-
[quote=מאסטר אספיון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/quote]
"סטונג'ה צא החוצה" אני אומר "עכשיו צא חבטה על הפוקימון השני" אני אצעק
-
[quote=מאסטר אספיון;844207]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד הקטן אומר לך:"לא הוא פראי,אני עושה עבודה בבית הספר שלי על פוקימוני חרק בינתיים מצאתי סיזור,סייטר ובידריל,מה אתה עושה במקום הקטן והמוזר הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"באתי לחפש ברי לחץ טוב בהצלחה במבחן" אומר לו אחזיר את אלקיד לפוקדור והמשיך לחפש ברי לחץ ואבדוק הפוקדקס אם יש חדש בקשר לברי
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844207][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הקרינדוס הזוהר רץ לעברו של צ'ימצ'אר בעזרת ראשיית זן צ'ימצ'אר מנסה להתחמק ובחצי סנטימטר הוא מצליח לחמוק מין המתקפה הקטלנית הזו של הקרינדוס הזוהר של קלירו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד הקטן אומר לך:"לא הוא פראי,אני עושה עבודה בבית הספר שלי על פוקימוני חרק בינתיים מצאתי סיזור,סייטר ובידריל,מה אתה עושה במקום הקטן והמוזר הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שלט כתב עשוי עץ עם טחב קטן בצד שמאל שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו בעוד שני מטרים,בהליכה שלוש דקות,בריצה חצי דקה",אתה רואה עיר קטנה ליד השלט הכתב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*חכה שנייה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שוב פתח מעבר מוזר ואז מכת המתקפה העתידית מנסה להתנקש בחייו של וולקנר,וולקנר רץ במהירה בגלל שמתקפות העתידית ממשיכות להגיע ולפגוע בו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]הפסדת לוולקנר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*אני לא אמור להגיד...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה שהמדקיפ שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי,הילד אומר לך:"תיזהר זה גיבל!",אתה רואה את הגיבל נותן ביס גדול לראשו של המדקיפ שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Death Note[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]תגיב להתחלה בע''מ 1 בסוף[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לוולקנר: "אוו מצטער על המתקפה הזאת, וולקנר אני ילך להתאמן ובפעם הבאה שניפגש אני ינצח אותך אני עכשיו ילך לתפוס עוד פוקימונים טובים בכל זאת תודה רבה לך וביי"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]קרינדוס משתמש בראשיית זן חזקה והוא פוגע בצ'ימצ'אר לפני שהוא מספיק לפגוע בו בעזרת הגחלת,אתה רואה שהצ'ימצ'אר שלך הובס אחת ולתמיד,אתה רואה את טרטוויג המפוחד מפני קרינדוס.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"אין ברי לחץ באזור",אתה רואה את הילד אומר לך:"מה תעשה עם הסייטר הפראי שחיסלת,לפי מה שראיתי והמחקר שלי אליו אומר שהוא יודע חבטת ג'יגה וזו מתקפה טובה דווקא".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]כעבור כמה שניות של ריצה אתה מגיע לעיר גדולה מאוד אתה רואה איש צעיר עם שיער שחור וצ'ימצ'אר איתו נלחם נגד איזה מגבי פראי,אתה רואה את אותו האיש לוכד את המגבי הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin.W[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את סינדווקויל ממשיך להתקיף את הפיקאצ'ו הפראי,אתה רואה את הטסוטג'ה הפראי והזוהר מתקרב אליך והוא מתעלף לידך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה חבורת אברא וראלטס נלחמים זה בזה,אתה רואה גם חבורת פיג'י וספירו נלחמים בשמיים,ליד האגם אתה רואה חבורת קרבי נלחמת נגד חבורת קורפיש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#5fa191][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ שלא יכול לזוז בגלל שגיבל תופס אותו יותר מדי חזק,הילד אומר לך:"השיניים של גיבל מסוכנות מאוד ברגע שהוא מכניס לשם משהו קשה מאוד יהיה להוציא אותו בשלמות".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה רואה את הפוקימון הפראי משתמש בגחלת חזקה שגורמת לטסוטג'ה שלך לברוח במהרה לכיוונך,אתה רואה שזה בעצם צ'רמנדר פראי וחזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אם אתם מחליפים כינוי אנא תגידו לי.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844778][
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]כעבור כמה שניות של ריצה אתה מגיע לעיר גדולה מאוד אתה רואה איש צעיר עם שיער שחור וצ'ימצ'אר איתו נלחם נגד איזה מגבי פראי,אתה רואה את אותו האיש לוכד את המגבי הזה.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל המאמן שתפס הרגע מגבי ואומר לו"מזל טוב על תפיסת מגבי שלך.תגיד אתה מנהיג המכון של ג'ולי ריו?"
