-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כשאתה אומר "תראה את עצמך דפוק!" אתה מסתכל על קאלין,קאלין מסתכל אחורה ואומר לך:"אל מי אתה מדבר אייצ'י?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה רואה את האיש בלבן מניף את החרב מעל קאלין,חיוך מטורף מתרחב בפניו,עינו האדומה נפערת,עין המתכת שלו זוהרת באור כחול-ירוק שיוצר את סימן האינסוף,אתה רואה שהחרב הולכת לחתוך את קאלין.[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239708][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]נרווין אומר לך:"נרגעו,נרגעו תאמין לי הם נרגעו,כבר שלוש שנים הם חברים,הם הולכים להיות צוות עם עוד חבר וותיק שלהם בשם קרו להשתתף ב-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial] היוקרתי,כמובן הוא החזיר ליוסיי את "[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]" שלו,שמעתי שיש לו עוד 3 דרקונים דומים ל-"[/FONT][FONT=Arial]Stardust[/FONT][FONT=Arial]",הדרקונים הם "[/FONT][FONT=Arial]Majestic Star[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Shooting Star[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Shooting Quasar[/FONT][FONT=Arial]",בעזרת הרביעייה הזו יוסיי לא יכול להפסיד".[/FONT][/QUOTE]
"טוב אז אם הם כל כך bff אז הוא בטח יודע איפה יוסיי" אני נכנס לשם ואומר לג'ק : "שלום ג'ק, אני פגשתי את ריילי ו"החבורה" ואנחנו מחפשים את יוסיי, אתה יודע איפה הוא במקרה ? אגב לי קוראים דילן."
-
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ג'ק מסתכל על ריילי ועל החבורה,והוא אומר:"יו...יוסיי?,הוא שמה הנה יוסיי[/FONT][FONT=Arial] "[/FONT][FONT=Arial]הוא מצביע לכיוון בית ישן,כולכם מסתובבים וג'ק מנצל את זה בשביל לברוח מכם,ריילי אומר:"מה קרה לו?" אתה שומע קול לא מוכר שאומר:"זה לא ברור ריילי,הוא לא יכול להסתכל עליכם בגלל שהוא שונא את עצמו על מה שהוא עשה לך ריילי",אתה שומע את ריילי צועק:"יוסיי!".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239801][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ג'ק מסתכל על ריילי ועל החבורה,והוא אומר:"יו...יוסיי?,הוא שמה הנה יוסיי[/FONT][FONT=Arial] "[/FONT][FONT=Arial]הוא מצביע לכיוון בית ישן,כולכם מסתובבים וג'ק מנצל את זה בשביל לברוח מכם,ריילי אומר:"מה קרה לו?" אתה שומע קול לא מוכר שאומר:"זה לא ברור ריילי,הוא לא יכול להסתכל עליכם בגלל שהוא שונא את עצמו על מה שהוא עשה לך ריילי",אתה שומע את ריילי צועק:"יוסיי!".[/FONT][/QUOTE]
"מה איפה ?" אני מציג את עצמי ליוסיי ונותן לריילי "להתאחד" עם יוסיי, כשהם מסיימים "להתרגש" אני שואל אותו אם יש לו מקום שנוכל לישון בו ולאכל בו.
-
[QUOTE=Astral;1239764][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כשאתה אומר "תראה את עצמך דפוק!" אתה מסתכל על קאלין,קאלין מסתכל אחורה ואומר לך:"אל מי אתה מדבר אייצ'י?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה רואה את האיש בלבן מניף את החרב מעל קאלין,חיוך מטורף מתרחב בפניו,עינו האדומה נפערת,עין המתכת שלו זוהרת באור כחול-ירוק שיוצר את סימן האינסוף,אתה רואה שהחרב הולכת לחתוך את קאלין.[/FONT][/QUOTE]
"קאלין לא!" אומר ובמהירות אזמן את אוטופיה כדי להגן על קאלין.
