[color=red][SIZE=3]סטיב ואריאל[/color]-"כן!" הוא אומר. "איך ידעת?"[/SIZE]
Printable View
[color=red][SIZE=3]סטיב ואריאל[/color]-"כן!" הוא אומר. "איך ידעת?"[/SIZE]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 12 2010, 09:53 PM
[b] [color=red][SIZE=3]סטיב ואריאל[/color]-"כן!" הוא אומר. "איך ידעת?"[/SIZE] [/b][/quote]
"ליסה, יש לנו פה עסק עם משהו גדול מאוד, יכול להיות שמדובר בכוח על טבעי" אלחש לה ואנסה שלא להדאיג את ריי.
"תקשיב דקה, שמת לב למשהו מוזר אצל הבחור כמו כנפיים או בליטות מוזרות?" אשאלו.
[color=red][SIZE=3]סטיב ואריאל[/color]-עכשיו ריי מסתכל עליך (אריאל) כאילו הוא לא סומך עליך. "אתה מנסה להוציא אותי משוגע? אני אומר לך, היה שם בנאדם! ולא כנפיים ולא בטיח"[/SIZE]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 13 2010, 08:20 AM
[b] [color=red][SIZE=3]סטיב ואריאל[/color]-עכשיו ריי מסתכל עליך (אריאל) כאילו הוא לא סומך עליך. "אתה מנסה להוציא אותי משוגע? אני אומר לך, היה שם בנאדם! ולא כנפיים ולא בטיח"[/SIZE] [/b][/quote]
"למה משוגע?" אשאלו, ישנם דברים גדולים שאף אחד מכם אינו יודע.
אומר להם.
"אתה רוצה הוכחה?" אשאלו.
לאחר מכן אוריד את חולצתי ואתרכז בחוזקה רבה, אחזיר את הכנפיים.
[color=red][SIZE=3]אריאל וסטיב-[/color] כולם נראים מאוד מופתעים, כשאריאל מוריד את החולצה שלו, מגבו יוצאות שתי בליטות לבנות שגודלות בקצת אדיר, עד שהן מקבלות צורה. אלה כנפיים באורך שתי מטר כל אחת. ליסה רצה לנעול את הכניסה. השאר עדיין המומים. *נחכה שסטיב יגיב*[/SIZE]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 13 2010, 06:10 PM
[b] [color=red][SIZE=3]אריאל וסטיב-[/color] כולם נראים מאוד מופתעים, כשאריאל מוריד את החולצה שלו, מגבו יוצאות שתי בליטות לבנות שגודלות בקצת אדיר, עד שהן מקבלות צורה. אלה כנפיים באורך שתי מטר כל אחת. ליסה רצה לנעול את הכניסה. השאר עדיין המומים. *נחכה שסטיב יגיב*[/SIZE] [/b][/quote]
רועי לא יגיב הוא בטיול לפי מה שאני יודע XD
~~
"שיהיה" אומר באדישות כאילו לא צמחו לי כנפיים כלל וכלל.
"עכשיו אתה מאמין?" אשאל את ריי.
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 11 2010, 05:23 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה ממשש את החולצה ורואה שיורד לך דם בגב.[/color] [/b][/quote]
"בטח מנפילה" אומר לעצמי והמשיך בדרכי
[color=red]סטיב ואריאל- אין מה לעשות, נחכה שרועי יחזור ><[/color]
[color=gray]מייקל- אתה מתחיל ללכת, אבל פתאום אתה לא יודע.. לאן אתה אמור ללכת? איפה תהיה בטוח?[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 04:19 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה מתחיל ללכת, אבל פתאום אתה לא יודע.. לאן אתה אמור ללכת? איפה תהיה בטוח?[/color] [/b][/quote]
"בשכונות המשטרה אף פעם לא מגיע לשם "אומר והתחיל ללכת לשכונה ענייה.
