[QUOTE=LordAbizi;1394462]מה? מה זה מיקרו, חוץ מ-10 בחזקת מינוס 6?[/QUOTE]
אההה לא התכוונתי לזה.. למקצוע של תכנות בבית ספר שלי קוראים מיקרו חח אז אני רגיל..
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1394462]מה? מה זה מיקרו, חוץ מ-10 בחזקת מינוס 6?[/QUOTE]
אההה לא התכוונתי לזה.. למקצוע של תכנות בבית ספר שלי קוראים מיקרו חח אז אני רגיל..
[quote=Uzumaki Naruto;1395053]אההה לא התכוונתי לזה.. למקצוע של תכנות בבית ספר שלי קוראים מיקרו חח אז אני רגיל..[/quote]
אני למדתי מדעי המחשב. אני לא כל כך אוהב את זה, בגלל הדרישות ליעילות, אבל מבחינת גישה מתמטית לנושא... אני פחות או יותר בעניין.
what we call 'peace' is just the time used to prepare for the next battle
[QUOTE=LordAbizi;1395054]אני למדתי מדעי המחשב. אני לא כל כך אוהב את זה, בגלל הדרישות ליעילות, אבל מבחינת גישה מתמטית לנושא... אני פחות או יותר בעניין.[/QUOTE]
תהנה.
[quote=Flupy;1395059]what we call 'peace' is just the time used to prepare for the next battle[/quote]
זה לא "the next war"?
אני מכיר את המשפט הזה ככה, וזה גם נשמע יותר טוב P:
[QUOTE=Mr.Pizza;1395061]זה לא "the next war"?
אני מכיר את המשפט הזה ככה, וזה גם נשמע יותר טוב P:[/QUOTE]
תאמת גם אני חושב שזה WAR, אבל הרגע קראתי את זה באיזה מנגה~ אז יכול להיות שזה טעות בתרגום ם:
אממ אוקיי?
[quote=CharMan;1395063]אממ אוקיי?[/quote]
לא.
שום דבר פה לא בסדר.
אדם למה אתה לא נותן יותר מטבעות?
אני יכול להישבע ששמעתי בום על קולי כשזרקתי את ה"ילקוט" של אחי הקטן (כיתה ד') על הרצפה בחדר שלו.
(ואם אתם שואלים למה,זה בגלל שהוא חסם את המעבר)
אין דבר יותר מבאס מלסיים מנגה/אנימה אפילו אם יש לזה המשך.. כל הכיף נהרס... וחוזר פעם בשבוע..
עוד מעט אני מסיים Twogk. אני צריך למצוא משהו חדש.
אני שונא את פינק פלויד
Bm זה חררא )))):
רגע יש לי רעיון אולי Dead Wonderland.. קראתי ביקורות טובות על זה.
[QUOTE=Ilan;1395075]אין דבר יותר מבאס מלסיים מנגה/אנימה אפילו אם יש לזה המשך.. כל הכיף נהרס... וחוזר פעם בשבוע..
עוד מעט אני מסיים Twogk. אני צריך למצוא משהו חדש.[/QUOTE]
תקרא Neko Majin.
[quote=Ilan;1395078]רגע יש לי רעיון אולי Dead Wonderland.. קראתי ביקורות טובות על זה.[/quote]
אחלה אנימה!!
מה קורה אנשים!
[QUOTE=LiorChuna;1395080]אחלה אנימה!!
מה קורה אנשים![/QUOTE]
סבבה אז זה הבא בתור..
@ליאור.. זה אצ'י? כי אם כן אני אוותר כי רוב האצ'י שאתה קורא/רואה הוא איידס..
[QUOTE=SeXy_DeViL;1395076]אני שונא את פינק פלויד
Bm זה חררא )))):[/QUOTE]
אבא שלי אמר לי לשמוע את בריק אין דה וול.
XD אח"כ הוא אמר לי : "רוצה משהו ממש טוב?" אז אמרתי לו "כן..." אז הוא אמר לי "תכתוב ביוטיוב 'אמריקן פאי'. כמעט נחנקתי עד שהבנתי שזה איזה שיר משנות [B]ה[/B]
[QUOTE=Ilan;1395086]סבבה אז זה הבא בתור..
@ליאור.. זה אצ'י? כי אם כן אני אוותר כי רוב האצ'י שאתה קורא/רואה הוא איידס..[/QUOTE]
חח אצ'י? הצחקתי אותי.
זה מאנגה ארודיה על המנגה דרגון בול- קומדיה, לא כל דבר שאני קורא בעל אצי.תקרא זה מנגה בעלת 8 פרקים.
אילן יש לך הקדשההה
[QUOTE=SeXy_DeViL;1395076]אני שונא את פינק פלויד
Bm זה חררא )))):[/QUOTE]
איך אפשר לשנוא אותם? הם גאונים ):
כאילו בסדר רוג'ר ווטרס אנטישמי והכל אבל הם גאונים ):
מזל טוב אילן ):
טעם החיים- בהתחלה זה מתוק, בסוף זה די מריר.
וזה, ידידיי, משפט החוכמה ה-30 שלי.
