-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 10:54 PM
[b] רוני-
אתה אומר את זה, אך לא נראה שמישהו מתייחס אליך.
ליאו בנתיים מדבר עם ברנדון ומפייר, וברנדון בוהה.
אתה עולה להתקלח, אתה מתקלח ואתה נקי ומצוחצח, השעה כבר 19:00, עוד שעה המועדון שלך נפתח לאחר המון זמן שהיה סגור.
[/b][/quote]
אני יורד במהירות למטה "אתם לא באים?" אני שואל את כולם במעט אכזבה.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 10:54 PM
[b]
ברנדון ומפייר-
ליאו נאנח ואומר, ''מצטער ברנדון ומפייר, הן יוכלו לזהות אותך תמיד כל עוד המקור יתן להם את הדם שלך והם יעקבו אחריו.'' אומר ליאו.
''טוב, אממ.. אל תידאג, אנחנו נגן עליך.'' מוסיף ליאו בחיוך. [/b][/quote]
"בסדר ליאו עם כך אני חושב שהבנתי,אבל אולי יש לך איזה משהו שיכול לחזק אותי.?איזה מגן או כוח חדש" אשאל אותו.
-
[b]הלילה לבן התחיל![/b]
ג'ק ואן דראקול-
''ברטה, אני מכשפה..'' היא אומרת ומביטה אליך ברחמים.
''רגע, תתרחק ממני!'' היא אומרת, קמה ומנגבת את הדמעות, ''אתה שד נכון?!'' היא מוסיפה ושולפת סכין מוזרה.
רוני וברנדון ומפייר-
רוני יורד ושואל אם כולם באים, ברנדון ומפייר שואל את ליאו משהו, אך משהו מסיח את דעתכם.
קול מגיע בחליפה שחורה לסלון, ''שלום לכם.'' הוא אומר במבט קר רוח.
ליאו מיד נבהל ואומר, ''מה אתה עושה כאן?! לא הספיק לך הפעם הקודמת?!'' אומר ליאו, ''לך מכאן!'' מוסיף לאחר-מכן ליאו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 11:33 PM
[b] [b]הלילה לבן התחיל![/b]
ג'ק ואן דראקול-
''ברטה, אני מכשפה..'' היא אומרת ומביטה אליך ברחמים.
''רגע, תתרחק ממני!'' היא אומרת, קמה ומנגבת את הדמעות, ''אתה שד נכון?!'' היא מוסיפה ושולפת סכין מוזרה.
[/b][/quote]
אקח ממנה מהר את הסכין,אשתמש בכח המעבר שלי כדי להגיע למאחוריה ואדקור אותה בגב.
"אין רחמים כלפי מי שמאיים עלי."
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 11:33 PM
[b]
רוני וברנדון ומפייר-
רוני יורד ושואל אם כולם באים, ברנדון ומפייר שואל את ליאו משהו, אך משהו מסיח את דעתכם.
ליאו מיד נבהל ואומר, ''מה אתה עושה כאן?! לא הספיק לך הפעם הקודמת?!'' אומר ליאו, ''לך מכאן!'' מוסיף לאחר-מכן ליאו. [/b][/quote]
"קול בבקשה לך," אומר "אתה לא רצוי פה ואני ממש לא במצב רוח להביס אותך עכשיו" אומר לו
-
ג'ק ואן דראקול-
אתה לוקח ממנה במהירות את הסכין, ונעלם מן המקום.
השארת אחרייך רק חול, ''מה לעזא..?!'' אומרת האישה, ואתה מפתיע אותה מאחור ודוקר אותה למוות, אתה לוקח את הקמע שלה, נשאר לך עוד קמע אחד להשיג.
רוני-
''למען האמת, אני לא פה בשביל להביס אותכם, או שאתם תנסו להביס אותי.. אני פשוט באתי בעניין התוכנית גדולה של ההתגשמויות, עולם חדש וטוב, שבו הם.. כלומר... אנחנו נשלוט.'' אומר קול ומחייך.