-
[FONT=Arial]קאלין מסתובב והאיש בלבן והחרב נעלמים,קאלין אומר לך:"לא ישנת בלילה,לך לישון אני אמצא לנו אוכל,לך לישון בחדר של ג'ק,זה בקומה הראשונה",אתה חוזר למפקדה ופותח את החדר בקומה הראשונה,החדר טיפה מסודר יותר משל קרו,אתה רואה תמונות של "[/FONT][FONT=Arial]Red Dragon Archfiend[/FONT][FONT=Arial]",אך אלא לא תמונות ממצלמה אלא תמונות שמישהו יצייר,אתה רואה שהתמונות מאוד דומות לדבר האמיתי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שומע את קאלין ואת ניקו משוחחים,אתה שומע את קאלין אומר:"הוא מדבר אל כלום וחושב שהוא שומע קולות,ניקו אני יודע שאת אוהבת אותו אבל הוא לא שפוי בדעתו!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה שואל את יוסיי אם הוא יודע איפה אפשר לישון,הוא אומר לכם:"כן,במפקדה של הצוות שלי יש עליית גג די גדולה שאנחנו לא משתמשים בה,אנחנו משתמשים רק במרתף בתור מרכז הפעילות והמוסך שלנו ובקומת הקרקע בתור מקום שאנחנו אוכלים וכול זה".[/FONT]
-
[quote=Astral;1239243][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הילד אומר לך:"נעים מאוד,קוראים לי כריס,איך לך?" אתה מציג את עצמך והוא אומר לך:"קלפי חיות הקריסטל שלי מעולים,רק חסר לי דרקון הקשת האגדי,קלף המפתח שלי הוא המון לורד הרעם האגדי,אני מחפש שני שחקני חיות קריסטל בשביל להקים איתם צוות להיכנס לטורניר ה-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial],אתה רוצה להצטרף אליי?".[/FONT][/quote]
"אני מוכן" אגיד לו "אבל קודם נלחם".
"דרך אגב, גם לי יש המון בדק" אוסיף "ואני לא ממליץ שלושה שחקני חיות קריסטל, כדי שיהיה גיוון ושיריב שילמד את חיות הקריסטל לא ינצח אותנו כל כך בקלות".
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"האמת צודק,זה יהיה די מוזר אם יהיו שלושה אם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast[/FONT][FONT=Arial]",עזוב אין לי כוח לעוד קרב עכשיו,במיוחד לא בטור קרב רחוב,אם המשטרה תעלה עלינו אנחנו הולכים לאכול אותה,יש אזורים עם משבשי קרב שלא נותנים למשטרה לעלות עלינו,אך המשבשים האלה יכולים לדפוק לנו את הקרב,יש הרבה באגים עם הדברים האלה".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין מסתובב והאיש בלבן והחרב נעלמים,קאלין אומר לך:"לא ישנת בלילה,לך לישון אני אמצא לנו אוכל,לך לישון בחדר של ג'ק,זה בקומה הראשונה",אתה חוזר למפקדה ופותח את החדר בקומה הראשונה,החדר טיפה מסודר יותר משל קרו,אתה רואה תמונות של "Red Dragon Archfiend",אך אלא לא תמונות ממצלמה אלא תמונות שמישהו יצייר,אתה רואה שהתמונות מאוד דומות לדבר האמיתי.
אתה שומע את קאלין ואת ניקו משוחחים,אתה שומע את קאלין אומר:"הוא מדבר אל כלום וחושב שהוא שומע קולות,ניקו אני יודע שאת אוהבת אותו אבל הוא לא שפוי בדעתו!".[/QUOTE]
"רגע, הם מדברים עליי." אומר לעצמי ואקשיב למה שהם מדברים.
