-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;905298]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה מגיע ליער ורידיאן,אתה רואה ישיש זקן בעל שיער לבן,בדיוק כמו שסירס אמר לך,הוא מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל דודה אורה ישנה כעת",אתה נזכר שזה מה שסירס אמר שהזקן יגיד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
השיב בחזרה בזקן תוך כדי שאני מנסה להיזכר: " 'לילה טוב לדודה אורה,אבל החיפושית האדומה מסתובבת בחופשי'"
-------------------------------------------
מצטער לא יכלתי להגיב יותר מזה לא היה לי משהו הפעם.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;905298][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היער מוחה כף והוא אומר לך:"עכשיו",אחרי זה אתה רואה את עצמך בבית מוזר אפלולי בצבעים שחור וסגול,אתה שומע את קולו של שומר היער שאומר לך:"מאמן צעיר אתה צריך למצוא את אבן הרוחות העתיקה בבית הרדוף!".[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
אוציא את הפוקדורם של צ'רמנדר ושל קריבולוס מהכיס ואזרוק אותם לאוויר. כששניהם ייצאו מהפוקדורים שלהם אומר:"צ'רמנדר! אתה תשאר צמוד אליי ותחפש מסביב אבן שתעלה חשד שזאת אבן הרוחות וקריבולוס! אתה תעוף מסביב ותסתכל מלעמלה ותחפש את האבן המבוקשת!" אומר ואתחיל במסע החיפושים אחר אבן הרוחות.
-
[quote=מאסטר גלסיון;905298]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*שניהם על הרצפה![/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=navy]קורומורי מנסה להתרומם אך הוא לא מצליח היות וקיבאגו משתמש בטופר פלדה שפוגע בכנפיו של קורומורי,לילי מתבוננת בקרב בסבלנות כאילו היא מחכה למשהו,היא ממלמלת:"הפעם אני אנצח,הפעם אני אנצח!".[/COLOR][/FONT]
[/quote]
"קורומורי תנסה להתזק בתנועת גופו,תחפש את הרגע בו הוא הלך להתקיפ,בנתיים תהגור אנרגיה ברגע שאתה מרגיש שהגיע הרגע למתקפתו תשמש בקרן על-חושי בכל העוצמה שהגרת!"אני אומר לו.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהפוכדורים שלך נעלמו,אתה שומע את קולו של שומר היערות שאומר לך:"בשביל לעשות את זה מעניין,לקחתי לך את הפוכדורים לא תוכל להשתמש בהם עכשיו,המשימה שלך היא למצוא את שני הפוכדורים שלך שנמצאים בחדרים נפרדים ולמצוא את היציאה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה לא שומע צליל במשך מספר שניות,שניות שנראות כנצח אתה שומע לאחר מספר שניות את מתקפת כדור האנרגיה יוצאת אך אתה רואה את טרטוויג הופך להיות טרטוויג-שריון עשב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*זה לא מעשה חכם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]מתקפת זנב הברזל מנפצת את שלושת המשטחים הקרובים אך פיקאצ'ו נופל למים וכנראה טובע,קורפיש ממהר לקפוץ למים ולהציל את הפיקאצ'ו שלך,כעבור שתי דקות אתה רואה את קורפיש נושא את פיקאצ'ו על משטח קרוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הילדה הצעירה מהנהנת והולכת לזירת הקרב של אביה,מנהיג מכון פיושה,הילדה אומרת:"הקרב בין זואי מהעיר פיושה לזורו מעיירה פאלט הולך להתחיל,כול משתמש יכול להשתמש רק בשני פוקימונים,במהלך הקרב מותר להחליף פוקימונים,האם זה ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי לא מצליח להתרומם וגם את קיבאגו,אתה רואה שקורומורי מתרומם לשנייה ושוב נופל אך הפעם הוא מובס וגם קיבאגו,לילי רצה אל קיבאגו שלה בדאגה והיא אומרת:"די קיבאגו שלי די!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]הקרב נגד לילי נגמר בתיקו.