-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 26 2010, 02:41 PM
[b] [b][color=blue]דראקו ~
"כן אנחנו ניכנסים , מהיום אתה חייל בארמון אייסוטר , אתה תקבל מדים , מזוודה חדשה , שוב בלי מפתח , הכל חדש כאן , אני מקווה שתהנה " הוא אומר ואתם מגיעים לכניסה ,השומר מחייך לטייסון ואתם נכנסים , הוא מוביל אותך אל המרכזייה , כמו בבית הספר רק הרבה יותר מפוארת , הארמון מעוצב בסגנון יפני עתיק אבל מאוד מאוד יוקרתי ויפה . טייסון דוחף אותך לטור , ונעלם . הגיע תורך , המזכירה שואלת
"מה ברצונך כאן ?"[/color]
[/b] [/b][/quote]
"לא יודע" אענה בבלבול. "אני דראקו ארמגדון,צאצא של ג'ק ארמגדון. וטייסון הביא אותי לכאן,הוא גם אמר לי שאני מהיום חייל בארמון אייסוטר.
-
[b]ריימונד ~
הדמות נבהלת ורצה כניראה לכיוון היציאה , אתה שומע קול של שבירת אגרטל
והדמות נעצרת פתאום , כניראה שהדמות נפלה באמצע , תצא ליראות מי הדמות .
אתה עם הנשק בידיך והטלסימן שלך זוהר .
דראקו ~
"אוקיי אז אתה חייל חדש , דראקו ארמגדון , אתה רשום עכשיו במערכת שלנו
דרך צלחה ." היא אומרת ומגישה לך שתי מזוודות ושתי מפתחות ,
מזוודה אחת היא שחורה זוהרת ואחת מזוודה אפורה מבד די פשוטה ,
על המפתח הראשון כתוב "חדר 100 קומה 3"
ועל המפתח השני רשום "אביזרים"
"הבא בתור" המזכירה צועקת.
האול ~
"אני לא אמור להיות דבוק אליך כל הזמן אבל כדאי שתיקח אותי איתך אחרת הלב שלך שוב ייצא ממקומך"
אומר קליציפר ומנמיך את חום גופו , החום שלו נעים בידך עכשיו והוא כבר לא דביק ומגעיל כמו שהיה קודם .
[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 26 2010, 05:06 PM
[b] [b]דראקו ~
"אוקיי אז אתה חייל חדש , דראקו ארמגדון , אתה רשום עכשיו במערכת שלנו
דרך צלחה ." היא אומרת ומגישה לך שתי מזוודות ושתי מפתחות ,
מזוודה אחת היא שחורה זוהרת ואחת מזוודה אפורה מבד די פשוטה ,
על המפתח הראשון כתוב "חדר 100 קומה 3"
ועל המפתח השני רשום "אביזרים"
"הבא בתור" המזכירה צועקת.[/b] [/b][/quote]
אנסה לחפש את חדר מספר 100 בקומה מס' 3,אפתח אותו עם המפתח הראשון,לאחר מכן אשב על המיטה ואניח שם את שתי המזוודות,אנסה לקחת את המפתח השני,לפתוח את המזוודות ולראות מה נפתח.
-
[b] [b]ריימונד ~
הדמות נבהלת ורצה כניראה לכיוון היציאה , אתה שומע קול של שבירת אגרטל
והדמות נעצרת פתאום , כניראה שהדמות נפלה באמצע , תצא ליראות מי הדמות .
אתה עם הנשק בידיך והטלסימן שלך זוהר .
[/b][/quote]
אני יכול לראות עכשיו את העתיד בנוסף לקריאת המחשבות?
~~~
ארוץ לשם במהירות ואראה מי זה.
-
[b] [b]
האול ~
"אני לא אמור להיות דבוק אליך כל הזמן אבל כדאי שתיקח אותי איתך אחרת הלב שלך שוב ייצא ממקומך"
אומר קליציפר ומנמיך את חום גופו , החום שלו נעים בידך עכשיו והוא כבר לא דביק ומגעיל כמו שהיה קודם .
[/b] [/b][/quote]
"אוקיי אם אתה אומר..." אמלמל.
"ואיך יכול להיות שאין לי לב ואני בכל זאת חי?, לפי דעתי זה לא ממש הגיוני, או שכן?" אשאל לפתע.