''אני צריך את הספר, ואל תמנעו ממני לקחת אותו.'' הוא מוסיף ומתחיל לעלות לעליית הגג.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 12:19 AM
[b]
רוני-
''למען האמת, אני לא פה בשביל להביס אותכם, או שאתם תנסו להביס אותי.. אני פשוט באתי בעניין התוכנית גדולה של ההתגשמויות, עולם חדש וטוב, שבו הם.. כלומר... אנחנו נשלוט.'' אומר קול ומחייך.
''אני צריך את הספר, ואל תמנעו ממני לקחת אותו.'' הוא מוסיף ומתחיל לעלות לעליית הגג. [/b][/quote]
"לא ניראה לי" אומר ואקפיא אותו
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 12:19 AM
[b] ג'ק ואן דראקול-
אתה לוקח ממנה במהירות את הסכין, ונעלם מן המקום.
השארת אחרייך רק חול, ''מה לעזא..?!'' אומרת האישה, ואתה מפתיע אותה מאחור ודוקר אותה למוות, אתה לוקח את הקמע שלה, נשאר לך עוד קמע אחד להשיג.
[/b][/quote]
"זה היה פתאטי." אגיד ואז אשתגר אוטומטית אל המיקום הבא.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 15 2009, 11:22 PM
[b]
רוני וברנדון ומפייר-
ליאו מיד נבהל ואומר, ''מה אתה עושה כאן?! לא הספיק לך הפעם הקודמת?!'' אומר ליאו, ''לך מכאן!'' מוסיף לאחר-מכן ליאו. [/b][/quote]
"מי זה בידיוק?" אשאל את ליאו ורוני.
בנתיים אכין כדור אנרגיה כמה שיותר גדול למקרה שהוא יתקוף אותנו.
-
רוני וברנדון ומפייר-
רוני מנסה להקפיא אותו, אך לא מצליח.
''זה חסר טעם רוני, למה אתה מנסה?'' אומר קול וצוחק.
ברנדון ומפייר מכין כדור אנרגיה, ''אוהוו.. אני רואה שיש לו את היכולות שלי כשהייתי בלאתזור, מחוכם.'' אומר קול ובהנפת יד מנפץ לך את הכדור שנוצר לך ביד.
הוא מתחיל לעלות במדרגות, כשלפתע אתם רואים אור לבן כמו שליאו עושה כשהוא מבזיק, עומד שם אדם עם חלוק צהוב-כתום המכסה את כל גופו חוץ מפניו, ''קול, הגיע הזמן להפסיק.'' אומר אותו אדם, ''אז גם הבכירים החליטו להתערב?'' אומר קול ונאנח.
הבכיר נוגע בקול וקול עף ממנו, עומד להתחיל שם מאבק רציני!
ג'ק ואן דראקול-
אתה משתגר למקום הבא, אתה מגיע לחנות עתיקות, כל מיני דברים עתיקים נמצאים שם ואתה רואה את המוכרת עם הקמע השני.
''שלום? איך אפשר לעזור לך?'' היא אומרת בחיוך ופונה אליך.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 12:51 AM
[b] רוני וברנדון ומפייר-
ברנדון ומפייר מכין כדור אנרגיה, ''אוהוו.. אני רואה שיש לו את היכולות שלי כשהייתי בלאתזור, מחוכם.'' אומר קול ובהנפת יד מנפץ לך את הכדור שנוצר לך ביד.
הוא מתחיל לעלות במדרגות, כשלפתע אתם רואים אור לבן כמו שליאו עושה כשהוא מבזיק, עומד שם אדם עם חלוק צהוב-כתום המכסה את כל גופו חוץ מפניו, ''קול, הגיע הזמן להפסיק.'' אומר אותו אדם, ''אז גם הבכירים החליטו להתערב?'' אומר קול ונאנח.
[/b][/quote]
"ליאו אתה מוכן להסביר לי בבקשה מה קורה פה?" אשאל את ליאו ואנסה לקלוט את המצב.
-
ברנדון ומפייר-
''קול הוא התגשמות, יישות שהיא בלתי מנוצחת ולא שייכת לקטגוריית 'טוב' ו'רע'.
זה שעומד מולו, הוא בכיר, רצית לראות אחד לא?'' אומר ליאו ומחייך, ''אל תדאג, אני בטוח שהבכיר יינצח.'' מוסיף ליאו.