[color=gray]מייקל- אתה הולך לך אל אחת משכונות העוני הגדולות של ניו יורק. השעה מאוחרת. בין הפחונים והקרטונים חיים עשרות חסרי בית. שחורים רבים מסתובבים בשכונה הזאת, אבל הם לא טורחים להטריד אותך. בצמתים עומדות זונות שמנסות לפתות לקוחות פוטנציאלים.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 04:27 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה הולך לך אל אחת משכונות העוני הגדולות של ניו יורק. השעה מאוחרת. בין הפחונים והקרטונים חיים עשרות חסרי בית. שחורים רבים מסתובבים בשכונה הזאת, אבל הם לא טורחים להטריד אותך. בצמתים עומדות זונות שמנסות לפתות לקוחות פוטנציאלים.[/color] [/b][/quote]
"טוב לחזור לילדות" אומר והחפש סימטה חשוכה .
[color=gray]מייקל- המקום המוזנח והמלוכלך היה נראה לכל אדם אחר נורא, אבל אתה רגיל מהילדות, ומחפש סימטה. מצאת לך סמטה קטנה. יש שם קרטון שנראה ריק. אחד ההומלסים בסמטה אומר שזה לא שייך לאף אחד, אז אתה לוקח אותו ומכין לך מיטה. הכאבים בגב רק מתחזקים.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 04:35 PM
[b] [color=gray]מייקל- המקום המוזנח והמלוכלך היה נראה לכל אדם אחר נורא, אבל אתה רגיל מהילדות, ומחפש סימטה. מצאת לך סמטה קטנה. יש שם קרטון שנראה ריק. אחד ההומלסים בסמטה אומר שזה לא שייך לאף אחד, אז אתה לוקח אותו ומכין לך מיטה. הכאבים בגב רק מתחזקים.[/color] [/b][/quote]
"כוס אחתוק "אומר והסתכל מה יש לי בגב .
[color=gray]מייקל- אתה מסתכל ורואה שני חתכים מאוד ארוכים ודקים בגב שלך, מהם יוצא מעין חומר לבן.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 04:41 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה מסתכל ורואה שני חתכים מאוד ארוכים ודקים בגב שלך, מהם יוצא מעין חומר לבן.[/color] [/b][/quote]
"מה זה ?"אשאל את עצמי והגע בזה.
[color=gray]מייקל- הנגיעה בפצע העמוק כואבת מאוד. החומר הלבן הוא רך, אבל נוקשה... כמו נייר או נוצה.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 04:54 PM
[b] [color=gray]מייקל- הנגיעה בפצע העמוק כואבת מאוד. החומר הלבן הוא רך, אבל נוקשה... כמו נייר או נוצה.[/color] [/b][/quote]
"בטח מהנפילה נשארו עליי כמה נוצות "אומר לעצמי .
"הא נכון אני צריך לשרוף את הדף הזה ."אחשוב לעצמי ואחפש אש באזור .
[color=gray]מייקל- ההומלסים שאיתך מילו מכלית בניירות והדליקו אש כדי לחמם את עצמם. אתה משליך את הנייר למדורה. הם מסתכלים עליך בעניין, כנראה בגלל שאתה חדש. אבל אף אחד לא ניגש לדבר איתך. בשלב מסויים כל אחד מהם הולך לפינה שלו לישון[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 05:02 PM
[b] [color=gray]מייקל- ההומלסים שאיתך מילו מכלית בניירות והדליקו אש כדי לחמם את עצמם. אתה משליך את הנייר למדורה. הם מסתכלים עליך בעניין, כנראה בגלל שאתה חדש. אבל אף אחד לא ניגש לדבר איתך. בשלב מסויים כל אחד מהם הולך לפינה שלו לישון[/color] [/b][/quote]
"טוב מה מיוחד בזה ?"אחשוב לעצמי.
"לא משנה "אומר בשקט והלך לישון .
[color=gray]מייקל- אתה נרדם מהר מאוד. אבל אתה בקושי עצמת את העיניים, וכבר אתה שומע צעקות סביבך. אתה מתעורר ורואה שהקרטון שלך קרוע לגזרים, וכל חסרי הבית נועצים בך מבטים, מצביעים עליך וצועקים.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 05:10 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה נרדם מהר מאוד. אבל אתה בקושי עצמת את העיניים, וכבר אתה שומע צעקות סביבך. אתה מתעורר ורואה שהקרטון שלך קרוע לגזרים, וכל חסרי הבית נועצים בך מבטים, מצביעים עליך וצועקים.[/color] [/b][/quote]
"מה קרה ?"אשאל אותם בזמן שאני קם .
