איןו לי בצפר בימי שיש..
Printable View
איןו לי בצפר בימי שיש..
[QUOTE=DareDevil;1276120]מה הרעיון?[/QUOTE]
מוטאנט שפעם היה באקסמן,שנקרא flame-הוא נראה כמו שד-אדם בצבע אדום עם קרניים זעירות,וכוחו היה לירות אש וזריזות מוגברת. אותו אירוע שהפך את מאשינאקס לסיר דיספאייר,הפך אותו לhell-מוטאנט שנראה כמו שד מהגיהינום,שיכול לשלוט באש,לעוף,לירות קוצים מגופו,ועוד.
זה לא טוב O.o
הוא שילוב של כמה מוטאנטים..
הדג'הוג שהמצאתי, פיירו, אייסמן (כי אייסמן יכול לייצר קרח, אז הוא יכול לייצר אש ולירות אותה)
בקיצור לא משו..
[QUOTE=DareDevil;1276130]זה לא טוב O.o
הוא שילוב של כמה מוטאנטים..
הדג'הוג שהמצאתי, פיירו, אייסמן (כי אייסמן יכול לייצר קרח, אז הוא יכול לייצר אש ולירות אותה)
בקיצור לא משו..[/QUOTE]
מי זה לעזאזל דג'הוג?
ואז מה? טיגרארו הוא שילוב של ביסט,ווולברין. אקוואקס הוא שילוב של אייסמן ופיירו (יכול צגם לייצר מים ולשלוט במים), אתריקס הוא שילבו של ג'ין גריי,פרופסור איקס,ונייטקרולר (טלפורטציה,טלקינסיס,טלפתיה).
בקיצור,כבר לקחו כמעט את כל הכוחות שיכולים לשמש ללחימה-אז מה שנשאר זה לשלב כוחות. ואגב,זה שיש כבר כוח כזה זה אל הופך את זה ללא מקורי. הכוח הוא לא הדבר היחיד במוטאנט.
פחח
טיגרארו לא שילוב של כלום
איך הגעת לחיה לא הבנתי?
ואקוואקס יכול להפוך למים, מישהו יכול לעשות את זה?
אצל טיגרארו הטפרים לא כמו אצל וולברין, הם כמו אצל חתוליים אבל יותר גדולים, יותר ציפורניים, לא להבים באורך של 30 סנטים O.o
אז תבין.. שהם לא קשורים. טיגרארו לא יכול להתלות הפוך מהתקרה כמו ביסט, או לעוף על ידי מגניטו כמו וולברין כי אין לו מתכת בגוף..
[QUOTE=DareDevil;1276135]פחח
טיגרארו לא שילוב של כלום
איך הגעת לחיה לא הבנתי?
אצל טיגרארו הטפרים לא כמו אצל וולברין, הם כמו אצל חתוליים אבל יותר גדולים, יותר ציפורניים, לא להבים באורך של 30 סנטים O.o
אז תבין.. שהם לא קשורים. טיגרארו לא יכול להתלות הפוך מהתקרה כמו ביסט, או לעוף על ידי מגניטו כמו וולברין כי אין לו מתכת בגוף..[/QUOTE]
אייסמן יכול להפוך את עצמו לקרח.
וביסט-תחשוב על המראה של ביסט.תחשוב כל הכוחות שלו-חושים מוגברים,כוח משופר.
וולברין-הטפרים שלו אומנם יותר קצרים,אבל אם אני לא טועה הם לא אורגניים,אלא מתכתיים. אצל טיגרארו הם פשוט יותר קצרים ועבים,ובצבע זהב.
ואם טיגרארו אל מבוסס על כלום,גם hell לא-כי אף אחד לא נראה כמו שד,אף מוטאנט לא יכול לירות אש מהפה,אף אחד לא עף באמצעות כנפי לבה אדירות,אף אחד לא יכול לירות לבה מכפות הידיים,ואף אחד לא יכול לירות קוצים.
[QUOTE=DareDevil;1276135]פחח
טיגרארו לא שילוב של כלום
איך הגעת לחיה לא הבנתי?
אז תבין.. שהם לא קשורים. טיגרארו לא יכול להתלות הפוך מהתקרה כמו ביסט, או לעוף על ידי מגניטו כמו וולברין כי אין לו מתכת בגוף..[/QUOTE]
[url]http://x-men.wikia.com/wiki/Sabretooth[/url]
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1276138][url]http://x-men.wikia.com/wiki/Sabretooth[/url][/QUOTE]
ושקד צודק-אפילו אל דיברנו על סייברטות'.
[QUOTE=Machine X;1276137]אייסמן יכול להפוך את עצמו לקרח.
וביסט-תחשוב על המראה של ביסט.תחשוב כל הכוחות שלו-חושים מוגברים,כוח משופר.