קול והבכיר נלחמים בכעס ובעוצמה שמרעידה את הבית, קול מתחיל להפסיד.
-
[b] ג'ק ואן דראקול-
אתה משתגר למקום הבא, אתה מגיע לחנות עתיקות, כל מיני דברים עתיקים נמצאים שם ואתה רואה את המוכרת עם הקמע השני.
''שלום? איך אפשר לעזור לך?'' היא אומרת בחיוך ופונה אליך. [/b][/quote]
"שלום מי את? אני ג'ק ואן דראקול." אגיד לה.
-
ג'ק ואן דראקול-
''אני מאדם תרזה, כמו שאתה רואה אני מוכרת דברים עתיקים בחנות הזאת, תהיה מעוניין במשהו?'' היא אומרת ופונה אליך בחיוך ובנחמדות.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 01:44 AM
[b] ג'ק ואן דראקול-
''אני מאדם תרזה, כמו שאתה רואה אני מוכרת דברים עתיקים בחנות הזאת, תהיה מעוניין במשהו?'' היא אומרת ופונה אליך בחיוך ובנחמדות. [/b][/quote]
"לא כלום." אגיד ואז אתקוף אותה בקרני לייזר, אחרי זה אשתגר מאחורי ואתקוף אותה שוב בקרני לייזר.
-
[b] רוני וברנדון ומפייר-
[/b][/quote]
"הא!" אצחק "מגיע לך!" אומר ואוציא לשון
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 01:09 AM
[b] ברנדון ומפייר-
''קול הוא התגשמות, יישות שהיא בלתי מנוצחת ולא שייכת לקטגוריית 'טוב' ו'רע'.
זה שעומד מולו, הוא בכיר, רצית לראות אחד לא?'' אומר ליאו ומחייך, ''אל תדאג, אני בטוח שהבכיר יינצח.'' מוסיף ליאו.
קול והבכיר נלחמים בכעס ובעוצמה שמרעידה את הבית, קול מתחיל להפסיד. [/b][/quote]
"טוב בסדר,אתה לא מתכוון לעזור לו?ובסוף הקרב תוכל לשאול את הבכיר עם הוא יכול ללמד אותי איזה מתקפה חדשה או שיש לו איזה משהו שיכול להגן אליי?" אשאל את ליאו ואצפה בקרב.
-
רוני וברנדון ומפייר-
רוני צוחק על קול, אך קול לא מייחס לזה חשיבות רבה במיוחד.
ברנדון ומפייר שואל את ליאו למה הוא לא עוזר לבכיר, וליאו משיב שאין לו כוח התקפה והוא עצמו לא יעזור לבכיר, על השאלה השניה הוא לא ענה ברנדון ומפייר.
קול מפסיד לבכיר, ''לעזאזאל, הייתי צריך לדעת...'' אומר קול, לפתע עוד התגשמות מגיעה, בטא A, הוא מניף את יידו והבכיר נהרג בפיצוץ מרשים וחזק שמרעיד את הבית.
''קדימה, בוא נלך לספר.'' אומר ההתגשמות, תופס את קול והם נעלמים משם.
''אוי לא.. הבכיר נהרג!!'' אומר ליאו ונלחץ.
''רוני, תשכח מהמועדון, הבכירים מוסרים לי שהמתגשמים קרובים לשאיפה שלהם: יצירת עולם שבו הם ישלטו, בואו נעלה למעלה!'' אומר ליאו ורץ במדרגות, מה תעשו שניכם?
ג'ק ואן דראקול-
אתה עונה לה שאתה לא מעוניין בדבר, לפתע אתה מוציא לייזר מהעיניים שלך עליה, זה פוגע לה בגוף ועושה לה חור קטן ליד הלב, היא מתה.
אתה משתגר אליה ולוקח לה את הקמע, יש לך שני קמעות ביד.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 02:12 PM
[b] ג'ק ואן דראקול-
אתה עונה לה שאתה לא מעוניין בדבר, לפתע אתה מוציא לייזר מהעיניים שלך עליה, זה פוגע לה בגוף ועושה לה חור קטן ליד הלב, היא מתה.
אתה משתגר אליה ולוקח לה את הקמע, יש לך שני קמעות ביד. [/b][/quote]
אשתגר בחזרה אל המקום בו הייתי,ביחד עם שני הקמעות שהשגתי.
