-
[quote=Lord Voldemort;1062887][B][CENTER]המילה היא וירוס! שם הפותר: ניב, שמזכה את קבוצת הירוקים בנקודה!
- קבוצה אדומה: 0 -
- קבוצה ירוקה: 1 -
- קבוצה כחולה: 1 -
המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: תרגום שם של חפץ ריפוי מעולם הפוקימון.
_ _ _ _ _
(אותיות שאין: א) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר)[/CENTER]
[/B]
[B]ניב;[/B]
מיים ג'וניור שב אל הפוכדור ופוקימון הראשן מחליף אותו. אתה שולף פוקדקס.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/104.png[/IMG]
[I]קיובון, הפוקימון הבודד. בעת שהוא חושב על אמו המנוחה, הוא בוכה. קול בכיו מוגבר בתוך שריון הגולגולת שהוא לובש.[/I]
הוא מקיש עם העצם שלו על הקרקע פעמיים, ומזנק לעבר פוליוואג, מכה בו בחוזקה באמצעות העצם.[/quote]
לא באלי לזרוק אותיות, עם אני יטעה יטעה עם צודק אז צודק... המילה היא תרופה?
~~~~~~~~~~~~~~~
אקרא בדאגה רבה לפוליוואג "פוליוואג אתה בסדר?"
לאחר מכן אחשוב במעט לחץ 'הוא לא פראייר.. נצטער לפעול ביותר אגרסיביות!'
ומיד אפקוד על פוליוואג "קדימה,פוליוואג לא נוותר לו, תציף את האזור בבועות שיקשו עליו לראות!"
ואוסיף להמשך "עכשיו השתמש בזנב לתנופה וקפוץ גבוהה מעל הבועות, אתר את קיובון ותנחת עליו עם חבטת גוף!"
'קדימה אני מאמין בך פוליוואג..' אמלמל בשקט מתוח מאוד.
-
[quote=Lord Voldemort;1062180][CENTER][B]לאחר פרישתו של טל מהמשחק, ייכנס תמיר - Hattrick, במקומו. בהצלחה לתמיר (:[/B][/CENTER]
[CENTER][B]בנוסף, אוונט פסח יכלול כמה הפתעות... צוות אחד מהשלושה יעבור מהפך ושני הצוותים האחרים יתאחדו זמנית...[/B]
[B]מוכנים? תחילת האוונט ביום ראשון... עד אז, תוכלו רק לנחש מה יקרה. יתקיים משחק גלגל המזל פעם ביום ובו מילה שמתקשרת לאוונט.[/B]
[B]כל תשובה נכונה תזכה את הצוות של המשתמש בנקודה. הצוות עם מרבית הנקודות יזכה במהפך... (:[/B]
[B]היום נתחיל בחידה קלה:[/B]
[B]_ _ _ [/B]
[B](אותיות שאין: )[/B][/CENTER]
גרגיר?
---
[B]קודאק;[/B]
פידג'אוטו חוזר אל המרפסת ומתיישב על המעקה, בעוד סקווירטל יוצא מהג'קוזי ומתנער מהמים החמים והקצף.
"מוסכם," אומרת לונה בחיוך והולכת הצידה. סיארה עומדת מולך, נחושה, ולצידה וורמפל ופיצ'ו הקטנים.
אתה נעמד מולה עם פידג'אוטו וסקווירטל, והקרב מתחיל; "וורמפל, תשתמש בהתנגשות על פיצ'ו. פיצ'ו - מכת ברק!"
וורמפל מתנגש בגבו של העכבר החשמלי ששולח ניצוצות חשמליים מלחייו הורודות, ופוגע בסקווירטל ופידג'אוטו שנפצעים בצורה קשה.
[/quote]
"תזהרו ! " אומר ויש אלך לכיוון הפוקימונים שלי "אתם בסדר ?" אשאל אותם, לאחר מכן אפנה לבנות ואומר שהקרב יידחה למחר.
אני אלך לכיוון פוקימוניי ואשכיב אותם בשמיכה ליד מיאו, לאחר מכן אתחיל ללכת לכוון המיטה שלי ואומר לבנות לילה טוב שציפייה לקרב המכון מחר.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062849][B][CENTER]
[B]ברנדון;[/B]
אתם יורדים בחבל במהירות, ומגיעים לבסוף לאדמה כה. מאה מטרים מכם אתם רואים את העיר פיוטר.
"אני קיילי גרינגראס," היא אומרת בחיוך ולוחצת את ידך. היא מנערת אבק משמלתה היפה ומסדרת את שיערה המטופח והחום. "מהעיר גולדנרוד במחוז ג'וטו."
לאחר מכן, מתיק הצד שלה מבצבץ פוקימון ורוד שמפהק. "סנאבול..." הוא אומר באיטיות ומביט בך. הוא נראה די מכוער.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/209.png[/IMG]
Dopey Pokémon[/I][/QUOTE]
"מה?! איזה עולם קטן! גם אני ממחוז ג'וטו מהעיר גולדרונד!" אומר לה בחיוך והתלהבות, "ההורים שלי מנהלים את מעון היום של העיר!" אומר בגאווה ואסתכל על סנובול, "שלום לך סנובול!" אומר לו ואכוון עליו את הפוקידע שלי.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062849][B][CENTER]
[B]סיגל;[/B]
[I]תנסי לכוון מאורר על מישהו צועק ותראי אם הקול שלו מושתק.[/I]
~~~
באטרפרי מנפנף בכנפיו לשווא, ובינתיים סומצ'אם עולה על גבו. הם שולחים שילוב של אבקת שלג ואבקת שיתוק על גרובייל ו-ויגורות'.
בינתיים, סרסקיט משתמש בקרן בועות (Bubblebeam) על סמוצ'אם ומעיף אותו מגבו של פוקימון הפרפר.
סקווירטל נסוג לתוך שריונו ומשתמש באקדח מים; זה רעיון רע משום שהשריון שלו מוצף וראשו, יזיו וזנבו מחליקים החוצה.
הוא משתמש בבועות אך מסך הבועות שנוצר מתפוצץ כאשר גרובייל מצליף בו עם שוט גפן. ויגורות' המשותק מצליח להשתמש במכות זעם ופוגע בבאטרפרי,
שיוצא לעברו בנשיכת חרק ופוצע אותו.
[/QUOTE]
אם לא ידעתה את המתקפה הזאת שהוא מסתובב והאקדח מים קוראים לזה משאבת הידרו מיי המציאה את זה אזה אמיתי לחלוטין מהחורים יוצאם חמש אקדחי מים גדולים וסקווירטל? חיי במים
ודרך אגב קלטתי שאתה רוצה שאני יפסיד אז עשה טובה שנה את זה מלהפסיד ללנצח סבבה? סבבה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי סקווירטל עוד פעם עכשיו בועות אבל סמוצאם תשתמשי אבקת שלג ככה שהם יקפאו ואז סקווירטל תעיף אותן עליהם אם זנבך לאחר מכן צע באקדח מים בסיבוב שסמוצאם אליך ובאטרפרי באוויר הכול היה מוצף אז סמוצאם תשתמשי בבלבול כדאי לעצור את גרוביל וסרסרקיט בלבלבול ותעיפי אותם למעלה למעלה לביינתים באטרפרי אבקת שיתוק אליהם וסמוצאם אבקת שלג אליהם גך שישתקו ויקפאו ולאחר מכן סקווירטל תשתמש במסך בועות וגרוביל לא יוכל לעשות כלום אז תצא במתקפת פתע באטרפרי של נשיכת חרק הכי חזק שיש על ויגורות וסמוצאם נשיקה מתוקה על גרוביל ובאטרפרי עוד אבקת שיתוק נחמדה " אני אומרת קצת חוששת אבל עדיין מאמינה בהם
-
[quote=Lord Voldemort;1061924]
[B]טל;[/B]
ארון מתאושש, ומשתמש פעם נוספת בדחפור, פוצע את פוקימון האדמה.
"דיגלט~" הוא אומר בזעם, אך ארון משתיק אותו בנגיחה. הפוקימון החום מתחפר באדמה, ויוצא במלוא העוצמה, פוגע בארון.
ארון העצבני משיב בטופרי מתכת כמעט מיד, ופוצע את דיגלט בעוצמה רבה.
[/quote]
תודה על המקום :P
רק אל תשכח להגיב לי בשמי :פ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד ארון! עכשיו זוהי ההזדמנות שלך לחסל אותו. השתמש בנגיחה כדי להעיף אותו, ולאחר מכן חסל אוןתו עם דחפור!" אני קורא ומצביע לעברו של דיגלט.
-
[B][CENTER]אני רוצה לקבל בברכה את המתמודד החדש במשחק שישחק בקבוצה הכחולה ויחליף את טל שפרש - תמיר (Hattrick)!
~~~
מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ _ _
(אותיות שאין: א, ל) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/CENTER]
עמית;[/B]
אתה סב על עקבותיך ורץ בקלילות לעבר מוזאון העיר פיוטר. אתה נכנס לתוך הבניין הלבן והגדול, ומתרשם כמעט מיד.
השטיחים הסגולים, ציורי השמן, נברשות הקריסטל, הפסלים, השחזורים, הפוחלצים והמיכלים המרהיבים שהציגו כולם לראווה פוקימונים פרה-היסטוריים.
אתה מתקדם לאחר ששילמת דמי כניסה זולים וסמליים, ומסתובב לך מעט במוזיאון, לומד על התנהלות הפוקימונים לצד בני האדם בעבר.
אתה מגיע בטעות לחדר קטן, ורואה שם שולחן ברזל גדול ועליו מספר מאובנים כמו שראית בציורים ובמיכלים בסיורך המעניין.
