אני צריך לזכור לשאול רק את ליאור את השאלות האלה
שואל שאלה אחת קטנה,שוכח שיש כאלה שבפרקים יותר מוקדמים ממני,התשובה נמצאת במנגה,פתאום כולם מתקיפים אותי!
יאללה,רדו ממני,שיניתי את השאלה,קראתם,בעיה שלכם!
Printable View
אני צריך לזכור לשאול רק את ליאור את השאלות האלה
שואל שאלה אחת קטנה,שוכח שיש כאלה שבפרקים יותר מוקדמים ממני,התשובה נמצאת במנגה,פתאום כולם מתקיפים אותי!
יאללה,רדו ממני,שיניתי את השאלה,קראתם,בעיה שלכם!
[QUOTE=Monkey D Luffy;1343015]עומר פשוט תזכור את זה כי אחר כך זה יתנקם בך.[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שהתעצבנתם על אופיר מילא הוא עשה את זה בכוונה...
אבל מה טרון עשה XD?
שאל שאלה ? די כבר לחיות בסרט שאי אפשר לדבר כאן אם זה לא מתאים לכם.
[QUOTE=X-Drake;1342999]-עומר אם לא ידעת ספוילרים מהיום רושמים כאן בסימון-
התכוונתי שתוריד 1.6[/QUOTE]
אתה צריך גם?
[quote=Flupy;1343024]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל מה טרון עשה XD?
שאל שאלה ? די כבר לחיות בסרט שאי אפשר לדבר כאן אם זה לא מתאים לכם.[/quote]
קוראים לי עומר
ושאלתי שאלה שלא התאימה לקו העלילה הנוכחי של חלק מהמשתמשים פה
אתה עשית את זה בכוונה בשביל לפגוע במישהו ?
לא חושב, עכשיו גם אסור לדבר בנוד? מעכשיו אומרים רק היי, שחס וחלילה לא נעשה פה ספויילר למישהו.
השאלה שלו היא ספויילר?
[quote=Flupy;1343024]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל מה טרון עשה XD?
שאל שאלה ? די כבר לחיות בסרט שאי אפשר לדבר כאן אם זה לא מתאים לכם.[/quote]
כן אסור גם להגיד דברים בציניות -.-
[quote=Flupy;1343028]אתה עשית את זה בכוונה בשביל לפגוע במישהו ?
לא חושב, עכשיו גם אסור לדבר בנוד? מעכשיו אומרים רק היי, שחס וחלילה לא נעשה פה ספויילר למישהו.[/quote]
אני עשיתי את זה בשביל לדעת את התשובה,לא חשבתי לעצמי 'היי,איתי ועוד כמה לא יודעים מי זה מינאטו,אולי אני יהרוס להם מוהעהעהעהע!'
ואפשר לחשוב,כולה אמרתי מי היו בצוות של קאקאשי [B]פעם [/B]וגם לא אמרתי מי היה מה,מי היה המפקד,מי היו מי שמתחתיו,מי ג'ונין,צ'ונין או גנין וכו'
[quote]
השאלה שלו היא ספויילר?
[/quote]
אתה שקד נכון?
ואני לא יודע,אולי כן אולי לא,תלוי אם אתה קורא מנגה או רואה אנימה או גם וגם ואיפה אתה
[QUOTE=Tron;1343032]אני עשיתי את זה בשביל לדעת את התשובה,לא חשבתי לעצמי 'היי,איתי ועוד כמה לא יודעים מי זה מינאטו,אולי אני יהרוס להם מוהעהעהעהע!'
ואפשר לחשוב,כולה אמרתי מי היו בצוות של קאקאשי [B]פעם [/B]וגם לא אמרתי מי היה מה,מי היה המפקד,מי היו מי שמתחתיו,מי ג'ונין,צ'ונין או גנין וכו'
אתה שקד נכון?
ואני לא יודע,אולי כן אולי לא,תלוי אם אתה קורא מנגה או רואה אנימה או גם וגם ואיפה אתה[/QUOTE]
לא, אני נחמה.. ><"
כן גם אני צריך Cs
ועומר מי יצא עליך?! בסך הכל אמרתי שתדע על פי מה שקרה שהיית בבאן ושמי שיענה לך שיסמן בספוילר וגם אם השאלה הייתה ספוילרית נא לסמן, זה הכל!!!!!!!!!!!!!!! אתה פשוט לא קלטת והייתי צריך לכתוב לך שוב ושוב
אני אמרתי שיצאו עליי,לא אמרתי מי,הנה הוכחה,שני עמודים רק על הנושא הזה,ואף הודעה בלי תשובה,עזבו,ליאור ענה לי על השאלה כבר,
אני רעב S=
ואני הרגע סיימתי לאכול
שיורידו את ליאור כבר מהרשימת מגיבי זה מכוער ולא ראוי
[QUOTE=X-Drake;1343039]כן גם אני צריך Cs
ועומר מי יצא עליך?! בסך הכל אמרתי שתדע על פי מה שקרה שהיית בבאן ושמי שיענה לך שיסמן בספוילר וגם אם השאלה הייתה ספוילרית נא לסמן, זה הכל!!!!!!!!!!!!!!! אתה פשוט לא קלטת והייתי צריך לכתוב לך שוב ושוב[/QUOTE]
[url]http://thepiratebay.se/torrent/3825488/Counter_strike_1.6[/url]
[quote=X-Drake;1343046]שיורידו את ליאור כבר מהרשימת מגיבי זה מכוער ולא ראוי[/quote]
ליאור חוזר בתחילת החודש הבא..
