-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487263][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B][/COLOR]
[COLOR=#b22222]"כן. הקרן סולרית של מיים ג'וניור פגעה ממש חזק בטייני" אומרת לך תמי "והתותח אוויר הזה כמעט חיסל לי את מייטי" מוסיפה בזמן שאתם ניגשים למרכז ושם אתה מרפא את שני הפוקימונים שלך.[/COLOR]
[COLOR=#b22222]תמי בוהה קצת באוויר, אבל מתנערת מזה מהר "אבל נתת אחלה קרב! כל הכבוד גם לגרוטל שלך שהתפתח!" אומרת בחיוך.
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"כן! אני ממש גאה בו!" אומר לה. "מייטי? זה חדש. שנראה אותו/ה?". לאחר שנראה את מייטי אומר לה:"אני לא יודע מה איתך, אבל אני נלחצתי כשנשארתי רק עם קורפיש מול דני. אני רוצה ללכת לתפוס עוד פוקימון. יש לך מקום שאת ממליצה לי עליו? את נראית לי קצת יותר מנוסה ממני".
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487263]
[COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
תתחיל לעבוד איתם על עוד טריקים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הופיפ יוצרת עשרות כפילים של עצמה, שכולם צוהלים בקול מאושר ועליז ואז כולם זוהרים באור לבן ומתחילות להסתובב סביב פוליוואג במהירות מטורפת, ויוצרות ביחד טורנדו אפור-ורוד-ירוק המנצנץ באור הזרקורים, כולאים את פוליוואג בתוך הטורנדו הקסום.
הקהל משתגע מהתוצאה, מראה מיוחד וייחודי של הרוח פיות, אס אווירי והצבעים של הופיפ.
לפתע, אתה מבחין בעוד גוון של צבע מופיע בין השכבות של הטורנדו הצבעוני, עוד שכבה מעט סגולה, המנצנצת בנקודות והופכות את כל הטורנדו לצבע סגול, מעט חומצתי.
אתה מנסה להבין מה קרה, עד שאתה מבין שהופיפ למדה אבקת רעל, והיא שילבה אותה בתוך המתקפה.
אתה מסתכל לעבר הפוקימון של היריב, ורואה שהוא משתעל בטרוף. הוא הורעל.
פוליוואג- 70%
הופיפ- 90%
"איזה תפנית בקרב!" קורא הכרוז.[/COLOR]
[/QUOTE]
מזה ההופיפ שלי לומדת מתקפות יותר מהר מנינג'אסק על קטנוע
--
'עדיין אין להופיפ מתקפות עשב..' אחשוב לעצמי, 'אצטרך לעבוד איתה על זה!' אוסיף בראשי לחשוב.
"טובבבב, עד אז.. הופיפ, צוות כפול ואז סינתזה!" אורה לה, ואחכה לראות כיצד פוליוואג מגיב על מנת שאוכל להגיב בהתאם.
-
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
נובנובנובנוב :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור על סייטר המעולף, והוא נשאב לתוך הכדור האדום במהירות ובאור בוהק.
אחרי כמה גילגולים הפוקדור נעצר במקום.
סייטר נלכד!
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
גרובייל מחבק אותך בחזרה, נראה שהוא מרוצה בעצמו ומחייך אלייך.
אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו ומרפא אותו במכונה במכון בצד.
"הגורבייל שלך מדהים" אומר לך דני אחרי שאתה לוקח את הפוקדורים לעצמך "גם ספינראק! אם תרצה בעתיד לעשות קרב חוזר אני יותר מאשמח. משהו שהוא קצת יותר מקרב מכון" אומר בקול מעט תמוהה ואז חוזר לאולם הזירה, משאיר אותך מאחורה.
[/COLOR][COLOR=#800080][B]בלו-[/B]
סקיטי מנער את ראשו מהדריכה, ומתחיל לרוץ במהירות לעבר סטנטלר, מקיף את עצמו ברוח קפואה, משאיר אחריו פתיתי שלג לכל עבר, ובכל מקום שעליו הוא דורך, נוצרת טביעת רגע קפואה והוא מזנק לעבר סטנטלר ודוחף אותו בכוח, ושולח שוב מטווח אפס רוח קפואה וקרה, אשר עוטפת אותו בשכבת קרח דקיקה.
[/COLOR][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
ראית אותו :ם
זה אומנייט שלה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב יש פה את יער איליין ביציאה מהעיר" אומרת לך תמי "יש שם ממש הרבה סוגים! רק צריך להיזהר שם, המקום עצום והבנתי שיש שם מערה ענקית מלאה בפוקימוני רעל" אומרת לך בקולה הרגוע.
[/COLOR][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
הופיפ מייצרת לעצמה שוב עשרות כפילים של עצמה, שכולם צוהלים באושר, והקהל נמס מהמראה המרהיב שכולם זוהרים באור ירוק ובהיר, וכולם מרפאים את עצמם.
"פוליוואג ריקוד גשם ואז פעימת מים!" קורא היריב שלך לקרב.
פוליוואג מתחיל לזהור באור כחול ובוהק, וענני גשם כבדים נוצרים מהאוויר, מערפלים את הזירה ויוצרים מראה מרהיב ומיוחד של ענני גשם כבדים, ובשניות אחרי זה, גשם כבד יורד על הזירה שלכם, משאיר את הקהל יבש לחלוטין 'לא טוב' אתה חושב לעצמך, בזמן שפוליוואג יוצר כדור מים בפיו והוא משגר אותו למרכז הזירה, מה שגורם לכל הכפילים של הופיפ להישאב פנימה ולהשאיר את הופיפ שלך חשופה לגמרי.