-
[b]ריימונד ~
זה מופיע במקריות אתה לא שולט בזה
-------------
אתה רץ ורואה את אמילי שוכבת על הרצפה כאשר אגרטל שבור עלי והיא עם סכין בידה !
דראקו ~
החדר המהמם מחכה לך מסודר ומאורגן , מרוהט ברהיטים מאוד יפים וריח מאוד טוב מרחף לו בחלל החדר
אתה פותח את המזודה הפשוטה עם המפתח השני , שם יש מין בגד שקשיח כמו שריון ויש לו כל מיני עיטורים וקרחונים מוזרים , אלה המדים שלך ! .[/b]
-
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 26 2010, 05:34 PM
[b] [b]ריימונד ~
זה מופיע במקריות אתה לא שולט בזה
-------------
אתה רץ ורואה את אמילי שוכבת על הרצפה כאשר אגרטל שבור עלי והיא עם סכין בידה !
[/b][/quote]
"אמילי מה לעזאזעאל התכוונת לעשות?!,ניסת להרוג אותי?למה?"אשאל את אמילי בכעס ואחכה לתשובות.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 26 2010, 05:34 PM
[b] דראקו ~
החדר המהמם מחכה לך מסודר ומאורגן , מרוהט ברהיטים מאוד יפים וריח מאוד טוב מרחף לו בחלל החדר
אתה פותח את המזודה הפשוטה עם המפתח השני , שם יש מין בגד שקשיח כמו שריון ויש לו כל מיני עיטורים וקרחונים מוזרים , אלה המדים שלך ! .[/b] [/b][/quote]
"ואו איזה חדר מדהים!" אגיד בפליאה כשאלבש את המדים שלי.
"חבל שהבנות לא כאן לראות את זה." אגיד באכזבה.
-
[b]ריימונד ~
"מה פיתאום" היא אומרת ותחילה לגמגם
"זה לא אני זה הפללה אני נישבעת !!" היא אומרת וניראית חשודה ..
דראקו ~
השעה היא בידיוק בוקר , לפני שעה זרחה לה השמש
אתה לא יודע מה התוכנית שלך היום ומה בכלל הולך שם בבית הספר .
אתה יודע לפי הסיפורים על הנוקים , נוק A נוק B ונוק C , והסודייים נוקD
אבל אתה לא חושב שזה עדיין רלוונטי להיום .
האול ~
מצטער לא ראיתי
------------
"בגלל שאתה אדם מיוחד האול" קליציפר אומר ואתה רואה שהשעה כבר 8 , התחיל יום הלימודים שלך .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 26 2010, 06:14 PM
[b] [b]ריימונד ~
"מה פיתאום" היא אומרת ותחילה לגמגם
"זה לא אני זה הפללה אני נישבעת !!" היא אומרת וניראית חשודה ..b] [/b][/quote]
"למה את רוצה להרוג אותי?" אשאל אותה בזמן שאני יודע שאני לא אקבל תשובה אמיתית.
אניח את הטפרים על גרונה ואומר לה "דברי" בזמן שאני מחכה לתשובה.
-
[b] [b]
האול ~
מצטער לא ראיתי
------------
"בגלל שאתה אדם מיוחד האול" קליציפר אומר ואתה רואה שהשעה כבר 8 , התחיל יום הלימודים שלך .[/b] [/b][/quote]
"מיוחד מה..." אהרהר בדבריו ואלך אל השיעור הראשון שלי בעודי חושב על דברי קליציפר.
"תשתדל שלא להפריע לי" ארטן בו בעודי הולך לשיעור.
-
[b]האול ~
"אתה יודע שאני דפוק ואתה דפוק ?" הוא שואל בדרך
ואתה לא מבין מה קרה לו
"הרי אני מיועד להיות טלסימן !! תחשוף את הטסלימן שלך ואני יאכל את הטלסימן שלך
ואז אני יהיה הטסלימן החדש שלך , ככה אני יוכל להיעלם שלא תרצה בי" הוא אומר .