לצד כל מאובן ישנו פתק, ועליו תמונה של פוקימון פרה-היסטורי. "באת לקבל מאובן?" שואל קול. אתה רואה בחור צעיר וממושקף עם חלוק מעבדה. "איזה מהם תרצה?"
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/138.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/345.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/347.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/410a.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/408.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/566.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/564.png[/IMG]
[B]תומר;[/B]
"ג'ים ארת'סטון, נערי." הוא אומר. "אם זכרוני אינו מטעני, נפגשנו בעיר וירידיאן ונלחמתי בנידורן שלך."
אתה נזכר באותו קרב, ובג'יגליפאף של האיש שהשתמש בגלגול וגם התנפח כמו בלון.
"אני מכיר אותך! אתה מנהל בית הספר לפוקימונים..." אומר בראנדון.
[B]דוד;[/B]
מתוח ומוכן, אתה שולח את בלבאזור להילחם בפיקאצ'ו. כל צעד שבלבאזור עושה לעברו, פיקאצ'ו מטעין חשמל בלחייו.
במהירות שיא, בלבאזור שולח זוג גפנים ומצליף בפיקאצ'ו בחוזקה; הוא נופל על הארץ, וקם לאחר מספר שניות.
הוא רץ במהירות רבה לעבר בלבאזור ומתנגש בו, מעיף אותו אחורה. בלבאזור קם במיידי.
[B]ניב;[/B]
"פולי..." הוא אומר חלושות. הוא מביט בקיובון, ושולח לפתע מפיו זרם בועות אדיר שמטשטש את שדה הראייה שלך, של קיובון ושל פוליוואג.
אתה רואה על כל בועה בקטן, כמו מסך טלוויזיה, את שני הפוקימונים; קיובון מניף את העצם שלו באוויר ומעיף אותה; היא עוה סיבוב פרסה סביב פוליוואג וחוזרת לידו של קיובון מבלי לפגוע בפוקימון המים.
פוליוואג מנתר אל מעל הבועות, ונוח במהירות רבה שמפזרת את כל הבועות סביב על קיובון שנופל על הקרקע. הוא מנסה לקום אך לא מצליח. קיובון משותק.
אתה מתכוון להמשיך את הקרב, כשלפתע נפער חור בקיר מאחוריך. אתה מבין שדי בנטרול הפוקימונים כדי להתקדם, ולא בהבסתם.
אתה רואה שלט מעבר למעבר שאומר: 'סכנת מפולת!'
[B]קודאק;[/B]
"אוקיי," הן אומרות. סיארה חוזרת לג'קוזי ולונה מכבה את הטלוויזיה והולכת לישון בעצמה. פידג'אוטו וסקווירטל מצטרפים למיאו בינתיים.
אתה נרדם לאחר כמה דקות.
...
"קום, קודאק." אומר קולה הרך של לונה. אתה קם באיטיות ומפהק. אתה נרדם לעוד רגע אך הפעם מיאו מעיר אותך כשהוא מטפס על שמיכתך ומתגלגל.
אתה קם בלית ברירה, רואה שסקווירטל ופידג'אוטו מבלים במרפסת, ובינתיים מתקלח ומתארגן. אתה יוצא החוצה ומבחין בסיארה ובין ידיה פוקימון אליפטי עם עין אדומה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/266a.png[/IMG]
[B]ברנדון;[/B]
"באמת? מדהים..." היא אומרת בחיוך. סנאבול מחייך אליך ומקפץ בשמחה.
"אני פה בטיולים, חוקרת פוקימונים." היא מסבירה. "גם אתה? או שאתה מאמן פוקימונים לקרבות מכון? והאם תרצה להצטרף אליי ולסנאבול?"
היא שואלת את השאלות במהירות, ואתה רואה שהיא נערה נחושה ויודעת מה היא רוצה.
[B]סיגל;[/B]
[I]אני רוצה שתפסידי? למה את חושבת ככה? ולא אמרתי שהוא נפצע בפנים הוא פשוט החליק החוצה כי המים הציפו את השריון. ומשאבת הידרו זה המתקפה Hydro Pump, אני הבנתי לאן את מכוונת אבל זו מתקפה עם 120 כוח וסקווירטל לומד אותה בשלב מאוחר, לא יכולתי סתם לתת לו משאבת הידרו כשאת רק בתחילת המסע. ושלא תחשבי לרגע אחרת- אם הייתי רוצה שתפסידי היית מפסידה בכל מקרה. ואת בכלל מובילה פה בקרב הזה. -_-[/I]
~~~
סקווירטל משתמש בבועות פעם נוספת, ובמוצ'אם ממהרת להקפיאן. כשסקווירטל מתכוון להעיף אותן קדימה, גרובייל מצליף בהן בגפנים והן עפות לכיוון באטרפרי.
למזלך, זכית בפוקימון עם יכולות חשיבה מהירות; הוא משתמש בבלבול ומעיף את הבועות במהירות לעבר גרובייל, ויגורות' וסרסקיט.
סקווירטל מסתובב ויורה אקדח מים, גורם למעין ממטרה להתיז מים לכל עבר. הוא מחליק מתוך השריון שוב, מה שגורם לגרובייל סרסקיט וויגורות' לצחוק בלעג, אך באטרפרי וסמוצ'אם משתמשים בבלבול שמעיף את שלושת הפוקימונים גבוה באוויר.
אבקת השיתוק שבאטרפרי מפזר פוגעת הפעם בסרסקיט והוא נעצר במקום במרחק קטן מסמוצ'אם. הוא יורה אקדח מים מפיו, אך סומצ'אם מקפיאה אותו באבקת שלג. היא ממשיכה באבקת השלג וגרובייל נפצע קשות ורגליו קופאות.
ויגורות' מתנער מהשיתוק לאחר שסמוצ'אם מנשקת אותו, וכשבאטרפרי מפזר אבקת שיתוק הוא מפספס והיא מתפזרת על הקרקע. ויגורות' מתבלבל, אך כשהוא כמעט פוגע בעמיתיו לקרב הוא לא מסוגל לזוז בעקבות השיתוק.
מולך שני פוקימונים משותקים ואחד קפוא למחצה. "גרובייל, תשתמש בשוט גפן ותאחוז בשלושתם; תטיח אותם בקרקע!" אומר הנער. גרובייל מצליח לכרוך זוג גפנים סביב סמוצ'אם, באטרפרי וסקווירטל, ומתחיל להניף אותם באוויר ולהטיח אותם בקרקע מספר פעמים.
לפתע, משהו קורה; סמוצ'אם ובאטרפרי משתחררים מהחבלים, וסקווירטל מרחף באוויר, זוהר באור לבן שפוצע את גרובייל קשות ותוך רגע מעלף אותו. הוא גדל בכל חלקי גופו, אוזניים צומחות לו וצבעו מתכהה. מולך עומד וורטרטל.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/8a.png[/IMG]
[B]תמירוש 3>;[/B]
ארון רץ לעבר דיגלט בנגיחה ופוצע אותו קשות. כמעט מעולף דיגלט מנסה לברוח, אך ארון מקדים אותו.
הוא מעיף גושי חול לכל עבר, וכשפוגע בדיגלט פוקימון החפרפרת נפצע בצורה אנושה ומתעלף.
ארון מביט בך בחיוך גדול.
-
[quote=Lord Voldemort;1062993][B][CENTER]אני רוצה לקבל בברכה את המתמודד החדש במשחק שישחק בקבוצה הכחולה ויחליף את טל שפרש - תמיר (Hattrick)![/CENTER]
[/B]
[CENTER][B]~~~[/B]
[B]מילים קודמות: פסח, וירוס.[/B]
[B]- קבוצה אדומה: 0 -[/B]
[B]- קבוצה ירוקה: 1 -[/B]
[B]- קבוצה כחולה: 1 -[/B]
[B]המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: תרגום שם של חפץ ריפוי מעולם הפוקימון.[/B]
[B]_ו_ _ _[/B]
[B](אותיות שאין: א, ל) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/B][/CENTER]
[B]תמירוש 3>;[/B]
ארון רץ לעבר דיגלט בנגיחה ופוצע אותו קשות. כמעט מעולף דיגלט מנסה לברוח, אך ארון מקדים אותו.
הוא מעיף גושי חול לכל עבר, וכשפוגע בדיגלט פוקימון החפרפרת נפצע בצורה אנושה ומתעלף.
ארון מביט בך בחיוך גדול.[/quote]
ה'
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד ארון!" אני קורא בחיוך "אני רואה שמתקפת הדחפור היא מתקפה יחסית טובה וחזקה" אני מוסיף ומתכופף לעבר ארון, מלטף את קצה ראשו "קדימה, בוא נחזור אל עבר העיר פיוטר ונחפש אחר מרכז הפוקימונין. אני בטוח שאתה ושאר הפוקימונים עייפים ורוצים לנוח קצת" אני אומר לו, ולאחר מכן אני משיב אותו לפוכדור שלו. אני מתחיל לצעוד בחזרה אל עבר העיר פיוטר, מחפש אחר מרכז הפוקימונים.
~~~~~~~~~
ל"ט.
-
[quote=Lord Voldemort;1062993][B][B][CENTER]אני רוצה לקבל בברכה את המתמודד החדש במשחק שישחק בקבוצה הכחולה ויחליף את טל שפרש - תמיר (Hattrick)!
~~~
_ו_ _ _
[/B]
[B]ניב;[/B]
"פולי..." הוא אומר חלושות. הוא מביט בקיובון, ושולח לפתע מפיו זרם בועות אדיר שמטשטש את שדה הראייה שלך, של קיובון ושל פוליוואג.
