-
[quote]מתן~לוקאס אודיטרה-
מה אין לך לעשות?
---
אתה מחפש כלי לחימה שתוכל להרחיק את הדבורים באמצעותו.
אתה מרגיש כאב חד ברגליך, הנעליים שלך נקרעות כאשר צפרים פורצים מהן.
אותו דבר קורה לידייך, טפרים צומחים לצליל 'ווש' מהיר.[/quote]
"אוקיי זה כנראה יעשה את העבודה!" אומר לעצמי ואסתכל על הדבורים "בואו תחטפו קצת" אומר ואחכה
-
[COLOR="Blue"][B]מתן~לוקאס אודיטרה-[/B]
"אוקיי זה כנראה יעשה את העבודה!" אתה אומר לעצמך ומסתכל על הדבורים "בואו תחטפו קצת".
אתה מחכה, דבורה אחת מתעופפת לכיוונך, העוקץ מקדימה, מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1177660][COLOR="Blue"][B]מתן~לוקאס אודיטרה-[/B]
"אוקיי זה כנראה יעשה את העבודה!" אתה אומר לעצמך ומסתכל על הדבורים "בואו תחטפו קצת".
אתה מחכה, דבורה אחת מתעופפת לכיוונך, העוקץ מקדימה, מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אתכונן שהן יהיו ממש לידי ואז אזוז הצידה ואחתוך להן את העוקץ, כאשר כל הדבורים מחוסלות אני אמשיך ללכת
-
[QUOTE=DarkTiger;1177620][COLOR=blue][B]
[COLOR=yellowgreen][B]ליאור~לי אוזומאקי-[/B][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"מגניב,גדול שינתי את הצורה שלי לאנגרו ארנב.עכשיו אוכל להביס את איש דוב החזיר הזה בקלות רבה" אתה אומר לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"תכונן למות לחפש לך טרף אחר" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה קופץ, מתפלא מהגובה שהצלחת להגיע אליו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]האיש-דוב-חזיר מזנק, תופס אותך ברגל השמאלית שלך ומפיל אותך כמה מטרים ממנו, הוא רץ לכוונך.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו" אתה יודע שאתה מעצבן ממש". אני מתחיל להתגלגל במהירות רבה לעברו כדי לדרוס אותו
-
[QUOTE=DarkTiger;1177620]
[COLOR=purple][B]מור~מגנוס רידלסן-[/B][/COLOR]
[COLOR=purple]"אולי כי הפסקת לנשום וסגרת עיניים?" אתה אומר לו בעצבנות "טוב,לאן אני יכול לקחת אותך כדי לטפל בך? סליחה שניסיתי עליך את הכוחות חשבתי שאתה מאיים עליי".[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני בסדר גמור" הוא אומר "אני לא צריך שיטפלו בי".[/COLOR]
[COLOR=purple]משום מה, הוא מרגיש לך, למרות שאתה לא נוגע בו כקר, אתה יודע את זה כי אתה לא מרגיש את חום גופו בחושי הנחש שלך.[/COLOR][/QUOTE]
"אתה משקר לעצמך.. אתה קר. חבל מאוד שתמות,בכל מקרה אם אתה מעדיף להיות כזה מעצבן אז עדיף שהמדבר ייקח אותך אליו ותמות כאן!" אגיד לו ואסתובב מהמקום. 'עכשיו סוף סוף אני יכול לחפש את משפחת הטייס,יותר מדי התעכבתי פה.' אגיד ואנסה למצוא סימנים לכיוון שבו יימצא יישוב עירוני כלשהו.. 'כל מקום מיושב יעזור לי,משום שכך אמצא אנשים שיעזרו לי למצוא את דרכי' אחשוב.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
"תרחיקו את הדבר הזה ממני!" אתה צועק לאבי וסאלי ונצמד לקיר הרחוק מהביוב.
התנין מזנק, אבי מתחיל לרוח ומסמן לכם לבוא אחריו.
אתם בורחים מהאקטיזיפוס בריצה מהירה, והוא מאבד אותכם.
"טוב, זה המקום" סאלי אומרת ומצביעה כלפי מעלה.
חור גדול שמיועד לביוב שופך לביוב דלק ומים כסופים.
"קצת מגעיל אבל נחייה עם זה" אבי אומר ומטפס פנימה.
אתה מטפס גם אתה, ואז סאלי מזנקת פנימה בזריזות.
"אנחנו במרתף" אבי אומר "אני מציע ללכת דרך פתחי האוורור".
מה תעשה?[/quote]
"קדימה, בואו לפתחי האיוורור!" אומר לסאלי ואבי בלחש ואעקוב אחריהם.