ריימונד ~
"אני לא רציתי להרוג אותך זה מתוך שינה אני לא יודעת מה קרה לי"
אמילי אומרת ומתחילה כולה להזיע בעודה גם מגמגמת וממעיטה בהסברים
מספקת לך רק תשובות קצרות וחשודות .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 26 2010, 08:10 PM
[b] ריימונד ~
"אני לא רציתי להרוג אותך זה מתוך שינה אני לא יודעת מה קרה לי"
אמילי אומרת ומתחילה כולה להזיע בעודה גם מגמגמת וממעיטה בהסברים
מספקת לך רק תשובות קצרות וחשודות .[/b] [/b][/quote]
אקרא את המחשבות שלה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 26 2010, 08:10 PM
[b] [b]האול ~
"אתה יודע שאני דפוק ואתה דפוק ?" הוא שואל בדרך
ואתה לא מבין מה קרה לו
"הרי אני מיועד להיות טלסימן !! תחשוף את הטסלימן שלך ואני יאכל את הטלסימן שלך
ואז אני יהיה הטסלימן החדש שלך , ככה אני יוכל להיעלם שלא תרצה בי" הוא אומר .
[/b] [/b][/quote]
"וואו זה הרעיון הכי חכם שהעלת עד עכשיו" אומר בלעג ואחשוף את הטליסמן שלי ואז אתן לו לבלוע אותו.
-
[b]האול ~
אתה חושף את הכדור הוורוד של הטלסימן , קליציפר מהר קופץ עליו וזולל אותו ,
פתאום קליציפר התחיל להתעופף ואמר "תודה רבה האול , אני מבטיח שאתה תהיה מרוצה ממני
זאת תופעה נדירה להשיג טלסימן שהוא גם חיית המחמד שלך , לא אוכל לשנות צורה אבל כוח האופל שלך יהיה חם ועצום כמו כוח האש שלי , כי אני הרי שד האש , אם תצליח לאמן אותי כמו שצריך אוכל גם לפעמים להוציא כדורי אש במהלך הקרב ,אבל זה ייקח לך קצת זמן" קליציפר אומר ואתה נכנס לשיעור שלך ,השיעור הראשון שלך הוא על כוחות העורב , אתה נכנס ורואה שהשיעור התחיל והמורה מתחיל להסביר על התחושות שאפשר להרגיש בעת ההפיכה לעורב "רגע לפני שאני ממשיך , מישהו חווה פעם הפיכה לעורב ?" הוא שואל.
ריימונד ~
"לא ידעתי שהוא עד כדי כך חזק , למזלי הוא לא יכול לקרוא את מחשבותיי , עכשיו רק אצטרך להגיע אל חלק החרסינה" היא חושבת במחשבותיה ואתה רואה את אצבעותיה מנסות להגיע אל חלקי האגרטל השבור בעודך דורך על ידיה , היא מתחילה להזיע ולא מדברת כלל . לפתע גם הטלסימן שלה נחשף ואתה רואה שהיא מנסה להגיע עם הטפרים שלה אל חלקי האגרטל , היא שיקרה לך , היא לא אמרה לך שיש לה טפרים .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 27 2010, 05:01 PM
[b] [b]האול ~
אתה חושף את הכדור הוורוד של הטלסימן , קליציפר מהר קופץ עליו וזולל אותו ,
פתאום קליציפר התחיל להתעופף ואמר "תודה רבה האול , אני מבטיח שאתה תהיה מרוצה ממני
זאת תופעה נדירה להשיג טלסימן שהוא גם חיית המחמד שלך , לא אוכל לשנות צורה אבל כוח האופל שלך יהיה חם ועצום כמו כוח האש שלי , כי אני הרי שד האש , אם תצליח לאמן אותי כמו שצריך אוכל גם לפעמים להוציא כדורי אש במהלך הקרב ,אבל זה ייקח לך קצת זמן" קליציפר אומר ואתה נכנס לשיעור שלך ,השיעור הראשון שלך הוא על כוחות העורב , אתה נכנס ורואה שהשיעור התחיל והמורה מתחיל להסביר על התחושות שאפשר להרגיש בעת ההפיכה לעורב "רגע לפני שאני ממשיך , מישהו חווה פעם הפיכה לעורב ?" הוא שואל.
[/b] [/b][/quote]
אני מרים את ידי אל למעלה בעודי מורצה מדברי קליציפר.