פוליוואג 60%
הופיפ- 75%[/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487372][COLOR=#008080][B]
ראית אותו :ם
זה אומנייט שלה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב יש פה את יער איליין ביציאה מהעיר" אומרת לך תמי "יש שם ממש הרבה סוגים! רק צריך להיזהר שם, המקום עצום והבנתי שיש שם מערה ענקית מלאה בפוקימוני רעל" אומרת לך בקולה הרגוע.
[/COLOR][/QUOTE]
אופסיס :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~
"יער איליין נשמע מעניין" אומר לה. "שנלך?". אם היא מסכימה אתחיל לצעוד אל היער בחיפושי אחר פוקימונים מעניינים מסוגים שעוד לא תפסתי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487372]
גרובייל מחבק אותך בחזרה, נראה שהוא מרוצה בעצמו ומחייך אלייך.
אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו ומרפא אותו במכונה במכון בצד.
"הגורבייל שלך מדהים" אומר לך דני אחרי שאתה לוקח את הפוקדורים לעצמך "גם ספינראק! אם תרצה בעתיד לעשות קרב חוזר אני יותר מאשמח. משהו שהוא קצת יותר מקרב מכון" אומר בקול מעט תמוהה ואז חוזר לאולם הזירה, משאיר אותך מאחורה.[/COLOR][/QUOTE]
למכון כושר הלכתי, לחבר בסוף אני רואה אותו בערב כי הבחורה ביטלה...
~~~
אזכור את מה שאמר ואתהה לעצמי 'קצת יותר מקרב מכון... מה הכוונה?' אך אקבור בי את הסקרנות ואמשיך בדרכי. אצא החוצה ואביט סביב לבחון את האפשרויות שיש לי לעשות בעיר, אחפש כבר את המפה בתיק.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487372][COLOR=#b22222]
[/COLOR][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
הופיפ מייצרת לעצמה שוב עשרות כפילים של עצמה, שכולם צוהלים באושר, והקהל נמס מהמראה המרהיב שכולם זוהרים באור ירוק ובהיר, וכולם מרפאים את עצמם.
"פוליוואג ריקוד גשם ואז פעימת מים!" קורא היריב שלך לקרב.
פוליוואג מתחיל לזהור באור כחול ובוהק, וענני גשם כבדים נוצרים מהאוויר, מערפלים את הזירה ויוצרים מראה מרהיב ומיוחד של ענני גשם כבדים, ובשניות אחרי זה, גשם כבד יורד על הזירה שלכם, משאיר את הקהל יבש לחלוטין 'לא טוב' אתה חושב לעצמך, בזמן שפוליוואג יוצר כדור מים בפיו והוא משגר אותו למרכז הזירה, מה שגורם לכל הכפילים של הופיפ להישאב פנימה ולהשאיר את הופיפ שלך חשופה לגמרי.
פוליוואג 60%
הופיפ- 75%[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני נשאר בתוכנית שלי.." אמלמל, 'נהפוך את התנועות שלהם, לשלנו.'
"הופיפ, למעלה!" אורה לה, ואצביע על הענן הכי גבוה. "תעלי אל הענן!" אצעק, ואחכה שהיא תגיע. "עכשיו, תסתובבי במהירות תוך כדי שימוש ברוח פיות!" אורה לה, ואנסה להתלהב גם אני מהמהלך שלה, בתקווה שהיא תצליח לשלב את רוח הפיות סביבה עם ענני הגשם והמים. "עכשיו, בעודך מכוסה במים ורוח פיות, תקחי תאוצה ותשתמשי באס אווירי אל פוליוואג! נסי להתחמק מכל מתקפה שהוא שולח אלייך!" אורה לה, לאחר ביצוע הפעולות.
-
[COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
תמי מהנהנת במהרה ובכך שניכם יוצאים מהמרכז ומתחילים להתקדם לכיוון היציאה מהעיר. לאחר כמה דקות של הליכה קלילה, אתה כבר מתחיל לראות היכן היציאה. באופק הרחק אתה רואה מה שחשבת יהיה יער איליין, אבל כנראה שטעית. היער נראה כמו ג'ונגל ענקי המתפרס לכל עבר. "אתה יודע שאנשים הולכים שם לאיבוד?" אומרת לך תמי כשאתם חוצים במהירות את דרך 28 השוממת. ככל שאתה מתקרב, אתה מרגיש בבטנך תחושה של פחד מהיער הענקי הזה שאתה צועד לעברו ובכל צעד אתה מרגיש עד כמה הוא פיראי, אפל ועתיק.
"אומרים שראו כאן סלבי לפני כמעט 30 שנה" אומרת לך תמי בחיוך "היה פה פעם איזה קרב ענקי בין כמה פוקימונים ענקיים, שלא נראה לי עד היום יודעים מי אלה! ואז לפי מה שקראתי, ראו את סלבי מגיע משום מקום ואז לקח איתו אותם ומאז אף אחד לא ראה אותם" מספרת לך תמי ובמקום להרגיע אותך, אתה מרגיש את גל הצמרמורת חולף בגבך.
ובכך, אתם נכנסים ליער הפראי הזה, בלי דרך, בלי אור ובלי קליטה של טלפון כפי שאתה מבחין. אבודים.
ככל שאתה מתקדם יותר, אתה מרגיש את הקרירות של היער, האור כמעט נעלם לגמרי ואתם הולכים לכם. אתה שומע את קולות היער הצומח ומרחוק שאגות פוקימונים.
אחרי כמה רגעים בהליכה ביער אתה מבחין בפוקימון קטנה וחומה יושבת על ענף, מסתכלת עליכם בעיניים גדולות ואדומות [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/163.gif[/IMG].
[/COLOR][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
אתה מסתכל סביב, ומבחין לידך מפת העיר 'הרבה יותר קל' אתה חושב לעצמך והולך לראות מה עוד יש בעיר, אבל אתה רואה שהיא יחסית ריקה מתוכן חוץ מהמכון ותחרות הסרט, אין כל כך מה לעשות למאמנים.