אתה רואה על כל בועה בקטן, כמו מסך טלוויזיה, את שני הפוקימונים; קיובון מניף את העצם שלו באוויר ומעיף אותה; היא עוה סיבוב פרסה סביב פוליוואג וחוזרת לידו של קיובון מבלי לפגוע בפוקימון המים.
פוליוואג מנתר אל מעל הבועות, ונוח במהירות רבה שמפזרת את כל הבועות סביב על קיובון שנופל על הקרקע. הוא מנסה לקום אך לא מצליח. קיובון משותק.
אתה מתכוון להמשיך את הקרב, כשלפתע נפער חור בקיר מאחוריך. אתה מבין שדי בנטרול הפוקימונים כדי להתקדם, ולא בהבסתם.
אתה רואה שלט מעבר למעבר שאומר: 'סכנת מפולת!'[/B][/quote]
ק' אולי?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יש מעולה עברנו.." לאחר מכן אתחיל לצעוד אך העצור לרגע!
אביט בקיובון ואחשוב לי 'מעניין עם קרה לו משהוא' ולאחר התלבטות של כמה דקות אלך ליתר בטחון לבדוק עם הוא בסדר.
לאחר מכן אוציא את בלבאזור שיהיה בנוסף לפוליוואג, "המפולת הזאת עלולה ליהיות מסוכנת ואצרטך את עזרתך!" אומר לבלבאזור בחיוך רחב ואלטף את ראשו בעדינות...
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062993][B][CENTER]אני רוצה לקבל בברכה את המתמודד החדש במשחק שישחק בקבוצה הכחולה ויחליף את טל שפרש - תמיר (Hattrick)!
~~~
_ו_ _ _
[B]תומר;[/B]
"ג'ים ארת'סטון, נערי." הוא אומר. "אם זכרוני אינו מטעני, נפגשנו בעיר וירידיאן ונלחמתי בנידורן שלך."
אתה נזכר באותו קרב, ובג'יגליפאף של האיש שהשתמש בגלגול וגם התנפח כמו בלון.
"אני מכיר אותך! אתה מנהל בית הספר לפוקימונים..." אומר בראנדון.
[/QUOTE]
ר'
----------------------------
"אתה מנהל?" אשאל בהפתעה את ג'ים ארת'סטון ואז אוסיף בשמחה:"אנחנו רוצים להמשיך במסע שלנו אז אני הולך, ביי!" ואז אמשיך בדרכי במערת הירח.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062993][B][CENTER]אני רוצה לקבל בברכה את המתמודד החדש במשחק שישחק בקבוצה הכחולה ויחליף את טל שפרש - תמיר (Hattrick)!
~~~
_ו_ _ _
[B]דוד;[/B]
מתוח ומוכן, אתה שולח את בלבאזור להילחם בפיקאצ'ו. כל צעד שבלבאזור עושה לעברו, פיקאצ'ו מטעין חשמל בלחייו.
במהירות שיא, בלבאזור שולח זוג גפנים ומצליף בפיקאצ'ו בחוזקה; הוא נופל על הארץ, וקם לאחר מספר שניות.
הוא רץ במהירות רבה לעבר בלבאזור ומתנגש בו, מעיף אותו אחורה. בלבאזור קם במיידי.
[/QUOTE]
[I]י', אין סיכוי שאין...[/I]
~~~
אני קומץ את אגרופי "כל הכבוד" אני מעודד את באלבזור "תשתמש בהתנגשות תוך כדי עלי תער" אני מצביע על פיקאצ'ו.'יכול להיות שמתקפות פיזיות לא טובות נגדו' מחשבה מקננת בליבי 'הוא יחשמל אותו מטווח אפס'
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062993][B][CENTER]]
[B]ברנדון;[/B]
"באמת? מדהים..." היא אומרת בחיוך. סנאבול מחייך אליך ומקפץ בשמחה.
"אני פה בטיולים, חוקרת פוקימונים." היא מסבירה. "גם אתה? או שאתה מאמן פוקימונים לקרבות מכון? והאם תרצה להצטרף אליי ולסנאבול?"
היא שואלת את השאלות במהירות, ואתה רואה שהיא נערה נחושה ויודעת מה היא רוצה.
[/QUOTE]
"אני מאמן!" אומר לה בחיוך.
"איזו שאלה! אני יותר מאשמח אם תצטרפי אליי" אגיד לה בחיוך..
"אלו פוקימונים יש לך?" אשאל אותה בהתעניינות
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062993][B][CENTER]
[B]סיגל;[/B]
[I]אני רוצה שתפסידי? למה את חושבת ככה? ולא אמרתי שהוא נפצע בפנים הוא פשוט החליק החוצה כי המים הציפו את השריון. ומשאבת הידרו זה המתקפה Hydro Pump, אני הבנתי לאן את מכוונת אבל זו מתקפה עם 120 כוח וסקווירטל לומד אותה בשלב מאוחר, לא יכולתי סתם לתת לו משאבת הידרו כשאת רק בתחילת המסע. ושלא תחשבי לרגע אחרת- אם הייתי רוצה שתפסידי היית מפסידה בכל מקרה. ואת בכלל מובילה פה בקרב הזה. -_-[/I]
~~~
סקווירטל משתמש בבועות פעם נוספת, ובמוצ'אם ממהרת להקפיאן. כשסקווירטל מתכוון להעיף אותן קדימה, גרובייל מצליף בהן בגפנים והן עפות לכיוון באטרפרי.
למזלך, זכית בפוקימון עם יכולות חשיבה מהירות; הוא משתמש בבלבול ומעיף את הבועות במהירות לעבר גרובייל, ויגורות' וסרסקיט.
סקווירטל מסתובב ויורה אקדח מים, גורם למעין ממטרה להתיז מים לכל עבר. הוא מחליק מתוך השריון שוב, מה שגורם לגרובייל סרסקיט וויגורות' לצחוק בלעג, אך באטרפרי וסמוצ'אם משתמשים בבלבול שמעיף את שלושת הפוקימונים גבוה באוויר.
אבקת השיתוק שבאטרפרי מפזר פוגעת הפעם בסרסקיט והוא נעצר במקום במרחק קטן מסמוצ'אם. הוא יורה אקדח מים מפיו, אך סומצ'אם מקפיאה אותו באבקת שלג. היא ממשיכה באבקת השלג וגרובייל נפצע קשות ורגליו קופאות.
ויגורות' מתנער מהשיתוק לאחר שסמוצ'אם מנשקת אותו, וכשבאטרפרי מפזר אבקת שיתוק הוא מפספס והיא מתפזרת על הקרקע. ויגורות' מתבלבל, אך כשהוא כמעט פוגע בעמיתיו לקרב הוא לא מסוגל לזוז בעקבות השיתוק.
מולך שני פוקימונים משותקים ואחד קפוא למחצה. "גרובייל, תשתמש בשוט גפן ותאחוז בשלושתם; תטיח אותם בקרקע!" אומר הנער. גרובייל מצליח לכרוך זוג גפנים סביב סמוצ'אם, באטרפרי וסקווירטל, ומתחיל להניף אותם באוויר ולהטיח אותם בקרקע מספר פעמים.
לפתע, משהו קורה; סמוצ'אם ובאטרפרי משתחררים מהחבלים, וסקווירטל מרחף באוויר, זוהר באור לבן שפוצע את גרובייל קשות ותוך רגע מעלף אותו. הוא גדל בכל חלקי גופו, אוזניים צומחות לו וצבעו מתכהה. מולך עומד וורטרטל.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/8a.png[/IMG]
[/QUOTE]
אני פשוט מאוד מעצבנת
נסה אתה לחיות שלוש שנים אם הכיתה שלי אתה תשתגע נשבעת לך
בכול מיאופן סליחה אני פשוט מעוצבנת
~~~~~~~~~~~~~~
"סקווירטל! כלומר וורטרטל! התפתחתה! מדהים! " אני קוראת באושר ולאחר מכן חושבת אני חייבת להמשיך תקרב...
"אוקי וורטרטל (בהתרגשות היא אומרת תמילה) תשתמש במסך בועות ובאטרפרי צא בנשיכת חרק אל גרוביל לאחר מכן וורטרטל תשתמש באקדח מים ושהוא ממש מעל גרוביל תשתמשי באבקת שלג סמוצאם כך שיקפא ויפול !" אני אומרת וחושבת מסכן גרוביל.. "לאחר מכן תשתמשי באבקת שלג על בועות שוורטרטל תשתמש בבועות כדי שהיא תקפיא אותן ותעיף אותם על גרוביל את הבועות הקפואות לאחר מכן אבקת שיתוק באטרפרי על גרוביל וכול הפוקימונים שלהם ועוד פעם בועות קרח וורטרטל וסמוצאם על כול הפוקימונים שלו וצא בנשיכת חרק על סרסקיט באטרפרי!" אני אומרת עדיין מוכת התרגשות מסקווירטל
-
[quote=Lord Voldemort;1062993][B][CENTER]אני רוצה לקבל בברכה את המתמודד החדש במשחק שישחק בקבוצה הכחולה ויחליף את טל שפרש - תמיר (Hattrick)![/CENTER]
[/B]
[CENTER][B]~~~[/B]
[B]מילים קודמות: פסח, וירוס.[/B]
[B]- קבוצה אדומה: 0 -[/B]
[B]המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: תרגום שם של חפץ ריפוי מעולם הפוקימון.[/B]
[B]_ו_ _ _[/B]
[B](אותיות שאין: א, ל) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/B][/CENTER]
[B]קודאק;[/B]
"אוקיי," הן אומרות. סיארה חוזרת לג'קוזי ולונה מכבה את הטלוויזיה והולכת לישון בעצמה. פידג'אוטו וסקווירטל מצטרפים למיאו בינתיים.