-
[b] רוני וברנדון ומפייר-
ברנדון ומפייר שואל את ליאו למה הוא לא עוזר לבכיר, וליאו משיב שאין לו כוח התקפה והוא עצמו לא יעזור לבכיר, על השאלה השניה הוא לא ענה ברנדון ומפייר.
קול מפסיד לבכיר, ''לעזאזאל, הייתי צריך לדעת...'' אומר קול, לפתע עוד התגשמות מגיעה, בטא A, הוא מניף את יידו והבכיר נהרג בפיצוץ מרשים וחזק שמרעיד את הבית.
''רוני, תשכח מהמועדון, הבכירים מוסרים לי שהמתגשמים קרובים לשאיפה שלהם: יצירת עולם שבו הם ישלטו, בואו נעלה למעלה!'' אומר ליאו ורץ במדרגות, מה תעשו שניכם? [/b][/quote]
ארוץ עם ליאו למעלה ואשאל אותו :
" מה נעשה עכשיו ! ?"
-
[b] רוני וברנדון ומפייר-
''רוני, תשכח מהמועדון, הבכירים מוסרים לי שהמתגשמים קרובים לשאיפה שלהם: יצירת עולם שבו הם ישלטו, בואו נעלה למעלה!'' אומר ליאו ורץ במדרגות, מה תעשו שניכם?
[/b][/quote]
ארוץ אחרי ליאו ואקשיב לפקודותיו.
-
[color=blue][SIZE=1][b]ברנדון, ברנדון ומפייר(עומר, תקרא את זה גם אתה)-
''לא יודע.. ברנדון.'' אומר ליאו.
ברנדון, ברנדון ומפייר, ורוני רצים כולם לעליית הגג.
קול מחזיק את הספר, ומחייך. לצידו נמצאים בטא A- מנהיג ההתגשמויות, בטא C, ובטא D.
ארבעתם מתחילים בקסם הגדול, שלושה בכירים יורדים מהשמיים אליכם, אך הם לא מצליחים להרוס את המתגשמים ואת הקסם הגדול.
קול מתחיל להגיד אותו עם המתגשמים, ''מגנה, טמפוס, דורמיבט וריבוס!
אפו סוורו פצ'יט אורום. ביטיס דנאי ארקא, קום ונאו הוספיטו פורטס מונדוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' אומרים ארבעת המתגשמים, העולם מתעוות כולו, אתם מרגישים מוזר, העולם כולו משתנה, הדקות עוברות כמו שעות.... לפתע אתם מוציאים את עצמכם בעליית הגג, המתגשמים נעלמו משם, הבכירים שוכבים מולכם מתים.
ליאו כבר לא מאיר לבן, הספר לא נמצא בעליית הגג, כאילו כל סדרי העולם השתנו.
''לא... הם הצליחו! הבכירים כולם מתים, המאירים הלבנים הפכו לבני אדם רגילים, לעזאזאל!'' אומר ליאו ורוקע באדמה בעוצמה.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1]
[b]ג'ק ואן דראקול-
אתה משתגר חזרה לעולם התחתון, הבוס שלך, השד מהדרגה הגבוהה מחכה שם.
''ג'ק, עזוב עכשיו את הקמעות, יש ישיבת חירום אצל המקור, המתגשמים הצליחו בפעולה שלהם, העולם התהפך והוא בשליטתם עכשיו!'' אומר הבוס שלך ומחכה שתבוא איתו לישיבה שהמקור בכבודו ובעצמו כינס בכל העולם התחתון.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 03:48 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון, ברנדון ומפייר(עומר, תקרא את זה גם אתה)-
ארבעתם מתחילים בקסם הגדול, שלושה בכירים יורדים מהשמיים אליכם, אך הם לא מצליחים להרוס את המתגשמים ואת הקסם הגדול.
אפו סוורו פצ'יט אורום. ביטיס דנאי ארקא, קום ונאו הוספיטו פורטס מונדוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' אומרים ארבעת המתגשמים, העולם מתעוות כולו, אתם מרגישים מוזר, העולם כולו משתנה, הדקות עוברות כמו שעות.... לפתע אתם מוציאים את עצמכם בעליית הגג, המתגשמים נעלמו משם, הבכירים שוכבים מולכם מתים.
