-
יאיר-אני יודעת שאתה חדש אבל תתאמץ בבקשה חח תכתוב משו כמו-אני אומר לטורצ'ק להשתמש בגחלת אבל לנסות לגרום לגחלת שתהיה גושית יותר בכדי ליור להביור.
טואצ'יק מנסה להשתמש בלהביור אבל יוצאת לו רק גחלת
יונתן-סייטר המאושר מסתכל עלייך בשמחה אבל פתאום הוא ממתחיל להסמיק ובטנו מקרקרת
אופק-תומר ממהר ומאיץ בדיטו לעוף מהר יותר,לאחר כמה 2 רשתות נכרכות סביב סלבי ושיימין!! (בלה שעדיין לא השתנתה חזרה,הם חושבים שהיא שיימין) אתה מסתובב לאחור וראה שני חיילים על סטארפטורים ענקיים. (איך אני מסבכת אותכם :9)
-
[QUOTE=ttrrtte;1220008]יאיר-אני יודעת שאתה חדש אבל תתאמץ בבקשה חח תכתוב משו כמו-אני אומר לטורצ'ק להשתמש בגחלת אבל לנסות לגרום לגחלת שתהיה גושית יותר בכדי ליור להביור.
אופק-תומר ממהר ומאיץ בדיטו לעוף מהר יותר,לאחר כמה 2 רשתות נכרכות סביב סלבי ושיימין!! (בלה שעדיין לא השתנתה חזרה,הם חושבים שהיא שיימין) אתה מסתובב לאחור וראה שני חיילים על סטארפטורים ענקיים. (איך אני מסבכת אותכם :9)[/QUOTE]
"אתה רעב סיי?" אשאל ואצחק "בוא,נמצא לך משהו לאכול" אומר ואלך לחפש גרגרי יער או מרכז פוקימונים בסביבה.
-
וואו זאת שאלה קשה...
אני חושב קצת, ולבסוף עונה "ויסקאש, הוא די קטן ויש לו זנב בצורת לב."
-
[QUOTE=ttrrtte;1220008]יאיר-אני יודעת שאתה חדש אבל תתאמץ בבקשה חח תכתוב משו כמו-אני אומר לטורצ'ק להשתמש בגחלת אבל לנסות לגרום לגחלת שתהיה גושית יותר בכדי ליור להביור.
אופק-תומר ממהר ומאיץ בדיטו לעוף מהר יותר,לאחר כמה 2 רשתות נכרכות סביב סלבי ושיימין!! (בלה שעדיין לא השתנתה חזרה,הם חושבים שהיא שיימין) אתה מסתובב לאחור וראה שני חיילים על סטארפטורים ענקיים. (איך אני מסבכת אותכם :9)[/QUOTE]
[COLOR="red"]אני מחזיר את בלה ואומר לתומר שיחזיר את סלבי
[/COLOR]
-
טוב אני ינסה ....
[b]טורציק תעשה רוץ אליו ותעשה גחלת [/b]
-
אופק-אתה מנסה להחזיר את סלביףאבל כנראה שהם למדו לקח מהפעם הקודמת והרשתות חוסמות את הפוקדורם!!
אוהד- ''וואו'' אומר דרגונייט זאת התשובה הרחוקה ביותר ששמעתי.. אבל אתן לך הזדמנות אחרונה -''אני חום,פוקימון יבשה,יש לי עיינים שחורות נוצצות ואני חי בעיקר במדבר''
יונתן-(לסייטר קוראים סיי?) סייטר מהנהן בראשו ואתה רואה חנות פוקי לא רחוקה
יאיר-טורצ'יק רץ עם גחלת מפני שלא הבן מה אמרתה לו במדוייק התוצאה היא טוב.. טורצ'יק רץ עם גחלת חח
-
[QUOTE=ttrrtte;1220016]אופק-אתה מנסה להחזיר את סלביףאבל כנראה שהם למדו לקח מהפעם הקודמת והרשתות חוסמות את הפוקדורם!!
אוהד- ''וואו'' אומר דרגונייט זאת התשובה הרחוקה ביותר ששמעתי.. אבל אתן לך הזדמנות אחרונה -''אני חום,פוקימון יבשה,יש לי עיינים שחורות נוצצות ואני חי בעיקר במדבר''
יאיר-טורצ'יק רץ עם גחלת מפני שלא הבן מה אמרתה לו במדוייק התוצאה היא טוב.. טורצ'יק רץ עם גחלת חח[/QUOTE]
לפעמים אני אקרא לו סייטר ולפעמי סיי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני הולך עם סייטר לחנות בזמן שאני שואל אותו "אתה מעדיף להיות רוב הזמן בחוץ או בתוך הפוכדור?" אשאל
-
אני לא מתכוון לענות על זה...