-
[quote=מאסטר אספיון;844778]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"אין ברי לחץ באזור",אתה רואה את הילד אומר לך:"מה תעשה עם הסייטר הפראי שחיסלת,לפי מה שראיתי והמחקר שלי אליו אומר שהוא יודע חבטת ג'יגה וזו מתקפה טובה דווקא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"תן לי לבדוק" אומר ואבדוק את המתקפות של סייטר ואז אחשוב לעצמי:"אם הוא ישתמש שוב ברוטום לא יהיה לי סיכוי בגלל שחשמל סופר אפקטיבי על צעופף אבל בטרי יילחם והוא יהיה לי מעופף" אני מסתכל בפוקדע על התוצאות של המתקפות ורואה שהילד צדק וסייטר יודע התנגשות גיגה ועוד כמה מתקפות אני מוציא מהתיק שלי פוקדור ומוכן לתפיסה ואז ניזכר:"אני מקווה שיש פה חנות באזור אני צריך עוד פוקדורים" אני זורק על סייטר את הפוקדור בידי ומחכה שייתפס לבנתיים אתה אומר לאלקיד:"אתה תארח לו חברה בסדר? אתם תיהיהו חברים טובים ואז תוכלו בקרב זוגות להישתמש באסטרטגיות טובות בייחד
-
[quote=מאסטר אספיון;844778]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה רואה את הפוקימון הפראי משתמש בגחלת חזקה שגורמת לטסוטג'ה שלך לברוח במהרה לכיוונך,אתה רואה שזה בעצם צ'רמנדר פראי וחזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"סטונג'ה אל תפחד אני יודע שאתה יכול לנצח" אני אומר לו כדי לעודד אותו "עכשיו חבטה בכל הכל" אני צועק לו
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844778][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]קרינדוס משתמש בראשיית זן חזקה והוא פוגע בצ'ימצ'אר לפני שהוא מספיק לפגוע בו בעזרת הגחלת,אתה רואה שהצ'ימצ'אר שלך הובס אחת ולתמיד,אתה רואה את טרטוויג המפוחד מפני קרינדוס.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin.W[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את סינדווקויל ממשיך להתקיף את הפיקאצ'ו הפראי,אתה רואה את הטסוטג'ה הפראי והזוהר מתקרב אליך והוא מתעלף לידך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה חבורת אברא וראלטס נלחמים זה בזה,אתה רואה גם חבורת פיג'י וספירו נלחמים בשמיים,ליד האגם אתה רואה חבורת קרבי נלחמת נגד חבורת קורפיש.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#5fa191][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ שלא יכול לזוז בגלל שגיבל תופס אותו יותר מדי חזק,הילד אומר לך:"השיניים של גיבל מסוכנות מאוד ברגע שהוא מכניס לשם משהו קשה מאוד יהיה להוציא אותו בשלמות".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אם אתם מחליפים כינוי אנא תגידו לי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
מדקיפ,תנסה שוב! תפעיל צעקה בתור גיבל,כדי שישחרר אותך ןאז דחיפה!.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*בואנה אתה די חוצפן מה זאת אומרת "אני רואה שיש לו חבטת ג'יגה",זה אני אומר איזה מתקפות על זה תגיד שלום לכוכב מספר שתיים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"המתקפות של הסייטר הזה הם,חבטת ג'יגה,חתך סייפר,ניב מים,סופת טייפון ימית".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש אומר לך:"כן אני כן,נעים מאוד צ'רלס מנהיג מכון ג'ול-ריו בהווה ובעבר מנהיג מכון במחוז הואן,הייתי מנהיג מכון גם מסוג אש,אחרי אחי הוא היה מנהיג מסוג לחימה קראו לו ריילי הוא היה הלוחם הכי חזק שהכרתי".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לצ'רלס יש מגבי![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה שהמדקיפ שלך לא מצליח לזוז,הילד אומר לך:"מהר תחזיר אותו לפוכדור,אחרת הוא ישתמש במתקפת גיליוטינה שתחסל את מדקיפ!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]הצ'רמנדר הפראי משתמש שוב ושוב בגחלת שגורמת לטסוטג'ה פחד גדול מאוד,הילד מתחיל לברוח לכיוונו של דרך מספר אחד,אתה רואה פיג'י קטן מרחף לו בשמיים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;844806]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]הצ'רמנדר הפראי משתמש שוב ושוב בגחלת שגורמת לטסוטג'ה פחד גדול מאוד,הילד מתחיל לברוח לכיוונו של דרך מספר אחד,אתה רואה פיג'י קטן מרחף לו בשמיים.[/FONT][/COLOR][/quote]
"חזור סטונג'ה, אתה עשית עבודה מצויינת ועכשיו מגיעה לך מנוחה" אני אומר לו והולך לכיוון דרך מספר אחד
-
