-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר :"פוניטה הוא הפוקימון הכי חזק שלי אם הוא הפסיד פעמיים במכה אחת פעם אחת נגדך פעם אחת נגד איזה קטרפי עלוב אז אין סיכוי שאני אצליח להשיג את כול התגים,תודה לך שאתה מרשה לי להצטרף אליך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?ליאו הוא השותף שלך![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740235][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר :"פוניטה הוא הפוקימון הכי חזק שלי אם הוא הפסיד פעמיים במכה אחת פעם אחת נגדך פעם אחת נגד איזה קטרפי עלוב אז אין סיכוי שאני אצליח להשיג את כול התגים,תודה לך שאתה מרשה לי להצטרף אליך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?ליאו הוא השותף שלך![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"איך שתרצה תצטרף אלי לא אכפת לי"אני הולך ביחד עם ליאו למרכז הפוקימוןנים של העיר ורידיאן
-
[quote=אדון פלריון;740212][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר לך :"אני יכול להצטרף אל המסע שלך לי?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס מסתובב והוא אומר :"אם ככה זה אומר שאחד מכם יצרך לוותר על חלומו להיות מאסטר פוקימון,כי חוקי המאמנים המתאמים והמגדלים אומרים שאסור שבחבורה יהיו שני מאמנים עם אותה מטרה,חוץ ממגדלים שזה יכול להיות חופשי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר :"אני אוותר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לואיס מצליח לקום בעזרתך אתה מוביל אותו אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה רואה ילד קטן שישר רץ למרכז ומשם יוצאת האחות ג'וי שאומרת:"מה קרה לואיס?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לואיס מסביר לה מה קרה והיא ואתה לוקחים אותו למרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*אני לא במיטבי היום צדקת פעם שנייה כבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]השוטרת ג'ני אומרת :"התג "כנפי ורידיאן" הוא התג של העיר ורידיאן,כן יש במרכז היער מקום למנוחה ולאימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר ללואיס: "אני ילך לראות איך מסתדר רד בטלויזיה כדי שאני יוכל לדעת אם ללכת או לא, אני יבוא להזהיר שאני הולך לשם".
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר לך :"תגיד לי הקרב נגד לואיס היה קשה לך,אני שמעתי שהוא משתמש בפוקימונים מסוג אש אז השתמשתי בסלופוק ואז הוא השתמש בקרן הסולרית של וולוויקס,רגע לואיס שיקר לך הוא אמר שוולוויקס לא יודע מתקפות עשב".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה מסתכל בטלוויזיה ואתה רואה את רוח שחורה קשור לאחד העמודים של הכניסה לעיר, רד נכנס למרכז ואומר לך:"אז הייתי צריך את העזרה שלך או לא?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740268][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר לך :"תגיד לי הקרב נגד לואיס היה קשה לך,אני שמעתי שהוא משתמש בפוקימונים מסוג אש אז השתמשתי בסלופוק ואז הוא השתמש בקרן הסולרית של וולוויקס,רגע לואיס שיקר לך הוא אמר שוולוויקס לא יודע מתקפות עשב".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללאיו"איזה טיפוס שקרן הוא.אז תוכל לקחת את הוופר שלך.אני מקוה מה שהוא אמר לי אם היתתי משתמש בגל אגרוף ממוקד היתי מביס אותו.שזה נכון"
-
[quote=אדון פלריון;740268][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה מסתכל בטלוויזיה ואתה רואה את רוח שחורה קשור לאחד העמודים של הכניסה לעיר, רד נכנס למרכז ואומר לך:"אז הייתי צריך את העזרה שלך או לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לרד: "יפה, אבל לא היית צריך לסכן את פיקאצ'ו שלי", אני הולך לאחות ג'וי ואומר לה: "אני יודע שאת עסוקה בלטפל בלואיס אבל גם פיקאצ'ו שלי נפצע קשה".