אתה נרדם לאחר כמה דקות.
...
"קום, קודאק." אומר קולה הרך של לונה. אתה קם באיטיות ומפהק. אתה נרדם לעוד רגע אך הפעם מיאו מעיר אותך כשהוא מטפס על שמיכתך ומתגלגל.
אתה קם בלית ברירה, רואה שסקווירטל ופידג'אוטו מבלים במרפסת, ובינתיים מתקלח ומתארגן. אתה יוצא החוצה ומבחין בסיארה ובין ידיה פוקימון אליפטי עם עין אדומה.
[/quote]
[I]ט'[/I]
~~
"היי ! בוקר טוב ! " אומר לכולם, "זה לא סילקון? וורמפל התפתח ?! " אשאל בבהלה,ואז אבדוק אותו בפוקדקס.
"אוקיי..היום נלך למכון ! " אומר ואחזיר את כולם לפוכדורים ואתחיל ללכת לכיוון המכון.
-
[quote]עמית;
אתה סב על עקבותיך ורץ בקלילות לעבר מוזאון העיר פיוטר. אתה נכנס לתוך הבניין הלבן והגדול, ומתרשם כמעט מיד.
השטיחים הסגולים, ציורי השמן, נברשות הקריסטל, הפסלים, השחזורים, הפוחלצים והמיכלים המרהיבים שהציגו כולם לראווה פוקימונים פרה-היסטוריים.
אתה מתקדם לאחר ששילמת דמי כניסה זולים וסמליים, ומסתובב לך מעט במוזיאון, לומד על התנהלות הפוקימונים לצד בני האדם בעבר.
אתה מגיע בטעות לחדר קטן, ורואה שם שולחן ברזל גדול ועליו מספר מאובנים כמו שראית בציורים ובמיכלים בסיורך המעניין.
לצד כל מאובן ישנו פתק, ועליו תמונה של פוקימון פרה-היסטורי. "באת לקבל מאובן?" שואל קול. אתה רואה בחור צעיר וממושקף עם חלוק מעבדה. "איזה מהם תרצה?"
[/quote]
"אני אבחר בטרטוגה!" אומר לבחור.
-
[B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ _ _
(אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/CENTER]
תמיר;[/B]
אתה מעודד את ארון בחיוך, ולאחר מכן שניכם חוזרים אל העיר פיוטר. עייפות כבדה נופלת עליך, ואתה מתקדם לעבר המרכז.
אתה נכנס ורואה את צ'אנסי והאחות ג'וי מאחורי הדלפק. אתה שם לב שהשעון על הקיר מראה את השעה 00:39.
"לילה טוב," אומרת האחות. "הבחנתי בפוקדקס בכיסך. האם באת לקבל את חדרך? כי לכל מחזיק פוקדקס מגיע חדר בחינם במרכז..."
[B]ניב;[/B]
[I]לא הבנת... המפולת היא במקום שאתה נכנס אליו לא איפה שהיית...[/I]
~~~
אתה מתקדם, ועוצר במהירות. שלושה אבנים נופלות מולך, ומתרסקות על הקרקע.
"ראייייייייי!" נשמע קול שאגה מצפונך. אתה מביט בזהירות ורואה פוקימון סלעי דמוי קרנף בצבע אפור.
"רייהורן!" הוא שואג ורץ לעברך. הוא מזנק, ואתה מתחמק במהירות שנייה לפני שהוא פוגע בך. אתה מבחין מאחוריו בדלת.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/111a.png[/IMG]
[B]תומר;[/B]
אתה נפטר ממנו במהירות וממשיך יחד עם בנג'י ובראנדון, ולבסוף רואה מעין מנהרה צרה ועגולה.
אתה מחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור ומחליק בפנים יחד עם בנג'י ובראנדון ובאטרפרי (כולם מתחילים ב-ב'), ועושה כמה לופים. אתה מרגיש עלייה בטמפרטורה.
אתה נזרק לתוך אגם קטן מתוך המנהרה, ושוחה במהירות אל החוף. בראנדון ובנג'י עוקבים אחריך בשחייה ובאטרפרי בתעופה.
אתם מתיישבים, ואתה מוציא את צ'ארמיליון. הוא מייבש אתכם בעזרת נפנוף קל בזנבו מסביבכם.
אתה קם ורואה שאתם על אי קטן, והמשך מערת הירח הוא רק בשחייה. אתה מבחין אחרי מספר שניות במעין רפסודה אך ללא מי שיסחב אותה.
"יש לי רעיון." אומר בנג'י ומוציא את קראבי מהפוכדור. "באטרפרי תטווה קור ותאחוז חזק בקראבי." באטרפרי שולח מפיו קור לבן ודביק שעוטף את גבו של פוקימון הסרטן.
אתם עולים על הרפסודה, וקראבי נכנס אל המים. בנג'י מחבק את באטרפרי ומתיישב כדי להתייצב, ואתם מתחילים לנוע. כעבור מספר דקות אתם שומעים רעש; גולבאט מגיח מולכם במטרה להציק.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/42.png[/IMG]
"אני אעזור לך," אומר בראנדון כשלפתע גולבאט נוסף מגיח מהצד השני. בנג'י מחבק את באטרפרי בעוד בראנדון נלחם בגולבאט אחד בעזרת בידריל שלו. נותר לך להילחם בגולבאט שמולכם...
[B]דוד;[/B]
בלבאזור רץ ומתנגש בפיקאצ'ו בזמן ששלושה עלי תער מתבייתים על פיקאצ'ו מכל צד ופוצעים אותו.
בלבאזור רק נוגע בו, וזרם חשמלי מקיף אותו ומשתק אותו במקום. "פיקא פיקא," אומר פיקאצ'ו ומשתמש במתקפה מהירה פעם נוספת.
[B]ברנדון;[/B]
"סנאבול ונידורן נקבה," היא אומרת בחיוך ומוציאה פוכדור נוסף ממנו יוצאת פוקימונית תכלכלה עם עיניים אדומות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/29a.png[/IMG]
[B]סיגל;[/B]
[I]אני מבין... זה בסדר (:[/I]
~~~
וורטרטל מביט בך באושר, ושולח מספר בועות שמתגבשות, אך הנער עוצר אותך.
"ניצחת, טוב?!" הוא אומר בזעם ומשיב את גרובייל ויגורות' וסרסקיט לפוכדורים שלהם. הוא נראה עצוב.
[B]קודאק;[/B]
"כן." היא אומרת, "תודה. אני ולונה השתעממנו והמשכנו את הקרב בלילה... מצטערות." היא אומרת בחיוך.
אתה בודק בפוקדקס, והוא אומר:
[I]סילקון, פוקימון הגולם. הוא עוטף את עצמו במשי בין ענפים ומתמקם שם. הוא שותה מי גשם שנאגרים על קליפתו בזמן שהוא מחכה להתפתח.[/I]
אתה מכריז שהיום אתם הולכים למכון, וחברותיך למסע מהנהנות בהסכמה.
[B]עמית;[/B]
"אם כך, הנה." אומר הבחור ומושיט לך מאובן בצורת שריון של צב. "מאובן הכיסוי."
אתה מכניס אותו בזהירות לתא מבודד בתיקך, ומקשיב להסבריו של האיש. " בערים ספארון ובינסאר תוכל להחיות את המאובן."
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/26/Bag_Cover_Fossil_Sprite.png[/IMG]
-
[quote]עמית;
"אם כך, הנה." אומר הבחור ומושיט לך מאובן בצורת שריון של צב. "מאובן הכיסוי."
אתה מכניס אותו בזהירות לתא מבודד בתיקך, ומקשיב להסבריו של האיש. " בערים ספארון ובינסאר תוכל להחיות את המאובן."
[/quote]
"תודה רבה!" אומר לבחור ואלך לדרכי.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ _ _
(אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/CENTER]
[B]תומר;[/B]
אתה נפטר ממנו במהירות וממשיך יחד עם בנג'י ובראנדון, ולבסוף רואה מעין מנהרה צרה ועגולה.
אתה מחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור ומחליק בפנים יחד עם בנג'י ובראנדון ובאטרפרי (כולם מתחילים ב-ב'), ועושה כמה לופים. אתה מרגיש עלייה בטמפרטורה.
אתה נזרק לתוך אגם קטן מתוך המנהרה, ושוחה במהירות אל החוף. בראנדון ובנג'י עוקבים אחריך בשחייה ובאטרפרי בתעופה.
אתם מתיישבים, ואתה מוציא את צ'ארמיליון. הוא מייבש אתכם בעזרת נפנוף קל בזנבו מסביבכם.
אתה קם ורואה שאתם על אי קטן, והמשך מערת הירח הוא רק בשחייה. אתה מבחין אחרי מספר שניות במעין רפסודה אך ללא מי שיסחב אותה.
"יש לי רעיון." אומר בנג'י ומוציא את קראבי מהפוכדור. "באטרפרי תטווה קור ותאחוז חזק בקראבי." באטרפרי שולח מפיו קור לבן ודביק שעוטף את גבו של פוקימון הסרטן.
אתם עולים על הרפסודה, וקראבי נכנס אל המים. בנג'י מחבק את באטרפרי ומתיישב כדי להתייצב, ואתם מתחילים לנוע. כעבור מספר דקות אתם שומעים רעש; גולבאט מגיח מולכם במטרה להציק.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/42.png[/IMG]
"אני אעזור לך," אומר בראנדון כשלפתע גולבאט נוסף מגיח מהצד השני. בנג'י מחבק את באטרפרי בעוד בראנדון נלחם בגולבאט אחד בעזרת בידריל שלו. נותר לך להילחם בגולבאט שמולכם...