-
[quote=Astral;1240005][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"האמת צודק,זה יהיה די מוזר אם יהיו שלושה אם "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast[/FONT][FONT=Arial]",עזוב אין לי כוח לעוד קרב עכשיו,במיוחד לא בטור קרב רחוב,אם המשטרה תעלה עלינו אנחנו הולכים לאכול אותה,יש אזורים עם משבשי קרב שלא נותנים למשטרה לעלות עלינו,אך המשבשים האלה יכולים לדפוק לנו את הקרב,יש הרבה באגים עם הדברים האלה".[/FONT][/quote]
"אין מקום שנוכל לערוך קרב בצורה נורמאלית יותר?" אשאל אותו מקווה שיש
-
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"יש רחבות קרב רחוב מותרות שאפשר להילחם שמה באופן חופשי,זה במרחק עשר דקות הליכה מפה,אתה יודע אני מרגיש את הכוח האגדי של הדרקון פועם מהחפיסה שלך,לא יצא לך להשתמש בו עדיין נכון?".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]קאלין אומר לניקו:"תקשיבי,אני דואג לו,הוא הוזה,יש מצב שהוא חולה ניתן לו לנוח למשך כמה זמן,הוא לא ישן במשך כמה זמן,בנוסף החום והלחץ בקראש טאון,יכול להיות שיש לו חום או משהו,בינתיים אני לא מוכן שהוא יסתובב חופשי,מסוכן בחוץ עם כול הרובוטים והשוטרים,אני מפחד עליו".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לניקו:"תקשיבי,אני דואג לו,הוא הוזה,יש מצב שהוא חולה ניתן לו לנוח למשך כמה זמן,הוא לא ישן במשך כמה זמן,בנוסף החום והלחץ בקראש טאון,יכול להיות שיש לו חום או משהו,בינתיים אני לא מוכן שהוא יסתובב חופשי,מסוכן בחוץ עם כול הרובוטים והשוטרים,אני מפחד עליו".[/QUOTE]
"אבל אני לא הוזה!זה אמיתי!" אומר לעצמי, בתקווה שהם לא ישמעו.
-
[FONT=Arial]אתה אומר לעצמך את זה בשקט כדי שניקו וקאלין לא ישמעו,ניקו אומרת לקאלין בזעם:"תקשיב קאלין,אני יודעת שאתה המבוגר והשקול מבין השלושה אבל הפעם אתה טועה,אני בטוחה שזה היה אמיתי,אם הוא אומר שהוא רואה חזיונות אני מאמינה לו,אם מישהו אמר לתקוף אותך ואתה לא ראית את זה אני מאמינה לו,אם הוא צרח על מישהו בלתי נראה שרק הוא רואה אני מאמינה שהוא באמת קיים ואתה יודע למה זה?" קאלין עונה לה בזריזות:"בגלל שאת מאוהבת בו".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1240366][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה אומר לעצמך את זה בשקט כדי שניקו וקאלין לא ישמעו,ניקו אומרת לקאלין בזעם:"תקשיב קאלין,אני יודעת שאתה המבוגר והשקול מבין השלושה אבל הפעם אתה טועה,אני בטוחה שזה היה אמיתי,אם הוא אומר שהוא רואה חזיונות אני מאמינה לו,אם מישהו אמר לתקוף אותך ואתה לא ראית את זה אני מאמינה לו,אם הוא צרח על מישהו בלתי נראה שרק הוא רואה אני מאמינה שהוא באמת קיים ואתה יודע למה זה?" קאלין עונה לה בזריזות:"בגלל שאת מאוהבת בו".[/FONT][/QUOTE]
'הגיע הזמן לעשות מעשה.' אחשוב לעצמי ואפתח את הדלת בזעם.לאחר מכן אומר לקאלין "תגיד קאלין, זה שאתה המבוגר האחראי זה לא אומר שמה שאתה חושב זה נכון.אני ראיתי אותם.ראיתי את ארגון איליאסטר מול עיני בחזיונות האלה הורסים את הלוויין וראית שזה התגשם.ראיתי אותם עכשיו מנסים להרוג אותך ואת ניקו ואחד מהם התחפש לניקו כדי להטעות אותי.אם רק ניקו מבינה שזה אמיתי אז תנסה אולי להבין גם אתה."
