[QUOTE=Monkey D Luffy;1325687]אבל הפה שלו לא אמור להיות שקוף, וגם לא אמור להיות לו חור בפה O.o[/QUOTE]
אין לו חור בפה,זה סתם אשליה בציור.
Printable View
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325687]אבל הפה שלו לא אמור להיות שקוף, וגם לא אמור להיות לו חור בפה O.o[/QUOTE]
אין לו חור בפה,זה סתם אשליה בציור.
עידו אני כבר שעה חושב על רקע למת שלך!!
[quote=monster;1325684]זה סתם ננראה כאילו יש לו חרב דרך הפה.אבל אין לו חרב שיוצאת מהפה שלו.זה כמו אשיה.
סימתי לקרוא אצ ארב ארלנורג פארק.[/quote]
והפה אמור להיות שקוף? אמורים לראות את הלהב?
[QUOTE=Blackbeard;1325638]תודה רומה
---
עומרי אני רוצה פייל מון וזה לא הוגן! הכל יקר, הגרייד 3 ההיא 20-30$ לאחת ועוד רק ביפנית[/QUOTE]
מאיפה אתה בכלל יודע על פייל מון ... אתה מתקדם באנימה? ועם כבר הייתה לי בחירה אני הייתי רוצה איזה מגהקולוני כי חרקים זה שליתה עם ת
[QUOTE=Amitlv;1325695]עידו אני כבר שעה חושב על רקע למת שלך!![/QUOTE]
חחח מה הבעיה?
ליאור לא נראלי, זה טעות 99%
[quote=ワンピース;1325689]אנגלית לשלטון לעולמי עולמים ![/quote]
דיברנו על יפנית, לא אנגלית חח
[QUOTE=Prince;1325698]והפה אמור להיות שקוף? אמורים לראות את הלהב?[/QUOTE]
הפה לא שקוף הוא פתוח,אם הפה פתוח הלהב רואים.
דניס מאיזה פרק הסנצה לקוחה מהאנימה?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325701]ליאור לא נראלי, זה טעות 99%
דיברנו על יפנית, לא אנגלית חח[/QUOTE]
אני יודע, אני רק מציין שאנגלית השפה הטובה ביותר..
[QUOTE=Pooh;1325700]חחח מה הבעיה?[/QUOTE]
אין בעיה אני פשות תקוע יש לי התכלה וסוף אבל חסר לי איך להכניס חברים או שותפים
יאללה אנגלית השפה הכי קלה ללימוד המילה הראשונה שלמדתי אי פעם היא dad במקום אבא חחחח ( סיבה : חייתי שלוש שנים בארצות הברית)
[quote=monster;1325702]הפה לא שקוף הוא פתוח,אם הפה פתוח הלהב רואים.
דניס מאיזה פרק הסנצה לקוחה מהאנימה?[/quote]
אני לא מבין איך אתה לא שם לך שאמור להיות שם הכיח הפנימית של הפה ????
--------
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/88/programmingjoke.jpg/"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2067/programmingjoke.jpg[/IMG][/URL]
חחחח... מהחתימה של גיל כ"כ נכון חחחחח
[QUOTE=monster;1325702]הפה לא שקוף הוא פתוח,אם הפה פתוח הלהב רואים.
דניס מאיזה פרק הסנצה לקוחה מהאנימה?[/QUOTE]
375 ממש בסוף הפרק, דקה אחרונה או שתי דקות אחרונות
משו כזה
[QUOTE=Amitlv;1325704]אין בעיה אני פשות תקוע יש לי התכלה וסוף אבל חסר לי איך להכניס חברים או שותפים[/QUOTE]
אתה לא חייב להכניס בתוך הרקע של הדמות את המכרים. תכתוב בטופס של המכרים רקע נפרד שמספר איך הכרתם.
אתה גם לא חייב מכרים, אבל מומלץ.
I write in English because my little brother is annoying me and try to read whatever I write.
[QUOTE=Prince;1325706]אני לא מבין איך אתה לא שם לך שאמור להיות שם הכיח הפנימית של הפה ????