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מהנהן בהגינות ואומר לך:"בסדר זה יהיה קרב אחד על אחד אבל פה יערך הקרב,פה באי ספרון,זה יהיה קרב של אש וקרח,כוחות נגדיים,אבל הפעם אם תשמיד את הטוטם או את האי אני לא יהיה כאן בשביל להציל אותך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]הזקן מחפש משהו בכיסים שלו והוא אומר לך:"דרישת שלום לסירס,קח את הפוכדור הזה",הזקן מושיט לך פוכדור ואז נעלם,אתה שומע את קולו אך לא רואה אותו,את סירס:"נו קיבלת מה שרצית?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;906511]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה לא שומע צליל במשך מספר שניות,שניות שנראות כנצח אתה שומע לאחר מספר שניות את מתקפת כדור האנרגיה יוצאת אך אתה רואה את טרטוויג הופך להיות טרטוויג-שריון עשב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד טרטוויג!,תשתחרר מאחיזת הקרח ותשתמש בכדור אנרגיה פעמיים שלב אותם בשביל להגדיל ותדחוף אותו,עם כל הכוח שנאסף אצלך!" אומר לו בחיוך רחב ואז אומר לפוקימונים שלי:"קדימה חברים תעודדו אותו,הוא ממש חזק!,קדימה טרטוויג!" אעודד אותו יחד עם הפוקימונים ואומר לגולי:"תגידי,מה הפוקימון הכי חזק שלך?,הפוקימון הזה דווקא יתמודד עם הפחד שלו מהר,אבל הפעם אני לא יפרוש,ואני ינצח!" אומר בעקשנות ואסתכל על הקרב בבחינהה ואחשוב לעצמי:'טרטוויג ממש היתחזק מהקרבות הקודמים,אני מתאר לעצמי שהוא יכול לנצח,הוא ממש חזק!" אחייך אליו ואמשיך לעודד.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;906511]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מהנהן בהגינות ואומר לך:"בסדר זה יהיה קרב אחד על אחד אבל פה יערך הקרב,פה באי ספרון,זה יהיה קרב של אש וקרח,כוחות נגדיים,אבל הפעם אם תשמיד את הטוטם או את האי אני לא יהיה כאן בשביל להציל אותך".[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אני מסכים לתנאים שלך.יופי קרב המכון ה1 שלי שאני נלחם בו.בהצלחה לשנינו" אני מוציא את צ'ובו לקרב.
-
[quote=מאסטר גלסיון;906511]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הילדה הצעירה מהנהנת והולכת לזירת הקרב של אביה,מנהיג מכון פיושה,הילדה אומרת:"הקרב בין זואי מהעיר פיושה לזורו מעיירה פאלט הולך להתחיל,כול משתמש יכול להשתמש רק בשני פוקימונים,במהלך הקרב מותר להחליף פוקימונים,האם זה ברור?".[/FONT][/COLOR]
"הכל ברור!" אני אומר "מיג'מרו אני בך!" אני צועק ומחכה שזואי תוציא את הפוקימון שלה
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;906511]
[COLOR=lime][FONT=Arial]הזקן מחפש משהו בכיסים שלו והוא אומר לך:"דרישת שלום לסירס,קח את הפוכדור הזה",הזקן מושיט לך פוכדור ואז נעלם,אתה שומע את קולו אך לא רואה אותו,את סירס:"נו קיבלת מה שרצית?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד באוויר: "סירס איפה שלא תהיה תודה רבה לך נפגש שוב פעם ואני יתחזק אתה תראה להתראות חבר אני המשיך כעת במסע שלי".
"קדימה חבר צא והכר אותי אני המאמן החדש שלך" אזרוק את הפוכדור של טרפינץ' באוויר לאחר שיצא העשה איתו הכרות קצרה לאחר מכן אחזיר אותו לפוכדור שלו והלך להתאמן ביחד עם הפוקימונים שלי לקראת המכון של העיר ורידיאן.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;906511][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהפוכדורים שלך נעלמו,אתה שומע את קולו של שומר היערות שאומר לך:"בשביל לעשות את זה מעניין,לקחתי לך את הפוכדורים לא תוכל להשתמש בהם עכשיו,המשימה שלך היא למצוא את שני הפוכדורים שלך שנמצאים בחדרים נפרדים ולמצוא את היציאה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*זה לא מעשה חכם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]מתקפת זנב הברזל מנפצת את שלושת המשטחים הקרובים אך פיקאצ'ו נופל למים וכנראה טובע,קורפיש ממהר לקפוץ למים ולהציל את הפיקאצ'ו שלך,כעבור שתי דקות אתה רואה את קורפיש נושא את פיקאצ'ו על משטח קרוב.