-
[FONT=Arial]קאלין מרכין את ראשו,שערו נופל לו על הפנים,אתה שומע צחקוק מרושע,אתה רואה שקאלין משתנה,הוא הופך להיות עוד דמות לבנה,אך נמוכה יותר מהקודמת,אתה רואה טבעת מגן צהובה עוטפת את חציו האחורי,הוא אומר לך:"יפה יפה,אתה אכן הילד מהנבואה,קאלין האמיתי נמצא בחדרו בקומה הרביעית,הנה המפתח" הוא זורק לך את המפתח ונעלם לכם.[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1240372][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קאלין מרכין את ראשו,שערו נופל לו על הפנים,אתה שומע צחקוק מרושע,אתה רואה שקאלין משתנה,הוא הופך להיות עוד דמות לבנה,אך נמוכה יותר מהקודמת,אתה רואה טבעת מגן צהובה עוטפת את חציו האחורי,הוא אומר לך:"יפה יפה,אתה אכן הילד מהנבואה,קאלין האמיתי נמצא בחדרו בקומה הרביעית,הנה המפתח" הוא זורק לך את המפתח ונעלם לכם.[/FONT][/QUOTE]
"מה קורה פה?" אשאל את ניקו ואלך אל החדר של קאלין כשאחשוב לעצמי:'אני מקווה שלא עשו לו כלום, אחרת הם יצטערו שם פגשו בלוחם הבלאק ווינג השני."
-
[FONT=Arial]אתה וניקו עולים לקומה הרביעית,אתה רואה שיש שמה שני חדרים,אחד נעול חדרו של קאלין,והחדר השני שהוא חדר בלי גג רביעי שמשקיף לצוק,וגם בלי גג,אתה רואה שולחן עבודה קטן עם מפה של הלווין,טוש שחור מסומן על מרבית המפה,ניקו אומרת לך:"בטח קאלין ידע להסביר לנו מה זה המקום הזה".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1240377][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה וניקו עולים לקומה הרביעית,אתה רואה שיש שמה שני חדרים,אחד נעול חדרו של קאלין,והחדר השני שהוא חדר בלי גג רביעי שמשקיף לצוק,וגם בלי גג,אתה רואה שולחן עבודה קטן עם מפה של הלווין,טוש שחור מסומן על מרבית המפה,ניקו אומרת לך:"בטח קאלין ידע להסביר לנו מה זה המקום הזה".[/FONT][/QUOTE]
*ידעת שביפנית לקאלין קוראים קיריו?
"בואי נלך קודם לקחת את קאלין ואח"כ נדבר." אומר לניקו ואלך להציל את קאלין.
-
[quote]כריס אומר לך:"יש רחבות קרב רחוב מותרות שאפשר להילחם שמה באופן חופשי,זה במרחק עשר דקות הליכה מפה,אתה יודע אני מרגיש את הכוח האגדי של הדרקון פועם מהחפיסה שלך,לא יצא לך להשתמש בו עדיין נכון?".[/quote]
''האמת שיש לי שני עותקים'' אגרד בראשי בגיחוך ואגיד ''לצערי לא, שיחקתי רק מול פיגארו הרמאית, תור אחד''
-
[FONT=Arial]כריס מרכין את מבטו ואומר:"אני מכיר את פיגארו הזו,היא הייתה לפני עשר שנים אלופת האזור,אף אחד לא יודע למה היא פרשה,אבא שלי שהיה בעל ה-"[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast[/FONT][FONT=Arial]" הקודם נלחם מולה אחרי הקרב הוא לא חזר לעצמו,אני אמצא את הפיגארו הזה והביס אותה בקרב עם הקלפים שלי אבי!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*האמת שידעתי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה פותח את הדלת ואתה רואה את קאלין קשור לכיסא עם מטפחת לבנה שחוסמת את פיו,אתה רואה שעיניו עצומות,אתה בודק אם הוא נושם והוא נושם כמו שצריך,ניקו אומרת:"בטח הוא ישן".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239877]
[FONT=Arial]אתה שואל את יוסיי אם הוא יודע איפה אפשר לישון,הוא אומר לכם:"כן,במפקדה של הצוות שלי יש עליית גג די גדולה שאנחנו לא משתמשים בה,אנחנו משתמשים רק במרתף בתור מרכז הפעילות והמוסך שלנו ובקומת הקרקע בתור מקום שאנחנו אוכלים וכול זה".[/FONT][/QUOTE]
"תודה יוסיי, אגב, אני מצאתי איזה אופנוע דו קרב (אני מתאר אותו), הוא כנראה היה שלך. אז רק רציתי שתדע שהייתה לנו תאונה קטנה, הוא התפוצץ."