במרכז הרבייה היית כבר (נכון?) ואין לך חשק מסויים ללכת לשבת בבית קפה לבדך.
[/COLOR]
הופיפ מרחפת במהירות לעבר העננים הכבדים, ושם היא מסובבת במהירות את העלים שעל ראשה, יוצרת טורנדו כסוף וקסום, אשר מסתובב במהירות יחד עם ענני הגשם הכבדים, ויוצר מערבולת ענקית של רוח,עננים ומים על תקרת הבניין, המראה אפור, מעט נטול צבע לחלוטין, חוץ מהופיפ אשר זוהרת לה, מנצחת על העננים כאילו יצרה אותם בעצמה, ואז היא נוסקת לעבר פוליוואד במהירות, מסחררת סביבה את העננים הכבדים, והרוח הקסומה שלה ופוגעת ישירות בפוליוואג, אשר מנסה לשחרר קרן בועות נוספת, אבל עצמת שילוב המתקפות, קטלני מידי בשביל כל הבועות והיא פוגעת בו ישירות, מטיחה אותו אחורנית.
לפתע, קורה דבר שאינך ציפית לו בכלל היא זוהרת באור צהוב ובהיר, והיא מתחילה להשתנות במהירות אדירה, משנה את צורתה ותופחת מעט.
לפניך מרחפת לפתע סקיפלום [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/188.gif[/IMG]. הקהל נרגש לראות את ההתפחות הטבעית של הופיפ, ומתרגש לראות את סקיפלום כשהיא פותחת את פיה ועשרות כדורים מהירים כמו קליעים, עשויים מזרע נשלחים במהירות ובחוזקה לעבר אומנייט, מפציצים אותו ופוגעים בו בחוזקה.
אומנייט 30%
סקיפלום 75%[/COLOR]
-
[QUOTE]לוקאס-
נובנובנובנוב
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור על סייטר המעולף, והוא נשאב לתוך הכדור האדום במהירות ובאור בוהק.
אחרי כמה גילגולים הפוקדור נעצר במקום.
סייטר נלכד![/QUOTE]
jackass
~~~~
אוציא את הסייטר החדש מהפוקדור ואומר לו "טוב סייטר יש לנו שתי אפשרויות, הקלה והקשה, הקלה היא אם אתה יודע איך יוצאים מפה ויכול לכוון אותי את הקשה אני אגיד אם לא תהיה לנו ברירה" ואחכה לתשובתו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487422]
הופיפ מרחפת במהירות לעבר העננים הכבדים, ושם היא מסובבת במהירות את העלים שעל ראשה, יוצרת טורנדו כסוף וקסום, אשר מסתובב במהירות יחד עם ענני הגשם הכבדים, ויוצר מערבולת ענקית של רוח,עננים ומים על תקרת הבניין, המראה אפור, מעט נטול צבע לחלוטין, חוץ מהופיפ אשר זוהרת לה, מנצחת על העננים כאילו יצרה אותם בעצמה, ואז היא נוסקת לעבר פוליוואד במהירות, מסחררת סביבה את העננים הכבדים, והרוח הקסומה שלה ופוגעת ישירות בפוליוואג, אשר מנסה לשחרר קרן בועות נוספת, אבל עצמת שילוב המתקפות, קטלני מידי בשביל כל הבועות והיא פוגעת בו ישירות, מטיחה אותו אחורנית.
לפתע, קורה דבר שאינך ציפית לו בכלל היא זוהרת באור צהוב ובהיר, והיא מתחילה להשתנות במהירות אדירה, משנה את צורתה ותופחת מעט.
לפניך מרחפת לפתע סקיפלום [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/188.gif[/IMG]. הקהל נרגש לראות את ההתפחות הטבעית של הופיפ, ומתרגש לראות את סקיפלום כשהיא פותחת את פיה ועשרות כדורים מהירים כמו קליעים, עשויים מזרע נשלחים במהירות ובחוזקה לעבר אומנייט, מפציצים אותו ופוגעים בו בחוזקה.
אומנייט 30%
סקיפלום 75%[/COLOR][/QUOTE]
עשויים מזרע? אוי לי
--
"הופיפ, זה נהדר, התפתחת!" אצעק לה בשמחה, "אה.. סקיפלום!".
"סקיפלום, השתמשי בצוות כפול נוסף, תקיפי את פוליוואג, ואז- תשתמשי במתקפה החדשה!" אורה לה בתקווה שזה יספיק להביס אותו.
-
[QUOTE] אדם-
צ'ארמנדר נראה קצת עייף מכל החזרות האלה, אבל מצד שני הוא נראה כל הזמן עייף. אתה מורה לעשות את התרגיל שוב פעם ובאמת בחוסר רצון מופגן, הוא עושה זאת שוב.
הפעם כשהוא עושה את הפעימת זרקון, בפעם השנייה על הפעימה הראשונה שבינתיים היא זוהרת בצבע כתום תפוז, שתי הפעימות מתפוצצות ביחד, יוצרות הבזק של אור ירוק מצמרר ומיוחד, ומשאירות אחריהן עננת עשן סגולה.
מראה מיוחד לכל הדעות, אבל טיפה אלים יחד עם זאת.