וולברין-הטפרים שלו אומנם יותר קצרים,אבל אם אני לא טועה הם לא אורגניים,אלא מתכתיים. אצל טיגרארו הם פשוט יותר קצרים ועבים,ובצבע זהב.
ואם טיגרארו אל מבוסס על כלום,גם hell לא-כי אף אחד לא נראה כמו שד,אף מוטאנט לא יכול לירות אש מהפה,אף אחד לא עף באמצעות כנפי לבה אדירות,אף אחד לא יכול לירות לבה מכפות הידיים,ואף אחד לא יכול לירות קוצים.[/QUOTE]
הטפרים האלה של וולברין זה העצמות שלו, הוא מסוגל להוציא אותם ולרפא את הפצע (זה הכוח שלו) אז זה לא כואב, זה עשוי מתכת כי ציפו לו את כל הגוף בזה 3:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1276141]הטפרים האלה של וולברין זה העצמות שלו, הוא מסוגל להוציא אותם ולרפא את הפצע (זה הכוח שלו) אז זה לא כואב, זה עשוי מתכת כי ציפו לו את כל הגוף בזה 3:[/QUOTE]
אני יודע...
עדיין,הם עשויים מתכת.
[IMG]http://www.martinawards.com/merchant2/graphics/00000001/clickart/Tiger%20Claws.gif[/IMG]
הטפרים של טיגרארו הם נשלפים כאלו, אבל בערך פי 2 יותר ארוכים.
ככה שגם סיברטות' הוא לא, תסתכל איך המבנה שונה -.-"
מה שכן, אם הוא שילוב של משהו זה טיגריס ובן אדם, אין לו כוח שלא קשור לטיגריס בדרך כלשהי.
אז תפסיקו לחפש הקשרים למוטאנטים אחרים, כי הוא מבוסס על טיגריס נטו.
בשביל להזכר מי זה הדג'הוג תוכל לתרגם קודם כל HEDGEHOG במורפיקס
אם זה לא עוזר תפנה לה"פ ששלחתי לך לא מזמן עם מוטאנטים שלי.
[QUOTE=DareDevil;1276144][IMG]http://www.martinawards.com/merchant2/graphics/00000001/clickart/Tiger%20Claws.gif[/IMG]
מה שכן, אם הוא שילוב של משהו זה טיגריס ובן אדם, אין לו כוח שלא קשור לטיגריס בדרך כלשהי.
אם זה לא עוזר תפנה לה"פ ששלחתי לך לא מזמן עם מוטאנטים שלי.[/QUOTE]
בדיוק-כמו שאת טיגרארו ביססת על טיגריס,ככה גם HELL מבוסס על שד ולא על שום דבר אחר.
ממתי שדים יורים קוצים? Xddd
בסדר על האש, אבל סתם דחפת את הקוצים..
[QUOTE=DareDevil;1276147]ממתי שדים יורים קוצים? Xddd
בסדר על האש, אבל סתם דחפת את הקוצים..[/QUOTE]
לא יודע,זה סתם נשמע יותר מגניב עם הקוצים XDDD
בעצם שי לו קוצים בערך האורך של טפרים של טיגרארו על כל הגוף,והוא מסוגל לזרוק אותם על יריבו ולהצמיח חדשים.
יש מישהו כזה בבן טן -.-"
שיש לו קוצים כאלו על הלחיים
נכון מזה הגעת לרעיון?
[QUOTE=DareDevil;1276150]יש מישהו כזה בבן טן -.-"
שיש לו קוצים כאלו על הלחיים
נכון מזה הגעת לרעיון?[/QUOTE]
אתה מתכוון לפירס? אז לא P=
פירס מסוגל להאריך אותם,hell לא.
פירס יכול לשלוף אותם ולזרוק אותם
לא אותו רעיון?
[QUOTE=DareDevil;1276153]פירס יכול לשלוף אותם ולזרוק אותם
לא אותו רעיון?[/QUOTE]
לא כי יש לפירס עוד כמה דברים שהוא יכול לעשות שאני לא זוכר...
טוב
שיהיה
למרות שזה קופי הדג'הוג.. בתוספת אש..
[QUOTE=DareDevil;1276155]טוב
שיהיה
למרות שזה קופי הדג'הוג.. בתוספת אש..[/QUOTE]
הדג'הוג יכול לעוף? הוא נראה כמו שד? הדג'הוג יכול לירות לבה? אני לא חושב XDD
אז יכולת אחת היא כמו הדג'הוג,אז מה? יש עוד הרבה דמויות שיכולות לירות קוצים...
כמו מי?
אבל היכולת הזאת היא כל היכולות של הדג'הוג, יש לו כל כך הרבה יכולות, אתה לא מסכים לוותר על אחת?
[QUOTE=DareDevil;1276157]כמו מי?
