אנג'ל ~
"אני לא מרגישה סכנה." אמרה הנערה. הבחנת באוזניה ובזנבה האדמוני. מדובר באלפית. "ומה איתך?" שאלה בעודה מתקרבת אליך בסקסיות. "אתה מרגיש מאויים?"
Printable View
אנג'ל ~
"אני לא מרגישה סכנה." אמרה הנערה. הבחנת באוזניה ובזנבה האדמוני. מדובר באלפית. "ומה איתך?" שאלה בעודה מתקרבת אליך בסקסיות. "אתה מרגיש מאויים?"
[quote=ヒトカゲ;1374282]אנג'ל ~
"אני לא מרגישה סכנה." אמרה הנערה. הבחנת באוזניה ובזנבה האדמוני. מדובר באלפית. "ומה איתך?" שאלה בעודה מתקרבת אליך בסקסיות. "אתה מרגיש מאויים?"[/quote]
"כבר ראיתי דברים יותר מאיימים, נו איך את יכולה לעזור לי "אשאל את הנערה .
אנג'ל ~
"אני מעוניינת לחסל את הברנש." חייכה הנערה. "אגב, גבר נאה תמיד ישאל את הנערה לשמה. הלא כן?"
[quote=ヒトカゲ;1374284]אנג'ל ~
"אני מעוניינת לחסל את הברנש." חייכה הנערה. "אגב, גבר נאה תמיד ישאל את הנערה לשמה. הלא כן?"[/quote]
מהההה כבר שאלתי ))):
-------------------------------------
"מה שמך?"אשאל בחוסר אונים.
אנג'ל ~
"אל תדבר אליי כאילו אתה עושה לי טובה הבנת?!" לפתע פתאום היא החלה לצעוק. "קצת כבוד לליידי! קוראים לי נסה קליין. יהודיה. יש לך בעייה עם זה?"
[quote=ヒトカゲ;1374288]אנג'ל ~
"אל תדבר אליי כאילו אתה עושה לי טובה הבנת?!" לפתע פתאום היא החלה לצעוק. "קצת כבוד לליידי! קוראים לי נסה קליין. יהודיה. יש לך בעייה עם זה?"[/quote]
"את שומרת נגיעה ?"אשאל.
-------------------------------------
"אין שום בעיה"אומר ואנסה לעלות חיוך על פניי.
"אז מקודם הזכרת את השרביט מה את יודעת עליו ?"אשאל.
אנג'ל ~
"שרביט?" שאלה טסה בבילבול. "על איזה שרביט אתה מדבר?!"
[quote=ヒトカゲ;1374294]אנג'ל ~
"שרביט?" שאלה טסה בבילבול. "על איזה שרביט אתה מדבר?!"[/quote]
"נו התכוונתי לחמקן "אומר לטסה במהירות לפני שתתעצבן.
אנג'ל ~
"החמקן זה לא שרביט!" צרחה עליך טסה "מה?! אתה בא לצחוק עליי! אתה בא לחסל קוסם שאין לך בכלל מושג מי הוא ומה הוא עשה?!"
[quote=ヒトカゲ;1374297]אנג'ל ~
"החמקן זה לא שרביט!" צרחה עליך טסה "מה?! אתה בא לצחוק עליי! אתה בא לחסל קוסם שאין לך בכלל מושג מי הוא ומה הוא עשה?!"[/quote]
"אני לא צריך לחסל שום קוסם, אני צריך ללכת למדבר"אומר לפני שהיא תעשה יותר רעש.
[b]אנג'ל ~[/b]
"טוב. נדמה לי שאני מתעסקת עם אדיוט מוחלט." צרחה טסה והחלה להיות צרודה. היא הסתובבה בעצבים והחלה לצעוד ברגליים רוקעות. "שתמצא שכל, תביא אותו למישהו אחר! אצלך זה יהיה פשוט בזבוז זמן!"
[QUOTE=ヒトカゲ;1374302][b]אנג'ל ~[/b]
"טוב. נדמה לי שאני מתעסקת עם אדיוט מוחלט." צרחה טסה והחלה להיות צרודה. היא הסתובבה בעצבים והחלה לצעוד ברגליים רוקעות. "שתמצא שכל, תביא אותו למישהו אחר! אצלך זה יהיה פשוט בזבוז זמן!"[/QUOTE]
'פאנג למה אנחנו תמיד נפגשים עם האנשים האלה'אשאל את פאנג בתסכול, לאחר מכן אשלח את ידי על מנת לעצור את טסה" רגע, מה את יודעת על החמקן?"אשאל.
