-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המכשף אומר לך:"אני חושב שזה צריך לחזור לבעלים המקוריים שלו" הוא לוקח ממך את הקלף הוא מסתכל שוב על הקלף ואומר לך:"אבל מי אמר שאני צודק,אם לילי שלי חשבה שאתה מתאים להחזיק את הקלף הזה,קח אותו" הוא מחזיר לך את הקלף ואומר לך:"סליחה שלא הצגתי את עצמי,קוראים לי ווילאם ואתה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#339966][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שברמה 1 או 2 שיתאמן באזורי הקרב המתאימים לו [מכשפי טבע-היער המכושף,מכשפי האש-הר הגעש וכו'].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שברמה שלוש שילך למאסטר הסביבה שלו ינסה להביס אותו ויגיע לממלכת הכאוס שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שברמה 4 שיתאמן בממלכת הכאוס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שברמה חמש שיצא לכיוון הממלכה האפלה\שחורה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1203405][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המכשף אומר לך:"אני חושב שזה צריך לחזור לבעלים המקוריים שלו" הוא לוקח ממך את הקלף הוא מסתכל שוב על הקלף ואומר לך:"אבל מי אמר שאני צודק,אם לילי שלי חשבה שאתה מתאים להחזיק את הקלף הזה,קח אותו" הוא מחזיר לך את הקלף ואומר לך:"סליחה שלא הצגתי את עצמי,קוראים לי ווילאם ואתה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מייקל.מייקל סטארסאן. אני מנחש שאתה מכשף טבע?" אני שואל בסקרנות ומקווה שהוא מכשף אור או משהו,כדי שאם אני אמצא חן בעיניו הוא ייתן לי את אחד הקלפים שלו.
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"באת להתאמן פה לקראת המלחמה האחרונה נכון?" אתה רואה שקבוצת המכשפים מתקרבת אל ווילאם השני הבוגר [ווילאם הוא הראשון] אומר לו:"נו מאסטר ווילאם,ממשיכים בסיור שלנו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1203416][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"באת להתאמן פה לקראת המלחמה האחרונה נכון?" אתה רואה שקבוצת המכשפים מתקרבת אל ווילאם השני הבוגר [ווילאם הוא הראשון] אומר לו:"נו מאסטר ווילאם,ממשיכים בסיור שלנו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"נכון מאוד. להביוס ואלקטריק הלכו כל אחד לממלכה של היסוד שלו. אני מקווה להתחזק פה." אני אומר בחיוך וממשיך איתם מעט בסיור שלהם.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"להביוס,אלקטריק חבר שלו?,אתה יודע,פעם זה היה רק שלושתנו,אני,להביוס ואלקטריק מול כול העולם ואז היה ריב גדול,נלחמתי נגד להביוס ואלקטריק לא ידע במי לבחור,הוא ברח להביוס נעלם ואני חזרתי לפה,כנראה דרכי הגורל הפגישו בין להביוס ואלקטריק שוב ודרכי הגורל הביאו את לילי,אחותי,להתאהב באלקטריק אבל היא לא חזרה לפה,אבל אז אתה הגעת,ועכשיו יש לי הזדמנות לפגוש אותם שוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1203432][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"להביוס,אלקטריק חבר שלו?,אתה יודע,פעם זה היה רק שלושתנו,אני,להביוס ואלקטריק מול כול העולם ואז היה ריב גדול,נלחמתי נגד להביוס ואלקטריק לא ידע במי לבחור,הוא ברח להביוס נעלם ואני חזרתי לפה,כנראה דרכי הגורל הפגישו בין להביוס ואלקטריק שוב ודרכי הגורל הביאו את לילי,אחותי,להתאהב באלקטריק אבל היא לא חזרה לפה,אבל אז אתה הגעת,ועכשיו יש לי הזדמנות לפגוש אותם שוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לפי מה שסיפרת,אני לא בטוח שזה רעיון הכי טוב." אני אומר בחיוך קל ואז חוזר לטון רציני:"אני הצטרפתי אליהם,פחות או יותר.אני נשלחתי לפה כדי לגייס את מכשפי הטבע,ולאחר מכן נלך כולנו לגייס את מכשפי הרוח והחשמל." אני אומר בחיוך.