-
שם פרטי:ולאדימיר השלישי
שם במשחק: תאודור ואלי
כינוי בפורום: טוסטר מעויינים
תיאור מראה של הדמות: שיער אפרו מטורף בצבע שחור, עיניים ירוקות ועור לבן מוזר . ידיים שריריות, וגדולות עם כתפיים של שחקן פוטבול, רגליים קטנות ורזות המתאימות לריצה למרחק ארוך .
אופי: כריזמה נמוכה, חכם, חזק, מהיר, רשע, קצת פסיכו-סומטי
רקע: אני אפסח על סעיף זה, כמובן
חיה שאיתה הדמות ממוזגת: ארמדיל
איך התמזגתם איתה?: הייתי ביער לאחר התרסקות של מטוס ה-f16 שלי עם עוד 3 מטוסים אמריקאים באמצע מלחמה נגד גרמניה איפשהו באירופה, מצאנו ארמדיל קטן שהיה נראה שנפצע .
הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל: השם שלי הוא לא ולדימיר השלישי, שים לב .
-
[COLOR="Red"][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B]
"קדימה, בואו לפתחי האיוורור!" אתה אומר לסאלי ולאבי.
אבי מחביא את המגן שלו בפינת החדר, ואתם מטפסים פנימה.
אתם זוחלים.. למעלה, ימינה, שמאלה, למטה, שמאלה, למטה, שמאלה, למעלה, ימינה ולמעלה.
לפתע המתכת מתעוותת סביבך ולוחצת עליך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]מור~מגנוס רידלסן-[/B]
"אתה משקר לעצמך.. אתה קר. חבל מאוד שתמות,בכל מקרה אם אתה מעדיף להיות כזה מעצבן אז עדיף שהמדבר ייקח אותך אליו ותמות כאן!" אתה אומר לו ומסתובב מהמקום.
'עכשיו סוף סוף אני יכול לחפש את משפחת הטייס,יותר מדי התעכבתי פה.' אתה אומר ומנסה למצוא סימנים לכיוון שבו יימצא יישוב עירוני כלשהו.
'כל מקום מיושב יעזור לי,משום שכך אמצא אנשים שיעזרו לי למצוא את דרכי' אתה חושב.
אתה מתחיל ללכת, לפתע אתה שומע קולות מחליאים מאיפה שהיה הגמד מאחוריך, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]מתן~לוקאס אודיטרה-[/B]
רק דבורה אחת עפה לכיוונך! תגיב מחדש.[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"][B]ליאור~לי אוזומאקי-[/B]
"אתה יודע שאתה מעצבן ממש" אתה אומר לאד"ח.
אתה מתחיל להתגלגל לכיוון הMBP, אתה רומס אותו.
אך אתה מרגיש כאב חד, אתה מביט עליו ורואה אותו אוחז גוש פרווה גדול בגוון של הפרווה שלך ספוג דם.
אתה רואה אחתיכה מבטנך מדממת וקירחת.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1180811][COLOR="Red"][B]
[COLOR="YellowGreen"][B]ליאור~לי אוזומאקי-[/B]
"אתה יודע שאתה מעצבן ממש" אתה אומר לאד"ח.
אתה מתחיל להתגלגל לכיוון הMBP, אתה רומס אותו.
אך אתה מרגיש כאב חד, אתה מביט עליו ורואה אותו אוחז גוש פרווה גדול בגוון של הפרווה שלך ספוג דם.
אתה רואה אחתיכה מבטנך מדממת וקירחת.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאד''ח" אתה יודע זה לא מונמס לאכול את הגוף של היריב שלך?.אתה לא מונמס". אני קופץ לגובה רב ואז מנסה לנחות על אד''ח כדי לגמור אחת ולתמיד
-
[quote=DarkTiger;1177620]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לא אמרתי שזה הוא בכלל..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]---[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"טוב ,רוצה ללכת לדרך השנייה?" אתה שואל ואצביע עליה, לאחר מכן אקתה לוח את החרב שלך ומשסע אחת מבובות האימון שלו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"בוא כבר" אתה אומר בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אין סיכוי" הוא אומר, ונעמד לפניך, חוסם את הדרך, אתה לא מצליח לראות את פניו, רק עיניים נוצצות, אישונייו צהובים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אתה תצטרך לעבור אותי" הוא שולף מקל במבוק משום מקום.[/COLOR]
[/quote]
"ג'יי?" אשאל ואנסה לא לחשוב יותר מדי.