בעיקר בגלל שאני צודק
אולי התכוונת לפוקימון אחר, אבל התיאור שנתת נופל בול על ויסקאש,
מצדי תבדקי באתר הרשמי של פוקימון על הגודל של ויסקאש, והוא די קטן, ויש לו זנב בצורת לב.
ההשאלה מכשילה, זה לא חייב להיות מה שאת בחרת דווקא.
-
[QUOTE=ttrrtte;1220016]אופק-אתה מנסה להחזיר את סלביףאבל כנראה שהם למדו לקח מהפעם הקודמת והרשתות חוסמות את הפוקדורם!!
יאיר-טורצ'יק רץ עם גחלת מפני שלא הבן מה אמרתה לו במדוייק התוצאה היא טוב.. טורצ'יק רץ עם גחלת חח[/QUOTE]
[COLOR="Red"]
אני מוציא את בייליף ואומר לה להשתמש בעלי תער כמו במכון[/COLOR]
-
אוהד-שיהיה.. מתקבל :) מזל טוב יש לך משפחת דרגונייט
יונתן-סיי מתרחק מהפוקדור כאומר שמעדי להיות בחוץ
אופק-בייליף מנסה אבל לא מצליחה!! פתאום בלה משנה צורה לסלבי ומשתמשת באשלייה על סלבי שגורמת לו להראות כמו שיימין,בלה למדה שלייה אתה ועק בשמחה!!! שני השומרים שהתבלבלו איבדו את ריכוזם
-
ישש
אבל אני אשחרר אתכם כשדרגונייר יתפתח, אוקיי?
אפילו שהוא יישאר איתי, הוא דווקא מאוד מוצא חן בעיני.
אפשר טרמפ לעיר הבאה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1220021]אוהד-שיהיה.. מתקבל :) מזל טוב יש לך משפחת דרגונייט
יונתן-סיי מתרחק מהפוקדור כאומר שמעדי להיות בחוץ
אופק-בייליף מנסה אבל לא מצליחה!! פתאום בלה משנה צורה לסלבי ומשתמשת באשלייה על סלבי שגורמת לו להראות כמו שיימין,בלה למדה שלייה אתה ועק בשמחה!!! שני השומרים שהתבלבלו איבדו את ריכוזם[/QUOTE]
"אין בעיה סיי,אוהב את השם?" אני הולך למוכר של החנות ושואל אותו "כמה עולה אוכל לסייטר?"
-
אוף....
טוב אז עכשיו רוץ אליו ו[b]אז [/b]תעשה גחלת
-
אוהד:שני הדרגונייטים לא מסכימים ואומרים,עם טומי נשאר גם אנחנו דרך אגב אמר הבן שמי הול ושמה של אשתי הוא סופי
יונתן- סיי מהנהן ואתה הולך למוכר שאומר לך יש לנו אוכל רגיל לפוקימונים שעולה 5 ש''ח תרצה לקנות ביצת פוקימון או כרטיס לוטו?
יאיר- טורצ'ק עושה מה שאמרתה לו ופוגע בלדיבא!!
-
אופק-בייליף מנסה אבל לא מצליחה!! פתאום בלה משנה צורה לסלבי ומשתמשת באשלייה על סלבי שגורמת לו להראות כמו שיימין,בלה למדה שלייה אתה ועק בשמחה!!! שני השומרים שהתבלבלו איבדו את ריכוזם
[COLOR="red"]אני אור לבלה כל הכבוד ולתומר שיעוף לקחת את הרשת[/COLOR]
-
אז אני אשאיר אתכם אצלי!
אם תוכלו, אשמח להסעה
*אפשר יותר מ-6 פוקימונים?
-
אופק-תומר אומר לדיטו לעוף לכיוון הרשת ולוקח אותה הבעיה היא שכדי לפתוח את הרשת צריך קוד!!!
אוהד-הדרגונייטים מסכימים,ונרה בהמשך
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1220030]אופק-תומר אומר לדיטו לעוף לכיוון הרשת ולוקח אותה הבעיה היא שכדי לפתוח את הרשת צריך קוד!!!
אוהד-הדרגונייטים מסכימים,ונרה בהמשך[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני אומר לתומר שנלך ללן הוא בטח ידע את הקוד[/COLOR]
-
אוהד-אתה עולה ע גבו של הדררגונייט הבן מתחתייך אתה רואה גיבל,לאנטרן באגם וגלום. פתאום עאתה מקבל שיחה!
אופק-אתה ותומר פונים ללן ופתאום שניכם מקבלים שיחה
-
ישששששששששששש איזה עוד מתקפות יש לו חוץ מגחלת?
-
לפני השיחה אני מבקש מדרגונייט לעצור ולרדת.
\"אני הולך לתפוס לי גיבל!" אני קורא בהתרגשות.
-
יאיר-דחיפה,אתה מקבל שיחה לטלפון
אוהד-אתה יורד מגבו של דרגונייט ועונה לשחיה במהירות כך הלכה השיחה0
אתה-שלום
פרופסוק אוק-שלום אוהד
אתה-דבר מהר אני תופס גיבל!!