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי לא מצליח להתרומם וגם את קיבאגו,אתה רואה שקורומורי מתרומם לשנייה ושוב נופל אך הפעם הוא מובס וגם קיבאגו,לילי רצה אל קיבאגו שלה בדאגה והיא אומרת:"די קיבאגו שלי די!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]הזקן מחפש משהו בכיסים שלו והוא אומר לך:"דרישת שלום לסירס,קח את הפוכדור הזה",הזקן מושיט לך פוכדור ואז נעלם,אתה שומע את קולו אך לא רואה אותו,את סירס:"נו קיבלת מה שרצית?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיקאצ'ו ''לעלות על המשטח ואחר כך לתקוף את קורפיש במכת ברק''
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את שריון העשב משתלב עם מתקפת קרן הקרח,אתה רואה את טרטוויג מצליח לצאת מין גוש הקרח אך שריון העשב שלו נעלם,אתה רואה משהו מוזר בטרטוויג משתמש במתקפה שאתה מזהה בתור קרן קרח,אתה רואה את ג'ולי אומרת בזריזות:"תתחמק!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]טרטוויג למד קרן קרח![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שלושה חוטי ברקים קטנים ודקים מטיילים על גופו של פיקאצ'ו,אתה רואה שהוא לא מרגיש טוב,אתה מבחין בזה שהחוטים מתחילים לחשמל במהירות הבזק את המים ואת המשטחים שפיקאצ'ו וקורפיש מתחשמלים גם הם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]זואי מוציאה מיג'ומרו כמוך,אתה רואה את שני המיג'ומרו עומדים זה מול זו בהיכון לקרב של מים על מים,אתה מבין שיש סיכוי די גבוהה שאתה יכול להפסיד כי מיג'ומרו לא יודעת מתקפות.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מוציא פוכדור והוא צועק בקול רם ואתה שומע את ההדים של המערה אומרים:"צאי וויבל!",אתה רואה וויבל ההתפתחות של סניזל עומדת מול צ'אובו בביטחון רב,עומר אומר לך:"נו,תתחיל".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]הקרב נגד עומר מתחיל.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שלא יוצא כלום מין הפוכדור אך אתה שומע את קולו של סירס אומר לך:"תבין בר,מסתובב פה טרפינץ',רק בעזרת הפוכדור הנסתר,הפוכדור שהזקן הביא לך יכול ללכוד את הטרפינץ' הנסתר,הטרפינץ' היחיד שיודע סופת דרקונים!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;906949][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את שריון העשב משתלב עם מתקפת קרן הקרח,אתה רואה את טרטוויג מצליח לצאת מין גוש הקרח אך שריון העשב שלו נעלם,אתה רואה משהו מוזר בטרטוויג משתמש במתקפה שאתה מזהה בתור קרן קרח,אתה רואה את ג'ולי אומרת בזריזות:"תתחמק!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שלושה חוטי ברקים קטנים ודקים מטיילים על גופו של פיקאצ'ו,אתה רואה שהוא לא מרגיש טוב,אתה מבחין בזה שהחוטים מתחילים לחשמל במהירות הבזק את המים ואת המשטחים שפיקאצ'ו וקורפיש מתחשמלים גם הם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]זואי מוציאה מיג'ומרו כמוך,אתה רואה את שני המיג'ומרו עומדים זה מול זו בהיכון לקרב של מים על מים,אתה מבין שיש סיכוי די גבוהה שאתה יכול להפסיד כי מיג'ומרו לא יודעת מתקפות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מוציא פוכדור והוא צועק בקול רם ואתה שומע את ההדים של המערה אומרים:"צאי וויבל!",אתה רואה וויבל ההתפתחות של סניזל עומדת מול צ'אובו בביטחון רב,עומר אומר לך:"נו,תתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שלא יוצא כלום מין הפוכדור אך אתה שומע את קולו של סירס אומר לך:"תבין בר,מסתובב פה טרפינץ',רק בעזרת הפוכדור הנסתר,הפוכדור שהזקן הביא לך יכול ללכוד את הטרפינץ' הנסתר,הטרפינץ' היחיד שיודע סופת דרקונים!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיקאצ'ו ''כל הכבוד ועכשיו תתקוף את קורפיש בזנב ברזל''