"בסדר, אבל למה?" אשאל ואחזיק את החרב שלי, אסתער לכיוונו כשאני מניף אותה באוויר ומנסה לחתוך את הבמבוק שלו.
-
[QUOTE=DarkTiger;1174023][B][COLOR=red]
[B][COLOR=darkred]עידן~ברי וולפר-[/COLOR][/B]
[COLOR=#8b0000]תקרא המשכים קודמים..ותיתן לי את הטופס שלך, אין לי אותו..[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]---[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אוקיי ו.... איפה אני אמור לחיות מעכשיו?" אתה שואל את הג'ירף.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אתה לא" אומר הצפרדע "אתה נווד".[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"קראנו למישהו שייקח אותך" הג'ירף אומר.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[/QUOTE]
אין לי גם....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי... אז.... איפה המישהו הזה?" אני שואל בסקרנות רבה את הצפרדע ומתעניין במה יקרה לי בהמשך.
-
[QUOTE=DarkTiger;1177660][COLOR="Blue"][B]מתן~לוקאס אודיטרה-[/B]
אתה מחכה, דבורה אחת מתעופפת לכיוונך, העוקץ מקדימה, מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני זז הצידה וחותך אותה באמצע עם הטפרים שלי ואז אומר לדבורים "בואו לחטוף קצת!"
-
"קדימה, בואו לפתחי האיוורור!" אתה אומר לסאלי ולאבי.
אבי מחביא את המגן שלו בפינת החדר, ואתם מטפסים פנימה.
אתם זוחלים.. למעלה, ימינה, שמאלה, למטה, שמאלה, למטה, שמאלה, למעלה, ימינה ולמעלה.
לפתע המתכת מתעוותת סביבך ולוחצת עליך.
מה תעשה? [/quote]
"אוו!מה קורה פה?" אשאל את סאלי ואבי בזמן שאנסה לצאת מן הלחץ של המתכת.
-
[QUOTE=DarkTiger;1180811]
[COLOR="Purple"][B]מור~מגנוס רידלסן-[/B]
"אתה משקר לעצמך.. אתה קר. חבל מאוד שתמות,בכל מקרה אם אתה מעדיף להיות כזה מעצבן אז עדיף שהמדבר ייקח אותך אליו ותמות כאן!" אתה אומר לו ומסתובב מהמקום.
'עכשיו סוף סוף אני יכול לחפש את משפחת הטייס,יותר מדי התעכבתי פה.' אתה אומר ומנסה למצוא סימנים לכיוון שבו יימצא יישוב עירוני כלשהו.
'כל מקום מיושב יעזור לי,משום שכך אמצא אנשים שיעזרו לי למצוא את דרכי' אתה חושב.
אתה מתחיל ללכת, לפתע אתה שומע קולות מחליאים מאיפה שהיה הגמד מאחוריך, מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אסתובב במהירות 'אוי זה היה מחליא מאוד.. אני מקווה מאוד שאיזה נחש עיכל אותו כי אחרת יש מצב שהוא הפך ליצור מסוכן או שאיזה יצור מסוכן עומד מאחוריו.' ברגע שאסתובב אעמוד בהיכון להכיש ואסתכל לכיוון שהגמד היה בו.
-
~מוקפא לשבוע, אני משאיר פתוח כדי שמי שלא הגיב להמשכים האחרונים יוכל להגיב.
נחזור ביום ראשון הבא בבוקר~
-
[COLOR=black]חזרנו! ממחר אני אחזור להגיב כמה תגובות ביום, אולי אפילו היום אגיב 2-3.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]בנוסף- [/B]על פי הצעתו של מור (הלוא הוא "מגנוס רידלסן") החלטתי לפתוח בקרוב "ויקימלנד", ויקיפדיה למשחק.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אם מישהו הבין את הרעיון של המ"ת טוב ויודע להתבטא טוב, אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פרטית ויעזור לי עם הפרוייקט.[/COLOR]
[B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]'אוי זה היה מחליא מאוד.. אני מקווה מאוד שאיזה נחש עיכל אותו כי אחרת יש מצב שהוא הפך ליצור מסוכן או שאיזה יצור מסוכן עומד מאחוריו' אתה חושב לעצמך[/COLOR].