-
[QUOTE=Primo;1203394][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף הטבע המטורף אומר לך:"איך הכרת את לילי,היא מבוגרת ממך בכמה שנים,חבל לי עליה,היא הייתה מכשפה חכמה,חזקה ונחמדה במיוחד,אתה בטוח שרצחת כול אחד ואחד מהגובלינים האלה,רגע,לא היה לה חבר,אלקטריק?אני לא מאמין שהוא נתן לה למות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'נט נכנסת פנימה היא אומרת לך:"אל תעקבו אחריי",אתה רואה שהיא נכנסת לתוך הטירה,אתה שומע מאחוריך צעדים,אתה רואה שני אבירי צללים,אתה רואה ששניהם שולפים קלפים,אתה רואה שגם ג'ון שולף הוא אומר לך:"עכשיו גם ליצורי הצללים יש כבוד,הם רוצים שכולם יהיו שווי כוחות,שולף גם אתה אחד,אם תשלוף שניים הם יתקיפו בלי היסוס אם מאות כשפים,תאמין לי הכוח של המכשף האפל נורא ואיום אומנם,אבל גם מדהים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב אל הדמות,אתה רואה שזו אלקטרה היא אומרת לך:"אני מצטערת שהבאתי אותך לממלכה הזו,היא נהרסה ואני לא ידעתי את זה,רגע לא הייתה איתך עוד מכשפת חשמל זאתי שהפחדתי בטעות,איפה היא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הראש הקטן האחרון שנשאר מפיל אותך והראש הגדול מפיל את העמוד שתומך בגשר ומפיל אותו יחד איתך,אתה צף על המים,אתה מכניס את הראש שלך למים ואתה רואה שהמים מאוד עמוקים,אתה רואה כול מיני חיות שוחות להן במים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משוטט ברחבי האגם במטרה למצוא מפלצות מים,אתה רואה את הקרח נסדק ויוצא ממנו דרקון קרח קטן,אתה רואה שזנבו לבן גופו בצבע תכלת ועיניו כחול בוהק,אתה רואה שהוא די חמוד,אתה מלטף אותו הוא נושך אותך אבל אתה רואה שאין לו שיניים והנשיכה לא כואבת לך בכלל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אשלוף קלף אחד ואחכה לתוצאות, אנסה להביט ולראות איפה ג'נט.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"אני אצטרף אליך,כולם מכירים אותי פה,ממני הם ישתכנעו ממך אני לא בטוח" הצעיר ביותר אומר לווילאם:"אנחנו נלך איתך באש ובמים,טוב אולי לא באש,למה זה ישרוף את כול היער הזה,אבל בכול זאת אנחנו נהיה איתך בכול מצב!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף,אתה רואה שזה קלף כדור אש,אתה יורה כדור אש,ג'ון שולף חרב אש,אביר הצללים הראשון משתמש בלחש 'עולם אפל' והשני משתמש ב'חרב אופל' אחרי זה האביר צללים הראשון שולף עוד קלף,אתה רואה שאתה מולו וג'ון והאביר השני נלחמים ראש בראש עם החרבות שלהם,אתה יורה את כדור האש אך הוא הודף אותו בעזרת הלחש 'מגן האפלה' שמעלים את כדור האש שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]SnoopyDisco
אתה מתקרב אל הדמות,אתה רואה שזו אלקטרה היא אומרת לך:"אני מצטערת שהבאתי אותך לממלכה הזו,היא נהרסה ואני לא ידעתי את זה,רגע לא הייתה איתך עוד מכשפת חשמל זאתי שהפחדתי בטעות,איפה היא?".[/QUOTE]