-
[quote=מאסטר גלסיון;906949][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
"טוב מאוד טרטוויג!,קרן קרח,אם אתה כל כך לומד מהר בסוף אתה תתפתח גם מהר!,טוב תקשיב,יש לי רעיון לשילוב מתקפה,יכול להיות שאתה מכיר את מתקפת רסיס קרח נכון?,אנחנו ננסה להכין אחד מאולתר,כדור אנרגיה ואז תקפיא אותו עם קרן קרח!" אומר לו בחיוך רחב עם האסטרטגיה החדשה,אמשיך לעודד אותו ואומר לפוקימונים שלי:"סתכלו עליו,הוא דבק במטרה,משקיע בקרב,ונותן את כל מה שיש לו,אני מקווה שבקרב הבא גם אתם תיהיו כך,הבנתם?" אחייך אליהם ואמשיך לצפות בריתוק על הקרב שלי נגד גולי ואומר לה:"ראית?,צריך פשוט לאמין בפוקימון,ובגלל מה שעשית לי בתחרות,לא רציתי לדבר איתך,בהצלחה" אחייך אלייה ואמשיך להסתכל על רסיס הקרח המאולתר שלי יוצא לדרך
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;906949]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ובו"תגמור תקרב מהר מאוד אגרוף פלדה ואז גחלת על וידל קדימה גמור אותה"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]מתקפת כדור האנרגיה מתפוצצת בגלל מתקפת קרן הקרח,אתה רואה את טרטוויג ואת קומטנה נופלים במהירות רבה,בגלל מתקפת כדור הקרח המתפוצץ,אתה רואה את קומטנה מובס ולידו טרטוויג המובס גם,שוב פעם זה תיקו,ג'ולי אומרת:"זה הכול או כלום זה מונוזו!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]טרטוויג וקומטנה הובסו,2-2,הסיבוב האחרון התחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מביט את פיקאצ'ו לא מחזיק מעמד על המשטח המחושמל ואתה רואה את פיקאצ'ו נופל למים מובס בידי קורפיש שמשתמש במתקפת אגרוף צבת,אתה רואה את ג'ורג' מחזיר את קורפיש והולך לו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת שוב לג'ורג'.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]וויבל משתמשת במתקפת נעילת פלדה על ביטנו של צ'אובו שמתקפל במהירות רבה מאוד,אתה רואה את צ'אובו מחליק על הקרח,אתה רואה את וויבל של עומר עושה סימן התגרות לצ'אובו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;907072][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מתקפת כדור האנרגיה מתפוצצת בגלל מתקפת קרן הקרח,אתה רואה את טרטוויג ואת קומטנה נופלים במהירות רבה,בגלל מתקפת כדור הקרח המתפוצץ,אתה רואה את קומטנה מובס ולידו טרטוויג המובס גם,שוב פעם זה תיקו,ג'ולי אומרת:"זה הכול או כלום זה מונוזו!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]טרטוויג וקומטנה הובסו,2-2,הסיבוב האחרון התחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"תורך אלקיד,אני יודע שאתה יכול לעשות את זה!,קדימה חבר!" אומר ואזרוק את הפוקדור של אלקיד בנוחות אחייך ואומר לאלקיד:"בהצלחה חבר,אני בוטח בך,אתה חזק!" אחזק אותו ואתחיל לעודד אותו עד שהקרב יתחיל ואומר לגולי:"קדימה תתחילי".
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;907072]
[COLOR=green][FONT=Arial]וויבל משתמשת במתקפת נעילת פלדה על ביטנו של צ'אובו שמתקפל במהירות רבה מאוד,אתה רואה את צ'אובו מחליק על הקרח,אתה רואה את וויבל של עומר עושה סימן התגרות לצ'אובו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ובו"תלמד להחליק על הקרח זה יעזור לנו.ואז תחליק על הקרח ותדפוק אגרוף מתכלת לבטן שלח ויבל ואז גחלת"
-