[/QUOTE]
"אוקיי זה מספיק לעכשיו, אני חושב שכדאי להגיע לעיר ולנוח." אומר לו ואכניס אותו לפוקדור. יש התקדמות יפה, פשוט צריך למצוא דרך לעדן את הכל. אבל לכל זמן ועת. אני צריך כרגע להזדרז למרכז ולתת לצ׳ארמנדר קצת יחס.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487422][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
תמי מהנהנת במהרה ובכך שניכם יוצאים מהמרכז ומתחילים להתקדם לכיוון היציאה מהעיר. לאחר כמה דקות של הליכה קלילה, אתה כבר מתחיל לראות היכן היציאה. באופק הרחק אתה רואה מה שחשבת יהיה יער איליין, אבל כנראה שטעית. היער נראה כמו ג'ונגל ענקי המתפרס לכל עבר. "אתה יודע שאנשים הולכים שם לאיבוד?" אומרת לך תמי כשאתם חוצים במהירות את דרך 28 השוממת. ככל שאתה מתקרב, אתה מרגיש בבטנך תחושה של פחד מהיער הענקי הזה שאתה צועד לעברו ובכל צעד אתה מרגיש עד כמה הוא פיראי, אפל ועתיק.
"אומרים שראו כאן סלבי לפני כמעט 30 שנה" אומרת לך תמי בחיוך "היה פה פעם איזה קרב ענקי בין כמה פוקימונים ענקיים, שלא נראה לי עד היום יודעים מי אלה! ואז לפי מה שקראתי, ראו את סלבי מגיע משום מקום ואז לקח איתו אותם ומאז אף אחד לא ראה אותם" מספרת לך תמי ובמקום להרגיע אותך, אתה מרגיש את גל הצמרמורת חולף בגבך.
ובכך, אתם נכנסים ליער הפראי הזה, בלי דרך, בלי אור ובלי קליטה של טלפון כפי שאתה מבחין. אבודים.
ככל שאתה מתקדם יותר, אתה מרגיש את הקרירות של היער, האור כמעט נעלם לגמרי ואתם הולכים לכם. אתה שומע את קולות היער הצומח ומרחוק שאגות פוקימונים.
אחרי כמה רגעים בהליכה ביער אתה מבחין בפוקימון קטנה וחומה יושבת על ענף, מסתכלת עליכם בעיניים גדולות ואדומות [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/163.gif[/IMG].
[/COLOR][/QUOTE]
הייתי תופס, אבל יש לי אצל טל ובאלי לגוון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני ממשיך בדרכי, מנסה להיצמד לנתיב ישר ולא להיאבד או להרטיב את המכנסיים. אחפש אחר פוקימון שאוכל לתפוס כדי לשכלל את הצוות שלי
-
[/color][color=#800080][b]בלו-[/b]
סקיטי מנער את ראשו מהדריכה, ומתחיל לרוץ במהירות לעבר סטנטלר, מקיף את עצמו ברוח קפואה, משאיר אחריו פתיתי שלג לכל עבר, ובכל מקום שעליו הוא דורך, נוצרת טביעת רגע קפואה והוא מזנק לעבר סטנטלר ודוחף אותו בכוח, ושולח שוב מטווח אפס רוח קפואה וקרה, אשר עוטפת אותו בשכבת קרח דקיקה.
"כל הכבוד סקיטי! עכשיו תשתמש בהטעייה ואס שוב דחיפה!" אצעק לו ואביט בזריזות אל לוח הנקודות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487422][COLOR=#b22222]
אתה מסתכל סביב, ומבחין לידך מפת העיר 'הרבה יותר קל' אתה חושב לעצמך והולך לראות מה עוד יש בעיר, אבל אתה רואה שהיא יחסית ריקה מתוכן חוץ מהמכון ותחרות הסרט, אין כל כך מה לעשות למאמנים.
במרכז הרבייה היית כבר (נכון?) ואין לך חשק מסויים ללכת לשבת בבית קפה לבדך.
[/COLOR][/QUOTE]
כן הייתי הייתי...
~~~
לאחר סריקה כללית של השטח אאנח ואמלמל לעצמי "טוב נראה לי שסיימתי כאן בג'נטה, היה נעים היה נחמד... יאללה" ואמשיך לי הלאה ואמשיך בעזרת המפה אל דרך מס' 28. (אתה יכול לחסוך עדכונים כאלה חחחח)
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487178][COLOR=#daa520][B]אדם-[/B]
צ'ארמנדר שלך פותח את פיו שוב, ושולח כדור אנרגיה ירוקה בוהקת, כמעט בצבע טורקיז ואז שולח עשרות גחלות, אחת אחרי השנייה וכל פעם שהגחלת נספגת לתוך הכדור הכדור משנה את צבעו, מירוק לכחול, מכחול לסגול, סגול לורוד,כתום, צהוב ואפילו לרגע מתחיל לזהור באור לבן מסנוור ואז בשנייה שהוא שולח את הגחלת האחרונה, הוא רץ כשציפורניו שלופות ובוהקות והוא מצליח לשסף את הכדור, והוא מתפצוץ בעצמה, משאיר ערפל סמיך ומחניק ולדעתך אפילו מעט רעיל.
לא מרשים בכלל.[/COLOR]
אתה בודק במהירות בפוקידע, לראות מה המתקפה, אבל היא אינה מצליחה לקלוט את המתקפה בזמן. בינתיים, מיים ג'וניור מתאפס במהירות, קורא בזעם ומתחיל לזהור באור כחלחל ובהיר, ומקיף בעזרת מתקפת הבילבול שלו את גרובילל, ומצליח בשניות להעיף אותו בחוזקה על הקיר.
גרובייל, נראה כועס מאי פעם, ובמהירות אדירה שולח את עצמה קדימה, וידו זוהרת באור בהיר, והוא חובט בפרצופו של מיים ג'וניור בחוזקה ובידו השנייה, העלה מתחיל לזהור באור ירוק חולני והוא משסף אותו בחוזקה.