"אני לא יודע, אני מנסה למצוא אותה פה אבל אין לי מושג.תוכלי להחזיר אותנו למקום שהיינו בו מלכתחילה?יש לי משהו לספר לה שדחוף מאוד." אומר לאלקטרה.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטרה אומרת לך:"לצערי שערי המעבר לא קבועים עכשיו הם בפסגת ההר אחרי שנייה הם ליד עיירה,אם הברק האדום העיף גם אותך הוא העיף גם אותה רק לכיוון השני,לדעתי כדי לך ללכת לכיוון הנגדי מזה של הלנה,היא בטח מכירה את כול פינה בממלכת הכאוס הזו,בהצלחה בחיפוש" והיא נעלמת,אתה רואה שלוש ציפורי חשמל יורדות מהשמיים ומסתכלות עליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1204096][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטרה אומרת לך:"לצערי שערי המעבר לא קבועים עכשיו הם בפסגת ההר אחרי שנייה הם ליד עיירה,אם הברק האדום העיף גם אותך הוא העיף גם אותה רק לכיוון השני,לדעתי כדי לך ללכת לכיוון הנגדי מזה של הלנה,היא בטח מכירה את כול פינה בממלכת הכאוס הזו,בהצלחה בחיפוש" והיא נעלמת,אתה רואה שלוש ציפורי חשמל יורדות מהשמיים ומסתכלות עליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"על מה אתן מסתכלות?" אומר לציפורים ואלך לדרכי לחפש את הלנה.
-
[QUOTE=Primo;1203818][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"אני אצטרף אליך,כולם מכירים אותי פה,ממני הם ישתכנעו ממך אני לא בטוח" הצעיר ביותר אומר לווילאם:"אנחנו נלך איתך באש ובמים,טוב אולי לא באש,למה זה ישרוף את כול היער הזה,אבל בכול זאת אנחנו נהיה איתך בכול מצב!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה לכם." אני אורמ בחיוך ואז שואל אותם:"אז...לאם אנחנו הולכים?זאת אומרת,אחרי שגומרים לסייר פה." אני שואל בטון סקרני.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"אתה תחזור ליער המכושף,תלך לעיר העננים תילחם ותביס את אלקטרה חפש בממלכת הכאוס החשמלית את אלקטריק ותגיד לו שהבנתי שטעיתי זו הייתה טעות לשלוח את אקויוס למצודת המכשף האפל,תוכל לעשות זאת בשבילי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהציפורים לא נותנות לך לעבור,אתה רואה שהאמצעית שהיא כנראה המנהיגה יורה לשמיים ברק,אתה רואה עוד ציפור ברקים אך עליה רוכבת דמות אנושית,הדמות קופצת מהציפור ואתה רואה את הלנה,היא מחזירה את הציפורים לקלפים שלהן,היא אומרת לך:"אני מאסטרית בשליטה על ציפורי ברקים,מה קורה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]TheJedi
אתה רואה שהציפורים לא נותנות לך לעבור,אתה רואה שהאמצעית שהיא כנראה המנהיגה יורה לשמיים ברק,אתה רואה עוד ציפור ברקים אך עליה רוכבת דמות אנושית,הדמות קופצת מהציפור ואתה רואה את הלנה,היא מחזירה את הציפורים לקלפים שלהן,היא אומרת לך:"אני מאסטרית בשליטה על ציפורי ברקים,מה קורה?".[/QUOTE]
"טוב לראות אותך הלנה!" אומר להלנה בשמחה "איפה היית?ותגידי, יש מצב שאת מביאה לי ציפור אחת?"
