תעלה דרך אתר העלאת תמונות
Printable View
תעלה דרך אתר העלאת תמונות
דניס דוואק אפשר למות בגיהנום למרות שכבר נהרגת אתה יכול למות שוב-לפי דרך תפיסת העולם שלי שקימת במשחק שלי.
לורד אביז הצלחת במטרה שלך כלפיי-אני מפחד לקרוא מה כתוב שםxd.
[quote=LordAbizi;1323453]אז אתה חייב להיות קנדר.[/quote]
יש מצב, אני באמת מסוג האנשים שחופרים הרבה.
5 חברים היו אצלי, הזמנו פיצות ואפילו שיחקנו ואנגארד חחחחחחחחחחחחחח
[quote=Blackbeard;1323464]5 חברים היו אצלי, הזמנו פיצות ואפילו שיחקנו ואנגארד חחחחחחחחחחחחחח[/quote]
אם הייתה פה פרחה אז מן הסתם שהיא הייתה אומרת:
"פיצות זה פאסה, סושי זה אין."
..בחדשות שלי הגיבו רק חברים וגם זה קצת.. אני לא אומר שזה קצת מידי או זה.. אבל הציעו לי להיות מעדכן וכותב באתר אחר בו מגיבים הרבה על כל כתבה.. אני לא עומד להסכים כניראה, אולי אני אכתוב לשם מדי פעם.. אבל זה די עצוב.
זכיתי לשירי יומולדת מהזמר עידן פריני 0-0'
השכנים התקשרו אליו, התלוננו
[QUOTE=IAlon;1323469]..בחדשות שלי הגיבו רק חברים וגם זה קצת.. אני לא אומר שזה קצת מידי או זה.. אבל הציעו לי להיות מעדכן וכותב באתר אחר בו מגיבים הרבה על כל כתבה.. אני לא עומד להסכים כניראה, אולי אני אכתוב לשם מדי פעם.. אבל זה די עצוב.[/QUOTE]
אני יודע שלניהול כניראה לא יקבלו אותי.. אבל אני אמשיך להשקיע.. לא רק בפוקימון כללי. אולי אני אלך לאתר שהציעו לי להתאמן, לא כנגד האתר שלנו ואתן לזה בסוף קרדיט לעצמי. מנהל האתר עם כבוד, ויסכים להוריד את זה אם אבקש.
[quote=I♥Alon;1323473]אני יודע שלניהול כניראה לא יקבלו אותי.. אבל אני אמשיך להשקיע.. לא רק בפוקימון כללי. אולי אני אלך לאתר שהציעו לי להתאמן, לא כנגד האתר שלנו ואתן לזה בסוף קרדיט לעצמי. מנהל האתר עם כבוד, ויסכים להוריד את זה אם אבקש.[/quote]
כל עוד תזדקק לתגובה תפנה לאחיך :wink:
או למאהב שלך.. אני תמיד פה כדי לעזור..
אביזי הולך לפחד מהטופס שאני אשלח לו מוחעחעחעחעחע המוזה מכה שנית בטיימינג מהסרטים.
"תשתדלו להיות אנשים.
כי להיות איש זה לא רק לעמוד על שתי רגלים...
זה לרצות להתקדם בכל יום, וגם לעשות זאת.
לשאוף הלאה לחשוב על החיים, ולא רק להיות סתם"
(יהונתן צוקרמן ז"ל)
חלאס להתנהג כמו ילד קטן עומר, אני מכיר אותך ואתה תמיד בהרגשה כזו של ילד קטן, אתה צריך שיגיבו לך כדי להיות טוב, אתה צריך שיאמרו לך שתחזור בשביל לחזור, זה מעצבן.. תעשה את זה בגלל שאתה רוצה לתרום, בשביל הצפיות, בשביל העזרה, לא בשביל מספר התגובות.