[/QUOTE]
ד'
--------
"ראלטס תיצא ותשתמש בעל-חושי על גולבאט הזה!" אגיד בפחד תוך כדי שאני מוציא את ראלטס החוצה ומסתכל אליו.
-
[quote=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ _ _
[/B]
[B]ניב;[/B]
[I]לא הבנת... המפולת היא במקום שאתה נכנס אליו לא איפה שהיית...[/I]
ולגבי אותיות ב'?
~~~
אתה מתקדם, ועוצר במהירות. שלושה אבנים נופלות מולך, ומתרסקות על הקרקע.
"ראייייייייי!" נשמע קול שאגה מצפונך. אתה מביט בזהירות ורואה פוקימון סלעי דמוי קרנף בצבע אפור.
"רייהורן!" הוא שואג ורץ לעברך. הוא מזנק, ואתה מתחמק במהירות שנייה לפני שהוא פוגע בך. אתה מבחין מאחוריו בדלת.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/111a.png[/IMG]
[/quote]
תגיד אפשרי לתפוס אותו?!? אמרתי לעצמי שאני תופס אותו או אוניקס מה שבא קודם...
~~~~~~~~~~~~~~
לפי הצעקות אני מבין שזה רייהורן, "אין זמן לפוקדע, הוא נראה עצבני מאוד!" אחשוב בדאגה ואמהר לפעול.
'פוקימון אדמה... אז עשב ומים יהיו מעולים' אהרהר לעצמי ואצא בפקודות "בלבאזור שלח שני גפנים חזקות ועוות באחת זרוק את פוליוואג למעלה ובשנייה הזז את הסלעים המדרדרים מהדרך!"
ואז מיד אוסיף לומר לפוליוואג "פוליוואג השתמש באקדח מים בכל הכוח!"
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ _ _
[B]דוד;[/B]
בלבאזור רץ ומתנגש בפיקאצ'ו בזמן ששלושה עלי תער מתבייתים על פיקאצ'ו מכל צד ופוצעים אותו.
בלבאזור רק נוגע בו, וזרם חשמלי מקיף אותו ומשתק אותו במקום. "פיקא פיקא," אומר פיקאצ'ו ומשתמש במתקפה מהירה פעם נוספת.
[/QUOTE]
[I]איך ההספק שלי השבוע? טוב, לא? ואני מנחש מ'[/I]
~~~
"ידעתי" אני מסנן וקומץ אגרוף "באלבזור, צא מזה. תשתמש בעלוקת זרע ואז בהצלפת גפן שוב".'וואו' אני חושב 'אני כ"כ מוגבל במתקפות של הפוקימונים שלי, לבאלבזור יש ארבע ולווידל...' אני מנסה להזכר 'יש נראה לי שלוש'
-
[quote=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.[/CENTER]
[/B]
[CENTER][B]- קבוצה אדומה: 0 -[/B]
[B]_ו_ _ _[/B]
[B](אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/B][/CENTER]
[B]קודאק;[/B]
"כן." היא אומרת, "תודה. אני ולונה השתעממנו והמשכנו את הקרב בלילה... מצטערות." היא אומרת בחיוך.
אתה בודק בפוקדקס, והוא אומר:
[I]סילקון, פוקימון הגולם. הוא עוטף את עצמו במשי בין ענפים ומתמקם שם. הוא שותה מי גשם שנאגרים על קליפתו בזמן שהוא מחכה להתפתח.[/I]
אתה מכריז שהיום אתם הולכים למכון, וחברותיך למסע מהנהנות בהסכמה.
[/quote]
ב'
אתחיל ללכת לכיוון המכון..
בעודי נרגש ושמח,ואחזיק בגאווה את הפוכדור של סקווירטל בידי.
*מצטער,התגובה קצרה כי אין מה לרשום..
-
[quote=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.[/CENTER]
[/B]
[CENTER][B]- קבוצה אדומה: 0 -[/B]
[B]_ו_ _ _[/B]
[B](אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה)[/B][/CENTER]
[B]תמיר;[/B]
אתה מעודד את ארון בחיוך, ולאחר מכן שניכם חוזרים אל העיר פיוטר. עייפות כבדה נופלת עליך, ואתה מתקדם לעבר המרכז.
אתה נכנס ורואה את צ'אנסי והאחות ג'וי מאחורי הדלפק. אתה שם לב שהשעון על הקיר מראה את השעה 00:39.
"לילה טוב," אומרת האחות. "הבחנתי בפוקדקס בכיסך. האם באת לקבל את חדרך? כי לכל מחזיק פוקדקס מגיע חדר בחינם במרכז..."
[/quote]
סותרן? - ANTIDOTE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מה? אה כן.." אני אומר לאחות גו'י בפיהוק "מצטער, אני עייף.. אז אפשר לקבל את החדר?" אני שואל אותה, בעודי משחרר עוד פיהוק אחד ומסתיר אותו מאחורי ידי.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER]
[B]ברנדון;[/B]
"סנאבול ונידורן נקבה," היא אומרת בחיוך ומוציאה פוכדור נוסף ממנו יוצאת פוקימונית תכלכלה עם עיניים אדומות.
[/QUOTE]
"וואו זה נידורן!" אומר ואכוון עליה את הפוקידע.
"טוב עכשיו תראי את הפוקימונים שלי!" אומר לה בשמחה ואוציא את שלושתם.
"תרצי להתאמן קצת?" אשאל אותה
-
[CENTER][B]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ג_
(אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה, סותרן)[/CENTER]
עמית;[/B]
אתה מודה לו ויוצא מהמוזאון. אתה חוזר אל דרכך אל מחוץ לעיר, ומגיע לבסוף לחורש קטן ובו מספר עצים.
קולות של צעדים נשמעים ואתה רואה לפתע פוקימון קטן בצבע כחול אפרפר עם בליטות צהבהבות על ראשו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/66a.png[/IMG]
[B]תומר;[/B]
ראלטס יוצא מהפוכדור ומשתמש בעל חושי, מטיח את גולבאט בקיר המערה. קראבי חודל לנוע, ומצטרף לקרב בבועות.
בינתיים, באטרפרי משתמש בבלבול על הגולבאט מאחורי הרפסודה אותו בירדיל עוקץ מספר פעמים בעזרת חניתותיו.
"באאטט!" נשמע משני צידי הדרך והגולבאטים נושכים את קראבי וראלטס ומיד פוצעים את באטרפרי ובידריל במתקפת כנף.
[B]ניב;[/B]
[I]אני אפגיש אותך עם אחד במערת הירח.[/I]
~~~
בלבאזור שולח זוג גפנים, באחד תופס את פוליוואג וזורק אותו ובינתיים בשנייה מרחיק את הסלעים הנופלים.
פוליוואג שולח אקדח מים עצום לעבר רייהורן, ופוקימון הסלע משתמש במתקפת קרן מה שפוצע את פוליוואג בחוזקה ומעיף אותו על בלבאזור.
אבן מתרסקת על שני פוקימוניך, והם נפצעים.
[B]דוד;[/B]
[I]טוב מאוד (:[/I]
~~~
בלבאזור שולח זרע כהה מפקעתו והוא נובט על גבו של פיקאצ'ו וכורך סביבו גפנים ששואבים ממנו אנרגיה ומרפאים את בלבאזור.
ככל שבלבאזור מתחזק ופיקאצ'ו נחלש, פוקימון העכבר מנסה להתנגש בבלבאזור אך הוא מרחיק אותו בשוט גפן.
פיקאצ'ו מתכונן למתקפה מהירה.
[B]קודאק;[/B]
[I]מזלט על הווינר (:[/I]
~~~
אתה מתקדם בגאווה לעבר מכון הפוקימונים, פוסח על ארוחת בוקר, אך סיארה ולונה ממהרות אחריך ומביאות לך סנדוויץ' שהכינו.
אתה אוכל רק כדי לנסות ולהעלים את המתח הרב מהבטן. אתה מגיע לשערי המכון, ורואה דגל על הגג, אדום עם ציור של פוקימון נחש סלעי כרוך סביב פוכדור.
אתה נכנס פנימה, וסיארה ולונה מאחלות בהצלחה ונכנסות דרך כניסת המבקרים הצדדית. אתה מגיע לפתחו של מה שנראה כמו מבוך סלעי, ורואה בחור לבוש מדים.
"מאסטר ברוק מיד יהיה מוכן לקרב," הוא אומר. "ראשית, עליך לעבור את המבוך. במבוך מספר פוקימונים. תוכל לבחור אם להביסם או לא."
[B]תמיר;[/B]
[I]קרוב[/I]
~~~
אה מפהק פעמיים ולאחר ששלושת פוקימוניך נרפאים אתה מקבל מפתח לחדר מס' 452.
אתה עולה במעלית מאחורי דלפק האחות ומגיע לקומה הרביעית, שם אתה נכנס לחדר ורואה את תכולתו לאחר שאתה מדליק את האור.
מיטה זוגית, טלוויזיה, מיני-בר, מרפסת עם ג'קוזי, כוננית, ספה, מקלחת ושירותים.
[B]ברנדון;[/B]
[I]נידורן, פוקימון החוד הרעיל. על אף שמעדיפה לא להילחם, אפילו טיפה אחת מהרעל בקרנה יכול להיות קטלני.[/I]
אומר הפוקדקס. אתה מכניס אותו לתיקך, ומציע לקיילי לערוך קרב. "אני מצטערת..." היא אומרת. "אני לא חושבת שפוקימונים נועדו לקרב."