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"אני עפתי לצד המערבי של ממלכת הכאוס החשמלית אתה לא מאמין אין מקום שהמכשף האפל הרס בממלכה הזו,ואתה עפת לצד המזרחי,תגיד היית בעיירה שבה נולדתי,בטח לא ראית אף אחד,ואם אתה רואה להשיג ציפור חשמלית תצטרך להביס אותי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1204878][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"אתה תחזור ליער המכושף,תלך לעיר העננים תילחם ותביס את אלקטרה חפש בממלכת הכאוס החשמלית את אלקטריק ותגיד לו שהבנתי שטעיתי זו הייתה טעות לשלוח את אקויוס למצודת המכשף האפל,תוכל לעשות זאת בשבילי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"באסה,עד שהגעתי לפה,כבר לחזור...טוב,איך אני חוזר?" אני שואל אותו בטון מעט מאוכזב כי קיוויתי להתאמן פה קצת.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"פשוט תלך לעץ הכי גבוה ביער,הוא פתח המעבר חזרה" אתה מסתובב ואתה רואה שהעץ הגבוה ביותר הוא די רחוק,אתה הולך לשם אתה רואה שלושה דבורי ענק עם סימן גולגולת על הראש,אתה רואה שדבורי הגולגולת מסתכלות עליך ומכינות את העוקץ להתקפה [ווילאם ושאר הסיירים לא נמצאים באזור כדי לעזור].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205013][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"פשוט תלך לעץ הכי גבוה ביער,הוא פתח המעבר חזרה" אתה מסתובב ואתה רואה שהעץ הגבוה ביותר הוא די רחוק,אתה הולך לשם אתה רואה שלושה דבורי ענק עם סימן גולגולת על הראש,אתה רואה שדבורי הגולגולת מסתכלות עליך ומכינות את העוקץ להתקפה [ווילאם ושאר הסיירים לא נמצאים באזור כדי לעזור].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לזכור לעתיד-לא לבקש אימונים." אני אורמ לעצמי בטון ציני ושולף קלף אחד,מקווה לשלוף קלף טוב ואולי גם ללכוד דבורה אחת.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה כבלי טבע שמצליח ללכוד ולהשמיד שני דבורי גולגולת,אתה רואה שהשלישית מתעופפת ויורדת עוקץ,העוקץ פוגע ליד הרגל שלך אבל לא פוגע בך,אתה רואה שהעוקץ מתפוצץ ומעיף אותך אחורה אתה רואה שדבורת הגולגולת האחרונה מתכוננת להתקפה ישירה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205018][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה כבלי טבע שמצליח ללכוד ולהשמיד שני דבורי גולגולת,אתה רואה שהשלישית מתעופפת ויורדת עוקץ,העוקץ פוגע ליד הרגל שלך אבל לא פוגע בך,אתה רואה שהעוקץ מתפוצץ ומעיף אותך אחורה אתה רואה שדבורת הגולגולת האחרונה מתכוננת להתקפה ישירה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מקבל ניסיון על הריגת מפלצות?
~~~
"אוקיי,זה הזמן לעוד קלף." אני אומר בחיוך ושולף במעין שעמום עוד קלף אחד מהחפיסה,ואם הדבורה סתם נחלשת מאוד אני משתמש בקלף לכידה.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*כן אתה תקבל 4 נקודות אחרי שתביס את הדבורה האחרונה [האחרונה היא המלכה והיא שווה 2,כמובן שאם תפסיד למלכה תקבל רק 2 נקודות].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף אתה רואה שזה קלף קיסוס רעיל,אתה רואה שסימן הגולגולת מתחיל להאדים,אתה רואה שמלכת דבורי הגולגולת מתחילה להשתגע ומתחילה לעקוץ את עצמה,כעבור כמה דקות אתה עומד ליד גופת מלכת הדבורים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הבסת שני דבורי גולגולת רגילות ומלכת דבורי גולגולת אחת,מה שמעניק לך קלף אחד 'עוקץ מפוצץ' ומביא לך עוד 4 נקודות ניסיון![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Primo;1205025][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*כן אתה תקבל 4 נקודות אחרי שתביס את הדבורה האחרונה [האחרונה היא המלכה והיא שווה 2,כמובן שאם תפסיד למלכה תקבל רק 2 נקודות].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף אתה רואה שזה קלף קיסוס רעיל,אתה רואה שסימן הגולגולת מתחיל להאדים,אתה רואה שמלכת דבורי הגולגולת מתחילה להשתגע ומתחילה לעקוץ את עצמה,כעבור כמה דקות אתה עומד ליד גופת מלכת הדבורים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הבסת שני דבורי גולגולת רגילות ומלכת דבורי גולגולת אחת,מה שמעניק לך קלף אחד 'עוקץ מפוצץ' ומביא לך עוד 4 נקודות ניסיון![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"גדול.עוקץ מפוצץ זה נשמע אחלה קלף." אני אורמ בחיוך וממשיך ללכת לעבר העץ הגדול,בסתר ליבי מקווה למצוא עוד מפלצות כדי להתאמן איתם.