עכשיו כשהפוקידע הנאמנה שלך בידך, היא מהבבת במהירות וקולטת את המתקפה להב עלה (leaf blade) אבל גובייל עדיין לא התמחה בה לחלוטין, לכן היא לא בעצמה מלאה. 'אם זה לא בעצמה מלאה.. מה יקרה כשהוא ידע אותה?' אתה חושב לעצמך חצי מאושר וחצי חושש.
מיים ג'וניור לפתע מרים את ידיו בצורת כיפה במהירות, ויוצר סביבו קיר הגנה, המגן עליו מהמתקפה נוספת של גרובייל, של הלהב עלה, הקטלני שלו.
אתה מסתכל על דני, ונראה שהוא חושק שיניים מעט, אבל שום איבוד תקווה אתה לא רואה על פניו אלא להפך. הוא נראה נלהב וחי מאי פעם!
"כדורי הגנה!" קורא במהירות, ואתה רואה שמיים ג'וניור שלו יוצר עשרות כדורים קטנים וכחולים, ואחד אחרי השני הוא שולח אותם עם הכוחות העל חושיים שלו לעבר גרובייל, אשר מצליח לשסף שלושה מהם, אבל נפגע מהשניים האחרונים.
'זאת לא מתקפה רגילה' אתה חושב לעצמך ומנסה להבין איך הוא עשה את זה.[/COLOR]
אם תעלה שלב...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את הופיפ שוב מהפוקדור שלה, והקהל שכבר ראה אותה בשלב הראשון משותלל באור, כנראה מקווה לעוד מטבעות זהב מהצד שלך 'קצת שוחד לא יזיק' אתה חושב לעצמך בחיוך ושולח אותה קדימה נגד הפוליווג של היריב שלך.
היא מסובבת את העלים שעל ראשה במהירות אדירה, יוצרת רוח כסופה וקסומה ושולחת אותה כטורנדו לכל עבר, מעיפה את שאריות האבק מהקרבות הקודמים, ומעיפה אותם סביב פוליווג, אשר מצידו שולח קרן ממוקדת של בועות צבעוניות וכחולת לעבר הרוח, וביחד עם הבועות, נוצרת לפנכם נד מים ענקי שמסתחרר ומתיז מים לכל עבר, עד שלבסוף הרוח חולפת, משאירה אחריה רסיסי מים, הבוהקים באור הפלורסנט.
"קדימה פוליוואג כדורי ערפל" מעודד המאמן שלו ופוליוואג שולח עשרות בועות, ובכל אחת ואחת מהן הוא ממלא בערפל קטן וסמיך שמתערפל לו בכל בועה ויוצר מראה מהמם ומיוחד.
הקהל צוהל מאושר!
אתה מסתכל על מצב הנקודות ורואה שפוליווג מוביל.
הופיפ 90%
פוליוואג 100%
"איזה קרב מיוחד!" קורא הכרוז בזמן שכל הבועות מתעופפות סביב הופיפ ומתנפצות עליה, ומכסים אותה בערפל סמיך, כך שאינך רואה אותה בין העננים הקטנים.[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]בלו-[/B]
אני אוסיף אותן, אבל תזכרי שאלו לא מתקפות או משהו, אלו תוצאות של שתי המתקפות ביחד..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את משחררת את סקיטי ושומעת קולה האנחה שהם רואים את סקיטי שלך "איזה חמוד! כזה מקסים! תראי את הזנב שלו!" נשמעים מבין הקהל ואת מחייכת, וזה ממלא אותך בביטחון ומורה לו מה לעשות.
הוא שולח את הלב הקטן מפיו, והוא מנצנץ באור ורוד וחיוור לעבר הסטנטלר, ואז בשניות הוא שולח את הרוח הקפואה שלו, המשאירה עשרות פתיתי שלב לעבר הלב, עוטפות אותו בגוש קרח והוא זוהר באור מנצנץ ובוהק של ורוד ולבן.
עד שהסטנטלר של המתמודד פשוט דורך עליו ושובר אותו לריסיסים.
את מסתכלת מופתעת וזועמת על זה שהוא הרס לך את המתקפה, אבל אז מסתכלת כמעט מהופנטת למראה הקרניים שלו אשר זוהרות באור ירקרק ומפחיד.
את מסתכלת לעבר סקיטי הבוהה מרותק לקרניים, ותוך שניות נרדם במהירות.
"וזאת כמובן מתקפת ההיפנוזה המיוחדת של סטנטלר!" קורא הכרוז וקהל שורק באושר.
את מסתכלת על מסך התוצאות
סטנטלר 90%
סקיטי 90%
'לא טוב' את חושבת לעצמך ואת רואה שסקיטי יושן ממש עמוק.[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
אתה נפרד מהזקנה, ואיך כשאתה בא לצאת מהמרכז אתה רואה שדני בדיוק עומד להכנס בעצמו "מה אתה עושה פה?" שואל אותך בחיוך ונראה ההפסד בקרב חלף מזמן. אתה מסביר לו שאתה רוצה לצאת דרך היער "איזה שטויות אתה יכול לקבל את הדברים הישנים שלי" אומר לך בחיוך ואז לוקח אותך הרחק מהמרכז היישר, כנראה, לביתו שלו.
הוא פותח את הדלת לוילה מרוחבת וחדשה, בעיקר מעוצבת בטוב טעם ולא נראה שיש לה קשר למכון החמוד והפרוותי שהוא מנהל.
אחרי חמש דקות הוא מארגן אותך עם שק שינה, אוהל ופנס נוסף ללילה.
"אתה בטוח שאתה רוצה להכנס לשם? זה יותר כמו ג'ונגל מאשר יער! אתה צריך להצטייד טוב טוב" אומר לך בחיוך חברי.
