סיגלית,אני שונא ריבים ואת מתה עליהם,בנאדם שכל החיים שלו ביריבים אין לו חיים,אז-סתמי.
Printable View
סיגלית,אני שונא ריבים ואת מתה עליהם,בנאדם שכל החיים שלו ביריבים אין לו חיים,אז-סתמי.
תגיד לי מה זה נוב? אל תמציא מילים כדאי להיות חכם
מזה שאמרת בצאטים, אני לא ממציאה אני נצמדת לעובדות, וצר לי לאכזב אותך ,להכניס אותיות זה לא חוכמה לדבר לא בבורות זה חוכמה הנה עצה
בורות זה לא חוכמה
אל תתגאה להתנהג בבורות
שמע לי יש ניסיון בריבים לא אומר שאני אוהבת אותם, אבל אתה, כל חמש שניות היית צועק ומשתולל, רק כי מישהו שכח להוסיף נקודה בסוף משפט
גלעד,כן
[quote=bluemoonight;1197337]תגיד לי מה זה נוב? אל תמציא מילים כדאי להיות חכם
מזה שאמרת בצאטים, אני לא ממציאה אני נצמדת לעובדות, וצר לי לאכזב אותך ,להכניס אותיות זה לא חוכמה לדבר לא בבורות זה חוכמה הנה עצה
בורות זה לא חוכמה
אל תתגאה להתנהג בבורות
שמע לי יש ניסיון בריבים לא אומר שאני אוהבת אותם, אבל אתה, כל חמש שניות היית צועק ומשתולל, רק כי מישהו שכח להוסיף נקודה בסוף משפט[/quote]
הוא לא המציא את המילה "נוב" נוב זה מישהו שהוא חדש,לא מבין במשהו,לא עסק בזה קודם הבנת?
שמע יש לי שכל, אני יודעת אל מה אני מדברת ועברתי תשלב הזה שלך- ממזמן, תעשה טובה תמצא חיים מסתם לריב.
[QUOTE=bluemoonight;1197337]תגיד לי מה זה נוב? אל תמציא מילים כדאי להיות חכם
בורות זה לא חוכמה
אל תתגאה להתנהג בבורות
שמע לי יש ניסיון בריבים לא אומר שאני אוהבת אותם, אבל אתה, כל חמש שניות היית צועק ומשתולל, רק כי מישהו שכח להוסיף נקודה בסוף משפט[/QUOTE]
את לא יודעת מה זה נוב
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
לא משנה המוח שלך לא יכניסז את זה.
ואפילו זאת שגיאת הקלדה,רציתי לכתוב נו"ד..
בצ'אטים אני שיקרתי לך אוקי מור? אוקי ספיר?
אוקי עידן? וכל שאר הדמויות שהמצאת כדי שהריבי םשלך יהיכהו בעלי תוכן
נוב זה טירון.....
שמע אם אתה יורד עלי זה משהו אחד לרדת אל בן דוד שלי זה משהו אחר, ואני לפחות מביאה ריבים בעלי תוכן, תעשי לי טובה חוץ לריב יש עוד דברים בחיים ספור עד 10 או משהו וזהו
לאוטבוס נכנסת גברת עם סלים,סלים מוציא תעוזי הורג את הנוסעים
תשמעי חד וחלק?
את אוהבת ריבים
אין לך חים בגלל זה
את אוהבת לריב ולרדת על אנשים כדי שתראי טוב לצידם למרות שיש לך חוכמה של פרעוש.
תעבירי למשוב,שיתנו לי באן למי אכפת..
זה יראה את הפחדנות שלך.
יונתן או מקס איך שלא תקרא לך, אני לא ממשיכה עם הריב תעשה מה שבא לך טוב? תקלל אותי אבל לי יש ביטחון עצמי וכבוד עצמי אני יודעת מי אני ולקלל מעיד על קינאה ובורות אז תספור עד 10 תירגע כך הפסקה או משהו וזהו
אני מהמר על זה ששגיא מנצח
להעביר למשוב או לא..
עומר לא נכון..
אני לא שגיא..
מה לעביר למשוב את הריב?
לא תשאירו את זה פה
צודק,בכל מקרה בשלב מסוים יראו את זה בבוקר.
שמע יונתן שגיא או מקס מה שלא היה, אתה יכול לעביר למשוב לא אכפת לי אני יודעת מי אני ומול מי אני עומדת אז להתנהג בפחדנות ובורות זה לא חוכמה תקשיב לעצה שלי ותנשום עמוק ספור עד 10 כך פסק זמן או משהו, ותירגע
אתה לא שואל על מה אני מהמר?