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר :"לא אין צורך שתחזיר לי את וופר במילא לא נקשרתי אליו הוא לא מי יודע כמה אוהב אותי,מה שראיתי שברגע שסלופוק שלי השתמש בעל חושי על הוולוויקס שלו לואיס התחיל להשתגע או שיש לו בעיה נפשית כול שהי או שיש לו פחד נגד מעופפים,תשתמש בפוקימון מעופף הוא כבר יעזור נגדו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אתה יכול בבקשה לבקש מאחת מאחיותיי כי אני מטפלת פה במקרה קשה, יש לנו פה נקע ביד שבר ברגל ובוץ".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה מביט במרכז ואתה רואה כעוד עשרה אחיות ג'וי.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;740286][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר :"לא אין צורך שתחזיר לי את וופר במילא לא נקשרתי אליו הוא לא מי יודע כמה אוהב אותי,מה שראיתי שברגע שסלופוק שלי השתמש בעל חושי על הוולוויקס שלו לואיס התחיל להשתגע או שיש לו בעיה נפשית כול שהי או שיש לו פחד נגד מעופפים,תשתמש בפוקימון מעופף הוא כבר יעזור נגדו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אתה יכול בבקשה לבקש מאחת מאחיותיי כי אני מטפלת פה במקרה קשה, יש לנו פה נקע ביד שבר ברגל ובוץ".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה מביט במרכז ואתה רואה כעוד עשרה אחיות ג'וי.[/FONT][/COLOR]
אני אומר לאחות ג'וי: "בסדר, אני ילך לאחת מהם", אני הולך לאחת מאחיות הג'וי ואומר לה: "את יכולה לטפל בפיקאצ'ו שלי כי הוא נפגיע קשה ממתקפה".
-
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי שדיברת איתה אומרת:"מה רד עוד פעם משתולל?" האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של וכעבור דקה היא מחזירה לך את הפוכדור מחייכת.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740286][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללאיו"רגע אמרת על חושי זה מתקפת על חשי אז איך הגעת מפחד נגד מעופים.אני בוחר שיש לו בעיה נפשית"
-
[quote=אדון פלריון;740298][B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי שדיברת איתה אומרת:"מה רד עוד פעם משתולל?" האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של וכעבור דקה היא מחזירה לך את הפוכדור מחייכת.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לה: "כן, הוא לא רצה שאני יתערב בקרב אז הוא ישתמש במתקפה חזקה שהביסה אותו, תודה שעזרת לו". אני אמרתי לעצמי: "בוא נמצא את רד כדי שאני ילמד ממנו את המתקפה שעשה לפיקאצ'ו שלי כדי שהוא יהיה חזק".
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר לך צוחק :"לא הבנת אותי ברגע שגרמתי לוולוויקס שלו לרחף הוא התחיל להתחרפן ולכמה שניות הוא לא הצליח לתפקד כמו שצריך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG] שזנבו בוהק כמו זהב ליאו אומר לך :"זה פיג'יאוטו ועוד זוהר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"הוא שם מדבר עם ג'ון אחד מחברי המחתרת" אתה הולך לכיוונו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;740311][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר לך צוחק :"לא הבנת אותי ברגע שגרמתי לוולוויקס שלו לרחף הוא התחיל להתחרפן ולכמה שניות הוא לא הצליח לתפקד כמו שצריך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG] שזנבו בוהק כמו זהב ליאו אומר לך :"זה פיג'יאוטו ועוד זוהר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"הוא שם מדבר עם ג'ון אחד מחברי המחתרת" אתה הולך לכיוונו.[/FONT][/COLOR]
אני אומר לרד: "אתה הולך עכשיו?, כי אני רוצה שתלמד את פיקאצ'ו את המתקפה שעשית לי".