-
[QUOTE]Vanguard
אתה פותח את הדלת ואתה רואה את קאלין קשור לכיסא עם מטפחת לבנה שחוסמת את פיו,אתה רואה שעיניו עצומות,אתה בודק אם הוא נושם והוא נושם כמו שצריך,ניקו אומרת:"בטח הוא ישן".[/QUOTE]
*הצלחתי לצטט מהאייפון!
״קאלין!תתעורר!״ אומר לקאלין ואנסה להעיר אותו.
-
[FONT=Arial]*מזל טוב.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה משחרר את קאלין,הוא אומר לך:"הגמד הזה,עם השיער האדום,הוא התחפש אליך והצליח להערים עליי,הוא קשר אותי ואז הוא חזר להיות בצורה המקורית שלו ואז הוא השתנה אליי הוא מפחיד הבחור הזה".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"לא,האופנוע שאתה מתאר לא נשמע כמו אחד מהדגמים שאני יצרתי,אבל היה לי אופנוע דומה,האלפא האדום שלי נשמע די דומה לתיאור שלך רק שהוא נמצא במוסך שלנו עכשיו".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1240799]
[FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"לא,האופנוע שאתה מתאר לא נשמע כמו אחד מהדגמים שאני יצרתי,אבל היה לי אופנוע דומה,האלפא האדום שלי נשמע די דומה לתיאור שלך רק שהוא נמצא במוסך שלנו עכשיו".[/FONT][/QUOTE]
"אז מעניין למי הוא היה שייך... יש סיכוי שתוכל להשאיל לי אופנוע זמני עד שנעזוב את העיר ?"
-
[FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"מצטער אבל במוסך יש ארבעה אופנועי קרב "[/FONT][FONT=Arial]Red Storm[/FONT][FONT=Arial]" שלי,"[/FONT][FONT=Arial]Blue Phoenix[/FONT][FONT=Arial]" של ג'ק,"[/FONT][FONT=Arial]Black Turbo[/FONT][FONT=Arial]" של קרו ו-"[/FONT][FONT=Arial]Black Rose[/FONT][FONT=Arial]" של אקיזה,אין לנו אופנוע ספייר חוץ מזה שאנחנו מנסים עליו את כול הדברים שאנחנו רוצים לעשות לאופנועים שלנו,בעצם את כול החמישה אנחנו חייבים".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1240802][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"מצטער אבל במוסך יש ארבעה אופנועי קרב "[/FONT][FONT=Arial]Red Storm[/FONT][FONT=Arial]" שלי,"[/FONT][FONT=Arial]Blue Phoenix[/FONT][FONT=Arial]" של ג'ק,"[/FONT][FONT=Arial]Black Turbo[/FONT][FONT=Arial]" של קרו ו-"[/FONT][FONT=Arial]Black Rose[/FONT][FONT=Arial]" של אקיזה,אין לנו אופנוע ספייר חוץ מזה שאנחנו מנסים עליו את כול הדברים שאנחנו רוצים לעשות לאופנועים שלנו,בעצם את כול החמישה אנחנו חייבים".[/FONT][/QUOTE]
אני מחייך. "לא נורא, אבל תודה. אתה יודע אולי איפה אפשר להסיג אופנוע במחיר סביר ובמצב סביר ?
אגב, אני ראיתי את האקיזה הזאתי בתמונה שהייתה על האופנוע, אולי היא יודעת על זה משהו..."