[quote=The Sir;1323476]אביזי הולך לפחד מהטופס שאני אשלח לו מוחעחעחעחעחע המוזה מכה שנית בטיימינג מהסרטים.[/quote]
טוב, אז יש אותך ואת ACMilaneZi. מה שמצריך עוד משתמש אחד לפחות כדי שיהיה אפשר להתחיל. אבל כאמור, טפסים יהיה ניתן לשלוח החל מהרגע בו עברו 24 שעות מעת שליחת ההודעה שלי. (אפשר לשלוח קודם, בתנאי שעורכים אותם ומפעילים את האופציה של "נערך על ידי", אחרי ש"הזמן המת" חלף.)
[quote=LordAbizi;1323479]טוב, אז יש אותך ואת ACMilaneZi. מה שמצריך עוד משתמש אחד לפחות כדי שיהיה אפשר להתחיל. אבל כאמור, טפסים יהיה ניתן לשלוח החל מהרגע בו עברו 24 שעות מעת שליחת ההודעה שלי. (אפשר לשלוח קודם, בתנאי שעורכים אותם ומפעילים את האופציה של "נערך על ידי", אחרי ש"הזמן המת" חלף.)[/quote]
אני שולח לך בה"פ פרטית כשאסיים ואז כשתפתח את המ"ת אני אפרסם שמה.
[quote=The Sir;1323481]אני שולח לך בה"פ פרטית כשאסיים ואז כשתפתח את המ"ת אני אפרסם שמה.[/quote]
בשביל מה..?
תגיד אביזי, בטופס של בנאדם רגיל שלא עבר דבר מסוכן או משונה בחייו, בשביל מה צריך שם רקע? [לא מדבר על מ"ת מסוים]
[quote=~Donphan~;1323484]תגיד אביזי, בטופס של בנאדם רגיל שלא עבר דבר מסוכן או משונה בחייו, בשביל מה צריך שם רקע? [לא מדבר על מ"ת מסוים][/quote]
נגעתי בנקודה זו ב'דיון פילוזופי מעמיק על משמעות המושג השקעה במשחקי תפקידים'. מבחינתי, השימוש ברקע הוא 'תנאי התחלה'. אם לא רקע, פשוט יש יותר מדי אפשרויות. לפחות לצמצם קצת את הדברים. וכמובן, אם לשחקן יש משהו מעניין לכתוב ברקע, אז זה יכול לעזור לו... (לדיון עצמו - [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48024[/URL])
[quote=LordAbizi;1323482]בשביל מה..?[/quote]
כדי שתתחיל לקרוא תרקע מעכשיו כי הוא ארוך, אבל זה כדי לנסות ובכל מקרה להציג את האופי של הדמות שלי על ידי הרקע. ומן הסתם שבארור שתקבל אותי אין על זה שום ויכוחים.
לאמבו סאן טוג'ו!
עריכה:
ללאמבו סאן יש תגבור מחר בהיסטוריה אז לאמבו סאן הולך לישון!
ביי :-(
סעמק נתקעה לי ההורדה של GTA SA על 99.8% :<
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=h-kmLkfFrtU&feature=relmfu[/YOUTUBE]
[quote=triner;1323489]סעמק נתקעה לי ההורדה של GTA SA על 99.8% :<
[youtube]h-kmLkfFrtU[/youtube][/quote]
טרינר האגדי OMG
[QUOTE=The Sir;1323490]טרינר האגדי OMG[/QUOTE]
מכירים?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rdCfArOuYm0&feature=relmfu[/YOUTUBE]
טוב.. מ''ת לא ילך פה חבר'ה..
אני צריך מישהו שיסביר לי מה זה שרשורים
ועוד מישהו פעיל שיעשה איתי שרשור
ואם שניהם זה אותו אחד, אפילו יותר טוב חחח
[quote=triner;1323491]מכירים?
[youtube]rdCfArOuYm0[/youtube][/quote]
לא נראה לי
פשוט אתה אגדה, הרוב לא היו בתקופה שעדיין דיברו עלייך.
[QUOTE=The Sir;1323493]לא נראה לי
פשוט אתה אגדה, הרוב לא היו בתקופה שעדיין דיברו עלייך.[/QUOTE]
אוווו מה דיברו עלי? :D
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rdCfArOuYm0&feature=relmfu[/YOUTUBE]
פאק זה אדיר הדבר הזה!!
