מצב:
דנג'ר-1
שקד-2
Printable View
מצב:
דנג'ר-1
שקד-2
אני גם משנה את הצבעתי לשקד.
וכל השאר תחשבו בהיגיון...
דנג'ר לא התחבר היום אז אני לא מבין איך הוא היה יכול לרצוח את מור...
Metagros:
לא ספרת אותי אני הצבעתי גם לשקד
טוב לאור הטענות כאן שהצגתם, אתם שכנעתם אותי, כל הדברים כנראה מצביעים לשקד, אני מצביע לשקד.
אני עדיין לא הבנתי את החלק השני של הרמז...
מישהו מבין?
לא נראה לי
המצב ביינתים:
4-1 לשקד(הוא לא ספר אותי)
גם אני משנה הצבעה לשקד.
וד''א לא צריך להיות פה כדי לרצוח...
סתם השערה: אולי המפיונר שלנו לא מסתפק רק בלפגוע באנשים אלא הוא גם מתעלל בבע"ח בזמנו החופשי, ולכן אנחנו בעצם מחפשים את מ'. יש 5 אנשים שיכולים להיות אותו מ':
מור-Ace
מתן-MatanS23
מיכאל-RockStar
killerbee ו-danger בגלל שאין להם שם אז הם כאילו מ' שם בדוי
מור אשם
תבדוק בהודעת נושא 3 הודעה %
[quote=dcaovhiedn;707210]סתם השערה: אולי המפיונר שלנו לא מסתפק רק בלפגוע באנשים אלא הוא גם מתעלל בבע"ח בזמנו החופשי, ולכן אנחנו בעצם מחפשים את מ'. יש 5 אנשים שיכולים להיות אותו מ':
מור-Ace
מתן-MatanS23
מיכאל-RockStar
killerbee ו-danger בגלל שאין להם שם אז הם כאילו מ' שם בדוי[/quote]
רק אני אומר לך את דעתי, השערה קצת שגויה, קצת הרבה, לדעתי אין שום קשר לשם... וקילרבי זה מתן גם...
[QUOTE=dcaovhiedn;707210]סתם השערה: אולי המפיונר שלנו לא מסתפק רק בלפגוע באנשים אלא הוא גם מתעלל בבע"ח בזמנו החופשי, ולכן אנחנו בעצם מחפשים את מ'. יש 5 אנשים שיכולים להיות אותו מ':
מור-Ace
מתן-MatanS23
מיכאל-RockStar
killerbee ו-danger בגלל שאין להם שם אז הם כאילו מ' שם בדוי[/QUOTE]
קילרבי זה מתן גם..
ודיינג'ר זה גיא..
ומעליב אותי שאתה חושב שאני מתעלל בחיות,כשיש לי חיה כבר 9 שנים.
אני לא חושב את זה
אני לא חושב שאף אחד מתעלל פו בחיות
[quote=dcaovhiedn;707210]סתם השערה: אולי המפיונר שלנו לא מסתפק רק בלפגוע באנשים אלא הוא גם מתעלל בבע"ח בזמנו החופשי, ולכן אנחנו בעצם מחפשים את מ'. יש 5 אנשים שיכולים להיות אותו מ':
מור-Ace
מתן-MatanS23
מיכאל-RockStar
killerbee ו-danger בגלל שאין להם שם אז הם כאילו מ' שם בדוי[/quote]
אני שונא בעלי חיים?אני מת על חתולים וכלבים פחות אבל אני לא מתעלל בבעלי חיים:oing:.
אין לי שם?ממתי?
והיה יכול להיות א',ב',ג',ד'...אז אל תבנה על זה.
יש לי 5 חתולים
ואני לא כמו הזקנה שדוקרת אנשים בגלל שהם לא מסכמים לא
אני אם השכן מאכיל חתולי רחוב
מצביע לnilasak-לפי התגובות שלו הוא מאפיונר.
כמה צפוי שאתה תצביע לי
ואני גם רוצה לציין שיש לי כבר חתולה 8 שנים ואני אמצתי גור חתולים חדש.
אז אני מתעלל גדול...-_-
לסבא שלי היה חתול שמביא לו את העתיון בבוקר :) :) :) :)
טוב מטאגרוס אפשר ריכוז הצבעות?