-
[quote=Astral;1240638][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס מרכין את מבטו ואומר:"אני מכיר את פיגארו הזו,היא הייתה לפני עשר שנים אלופת האזור,אף אחד לא יודע למה היא פרשה,אבא שלי שהיה בעל ה-"[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast[/FONT][FONT=Arial]" הקודם נלחם מולה אחרי הקרב הוא לא חזר לעצמו,אני אמצא את הפיגארו הזה והביס אותה בקרב עם הקלפים שלי אבי!".[/FONT][/quote]
'מוזר..' אחשוב לעצמי בגיחוך מוסווה במחשבותיי ואשאל "אז... בוא נלך למקום שאמרת שאפשר להלחם שם בבטחה.. לרחוב הזה.. איך אמרת שקוראים לו?"
-
[QUOTE=Astral;1240799][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*מזל טוב.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה משחרר את קאלין,הוא אומר לך:"הגמד הזה,עם השיער האדום,הוא התחפש אליך והצליח להערים עליי,הוא קשר אותי ואז הוא חזר להיות בצורה המקורית שלו ואז הוא השתנה אליי הוא מפחיד הבחור הזה".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"לא,האופנוע שאתה מתאר לא נשמע כמו אחד מהדגמים שאני יצרתי,אבל היה לי אופנוע דומה,האלפא האדום שלי נשמע די דומה לתיאור שלך רק שהוא נמצא במוסך שלנו עכשיו".[/FONT][/QUOTE]
״טוב, בוא נשחרר אותך ונצא מפה.״ אומר לקאלין, אשחרר אותו ואצא איתם מהבניין.
-
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"לא אמרתי,אבל יש כמה שדות קרב מורשים,איפשהו בצפון העיר,אבל אין לי מושג מיקום מדויק,מה אתה אומר פגסוס?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה רואה את פגסוס ספיר יוצא מהחפיסה של כריס אתה רואה שכריס מלטף אותו הוא אומר לך:"בטח אתה לא רואה אותו נכון?".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה,ניקו וקאלין יוצאים מהמקום הזה,אתה רואה שלוש דמויות לבנות מסתכלות עליכם,אחרי זה גם הם נעלמים,קאלין אומר לשניכם:"ראיתם את זה יש שלושה מהם,הנמוך ביותר הוא זה שתפס אותי",ניקו אומרת:"הבינוני גרם לאייצ'י לחשוב שאני בוגדת בכם,אבל את הגדול ביותר לא פגשנו,הוא נראה יותר אכזרי מהם".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*שכחתי פרט מאוד אבל מאוד חשוב,על האופנוע השחור יש את האותיות [/FONT][FONT=Arial]SP[/FONT][FONT=Arial] בצבע אדום בסדר?[/FONT]
[FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"אקיזה בטח נמצאת עם ברונו במפקדה,הם מנסים לשים מנוע [/FONT][FONT=Arial]X-60[/FONT][FONT=Arial] באופנוע שלה בשביל שהביצועים יהיו מהירים יותר" טנק אומר בהתלהבות:"[/FONT][FONT=Arial]X-60[/FONT][FONT=Arial]! וואו אני עוד זוכר את המנוע [/FONT][FONT=Arial]WA1[/FONT][FONT=Arial] של הדגם הראשון,לקח לנו חצי יום לרדוף אחריך מרוב שהוא היה טעון מדי".[/FONT]
-
[quote]כריס אומר לך:"לא אמרתי,אבל יש כמה שדות קרב מורשים,איפשהו בצפון העיר,אבל אין לי מושג מיקום מדויק,מה אתה אומר פגסוס?"אתה רואה את פגסוס ספיר יוצא מהחפיסה של כריס אתה רואה שכריס מלטף אותו הוא אומר לך:"בטח אתה לא רואה אותו נכון?".[/quote]
''אני רואה אותו'' אענה ואקרא לטיגריס הטופז ואז אגיד ''אז אתה בא לשדות הקרב? לחפש אותם?''