"כן, לי זה קרה, בדיוק אתמול. זאת הייתה תחושה מוזרה כאילו משהו אפל התחיל להשתלט עליי ובכלל לא הרגשתי את עצמי, לא הייתה לי מודעות לדברים שאני עושה ובקושי הצלחתי לשלוט על מעשיי" החל לדבר.
"בנוסף לזאת ראיתי נקודות שחורות על ידיי וגופי" אסיים.
-
[b] [b]דראקו ~
השעה היא בידיוק בוקר , לפני שעה זרחה לה השמש
אתה לא יודע מה התוכנית שלך היום ומה בכלל הולך שם בבית הספר .
אתה יודע לפי הסיפורים על הנוקים , נוק A נוק B ונוק C , והסודייים נוקD
אבל אתה לא חושב שזה עדיין רלוונטי להיום.[/b] [/b][/quote]
אלך שוב אל המזכירות, "סליחה זה שוב אני דראקו,אין לי מושג מה מערכת הלימודים שלי. האם תוכלי לעזור לי עם זה?" אשאל את המזכירה.
-
[b]דראקו ~
"אתה חדש ואתה מתחיל כמו כולם בנוקלסים , יש לך אימון כל יום בשעה 10:00 בבוקר "
המזכירה אומרת .
האול ~
המאמן מסתכל עליך ואומר "כל הכבוד האול , אתה עברת את השלב הראשון מתוך ארבעת השלבים בהפיכה לעורב , בואו נצפה בסרט שמתעד את כל ארבעת השלבים " אומר המאמן ושולף מסך פלזמה מרחף
אתם צופים עכשיו בסרט , אתה רואה אדם רגיל ופתאום הוא מרגיש בכאבים עזים בכל הגוף , נקודות שחורות מופיעות על גופו והאוזניים שלו נדבקות לראשו , המאמן עוצר את הסרט ואומר "זה השלב הראשון אותו האול חווה" וממשיך את הסרט , בשלב השני הנקודות נבלטות ונעשות כמו דוקרנים , האוזניים הופכות לשחורות ומהידיים יוצאות ציפורניים דוקרניות , בנוסף הידיים נהייות דקות והרגליים שמנות יותר ,
אחר כך בשלב השלישי מתחילות לצמוח נוצות על כל הגוף , יש חלקים אחדים כמו הבטן והפנים שעליהם עדיין אין נוצות , עדיין אין מקור אבל יש כנפיים שמחוברות ליידיים , הידיים עדיין לו הפכו לכנפיים שלמות והשלב השלישי הוא שלב מאוד נחמד בו אפשר לשלוט גם ביידיים וגם לעוף , הרגליים כבר הפכו לרגלי עורב והגודל של האדם לא השתנה כלל וכלל . בשלב הרביעי הנוצות מתעבות הידיים נעלמות ונשארות רק כנפיים , הפה הופך למקור והעינים הופכות לאדומות , הסרט נצער "עם זאת , מהשלב השלישי ואלך , האדם שולט על גופו ויש רק כמה שניות שהוא לא שולט עליהם שזה בשלב הראשון והשני שהם שלבים מהירים מאוד , בכל השלבים האדם מתחזק יותר ויותר , כוחות האופל שלו מתעצמים בהרבה ." אומר המאמן ומצפה לתגובות על הסרט .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 28 2010, 06:03 PM
[b] [b]דראקו ~
"אתה חדש ואתה מתחיל כמו כולם בנוקלסים , יש לך אימון כל יום בשעה 10:00 בבוקר "
המזכירה אומרת .[/b] [/b][/quote]
"מה השעה?" אשאל אותה. 'כנראה שמערכת הנוקלסים וכו' לא השתנתה,מעניין מאוד' אחשוב לעצמי בזמן שאני מחכה לתשובה ממנה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 27 2010, 05:01 PM
[b] ריימונד ~
"לא ידעתי שהוא עד כדי כך חזק , למזלי הוא לא יכול לקרוא את מחשבותיי , עכשיו רק אצטרך להגיע אל חלק החרסינה" היא חושבת במחשבותיה ואתה רואה את אצבעותיה מנסות להגיע אל חלקי האגרטל השבור בעודך דורך על ידיה , היא מתחילה להזיע ולא מדברת כלל . לפתע גם הטלסימן שלה נחשף ואתה רואה שהיא מנסה להגיע עם הטפרים שלה אל חלקי האגרטל , היא שיקרה לך , היא לא אמרה לך שיש לה טפרים . [/b][/quote]
אשבור את החלק שהיא מתקרבת אליו בעזרת הרגל ואז אדרך על טפריה.