''לא... הם הצליחו! הבכירים כולם מתים, המאירים הלבנים הפכו לבני אדם רגילים, לעזאזאל!'' אומר ליאו ורוקע באדמה בעוצמה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני אסתקל בחלון והבדוק עם משהו בעולם הישתנה.
לאחר מיכן הגיד לליאו:
" אל תידאג, אני יחזיר לך את הכוחות ! "
-
[b] [color=red][SIZE=1]
[b]ג'ק ואן דראקול-
אתה משתגר חזרה לעולם התחתון, הבוס שלך, השד מהדרגה הגבוהה מחכה שם.
''ג'ק, עזוב עכשיו את הקמעות, יש ישיבת חירום אצל המקור, המתגשמים הצליחו בפעולה שלהם, העולם התהפך והוא בשליטתם עכשיו!'' אומר הבוס שלך ומחכה שתבוא איתו לישיבה שהמקור בכבודו ובעצמו כינס בכל העולם התחתון.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אוי נו באמת." אגיד ואבוא מהר לישיבה שהמקור כינס.
-
[b] רוני וברנדון ומפייר-
''רוני, תשכח מהמועדון, הבכירים מוסרים לי שהמתגשמים קרובים לשאיפה שלהם: יצירת עולם שבו הם ישלטו, בואו נעלה למעלה!'' אומר ליאו ורץ במדרגות, מה תעשו שניכם? [/b][/quote]
"ליאו מה נעשה?" אשאל בדאגה "צריכים להחזיר את הספר!"
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון, ברנדון ומפייר(עומר, תקרא את זה גם אתה)-
''לא... הם הצליחו! הבכירים כולם מתים, המאירים הלבנים הפכו לבני אדם רגילים, לעזאזאל!'' אומר ליאו ורוקע באדמה בעוצמה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אנסה לייצר כדור אנרגיה כדי לבדוק עם עדיין יש לי כוחות.
"ליאו אין דרך לתקן את זה?אפשר להחזיר לכם את הכוחות?"אשאל אותו בתקווה.
-
[color=blue][SIZE=1][b]ברנדון, ברנדון ומפייר ורוני-
ברנדון מסתכל בחלון, הכל נראה רגיל לשם שינוי.
ברנדון ומפייר, אתה מנסה לייצור כדור אנרגיה ומצליח, כנראה שהכוחות שלך נשארו אצלך.
''אני לא יודע מה לעשות רוני, חייבים לקרוא למכושפות, אני זוכר את הלחש.'' אומר ליאו תוך כדי שהוא משפיל את מבטו.
הוא מניח נרות במעגל, וקורא בקול ברור וחזק: ''כוח המכשפים תעלה, תחצה את השמיים והמוות, לך אנחנו קוראים, הבא לנו את המכשפות.'' אומר ליאו.
שלושה אורות מופיעים ולאחר-מכן הופכים לדמויות עם בשר ודם, ''ליאו? קרה משהו?'' אומרת פייפר.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]ג'ק ואן דראקול-
אתה הולך עם הבוס שלך, כנראה אתה V.I.P אצלו כי התלמידים האחרים שלו נמצאים באגף השדים הנמוכים בוועידה.
למרבה הפתעה, אתה עולה ביחד איתו לאגף השדים הגבוהים, השדים הגבוהים מתלוננים שאתה חלש מדיי כדי להיות שם אך הבוס שלך מרגיע אותם.
אתה רואה את המקור, לבוש גלימה המכסה את כל גופו, יושב בכיסא הכבוד באגף השדים העליונים, שלצידו בכיסאות רגילים מועצת השאול-הטריאד, והחוזה.
המקור קם מהכיסא ואומר, ''שלום לכם!!! העולם התחתון, שדים, וכל עמיתיי הנוספים!!'' פותח המקור בקול חזק במיוחד.
''זמנים קשים עכשיו יעברו עלינו!! המכשפים החדשים, הצאצאים של פיבי האליוול, פייפר האליוול ופייג' מתיוס, המכושפות הקודמות. קמו והכירו את עולם הקסם!!! בלאתזור, שבגד בנו עבר להיות אווטאר- התגשמות ארורה, וברנדון ומפייר גם בגד.