-
[FONT=Arial]כריס נרתע אחורנית ואומר לך:"גם אתה רואה רוחות קרב,תגיד זה לא קצת מוזר שרוב שחקני חיות הקריסטל רואים את הקלפים שלהם,ג'סי אנדרסן ראה את רובי,אתה רואה את טופז אני את ספיר,אבי ראה את איזמרגד,ויש עוד שלוש חיות,חתולה,ממותה ונשר,אותם אני לא יודע מי השומר".[/FONT]
-
[quote=Astral;1240857][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס נרתע אחורנית ואומר לך:"גם אתה רואה רוחות קרב,תגיד זה לא קצת מוזר שרוב שחקני חיות הקריסטל רואים את הקלפים שלהם,ג'סי אנדרסן ראה את רובי,אתה רואה את טופז אני את ספיר,אבי ראה את איזמרגד,ויש עוד שלוש חיות,חתולה,ממותה ונשר,אותם אני לא יודע מי השומר".[/FONT][/quote]
"כן.. מוזר" אענה לו "מעניין אם יש שומר לדרקון".
"אתה רוצה לחפש את השדות או לא?"
-
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"דקה אני בודק" אתה רואה שהוא משחק עם דיסק הדו-קרב שלו אתה רואה נער בגילך ובגיל של כריס,בעל שיער כחול,משקפיים עגולים,הדמות מופיעה בתור הולוגרמה מדיסק הדו-קרב,הדמות אומרת:"מה קורה כריס?היה לי ניצחון אדיר על "[/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial]" הגדול" כריס אומר כלא מאמין:"רציני?דק הסייבר שלך עבד?ועוד על [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] האלוף?תגיד איך אני מגיע לשדות הקרב?" הדמות הופכת להיות מפה,אתה רואה נקודה אדומה מהבהבת במקום שבו כריס נמצא,המון נקודות כחולות,אתה מבין שאלו השוטרים ונקודה צהובה בהמשך המפה,המטרה שלכם,המפה מתכווצת והופכת להיות מאוזנת,כריס אומר לך:"בוא".[/FONT]
-
[quote=Astral;1240901][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"דקה אני בודק" אתה רואה שהוא משחק עם דיסק הדו-קרב שלו אתה רואה נער בגילך ובגיל של כריס,בעל שיער כחול,משקפיים עגולים,הדמות מופיעה בתור הולוגרמה מדיסק הדו-קרב,הדמות אומרת:"מה קורה כריס?היה לי ניצחון אדיר על "[/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial]" הגדול" כריס אומר כלא מאמין:"רציני?דק הסייבר שלך עבד?ועוד על [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] האלוף?תגיד איך אני מגיע לשדות הקרב?" הדמות הופכת להיות מפה,אתה רואה נקודה אדומה מהבהבת במקום שבו כריס נמצא,המון נקודות כחולות,אתה מבין שאלו השוטרים ונקודה צהובה בהמשך המפה,המטרה שלכם,המפה מתכווצת והופכת להיות מאוזנת,כריס אומר לך:"בוא".[/FONT][/quote]
"מי זה היה?" אשל ואלך בעקבותיו
-
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"זה ווילי,חבר ממש טוב שלי,משתמש בחפיסת מכונות בעיקר,לרוב ב-"[/FONT][FONT=Arial]Gadget[/FONT][FONT=Arial]" אבל הוא החליט לכוון הפעם וללכת עם דק "[/FONT][FONT=Arial]Cyber Dragon[/FONT][FONT=Arial]",אתה יודע כמו של האלוף זיין טרוסדייל,קלף המפתח שלו זה "[/FONT][FONT=Arial]Cyber Twin Dragon[/FONT][FONT=Arial]",בגלל שפגסוס ייצר רק שלוש עותקים,2 מהם שייכים לזיין ואחד מהם לא ידוע איפה הם,אני חושב לצרף אותו לצוות שלי ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],רק צריך עוד חבר אחד,מה דעתך אתה רוצה להיות חלק מהקבוצה?".[/FONT]