[quote=ヒトカゲ;1374279]וונדי ~
'יכולות?' שאלה דייזי "מה זה יכולות?
לוק ~
הנברן הפך לכדור אנרגיה בן רגע ונשאב אל תוך ידיך. אתה זוכר שעליך לצוות עליו לחזור לצורה האמיתית שלו וכך קרה.
הוא מביט בך בחיוך. משהו בניכם נקשר.
'שלום לך!' נשמע קולו בראשך. 'מי אני? מי אתה? איך קוראים לנו?!"
אנג'ל ~
אתה יוצא מהבר ומתחיל לצעוד לעבר המדבר. אתה מביט מעל ורואה שאנשים מעדיפים לעוף באוויר מאשר ללכת על המדרכה. לרוב משפחות ונערים בני גילך הסתובבו על הארץ.
לאחר כמה שעות הליכה ללא כל מושג לאן אתה הולך, אתה מבחין בשלט. בשלט היתה תמונה של אדם מוזר למדי. במודעה היה כתוב שמדובר במבוקש שעל ראשו אנשים ישלמו 1.000.000 £.
"אם אתה מחפש את ה"חמקן", אני יכולה לעזור לך למצוא אותו." נשמע קול נשי. אתה מביט לאחור ומגלה נערה אדומת שיער. לבושה אוברול ג'ינס.[/quote]
"אממ.." אמלמל אליו, בהבנה שהוא זה שדיבר איתי. "אתה שומע אותי? אני לוק." אצעק לו. "אני-בן-אדם" אוסיף בצעקה, ואצביע על עצמי.
[b]אנג'ל ~
[/b]
"תעזוב אותי אדיוט!" צווחה טסה והכניס לך אגרוף לעין. "החמקן זה קוסם שעומד בראש המחתרת! הוא אחד מהקוסמים החידים שיודעים להרוג אלפים! הוא הרג את הוריי! אם אתה לא מעוניין לעזור, שיבושם לך! אני רוצה ללכת!"
[B]
לוק ~
[/B]
'אין לי מושג מה אתה אומר.' אמר הדמון 'אני מתקשר רק בטלפתיה. עליך לכוון את המחשבה אליי כדי שאבין מה אתה אומר..'
[QUOTE=ヒトカゲ;1374306][b]אנג'ל ~
[/b]
"תעזוב אותי אדיוט!" צווחה טסה והכניס לך אגרוף לעין. "החמקן זה קוסם שעומד בראש המחתרת! הוא אחד מהקוסמים החידים שיודעים להרוג אלפים! הוא הרג את הוריי! אם אתה לא מעוניין לעזור, שיבושם לך! אני רוצה ללכת!"
[/QUOTE]
"ואת יודעת איך להגן על עצמך ?יש לך ניסיון בקרבות ?את לא הולכת להלחם בו לבד"אומר בעצבים ואתפוס אותה.
'אה.. זה יותר נוח..' אנסה לשדר לו, 'אני לוק, בן אנוש.. מי אתה?'
[b]אנג'ל ~[/b]
"אני יודעת להגן על עצמי. אבל אני מעדיפה שמישהו יעזור לי. אני מפחד ת לבד!" החלה טסה לבכות. "אני לא אדם רגיש!" פקדה על עצמה והתעשטה. היא מחתה את דמעותיה וחייכה חיוך מזוייף.
[b]לוק ~[/b]
'אתה לא בן אנוש.' ענה אליך הדמון. 'אתה אלף. אחרת לא היית מסוגל לרכוש אותי. ולי אין מושג מי אני. אולי אתה תגיד לי?'
[QUOTE=ヒトカゲ;1374311][b]אנג'ל ~[/b]
"אני יודעת להגן על עצמי. אבל אני מעדיפה שמישהו יעזור לי. אני מפחד ת לבד!" החלה טסה לבכות. "אני לא אדם רגיש!" פקדה על עצמה והתעשטה. היא מחתה את דמעותיה וחייכה חיוך מזוייף.
[b]לוק ~[/b]
'אתה לא בן אנוש.' ענה אליך הדמון. 'אתה אלף. אחרת לא היית מסוגל לרכוש אותי. ולי אין מושג מי אני. אולי אתה תגיד לי?'[/QUOTE]
'איך אתה יודע מי אני?' חשבתי לעצמי (מנסה לתרץ את הטעות שעשיתי) 'והאמת, יש לי זהות בשבילך.. קרנג'. זה אומר טבח.. כזה היית תוקפני שניסיתי לרכוש אותך..' הסברתי לו. 'מוסכם עליך?'
