היי לכולם! הנו"ד הזה ממש איטי.
Printable View
היי לכולם! הנו"ד הזה ממש איטי.
[QUOTE=Vanguard;1248160]אחרי שאני אסיים את יוגיהו פייב דיס אני אתחיל לראות וואן פיס.[/QUOTE]
טוב תהנה לך לראות את יוגי פייב דיס ואת וואן פיס כשתחיל לראות את זה
אני בינתיים מתרכז בנארוטו...
כתבתי עוד פרק חדש בסיפור שלי (קישור בחתימה)
אני הולך לפרסם
אני פרק 101 ובנארוטו, יאי... אוף ! אף אחד עוד לא נרשם למשחק שלי :-( אפילו שלא צריך רקע מראה ואופי...
[QUOTE=alonsiro;1248169]אני פרק 101 ובנארוטו, יאי... אוף ! אף אחד עוד לא נרשם למשחק שלי :-( אפילו שלא צריך רקע מראה ואופי...[/QUOTE]
בשיפודן או ברגיל?
ברגיל, אני 2 פרקים בארך אחרי הקרב בין שלושת הסאנינים...
[QUOTE=alonsiro;1248173]ברגיל, אני 2 פרקים בארך אחרי הקרב בין שלושת הסאנינים...[/QUOTE]
יש לך עוד הרבה זמן כדי להגיע לפרק הכי חדש..
חחחח אני מודע לזה Xd אוף תירשמו כבר למשחק שלי !!! (רק אם בא לכם...)
[QUOTE=alonsiro;1248169]אני פרק 101 ובנארוטו, יאי... אוף ! אף אחד עוד לא נרשם למשחק שלי :-( אפילו שלא צריך רקע מראה ואופי...[/QUOTE]
מומלץ לך לדלג ישר לפרק 107 פרקים 102-106 פילרים
מזה פילרים ? יעני חופרים ?
[QUOTE=alonsiro;1248178]מזה פילרים ? יעני חופרים ?[/QUOTE]
טוב
האנימה עוקבת אחר המאנגה.כדי שהאנימה לא תשיג את המאנגה יוצרים פרקי פילר.פרקי הפילר נועדו למשוך מרחק בין האנימה למנגה שלה. פילרים זה פרקים שלא מופיעים במנגה
פילרים לא חופרים תלוי באיזה אנימה.בנארוטו ובנארוטו שיפודן פילרים משעממים
באמת לא כדאי לי לראות ? אתה בטוח שהפרקים לא חשובים ?
דרומיים וגם אפילו מי שגר עד ראשון לציון כולל ואולי גם תל אביב, תתכוננו לשעות קשות.
צה"ל הרג בכיר בג'יהאד האיסלמי והארגון הזה קיבל טילים שבוע שעבר שמגיעים יותר מ40 ק"מ (לשם השווה תל אביב זה 50-60 ק"מ בלבד), עכשיו הארגון מאיים בנקמה.
[QUOTE=alonsiro;1248181]באמת לא כדאי לי לראות ? אתה בטוח שהפרקים לא חשובים ?[/QUOTE]
תקרא תמנגה או תבדוק בויקי נארוטו הם לא חשובים
רוצה תצפה בהם
אני מאמין לך שהם פילרים, אני פשוט רוצה לדעת אם זה שהם פילרים אומר שהם לא חשובים לעלילה... הבנתי שכן אז אני לא אראה אותם...
[QUOTE=HapoelImperia;1248183]דרומיים וגם אפילו מי שגר עד ראשון לציון כולל ואולי גם תל אביב, תתכוננו לשעות קשות.
צה"ל הרג בכיר בג'יהאד האיסלמי והארגון הזה קיבל טילים שבוע שעבר שמגיעים יותר מ40 ק"מ (לשם השווה תל אביב זה 50-60 ק"מ בלבד), עכשיו הארגון מאיים בנקמה.[/QUOTE]
שיט!
אני עובר לצפון XD
זה יגיע לראשון?
[quote=Vanguard;1248186]שיט!
אני עובר לצפון XD
זה יגיע לראשון?[/quote]
יש סיכוי,
כבר שלשום ראו שהם יכולים (הייתה אזעקה בראשון לפי מה שאמרו לי).
[QUOTE=HapoelImperia;1248191]יש סיכוי,
כבר שלשום ראו שהם יכולים (הייתה אזעקה בראשון לפי מה שאמרו לי).[/QUOTE]
אני לא שמעתי.
אבל זה לא פגע בראשון תודה לאל.
היי כולם חזרתי מסבא וסבתא שלי
[QUOTE=Astral;1248202]היי כולם חזרתי מסבא וסבתא שלי[/QUOTE]
שלום לך עומר
היי בלסררה [לא יודע את השם,סורי]
[QUOTE=Astral;1248204]היי בלסררה [לא יודע את השם,סורי][/QUOTE]
זה מגל, כל כל כואב להסתכל בצד?