[COLOR=purple]אתה מסתובב בהיכון להכיש, ורואה חבורה של יצורים סגולים, מזכירים לך צבועים זוללים את גופתו של הגמד.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מה?" הפה שלך אומר והגוף שלך מתחיל לרקוד לכמה שניות "מה אתה רוצה מאיתנו?"[/COLOR]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"אוו! מה קורה פה?" אתה שואל את אבי וסאלי ונחלץ מהמתכת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לפתע פתחי האוורור קורסים תחתיכם, אתם עומדים בחדר חשוך, מוקפים בעשרות עיניים זוהרות בצהוב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטרה-[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]אתה זז הצידה, חותך את העוקץ שלה עם טפריך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]היא עפה ומתחילה לגסוס ליד עץ, שתי דבורים אחרות עפות לכיוונך במהירות![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=darkred]עידן~ברי וולפר-[/COLOR][/B]
[COLOR=#8b0000]אז תמלא בבקשה את הטופס מחדש, מצידי אל תשקיע, פשוט שאני אשים אותו בדף הרשומים..[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]תשלח לי אותו בה"פ.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]---[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"אוקיי... אז.... איפה המישהו הזה?" אתה שואל, אך הצפרדע קופץ לו לדרכו והג'ירף רץ אחריו.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"שלום" אתה שומע קול מאחוריך "ברי וולפר?"[/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]ג'יי?" אתה שואל ומנסה לא לחשוב יותר מדי.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"בסדר, אבל למה?" אתה מנסה לחתוך את הבמבוק שלו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]בתנועה מהירה הוא מסחרר את הבמבוק על ידו וחומק מחרבך, ובהמשך לאותה תנועה מעיף את חרבך מידך, כמה מטרים מאחוריו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]<ככה> הוא משיב ומרים את המקל במבוק באיום.[/COLOR]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"אתה יודע זה לא מונמס לאכול את הגוף של היריב שלך?.אתה לא מונמס" אתה אומר לאיש-דוב-חזיר.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"תגיד לי אתה מטומטם?" אתה שומע קול מאחוריך "מול יצור כזה לא מתעמתים- בורחים!"[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]האיש דוב חזיר שואג אליך, וצועד לכיוונך בכבדות, טפריו החדים והעצומים מנצנצים לאור השמש, שינייו חשופות.[/COLOR]
-
"אוו! מה קורה פה?" אתה שואל את אבי וסאלי ונחלץ מהמתכת.
לפתע פתחי האוורור קורסים תחתיכם, אתם עומדים בחדר חשוך, מוקפים בעשרות עיניים זוהרות בצהוב.
מה תעשה?[/quote]
"אמאל'ה מה זה העיניים האלה?" אשאל את אבי וסאלי.
-
[COLOR=#ff0000]"אין לי מושג" הם עונים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]האור נדלק, עשרות ינשופים סגלגלים מתעופפים דרך החלון הפתוח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אררררר" אתה רואה יצור ירוק, מגודל, בעל עיניים אדומות, שיניים חדות והוא חמוש באלה ושריון.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://www.3drt.com/3dm/characters/orc/Orc-fantasy-character-05.jpg[/IMG][/spoiler]
-
[QUOTE=Tigraro;1190916][COLOR=black]
[COLOR=yellowgreen]"אתה יודע זה לא מונמס לאכול את הגוף של היריב שלך?.אתה לא מונמס" אתה אומר לאיש-דוב-חזיר.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"תגיד לי אתה מטומטם?" אתה שומע קול מאחוריך "מול יצור כזה לא מתעמתים- בורחים!"[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]האיש דוב חזיר שואג אליך, וצועד לכיוונך בכבדות, טפריו החדים והעצומים מנצנצים לאור השמש, שינייו חשופות.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקול מאחורי" כי אני מטומטם.מאיפה לי לדעת מה עושים כשפוגשים איש דוב חזיר שרוצה לאכול אותי.תגיד לי מי אתה ?מה אתה רוצה מימני.תעזור לי לחסל תיצור הזה ?". אני מתחיל לברוח שוב מאדם דוב חזיר
-
[COLOR=yellowgreen]"כי אני מטומטם.מאיפה לי לדעת מה עושים כשפוגשים איש דוב חזיר שרוצה לאכול אותי.תגיד לי מי אתה ?מה אתה רוצה מימני.תעזור לי לחסל תיצור הזה?" אתה עונה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"תפוס אותי" אתה שומע משק כנפיים בעזרת אוזנייך הגדולות, אתה שומע את טפיפות רגליו של האיש-דוב-חזיר שמאחוריך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה מביט למעלה, מעליך מעופף אדם בעל כנפיים גדולות וטפרים במקום רגליים, שיערו כחול.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1190937][B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]"אין לי מושג" הם עונים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]האור נדלק, עשרות ינשופים סגלגלים מתעופפים דרך החלון הפתוח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אררררר" אתה רואה יצור ירוק, מגודל, בעל עיניים אדומות, שיניים חדות והוא חמוש באלה ושריון.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://www.3drt.com/3dm/characters/orc/Orc-fantasy-character-05.jpg[/IMG][/spoiler][/QUOTE]
"הצילו!" אומר לאבי וסאלי "אני מצטער אבל אין לי דרך לעזור לכם, אין לי נשק.."