אני קורא עכשיו לכולם, להתאחד ביחד נגד ההתגשמויות ואז להרוג את המכשפים, ככה נוכל להשיג שתי מטרות!'' אומר המקור.
''ברגע שנחסל את ההתגשמויות והעולם יחזור לקדמותו, נהרוג את המכשפים החדשים, ואף שד לא ייהרג יותר!!!! תחיי העולם התחתון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' אומר המקור וכל השדים קמים ושואגים אחריו.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 07:02 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון, ברנדון ומפייר ורוני-
ברנדון ומפייר, אתה מנסה לייצור כדור אנרגיה ומצליח, כנראה שהכוחות שלך נשארו אצלך.
''אני לא יודע מה לעשות רוני, חייבים לקרוא למכושפות, אני זוכר את הלחש.'' אומר ליאו תוך כדי שהוא משפיל את מבטו.
הוא מניח נרות במעגל, וקורא בקול ברור וחזק: ''כוח המכשפים תעלה, תחצה את השמיים והמוות, לך אנחנו קוראים, הבא לנו את המכשפות.'' אומר ליאו.
שלושה אורות מופיעים ולאחר-מכן הופכים לדמויות עם בשר ודם, ''ליאו? קרה משהו?'' אומרת פייפר.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
האמת זה לא הכישוף~
אבל שיהיה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אממ קול הפך לאווטר ,גנב את הספר והרג את כל הבחירים"
-
שלושה אורות מופיעים ולאחר-מכן הופכים לדמויות עם בשר ודם, ''ליאו? קרה משהו?'' אומרת פייפר.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" כן ! " אני אומר ומיתפרץ לדיברי ליאו :
" קרו הרבה דברים !, אני מניח שזה הסוף שלנו ... "
-
[b] [color=red][SIZE=1][b]ג'ק ואן דראקול-
אתה הולך עם הבוס שלך, כנראה אתה V.I.P אצלו כי התלמידים האחרים שלו נמצאים באגף השדים הנמוכים בוועידה.
למרבה הפתעה, אתה עולה ביחד איתו לאגף השדים הגבוהים, השדים הגבוהים מתלוננים שאתה חלש מדיי כדי להיות שם אך הבוס שלך מרגיע אותם.
אתה רואה את המקור, לבוש גלימה המכסה את כל גופו, יושב בכיסא הכבוד באגף השדים העליונים, שלצידו בכיסאות רגילים מועצת השאול-הטריאד, והחוזה.
המקור קם מהכיסא ואומר, ''שלום לכם!!! העולם התחתון, שדים, וכל עמיתיי הנוספים!!'' פותח המקור בקול חזק במיוחד.
''זמנים קשים עכשיו יעברו עלינו!! המכשפים החדשים, הצאצאים של פיבי האליוול, פייפר האליוול ופייג' מתיוס, המכושפות הקודמות. קמו והכירו את עולם הקסם!!! בלאתזור, שבגד בנו עבר להיות אווטאר- התגשמות ארורה, וברנדון ומפייר גם בגד.
אני קורא עכשיו לכולם, להתאחד ביחד נגד ההתגשמויות ואז להרוג את המכשפים, ככה נוכל להשיג שתי מטרות!'' אומר המקור.
''ברגע שנחסל את ההתגשמויות והעולם יחזור לקדמותו, נהרוג את המכשפים החדשים, ואף שד לא ייהרג יותר!!!! תחיי העולם התחתון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' אומר המקור וכל השדים קמים ושואגים אחריו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אז מה אתה רומז פה בעצם? מה המשימה שלנו,אחרי שנצא מהכנס?" אשאל את המקור.
-
[/b][/quote]
"קרו המון דברים כמו שרוני וברנדון אמרו,אתן חייבות לעזור" אומר להן.
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון וברנדון ומפייר-
זה כן הכישוף עומר! D:
---
''קול הפך להתגשמות? אני לא מאמינה... איך יכולתי להיות כל כך מטומטמת ולשחרר אותו בפעם הקודמת!'' אומרת פיבי בכעס.