[color=gray]מייקל- כולם ממשיכים להצביע ולצעוק, אתה מתרומם (לא מתרומם כזה) ומסתכל לכיוון הגב שלך, ורואה משהו גדול מאוד ולבן, שיוצא ממנו. אתה נוגע בזה, נוצות מחוברות וחזקות.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 05:16 PM
[b] [color=gray]מייקל- כולם ממשיכים להצביע ולצעוק, אתה מתרומם (לא מתרומם כזה) ומסתכל לכיוון הגב שלך, ורואה משהו גדול מאוד ולבן, שיוצא ממנו. אתה נוגע בזה, נוצות מחוברות וחזקות.[/color] [/b][/quote]
אתה מתרומם :angry:
------
מה לעזאזל ?"אשאל והברח משם .
[color=gray]מייקל-
אמרתי לא מתרומם כזה....
------------------------
אתה מרגיש את הדבר הלא מזוהה כחלק מהגוף שלך, כאילו יצאו לך שתי זרועות חדשות מהגב, רק שהן גדולות ונוצתיות. "הוא תרנגול!" צועק אחד מהם "אנשי הציפורים הגיעו!!!! צועק חסר בית שיכור ומתחיל לרוץ משם. השאר עדיין בוהים בך בזמן שאתה רץ משם[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 05:55 PM
[b] [color=gray]מייקל-
אמרתי לא מתרומם כזה....
------------------------
אתה מרגיש את הדבר הלא מזוהה כחלק מהגוף שלך, כאילו יצאו לך שתי זרועות חדשות מהגב, רק שהן גדולות ונוצתיות. "הוא תרנגול!" צועק אחד מהם "אנשי הציפורים הגיעו!!!! צועק חסר בית שיכור ומתחיל לרוץ משם. השאר עדיין בוהים בך בזמן שאתה רץ משם[/color] [/b][/quote]
אבל התכוונת לזה >:
-----
"קול אני תרנגול" אומר.
"אז זה כנפיים הא ?"אחשוב לעצמי.
[color=gray]מייקל- כרגע אתה נראה כך:
[url=http://tektek.org/avatar/36124098][img]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d14/1117/e46a449.png[/img][/url]
הכנפיים שלך נראות כמו הכנפיים של הבחורה ההיא... זאת שסטן הרג אתמול...[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 06:07 PM
[b] [color=gray]מייקל- כרגע אתה נראה כך:
[url=http://tektek.org/avatar/36124098][img]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d14/1117/e46a449.png[/img][/url]
הכנפיים שלך נראות כמו הכנפיים של הבחורה ההיא... זאת שסטן הרג אתמול...[/color] [/b][/quote]
אז עכשיו אני כושי עם כנפיים גזעי :o
---------
"מעניין עם אני גם יכול לעוף" אומר לעצמי ואנסה לשלוט בכנפיים
[color=gray]מייקל- אתה מרגיש את הכנפיים בגב שלך, ומצליח לנופף בהן. למרות שאתה מאוד מתאמץ, אתה מצליח להרים את עצמך מהקרקע רק במעט, ואז מתעייף. אתה צריך טקטיקה אחרת[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 06:16 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה מרגיש את הכנפיים בגב שלך, ומצליח לנופף בהן. למרות שאתה מאוד מתאמץ, אתה מצליח להרים את עצמך מהקרקע רק במעט, ואז מתעייף. אתה צריך טקטיקה אחרת[/color] [/b][/quote]
אני אחפש את המדרגות חירום שבאחד הבניינים ועלה עליהם ושהגיע לגג הקפוץ משם ואנסה לקפוץ ולנופף בכנפיים.