וואי
היום סיימתי גם 3 ארכים של וואן פיס (שאחד מהם הוא פילרים שדילגתי) וארכ של פיירי טייל, וגם למדתי למפמ''ר במתמטיקה, גאד אני גאה בעצמי
צפית המון באנימה אה? ><
אגב כשצופים המון רצוף קשה להעריך כל פרק
[QUOTE=Blackbeard;1323496]צפית המון באנימה אה? ><
אגב כשצופים המון רצוף קשה להעריך כל פרק[/QUOTE]
האמת ש3/4 מזה קראתי במנגות
ואני עדיין מחכה שתגיב לי על הדק
סורי לא מבין בשיט בדק הזה.
אז מה אני היחיד שלא צריך לקום מחר לבצפר? חחח
חופש לפני בגרות, ובשני (שבעקרון אני גם לא אמור ללמוד) מסיים עם אנגלית אחת ולתמיד עם 2 בגרויות אחרונות :d
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3f252xDXro8[/YOUTUBE]
חחחחח אתם לא יודעים מה קרה לי עכשיו אבל תגיבו לי על זה בבקשה
אני ישן פתאום שומע רעש מוזר
מביט בחלון רואה 2 ערבים
אחד מהם מכסה את הפנים שלו ועומד ליד השני
והשני גונב גלגל של אוטו בחניה של הבניין שלי
למזלי זה לא היה אוטו שלי
קיצר אני לוקח ביצה זורק עליהם מהחלון הם ישר בורחים לא יודע אם פגעתי בהם או לו
אני מזמין משטרה תוך 2 דקות אני יורד למטה באה ניידת של משמר הגבול
אמרו מה קרה אמרתי להם היו פה 2 ערבים שגנבו גלגל של אוטו
אני מראה להם את המכונית שבה גנבו את הגלגל
שאלו אותי אייך הם ניראים ולאן הם ברחו ואז הם טסו במהירות וחזרתי הביתה
חחחחחחחחחחחחחחחח מה דעתכם?לפי דעתי אקשן מטורף
בוקר..
[QUOTE=Monkey D Luffy;1323506]בוקר..[/QUOTE]
טעות, הרבה לפני הבוקר.
מחר בגרות באנגלית אז אני לא לומד היום.
עצוב מאוד שהיחיד בפורום חוץ ממני שאכפת לו מהדו קרב על אליפות העולם בשחמט הוא חצי-בוט...
[quote=LordAbizi;1323512]עצוב מאוד שהיחיד בפורום חוץ ממני שאכפת לו מהדו קרב על אליפות העולם בשחמט הוא חצי-בוט...[/quote]
תן לי לעודד אותך,אם רק בגלל הסיקור שלך אני קורא בעיתון ומזהה בכלל שיש קרב כזה ומתעניין לחפש את התוצאה,הצגת את מטרתך
[quote=ξένος;1323513]תן לי לעודד אותך,אם רק בגלל הסיקור שלך אני קורא בעיתון ומזהה בכלל שיש קרב כזה ומתעניין לחפש את התוצאה,הצגת את מטרתך[/quote]
אה, מדווח על זה בכלל איפשהו? אני יודע שאתמול חבר שלי אמר לי שהוא ראה משהו על זה ב"הארץ", אבל זה נראה כאילו באופן כללי לאף אחד לא אכפת מזה. (גם לעולם השחמט לא כל כך אכפת מזה, כי משחקים כאן שחקנים "חלשים", מקום 4 ומקום 20 בעולם..)
[quote=סת' קינגלר;1323511]טעות, הרבה לפני הבוקר.
מחר בגרות באנגלית אז אני לא לומד היום.[/quote]
בהצלחה מאן, גם לי יש מחר בגרות באנגלית.
כמה יחידות אתה?
[QUOTE=triner;1323517]בהצלחה מאן, גם לי יש מחר בגרות באנגלית.
כמה יחידות אתה?[/QUOTE]
חמש יחידות במגן מאה.
קבאנג!
בוקר טוב מה נשמע?