[QUOTE=ヒトカゲ;1374311][b]אנג'ל ~[/b]
[/QUOTE]
אגרד בראשי ואומר" אני מניח שיש לי קצת זמן לעזור לעלמה צעירה "
[quote]ג'ואי ~
אתה ניגש לאחת החנויות ונכנס פנימה. אחד המוכרים ניגש לדבר איתך ואומר שהוא מוכן לעשות איתך עיסקה. הוא לא מצליח למצוא את מנורת הזהב שיש לו במחסן. אם תמצא לו את המנורה הוא יגלה לך פרטים על מה שאתה מחפש.[/quote]
"טוב יאללה." אומר.לאחר מכן אסמן לסאנדמן לבוא למחסן ואחפש איתו ביחד את המנורה.
[b]לוק ~[/b]
'אני לא אוהב את השם הזה.' רטן הדמון וישב בכבדות על הרצפה. 'רוצה שם אחר!' פתאום ריח קטן פגע באפך, כשילד בן גילך ודמון עשוי רפש מסריח התקרב לעברך.
[b]אנג'ל ~[/b]
"תראה," אמרה טסה בקול רגוע הרבה יותר. "לא אכפת לי להיות איתך עד שזה יטופל באמת. אתה היית בדרכך לעשות משהו אחר?"
[b]
ג'ואי ~[/b]
אתה מביט סביב במחסן ורואה ערימות של קופסאות מעץ גדולות. הוזהרת שאחד מהר עשוי להיות בעל המנורה המוזהבת. "אני מניח שזה נמצא תחת אחת מהקופסאות הגדולות..." רמז בחוכמה בעל החנות.
[QUOTE=ヒトカゲ;1375072]
[b]אנג'ל ~[/b]
"תראה," אמרה טסה בקול רגוע הרבה יותר. "לא אכפת לי להיות איתך עד שזה יטופל באמת. אתה היית בדרכך לעשות משהו אחר?"
[b][/QUOTE]
"המשימה שיש לי לעשות קשורה בעקיפין לחמקן, ככה שכל מידע שאקבל יכול לעזור לי, ואיזה דרך יותר טובה להשיג מידע על החמקן מאשר לשאול את החמקן עצמו ?"אומר ואגרד בראשי.
אנג'ל ~
"למה שלא תפרט לי קצת יותר על המשימה שלך?" הסתקרנה טסה והתיישבה לידך. "ספר לי הכל, אשמח לעזור בכל הכוח."
[quote=ヒトカゲ;1375076]אנג'ל ~
"למה שלא תפרט לי קצת יותר על המשימה שלך?" הסתקרנה טסה והתיישבה לידך. "ספר לי הכל, אשמח לעזור בכל הכוח."[/quote]
"אני צריך להשיג את השרביט של החמקן "אומר .
אנג'ל ~
"למה אתה צריך את השרביט שלו?" צחקה טסה בחוסר הבנה. "זה לא נמצא אצל הועדה של הקוסמים או משהו? מה זה קשור אליך?"
[quote=ヒトカゲ;1375081]אנג'ל ~
"למה אתה צריך את השרביט שלו?" צחקה טסה בחוסר הבנה. "זה לא נמצא אצל הועדה של הקוסמים או משהו? מה זה קשור אליך?"[/quote]
"זה לא, אבל יש לי אחות מפחידה שרוצה את זה וכמו אח טוב עם יותר מידי זמן פנוי נשלחתי "
אנג'ל ~
"אני מניחה שאין לך מושג איך להשיג את השרביט." אומרת טסה בקול מיואש.
[quote=ヒトカゲ;1375083]אנג'ל ~
"אני מניחה שאין לך מושג איך להשיג את השרביט." אומרת טסה בקול מיואש.[/quote]
"אם לומר את האמת יש לי דרך, אבל היא די ארוכה, ואולי דרך קצת שכנוע לחמקן יהיה דרך יותר קצרה"
אנג'ל ~
"אני חושבת שעדיף למצוא את השרביט שלו קודם." אמרה טסה. "אם חזיר את זה בזמן לאחותך, החמקן יהיה קוסם מאוד חלש בלעדיו."
[quote=ヒトカゲ;1375086]אנג'ל ~
"אני חושבת שעדיף למצוא את השרביט שלו קודם." אמרה טסה. "אם חזיר את זה בזמן לאחותך, החמקן יהיה קוסם מאוד חלש בלעדיו."[/quote]
"יש בזה משהו"אומר ואקום מכיסא.
"אז את מצטרפת אליי ?"אשאל ואסתכל על טסה.