אוך די עם זה שניכים תקבלו באן בסוף.
אני מציע שתרגעו.
אתם לא בביביסיטר בלי לדעת מתי ההורים יחזרו.
על מה?
טוב כנראה אני אעביר למשוב סיגלית,תודה על הטיפ.
ויונתן אני רוצה באן..
על מה מדברים!?
סיגל רבה איתי עם עוד ריב מטומטמם ונראה לי הם מדברים על המסן.
על מה אתם מדברים!?
אני לא רבה איתו הוא כועס אליי כי הוצאתי אותו, יונתן פשוט תנשום עמוק וספור עד 10 ! די נמאס מהרבים שלך! לא כל העולם זה ריב!
בקיצור מי שרוצה יש מקום פנוי במ''ת שלי שבט השונר אומנות המאגיה מי שרוצה מוזמן
סתכל תגובה מעליך.
ואת כן רבה איתי,את לא העפת אותי אי בחרתי לפרוש,וכל הריב המפגר הזה כי את רוצה שאני ישאר במ"ת..
כלום. משועממים ואני עושה בייביסיטר.
[QUOTE=Gaara;1197364]סיגל רבה איתי עם עוד ריב מטומטמם ונראה לי הם מדברים על המסן.[/QUOTE]
אוי.... ריבים של ילדים...
שמע יונתן אני לא רבה איתך סבבה?
עכשיו פעם אחרונה מי שרוצה להיות במ''ת שלי מה שאין סיכוי כי כבר רבע ל12 בלילה ואין אף אחד מחובר אז מי שכן מוזמן להירשם.
אני משועממת רצח ומתחילה להיות רעבה, נראה לי אני יקח לי ארוחת חצות
אתה מסםר לי.
אני בן 12 ואני סובל מזה.
די להכחיש את המובן מאליו!
אני גמרתי עם זה,למישהו יש נושא יותרטוב מלריב כל הלילה לדבר עליו?
[QUOTE=scizor-x;1197371]אתה מסםר לי.
אני בן 12 ואני סובל מזה.[/QUOTE]
אם אתה בן 12 למה יש לך חתימה כזאת!? הכל בסדר!?
איזה?
של הבת?
[QUOTE=scizor-x;1197375]איזה?
של הבת?[/QUOTE]
למה יש לך חתימה כזאת!?
הלכתי
[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]המאס[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
[QUOTE=the robot;1197363]על מה מדברים!?[/QUOTE]
מה קורה דניאל?
[QUOTE=Giant Bison;1197379]מה קורה דניאל?[/QUOTE]
הכל אחלה! ואתה מקבל VIP בהקדשה!
[QUOTE=the robot;1197377]למה יש לך חתימה כזאת!?[/QUOTE]
בוא נגיד שאנימבוגר לגילי.
אם לא הייתי אומר לך,בןכמה היית חושב שאני.
אה ויש לי ראש כחול.
דרך אגב,חבר שלי עשה תחפושת גאונית בפורים. צבע את עצמו בירוק וכתב "אני צהוב רק אתם רואים כחול
מה איתי,גם אני מקבל vip?
[QUOTE=Gaara;1197378]הלכתי
[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]המאס[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/QUOTE]
נראה לי עשיתי יותר מזה
[QUOTE=the robot;1197381]הכל אחלה! ואתה מקבל VIP בהקדשה![/QUOTE]
חח תודה :)
[QUOTE=scizor-x;1197383]בוא נגיד שאנימבוגר לגילי.
אם לא הייתי אומר לך,בןכמה היית חושב שאני.
אה ויש לי ראש כחול.
דרך אגב,חבר שלי עשה תחפושת גאונית בפורים. צבע את עצמו בירוק וכתב "אני צהוב רק אתם רואים כחול
מה איתי,גם אני מקבל vip?[/QUOTE]
14 בערך..., אתה רק בן 12 מה ראש כחול!? אני בן 14 ובחיים לא חשבתי על זה!
[QUOTE=the robot;1197385]14 בערך..., אתה רק בן 12 מה ראש כחול!? אני בן 14 ובחיים לא חשבתי על זה![/QUOTE]
אתה חושב שאני בן 14?
xd
אני מבוגר בשנתים.
על מה לא חשבת בחיים,על ס***?
[QUOTE=scizor-x;1197386]אתה חושב שאני בן 14?
xd
אני מבוגר בשנתים.
על מה לא חשבת בחיים?[/QUOTE]
למה אתה חותר!?, תהנה מהילדות תעשה דברים של ילדים אל תראה תמונות כאלה...