-
[QUOTE=Primo;1204979][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"אני עפתי לצד המערבי של ממלכת הכאוס החשמלית אתה לא מאמין אין מקום שהמכשף האפל הרס בממלכה הזו,ואתה עפת לצד המזרחי,תגיד היית בעיירה שבה נולדתי,בטח לא ראית אף אחד,ואם אתה רואה להשיג ציפור חשמלית תצטרך להביס אותי".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"הייתי, ויש לי בשורה רעה מאוד.פגשתי את אימך.והיא מתה." אומר להלנה בעצבות.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתובב ביער ומחפש עוד מפלצות,אתה רואה שאתה מגיע לסוף היער ואתה רואה שאתה נכנס למערה,אתה שומע שאגות מגיעות מתוך המערה,אתה מתכונן לשליפת קלף למקרה שמשהו יתקיף אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך קצת מדוכאת:"הייתה לי הרגשה כזו,המכשף האפל לא מרחם על אף אחד,לא על גברים,לא על תינוקות,לא על ילדים,לא על נשים וגם לא על זקנים,מעניין אם הוא מצא את אוצר החשמל של המשפחה אם הוא ימצא אותו הכוחות שלי ילכו לקיבינימט,אבל אם כול המשפחה שלי מתה הכוחות שלהם עברו לאוצר,אם הוא יהיה אצלי אקבל את כול הכוחות שלהם,קדימה אנחנו צריכים לחזור לכפר למצוא את שרשרת הטופז החשמלית!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205040][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתובב ביער ומחפש עוד מפלצות,אתה רואה שאתה מגיע לסוף היער ואתה רואה שאתה נכנס למערה,אתה שומע שאגות מגיעות מתוך המערה,אתה מתכונן לשליפת קלף למקרה שמשהו יתקיף אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה,נכנסים." אני אורמ בטון חושש ונכנס למערה,מקווה שמה שאני אראה שמה לא ישאיר לי סיוטים.