-
[quote=Lord Voldemort;1063497][CENTER][b]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ג_
(אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה, סותרן)[/CENTER]
[B]תומר;[/B]
ראלטס יוצא מהפוכדור ומשתמש בעל חושי, מטיח את גולבאט בקיר המערה. קראבי חודל לנוע, ומצטרף לקרב בבועות.
בינתיים, באטרפרי משתמש בבלבול על הגולבאט מאחורי הרפסודה אותו בירדיל עוקץ מספר פעמים בעזרת חניתותיו.
"באאטט!" נשמע משני צידי הדרך והגולבאטים נושכים את קראבי וראלטס ומיד פוצעים את באטרפרי ובידריל במתקפת כנף.
[/quote]
הג' צריך להיות באות השלישית ושמת אותה באות הרביעית.
התשובה היא נוגדן.
-----------------------------------------
"ראלטס תעזור להם! תשתמש בשיגור כדי להיות מאחורי הגולבאטים ואז תשלח אליהם על-חושי שיעיף אותם ויעלף אותם! אתה מסוגל!" אגיד לראלטס ואקווה לטוב ממנו.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1063497][CENTER][B]
[B]ברנדון;[/B]
[I]נידורן, פוקימון החוד הרעיל. על אף שמעדיפה לא להילחם, אפילו טיפה אחת מהרעל בקרנה יכול להיות קטלני.[/I]
אומר הפוקדקס. אתה מכניס אותו לתיקך, ומציע לקיילי לערוך קרב. "אני מצטערת..." היא אומרת. "אני לא חושבת שפוקימונים נועדו לקרב."[/QUOTE]
אני גם אוכל לקבל מאובן?
"מממ אוקיי..."אהרהר קצת על מה שאמרה,אחשוב טיפה ואומר לה "אז מה דעתך ללכת לעיר פיוטר?" אשאל אותה בחיוך.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1063497][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ג_
קודאק;
מזלט על הווינר (:
~~~
אתה מתקדם בגאווה לעבר מכון הפוקימונים, פוסח על ארוחת בוקר, אך סיארה ולונה ממהרות אחריך ומביאות לך סנדוויץ' שהכינו.
אתה אוכל רק כדי לנסות ולהעלים את המתח הרב מהבטן. אתה מגיע לשערי המכון, ורואה דגל על הגג, אדום עם ציור של פוקימון נחש סלעי כרוך סביב פוכדור.
אתה נכנס פנימה, וסיארה ולונה מאחלות בהצלחה ונכנסות דרך כניסת המבקרים הצדדית. אתה מגיע לפתחו של מה שנראה כמו מבוך סלעי, ורואה בחור לבוש מדים.
"מאסטר ברוק מיד יהיה מוכן לקרב," הוא אומר. "ראשית, עליך לעבור את המבוך. במבוך מספר פוקימונים. תוכל לבחור אם להביסם או לא."
[/QUOTE]
*תודה..זה מה שנותנת ההשקעה !
אני אחשוב בליבי "לזה אני זסקוק לסקווירטל..' ואומר "סקווירטל צא ! " וואחכה שהוא יצא.
אסביר לו את מה שהאיש אמר ואז אתחיל ללכת במבוך.
(תוכל לעשות שיבואו כולם ביחד?)
-
[quote=Lord Voldemort;1063497][CENTER][B]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ו_ג_
(אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה, סותרן)[/B][/CENTER]
[B]ניב;[/B]
[I]אני אפגיש אותך עם אחד במערת הירח.[/I]
~~~
בלבאזור שולח זוג גפנים, באחד תופס את פוליוואג וזורק אותו ובינתיים בשנייה מרחיק את הסלעים הנופלים.
פוליוואג שולח אקדח מים עצום לעבר רייהורן, ופוקימון הסלע משתמש במתקפת קרן מה שפוצע את פוליוואג בחוזקה ומעיף אותו על בלבאזור.
אבן מתרסקת על שני פוקימוניך, והם נפצעים.
[/quote]
אני רוצה לכתוב נוגדן.. אבל זה לא מסתדר!
ואין צורך שתפגיש אותי, זה לאותו רגע.. אפשר לתפוס אני יתפוס אי אפשר מתקדם הלאה!
~~~~~~~~~~~~~~~
'לעזלל הוא חזק!' אחשוב לעצמי ואנסה לחשוב על משהוא, 'צריך משהוא מתוכם..' אהרהר לעצמי.
לאחר מכן אביט באבנים לכל אורך המדרון הזה.. ואתחיל לעודד אותם "'קדימה פוליוואג בלבאזור אתם יכולים, בואו ננצח!"
"בלבאזור תפוס שוב את פוליוואג וזרוק אותו גבוה גבוה לאוויר, הרבה מעל רייהורן, לאחר מכן תעיף אבנים למעלה עם הגפנים ושלח עלי תער ותחצה אותם!" אדריך אותם בבטחון ורצינות.
"פוליוואג אתה תשתמש בהרבה ממתקפת הסטירה הכפולה ותחבוט את האבנים עליו, בלבאזור בנתיים אתה רוץ למעלה לעבר רייהורן ושתגיע, תפתיע אותו עם עלי תער!" אוסיף.
-
[quote]עמית;
אתה מודה לו ויוצא מהמוזאון. אתה חוזר אל דרכך אל מחוץ לעיר, ומגיע לבסוף לחורש קטן ובו מספר עצים.
קולות של צעדים נשמעים ואתה רואה לפתע פוקימון קטן בצבע כחול אפרפר עם בליטות צהבהבות על ראשו.
[/quote]
"היי!אני יודע מי אתה!" אומר לפוקימון "אתה מאצ'ופ!" ולאחר מכן אלך לדרכי.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1063229][B][CENTER][B]סיגל;[/B]
[I]אני מבין... זה בסדר (:[/I]
~~~
וורטרטל מביט בך באושר, ושולח מספר בועות שמתגבשות, אך הנער עוצר אותך.
"ניצחת, טוב?!" הוא אומר בזעם ומשיב את גרובייל ויגורות' וסרסקיט לפוכדורים שלהם. הוא נראה עצוב.
[\QUOTE]
יופי!
~~~~~~
"מעולה וורטלטל וכולם! ואל תדאג נילחמתה מעולה ניצחתי בעיקר כי וורטלטל התפתח והפוקימונים שלך נגרמו לי להיכנס ללחץ ובעיקרון נילחמתה ממש טוב!" אני מעודדת אותו ונותנת אוכל פוקימונים קצת לפוקימונים שלי
ומחזירה אותם ומחייכת אליו
-
[b][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
המילה היא... נוגדן! שם הפותר: תומר, שמזכה את קבוצת האדומים בנקודה.
- קבוצה אדומה: 1 -
המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: עשירית מרצף של פעולות שמתקשרות לפסח.
_ _
(אותיות שאין: ) ; (מילים שאין: )[/CENTER]
תומר;[/B]
[I]נכון, טעות שלי... ><[/I]
~~~
ראלטס נעלם ומופיע מחדש מאחורי אחד הגולבאטים; הוא כמעט נופל אל תוך המים אך קראבי תופס אותו.
ראלטס משתמש בעל חושי ושני הגולבאטים מסתחררים באוויר אחד מול השני, ומסתובבים במהירות עצומה עד שמופעים כל אחד לקיר אחר של המנהרה.
הם מחליקים מטה, כשלפתע הם מוחזרים לפוכדורים; אתה רואה בחורה ורודה שיער, לבושה במדים דומים לאיש שפגשת ביער וירידיאן, והיא רוכבת על פוקימון דמוי תמנון.
היא מקפצת ונעמדת על סלע קטן באמצע המנהרה, והפוקימון הכחול מזנק לעברכם ומשתמש בעוקץ רעל.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/72a.png[/IMG]
[B]ברנדון;[/B]
[I]כן, כולם. נשארו אומנייט, אנורית', ליליפ, קראנידוס, שילדון וארצ'ן.[/I]
~~~
אתה מהורהר, אך מכבד את האידאולוגיה שלה לגבי פוקימונים.
"למה לא?" היא אומרת בחיוך ואתם מתחילים להתקדם לעבר העיר. כעבור מספר דקות אתם מגיעים לשעריה ורואים מספר מבנים מעניינים;
מוזיאון גדול ולבן מוקף עמודי שיש, מרכז פוקימונים, מזרקה מפוארת ולצידה ליצן לבוש כתום ואדום ובקצה הרחוק של העיר מבנה גדול וסלעי ועל גגו דגל עליו מצויר פוכדור מוקף בנחש סלעי.
[B]קודאק;[/B]
[I]אם התכוונן לדיגלט קיובון ורייהורן, אז לא, כי הם נמצאים בחלקים שונים של המבוך... סורי.[/I]
~~~
אתה מוציא מהפוכדור את סקווירטל הנאמן ומתחיל להתקדם איתו במבוך לאחר שאתה מסביר לו מה הולך לקרות.
אתם מתקדמים ומרגישים לפתע רעד באדמה...
פוקימון קטן וחום עם אף אדום וכדורי מפתיע אתכם בנוכחותו. הוא פורץ מן הקרקע, וחוסם את הדרך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/50a.png[/IMG]
[B]ניב;[/B]
[I]כן, הייתה טעות, אם תומר לא היה עונה לפנך הייתי מקבל... >< והתכוונתי שאם אתה רוצה רייהורן אני אאפשר לך לפגוש אחד במערת הירח.[/I]
~~~
פוליוואג מועף גבוה באוויר, ובלבאזור מתחיל להעיף לעברו סלעים ולחצות אותם באמצעות עלי תהר.
