[quote=Avi;828138]האמת רק שנינו נשארנו משם שעדיין מגיבים הרבה, דניס הפסיק כבר עם זה, מיכאל כבר לא ראיתי אותו כאן ומור בבאן.[/quote]
מיכאל נדמה לי שפרש
דניס לפעמים מגיב הרבה
אני לא יקיים תקבוצה שוב
לא בא לי סכסוכים עם מור
Printable View
[quote=Avi;828138]האמת רק שנינו נשארנו משם שעדיין מגיבים הרבה, דניס הפסיק כבר עם זה, מיכאל כבר לא ראיתי אותו כאן ומור בבאן.[/quote]
מיכאל נדמה לי שפרש
דניס לפעמים מגיב הרבה
אני לא יקיים תקבוצה שוב
לא בא לי סכסוכים עם מור
לא טוב!
אני לא כ"כ מצליח להסביר מה זה מבוכים ודרקונים,והדבר היחיד שמצאתי זה מפורום מבוכים ודרקונים.
[quote=Akainu;828144]מיכאל נדמה לי שפרש
דניס לפעמים מגיב הרבה
אני לא יקיים תקבוצה שוב
לא בא לי סכסוכים עם מור[/quote]
כמובן, אין לי כוח שוב להיות בקבוצה, דניס מגיב הרבה לפעמים, אנחנו מגיבים כמעט כל הזמן פה.
חח עומר
אני רשמתי את זה
תוסיף אותי רק אם בא לך
הספתי עז ודרך אגב בננה!
רוצים שאני ירשום פה אחד מהשירים שלי? יש לי אחד באנגלית ואחד מזרחית איזה להראות לכם?
[QUOTE=Avi;828147]כמובן, אין לי כוח שוב להיות בקבוצה, דניס מגיב הרבה לפעמים, אנחנו מגיבים כמעט כל הזמן פה.[/QUOTE]
*משתעל*
תרשום
[quote=Avi;828147]כמובן, אין לי כוח שוב להיות בקבוצה, דניס מגיב הרבה לפעמים, אנחנו מגיבים כמעט כל הזמן פה.[/quote]
גם לי אני אשאר בערפדים
ניר סיימת לרשום את ההודעה?
[quote=Akainu;828159]גם לי אני אשאר בערפדים[/quote]
סבבה בקרוב אתה מקדיש, שוב חחח, זה מלהיב אותך כבר להקדיש?, אני זוכר לי היה להקדיש 1000 אתה הקדשת רק 3000.
חזרתי ממנוחה וויפאאוטית
היי בר.
שלום בר
מי שלא הבין הבננה שלי זו הבננה הזאת![IMG]http://img242.imageshack.us/img242/5619/205zd3.gif[/IMG]
דרך אגב לא עניתם איזה שיר שלי לפרסם של האנגלית או של המזרחית?
לא,עדיין לא גמרתי את ההודעה,בקושי התחלתי ><"
[quote=Avi;828165]סבבה בקרוב אתה מקדיש, שוב חחח, זה מלהיב אותך כבר להקדיש?, אני זוכר לי היה להקדיש 1000 אתה הקדשת רק 3000.[/quote]
אה לא אבל לעולות מקומות כן
ואוא איזה פער עשיתי בינינו
[QUOTE=TheSkyRuby;828166]חזרתי ממנוחה וויפאאוטית[/QUOTE]
התחיל פרק 9 של עונה 3 לפני רבע שעה!!
ואני אראה אותו או ב11 או מחר
מזרחית ומה יש לכולם מfake עומרפאיק פאיקמאן מה ממה קרה??
[YOUTUBE]WR8rUTvfvIg[/YOUTUBE]הינה השיר הכי מתאים לפה מי שמאמין לו:"לו זה אבי" מלך העולם זה:"רותם" זה בצחוק חברים אבל אי ךזה מתאים
[youtube]-CZqRKYznrM[/youtube]
למי שלא עובד הינה אחד שכן עובד
[quote=Akainu;828173]אה לא אבל לעולות מקומות כן
ואוא איזה פער עשיתי בינינו[/quote]
כן, אנחנו בפער של 10,000 הודעות,
אבל אני עוד יעקוף אותך חחח (בטח).
[quote=Avi;828178]כן, אנחנו בפער של 10,000 הודעות,
אבל אני עוד יעקוף אותך חחח (בטח).[/quote]
בהצלחה
נהיתי ספאמר בחופש הגדול
ככה מתעלמים ממני?! אין בעיה לא מדבר איתכם! חוצפנים :(
[quote=Akainu;828180]בהצלחה
נהיתי ספאמר בחופש הגדול[/quote]
זה ברור, האמת אם יש פה את הנו"ד הזה זה קל להיות ספאמר, גם שאתה רוצה להתחיל להגיב לאחר כמה חודשים שלא היית אפשר לעשות הרבה הודעות.
חח עומר מה אתה נעלב אני פשוט יש לי חסימה באינטרנט לא רואה יוטיוב זאת הבעיה חשבתי אתה כותב משהו
אבל סתכל על השאלות הקודמות ואני לא באמת נעלב זה בצחוק 0_0 אבל יא חוצפםנים כנסו מהר אני נותן לכם 2 דקות להגיב או שלא מדבר איתכם! [b]דגש על ליאור[/b]
[quote=OmerFake;828185]אבל סתכל על השאלות הקודמות ואני לא באמת נעלב זה בצחוק 0_0 אבל יא חוצפםנים כנסו מהר אני נותן לכם 2 דקות להגיב או שלא מדבר איתכם! [B]דגש על ליאור[/B][/quote]
למה דגש עלי?
ליאור, תעזור לי לעקוף את אביעד (הראשון מהסוף), יש לי עוד 15 הודעות.
חח אני ידעתי שאתה לא נעלב בצחוק כתבתי את זה
כי אתה שמוליק הנודר עברו לכם שתי דקות לא מדבר עם אבי חוצפן! והעלתי סירטון שכן עובד
מי הוסיף תתגית Wipeout?
איפה "החכם" ביער
עומר זה לא קשור אליך זה פשוט האינטרנט שלי הוא עם חסימה של הספק
[quote=Avi;828189]ליאור, תעזור לי לעקוף את אביעד (הראשון מהסוף), יש לי עוד 15 הודעות.[/quote]
אין בעיה עזור לך
[quote=Akainu;828198]אין בעיה עזור לך[/quote]
אז יש חדש?.
[quote=Avi;828199]אז יש חדש?.[/quote]
כן יש חדש אתה מיתעלם מימני אז אני לא מדבר איתך חוצפן! לא מגיע לך אייקון של זורוארק
[quote=Guille;828195]איפה "החכם" ביער[/quote]
אני מתמטיקאי בפורום (לצערי אני כבר לא יכול לכתוב [B]ה[/B]מתמטיקאי כי יש את hgss1234).
זה לא אותו דבר אבל זה יכול להועיל.
גמרתי חצי הודעה (אחי שמחקתי אותה :()
[quote=OmerFake;828201]כן יש חדש אתה מיתעלם מימני אז אני לא מדבר איתך חוצפן! לא מגיע לך אייקון של זורוארק[/quote]
סליחה עומר, מה קורה?.
[quote=Avi;828199]אז יש חדש?.[/quote]
לא
מי הוסיף תתגית wipeout ?