-
[quote=Astral;1240910][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס אומר לך:"זה ווילי,חבר ממש טוב שלי,משתמש בחפיסת מכונות בעיקר,לרוב ב-"[/FONT][FONT=Arial]Gadget[/FONT][FONT=Arial]" אבל הוא החליט לכוון הפעם וללכת עם דק "[/FONT][FONT=Arial]Cyber Dragon[/FONT][FONT=Arial]",אתה יודע כמו של האלוף זיין טרוסדייל,קלף המפתח שלו זה "[/FONT][FONT=Arial]Cyber Twin Dragon[/FONT][FONT=Arial]",בגלל שפגסוס ייצר רק שלוש עותקים,2 מהם שייכים לזיין ואחד מהם לא ידוע איפה הם,אני חושב לצרף אותו לצוות שלי ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],רק צריך עוד חבר אחד,מה דעתך אתה רוצה להיות חלק מהקבוצה?".[/FONT][/quote]
"לא אמרתי כבר שאני בפנים?" אשאל אותו "ובכיף הוא יכול להצטרף"
-
[FONT=Arial]כריס מחייך ואומר:"סליחה פשוט [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] הוא אלוף בקרבות כמעט בלי הפסדים,ואם ווילי ניצח אותו זה השכיח ממני את זה שאנחנו צוות,הנה עכשיו בפנייה שמאלה" אתם הולכים שמאלה ואתם רואים את הנער עם השיער הכחול והמשקפיים מההולוגרמה,הוא אומר:"היי כריס".[/FONT]
-
[quote=Astral;1240919][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]כריס מחייך ואומר:"סליחה פשוט [/FONT][FONT=Arial]A-D[/FONT][FONT=Arial] הוא אלוף בקרבות כמעט בלי הפסדים,ואם ווילי ניצח אותו זה השכיח ממני את זה שאנחנו צוות,הנה עכשיו בפנייה שמאלה" אתם הולכים שמאלה ואתם רואים את הנער עם השיער הכחול והמשקפיים מההולוגרמה,הוא אומר:"היי כריס".[/FONT][/quote]
"אני ווילדר פאנג" אציג את עצמי ואפנה לכריס "אז.. שנתחיל?"
-
[QUOTE]Vanguard
אתה,ניקו וקאלין יוצאים מהמקום הזה,אתה רואה שלוש דמויות לבנות מסתכלות עליכם,אחרי זה גם הם נעלמים,קאלין אומר לשניכם:"ראיתם את זה יש שלושה מהם,הנמוך ביותר הוא זה שתפס אותי",ניקו אומרת:"הבינוני גרם לאייצ'י לחשוב שאני בוגדת בכם,אבל את הגדול ביותר לא פגשנו,הוא נראה יותר אכזרי מהם".[/QUOTE]
"הבינוני זה ההוא שניסה להרוג את קאלין." אומר לקאלין וניקו "אמרתי לכם שהם אמיתיים!"
-
[QUOTE=Astral;1240845]
[FONT=Arial]*שכחתי פרט מאוד אבל מאוד חשוב,על האופנוע השחור יש את האותיות [/FONT][FONT=Arial]SP[/FONT][FONT=Arial] בצבע אדום בסדר?[/FONT]
[FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"אקיזה בטח נמצאת עם ברונו במפקדה,הם מנסים לשים מנוע [/FONT][FONT=Arial]X-60[/FONT][FONT=Arial] באופנוע שלה בשביל שהביצועים יהיו מהירים יותר" טנק אומר בהתלהבות:"[/FONT][FONT=Arial]X-60[/FONT][FONT=Arial]! וואו אני עוד זוכר את המנוע [/FONT][FONT=Arial]WA1[/FONT][FONT=Arial] של הדגם הראשון,לקח לנו חצי יום לרדוף אחריך מרוב שהוא היה טעון מדי".[/FONT][/QUOTE]
'וואו איך שכחתי, היה על האופנוע אותיות SP, אולי עכשיו יוסיי יזכר... -_-' "היי יוסיי עכשיו נזכרתי (-_-) היה על האופנוע ההוא בגדול את האותיות SP, זה מוכר לך מאיפה שהוא ?"