"עם את לא מסבירה לי מה קורה פה אתה לא תיצאי מזה בחיים!" אומר לה כשאני מחכה לתשובות.
אשים את היד שלי (עם הטפרים) על הגרון שלה.
"על תנסי להתחכם,תזוזה אחת לא במקום ואני אהרוג אותך!" אומר בכעס.
בנתיים אמשיך לקרוא לה את המחשבות.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 25 2010, 06:13 PM
[b]
ג'ין ~
אני מצטער אבל אין לי זמן להכין לך לוגו יש לי מלא מבחנים ועבודות
-------------
אתה יוצא מהחדר לאחר שנעלת אותו , מסתובב לך בארמון ורואה שהוא קצת ריק
פתאום תופס אותך שומר ומרים אותך אליו "היי ילד !! איפה המדים שלך ולמה אתה לא באימון עכשיו ?
מי אתה ?!?!?!? " שואל השומר ומבקש הסברים .
[/b][/quote]
"תירגע בן אדם" אגיד לו במהירות "תשמע אני נרשמתי לא מזמן ואני לא קיבלתי כלום ואני לא מכיר את הארמון ואת המבנה שלו ואשמח לעזרה בנושא" אגיד לו בישירות
-
[b]ריימונד ~
היא מתעטשת , ואז משחקת עצמה כמתעלפת , אך היא לא איבדה את הכרתה ,
מכיוון שאתה קורא את המחשבות שלה , שאומרת 'אני מתה , אני מתה ,
טסמין לא תהיה מרוצה מזה'
ג'ין ~
"למה לא אמרת בחור" אומר השומר ומחייך אליך , מיד הוא לוקח אותך למרכזייה , הוא שם אותך הראשון בתור ואומר "תרשמי אותו , זהו ג'ין שנשלח ע"י סטנלי , תבייאי לו את הציוד שלו" אומר השומר למזכירה ומיד המזכירה מהנהנת בראשה ומביאה לך שתי מזוודות ומפתח . השומר מחייך "את המפתח לחדר קיבלת כבר קודם , עכשיו זהו מפתח לאחת מן המזוודות הללו , כנס לחדר שלך , מערכת השעות תהיה בתוך המזוודה בנוסף לציוד האחר והרנדומלי שתקבל"
דראקו ~
"השעה היא 8:00 יקירי , תוכל לעשות מה שרק תרצה כאן עד שתגיע שעת האימון שלך "[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Mar 1 2010, 05:21 PM
[b] ג'ין ~
"למה לא אמרת בחור" אומר השומר ומחייך אליך , מיד הוא לוקח אותך למרכזייה , הוא שם אותך הראשון בתור ואומר "תרשמי אותו , זהו ג'ין שנשלח ע"י סטנלי , תבייאי לו את הציוד שלו" אומר השומר למזכירה ומיד המזכירה מהנהנת בראשה ומביאה לך שתי מזוודות ומפתח . השומר מחייך "את המפתח לחדר קיבלת כבר קודם , עכשיו זהו מפתח לאחת מן המזוודות הללו , כנס לחדר שלך , מערכת השעות תהיה בתוך המזוודה בנוסף לציוד האחר והרנדומלי שתקבל"
[/b][/quote]
"תודה" אגיד לשומר ואלך לחדר שלי אפתח את החדר ואנסה לפתוח את שתי המזוודות עם המפתח שהביאו כדי לראות מה יש בתוך המזוודות
-
[b] [b]דראקו ~
"השעה היא 8:00 יקירי , תוכל לעשות מה שרק תרצה כאן עד שתגיע שעת האימון שלך "[/b] [/b][/quote]
"ובכן מה אפשר לעשות פה במשך שעתיים? אני חדש פה ואין לי מושג" אשאל אותה בבלבול.