[quote=מאסטר אספיון;844806][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*בואנה אתה די חוצפן מה זאת אומרת "אני רואה שיש לו חבטת ג'יגה",זה אני אומר איזה מתקפות על זה תגיד שלום לכוכב מספר שתיים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"המתקפות של הסייטר הזה הם,חבטת ג'יגה,חתך סייפר,ניב מים,סופת טייפון ימית".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
*הילד אמר אז אני יודע למה להוריד לי? הילד אמר
"טוב סייטר תיהיה מוכן" אני אומר וזורק עליו את הפוקדור ואז מחכה לתוצאות אני אומר לילד:"תגיד איך ידעתה שהוא יודע חבטת גיגה? אתה ראיתה את הסיטר הזה פעם?" אחייך אליו והסתכל שוב על הפוקדור
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844806]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש אומר לך:"כן אני כן,נעים מאוד צ'רלס מנהיג מכון ג'ול-ריו בהווה ובעבר מנהיג מכון במחוז הואן,הייתי מנהיג מכון גם מסוג אש,אחרי אחי הוא היה מנהיג מסוג לחימה קראו לו ריילי הוא היה הלוחם הכי חזק שהכרתי".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רלס"תגיד תצה נגדי קרב .אני רוצה כבר להביס אותך ולזכות בתג ה1 שלי.אבל קודם בא לי לרפא את פוקימונים.אז חכה לי במכון" אני הולך אל מרכז הפוקימונים
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*מה שמעצבן אותי זה שאתה רואה שיש לו כמה מתקפות הניסוח הנכון הוא "...אני בודק איזה מתקפות יש ל??? וזהו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אמרתי לך אני עושה מעקב אחרי הסייטר הזה כבר די הרבה זמן ובינתיים ראיתי שהוא משתמש רק במתקפת חבטת ג'יגה",הפוכדור שלך נזרק,נדנוד ראשון,חזרה ליד שלך אתה רואה את הסייטר בורח לתוך היער.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אני אחכה לך,רק שמעתי מעומר הבחור על האגרון שיש לך רק שני פוקימונים,צ'ימצ'אר חזק ושיימין די חלש אם יורשה לי לומר למה כי הוא תיאר את הקרב בניכם די בקלות".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#5fa191][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'י שראית קודם מתיישב לך על הכתף והוא מתחיל לנקר לך את אוזן ימין בצורה נחמדה,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי ממשיך לרדוף אחרי אותו הילד שראית קודם.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;844831][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*מה שמעצבן אותי זה שאתה רואה שיש לו כמה מתקפות הניסוח הנכון הוא "...אני בודק איזה מתקפות יש ל??? וזהו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אמרתי לך אני עושה מעקב אחרי הסייטר הזה כבר די הרבה זמן ובינתיים ראיתי שהוא משתמש רק במתקפת חבטת ג'יגה",הפוכדור שלך נזרק,נדנוד ראשון,חזרה ליד שלך אתה רואה את הסייטר בורח לתוך היער.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
*אז תעלה לי את הכוכב ומעכשיו אני ינסח יותר טוב
"טוב נו" אומר לעצמי והמשיך בדרך ביער ואחפש לי עוד פוקימוני חרק חזקים אך אחפש את החרק האהוב עליי הרקרוס אני יפעיל את הפוקדע ואפעיל את מצב דיבור פוקימון ואז אגיד:"יש פה הרקרוס באזור?" ואז אחכה שיענו לי
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844831]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אני אחכה לך,רק שמעתי מעומר הבחור על האגרון שיש לך רק שני פוקימונים,צ'ימצ'אר חזק ושיימין די חלש אם יורשה לי לומר למה כי הוא תיאר את הקרב בניכם די בקלות".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#5fa191][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצרלס"שיימן הוא חלש אצלי בגלל שהוא רק בקע מהביצה שלו איזה לפני חצי שעה.אז לא היה לי זמן להאמן אותו"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844806][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה שהמדקיפ שלך לא מצליח לזוז,הילד אומר לך:"מהר תחזיר אותו לפוכדור,אחרת הוא ישתמש במתקפת גיליוטינה שתחסל את מדקיפ!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]הצ'רמנדר הפראי משתמש שוב ושוב בגחלת שגורמת לטסוטג'ה פחד גדול מאוד,הילד מתחיל לברוח לכיוונו של דרך מספר אחד,אתה רואה פיג'י קטן מרחף לו בשמיים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אבל מדקים לא מפעיל צעקה?