-
[QUOTE=Tigraro;1190950][B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"כי אני מטומטם.מאיפה לי לדעת מה עושים כשפוגשים איש דוב חזיר שרוצה לאכול אותי.תגיד לי מי אתה ?מה אתה רוצה מימני.תעזור לי לחסל תיצור הזה?" אתה עונה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"תפוס אותי" אתה שומע משק כנפיים בעזרת אוזנייך הגדולות, אתה שומע את טפיפות רגליו של האיש-דוב-חזיר שמאחוריך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה מביט למעלה, מעליך מעופף אדם בעל כנפיים גדולות וטפרים במקום רגליים, שיערו כחול.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
ניאומר ליצור המעופפף" אני מבין אתה המלאך השומר שלי שבאה להגן עלי מפני איש דוב החזיר ". אאני תופס את היצור מלאך שמעופף
-
[quote=Tigraro;1190916][COLOR=black]חזרנו! ממחר אני אחזור להגיב כמה תגובות ביום, אולי אפילו היום אגיב 2-3.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]בנוסף- [/B]על פי הצעתו של מור (הלוא הוא "מגנוס רידלסן") החלטתי לפתוח בקרוב "ויקימלנד", ויקיפדיה למשחק.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אם מישהו הבין את הרעיון של המ"ת טוב ויודע להתבטא טוב, אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פרטית ויעזור לי עם הפרוייקט.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]ג'יי?" אתה שואל ומנסה לא לחשוב יותר מדי.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"בסדר, אבל למה?" אתה מנסה לחתוך את הבמבוק שלו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]בתנועה מהירה הוא מסחרר את הבמבוק על ידו וחומק מחרבך, ובהמשך לאותה תנועה מעיף את חרבך מידך, כמה מטרים מאחוריו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]<ככה> הוא משיב ומרים את המקל במבוק באיום.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32][/COLOR][/quote]
"טוב אני מצטער בכלל על שפגשתי אותך" אומר ואסתער לעברו עם חיטיי בחדים, במטרה לתקוע בו אותן.
-
[QUOTE=Tigraro;1190916][COLOR=black]חזרנו! ממחר אני אחזור להגיב כמה תגובות ביום, אולי אפילו היום אגיב 2-3.[/COLOR]
[COLOR=purple]'אוי זה היה מחליא מאוד.. אני מקווה מאוד שאיזה נחש עיכל אותו כי אחרת יש מצב שהוא הפך ליצור מסוכן או שאיזה יצור מסוכן עומד מאחוריו' אתה חושב לעצמך[/COLOR].
[COLOR=purple]אתה מסתובב בהיכון להכיש, ורואה חבורה של יצורים סגולים, מזכירים לך צבועים זוללים את גופתו של הגמד.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מה?" הפה שלך אומר והגוף שלך מתחיל לרקוד לכמה שניות "מה אתה רוצה מאיתנו?"[/COLOR]
[/QUOTE]
איזה כיף שההצעה שלי התקבלה
-------------------------------------------
"להבין למה אתם מעכלים את הגמד הזה.. אבל זה לא כל כך חשוב אני חושב שאני אלך מפה עכשיו" אפנה אליהם את הגב ואמשיך ללכת.. 'מיותר להסתבך עם דמויי צבועים,אם הם כמו צבועים אז הם יכולים גם לנצח אריה.' אחשוב
-
[quote]מתן~לוקאס אודיטרה-
אתה זז הצידה, חותך את העוקץ שלה עם טפריך.
היא עפה ומתחילה לגסוס ליד עץ, שתי דבורים אחרות עפות לכיוונך במהירות!