--------
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/88/programmingjoke.jpg/"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2067/programmingjoke.jpg[/IMG][/URL]
חחחח... מהחתימה של גיל כ"כ נכון חחחחח[/QUOTE]
אמור להיות שם בפה חלל שחור איפה שרואים את החרב
וכע חח פעמים קודמות שהסתכלתי על ה לא הבנתי את זה O.ם
[QUOTE=סת' קינגלר;1325590]אבל מה מפריע לך עכשיו, כבר יש לי חזקה על אורך החתימה הזאת.
עריכה:
geostri, מה משמעות השם שלך?[/QUOTE]
שזה ממש ארוך וצריך לגלול המון למטה X_X
[quote=Mr.Pizza;1325709]I write in English because my little brother is annoying me and try to read whatever I write.[/quote]
Just like the times in which there was an English chat topic in School and Studies forum.
I wish there was one now, I could practice the new mathematical terms I learned in English there...
[QUOTE=Mr.Pizza;1325709]I write in English because my little brother is annoying me and try to read whatever I write.[/QUOTE]
איזה חטטן אח שלך מה הוא רוצה לראות מה אתה כותב מה זה עוזר לו בחיים?
[QUOTE=Prince;1325706]אני לא מבין איך אתה לא שם לך שאמור להיות שם הכיח הפנימית של הפה ????
--------
חחחח... מהחתימה של גיל כ"כ נכון חחחחח[/QUOTE]
מה זה כיח?
[QUOTE=Pooh;1325708]אתה לא חייב להכניס בתוך הרקע של הדמות את המכרים. תכתוב בטופס של המכרים רקע נפרד שמספר איך הכרתם.
אתה גם לא חייב מכרים, אבל מומלץ.[/QUOTE]
יש לי רקע כללי אבל אני מפחד שהוא לא מספיק מובן
[quote=עולה אושאוט;1325715]איזה חטטן אח שלך מה הוא רוצה לראות מה אתה כותב מה זה עוזר לו בחיים?[/quote]
לא כל דבר צריך להעשות במטרה להיות לעזר בחיים.
[quote=Monkey D Luffy;1325711]אמור להיות שם בפה חלל שחור איפה שרואים את החרב
וכע חח פעמים קודמות שהסתכלתי על ה לא הבנתי את זה O.ם[/quote]
אתה מכיר את העונשים האלו שנתנו לתלמידים לכתוב "אני לא אעשה את *הדבר הרע שהתלמיד עשה* יותר לעולם" כמות אינסופית של פעמים? אז הילד, במקום לכתוב את זה אינסוף פעמים, כתב תכנית מחשב שתעשה את זה בשבילו על הלוח. המורה לא התרשמה.
[QUOTE=monster;1325716]מה זה כיח?[/QUOTE]
החלק הפנימי של הלחי
הוא אמור להיות שחור, אבל האנימטורים טעו ועשו 'חור' דרכו
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325720]החלק הפנימי של הלחי
הוא אמור להיות שחור, אבל האנימטורים טעו ועשו 'חור' דרכו[/QUOTE]
נו והוא שחור בפרק.
נראה שלא אקרא את כל המאנגה של וואן פיס בשלמותה.
[quote=Mr.Pizza;1325709]I write in English because my little brother is annoying me and try to read whatever I write.[/quote]
[quote=LordAbizi;1325713]Just like the times in which there was an English chat topic in School and Studies forum.
I wish there was one now, I could practice the new mathematical terms I learned in English there...[/quote]
Guess who made this thread open. :D
[QUOTE=LordAbizi;1325719]לא כל דבר צריך להעשות במטרה להיות לעזר בחיים..[/QUOTE]
זה ברור אבל שייתנו לו קצת פרטיות...
הוא לא שחור..
כי רואים את החרב דרכו -.-
[QUOTE=LordAbizi;1325719]לא כל דבר צריך להעשות במטרה להיות לעזר בחיים.