אוף !!! אם אף אחד לא ירשם למשחק שלי בזמן הקרוב הוא כבר לא יהיה בtop 10 של ההודעות האחרונות והוא יעלם לתמיד... אלא אם כן אני אעצבן חמישים משתמשים ב"רוצה להירשם למשחק שלי ?" ואז אחד מהם ירשם... ואז אולי מישהו יספיק לראות את המשחק לפני שהוא עוד פעם נעלם לתמיד מהtop 10...
[QUOTE=Astral;1248202]היי כולם חזרתי מסבא וסבתא שלי[/QUOTE]
היי עומר מה נשמע?
מה קרה היום שכל כך מעט משתמשים מחוברים ומגיבים ? אתם קולטים שיש הפרש של 3 שעות בין ההודעה האחרונה וההודעה האחרונה בtop 10 ?
[QUOTE=alonsiro;1248210]מה קרה היום שכל כך מעט משתמשים מחוברים ומגיבים ? אתם קולטים שיש הפרש של 3 שעות בין ההודעה האחרונה וההודעה האחרונה בtop 10 ?[/QUOTE]
כן ככה זה כול יום שבת
בקושי אנשים מתחברים לפורום בימי שבת
יש לכם אחים או אחיות?
מכירים את הגירסא היפנית של "Monster Reborn" גיליתי מה מסמל המפתח
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20081113191732/yugioh/images/3/36/MonsterReborn-JP-Anime-5D.png[/IMG]
בכתב חרטומים המפתח הזה נראה "פר ענח'" הסמל הזה מסמן את חיי הנצח במיתולוגיה המצרית,והקלף נותן לזמן מפלצת אחת מבית הקרבות.
למה דווקא בסימן הזה,בגלל שבאנימה משחק הדו-קרב מקורו ממצרים העתיקה ומין הסתם גם חלק מהקלפים יהיו קשורים לזה.
וזה היה חצי דקה על "Monster Reborn".
מאת עומר Astral
[QUOTE=buizel שולט;1248224]יש לכם אחים או אחיות?[/QUOTE]
יש לי אח גדול, אחות גדולה ועוד אח גדול.
[QUOTE=Astral;1248225]מכירים את הגירסא היפנית של "Monster Reborn" גיליתי מה מסמל המפתח
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20081113191732/yugioh/images/3/36/MonsterReborn-JP-Anime-5D.png[/IMG]
בכתב חרטומים המפתח הזה נראה "פר ענח'" הסמל הזה מסמן את חיי הנצח במיתולוגיה המצרית,והקלף נותן לזמן מפלצת אחת מבית הקרבות.
למה דווקא בסימן הזה,בגלל שבאנימה משחק הדו-קרב מקורו ממצרים העתיקה ומין הסתם גם חלק מהקלפים יהיו קשורים לזה.
מאת עומר Astral[/QUOTE]
מה יש גרסא אמריקאית שונה לקלף?
כן ליאור אתה לא מכיר את הקלף הזה?
[IMG]http://images.wikia.com/yugioh/images/d/d8/MonsterRebornDPYG-EN-R-1E.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astral;1248235]כן ליאור אתה לא מכיר את הקלף הזה?
[IMG]http://images.wikia.com/yugioh/images/d/d8/MonsterRebornDPYG-EN-R-1E.jpg[/IMG][/QUOTE]
חשבתי שזה שני קלפים אחרים לגמרי
צנזורה מפגרת של ארצות הברית
זה אותו קלף
צנזרו אותו בגלל שהוא דומה מדי לצלב ואלה נוצרים וצלבו את ישו אז צלב שנותן חיים לא נשמע להם טוב...
וצינזרו עוד מלא קלפים\שינו להם את המראה
[QUOTE=Astral;1248238]זה אותו קלף
צנזרו אותו בגלל שהוא דומה מדי לצלב ואלה נוצרים וצלבו את ישו אז צלב שנותן חיים לא נשמע להם טוב...
וצינזרו עוד מלא קלפים\שינו להם את המראה[/QUOTE]
אני יודע שיש עוד קלפים מצונזרים
זה בכלל לא דומה לצלב
[QUOTE=buizel שולט;1248224]יש לכם אחים או אחיות?[/QUOTE]
תאומה.למה?
[QUOTE=Astral;1248225]מכירים את הגירסא היפנית של "Monster Reborn" גיליתי מה מסמל המפתח
מאת עומר Astral[/QUOTE]
ווי(בקול משועמם כי ידעתי חצי מהדברים פה).
זה די דומה האמת
אם תיישר את העיגול העליון אתה מקבל משהו דמוי צלב
ועמית חידשת למי שלא יודע
מישהו יודע למה עוד לא תורגם לאנגלית פרק 28 של יוגי Z?
פרק 28 זה זה עם האיש מכונות הזה לא?
[QUOTE=Astral;1248245]פרק 28 זה זה עם האיש מכונות הזה לא?[/QUOTE]
כע