אבל היכולת הזאת היא כל היכולות של הדג'הוג, יש לו כל כך הרבה יכולות, אתה לא מסכים לוותר על אחת?[/QUOTE]
שיהיה,אבל אני עדיין משאיר אותו עם קוצים על הגוף XDDD
אז נראה לי שאני אוסיף לו גם כוח משופר...אומנם הוא לא יהיה חזק כמו סייברטות',אבל יותר חזק מסייקלופס למשל.
אממ אני עוזר לחבר לעשות מ"ת על מוטאנטים. אז המצאתי אחד.
המצאתי אותו טוב?
המוטאנט יכול לייצר סילוני דבק וכדורי דבק, ובכך לגרום לזה שנלחם נגדו להיות איטי ובקושי לזוז..
לא יודע, מוטאנט ראשון שאני ממציא.
טוב שלא, אולי תהפוך אותו לאלוהים וזהו -.-"
[QUOTE=~Donphan~;1276160]אממ אני עוזר לחבר לעשות מ"ת על מוטאנטים. אז המצאתי אחד.
המצאתי אותו טוב?
המוטאנט יכול לייצר סילוני דבק וכדורי דבק, ובכך לגרום לזה שנלחם נגדו להיות איטי ובקושי לזוז..
לא יודע, מוטאנט ראשון שאני ממציא.[/QUOTE]
הוא נחמד,אבל הוא לא ממש בעל כישרון קרבי כלשהו...
אגב,גם לי יש אחד חדש-
נגטיב. נגטיב הוא מוטאנט בעל היכולת לנטרל כוחות על מוטאנטים אחרים בעזרת קרן לייזר כחולה שהוא יורה עליהם,וכך הם מאבדים את כוחותיהם לזמן מוגבל. עם זאת,נגטיב אינו מסוגל להכיל כוחות,אבל הוא בעל זריזות מוגברת וכוח משופר.
וטיגרארו-בעצם,למה לא XDD
סתם,אני אוותר על הכוח המשופר,הוא חזק גם ככה.
יש מוטאנט כזה בסרט השלישי, מאשינאקס.
אז אחד אחר-
מוטאנט שפשוט מעולה בבניית דברים, והוא כאילו זריז ידיים.. הוא יכול לבנות כלי נשק, וזה הכשרון הקרבי בעצם.
[QUOTE=DareDevil;1276164]יש מוטאנט כזה בסרט השלישי, מאשינאקס.[/QUOTE]
?
חבל,זה דווקא רעיון נחמד XDD
אלון-הוא נשמע יורת טוב.
רגע, אז הוא טוב?
[quote=Machine X;1276166]?
חבל,זה דווקא רעיון נחמד XDD
אלון-הוא נשמע יורת טוב.[/quote]
בסרט השלישי של האקסמן "העמדה האחרונה", הCIA מפתח תרופה לדיכוי הגן המוטאנטי, מזה שאבתי את הרעיון לשרשור שהיה לנו.
בסרט יש מוטאנט, שממנו פתחו את התרופה, שכל מוטאנט שבקרבת כמה מטרים ממנו מאבד את כוחו זמנית..
[QUOTE=DareDevil;1276144][IMG]http://www.martinawards.com/merchant2/graphics/00000001/clickart/Tiger%20Claws.gif[/IMG]
אם זה לא עוזר תפנה לה"פ ששלחתי לך לא מזמן עם מוטאנטים שלי.[/QUOTE]
זה לא שונה בכלל O_ם
[QUOTE=DareDevil;1276168]בסרט השלישי של האקסמן "העמדה האחרונה", הCIA מפתח תרופה לדיכוי הגן המוטאנטי, מזה שאבתי את הרעיון לשרשור שהיה לנו.
בסרט יש מוטאנט, שממנו פתחו את התרופה, שכל מוטאנט שבקרבת כמה מטרים ממנו מאבד את כוחו זמנית..[/QUOTE]
מבאס,דווקא חיבבתי את הרעיון הזה :(
יואב, אז יש לך מסן'/סקייפ?
[QUOTE=~Donphan~;1276171]יואב, אז יש לך מסן'/סקייפ?[/QUOTE]
לא.למה?
אגב מהתרופה מאבדים סופית את הכוחות
רוג השתמשה בה מרצון, מגניטו ומיסטרי נורו בידי רובי פלסטיק ואיבדו את כוחם (בסרט כמובן, שבו אגב סייקלופס ופרופסור איקס מתו בידי הפניקס האפלה- ג'ין גריי)
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MQM1Lrl0eVM[/YOUTUBE]
חצי כאן, עובד על מ"ת חדש D=
אני לא מאמין.. אתמול נכון שאמרתי ששתי בנות מהשכבה שלי עושות מסיבת יום הולדת? (טל ועומר)
אז חזרתי ב2 לפנות בוקר וכעונש אמא אמרה לי ללכת לבית ספר בכל זאת..
אגב, פתחתי מסן D=
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1276107]חח וואו, תלמד לכתוב לפני שאתה מתקן..[/QUOTE]
איפה ראית טעות?
מה הוא?
אני אוסיף אותך