[quote=מאסטר גלסיון;906511][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"קורמורי לא הלח לעשות ביצועים מרשימים אך העיקר שניצאת,הצלחת בקרב הראשון שלך איתי להכריח תיקו כל הכבוד!לילי אני רואה שגם את יודעת לאמן בצורה טובה באמת היה לי לכבוד להלחם מולך,קטרפי מה דעתך שעכשיו אני אתפוס אותך?"אני אמר במרץ ועם כוח להמשיך את מסעי לכיווון התחרות המעופפת.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי אומרת לך:"טוב,מונוזו תשתמש במתקפת מטאור דרקון!",אתה רואה מתקפה מדהימה ויפה יוצאת מין פיו של מונוזו והוא משתגר אל עבר האלקיד שלך שמצליח להדוף את זה בעזרת מתקפת אגרוף רעם חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קטרפי מהנהן בשמחה אך אתה רואה את לילי מטפלת בקיבאגו שלה בדאגה גדולה,היא אומרת לך:"תקשיב,לאן אתה מתכנן ללכת,לורידיאן,לפיוטר לאן,כי זה מאוד חשוב מבחינת פוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את וויבל נעלמת במהירות רבה מאוד אך היא משתמשת עוד פעם במתקפת נעילת פלדה שפוגע קשות בצ'אובו,אתה רואה את וויבל קופצת לשמיים ואתה רואה אותה משתמשת במתקפת שבירת לבנים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;907391][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קטרפי מהנהן בשמחה אך אתה רואה את לילי מטפלת בקיבאגו שלה בדאגה גדולה,היא אומרת לך:"תקשיב,לאן אתה מתכנן ללכת,לורידיאן,לפיוטר לאן,כי זה מאוד חשוב מבחינת פוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אני חושב של וירדאן יש שם את המכון הבא שלי ואולי אני אתפוס שם איזה פוקימון רוח טוב!מה דעתך?"אני אומר וזורק פוקדור על קטרפי.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;907072][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מביט את פיקאצ'ו לא מחזיק מעמד על המשטח המחושמל ואתה רואה את פיקאצ'ו נופל למים מובס בידי קורפיש שמשתמש במתקפת אגרוף צבת,אתה רואה את ג'ורג' מחזיר את קורפיש והולך לו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת שוב לג'ורג'.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]וויבל משתמשת במתקפת נעילת פלדה על ביטנו של צ'אובו שמתקפל במהירות רבה מאוד,אתה רואה את צ'אובו מחליק על הקרח,אתה רואה את וויבל של עומר עושה סימן התגרות לצ'אובו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את פיקאצ'ו והולך לחפש פוקימון עשב חזק
-
[quote=מאסטר גלסיון;907391][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי אומרת לך:"טוב,מונוזו תשתמש במתקפת מטאור דרקון!",אתה רואה מתקפה מדהימה ויפה יוצאת מין פיו של מונוזו והוא משתגר אל עבר האלקיד שלך שמצליח להדוף את זה בעזרת מתקפת אגרוף רעם חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
"טוב מאוד אלקיד,עכשיו תשתמש במכת וולט חזקה!" אומר לאלקיד בעידוד ואז הוציא את טרטוויג ואומר לו:"איך אתה מרגיש חבר? הייתה ממש חזק,כל הכבוד" אחייך אליו ואמשיך להסתכל על הקרב המרתק
-
[quote=מאסטר גלסיון;906949]
[/quote]
"מיג'מרו אני בטוח שתנצחי" אני אומר לה כדי שהיא תרגיש בטיחון "עכשיו תישתמשי בחבטה בכל הכוח!" אני אומר לה
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;907391
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את וויבל נעלמת במהירות רבה מאוד אך היא משתמשת עוד פעם במתקפת נעילת פלדה שפוגע קשות בצ'אובו,אתה רואה את וויבל קופצת לשמיים ואתה רואה אותה משתמשת במתקפת שבירת לבנים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ובו"תתנגש עם האיגרוף פלדה שלך בשבירת הלבנים של ויבל ונסה שזה יפגע בה.ואז גחלת ישירות"
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;906511][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
אצעק:"בסדר, מה שתרצה..." ואתחיל להסתובב במבנה בחיפוש אחר הפוקדורים שלי....
-
שם משתמש:Gallade
שם במשחק:רון
תיאור ואו תמונת מאמן:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/966d269328a0f8aa10770e07f5e86c9a.png[/IMG][/URL]
פוקימונים התחלתי:טורציק
פוקימונים:לא לגעת.
חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
כסף:3000$
בקשות: את הפוקימונים האלה:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/49c003e5321b5fa451719dd2aa68a2d8.png[/IMG][/URL] אותו:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/24e34ec9015f8d2ad69dcdabe01ba354.png[/IMG][/URL] ואותו:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/574ee65f018468ee2f2fdd4cebbb27db.png[/IMG][/URL] וגם להיכנס למשחק
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של שומר היער אומר לך:"זו הפעם האחרונה שאני מדבר אליך עכשיו,בבית הזה יש עוד מספר פוכדורים שאתה יכול להשתמש בהם אך אתה יכול להשתמש בפוקימון שאתה מוצא רק במשימה הזו,ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה מין השמיים פוכדור נופל לידך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את התקרה נופלת אך מונוזו ואלקיד מתחמקים מזה,אתה שומע את ג'ולי אומרת:"שיט,שיט הם באים,טוב לוקאס לצערי נדחה את הקרב של אלקיד נגד מונוזו לאחר כך,זה פוקימון לייזר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה יוצא מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה פוקימון מוזר שלא ראית קודם,פוקימון שנראה כמו שילוב מעובת של ארבוק וספיריטוב,הוא נראה כמו סוג של שטן מוזר,אתה שומע קול מצמרר שאומר לך:"תכיר ילדון זהו דמון-ארבוק!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]שני המיג'ומרו רצים זה אל זה במתקפות חבטה חזקות מאוד,אתה רואה את המיג'ומרו שלך מצליחה לחבוט במיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית וכך גורמת למיג'ומרו של מנהיגת המכון לפספס את המתקפה שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את קורומורי מתעורר במהירות והוא מאוד עצבני על זה שלכדת את קטרפי,אתה רואה את מדקיפ יוצאת מין הפוכדור,אתה שומע את לילי אומרת לך:"אתה בטוח שדווקא ורידיאן שמתמחה בסוג מים?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את וויבל מצליחה להתחמק במהירות על מצ'אובו,אתה רואה אותה משתמשת במתקפה שאתה לא ראית בחיים,אתה רואה שד בצורת וויבל יוצא ממנה והוא פשוט פוגע פעם אחר פעם בצ'אובו שלך.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;908366]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את התקרה נופלת אך מונוזו ואלקיד מתחמקים מזה,אתה שומע את ג'ולי אומרת:"שיט,שיט הם באים,טוב לוקאס לצערי נדחה את הקרב של אלקיד נגד מונוזו לאחר כך,זה פוקימון לייזר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"גולי תיזהרי!" אומר בלחץ ואקח את גולי למקום מבטחים,הוציא את גיבל ואומר לו:"טופר דרקון מהר!" אל מקום הפתח של התקרה
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;908366][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של שומר היער אומר לך:"זו הפעם האחרונה שאני מדבר אליך עכשיו,בבית הזה יש עוד מספר פוכדורים שאתה יכול להשתמש בהם אך אתה יכול להשתמש בפוקימון שאתה מוצא רק במשימה הזו,ברור?".[/FONT][/COLOR]
.[/F][/QUOTE]
אצעק:"ברור" ואזרוק את הפוקדור לאוויר כדי שאוכל לראות מה הוא הפוקימון שאוכל להעזר בו וכיצד.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;908366][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה מין השמיים פוכדור נופל לידך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה יוצא מין מרכז הפוקימונים ואתה רואה פוקימון מוזר שלא ראית קודם,פוקימון שנראה כמו שילוב מעובת של ארבוק וספיריטוב,הוא נראה כמו סוג של שטן מוזר,אתה שומע קול מצמרר שאומר לך:"תכיר ילדון זהו דמון-ארבוק!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]שני המיג'ומרו רצים זה אל זה במתקפות חבטה חזקות מאוד,אתה רואה את המיג'ומרו שלך מצליחה לחבוט במיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית וכך גורמת למיג'ומרו של מנהיגת המכון לפספס את המתקפה שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את קורומורי מתעורר במהירות והוא מאוד עצבני על זה שלכדת את קטרפי,אתה רואה את מדקיפ יוצאת מין הפוכדור,אתה שומע את לילי אומרת לך:"אתה בטוח שדווקא ורידיאן שמתמחה בסוג מים?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את וויבל מצליחה להתחמק במהירות על מצ'אובו,אתה רואה אותה משתמשת במתקפה שאתה לא ראית בחיים,אתה רואה שד בצורת וויבל יוצא ממנה והוא פשוט פוגע פעם אחר פעם בצ'אובו שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ''יופי'' ואני מוציא את פיקאצ'ו ואומר לו ''לתקוף בזנב ברזל את הדמון-ארבוק''
-
[quote=מאסטר גלסיון;908366]
[/quote]
"לילי כן מה יכול להיות יותר מאתגר מקרב מים על מים?זה יכול להיות אימון מצין בשביל מתקיפ!"אני אומר לליליל ומתבונן אל עבר מתקיפ במבט של ביטחון."קורומורי על תתרגש זה עוד תצליחו להשלים,אבל למה בעצם רבתם?"אני שואל אותו.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;908366][
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את וויבל מצליחה להתחמק במהירות על מצ'אובו,אתה רואה אותה משתמשת במתקפה שאתה לא ראית בחיים,אתה רואה שד בצורת וויבל יוצא ממנה והוא פשוט פוגע פעם אחר פעם בצ'אובו שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"במה ויבל השתמשה כרגע?" אני אומר לצ'ובו"אל תותר תירה גחלת בכול הכח על ויבל של עומר "
-
[quote=מאסטר גלסיון;908366][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
"כל הכבוד מיג'מרו, אני ממש גאה בך!" אני אומר לה כדי לעודד אותה "עכשיו צאי לעוד מיתקפת חבטה בכל הכוח!" אני אומר לה בנחישות
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;906949]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה שלא יוצא כלום מין הפוכדור אך אתה שומע את קולו של סירס אומר לך:"תבין בר,מסתובב פה טרפינץ',רק בעזרת הפוכדור הנסתר,הפוכדור שהזקן הביא לך יכול ללכוד את הטרפינץ' הנסתר,הטרפינץ' היחיד שיודע סופת דרקונים!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"סירס, אני מבין אותך אני עכשיו יחפש בכל היער עד שאמצע את הטרפינץ' המיוחד, ורגע עוד שאלה אני צריך ישירות לזרוק את הפוכדור על טרפינץ' או להטיש אותו?" אגיד ואשאל את סירס
"קדימה טריקו צא!, תעזור לי לחפש את טרפינץ' ביער, הטרפינץ' הזה מיוחד אז קדימה תחפש ואל תיתיאש!" אזרוק את הפוכדור של טריקו באוויר לאחר מכן אגיד לו את הדברים.