-
[b]דראקו ~
"תוכל ללכת לאכול אם עוד לא הספקת"
אומרת המזכירה
ג'ין ~
אתה מצליח לפתוח את המזוודה האפורה , יש בה מערכת שעות ובגדים חדשים שניראים
כמו שריון עם כל מיני שיניים וקוצים שחורים ואדומים ,
המערכת היא על פתק קטן , עליו כתוב
"כל יום בשעה 10:00 אימון .
בשעה 9:00
בשעה 14:00 ארוחת צהריים ."
[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Mar 1 2010, 09:11 PM
[b]
ג'ין ~
אתה מצליח לפתוח את המזוודה האפורה , יש בה מערכת שעות ובגדים חדשים שניראים
כמו שריון עם כל מיני שיניים וקוצים שחורים ואדומים ,
המערכת היא על פתק קטן , עליו כתוב
"כל יום בשעה 10:00 אימון .
בשעה 9:00
בשעה 14:00 ארוחת צהריים ."
[/b] [/b][/quote]
רועי למה אי אפשר לשלוח לך הודעות פרטיות? אני רוצה להגיד לך מה אני חושב על הלוגו
אני לובש את הבגדים שלי ונועל את החדר והולך לשאול מישהו מה השעה
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 28 2010, 06:03 PM
[b] [b]
האול ~
המאמן מסתכל עליך ואומר "כל הכבוד האול , אתה עברת את השלב הראשון מתוך ארבעת השלבים בהפיכה לעורב , בואו נצפה בסרט שמתעד את כל ארבעת השלבים " אומר המאמן ושולף מסך פלזמה מרחף
אתם צופים עכשיו בסרט , אתה רואה אדם רגיל ופתאום הוא מרגיש בכאבים עזים בכל הגוף , נקודות שחורות מופיעות על גופו והאוזניים שלו נדבקות לראשו , המאמן עוצר את הסרט ואומר "זה השלב הראשון אותו האול חווה" וממשיך את הסרט , בשלב השני הנקודות נבלטות ונעשות כמו דוקרנים , האוזניים הופכות לשחורות ומהידיים יוצאות ציפורניים דוקרניות , בנוסף הידיים נהייות דקות והרגליים שמנות יותר ,
אחר כך בשלב השלישי מתחילות לצמוח נוצות על כל הגוף , יש חלקים אחדים כמו הבטן והפנים שעליהם עדיין אין נוצות , עדיין אין מקור אבל יש כנפיים שמחוברות ליידיים , הידיים עדיין לו הפכו לכנפיים שלמות והשלב השלישי הוא שלב מאוד נחמד בו אפשר לשלוט גם ביידיים וגם לעוף , הרגליים כבר הפכו לרגלי עורב והגודל של האדם לא השתנה כלל וכלל . בשלב הרביעי הנוצות מתעבות הידיים נעלמות ונשארות רק כנפיים , הפה הופך למקור והעינים הופכות לאדומות , הסרט נצער "עם זאת , מהשלב השלישי ואלך , האדם שולט על גופו ויש רק כמה שניות שהוא לא שולט עליהם שזה בשלב הראשון והשני שהם שלבים מהירים מאוד , בכל השלבים האדם מתחזק יותר ויותר , כוחות האופל שלו מתעצמים בהרבה ." אומר המאמן ומצפה לתגובות על הסרט .[/b] [/b][/quote]
"וואו מגניב במיוחד" אמלמל לעצמי.
"לי יש שאלה" אקרא.
"מתי נוכל לשלוט בכל ארבעת השלבים של העורב?" אשאל את המורה לפתע.
-
[b]האול ~
"אדבר איתך על זה בסוף השיעור"
אומר המאמן ושואל אם תרצו להילחם אחד נגד השני בשביל ללמוד איך לשלוט על השלב הראשון .
ג'ין ~
תנסה שוב
---
יש לך שעון בחדר , השעה היא 8:00 .
[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Mar 1 2010, 09:11 PM
[b] [b]דראקו ~
"תוכל ללכת לאכול אם עוד לא הספקת"
אומרת המזכירה
[/b] [/b][/quote]
"אוכל? עכשיו את מדברת! אבל היכן חדר האוכל? אני ממש רעב ולא הספקתי לאכול.." אסתכל עליה במעט עצב.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Mar 1 2010, 09:50 PM
[b] [b]האול ~
"אדבר איתך על זה בסוף השיעור"
אומר המאמן ושואל אם תרצו להילחם אחד נגד השני בשביל ללמוד איך לשלוט על השלב הראשון .