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man
[/U][/B][FONT=Arial]אתה שולף קלף,אתה רואה שזה קלף כדור אש,אתה יורה כדור אש,ג'ון שולף חרב אש,אביר הצללים הראשון משתמש בלחש 'עולם אפל' והשני משתמש ב'חרב אופל' אחרי זה האביר צללים הראשון שולף עוד קלף,אתה רואה שאתה מולו וג'ון והאביר השני נלחמים ראש בראש עם החרבות שלהם,אתה יורה את כדור האש אך הוא הודף אותו בעזרת הלחש 'מגן האפלה' שמעלים את כדור האש שלך.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אשלוף בהיסוס שלושה קלפים ביחד על האביר שג'ון נלחם נגדו, ושככה יפגע קשות כי הוא באמצע קרב.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף וממשיך להתקדם בתוך המערה,אתה רואה יצור שיש לו ראש של אריה,גוף של עז וזנב של דרקון,אתה רואה כימרה אתה רואה שהכימרה מוציאה שיניים ומסתכלת עליך בתיאבון רב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה רוצה מקום שמור במ''ת ההמשך של המ''ת הזה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאביר האפל משתמש בחרב אופל,אתה משתמש בשריון אש ובשוט אש וגם בנחש אש,אתה יוצא לקרב ישיר נגד אביר האופל,הוא אומר לך:"הרבה זמן אפס" אתה שומע קול מוכר,מוכר מדי,אתה מזהה את אביר האופל בתור ווילי,מכשף האש שנלחמת מולו בממלכת הלהבות הצולבות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205195][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף וממשיך להתקדם בתוך המערה,אתה רואה יצור שיש לו ראש של אריה,גוף של עז וזנב של דרקון,אתה רואה כימרה אתה רואה שהכימרה מוציאה שיניים ומסתכלת עליך בתיאבון רב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"אוקיי,אני חושב שזה זמן מעולה להשתמש בקלף." אני אורמ בטון ציני ומעט לחוץ,ושולף קלף אחד,מקווה שהוא טוב.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה רואה שזה 'קיסוס רעיל' אתה משלב אותו יחד עם 'עוקץ מתפוצץ' שעדיין ביד שלך מה שיוצר 'עוקץ רעיל מתפוצץ' שנתקע בליבה של הכימרה ומתפוצצת ומפזרת רעל אתה בורח מהמערה,אתה מגיע לעץ הכי גבוה ויש לך אפשרות להישאר פה או ללכת ליער המכושף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205197][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה רואה שזה 'קיסוס רעיל' אתה משלב אותו יחד עם 'עוקץ מתפוצץ' שעדיין ביד שלך מה שיוצר 'עוקץ רעיל מתפוצץ' שנתקע בליבה של הכימרה ומתפוצצת ומפזרת רעל אתה בורח מהמערה,אתה מגיע לעץ הכי גבוה ויש לך אפשרות להישאר פה או ללכת ליער המכושף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,אני אשאר פה עוד קצת.אני ממש רוצה להתאמן טיפה." אני אורמ בטון מהורהר וממשיך טיפה ביער,מקווה שאני אמצא אימונים.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחליט להישאר,אתה שומע שאגות חזקות מאוד אתה רואה שזו הכימרה ממקודם,אתה מבין שלא חיסלת אותה,אתה רואה שניביה מורעלים ומסוכנים,אתה מבין שיש לך שתי ברירות או לברוח או לחזור ליער המכושף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205200][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחליט להישאר,אתה שומע שאגות חזקות מאוד אתה רואה שזו הכימרה ממקודם,אתה מבין שלא חיסלת אותה,אתה רואה שניביה מורעלים ומסוכנים,אתה מבין שיש לך שתי ברירות או לברוח או לחזור ליער המכושף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ביי ביי כימרה.שמחתי להכיר אותך." אני אומר בלחץ והולך דרך העץ חזרה ליער המכושף,מקווה שאני אצליח לעבור בלי שהכימרה תרדוף אחריי.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עובר בשער חזרה,הדבר האחרון שאתה רואה זה את הכימרה פותחת את פיה ומתכוננת להתקיף,אתה בורח מהר,אתה רואה את גראסיוס עומד מולך,הוא אומר לך:"שחררת את הכימרה הקטלנית מהמערה שלה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205203][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עובר בשער חזרה,הדבר האחרון שאתה רואה זה את הכימרה פותחת את פיה ומתכוננת להתקיף,אתה בורח מהר,אתה רואה את גראסיוס עומד מולך,הוא אומר לך:"שחררת את הכימרה הקטלנית מהמערה שלה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"שחררת זה לא מדויק,היא יותר השתחררה מהעצמה." אני אורמ בטון מושפל ומקווה שהתגובה שלו לא תהיה יותר מדי גרועה.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]גראסיוס אומר לך:"נכנסת למערה נלחמת מולה והיא הצליחה להימלט,עכשיו יש לנו כימרה שאפילו אני לא הצלחתי להביס רק ללכוד אותה במערה,זה לא משנה,רק שאלה,אם היית בממלכת הכאוס למה לך לחזור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1205210][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]גראסיוס אומר לך:"נכנסת למערה נלחמת מולה והיא הצליחה להימלט,עכשיו יש לנו כימרה שאפילו אני לא הצלחתי להביס רק ללכוד אותה במערה,זה לא משנה,רק שאלה,אם היית בממלכת הכאוס למה לך לחזור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני צריך עכשיו למצוא בחזרה את אלקטריק,כדי להגיד לו שלשלוח איזה מכשף מים לאנשהו היה טעות.לפעמים נדמה שאני יותר שליח מאשר מכשף." אני אורמ בטון עצבני ומנקה את בגדיי,ואז אומר לגראסיוס:"אוקיי,אולי אתה לבד אל הצלחת,אבל אני רוצה לעזור לך הפעם לחסל את הכימרה." אני אורמ בחיוך עקום.