מה תעשה?[/quote]
"שיט" אומר ואחתוך את שתיהן לחצי ואתחיל לרוץ לעבר העיר עוד פעם
-
[COLOR=yellowgreen][B]ליאור~לי אוזומאקי-[/B][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אני מבין אתה המלאך השומר שלי שבאה להגן עלי מפני איש דוב החזיר" אתה אומר לו ותופס בטפריו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"מה פתאום" הוא מגחך, אך אתה יודע שהוא נעלב מעט "אני כמוך, פשוט התמזגתי עם ינשוף".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתם עפים, מתרחקים מהMBP.[/COLOR]
[COLOR=purple]"להבין למה אתם מעכלים את הגמד הזה.. אבל זה לא כל כך חשוב אני חושב שאני אלך מפה עכשיו" אתה מפנה אליהם את הגב ומתחיל ללכת.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"הוא מת כבר מלפני שעה" הפה שלך עונה, אתה מרגיש מוזר, כי זה לא אתה מדבר, כאילו מישהו שולט בך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הדמויי צבוע הקרוב אליך נראה מאוד מרוכז, וכשאתה מסיים לדבר ללא שליטה הוא נראה מאוד מותש ומתיישב.[/COLOR]
[COLOR=purple]'מיותר להסתבך עם דמויי צבועים,אם הם כמו צבועים אז הם יכולים גם לנצח אריה.' אתה חושב.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"העמדנו פנים שהוא חיי כדי שתלך מפה" הפה שלך ממשיך "תלך!"[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"טוב אני מצטער בכלל על שפגשתי אותך" אתה מסתער עם החטים החדים שלך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מצליף בבטנך במיומנות עם הבמבוק, אתה נרתע מעט.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטורה-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"שיט" אתה אומר, אתה מצליף ומוריד לאחת את הראש, את השנייה אתה מפספס בסנטימטרים ספורים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מתחיל לרוץ לכיוון העיר, הדבורים בעקבותיך, אתה רואה עיר משונה באופק, אך אתה יודע שאנשי העיר לא יישמחו אם דבורים עצומות ייכנסו לעיר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה חצי אדם חצי זאב" סאלי אומרת וחומקת מחבטת אלה בגלגול לכיוונך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"תשתמש בנשק הטבעי שלך" אבי אומר ושולף את הפגיון של האורק, אותו פגיון שהאורק ענד בחגורתו, במהירות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]האורק מטיח בכיוונך את אגרופו הגדול והירוק![/COLOR]
-
"אתה חצי אדם חצי זאב" סאלי אומרת וחומקת מחבטת אלה בגלגול לכיוונך.
"תשתמש בנשק הטבעי שלך" אבי אומר ושולף את הפגיון של האורק, אותו פגיון שהאורק ענד בחגורתו, במהירות.
האורק מטיח בכיוונך את אגרופו הגדול והירוק!
מה תעשה?[/quote]
"מה זאת אומרת הנשק הטבעי שלי?" אשאל את סאלי ואנסה לתקוף את האורק עם הציפורניים שלי ואנשוך אותו.
-
[QUOTE=Tigraro;1191089]
[COLOR=purple]"להבין למה אתם מעכלים את הגמד הזה.. אבל זה לא כל כך חשוב אני חושב שאני אלך מפה עכשיו" אתה מפנה אליהם את הגב ומתחיל ללכת.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"הוא מת כבר מלפני שעה" הפה שלך עונה, אתה מרגיש מוזר, כי זה לא אתה מדבר, כאילו מישהו שולט בך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הדמויי צבוע הקרוב אליך נראה מאוד מרוכז, וכשאתה מסיים לדבר ללא שליטה הוא נראה מאוד מותש ומתיישב.[/COLOR]
[COLOR=purple]'מיותר להסתבך עם דמויי צבועים,אם הם כמו צבועים אז הם יכולים גם לנצח אריה.' אתה חושב.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"העמדנו פנים שהוא חיי כדי שתלך מפה" הפה שלך ממשיך "תלך!"[/COLOR]
[/QUOTE]
"בסדר בסדר תגרשו את מי שיכול לארגן לכם שלא תהיו רעבים אף פעם!" אצעק על הדמויים ואלך
-
[quote]מתן~לוקאס אודיטורה-
"שיט" אתה אומר, אתה מצליף ומוריד לאחת את הראש, את השנייה אתה מפספס בסנטימטרים ספורים.
אתה מתחיל לרוץ לכיוון העיר, הדבורים בעקבותיך, אתה רואה עיר משונה באופק, אך אתה יודע שאנשי העיר לא יישמחו אם דבורים עצומות ייכנסו לעיר.
מה תעשה?[/quote]
"לא אכפת לי!" אצעק לעצמי וארוץ לעיר בצרחות "הצילו! הצילו! דבורים ענקיות רודפות אותי!"