[/b] [/b][/quote]
"אוקיי" אהנהן בחיוב ובחיוך.
"אני רוצה להילחם!" אקרא לפתע כשכולי נחוש ואחכה לראות מי 'יעז' להתמודד מולי בקרב אחד על אחד.
-
[b]האול ~
אני צריך לדבר איתך , תיקח את האייסיקיו שלי או את המסנג'ר ממני בפרטי ,
זה חשוב
--------------
אתה אומר שאתה רוצה להילחם וכך גם כולם , המאמן מציג את מי שתילחמו נגדו ומיד כולם
אומרים שהם לא רוצים להילחם מולו , חוץ ממך , זה אותו אדם איתו ניפגשת אתמול בלילה שהרג במו ידיו שלושה אנשים במכה , גם הוא עורב . אתה מכיר אותו , ואתה היחיד שתילחם נגדו
"האול , אתה בטוח שתרצה להילחם נגדו ?" שואל המאמן .
דראקו ~
"בידיוק שם" היא מצביעה לחדר שניראה מאחוריך , הדלת בידיוק נפתחה והחדר אוכל ניראה כמו מסעדה
ענקית !
"נחש מה ידידי ? הכל בחינם !" היא מוסיפה .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Mar 1 2010, 09:50 PM
[b]
ג'ין ~
תנסה שוב
---
יש לך שעון בחדר , השעה היא 8:00 .
[/b] [/b][/quote]
אני יוצא מחדר ומטייל ומחפש תלמיים כמוני בארמון
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Mar 2 2010, 04:41 PM
[b] [b]דראקו ~
"בידיוק שם" היא מצביעה לחדר שניראה מאחוריך , הדלת בידיוק נפתחה והחדר אוכל ניראה כמו מסעדה
ענקית !
"נחש מה ידידי ? הכל בחינם !" היא מוסיפה .[/b] [/b][/quote]
"חינם?! יואו איזה קטע!!" אגיד וארוץ לי אל תוך המסעדה. "תודה" אגיד לה ואכנס אל המסעדה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Mar 2 2010, 04:41 PM
[b] [b]האול ~
אני צריך לדבר איתך , תיקח את האייסיקיו שלי או את המסנג'ר ממני בפרטי ,
זה חשוב
--------------
אתה אומר שאתה רוצה להילחם וכך גם כולם , המאמן מציג את מי שתילחמו נגדו ומיד כולם
אומרים שהם לא רוצים להילחם מולו , חוץ ממך , זה אותו אדם איתו ניפגשת אתמול בלילה שהרג במו ידיו שלושה אנשים במכה , גם הוא עורב . אתה מכיר אותו , ואתה היחיד שתילחם נגדו
"האול , אתה בטוח שתרצה להילחם נגדו ?" שואל המאמן .
[/b] [/b][/quote]
"תשמע הוא חזק מאוד המאמן.." אמלמל.
"אך גם לי יש כמה קליצפרים... זאת אומרת הפתעות בשרוול" אתקן עצמי מיד בחיוך.
"אם כך בוא נילחם!" אקרא לעברו.
-
[b]האול ~
הבחור עם הגלימה השחורה ומכסה הפנים השחור מוריד את הגלימה
מכנסה הפנים הוא כמו בנדנה שלבושה על הפה והסנטר , בצבע אפור .
בגדים אדומים עם מסגרת שחורה וכמה עיטורים שחורים , סמל של עורב על גבו ודוקרנים בצמיד שלו .
ובנעליים האדומות שלו , הוא שולף את הטלסימן שלו , טלסימן אדום שניראה כמו להבה , וכמה חתיכות קטנות של עץ שרוף ניראות מרחפות יחד עם הטלסימן . טפרים משודרגים (מס' 30) מופיעים לו על הידיים , ניראה שיהיה קרב מעניין , מיד אתה מוציא את הטלסימן שלך , ומשום מה הוא ניראה בידיוק כמו הטלסימן שלו , זה לא ניראה כמו קליציפר אבל פתאום עיניים מופיעות על הטלסימן והן קורצות לך , מיד אחר-כך העיניים נעלמות , והטפרים מופיעים לך על הידיים "לא יאמן" אומר הבחור , "חשבתי שאני היחיד שאוחז בטלסימן האש" הוא מוסיף .