אתה מכיר את העונשים האלו שנתנו לתלמידים לכתוב "אני לא אעשה את *הדבר הרע שהתלמיד עשה* יותר לעולם" כמות אינסופית של פעמים? אז הילד, במקום לכתוב את זה אינסוף פעמים, כתב תכנית מחשב שתעשה את זה בשבילו על הלוח. המורה לא התרשמה.[/QUOTE]
הבנתי את זה
פשוט פעמים קודמות שהסתכלתי על זה לא הבנתי חח
[QUOTE=Amitlv;1325717]יש לי רקע כללי אבל אני מפחד שהוא לא מספיק מובן[/QUOTE]
אז תרחיב אותו או משהו לא יודע...
תפנה אליי בה"פ אם אתה רוצה אני אולי אעזור לך...
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325725]הוא לא שחור..
כי רואים את החרב דרכו -.-
הבנתי את זה
פשוט פעמים קודמות שהסתכלתי על זה לא הבנתי חח[/QUOTE]
הוא כן שחור,זה פשוט אשליה שרואים תחרב דרכו אבל לא באמת החרב דרכו.
[quote=monster;1325727]הוא כן שחור,זה פשוט אשליה שרואים תחרב דרכו אבל לא באמת החרב דרכו.[/quote]
רואים שזה מאחוריו , פשוט רואים את זה דרך הפה שלו
[quote=LordAbizi;1325713]Just like the times in which there was an English chat topic in School and Studies forum.
I wish there was one now, I could practice the new mathematical terms I learned in English there...[/quote]
I agree. We need "English Nod" in that forum. It will be fun and help the users in that forum improve their English
[quote=עולה אושאוט;1325715]איזה חטטן אח שלך מה הוא רוצה לראות מה אתה כותב מה זה עוזר לו בחיים?[/quote]
Like Abizi said. Every word in stone.
מה הקשר אשליה?
מוריה כבר הובס אם התכוונת שזה בגללו
ולא נראה לי שקומה עושה אשליות
[QUOTE=Prince;1325728]רואים שזה מאחוריו , פשוט רואים את זה דרך הפה שלו[/QUOTE]
are you kidding me?
החרב לא דרכו פשוט זה כך נראה.
דניס קומה חטיף רק כאפות.
[quote=monster;1325731]are you kidding me?
החרב לא דרכו פשוט זה כך נראה.[/quote]
יואוו מה אתה לא מבין?
לא אמרתי שזה דרכו , פשוט לא ציירו את החלק הפנימי של הפה שלו ולכן רואים את החרב!
למישהו יש משחק טוב ? אני לא מדבר על מ״ת, אם כבר מדברים על מ״ת , יש לי מ״ת גברבר!!!!
בדקתי, זה טעות של האנימטורים, אין את התמונה הזאת במנגה וחוצמזה גודה לא טועה D=
[quote=עולה אושאוט;1325734]למישהו יש משחק טוב ? אני לא מדבר על מ״ת, אם כבר מדברים על מ״ת , יש לי מ״ת גברבר!!!![/quote]
League of Legends :sunglasses:
[quote=Mr.Pizza;1325729]I agree. We need "English Nod" in that forum. It will be fun and help the users in that forum improve their English
Like Abizi said. Every word in stone.[/quote]
אני מצטט את ההודעה שלי כי בדיוק עבר עמוד, ואני חושב שהחלק הראשון שלה הוא די חשוב.
[QUOTE=Mr.Pizza;1325737]אני מצטט את ההודעה שלי כי בדיוק עבר עמוד, ואני חושב שהחלק הראשון שלה הוא די חשוב.[/QUOTE]
Agreed
אני מסכים עם זה שצריך כזה
[QUOTE=Prince;1325736]League of Legends :sunglasses:[/QUOTE]
מה זה ? מ״ת שלך? השם מוכר לי מאיפה שהו...
[quote=Mr.Pizza;1325737]אני מצטט את ההודעה שלי כי בדיוק עבר עמוד, ואני חושב שהחלק הראשון שלה הוא די חשוב.[/quote]
באמת כדי להחזיר את נו"ד אנגלית!
גאוני
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/jmmhncdm1dm4.png[/IMG][/URL]