"רייהורן!" זועם הפוקימון ומנסה לנפץ את האבנים שמעיף עליו פוליוואג באמצעות מתקפת קרן, אך חלק מהן פוגעות בו בחוזקה.
בלבאזור רץ לעברו, ומחסל אותו באמצעות זרם עלי תער. רייהורן מתעלף, והדלת שראית בהמשך השביל נפתחת. אתה מביט, ורואה זירה גדול ובה עמודי שיש לבנים.
אתה נכנס עם פוליוואג ובלבאזור, ורואה בחור לבוש חולצת וי כתומה עם שיער חום וקוצני על ראשו מביט בך מרחוק, לצידו מרחף ג'יודוד.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/74a.png[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/keae61.png[/IMG]
[B]עמית;[/B]
[I]תלך לדרכך [B]לאן?[/B][/I]
~~~
אתה ממשיך בדרכך, ולפתע שומע צרחה. אתה מסתובב, ורואה מרחוק שלושה ספירו מתקיפים שתי ילדות קטנות ולצידן שני פוקימונים מעולפים.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/37a.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8b/Spr_BW_Twins.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/44a.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/21.png[/IMG]
[B]סיגל;[/B]
"תודה..." הוא אומר. הוא נראה נבוך בזמן שאת מאכילה את הפוקימונים שלך, ומחזירה את כולם לפוכדורים שלהם.
את מחייכת לעברו, והוא אומר לפתע במהירות: "אני-יכול-להצטרף-למסע-ביחד-איתך-במחוז-קנטו?"
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1063716][b]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ _
(אותיות שאין: ) ; (מילים שאין: )
תומר;[/B]
[I]נכון, טעות שלי... ><[/I]
~~~
ראלטס נעלם ומופיע מחדש מאחורי אחד הגולבאטים; הוא כמעט נופל אל תוך המים אך קראבי תופס אותו.
ראלטס משתמש בעל חושי ושני הגולבאטים מסתחררים באוויר אחד מול השני, ומסתובבים במהירות עצומה עד שמופעים כל אחד לקיר אחר של המנהרה.
הם מחליקים מטה, כשלפתע הם מוחזרים לפוכדורים; אתה רואה בחורה ורודה שיער, לבושה במדים דומים לאיש שפגשת ביער וירידיאן, והיא רוכבת על פוקימון דמוי תמנון.
היא מקפצת ונעמדת על סלע קטן באמצע המנהרה, והפוקימון הכחול מזנק לעברכם ומשתמש בעוקץ רעל.
[/QUOTE]
תראה מי שאיתי בצוות האדומה לא עוזר לי וזה לא הוגן!
אב.
---------------------
"ראלטס תגן עלינו בעזרת על-חושי ואז תשלח שוב על-חושי על הפוקימון הזה! אתה מסוגל!" אגיד לראלטס תוך כדי שאני בודק בפוקדקס על הפוקימון.
לאחר מכן אגיד לבחורה: "אני מכיר אותך מאפשהו?".
-
[quote=Lord Voldemort;1063716][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.
_ _
(אותיות שאין: ) ; (מילים שאין: )[/CENTER]
[/B]
[B]ניב;[/B]
[I]כן, הייתה טעות, אם תומר לא היה עונה לפנך הייתי מקבל... >< והתכוונתי שאם אתה רוצה רייהורן אני אאפשר לך לפגוש אחד במערת הירח.[/I]
~~~
פוליוואג מועף גבוה באוויר, ובלבאזור מתחיל להעיף לעברו סלעים ולחצות אותם באמצעות עלי תהר.
"רייהורן!" זועם הפוקימון ומנסה לנפץ את האבנים שמעיף עליו פוליוואג באמצעות מתקפת קרן, אך חלק מהן פוגעות בו בחוזקה.
בלבאזור רץ לעברו, ומחסל אותו באמצעות זרם עלי תער. רייהורן מתעלף, והדלת שראית בהמשך השביל נפתחת. אתה מביט, ורואה זירה גדול ובה עמודי שיש לבנים.
אתה נכנס עם פוליוואג ובלבאזור, ורואה בחור לבוש חולצת וי כתומה עם שיער חום וקוצני על ראשו מביט בך מרחוק, לצידו מרחף ג'יודוד.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/74a.png[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/keae61.png[/IMG]
[/quote]
אין לי שום מושג מזה.. אני יזרוק צירופים: "טו" ?
ותומר גם אצלי אף אחד לא עוזר.. אין מה לעשות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סוף-סוף!" אנגב את הזיעה ממצחי ואנשום לרווחה.
"שלום לך, כבוד גדול להלחם מולך!" אומר לברוק בחיוך מלא בטחון ומוטיבציה!
לאחר מכן אביט בו ובג'יודוד שלו ואחשוב 'אוקיי.. פוליוואג ובלבאזור סיימו עכשיו שני קרבות עם רייהורן וקיובון והם בטח עייפים'
ואז אחזיר אותם לנוח בפוקדורים ואוציא החוצה את מיים ג'וניור ואחכה לתגובה של ברוק.
-
[B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן.
המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: עשירית מרצף של פעולות שמתקשרות לפסח. [U]זאת מילה, ולא עשירית של מילה[/U]
_ _
(אותיות שאין: ) ; (מילים שאין: אב, טו)[/CENTER]
תומר;[/B]
[I]תנסה לעודד אותם לנחש גם כן... ככה תוכלו לצבור יותר נקודות. וראלטס לא יודע על חושי, הוא יודע בלבול.[/I]
~~~
[I]טנטקול, פוקימון המדוזה. בגלל שכמעט כל גופו מורכב ממים, גופו מתייבש כשהוא נסחף לחוף.[/I]
אומר הפוקדקס. "אני לא חושב..." היא אומרת בחיוך זדוני. "צוות רוקט לא נוהג לגייס לוזרים כמוך!"
ראלטס מנסה להביט את עוקצי הרעל עם בלבול ומצליח. טנטקול צולל, ונעלם במים. הוא מופיע מחדש מתחת לרפסודה, קושר בזרועותיו את ראלטס וגורר אותו למים.
ראלטס נעלם בתוך המים עם טנטקול; כעבור מספר שניות שאתה מבוהל עד מאוד, שניהם מרחפים באוויר בעזרת הבלבול של ראלטס, טנטקול עוד מוחץ את ראלטס אך זה מתנגד לו.
[B]ניב;[/B]
[I]כמו שאמרתי לתומר, תנסה גם כן לשכנע אותם. וזו מילה קיימת בת 2 אותיות, לא צירוף XD[/I]
~~~
מאושר, אתה מביט בברוק בבטחון מלא. אתה מכניס את פוליוואג ובלבאזור לפוכדורים שלהם, וברוק מבחין שהם עייפים.
"ברוכים הבאים למכון הסלע." אומר ברוק בחיוך. "נערוך קרב של אחד על אחד, לכל אחד הזכות להשתמש בשלושה פוקימונים. מוסכם?"
אתה מהנהן, ומוציא את מיים ג'וניור. "אם תרצה," אומר ברוק, "העוזר שלי ירפא את הפוקימונים שלך כדי שיוכלו להשתתף בהמשך הקרב."
ברוק מתקדם ונעמד בצד השני של הזירה, ג'יודוד מרחף מולו. העוזר לש ברוק מגיע ולוקח את פוכדוריהם של בלבאזור ופוליוואג ומניח אותם במתקן ריפוי בקצה הזירה.
הוא משיב לך אותם לאחר מספר שניות, ויוצא מן הזירה לטובת הקרב.
-
[quote=Lord Voldemort;1063716][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס.[/CENTER]
[/B]
[CENTER][B]המילה היא... נוגדן! שם הפותר: תומר, שמזכה את קבוצת האדומים בנקודה.[/B]
[B]- קבוצה אדומה: 1 -[/B]
[B]המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: עשירית מרצף של פעולות שמתקשרות לפסח.[/B]
[B]_ _[/B]
[B](אותיות שאין: ) ; (מילים שאין: )[/B][/CENTER]
[B]קודאק;[/B]
[I]אם התכוונן לדיגלט קיובון ורייהורן, אז לא, כי הם נמצאים בחלקים שונים של המבוך... סורי.[/I]
~~~
אתה מוציא מהפוכדור את סקווירטל הנאמן ומתחיל להתקדם איתו במבוך לאחר שאתה מסביר לו מה הולך לקרות.
אתם מתקדמים ומרגישים לפתע רעד באדמה...
פוקימון קטן וחום עם אף אדום וכדורי מפתיע אתכם בנוכחותו. הוא פורץ מן הקרקע, וחוסם את הדרך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/50a.png[/IMG]
[/quote]
לא..אני התכוונתי שההקשעה נותנת ווינר...Xd
ב'
"סקוויטל כוויה עכשיו ! ואם זה לא ינצח אותו תשתמש באקדח מים ! " אומר בזריזות ואצפה לניצחון של סקווירטל שלי..
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1063716][b][CENTER]
[B]ברנדון;[/B]
[I]כן, כולם. נשארו אומנייט, אנורית', ליליפ, קראנידוס, שילדון וארצ'ן.[/I]
~~~
אתה מהורהר, אך מכבד את האידאולוגיה שלה לגבי פוקימונים.
"למה לא?" היא אומרת בחיוך ואתם מתחילים להתקדם לעבר העיר. כעבור מספר דקות אתם מגיעים לשעריה ורואים מספר מבנים מעניינים;
מוזיאון גדול ולבן מוקף עמודי שיש, מרכז פוקימונים, מזרקה מפוארת ולצידה ליצן לבוש כתום ואדום ובקצה הרחוק של העיר מבנה גדול וסלעי ועל גגו דגל עליו מצויר פוכדור מוקף בנחש סלעי.