Wtf התגובה של אילן ( שהוא פתח את העמוד ) זה מראה שהוא הגיב אתמול O.O מי יודע איך מסדרים את השעה בפורום..?
[quote=Flupy;1395059]what we call 'peace' is just the time used to prepare for the next battle[/quote]
המוטו של כל שחקן CIVILIZATION שמעריך את עצמו.
יש שלושים ! יש!
(תבקש מאביזי ויתווספו עוד כמה...)
[QUOTE=Ilan;1395078]רגע יש לי רעיון אולי Dead Wonderland.. קראתי ביקורות טובות על זה.[/QUOTE]
תראה/תקרא נורארהיון נו מאגו.
[quote=Joey Tribbiani;1395095]יש שלושים ! יש!
(תבקש מאביזי ויתווספו עוד כמה...)[/quote]
אני אשמח לשמוע את פניני החוכמה של אביזי, אבל לא אוכל להוסיף אותם לרשימה, כי הם פשוט לא משפטים שלי :[
[QUOTE=Mr.Pizza;1395092]טעם החיים- בהתחלה זה מתוק, בסוף זה די מריר.
וזה, ידידיי, משפט החוכמה ה-30 שלי.[/QUOTE]
"אני זה אני ואתה זה לא אני, אני מחליט על אני ואתה לא אמא"
המשפט הכי חכם שאמרתי אי פעם, ולחשוב שאמרתי אותו בגיל 3-4 ):
[quote=Joey Tribbiani;1395095]יש שלושים ! יש!
(תבקש מאביזי ויתווספו עוד כמה...)[/quote]
[quote=Mr.Pizza;1395097]אני אשמח לשמוע את פניני החוכמה של אביזי, אבל לא אוכל להוסיף אותם לרשימה, כי הם פשוט לא משפטים שלי :[[/quote]
מה רוצים אנשים מהחיים שלי?
אתה חכם + חתיך.
[quote=LordAbizi;1395099]מה רוצים אנשים מהחיים שלי?[/quote]
חכם, אביזי, כל כך חבל שאני לא יכול להוסיף את המשפט המדהים הזה לחתימה שלי :[
סתם חח... מצטער על ההטרדה :sunglasses:
אוקיי עכשיו גם קראתי את ההודעות והבנתי מה זה ה-30 הזה ומה אני בדיוק צריך לספר - למעשה אין לי משפטים חכמים משלי. אני יכול מהזכרון לשלוף בערך 20 ציטוטי טכנולוגיות מcivilization 4, אך אלו לא יהיו ציטוטים שלי, אלא ציטוטים שאני מכיר...
[QUOTE=LordAbizi;1395099]מה רוצים אנשים מהחיים שלי?[/QUOTE]
אנחנו רוצים את הבולבול שלך ):
אמרת שלא תטריד אותו.
כולם פה מתאמצים, אתה לא יכול לשלו על עצמך?
[QUOTE=オマル;1395093]Wtf התגובה של אילן ( שהוא פתח את העמוד ) זה מראה שהוא הגיב אתמול O.O מי יודע איך מסדרים את השעה בפורום..?[/QUOTE]
?
[quote=LordAbizi;1395102]אוקיי עכשיו גם קראתי את ההודעות והבנתי מה זה ה-30 הזה ומה אני בדיוק צריך לספר - למעשה אין לי משפטים חכמים משלי. אני יכול מהזכרון לשלוף בערך 20 ציטוטי טכנולוגיות מcivilization 4, אך אלו לא יהיו ציטוטים שלי, אלא ציטוטים שאני מכיר...[/quote]
חח תכלס גם רוב המשפטים שלי הם לא כל כך חכמים. חלקם מבדרים, חלקם מטופשים, חלקם ראויים למחיקה, אבל עדיין פה ושם יש שם כמה משפטים שהם בהחלט פניני חוכמה :sunglasses:
[QUOTE=LordAbizi;1395094]המוטו של כל שחקן CIVILIZATION שמעריך את עצמו.[/QUOTE]
שמעתי על זה, לא כל כך יצא לי להתנסות, זה טוב ?
[QUOTE=Shanks;1395096]תראה/תקרא נורארהיון נו מאגו.[/QUOTE]
מה זה?
פתאום כולם שמים לב שאני קיים חחח... לרוב מתעלמים ממני.
פאק אני צריך להקדיש זה מעצבן... וזה אפשר להקדיש עוד 500 הודעות? אין כוח..
[quote=Flupy;1395107]שמעתי על זה, לא כל כך יצא לי להתנסות, זה טוב ?[/quote]
אני לא יודע, אתה אוהב משחקי אסטרטגיה בתורות? אני אישית לא מבריק במשחק הזה, אבל זה משחק די מיתולוגי בשבילי, ואני שיחקתי בCIVLIZATION 2, 3, 4 ו-5.
[QUOTE=LordAbizi;1395109]אני לא יודע, אתה אוהב משחקי אסטרטגיה בתורות? אני אישית לא מבריק במשחק הזה, אבל זה משחק די מיתולוגי בשבילי, ואני שיחקתי בCIVLIZATION 2, 3, 4 ו-5.[/QUOTE]
אני ממש אהבתי את HEROS זה באותו הסגנון ?