- - - - - - - - - -
עריכה: מצטער שלא הגבתי יומיים כי היה לי היום מבחן
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שמין הפוכדור יוצא קריבולס שלך,אתה רואה אותו מתעופף אליך בשמחה רבה,אתה רואה שלושה דלתות אחת סגולה,השנייה ירוקה והשלישית והאחרונה אדומה,אתה רואה את קריבולס מתקרב אל הדלת האדומה,אתה רואה אור חזק מין הדלת הירוקה ומין הדלת הסגולה אתה שומע קריאות לעזרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקימון המסתורי שג'ולי כנתה אותו "פוקימון לייזר" משתמש במתקפה מסתורית מאוד שגורמת למכון לעלות בלהבות כחולות,אתה רואה את הפוקימון מגיע לאדמה ואתה רואה שהוא שילוב מעובת של שלושה פוקימונים שונים-דיאוקסיס,שאקל ופלייגון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אוי איך אכלת אותה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דמון-ארבוק משתמש במתקפת רעל שחור שמפיל את פיקאצ'ו שלך אל עבר חור שחור ושמה הפיקאצ'ו שלך נעלם בלי להותיר עקבות,אתה שומע קול שאומר:"אל תדאג ילד אני אציל לך את הפיקאצ'ו,צא ג'וקרֱ!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את המיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית משתמש במתקפת סילון מים שפוגע ישירות במיג'ומרו שלך שמשתמש בצדף שלה במקור להגנה,אתה רואה את מיג'ומרו שלך נופלת ארצה בניסיון לנצח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ צוחקת צוחק עליז במיוחד והיא מוציאה מין האדמה ברי כחול,אתה מבין שעל הברי הזה קורומורי וקטרפי שלך רבו,לילי אומרת:"אז בגלל זה היא נראתה כול כך מאושרת,תגיד בונדר אתה שמעת על לוחמי המוות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זוהי מתקפת שד קרח מתקפת הקרח הכי חזקה בכול מתקפות הקרח,יותר חזקה מקיפאון סופי,יותר מסופת קרח ויותר ממתקפת קור המתקפה מוציאה שד קרח שתוקף בלי אפשרות להפסיק את היריב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס עונה לך:"הוא כמו מאסטר בול,ברגע שהוא פוגש פוקימון נסתר הוא לוכד אותו בלי שום מאמץ אך תיזהר יש פוקימון,שמו הוא דמון הקרח הוא יצור מרושע מאוד הוא ינסה להרוס אותך ואותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני מצטער אם אני לא אגיב היום הרבה פשוט קרה לי משהו עצוב מאוד -_-.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;909811]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקימון המסתורי שג'ולי כנתה אותו "פוקימון לייזר" משתמש במתקפה מסתורית מאוד שגורמת למכון לעלות בלהבות כחולות,אתה רואה את הפוקימון מגיע לאדמה ואתה רואה שהוא שילוב מעובת של שלושה פוקימונים שונים-דיאוקסיס,שאקל ופלייגון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
מה קרה לך היום? אם זה משהו אתה יודע מה,אז משתתף בצערך :peee:
--------------
"גולי תברחי!" אומר לה בלחץ ואז הוציא את טרטוויג ואומר לו:"טרטוויג תברח יחד עם גולי,היא תגן עלייך,תזהר לא להיפגע מהלהבות" אני יוציא את אלקיד,רטטה וגיבל ואומר לששלושתם ביחד:"קדימה!,רטטה תשתמש בסופר ניב,אלקיד תשתמש במכת וולט הכי חזקה שלך!,וגיבל תעלה על הגב של אלקיד,והחשמל לא יפגע בך כי אתה סוג אדמה,ושאתה מתקרב תשתמש בטופר דרקון יחד עם אלקיד כך שיצא 'טופר דרקון חשמלי!' קדימה חברים!" אומר להם בעקשנות ואבדוק שגולי וטרטוויג באמת ברחו כמו שביקשתי מהם לפני כן,בשביל שלא יפגעו מהאריסות ומהלהבות סביב כל המכון,ואחשוב לעצמי:'רגע,להבות כחולות?,יש פה משהו מוזר' אני יתעצבן קצת ואומר לפוקימון לייזר בתקווה שיבין אותי:"למה אתה עושה את כל זה?,עשינו לך משהו?,אתה פגעת בנו,ואני אנקום בך!