[/QUOTE]
אני רוצה קרנידוס!
"אני מציע שנלך למוזיאון! מה את אומרת?" אשאל את השותפה החדשה שלי.
בינתיים אחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם
-
[B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן.
המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: עשירית מרצף של פעולות שמתקשרות לפסח. [U]זאת מילה, ולא עשירית של מילה[/U]
_ _
(אותיות שאין: ב) ; (מילים שאין: אב, טו)[/CENTER]
קודאק;[/B]
סקווירטל שולח מפיו זרם אדיר של מים רותחים שמציפים את פניו של דיגלט המסכן.
הוא נכנס אל הקרקע, ויוצא מתחת לסקווירטל, מתנגש בו בעוצמה ומעיף אותו באוויר. (Dig)
סקווירטל משתמש במהירות באקדח מים שמאט את הנפילה שלו ופוצע את דיגלט עד אובדן הכרה.
אחרי הקרב הקצר ביותר, שער נפתח מימינך בקיר המבוך. אתה עובר בו וממשיך להתקדם.
אתה מתקדם, ומגיע למבוי סתום. כשאתה מתכונן להסתובב, אתה רואה פוקימון חום וקטן עם קסדה של גולגולת ועצם בידו.
[B]ברנדון;[/B]
"אוקיי," היא אומרת. "שמעתי שיש הרבה פוקימונים פרהיסטוריים במוזאון, ונראה לי שגם מעניקים שם מאובנים..."
אתם מגיעים לפתח הבניין הלבן, ונכנסים פנימה. סביבכם יש נברשות קריסטל, שטיחים ושטיחי קיר, תמונות, פסלים, שחזורים ופוחלצים של פוקימונים פרהיסטוריים.
"וואו... מאובן של סנאבול!" אומרת קיילי ואתם רואים חתיכת סלע אפרפרה-אדמדמה ובתוכה שן חדה ושברי צמיד מתכתי.
אתה רואה גלריה של מאובנים שונים של כל פוקימון שאתה מכיר ולא מכיר, ולבסוף מגיע לחדר קטן בטעות יחד עם קיילי וסנאבול.
"אופס..." אומרת קיילי ומסתובבת לצאת. "זה בסדר." אומר קול גברי. אתם רואים מדען עם חלוק מעבדה ומשקפיים ולצידו שולחן עם מספר מאובנים.
"אנחנו מחלקים מאובני פוקימונים למאמנים," הוא אומר. "תרצו לקחת אחד?" קיילי מיד מסרבת בנימוס. אתה, לעומתה, מבקש את המאובן של הפוקימון האפור כהה עם הכתמים הכחולים.
הוא מושיט לך מאובן בצבע חום בהיר עם גולגולת עליו. [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ac/Bag_Skull_Fossil_Sprite.png[/IMG]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/408.png[/IMG]
-
[quote=Lord Voldemort;1063777][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן.[/CENTER]
[/B]
[CENTER][B]- קבוצה אדומה: 1 -[/B]
[B]המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: עשירית מרצף של פעולות שמתקשרות לפסח. [U]זאת מילה, ולא עשירית של מילה[/U][/B]
[B]_ _[/B]
[B](אותיות שאין: ב) ; (מילים שאין: אב, טו)[/B][/CENTER]
[B]קודאק;[/B]
סקווירטל שולח מפיו זרם אדיר של מים רותחים שמציפים את פניו של דיגלט המסכן.
הוא נכנס אל הקרקע, ויוצא מתחת לסקווירטל, מתנגש בו בעוצמה ומעיף אותו באוויר. (Dig)
סקווירטל משתמש במהירות באקדח מים שמאט את הנפילה שלו ופוצע את דיגלט עד אובדן הכרה.
אחרי הקרב הקצר ביותר, שער נפתח מימינך בקיר המבוך. אתה עובר בו וממשיך להתקדם.
אתה מתקדם, ומגיע למבוי סתום. כשאתה מתכונן להסתובב, אתה רואה פוקימון חום וקטן עם קסדה של גולגולת ועצם בידו.
[/quote]
*דם :)
"אוקיי סקווירטל ! תשתמש שוב בכוויה ! ואז באקדח מים קריר וצונן ! והוא לא יוכל לעמוד מרוב שינוי הטמפרטורה בגופו ! מכוויה חמה לאקדח מים קרים וצוננים ! ואם בכל זאת הוא יעמוד אז כוויה שוב פעם ! " אומר בזריזות ובהתרגשות.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1063755][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן.
_ _
תומר;[/B]
[I]תנסה לעודד אותם לנחש גם כן... ככה תוכלו לצבור יותר נקודות. וראלטס לא יודע על חושי, הוא יודע בלבול.[/I]
~~~
[I]טנטקול, פוקימון המדוזה. בגלל שכמעט כל גופו מורכב ממים, גופו מתייבש כשהוא נסחף לחוף.[/I]
אומר הפוקדקס. "אני לא חושב..." היא אומרת בחיוך זדוני. "צוות רוקט לא נוהג לגייס לוזרים כמוך!"
ראלטס מנסה להביט את עוקצי הרעל עם בלבול ומצליח. טנטקול צולל, ונעלם במים. הוא מופיע מחדש מתחת לרפסודה, קושר בזרועותיו את ראלטס וגורר אותו למים.
ראלטס נעלם בתוך המים עם טנטקול; כעבור מספר שניות שאתה מבוהל עד מאוד, שניהם מרחפים באוויר בעזרת הבלבול של ראלטס, טנטקול עוד מוחץ את ראלטס אך זה מתנגד לו.
[/QUOTE]
מ'
-------------
"שיגור ראלטס! ולאחר מכן תשתמש בעלים קסומים לעברו ואז תסיים את הקרב הזה בבילבול!" אגיד לראלטס בכעס בגלל האישה הדאכונית.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1063777][B][CENTER]
[B]ברנדון;[/B]
"אוקיי," היא אומרת. "שמעתי שיש הרבה פוקימונים פרהיסטוריים במוזאון, ונראה לי שגם מעניקים שם מאובנים..."
אתם מגיעים לפתח הבניין הלבן, ונכנסים פנימה. סביבכם יש נברשות קריסטל, שטיחים ושטיחי קיר, תמונות, פסלים, שחזורים ופוחלצים של פוקימונים פרהיסטוריים.
"וואו... מאובן של סנאבול!" אומרת קיילי ואתם רואים חתיכת סלע אפרפרה-אדמדמה ובתוכה שן חדה ושברי צמיד מתכתי.
אתה רואה גלריה של מאובנים שונים של כל פוקימון שאתה מכיר ולא מכיר, ולבסוף מגיע לחדר קטן בטעות יחד עם קיילי וסנאבול.
"אופס..." אומרת קיילי ומסתובבת לצאת. "זה בסדר." אומר קול גברי. אתם רואים מדען עם חלוק מעבדה ומשקפיים ולצידו שולחן עם מספר מאובנים.
"אנחנו מחלקים מאובני פוקימונים למאמנים," הוא אומר. "תרצו לקחת אחד?" קיילי מיד מסרבת בנימוס. אתה, לעומתה, מבקש את המאובן של הפוקימון האפור כהה עם הכתמים הכחולים.
הוא מושיט לך מאובן בצבע חום בהיר עם גולגולת עליו. [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ac/Bag_Skull_Fossil_Sprite.png[/IMG]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/408.png[/IMG][/QUOTE]
מאובן של סנאבול?
"תודה רבה!" אודה בחיוך למדען ואכניס ואסתכל על המאובן בחיוך "אני אשמור עליך.." אמלמל ואכניס את המאובן למקום בטוח בתיק.
"להתראות" אומר לפורפסור ואצא עם קיילי מהחדר.
"מה תרצי לעשות עכשיו?" אשאל אותה
-
[quote=Lord Voldemort;1063755][B][CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן.
_ _
[/B]
[B]ניב;[/B]
[I]כמו שאמרתי לתומר, תנסה גם כן לשכנע אותם. וזו מילה קיימת בת 2 אותיות, לא צירוף XD[/I]
~~~
מאושר, אתה מביט בברוק בבטחון מלא. אתה מכניס את פוליוואג ובלבאזור לפוכדורים שלהם, וברוק מבחין שהם עייפים.
"ברוכים הבאים למכון הסלע." אומר ברוק בחיוך. "נערוך קרב של אחד על אחד, לכל אחד הזכות להשתמש בשלושה פוקימונים. מוסכם?"
אתה מהנהן, ומוציא את מיים ג'וניור. "אם תרצה," אומר ברוק, "העוזר שלי ירפא את הפוקימונים שלך כדי שיוכלו להשתתף בהמשך הקרב."
ברוק מתקדם ונעמד בצד השני של הזירה, ג'יודוד מרחף מולו. העוזר לש ברוק מגיע ולוקח את פוכדוריהם של בלבאזור ופוליוואג ומניח אותם במתקן ריפוי בקצה הזירה.
הוא משיב לך אותם לאחר מספר שניות, ויוצא מן הזירה לטובת הקרב.[/quote]
בסדר אבל אין לי שמץ של מושג מזה... לא הבנתי בכלל מזה רצף הפעולות XD
ולמה שאני ישכנע אותם.. עם הם לא מתכוונים להשתתף גם אני לא, במידה ואני ינצח כולנו נקבל פרס והם לא יעשו כלום? ימות העולם!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
העצום את עיניי ואנסה להרגיע את עצמי מן ההתרגשות שיש בי.
"קדימה מיים ג'וניור טען כדור צל ושגר על ג'יודוד בעצמה!" אפקוד על מיים ג'וניור בבטחון ואצביע על ג'יודוד....