-------------------------------
מדקיפ תשתמש באוזן שלך כדי להשתחרר,ואז צעקה מטווח 0,ואחרי זה תחזור.
-
[quote=מאסטר אספיון;844831]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'י שראית קודם מתיישב לך על הכתף והוא מתחיל לנקר לך את אוזן ימין בצורה נחמדה,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי ממשיך לרדוף אחרי אותו הילד שראית קודם.[/FONT][/COLOR][/quote]
"צ'ארמנדר!" אני אצעק "אני לא אתן לך ליפגוע בילד, סטונג'ה צא החוצה ותישתמש בחבטה" אני אצעק לו "פיג'י רוצה גם לעזו לי?" אני אשאל אותו
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע לא שומע אף קול,אתה רואה משהו מאוד מוזר קורה לפוקדע שלך,הילד אומר לך:"הפוקדע לא עובד בגלל הקרינה של הירח המלא והפוקימון השובב,נסה מחר בלילה",אתה רואה פוקימון חרק כחול שאתה מזהה בתור הרקרוס מתחיל לשוטט לו ביער לבדו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"עדיין אגדי זה אגדי,טוב אני ממליץ לך לתפוס פה באזור פוקימון מים אני מתמחה בסוג אש",אתה מסתכל סביבך ואתה רואה קורפיש משחק לו באגם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*הוא לא יכול לפתוח את הפה שלו בגלל גיבל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ לא מגיב,אתה מבין שהגיבל ניצח אותו בעזרת נשיכה חזקה מאוד,אתה מבין שעשית טעות שאמרת למדקיפ שלך להתנפל על הגיבל לפני שהתאמנת איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של הפיג'י שאומר:"פיג'י פי",אתה רואה את הפיג'י עף במהירות רבה מאוד והוא מצליח להפיל את הצ'רמנדר הפראי לתוך אגם שבאמצע דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;844864]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של הפיג'י שאומר:"פיג'י פי",אתה רואה את הפיג'י עף במהירות רבה מאוד והוא מצליח להפיל את הצ'רמנדר הפראי לתוך אגם שבאמצע דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד פיג'י" אני אומר לו "עכשיו סטונג'ה כנס למים ותישתמש בחבטה בכל הכוח" אני אגיד לסטונג'ה
-
[quote=מאסטר אספיון;844864][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע לא שומע אף קול,אתה רואה משהו מאוד מוזר קורה לפוקדע שלך,הילד אומר לך:"הפוקדע לא עובד בגלל הקרינה של הירח המלא והפוקימון השובב,נסה מחר בלילה",אתה רואה פוקימון חרק כחול שאתה מזהה בתור הרקרוס מתחיל לשוטט לו ביער לבדו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*אני יכול לבדוק מתקפות בפוקדע?