לא אמרתי שאתם מתעללים בחיות, אמרתי שלפי הרמז שהוא הביא יש מישהו שמתעלל בחיות ושמו מ', אולי זה רמז חשוב. אם אתם רוצים להאשים מישהו בהשערה הזאת אז תאשימו את Metagross16. ובאמת, בגלל שאמרתי שלפי הרמז אולי אחד מכם מתעלל בחיות זה כמו להגיד שאביב הוא פסיכופת מסוכן שרוצח אנשים בגלל שזה מה שיצא לו במשחק...
אני גם משנה לnilasak
[quote=dcaovhiedn;707241]לא אמרתי שאתם מתעללים בחיות, אמרתי שלפי הרמז שהוא הביא יש מישהו שמתעלל בחיות ושמו מ', אולי זה רמז חשוב. אם אתם רוצים להאשים מישהו בהשערה הזאת אז תאשימו את Metagross16. ובאמת, בגלל שאמרתי שלפי הרמז אולי אחד מכם מתעלל בחיות זה כמו להגיד שאביב הוא פסיכופת מסוכן שרוצח אנשים בגלל שזה מה שיצא לו במשחק...[/quote]
אוקיי אבל אני רק אומר, אני לא יכול לפגוע בחיות, יש לי כלבה... וגם אולי זה קשור איכשהו לכינוי.
חשבתי על זה. ומצטער שאני די לא החלטי,באמת קשה להחליט בשלב הזה
אבל על שקד יש יותר מדי סימנים וממה שאני מכיר מאביב כשמישהו אומר תהרגו אותי זה פסיכולוגיה הפוכה.
מחזיר לשקד
[QUOTE=MatanS23;707244]אוקיי אבל אני רק אומר, אני לא יכול לפגוע בחיות, יש לי כלבה... וגם אולי זה קשור איכשהו לכינוי.[/QUOTE]
שוב פעם אני אומר, זה שלפי המשחק נקבע בלי רצונכם שאתם מתעללים בחיות לא אומר שאתם באמת מתעללים בחיות. המשחק לא משקף את המציאות.
ואם זה לפי הכינוי אז זה חייב להיות אתה, אתה היחיד עם כינוי שמתחיל בm
מטגורס אתה יכול לתת סיטואציה?
אם Ace מחזיר לשקד אז גם אני
וזה לא קשור למ'.
אתה לא מכיר את זה שבטלוויזיה עושים את זה.
למשל א' נאנסה על ידי ג'...
ריכוז הצבעות אני ישים עוד מעט,ולא התכונתי שמישה פה מתעלל בבעלי-חיים,מ' זה שם בדוי של מישהו שלא נמצא במשחק הזה (הוא בכלל לא קיים).
[quote=metagross16;707264]ריכוז הצבעות אני ישים עוד מעט,ולא התכונתי שמישה פה מתעלל בבעלי-חיים,מ' זה שם בדוי של מישהו שלא נמצא במשחק הזה (הוא בכלל לא קיים).[/quote]
אז בעצם זה שם בדוי.
אני נשאר עם שקד,זה מחזק את הטענות שלי
אני עדיין נעול על זה ששקד הוא הרוצח
טוב אז ככה, כרגע שקד הוא החשוד העיקרי, אפילו בנושא המתים אומרים ככה, וגם אומרים שניב הוא הרופא, אז כנראה שקד הוא המאפיונר.
דנג'ר-1
שקד-4
נילאסק-2 (מישהו ביקש ממני להצביע לו,אבל בלי שאני יגלה את שמו).
2 זה בסדר
מה זה בלי לגלות את השם? זה קצת מפגר, למה יש יכולת כזאת הצבעה בחשאי?
[quote=metagross16;707264]ריכוז הצבעות אני ישים עוד מעט,ולא התכונתי שמישה פה מתעלל בבעלי-חיים,מ' זה שם בדוי של מישהו שלא נמצא במשחק הזה (הוא בכלל לא קיים).[/quote]
אה מ' זה סתם מישהו לא קשור, טוב אז סליחה אם פגעתי במישהו (כמובן שלא התכוונתי לפגוע)
אני לא מבין למה אתם חושדים בדנג'ר ובניר...
אין שום רמזים עליהם.
ומטגרוס!עוד פעם לא ספרת אותי!(שקד)
כדי לבצע לינץ' צריך 7 קולות נגד מישהו.
לשקד כרגע יש 5
כולם יודעים למה חושדים בי
כי עומר אמר
עומר אמר זה לא מספק.
צריך שיהיה הרצל אמר...
יש לי רעיון לשיר אבל יכול להיו שיתנו לי באן\כרטיס עליו
אז אני לא יפרסם אותו
זה קשור למה מה מה עודד אמר