[/COLOR][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אלקיד מסתחרר אחורה בדילוג ואז שולח את עצמו קדימה במהירות, משאיר אחריו שובל לבן ובוהק של אור ובאותו זמן טוען בידו השמאלית אגרוף בילבול, חזק למראה. הוא מתקרב לסייטר המנסה לתקוף אותו, אבל מקבל אגרוף היישר בפרצופו, והוא מועף אחורה, מסוחרר וכועס, הוא צורח לאוויר ומסתובב במהירות במקום, כשאר סכיניו פרוסות לצדדים בתקווה לפגוע במשהו.
במזל אלקיד, קופץ אחורה בדיוק בזמן, אבל סייטר לא מפסיק והוא נראה כמו סביבון, אבל אחד שיכול לחתוך לך בשניות את היד.
יש לכל אחד מהם לפחות 6 מתקפות, תלוי בשלב בו אתה נמצא.
ואני מנסה לבנות סטים שגם יעזרו לפוקימון וגם יוכלו לכסות כמה שיותר סוגים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
במכת מחץ אדירה, צבתו את קורפיש מטיחה את עצמה היישר בראשו של מיים ג'וניור, הנופל במהירות על בטנו, מעולף.
"וואו" אתה שומע את דני והשופט אומרים ביחד למראה עצמת הקורפיש.
"מיים ג'וניור לא מסוגל להלחם! קורפיש המנצח!" קורא השופט. קורפיש קורא באושר ורץ אליך ואתה מחבק אותו בחוזקה. בינתיים דני מחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור וניגש אליך בחיוך "זה בשבילך" אומר ומגיש לך בידו תג קטן ופשוט "אין ספק שזה יותר ממגיע לך!" הוא מוסיף בחיוך.[/COLOR][COLOR=#008080][/COLOR][COLOR=#006400][/COLOR][/QUOTE]
"ברור שאני רוצה, זה נשמע כמו הרפתקאה חד פעמית!" אני משיב לדני בחיוך מלא התרגשות "ממש תודה על כל הציוד דני, אני חייב לך בענק!" אני אומר לו וממשיך להודות לו ללא הפסקה "אני יוצא עכשיו, עד הפעם הבאה!" אני נפרד מדני ויוצא עם ארון לכיוון היער
-
you love me!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סייטר יוצא, חלש ותשוש מהקרב שזה הרגע עבר. הוא מצביע על כיוון צפון ואז מחזיר את עצמו לפוקדור שלו. משאיר אותך לבדך.
[/COLOR]
[COLOR=#daa520][B]אדם-[/B]
אחרי הליכה ארוכה, נטולת הפרעות במיוחד אתה סוף סוף יוצא מדרך 26 הארוכה והאפלה, ומגיע לעיר ג'נטה. עיר שכולה בנוייה מאבנים לבנות ואחידות, הרצפות, הבתים, הכבישים.
עיר כפרית ויפה ושקטה נחה לה על צד הגבעה שעליה אתה עומד.
באופק, אתה מבחין מרחוק יער ענקי המקיף את העיר. במהרה, אתה מוצא את המרכז ושם אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל אחות ג'וי חייכנית.
אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר שש וחצי בערב 'תחרות לא תהיה היום' אתה חושב לעצמך במירמור קל "האם תרצה לישון כאן הלילה?" שואלת האחות בחיוך.[/COLOR]
טוב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתעלם מהפוקימון, ממשיך לנדוד לתוך מעבה הג'ונגל הזה, מתחיל להיות לך מעט חם ולח, ואתה מקפל את חולצתך. ההליכה ביער, לא מוכן לגמרי מעט מתישה אותך, ואתה מוצא את עצמך תוך שעה, כבר סחוט מעייפות, מזיע, רעב ומבולבל.
תמי מתיישבת לידך, וגם היא נראית כבר עייפה.
אתם מחליטים לנוח בקרחת יער קטנה, שאור השמש מבצבצת דרך הצמרות הגבוהות של היער. אחרי מנוחה קלה, אתה שומע רישרוש מבין הצמרות עצים ומבחין בפוקימון אדמדם מרחף לו במהירות בין העצים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/193.gif[/IMG].[/COLOR]
סקיטי מיילל לרגע, ואז באמצע הריצה שלו, הוא פשוט נעלם באוויר במהירות מדהימה, מופיע מאחורי סטנטלר, המנסה להגן על עצמו עם קרניו, אבל נכשל ונהדף אחורנית עם מתקפת הדחיפה של סקיטי, אשר פוגעת לו בדיוק במצח.
את מחייכת לעצמך ומסתכלת על התוצאות
סקיטי 80%
סטנטלר 60%
"קליע ברק!" קורא המאמן שלו ופיו של סטנטלר מתחיל ליצור כדור חשמלי וקרניו זוהרות באור צהוב ונוצץ, ואז במהירות מסחררת הקליע ברק שלו פוגע בסקיטי בעצמה אדירה, שגורמת לו לצרוח בכאב.
"איזה מהפך! תקיפה ישירה על סקיטי!" קורא השופט.
שאלת מה עוד יש בעיר...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתארגן על עצמך במהירות, אוסף את חפציך ומתחיל ללכת בצעד בטוח לעבר יער איליין, חוצה במהירות את דרך 28 השוממת. אתה מוצא את עצמך בסוף השביל, מסתכל על יער עבות ענקי, פראי, אפל וקדום.
תחושה של אי נוחות מחלחלת בבטנך, אבל אתה מתנער ממנה וממשיך ללכת במהירות לתוך מעמקי היער. בשניות, אור השמש הזורחת נעלם, ואיתה גם הלחות המטורפת שהייתה בעיר.
אחרי שעה קלה, אתה מבחין בחצי תנועה על ענף גבוה. אתה מעיף מבט ורואה פוקימון ישנוני למראה נתלה על ענף גבוה, הפוך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/287.gif[/IMG].