פרופסור- נתגלה שדה והוא מלא פוקימונים חדשים שאף אחד לא ראה מעולם!! אתה מוזמן לבוא לעיר השלישית,למרכז הפוקימונים ושם יוסבר לך על השדה ותוכל ללכת לשם!!!
אתה-אוקיי להתראות
-
יש איזו שיחה מגניבה
אני הולך לגיבל וקורא "שלום לך חמוד! רוצה לקבל סוכריה? אז תצטרך להילחם בי!"
אני מורה לסקווירטל לירות עליו אקדח מים שווה
-
אוהד-גיבל מחליט להתחכם וקוטף פרי משיח ,דוחף על מקל ומוצץ כמו סוכרייה. הוא מטה את ה''סוכרייה'' לעבר אקדח המים שנספג לחלוטים ב''סוכריה''
-
חושב שרק אתה יכול להתחכם? כי גם אני יכול!
סקווירטל, תדחף את הפרי הספוג במים לתוך הפה של גיבל, וסגור אותו בחזקה! כך פיו יהיה מלא במים, ואז תתקוף אותו עם אקדח מים!
-
-
אוהד- סקווירטל עושה מה שאמרתה לו אבל גיבל דוחף את הסוכריה לפיו של סקווירטל!!
יאיר-
אתה עונה ופרופסור אוק אומרלך שלום. אתה עונה לו חזרה ופרופססוק אוק מספר לך על זן לם של פוקימונים חדשים שנתגלה בשדה קרוב לעיר השלישית. הוא אומר לך להגיעה לעיר השנייה ומשם תקבל טרמפלעיר השלישית ומשם לשדה
-
סקווירטל תירק את הסוכריה על גיבל!
-
אוהד -(עם תפתח עמ' 35 תקבל פרס) סקווירטל יורק את הסוכרייה על גיבל שנופל מהדף הזריקה
-
אני זורק פוקדור!
עריכה: פתחתי, 2 פרסים ברצף! פעם שלישית גלידה!
-
אוהד-הפוקדור מתנדנד ו....... נפתס!!!!
-
אני אדיר...
אני מוציא את גיבל ואומר לו "בקרוב תהיה גארצ'ומפ!"
ועכשיו, בואו כולנו נלך למקום בו יש פוקימונים שלא נראו מעולם! ואולי יש שם אבן שתפתח את איווי לדרקון...
מוחעחעחעחעעע!!!!!!
אני טס לשם על הגב של דרגונייט
-
אוהד-אתה מגיעה לעיר השלישית ועוצר למנוחה (עוד מעט תלך לשדה ותקבל את מאמוסווין) אתה רואה שיש מבצע כל כרטיס לוטו בחנות הפוקלי רק ב20
-
[QUOTE=ttrrtte;1220035]אוהד-אתה עולה ע גבו של הדררגונייט הבן מתחתייך אתה רואה גיבל,לאנטרן באגם וגלום. פתאום עאתה מקבל שיחה!
אופק-אתה ותומר פונים ללן ופתאום שניכם מקבלים שיחה[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני יענה לשיחה[/COLOR]
-
אופק- השיחה0
שלום אופק זה אני פרופסוק אוק,לא מזמן נגלה שדה ליד העיר השלישית בשדה יש פוקימונים מזנים חדשים אתה מוזמן לבוא לעיר השלישית למרכז הפוקימונים,שם תקבל תידרוך ותוכל לתפוס את הפוקימונים
-
אופק- השיחה0
שלום אופק זה אני פרופסוק אוק,לא מזמן נגלה שדה ליד העיר השלישית בשדה יש פוקימונים מזנים חדשים אתה מוזמן לבוא לעיר השלישית למרכז הפוקימונים,שם תקבל תידרוך ותוכל לתפוס את הפוקימונים
[COLOR="Red"]אני אומר לתומר שנלך ללן ומלן אני ימשיך לעיר השלישית[/COLOR]
-
אופק-אתה ותומר מגיעים ללן,שנראה טרוד למראה הרשת הוא מנסה קוד מסיים שפותח את הרשת ואז אומר לן ''הקוד הוא שון זאת לא הייתה בעיה :)''
אתה ממשיך לעיר השלישית
-
יש אדיר
אני מחפש את המקום שיש בו פוקימונים שווים ואולי(ואני חוזר שאולי) יש שם גם אבן שתעזור לאיווי להתפתח לדרקון!
-
[QUOTE=ttrrtte;1220082]אופק-אתה ותומר מגיעים ללן,שנראה טרוד למראה הרשת הוא מנסה קוד מסיים שפותח את הרשת ואז אומר לן ''הקוד הוא שון זאת לא הייתה בעיה :)''
אתה ממשיך לעיר השלישית[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני ממשיך ומוציא את בייליף שתקטוף לנו תפוחים העץ ביער[/COLOR]