"מוזר.. הירח המלא הזה עושה לי בעיות אבל הההרקרוס הזה.. מעניין איזה מתקפות הוא יודע" אומר לעצמי ואז הוציא את בטרי ואגיד לו:"בטרי אתה יכול להגיד להרקרוס שיבוא לפה? אני רוצה ליראות אותו מקרוב הוא נראה ממש חזק" אחכה לתגובה של בטרי
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844864][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"עדיין אגדי זה אגדי,טוב אני ממליץ לך לתפוס פה באזור פוקימון מים אני מתמחה בסוג אש",אתה מסתכל סביבך ואתה רואה קורפיש משחק לו באגם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*הוא לא יכול לפתוח את הפה שלו בגלל גיבל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ לא מגיב,אתה מבין שהגיבל ניצח אותו בעזרת נשיכה חזקה מאוד,אתה מבין שעשית טעות שאמרת למדקיפ שלך להתנפל על הגיבל לפני שהתאמנת איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של הפיג'י שאומר:"פיג'י פי",אתה רואה את הפיג'י עף במהירות רבה מאוד והוא מצליח להפיל את הצ'רמנדר הפראי לתוך אגם שבאמצע דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אבל הגיבל אכל אותו:um_face:
-----------------------------------------
מדקיפ תחזור,עכשיו גיבל,מה אתה רוצה,תגיד לי,שאתה תוקף סתם כך את הילד הזה?
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844864]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצרלס"תודה על הטיפ" אני מוצא את שיימן מהפוכדור שלו ואמר לו"עלי טער על קורפיש אני רוצה לתפוס את הקורפיש זה הוא יעזור לי"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*לא הפוקדע לא עובד ביער החרקים בליל ירח מלא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בטרי אומר להרקרוס:"אלק אלקיד!",אתה רואה את ההרקרוס מתקרב אליך והוא משתמש באגרוף ממוקד שפוגע בך,במיג'ומרו ובבטרי שלך,אתה רואה אותו מתחיל לברוח לתוך היער והוא נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה ילד קטן בעל משקפיים שאומר לך:"היי למה אתה מנסה להתקיף את הקורפיש שלי,אהה ילד תגיד לי,אני מנסה ללמד אותו לשחות ואתה מנסה להרוס לי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הגיבל הפראי מוציא לך לשון ומתחיל לברוח,הילד אומר לך:"תודה ילד",וגם הוא הולך משם אך לכיוון ההפוך מין הגיבל הפראי,אתה רואה משהו נוצץ בשמיים.[/FONT][/COLOR]
-
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844888][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה ילד קטן בעל משקפיים שאומר לך:"היי למה אתה מנסה להתקיף את הקורפיש שלי,אהה ילד תגיד לי,אני מנסה ללמד אותו לשחות ואתה מנסה להרוס לי!".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לילד"אה תקשיב חשבתי שהקורפיש הזה פראי אז חשבתי לתפוס אותו מכיון שהוא עזור לי במכון אש של העיר.אך מצטער ובהצלחה בלמידת אותו גלישה"
-
[quote=מאסטר אספיון;844888][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*לא הפוקדע לא עובד ביער החרקים בליל ירח מלא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בטרי אומר להרקרוס:"אלק אלקיד!",אתה רואה את ההרקרוס מתקרב אליך והוא משתמש באגרוף ממוקד שפוגע בך,במיג'ומרו ובבטרי שלך,אתה רואה אותו מתחיל לברוח לתוך היער והוא נעלם.[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"מה לעזאזל קורה פה?" אומר בהפתעה ואז ההרים את מיגמרו ואלקיד והעקוב אחרי הרקרוס ואומר לבטרי בלחישה:"תגיד לו שאתה מזמין אוץו לקרב אם אנחנו מנצחים אזהוא מצטרף אליינו למסע עם הוא מנצח אז הוא יקבל אורן ברי" אחכה שאלקיד יעשה מה שאמרתי לו
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שהבטרי שלך לא מוכן לדבר עם ההרקרוס הפראי הזה בגלל שהוא התקיף אותך אותו ואת מיג'ומרו,אתה רואה שיש בו אנרגיה סטטית גבוה מאוד,אתה שומע את הפוקדע אומר:"המתקפות של הרקרוס הם אגרוף ממוקד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני לא מנסה ללמד אותו את המתקפה גלישה אני מלמד אותו להיות במים בכללי,שמעת על דבר כזה פוקימון מים עם פחד לשחות,רוצה קרב שמי ניק ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את ניק,לניק יש קורפיש![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]תגיד להתראות![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844888][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בטרי אומר להרקרוס:"אלק אלקיד!",אתה רואה את ההרקרוס מתקרב אליך והוא משתמש באגרוף ממוקד שפוגע בך,במיג'ומרו ובבטרי שלך,אתה רואה אותו מתחיל לברוח לתוך היער והוא נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]הגיבל הפראי מוציא לך לשון ומתחיל לברוח,הילד אומר לך:"תודה ילד",וגם הוא הולך משם אך לכיוון ההפוך מין הגיבל הפראי,אתה רואה משהו נוצץ בשמיים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את הילד שלידי: "תגיד מה זה שם בשמיים"?,זה נראה לי כמו משהוא מיוחד"ואנסה להסתכל טוב טוב עליו.