[/COLOR][COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
נו איך בצבא? :P
אחרי פרידה מדני, אתה לוקח את החפצים שהוא הביא לך והולך במהירות לעבר היער, חוצה את דרך 28 הקצרה, ומוצא את עצמך מול יער פראי, מזכיר יותר ג'ונגל מכל דבר אחר. אתה בולע את הרוק ונכנס בצעד מעט מהוסס לתוך שביל שבור וחבוט שנשחק ונעלם עם הזמן. אתה מוקף במאות עצים ענקיים, המכסים את אור השמש.
אחרי צעידה ארוכה, אתה שומע רעש מבין השיחים. אתה מציץ לראות מה זה, מופתע לגלות פוקימון דקיק עם ראש גדול וצהוב, יחסית לגופו [/COLOR][COLOR=#000000][/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/69.gif[/IMG]
-
[QUOTE]אדם-
אחרי הליכה ארוכה, נטולת הפרעות במיוחד אתה סוף סוף יוצא מדרך 26 הארוכה והאפלה, ומגיע לעיר ג'נטה. עיר שכולה בנוייה מאבנים לבנות ואחידות, הרצפות, הבתים, הכבישים.
באופק, אתה מבחין מרחוק יער ענקי המקיף את העיר. במהרה, אתה מוצא את המרכז ושם אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל אחות ג'וי חייכנית.
אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר שש וחצי בערב 'תחרות לא תהיה היום' אתה חושב לעצמך במירמור קל "האם תרצה לישון כאן הלילה?" שואלת האחות בחיוך. [/QUOTE]
"אני מעריך את ההצעה המדיבה, אך אני רק רוצה לרפא את הפוקימונים שלי, אני הייתי רוצה להתאמן. יש לי כמה דברים חשובים לעשות..." אומר לאחות ג׳וי, ארפא את הפוקימונים ואחפש את החנות שבה אוכל לרכוש לי כמה מתקפות.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487575][COLOR=#008080][B]
טוב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתעלם מהפוקימון, ממשיך לנדוד לתוך מעבה הג'ונגל הזה, מתחיל להיות לך מעט חם ולח, ואתה מקפל את חולצתך. ההליכה ביער, לא מוכן לגמרי מעט מתישה אותך, ואתה מוצא את עצמך תוך שעה, כבר סחוט מעייפות, מזיע, רעב ומבולבל.
אתם מחליטים לנוח בקרחת יער קטנה, שאור השמש מבצבצת דרך הצמרות הגבוהות של היער. אחרי מנוחה קלה, אתה שומע רישרוש מבין הצמרות עצים ומבחין בפוקימון אדמדם מרחף לו במהירות בין העצים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/193.gif[/IMG].[/COLOR]
[/QUOTE]
"נראה לי תפיסה טובה! קורפיש, צא! משוך את תשומת לבו ושלח עליו פעימת מים! שלא יתחמק לנו!"
-
[color=#800080][b]בלו-[/b]
סקיטי מיילל לרגע, ואז באמצע הריצה שלו, הוא פשוט נעלם באוויר במהירות מדהימה, מופיע מאחורי סטנטלר, המנסה להגן על עצמו עם קרניו, אבל נכשל ונהדף אחורנית עם מתקפת הדחיפה של סקיטי, אשר פוגעת לו בדיוק במצח.
סקיטי 80%
סטנטלר 60%
"קליע ברק!" קורא המאמן שלו ופיו של סטנטלר מתחיל ליצור כדור חשמלי וקרניו זוהרות באור צהוב ונוצץ, ואז במהירות מסחררת הקליע ברק שלו פוגע בסקיטי בעצמה אדירה, שגורמת לו לצרוח בכאב.
"סקיטי, אתה מתקדם מעולה! תשתמש בהטעייה שוב ודחיפה! בוא נסיים את זה!" אצעק לסקיטי בהתלהבות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487575][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
you love me!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סייטר יוצא, חלש ותשוש מהקרב שזה הרגע עבר. הוא מצביע על כיוון צפון ואז מחזיר את עצמו לפוקדור שלו. משאיר אותך לבדך.
[/COLOR]
אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר שש וחצי בערב 'תחרות לא תהיה היום' אתה חושב לעצמך במירמור קל "האם תרצה לישון כאן הלילה?" שואלת האחות בחיוך.[/COLOR]
טוב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סקיטי 80%
סטנטלר 60%
שאלת מה עוד יש בעיר...
אתה מתארגן על עצמך במהירות, אוסף את חפציך ומתחיל ללכת בצעד בטוח לעבר יער איליין, חוצה במהירות את דרך 28 השוממת. אתה מוצא את עצמך בסוף השביל, מסתכל על יער עבות ענקי, פראי, אפל וקדום.
תחושה של אי נוחות מחלחלת בבטנך, אבל אתה מתנער ממנה וממשיך ללכת במהירות לתוך מעמקי היער. בשניות, אור השמש הזורחת נעלם, ואיתה גם הלחות המטורפת שהייתה בעיר.
אחרי שעה קלה, אתה מבחין בחצי תנועה על ענף גבוה. אתה מעיף מבט ורואה פוקימון ישנוני למראה נתלה על ענף גבוה, הפוך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/287.gif[/IMG].
אחרי פרידה מדני, אתה לוקח את החפצים שהוא הביא לך והולך במהירות לעבר היער, חוצה את דרך 28 הקצרה, ומוצא את עצמך מול יער פראי, מזכיר יותר ג'ונגל מכל דבר אחר. אתה בולע את הרוק ונכנס בצעד מעט מהוסס לתוך שביל שבור וחבוט שנשחק ונעלם עם הזמן. אתה מוקף במאות עצים ענקיים, המכסים את אור השמש.