-
[COLOR=blue][B]מתן~לוקאס אודיטרה-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"לא אכפת לי!" אתה צועק לעצמך ורץ לעיר בצרחות "הצילו! הצילו! דבורים ענקיות רודפות אותי!"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מגיע לשער שגובל בין היער לעיר, הוא נסגר לפני שאתה מצליח להכנס פנימה.[/COLOR]
[COLOR=purple]"בסדר בסדר תגרשו את מי שיכול לארגן לכם שלא תהיו רעבים אף פעם!" אתה צועק עליהם ומתחיל ללכת.[/COLOR]
[COLOR=#800080]לפתע אתה מוצא את עצמך הולך בחזרה אליהם "איך בדיוק תארגן את זה?" שואל אחד מגודל.[/COLOR]
[COLOR=red]"אתה יודע.. שרירים, ניבים, טפרים.. כל אלו נשקים טבעיים.." סאלי עונה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שורט את האורק ואז נושך אותו, אך זה לא עוצר בעדו ואתה עף אחורנית ונתקל בקיר כעוצמה מהאגרוף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]דם זולג מהלסת שלך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה תופס את הבמבוק עם החדק שלך ונועץ בו את חטיך, משום מה לא יורד לו דם ורק נוצר קרע קטן בחולצתו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא בועט בך ואתה משחרר את אחיזתך בבמבוק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1191089][COLOR=yellowgreen][B]ליאור~לי אוזומאקי-[/B][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אני מבין אתה המלאך השומר שלי שבאה להגן עלי מפני איש דוב החזיר" אתה אומר לו ותופס בטפריו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"מה פתאום" הוא מגחך, אך אתה יודע שהוא נעלב מעט "אני כמוך, פשוט התמזגתי עם ינשוף".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתם עפים, מתרחקים מהMBP.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו" מגניב אני המתזגתי עם סוג של ארנב שיש לו מלא פרווה.תודה שהצלת אותי מן היצור המוזר והמפחיד הזה.מצטער שקראתי לך המלאך השומר שלי זה היה סתם בצחוק.טוב אפשר לדעת לאן אתה לוקח אותי ?"
-
[QUOTE=Tigraro;1192366][COLOR=blue][B]מתן~לוקאס אודיטרה-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"לא אכפת לי!" אתה צועק לעצמך ורץ לעיר בצרחות "הצילו! הצילו! דבורים ענקיות רודפות אותי!"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מגיע לשער שגובל בין היער לעיר, הוא נסגר לפני שאתה מצליח להכנס פנימה.[/COLOR]
[COLOR=purple]"בסדר בסדר תגרשו את מי שיכול לארגן לכם שלא תהיו רעבים אף פעם!" אתה צועק עליהם ומתחיל ללכת.[/COLOR]
[COLOR=#800080]לפתע אתה מוצא את עצמך הולך בחזרה אליהם "איך בדיוק תארגן את זה?" שואל אחד מגודל.[/COLOR]
[COLOR=red]"אתה יודע.. שרירים, ניבים, טפרים.. כל אלו נשקים טבעיים.." סאלי עונה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שורט את האורק ואז נושך אותו, אך זה לא עוצר בעדו ואתה עף אחורנית ונתקל בקיר כעוצמה מהאגרוף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]דם זולג מהלסת שלך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה תופס את הבמבוק עם החדק שלך ונועץ בו את חטיך, משום מה לא יורד לו דם ורק נוצר קרע קטן בחולצתו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא בועט בך ואתה משחרר את אחיזתך בבמבוק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"לא! תפתחו את השער בבקשהה!!!" אצעק עליהם ואפנה לדבורים, אכין את הטפרים שלי
-
"אתה יודע.. שרירים, ניבים, טפרים.. כל אלו נשקים טבעיים.." סאלי עונה.
אתה שורט את האורק ואז נושך אותו, אך זה לא עוצר בעדו ואתה עף אחורנית ונתקל בקיר כעוצמה מהאגרוף.
דם זולג מהלסת שלך.[/quote]
תגיד-אתה בכוונה רוצה שאני אמות או מה?
----------------------------------------------------
"אווו.." אומר לעצמי ואנסה לעצור את הדימום מהלסת שלי.לאחר מכן ארוץ אל האורק ואתן לו אגרוף חזק במיוחד ואשרוט אותו עם הטפרים שלי.
-
[QUOTE=Tigraro;1192366]
[/QUOTE]
"תסתכל עליי,אני הרי ממוזג עם בלאק ממבה, שזה אחד הנחשים הכי תוקפניים בעולם,בהכשה אחת אני יכול להרוג 20-40 בני אדם, ואם אני מכיש תוך זמן קצר מתים, בקיצור מה שאני רומז פה זה שאם תלכו אחריי ונמצא טרף,אתם תקבלו את הגופה."