-
[quote=מאסטר אספיון;844916][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שהבטרי שלך לא מוכן לדבר עם ההרקרוס הפראי הזה בגלל שהוא התקיף אותך אותו ואת מיג'ומרו,אתה רואה שיש בו אנרגיה סטטית גבוה מאוד,אתה שומע את הפוקדע אומר:"המתקפות של הרקרוס הם אגרוף ממוקד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][/quote]
"כנראה הוא לא שווה את זה" אומר לעצמי ואחזור אל העיר ואחפש שם את האחות גוי ואז אשאל אותה:"תגידי מה הולך עם מרכז הפוקימונים?התחלתם לבנות אותו מחדש?" אחייך אלייה ואז הכנס למכון ואבדוק אם מנהיג המכון שם ואצעק:"יש פה מישהו? זה לוקאס באתי לקרב חוזר" אחכה לתשובה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844916][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני לא מנסה ללמד אותו את המתקפה גלישה אני מלמד אותו להיות במים בכללי,שמעת על דבר כזה פוקימון מים עם פחד לשחות,רוצה קרב שמי ניק ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את ניק,לניק יש קורפיש![/FONT][/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אני אומר לניק"כן שמעתי על פוקימון כזה.טוב איןן בעיה אשמח לקרב.אני אלחם עם שיימן שלי אתה עם קורפיש?
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*תגיד לי איך אתה מגיע למרכז ואז למכון איך![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של צ'רלס שאומר לך:"כן אני פה אך אני לא מוכן לקרב עדיין לך למרכז",אתה מגיע למרכז ואתה רואה את האחות ג'וי שאומרת לך:"עדיין הוא לא בנוי,תחזור לעיירה מרופי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"היי למה אתה עם אגדי ואני לא או שאתה עם הצ'ימצ'אר שלך או שאין קרב למה הוא גם מסוג עשב וגם אגדי אני אפסיד תוך חצי דקה בדיוק אפילו פחות!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד אומר לך:"זה הכוכב הראשון של הלילה להתראות",אתה רואה את הילד מתחיל להתרחק ממך ומין המדקיפ החלש שלך,אתה רואה את הכוכב מתחיל להגיע אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שהטסוטג'ה שלך מפחד מין המים,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי יוצא מין המים אך אתה רואה שזה בעצם צ'רמיליון חזק מאוד ומסוכן מאוד,אתה רואה את טפריי הפלדה שלו מתחילים לגדול.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;844952]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שהטסוטג'ה שלך מפחד מין המים,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי יוצא מין המים אך אתה רואה שזה בעצם צ'רמיליון חזק מאוד ומסוכן מאוד,אתה רואה את טפריי הפלדה שלו מתחילים לגדול.[/FONT][/COLOR][/quote]
"זאת בעיה" אני אומר בלחץ "פיג'י וסטונג'ה תיתקפו אותו שניכם ביחד בכל הכוח" אני אומר להם בתיקווה שהם יביסו אותו
-
[quote=מאסטר אספיון;844952][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*תגיד לי איך אתה מגיע למרכז ואז למכון איך![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של צ'רלס שאומר לך:"כן אני פה אך אני לא מוכן לקרב עדיין לך למרכז",אתה מגיע למרכז ואתה רואה את האחות ג'וי שאומרת לך:"עדיין הוא לא בנוי,תחזור לעיירה מרופי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"הממ.. לא תודה אני ילך ליער החרקים לחפש פוקימון חזק" אומר לה ואז הלך לכיוון יער החרקים ואחפש פוקימוני חרק שנראים חזקים ואני נזהר לא להבריח אותם
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844952]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"היי למה אתה עם אגדי ואני לא או שאתה עם הצ'ימצ'אר שלך או שאין קרב למה הוא גם מסוג עשב וגם אגדי אני אפסיד תוך חצי דקה בדיוק אפילו פחות!".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר יליד"רק שתדע אפילו שאגדי עדין הוא חלש ולא מיומן.אוקי צא צ'ימצ'אר לקרב" אני מוציא את צ'ימצ'אר ומחיר לפוכדור את שיימן שלי