-
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial]רד אומר לך:"המתקפה הזו היא מתקפת על שאסור שמאמנים שלא יודעים לשלוט אליה להשתמש בה אם הפיקאצ'ו שלך לא ידע להשתמש בזה כוחו יגמר במהירות רבה ולא יכול לחזור אליו לעד,זה סיכון שאסור לך לקחת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון מתערב ואומר :"הפעם רד צודק,המתקפה הזו מסוכנת מאוד פעם הכרתי מישהו שהשתמש בפיצוץ אש,בזמן שהפוקימון שלו השתמש בלהט והיה יום שמש מה שאומר שכוחו שולש והוא גרם לשרפה ענקית ביער אטרנה הרחוק.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740311][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ללאיו"יש לו חלושה מוזרה אני יתפוס פיג'יוט." אני מוציא את וופר ואומר לו"תתקוף בפצצת בוץ את הפיגיוט הזה"
-
[quote=אדון פלריון;740325][B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]רד אומר לך:"המתקפה הזו היא מתקפת על שאסור שמאמנים שלא יודעים לשלוט אליה להשתמש בה אם הפיקאצ'ו שלך לא ידע להשתמש בזה כוחו יגמר במהירות רבה ולא יכול לחזור אליו לעד,זה סיכון שאסור לך לקחת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון מתערב ואומר :"הפעם רד צודק,המתקפה הזו מסוכנת מאוד פעם הכרתי מישהו שהשתמש בפיצוץ אש,בזמן שהפוקימון שלו השתמש בלהט והיה יום שמש מה שאומר שכוחו שולש והוא גרם לשרפה ענקית ביער אטרנה הרחוק.[/FONT][/COLOR]
אני אומר לרד: "טוב בסדר, אם נפגש שאני יהיה ביותר ניסיון אני ינסה לשלוט על המתקפה הזאת",
אני שואל את אחת האחות ג'וי: "איפה המחליף של לואיס?, כי הוא אמר לי שאם הוא לא יכול להלחם אז יש לו מחליף".
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר :"לא לי הפוקימון מעופף מתקפות האדמה של וופר לא ישפיעו עליו והוא יתחיל להתקיף אותנו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]כשאתה לא בטוח מה תעשה אתה רואה את לואיס יוצא מין המכון ואת השמש שוקעת,הרוח הקלילה נפסקת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]רד אומר:"תראה שתראה ילד", רד יוצא מין המרכז וג'ון אומר לך:"אתה רוצה נגדי קרב, אני ג'ון מאסטר המעופפים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]השמש שוקעת והירח מתחיל לצאת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]מי שיפתח את ע''מ יקבל פוקימון זוהר בעל מכה מיוחדת.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740638][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר :"לא לי הפוקימון מעופף מתקפות האדמה של וופר לא ישפיעו עליו והוא יתחיל להתקיף אותנו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]כשאתה לא בטוח מה תעשה אתה רואה את לואיס יוצא מין המכון ואת השמש שוקעת,הרוח הקלילה נפסקת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]מי שיפתח את ע''מ יקבל פוקימון זוהר בעל מכה מיוחדת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לוופר"תשתמש באקדח מים על הפיג'יוט הזוהר הזה"
-
[QUOTE=אדון פלריון;740182][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר לך :"עוד מעט גם הוולוויקס שלי צריך לנוח המתקפות האלה לוקחות ממנו כוח רב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר לך :"כמו שהבטחתי לך הפוכדור של הוופר שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?קיבלת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG]![/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"זה עוזר לביצת הפוקימון לבקוע בצורה נוחה יותר והנה זה קורה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את שמין ביצת הפוקימון יוצא[IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/172.png[/IMG] קטן וחמוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?יש לך[IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/172.png[/IMG] ![/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך :"ילד יש לך בכלל את תג "כנפי ורידיאן" שאתה ככה בדרכך לפיוטר?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]השמש מתחילה לרדת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו שלום ובודק בפוקידע מה המתקפות שלו
-
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]משתמש באקדח מים על שנראה זה לא מי יודע מה מפריע לו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מאמן צעיר יוצא מין המכון והוא אומר :"סליחה אדוני למה אתה מציק לפיג'יאוטו שלי?" הלילה יורד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקדע אומר :"המתקפות של הפיצ'ו הזוהר הן:שיתוק,חבטה ונשיקה מתוקה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;740212]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*אני לא במיטבי היום צדקת פעם שנייה כבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]השוטרת ג'ני אומרת :"התג "כנפי ורידיאן" הוא התג של העיר ורידיאן,כן יש במרכז היער מקום למנוחה ולאימונים".[/FONT][/COLOR]