-
[QUOTE]TheJedi
הלנה אומרת לך קצת מדוכאת:"הייתה לי הרגשה כזו,המכשף האפל לא מרחם על אף אחד,לא על גברים,לא על תינוקות,לא על ילדים,לא על נשים וגם לא על זקנים,מעניין אם הוא מצא את אוצר החשמל של המשפחה אם הוא ימצא אותו הכוחות שלי ילכו לקיבינימט,אבל אם כול המשפחה שלי מתה הכוחות שלהם עברו לאוצר,אם הוא יהיה אצלי אקבל את כול הכוחות שלהם,קדימה אנחנו צריכים לחזור לכפר למצוא את שרשרת הטופז החשמלית!".[/QUOTE]
"את מתכוונת לזו?" אומר להלנה בחיוך ואביא לה את השרשרת "אימך נתנה לי אותה לפני שמתה.היא אמרה לי להביא אותה לך."
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]גראסיוס אומר לך:"מועצת הטבע ששולטת בממלכת הכאוס של הטבע תטפל במצב אל תדאג,לא אמרת שאתה צריך ללכת לאלקטריק" אתה רץ לכיוון ממלכת השמיים ואתה רואה דוג'ו קטן עם שתי דלתות באחת כתוב 'לממלכת הרוח' ובשנייה כתוב 'לממלכת החשמל'.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה מסתכלת על שרשרת הטופז היא לוקחת את השרשרת ומחבקת אותך היא אומרת לך בוכה:"תודה רבה,אתה לא יודע כמה זמן רציתי שהדבר הזה יהיה בידיים שלי,אם אימא שלי נתנה לך את זה,זה אומר שאחי הבוגר הרולד גם מת או שהוא לא היה באזור הממלכה שהמכשף האפל פגע,אתה יודע מה אני הולכת לנסות את השרשרת הזו,מוכן לקרב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]TheJedi
הלנה מסתכלת על שרשרת הטופז היא לוקחת את השרשרת ומחבקת אותך היא אומרת לך בוכה:"תודה רבה,אתה לא יודע כמה זמן רציתי שהדבר הזה יהיה בידיים שלי,אם אימא שלי נתנה לך את זה,זה אומר שאחי הבוגר הרולד גם מת או שהוא לא היה באזור הממלכה שהמכשף האפל פגע,אתה יודע מה אני הולכת לנסות את השרשרת הזו,מוכן לקרב?".[/QUOTE]
"קדימה, בואי" אומר להלנה, ובמהירות אשלוף את קלף כדור החשמל שלי ואזרוק אותו עליה.
-
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*לא דיברנו על זה שאתה שולף קלף אקראי?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה רואה שזה כדור חשמלי,הלנה מצליחה להתחמק והיא משתמש בקלף יצור 'ציפור חשמלית' היא עולה על הציפור ומתחילה לשלוח עליך סילוני ברק קטנים מפיה של הציפור,אתה רואה שהלנה מזמנת עוד ציפור אבל בשבילך היא אומרת לך:"קרב אווירי,בוא נראה מי שולט בשמיים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]