[quote=ヒトカゲ;1374279]וונדי ~
'יכולות?' שאלה דייזי "מה זה יכולות?
'אמא שלי אמרה שלכל דמון יכולת שמאפיינת אותו, כמו למשל מהירות כח מסויים שמאפיין אותך' אסביר לדייזי
[b]אנג'ל ~[/b]
"כן!" צחקה טסה ולפתע נראתה חמודה יותר. עדינה יותר. "אתה תנהיג אותנו אנג'ל, אני אעשה כל מה שתגיד לי."
[B]וונדי ~[/B]
'אני מניחה שאני מאוד מהירה.' צחקה דייזי. 'אולי זו היכולת שלי. אני לא כל כך יודעת.'
"האוכל שלכן בנות." הגיע מלצר חביב והגיש לכם את האוכל. אימך התחילה לאכול בדממה.
[QUOTE=ヒトカゲ;1375072][b]לוק ~[/b]
'אני לא אוהב את השם הזה.' רטן הדמון וישב בכבדות על הרצפה. 'רוצה שם אחר!' פתאום ריח קטן פגע באפך, כשילד בן גילך ודמון עשוי רפש מסריח התקרב לעברך.
[b]אנג'ל ~[/b]
[b]
ג'ואי ~[/b]
אתה מביט סביב במחסן ורואה ערימות של קופסאות מעץ גדולות. הוזהרת שאחד מהר עשוי להיות בעל המנורה המוזהבת. "אני מניח שזה נמצא תחת אחת מהקופסאות הגדולות..." רמז בחוכמה בעל החנות.[/QUOTE]
"אהלן.." אמרתי לו בהיסח דעת, והתרכזתי בדיבור עם הדמון שלי 'אז מה על..? ספידי? אולי קטלאן? יש לי מלא רעיונית.."
[b]לוק ~
[/b]
'אני לא אוהב את הרעיונות האלה!' קיטר הדמון והחל לבכות. 'תחשוב על משהו מגניב! משהו שכיף להגיד את השם שלו!'
בנתיים הנער המשיך להתקרב לעברך. הוא היה נראה כועס.
[QUOTE=ヒトカゲ;1375130][b]לוק ~
[/b]
'אני לא אוהב את הרעיונות האלה!' קיטר הדמון והחל לבכות. 'תחשוב על משהו מגניב! משהו שכיף להגיד את השם שלו!'
בנתיים הנער המשיך להתקרב לעברך. הוא היה נראה כועס.[/QUOTE]
'טוב, אני קורא לך שרוליק.. אוקיי? זה שם נעים להגיד..' התעצבנתי עליו קלות בזמן שהבטתי על הילד השני.
"מה קרה?" שאלתי אותו, ונתתי יותר עניין על הדמון שלו.
[b]לוק ~[/b]
'שרוליק!' קרא הדמון והניף אגרוף לאוויר. 'אני אוהב את זה!'
"אני לא יודע!" אומר הילד בכעס. "הדבר המכוער הזה עוקב אחרי ולא מפסיק לגעת בי! הוא מגעיל ומסריח!"
'אוקיי שרוליק, בוא נראה מה קורה פה.' פניתי אליו והבטתי על היצור המסריח.
"זה אמור להיות דמון, לא?" שאלתי את הבנאדם. "נראה לי שהוא רוצה שתרכוש אותו, או שתעשה איתו קרב.." מילמלתי, הרי ככה זה היה אצלי.
[b]לוק ~[/b]
'אני לא בטוח שזה מה שהדמון הזה רוצה.' אמר שרוליק. 'הרפשים נוהגים לעקוב אחרי אלפים תמימים ולהטריד אותם. סתם כדי להציק להם.'
"אני לא יודע על מה אתה מדבר! איך אני יכול להילחם בדבר המגעיל הזה!" צווח הילד.
"תכה אותו.. מן הסתם. אבל הדמון שלי אמר לי שהם רק רוצים להטריד אלפים צעירים, להציק להם.." מילמלתי והבטתי על שרוליק.
'מה דעתך שנעזור לילד ונטפל בדמון הזה..?' שאלתי את שרוליק, מצפה לתשובה חיובית.
[quote]ג'ואי ~
אתה מביט סביב במחסן ורואה ערימות של קופסאות מעץ גדולות. הוזהרת שאחד מהר עשוי להיות בעל המנורה המוזהבת. "אני מניח שזה נמצא תחת אחת מהקופסאות הגדולות..." רמז בחוכמה בעל החנות.[/quote]
"טוב, אני אחפש שם." אומר ואלך אל הקופסאות הגדולות.