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס ליער החרקים ואתה רואה את צ'רלס מחפש משהו שם,הוא אומר לך:"תגיד שמעת על פוקימון חרק האש,הוא מאוד מומלץ וגם נדיר מאוד,הוא התגלה במחוז אישו לראשונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מוכן לקרב וגם את הקורפיש של הילד מוכן לקרב,הילד אומר לקורפיש שלו:"קורפיש בועות!",אתה רואה מין הצבתות של קורפיש יוצאות כעשר בועות קטנות ולא מאיימות.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'י משתמש באס אווירי שפוגע בצ'רמיליון בחוזקה ואת טסוטג'ה משתמש בחבטה שפוגעת בצ'רמיליון אך לא בחוזקה,אתה רואה את צ'רמיליון משתמש בציפורן פלדה על טסוטג'ה ועל פיג'י בציפורן צל.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;845256]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מוכן לקרב וגם את הקורפיש של הילד מוכן לקרב,הילד אומר לקורפיש שלו:"קורפיש בועות!",אתה רואה מין הצבתות של קורפיש יוצאות כעשר בועות קטנות ולא מאיימות.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תפוץאת הבועות בעזרת ציפורנך.ואחריזה רוץ אל קורפיש ותמשעליו בשריטההכי חזקה שלך"
-
[quote=מאסטר אספיון;845256]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'י משתמש באס אווירי שפוגע בצ'רמיליון בחוזקה ואת טסוטג'ה משתמש בחבטה שפוגעת בצ'רמיליון אך לא בחוזקה,אתה רואה את צ'רמיליון משתמש בציפורן פלדה על טסוטג'ה ועל פיג'י בציפורן צל.[/FONT][/COLOR][/quote]
"סטונג'ה ופיג'י תיתחמקו!" אני אצעק להם "עכשיו תישתמש בכל הכוח שלכם כדי להביס את צ'ארמיליון"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;844952][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד אומר לך:"זה הכוכב הראשון של הלילה להתראות",אתה רואה את הילד מתחיל להתרחק ממך ומין המדקיפ החלש שלך,אתה רואה את הכוכב מתחיל להגיע אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שהטסוטג'ה שלך מפחד מין המים,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי יוצא מין המים אך אתה רואה שזה בעצם צ'רמיליון חזק מאוד ומסוכן מאוד,אתה רואה את טפריי הפלדה שלו מתחילים לגדול.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מנסה לתפוס את הכוכב,כאילו הוא קרוב אלי,ואז אני אומר למדקיפ:
"לא נורא חברי,כל פוקימון יכול להפסיד בקרב."ואז מרים את קולי ו: "אבל כל פוקימון לוזר כמוך,אז אין לך לדאוג,כי אתה מיוחד ברמת הלוזריות שלך,ועכשיו אני ילך לישון,ואתה תתאמן פה. שאני מתעורר,אני רוצה לראות אותך חזק,אחרת אחזור לפרוספור ואקח פוקימון אחר."ואז ילך למקום נוח ולישון.
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר מפוצץ את הבועות של קורפיש אחת אחרי השנייה ובלי להיפגע,צ'ימצ'אר פוגע בפניו של קורפיש שמשתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בצ'ימצ'אר בחוזקה רבה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ מתחיל לרוץ במהרה לכיוון אגם העיר מרופי,אתה רואה אותו קופץ לתוך האגם במהירות ואחרי זה אתה רואה שלושה מרצ'ומיפים מתקרבים אליך בזעם רב מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'י מתפתח לפיג'יוטו חזק מאוד והוא משתמש במתקפת חתך שמיים חזק מאוד שמביס את הצ'רמיליון הפראי והמסוכן הזה,הפיג'יוטו משתחווה לפניך כהקראת תודה בזה שעזרת לו להתפתח והוא מתחיל לעוף אל עבר השמש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הפיג'י הפראי התפתח לפיג'יוטו פראי![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;845290][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר מפוצץ את הבועות של קורפיש אחת אחרי השנייה ובלי להיפגע,צ'ימצ'אר פוגע בפניו של קורפיש שמשתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בצ'ימצ'אר בחוזקה רבה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תוותר אז מה עם יש לו יתרון.עכשיו רוץ אליו ושרוט אוו פעם נוספת אחרי ה טפס מהר על עץ שלא יכול לפגוע בך"