-
[COLOR=#800080]חחח התגובות במ"ת שלך גורמות לי לרצות להגיב פה XD[/COLOR]
[COLOR=#800080]---[/COLOR]
[COLOR=purple]"אבל איך זה יועיל לך?" הם שואלים דרך הפה שלך "למה שתהיה איתנו?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ממש לא, אתה שחקן מעולה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]---[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מצליח לעצור את הדימום, האורק חומק מהבוקס, אתה רואה מאחוריו חלון שבור, פתח מילוט.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סאלי קורצת לך ושורטת את גבו של האורק עם להביה הזהובים, הוא מסתובב אליה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אבי מנצל זאת ומטפס החוצה עם הפגיון שלקח מהאורק, מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטורה-[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]אתה מביט למעלה ורואה עשרים קשתים מכוונים את חציהם אליך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מסתובב אל הדבורים לחוץ, מוכן לתקוף, לפתע, עם דיוק מדהים, 3 חצים ננעצים בחיבור שבין ראשה של כל דבורה לבין החזה שלה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדבורים קורסו מתות, אחדות חסרות ראש.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]תזכור שזה עולם חדש ואתה לא מכיר את המקום[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]---[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"לביסטיה" הוא עונה וממשיך לעוף איתך בכבדות, אך במהירות.[/COLOR]
-
ממש לא, אתה שחקן מעולה.
---
אתה מצליח לעצור את הדימום, האורק חומק מהבוקס, אתה רואה מאחוריו חלון שבור, פתח מילוט.
סאלי קורצת לך ושורטת את גבו של האורק עם להביה הזהובים, הוא מסתובב אליה.
אבי מנצל זאת ומטפס החוצה עם הפגיון שלקח מהאורק, מה תעשה?[/quote]
"האא!" אצעק, אקפוץ אל פניו של האורק ואשרוט אותם בחוזקה ולאחר מכן אטפס החוצה עם אבי.
-
[QUOTE=Tigraro;1195722][B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]חחח התגובות במ"ת שלך גורמות לי לרצות להגיב פה XD[/COLOR]
[COLOR=purple]"אבל איך זה יועיל לך?" הם שואלים דרך הפה שלך "למה שתהיה איתנו?"[/COLOR]
[/QUOTE]
"איך זה יועיל לי? שאלה טובה באמת שאין לי כרגע תשובה אבל בטוח שיש תועלת מסוימת.. בכל מקרה אני צריך עכשיו ללכת למשפחת הטייס שנהרג עם דוד שלי בהתרסקות המטוס שלנו ואני צריך מישהו שייקח אותי לזמביה,אתם יודעים את הדרך לשם?" אשאל אותם
-
[QUOTE=Tigraro;1195722][B][COLOR=purple]
[COLOR=#9acd32]תזכור שזה עולם חדש ואתה לא מכיר את המקום[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]---[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"לביסטיה" הוא עונה וממשיך לעוף איתך בכבדות, אך במהירות.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו" אולי תעוף קצת פחות מהר תה עוד מעט תפיל אותי מרוב המהירות שאתה עף בה.דרך אגב מה זה לביסטיה?"
-
[COLOR=red]אתה מפספס איתו עם השריטה כי בדיוק סאלי בועטת בו והוא מתקפל טיפה.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רץ ויוצא מהחלון אחרי אבי, אתה מטפס קצת ואתם עומדי על איזה גגון נמוך ממתכת.[/COLOR]
[COLOR=red]"רררררראאאאארר!" נשמעה שאגת האורק, וצווחה קטנה של סאלי.[/COLOR]
[COLOR=red]אחר כך דם ניתז החוצה מהחלון, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"ביסטיה" הוא אומר ומחפש איך לתאר את המקום.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אפשר להגיד שהיא העיר הגדולה של העולם הזה" הוא אומר לבסוף ומאט לבקשתך, מתחתיך אתה רואה איזה נהר עם דגים מעופפים מוזרים.[/COLOR]
[COLOR=purple]סורי שלא השקעתי בהמשך אני ממהר[/COLOR]
[COLOR=purple]"זמביה? מה זה זמביה?" הפה שלך שואל "אתה לא בעולם שלך, אתה בעולם אחר, שונה".[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1195899][B][COLOR=red]
[COLOR=yellowgreen]"ביסטיה" הוא אומר ומחפש איך לתאר את המקום.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אפשר להגיד שהיא העיר הגדולה של העולם הזה" הוא אומר לבסוף ומאט לבקשתך, מתחתיך אתה רואה איזה נהר עם דגים מעופפים מוזרים.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו" אה אוקי.אפשר לדעת באיזה עולם אני נמצא.אני מבין אני לא בכדור ארץ אלה בעולם אחר.מה זה הדגים המעופפים האלו שנמצאים בנהר שמתחתינו ". אני מצביע לו על הדגים כדי שיבין על מי אני מדבר