''הספר נגנב?!'' אומרת פייג' ומחפשת אותו, אך לא מוצאת.
''טוב, חייבים להילחם בהם.'' אומרת פייפר, ''רגע, איפה סטיב?'' מוסיפה פייפר ושואלת את ליאו.
''סטיב בעבודה שלו, הוא מצא עבודה, תני לו לעבוד, לא צריך להלחיץ בנתיים.'' אומר ליאו ופונה לפייפר.
''טוב, בואו נעשה שיקויים להשמדת מתגשמים, ברנדון ומפייר, אתה תלך להביא ארבעה עלים בצורת מחומש, וארבע נוצות של נץ עם נקודות, אתה היחיד שיכול להעלם עכשיו, כל המאירים הלבנים הפכו לבני אדם, אך פייג' הפכה למכשפה מלאה, ככה שהיא עדיין יכולה לעזור לנו.
אנחנו צריכים דם של מתגשם, ודם של מכושף, אז רוני.'' אומרת פייפר ופונה אליך עם סכין, ''תן לי קצת דם.'' אומרת פייפר.
בנתיים ליאו יושב בכורסא, והוא ופיבי עומדים על המשמר למקרה של התקפת מתגשמים.[/b][/color][/SIZE]
הישיבה מסתיימת, כולם נעלמים משם, חלק הולכים וחלק נעלמים, אתה מצליח לתפוס את המקור לשיחה אך שומרי הראש שלו תופסים אותך ואומרים, ''שד כמוך לא יכול לדבר עם המקור, אתה לא במעמד הראוי!!!'' אומרים שני שדים ברמה גבוהה ותופסים אותך, הבוס שלך בא לשם כדי לסדר את העניינים אך המקור משחרר ממך את שני שומרי הראש שלו ואומר בקול נמוך ומפחיד, ''המטרה שלנו היא להרוג את המתגשמים ולשחרר את העולם מהשליטה שלהם, ואז..... לחזור לעניינו עם המכשפים, הצאצאים של המכושפות, שהיו החזקות ביותר בעולם.'' אומר המקור ועונה לך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 08:15 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון וברנדון ומפייר-
זה כן הכישוף עומר! D:
---
''קול הפך להתגשמות? אני לא מאמינה... איך יכולתי להיות כל כך מטומטמת ולשחרר אותו בפעם הקודמת!'' אומרת פיבי בכעס.
''טוב, חייבים להילחם בהם.'' אומרת פייפר, ''רגע, איפה סטיב?'' מוסיפה פייפר ושואלת את ליאו.
''סטיב בעבודה שלו, הוא מצא עבודה, תני לו לעבוד, לא צריך להלחיץ בנתיים.'' אומר ליאו ופונה לפייפר.
''טוב, בואו נעשה שיקויים להשמדת מתגשמים, ברנדון ומפייר, אתה תלך להביא ארבעה עלים בצורת מחומש, וארבע נוצות של נץ עם נקודות, אתה היחיד שיכול להעלם עכשיו, כל המאירים הלבנים הפכו לבני אדם, אך פייג' הפכה למכשפה מלאה, ככה שהיא עדיין יכולה לעזור לנו.
אנחנו צריכים דם של מתגשם, ודם של מכושף, אז רוני.'' אומרת פייפר ופונה אליך עם סכין, ''תן לי קצת דם.'' אומרת פייפר.
בנתיים ליאו יושב בכורסא, והוא ופיבי עומדים על המשמר למקרה של התקפת מתגשמים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
בנתיים אני מנסה להרים שם איזה ספר או כוס בעזרת הכוחות שלי ( כדי ליבדוק שעדיין יש לי כוחות )
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון וברנדון ומפייר-
זה כן הכישוף עומר! D:
---
בנתיים ליאו יושב בכורסא, והוא ופיבי עומדים על המשמר למקרה של התקפת מתגשמים.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"בסדר" אומר ואושיט את ידי "ואספתי קצת שאריות מהאווטר הקודם שהשמדנו אומר ואביא להם את הקופסא.
~~~~~~~~~~~~
לא זה לא!
זה הכישוף לזמן מכשפה אבודה או כוחות!
