אקנס טובל בתוך שלולית רעל ומשתמש בחניקה על אלקטרייק, הרעל שעל אקנס עובר לאלקטרייק ומרעיל אותו. אקנס עדיין חונק את אלקטרייק.
פנפי פוגע במגבי ישירות ומעיף אותו חזרה ליבשה. מגבי משתמש שוב בלהביור אבל הגלגול של פנפי חוסם אותו ופוגע במגבי שוב. מגבי משתמש באגרוף על מה שדוחף את פנפי אחורה והורס לו את הגלגול.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 30 2009, 07:24 PM
[b]
פנפי פוגע במגבי ישירות ומעיף אותו חזרה ליבשה. מגבי משתמש שוב בלהביור אבל הגלגול של פנפי חוסם אותו ופוגע במגבי שוב. מגבי משתמש באגרוף על מה שדוחף את פנפי אחורה והורס לו את הגלגול. [/b][/quote]
"אוקיי פנפי, סופת חול ואז גלגול שוב!" אני אומר לו בתקווה שהפעם הקרב יסתיים.