מצטער לבסר,אבל אתה גמור!" ואז אסתכל על רצף המתקפות של הפוקימונים שלי אשר פקדתי עליהם מיקודם.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;909811]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זוהי מתקפת שד קרח מתקפת הקרח הכי חזקה בכול מתקפות הקרח,יותר חזקה מקיפאון סופי,יותר מסופת קרח ויותר ממתקפת קור המתקפה מוציאה שד קרח שתוקף בלי אפשרות להפסיק את היריב".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ובו"תנסה לתת איגרוף ברזל על שד הקרח הזה ואז גחלת עוצמתית על ויביל הזאת.אני רוצה לנצח ולא להפסיד מובן לך"
-
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ צוחקת צוחק עליז במיוחד והיא מוציאה מין האדמה ברי כחול,אתה מבין שעל הברי הזה קורומורי וקטרפי שלך רבו,לילי אומרת:"אז בגלל זה היא נראתה כול כך מאושרת,תגיד בונדר אתה שמעת על לוחמי המוות?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"לילי לא שמעתי על המתרת הזאת אבל היא שנמעת מרושעת למדי,דרך אגב מה דעתך שנלך אחר כך לתחורת פוקידגר? שמעתי כלפרס ראשון הם נותנים פוקימון מתכת נדיר,נשמע פרס יפה!"אני אומר ללילי ואחרי זאת אני מסתכל לעבר הברי הכחול ומגחך.
-
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את המיג'ומרו של מנהיגת המכון הזמנית משתמש במתקפת סילון מים שפוגע ישירות במיג'ומרו שלך שמשתמש בצדף שלה במקור להגנה,אתה רואה את מיג'ומרו שלך נופלת ארצה בניסיון לנצח.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מיג'מרו תישתמשי בחבטה בכל הכוח!" אני צועק לעברה
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;909811][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שמין הפוכדור יוצא קריבולס שלך,אתה רואה אותו מתעופף אליך בשמחה רבה,אתה רואה שלושה דלתות אחת סגולה,השנייה ירוקה והשלישית והאחרונה אדומה,אתה רואה את קריבולס מתקרב אל הדלת האדומה,אתה רואה אור חזק מין הדלת הירוקה ומין הדלת הסגולה אתה שומע קריאות לעזרה.[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
שיניתי את הכינוי ל Dor_T
--------
אגיד לריבולוס:"אני שמח שחזרת" ואלך אחריו אל הדלת האדומה.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;909811]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס עונה לך:"הוא כמו מאסטר בול,ברגע שהוא פוגש פוקימון נסתר הוא לוכד אותו בלי שום מאמץ אך תיזהר יש פוקימון,שמו הוא דמון הקרח הוא יצור מרושע מאוד הוא ינסה להרוס אותך ואותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני מצטער אם אני לא אגיב היום הרבה פשוט קרה לי משהו עצוב מאוד -_-.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "מממ אני מבין אותך עליי להיזהר מהפוקימון הרשע אני יזהר, תודה רבה על המידע עכשיו הלך לחפש את הטרפינץ' המיוחד הזה"
"קדימה טריקו בוא נזוז כדי שנמהר לפני שהפוקימון הרשע יתפוס אותנו שמעתי שהטרפינץ' המיוחד יודע ריקוד דרקונים שזה מהלך מעולה אז קדימה הטרפינץ' המיוחד הזה שלנו קדימה בוא נזוז"
אגיד לטריקו ונלך ביחד שאנחנו קרובים לחפש את הטרפינץ'
בנוסף אגיד לטריקו: "אם תראה את הטרפינץ' הזה תגיד לי במהירות ובשקט שלא יברח לנו זה פוקימון מאוד נדיר".