אני אגיד לשוטרת ג'ני:"אוקיי, תודה לך השוטרת ג'ני, אני אצא לדרכי" ואני אלך למרכז היער למקום האימונים, ושאין שם משהו שטורצ'יק יוכל לשרוף
-
[QUOTE=אדון פלריון;740664][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]משתמש באקדח מים על שנראה זה לא מי יודע מה מפריע לו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מאמן צעיר יוצא מין המכון והוא אומר :"סליחה אדוני למה אתה מציק לפיג'יאוטו שלי?" הלילה יורד.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למאמן"סליחה חשבתי שהוא פוקימון פראי"
-
[COLOR=#666699][FONT=Arial][B][COLOR=teal]Monster[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=teal][FONT=Arial][COLOR=teal]המאמן אומר לך :"אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים".[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][COLOR=teal]הלילה יורד וכבר מאוחר.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה הולך לכיוון היציאה הצפונית של העיר פיוטר,אתה רואה ילד קטן בעל כובע לבן,אתה רואה שלידו יש כמה פוקימוני חרק ועשב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740676][COLOR=#666699][FONT=Arial][B]Monster[/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הלילה יורד וכבר מאוחר.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למאמן"אין בעיה 2 על 2מוסכם לך"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]המאמן אומר לך בזעם:"לא אחד על אחד,הוופר שלך נגד פיג'יוטו שלי הגיע זמן לקרב אמיתי פיג'יוטו שלי אלוף המעופפים הזוהרים,אגב שלי לן ואתה?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740683][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]המאמן אומר לך בזעם:"לא אחד על אחד,הוופר שלך נגד פיג'יוטו שלי הגיע זמן לקרב אמיתי פיג'יוטו שלי אלוף המעופפים הזוהרים,אגב שלי לן ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללן"אוקי אני מסכים שמי לי"
-
[quote=אדון פלריון;740676][COLOR=#666699][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה הולך לכיוון היציאה הצפונית של העיר פיוטר,אתה רואה ילד קטן בעל כובע לבן,אתה רואה שלידו יש כמה פוקימוני חרק ועשב.[/FONT][/COLOR]
איך הגעתי לעיר פיוטר אם הייתי ביער ורידיאן?
---------
אני אלך אליו ואשאל אותו:"ילד מה אתה עושה כאן עם כל פוקימוני החרק והעשב?"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]לן אומר לליאו :"אז מה לן הצטרפת למאמן" ליאו אומר ללן כאילו הם מכירים :"כן אז מה יש לך בעיה",לן אומר :"פיג'יוטו אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]בין רגע [IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG]פורש כנפיים ועף אל עבר לן.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*היציאה לעיר פיוטר היא היציאה הצפונית של היער ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"אני חבר של פוקימוני עשב וחרק לא מאמן אותם יותר בכיוון של מגדל אותם".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740664][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקדע אומר :"המתקפות של הפיצ'ו הזוהר הן:שיתוק,חבטה ונשיקה מתוקה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיצ'ו להמתקפות שלו חזקות
-
[QUOTE=אדון פלריון;740691][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לן אומר לליאו :"אז מה לן הצטרפת למאמן" ליאו אומר ללן כאילו הם מכירים :"כן אז מה יש לך בעיה",לן אומר :"פיג'יוטו אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]בין רגע [IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG]פורש כנפיים ועף אל עבר לן.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לוופר" אקדח מים על הפיג'יוט הזה"
-
[quote=אדון פלריון;740691]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*היציאה לעיר פיוטר היא היציאה הצפונית של היער ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"אני חבר של פוקימוני עשב וחרק לא מאמן אותם יותר בכיוון של מגדל אותם".[/FONT][/COLOR]
אני אגיד לילד:"אוקיי יפה לך, אני שמח שאתה מצליח לעשות קשר כזה מבלי לתפוס אותם, רק בלגדל אותם"
אני אמשיך לדרכי לכיוון אמצא יער ורידיאן למכון אימונים שם.