הקסם שלהחזיר מהמתים זה
זה משהו של hear this word hear my cry spirit from the atoer sidr
come to me I somen te cross now the great diviad
-
[SIZE=1][color=blue][b]רוני וברנדון-
וואלה, טעיתי, סורי /=
----
ברנדון בנתיים מנסה להרים ספר שנמצא בעליית הגג, ומצליח, כנראה שהכוחות שלכם לא נעלמו.
פייפר בנתיים לוקחת ממך דם רוני, ואתה מביא לה את השאריות של ההתגשמות הקודמת.
היא מכינה את השיקויים, אך צריך את החומרים שביקשו מברנדון ומפייר.
בנתיים, פייפר שואלת אותך רוני, ''נו? איך החיים רוני?'' היא אומרת ומחבקת אותך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 16 2009, 09:18 PM
[b] [SIZE=1][color=blue][b]רוני וברנדון-
וואלה, טעיתי, סורי /=
----
ברנדון בנתיים מנסה להרים ספר שנמצא בעליית הגג, ומצליח, כנראה שהכוחות שלכם לא נעלמו.
בנתיים, פייפר שואלת אותך רוני, ''נו? איך החיים רוני?'' היא אומרת ומחבקת אותך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"בסדר אני בדיוק פתחתי מועדון שאמור להיפתח עוד שעה" אומר לה מעט נבוך "גם לך היה,לא?"
-
וואלה, טעיתי, סורי /=
----
בנתיים, פייפר שואלת אותך רוני, ''נו? איך החיים רוני?'' היא אומרת ומחבקת אותך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
קראתי גם את ההמשך הקודם.
~~~
"אני מיד יוצא " אומר להם ואתחיל לחפש את הדברים.
-
וואלה, טעיתי, סורי /=
----
" אני יורד למטה למיקרה שהוא יבואו אני יעקב אותם " אני אומר ויורד למטה
-
[b] [color=red][SIZE=1][b]ג'ק ואן דראקול-
הישיבה מסתיימת, כולם נעלמים משם, חלק הולכים וחלק נעלמים, אתה מצליח לתפוס את המקור לשיחה אך שומרי הראש שלו תופסים אותך ואומרים, ''שד כמוך לא יכול לדבר עם המקור, אתה לא במעמד הראוי!!!'' אומרים שני שדים ברמה גבוהה ותופסים אותך, הבוס שלך בא לשם כדי לסדר את העניינים אך המקור משחרר ממך את שני שומרי הראש שלו ואומר בקול נמוך ומפחיד, ''המטרה שלנו היא להרוג את המתגשמים ולשחרר את העולם מהשליטה שלהם, ואז..... לחזור לעניינו עם המכשפים, הצאצאים של המכושפות, שהיו החזקות ביותר בעולם.'' אומר המקור ועונה לך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אוקי תודה רבה על ההסבר" אגיד לו ואחרי זה אלך אל הבוס.
"אוקי אז הנה הקמעות,מה המשימה הבא?" אגיד ואושיט לו את הקמעות.
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה רואה שברנדון יורד לסלון ופיבי יורדת אחריו, ברנדון ומפייר משתגר מעליית הגג וליאו ממשיך לשבת על הכורסא ולתהות מה קורה.
''כן.. גם לי היה, אני שמחה שיצאת יפה כמו הילד שלי.'' אומרת פייפר ומחייכת אליך.[/b][/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=gray][b]ברנדון ומפייר-
אתה משתגר מעליית הגג, אתה מגיע להרים מוזרים, ומתחת להרים שדה ענק, אתה לא מבין איפה אתה, אבל אתה על ההרים.[/b][/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=orange][b]ברנדון-
אתה יורד למטה ומחכה, לפתע פיבי מגיע לסלון ואומרת לך, ''אני רוצה לבלות זמן איכות עם הנכד של הנכד של הנכד שלי.'' אומרת לך פיבי בקול חושני כהרגלה.[/b][/color][/SIZE]
המקור הולך עם השומרים שלו, ואתה הולך לבוס שלך ומביא לו את הקמעות.
''מצויין, בנתיים תחכה, מצב החירום לא מותיר הרבה ברירות וכולם מתרכזים במתגשמים, אז..בנתיים אתה חופשי.'' אומר הבוס שלך.[/b][/color][/SIZE]