דראקו ~
אתה נכנס למסעדה המעלפת ומיד המלצר אומר לך לתפוס מקום ולקרוא לו
אתה רואה כמה בנות יושבות ואחת מהן אמרה משהו בזמן שהסתכלה עליך
ומיד כולן התסכלו עליך , זאת שדיברה עליך היא בלונדינית עם עיניים חומות ופנים חלקות .
אישה מאוד יפה וגוף יפה עוד יותר 3>
ג'ין ~
ילדים כמוך אין כ"כ בטירה הזאת
אבל יש עוד הרבה ילדים מיוחדים , אתה רואה כמו בנות יושבות בצד ומצחקקות
אתה רואה שני בנים שניראים דווקא די טוב מדברים ביחד ליד חדר האימונים .[/b]
-
[b] ריימונד ~
היא מתעטשת , ואז משחקת עצמה כמתעלפת , אך היא לא איבדה את הכרתה ,
מכיוון שאתה קורא את המחשבות שלה , שאומרת 'אני מתה , אני מתה ,
טסמין לא תהיה מרוצה מזה'
[/b][/quote]
אמשיך לקרוא את מחשבותיה במטרה לגלות משהו בנוגע לטסמין הזו.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Mar 2 2010, 06:56 PM
[b] [b]האול ~
הבחור עם הגלימה השחורה ומכסה הפנים השחור מוריד את הגלימה
מכנסה הפנים הוא כמו בנדנה שלבושה על הפה והסנטר , בצבע אפור .
בגדים אדומים עם מסגרת שחורה וכמה עיטורים שחורים , סמל של עורב על גבו ודוקרנים בצמיד שלו .
ובנעליים האדומות שלו , הוא שולף את הטלסימן שלו , טלסימן אדום שניראה כמו להבה , וכמה חתיכות קטנות של עץ שרוף ניראות מרחפות יחד עם הטלסימן . טפרים משודרגים (מס' 30) מופיעים לו על הידיים , ניראה שיהיה קרב מעניין , מיד אתה מוציא את הטלסימן שלך , ומשום מה הוא ניראה בידיוק כמו הטלסימן שלו , זה לא ניראה כמו קליציפר אבל פתאום עיניים מופיעות על הטלסימן והן קורצות לך , מיד אחר-כך העיניים נעלמות , והטפרים מופיעים לך על הידיים "לא יאמן" אומר הבחור , "חשבתי שאני היחיד שאוחז בטלסימן האש" הוא מוסיף .
[/b] [/b][/quote]
"טליסמן אש?, על מה אתה מדבר?" אעשה עצמי תמים מכיוון שאני רוצה לשמור את ההפתעה הזאת לסוף.
"תשתדל שלא להיחשף קליץ" אלחש לעברו.
"קדימה בוא נתחיל!" אקרא ואסתער עליו בשילוב מכת דם ומכה כבדה.
-
[b] ג'ין ~
ילדים כמוך אין כ"כ בטירה הזאת
אבל יש עוד הרבה ילדים מיוחדים , אתה רואה כמו בנות יושבות בצד ומצחקקות
אתה רואה שני בנים שניראים דווקא די טוב מדברים ביחד ליד חדר האימונים .[/b] [/b][/quote]
אלך אל הבנים ואגיד "היי אני ג'ין אני חדש פה" אגיד להם ואחכה שיענו
-
[b] [b]
דראקו ~
אתה נכנס למסעדה המעלפת ומיד המלצר אומר לך לתפוס מקום ולקרוא לו
אתה רואה כמה בנות יושבות ואחת מהן אמרה משהו בזמן שהסתכלה עליך
ומיד כולן התסכלו עליך , זאת שדיברה עליך היא בלונדינית עם עיניים חומות ופנים חלקות .
אישה מאוד יפה וגוף יפה עוד יותר 3>.[/b] [/b][/quote]
"שלום לכן בנות,אני דראקו ארמגדון,אני צאצא של ג'ק ארמגדון שהביס את ג'רוד מה שלומכן?" אגיד בזמן שאזמין אוכל.