-
כינוי:dav5000
שם במשחק:דיויד
תמונה\תיאור: גבוה, שער שחור, רזה, נוהג לחבוש מגן זעה שחור על ידו הימנית
פוקימון התחלתי: פיפלאפ
פוקימונים:לאלגעת
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
בקשות: שותף 1 ולתפוס בויזל
-
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG] פורש כנפיים ועף גבוהה אל עבר הלילה האפל.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]לא הבנתי כלום ממך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff]*פתחת את ע''מ 35 תקבל פוקימון מסתורי.[/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"זה שאני מעדיף לגדל אותם זה לא אומר שאני לא נלחם רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]אני דורש מכם לכתוב כמו שצריך ובלי שגיאות כתיב,או עיוותים במילים כי אחרת תקבלו כוכב אדום! [/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740699][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG] פורש כנפיים ועף גבוהה אל עבר הלילה האפל.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לוופר"תנסה להגדיל את אורח אקדח המים שלך שיפגע בפיג'יוט הזה.תשתמש באקדח מים"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG] אומר לא עם הראש אתה מבין שהוא לא יכול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה צל של ציפור אך אתה מזהה שזה לא [IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG]אלה פוקימון יותר גדול ויותר חזק פוקימון אגדי.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Dav5000[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה יוצא מין המעבדה ואתה רואה מאמן בעל כובע קש שמאתגר אותך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;740699]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"זה שאני מעדיף לגדל אותם זה לא אומר שאני לא נלחם רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
לא אמרת שמי שפותח עמוד מקבל פוקימון זוהר?
-------
אני אומר לילד:"אז קבענו, זה קרב, כמה על כמה תרצה?" ואני כבר אחשוב לעצמי באיזה פוקימון אני אבחר:'אני אבחר כנראה בטורצ'יק, שהוא פוקימון אש ויהיה לו יתרון מסויים על פוקימוני החרק והעשב'
-
[QUOTE=אדון פלריון;740710][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG] אומר לא עם הראש אתה מבין שהוא לא יכול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה צל של ציפור אך אתה מזהה שזה לא [IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/17.png[/IMG]אלה פוקימון יותר גדול ויותר חזק פוקימון אגדי.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לוופר"תנסה בועות שיפגעו בפיג'יטו.תשתמש בבועות"בינתים אני מנסה להבחין איזה פוקימון זה
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את פיצ'ו לפוכדור ואז אני הולך למכון לבודק עם מנהיג המכון חזר
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שהבועות ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG] עשה פגעו בפוקימון האגדי הוא מתחיל לרדת ואתה רואה שזה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/250.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שהלילה מתחיל לרדת ואתה רואה אור במכון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*אתה תקבל לא ראית?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר בזעם רב מאוד:"אז זה אתה שעשה את השרפה ביער שלי ושל הפוקימונים שלי,בידריל,ינמגה,סיזור,סייטר,ארידוס וארמנדו הוא זה שפגע בביתנו,ביער קדימה לתקוף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה רואה כמה פוקימוני חרק עצבניים ומסוכנים מתקרבים אליך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;740726][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שהבועות ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG] עשה פגעו בפוקימון האגדי הוא מתחיל לרדת ואתה רואה שזה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/250.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שהלילה מתחיל לרדת ואתה רואה אור במכון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*אתה תקבל לא ראית?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר בזעם רב מאוד:"אז זה אתה שעשה את השרפה ביער שלי ושל הפוקימונים שלי,בידריל,ינמגה,סיזור,סייטר,ארידוס וארמנדו הוא זה שפגע בביתנו,ביער קדימה לתקוף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה רואה כמה פוקימוני חרק עצבניים ומסוכנים מתקרבים אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעצמי אולי מנהיג המכון חזר בזמן שאני רץ לעבר המכון