מה הוא עשה בכלל?
הכינה נחמה כוסית
[quote=מלך השטיחים;1343050]הכינה נחמה כוסית[/quote]
אל תחמיא לעצמך :embarrassed:
למה שיחזור? אמר פרשתי שיישאר בבאן לתמיד
זכותו לחזור,עובדה גם אני פרשתי,והנה אני פה
[QUOTE=Monkey D Luffy;1343051]אל תחמיא לעצמך :embarrassed:[/QUOTE]
מה הקשר אלי? ):
[QUOTE=X-Drake;1343052]למה שיחזור? אמר פרשתי שיישאר בבאן לתמיד[/QUOTE]
שמתי לך הורדה עמוד קודם
[QUOTE=X-Drake;1343052]למה שיחזור? אמר פרשתי שיישאר בבאן לתמיד[/QUOTE]
למה שיהיה בבאן לתמיד כי הוא פרש? םם
[size=6]אין לא פועל![/size]
[size=6]כל פעם שמפעיל מופיע שגיאה שיש פחות מ15mb פנוי[שטויות אל תשאלו בכלל] מינוס 1!!!![/size]
[size=6]ממה זה החרא הזה?!?!?![/size]
[size=6]אולי זה לא מתאים לוינדוס 64 Bit?[/size]
[QUOTE=X-Drake;1343056][size=6]אין לא פועל![/size]
[size=6]כל פעם שמפעיל מופיע שגיאה שיש פחות מ15mb פנוי[שטויות אל תשאלו בכלל] מינוס 1!!!![/size]
[size=6]ממה זה החרא הזה?!?!?![/size]
[size=6]אולי זה לא מתאים לוינדוס 64 Bit?[/size][/QUOTE]
הורדתי משם עכשיו והתקנתי ופועל לי חלק, לא יודע מה יש אצלך O:
נראה לי אני יעשה מיני-טורניר כזה של 4 משתמשים
[quote=מלך השטיחים;1343054]מה הקשר אלי? ):
שמתי לך הורדה עמוד קודם[/quote]
אמרת שאתה נחמה :nose_pick:
מה נישמע איך אני יכול לשנות שם :d?
הקיצר לא אוכל לשחק Cs לעולם ולהנות אתכם הכל הלך! :(
הלכתי
[QUOTE=X-Drake;1343062]הקיצר לא אוכל לשחק Cs לעולם ולהנות אתכם הכל הלך! :([/QUOTE]
אתה מדבר על COUNTER STRIKE 1.6?
[QUOTE=X-Drake;1343062]הקיצר לא אוכל לשחק Cs לעולם ולהנות אתכם הכל הלך! :([/QUOTE]
נסה להפעיל בתור XP SP3
יצא לי תיד הכי טובה בתולדות הג'אנק שלי!!!! פשוט היה הכללללללל היה לי זירה של 4 מפלצות ו4 ביד על תור 2, דסטרויר ודריל וקאיוס וביד דבריס וג'אנק כשדופל בגרייב ומה לאאאאא וטריבורן!! לא היה לו שמץ של סיכוי
Sp#?
[QUOTE=X-Drake;1343066]יצא לי תיד הכי טובה בתולדות הג'אנק שלי!!!! פשוט היה הכללללללל היה לי זירה של 4 מפלצות ו4 ביד על תור 2, דסטרויר ודריל וקאיוס וביד דבריס וג'אנק כשדופל בגרייב ומה לאאאאא וטריבורן!! לא היה לו שמץ של סיכוי
Sp#?[/QUOTE]
קיצור של Service Pack
שזה?
אה והיה לי 2 לבל איטרים בגרייב. אין סיכוי לנצח אותי ברגע שיש לי דריל קאיוס וטריבורן... אין
[QUOTE=X-Drake;1343070]שזה?
אה והיה לי 2 לבל איטרים בגרייב. אין סיכוי לנצח אותי ברגע שיש לי דריל קאיוס וטריבורן... אין[/QUOTE]
אפשר לאמר "הרחבה" של ה-XP..
ה-SP3 זה עם השיפורים הכי עדכניים וכו' וכו'..
אתה מודע לזה שיש כפתור שיכול לצלם את מה שקורה ב-dn שלך נכון?
במקום לפרט על כל מה שקורה
אמרתי שממילא לא מתעניינים ומתייחסים למה שאני אומר ><
ועזוב נשמע לי להסתבך שקד... פשוט לא אוכל להקריב את חיי בשבילכם בקרב ולקלל עם המקרופון, מכיר תילדים שרבו בcs?
[QUOTE=X-Drake;1343075]אמרתי שממילא לא מתעניינים ומתייחסים למה שאני אומר ><
ועזוב נשמע לי להסתבך שקד... פשוט לא אוכל להקריב את חיי בשבילכם בקרב ולקלל עם המקרופון, מכיר תילדים שרבו בcs?[/QUOTE]
אני בעצמי מנסה עכשיו בחירפונים רבים לסדר שאני אוכל פאקינג להתחבר לסרברים, משהו עם פרוטוקול 48 מסריח או משהו..
זה ממש מעצבן, בסך הכל ביקשנו לשחק במשחק ממש גרוע מכל בחינה אבל נוסטלגי רצח וזה מה שאנחנו מקבלים