עם אני לא אצליח ברגע שהגיע לקרקע השתמש ברול (תרגיל בפארקור שמנוע את הזעזועים בנחיתה )
[color=gray]מייקל-
הקפיצה מהגג נתנה לך בדיוק את התנופה שרצית. אתה דואה ולאט לאט עולה למעלה. אתה עף בטבעיות, כאילו עשית את זה כל חייך. השמש מאירה את הכנפיים הלבנות שלך ואתה עף מהר וגבוה יותר בכל רגע.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 06:47 PM
[b] [color=gray]מייקל-
הקפיצה מהגג נתנה לך בדיוק את התנופה שרצית. אתה דואה ולאט לאט עולה למעלה. אתה עף בטבעיות, כאילו עשית את זה כל חייך. השמש מאירה את הכנפיים הלבנות שלך ואתה עף מהר וגבוה יותר בכל רגע.[/color] [/b][/quote]
"טוב עכשיו אני צריך ללמוד איך לעוף בלי תנופה" אומר והנחת על אחד הבניינים הגבוהים שבאזור .
[color=gray]מייקל- נחתת רחוק מאוד משכונת העוני שישנת בה. אתה על גג בניין דירות בברוקלין. "הנה אתה." אומר קול מאחורייך. אתה מסתובב ורואה את האדם שחיפשת במשך הרבה זמן. אייס אנג'ל עומד מולך, מקועקע ולבוש מוזר. "מה קורה מייק?" הוא שואל.[/color]
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1003/d25/1739/4daa489.png[/img]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 06:53 PM
[b] [color=gray]מייקל- נחתת רחוק מאוד משכונת העוני שישנת בה. אתה על גג בניין דירות בברוקלין. "הנה אתה." אומר קול מאחורייך. אתה מסתובב ורואה את האדם שחיפשת במשך הרבה זמן. אייס אנג'ל עומד מולך, מקועקע ולבוש מוזר. "מה קורה מייק?" הוא שואל.[/color]
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1003/d25/1739/4daa489.png[/img] [/b][/quote]
"* אתה גרמת לי לבזבז 5 שנים בכלא בגללך הלכה לי הקריירה, ועכשיו אתה בא אליי כאילו לא קרה כלום"אשאל אותו ואתפוס את החולצה שלו.
[color=gray]מייקל- אתה מתקרב אליו, אבל הוא מחזיק אקדח, וכשאתה מתחיל להתקרב יותר מידי הוא מכוון אותו עליך. "עשיתי טעויות, אני מודה." הוא אומר.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 06:59 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה מתקרב אליו, אבל הוא מחזיק אקדח, וכשאתה מתחיל להתקרב יותר מידי הוא מכוון אותו עליך. "עשיתי טעויות, אני מודה." הוא אומר.[/color] [/b][/quote]
"רגע אתה מצפה שאתה תגיד את זה ואחריי שניה אני פוף החבר הכי טוב שלך ?"אומר לו והסתכל עליו במבט רציני (:huh: ).
"עכשיו עם לא אכפת לך אני הלך "אומר לו ואנסה לעוף.
[color=gray]מייקל- אתה מסתובב אבל אתה שומע את האקדח נטען. "אני עוד לא סיימתי. אנחנו צריכים לדבר."[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 07:07 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה מסתובב אבל אתה שומע את האקדח נטען. "אני עוד לא סיימתי. אנחנו צריכים לדבר."[/color] [/b][/quote]
"אוקיי אוקי "אומר והסתובב אליו.
"מה אתה רוצה ?"אשאל אותו.
[color=gray]מייקל- הוא מסמן על הכנפיים שלך. "מתי זה קרה?" הוא שואל, אבל לא נראה מופתע במיוחד.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 14 2010, 07:10 PM
[b] [color=gray]מייקל- הוא מסמן על הכנפיים שלך. "מתי זה קרה?" הוא שואל, אבל לא נראה מופתע במיוחד.[/color] [/b][/quote]
"היום בבוקר ."אומר לו .
"עוד משהו ?"אשאל אותו.
[color=gray]מייקל-הוא סוקר את הכנפיים שלך. "אני מבין. אז בטח אתה לא יודע מה המתנה שלך, אני צודק?"[/color]