אחרי צעידה ארוכה, אתה שומע רעש מבין השיחים. אתה מציץ לראות מה זה, מופתע לגלות פוקימון דקיק עם ראש גדול וצהוב, יחסית לגופו [/COLOR][COLOR=#000000][/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/69.gif[/IMG][/QUOTE]
"יופי" אומר בשמחה ואלך לאן שהצביע
-
[quote=ritsuka kun;1487575][color=#800080]
[/color][color=#000000][b]אוסטין-[/b]
שאלת מה עוד יש בעיר...
אחרי שעה קלה, אתה מבחין בחצי תנועה על ענף גבוה. אתה מעיף מבט ורואה פוקימון ישנוני למראה נתלה על ענף גבוה, הפוך [img]http://randompokemon.com/sprites/animated/287.gif[/img].
[/color][/quote]
כן אבל היית יכול להמשיך אותי טיפה כדי להגיע לכאן כבר p:
~~~
'היי מי זה?' אתבונן בו תמוהה, מראהו העייף וכבד יוריד בי את ההתלהבות מכך שפגשתי כעת פוקימון חדש לי. אפתח את הפוקדע ואברר מה הוא יכול לספר לי.
אסיר ממנו מבטי ואמשיך להסתובב מבלי להפריע לו 'נראה טיפוס ישנוני ושפוף לא אטריד את נפשו והוא יניח לי לנפשי' אחשוב. ואמשיך לי בדרך שורק לי להנאתי וסורק עם העיינים עוד ועוד את המקום בחיפוש אחר עניין כלשהו...
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487575][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
you love me!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/COLOR]
טוב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סקיטי 80%
סטנטלר 60%
שאלת מה עוד יש בעיר...
אחרי צעידה ארוכה, אתה שומע רעש מבין השיחים. אתה מציץ לראות מה זה, מופתע לגלות פוקימון דקיק עם ראש גדול וצהוב, יחסית לגופו [/COLOR][COLOR=#000000][/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/69.gif[/IMG][/QUOTE]
בהגדרה- חרא, קבעו לי שאני לא כשיר להמשיך בשירות קרבי שזה די מבאס מצד אחד אבל מצד שני זה טוב כי אני שומר על הבריאות שלי.
בנתיים אני עוד משרת ביחידה שלי עד שימצאו לי תפקיד חדש
------------
'בהחלט לא המקום המזמין ביותר' אני חושב לעצמי בחשש כאשר אני נכנס ליער.
'מעניין מי זה הפוקימון הזה' אני חושב לעצמי בפליאה לנוכח הפוקימון בעל הגוף הדקיק והראש הצהוב הגדול.
"בידריל צא החוצה!" אני צועק וזורק את הפוכדור של בידריל "בוא ננסה שוב פען את מה שעשינו במכון, תשתמש בעוקץ אחד בחיתוך ובעוקץ השני תשתמש בחיתוך זעם!" אני פוקד עליו במהירות.
"ארון את תשבי בקרב הזה בצד" אני אומר לארון עם חיוך קטן ומוציא פוקידע כדי לסרוק את הפוקימון מולו אני מתמודד
-
[COLOR=#CC0033][FONT=Verdana][B]אלון-[/B]
סורי :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקיפלום יוצרת עשרות כפילים של עצמה, משכפלת במהירות ומתחילה להסתחרר במהירות סביב פוליוואג, אשר מנסה לשלוח אקדח מים מפיו ומצליח להרוס כמה כפילים שלה, אבל סקיפלום מצליחה לייצר אחרים במקומם. פוליוואג נראה כבר נואש, וכך גם המאמן שלו בזמן שמאות קליעי זרע נשלחים במהירות אדירה לעבר פוליוואג ויוצרים פיצוץ ענקי ועשן סמיך מציף את הזירה.
כשהעשן מתפזר פוליוואג שוכב מעולף על הזירה.
פוליוואג 0%
סקיפלום 75%
הקהל צוהל ומחיאות כפיים רמות נשמעות מכיוונם. אתה מחייך ומנופך בידך האחת ובשנייה מחזיק את סקיפלום שלך.
אתה יורד בחזרה למטה וצופה במסך בזמן שהקרב השני מתרחש, אבל אתה לא מרוכז בו לחלוטין ואתה מוצף בהתרגשות, שתחרות ראשונה שלך, אתה עולה כבר לשלב האחרון ויש לך סיכוי מעולה גם לזכות בסרט הזה!
לאחר רבע שעה ארוכה של המתנה, הנערה מנצחת בקרב, מבלי שבאמת צפית בו, ואתה מוצא את עצמך במהירות מסחררת עומד בקידמת הבמה כשהכרוז אומר שזה השלב האחרון, קרב הזוגות יתחיל מיד.
הנערה בעלת השיער השחור הארוך מחייכת אליך בנימוס ושולחת לאוויר שני פוקדורים צבעוניים. מתוכם יוצאים עם אורות מסחררים ונוצצים שני פוקימונים שמאוד דומים אחד לשני, אבל גם שונים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/312.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/311.gif[/IMG].
[/FONT][/COLOR][COLOR=#DAA520][FONT=Verdana][B]אדם-
[/B]אתה לא יודע את זה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האחות ג'וי מהנהנת באדיבות ומתפנה למאמנים אחרים המחכים גם הם ואתה פונה לצאת "רק שתדע" קוראת לך האחות "השכרת החדרים היא עד שמונה וחצי אם תרצה לשנות את דעתך!" מוסיפה ומגישה לילדה קטנה כמה פוקדורים.
אתה מסתובב ויוצא משם במהירות ונכנס בצעד בטוח ישר לחנות בקצה הרחוב. שם פוגשת אותך בחורה עגלגלה המסדרת פוקדורים על המדף "אפשר לעזור?" שואלת ואתה מבקש ממנה ישר לראות איזה דיסקי מתקפות יש להם. הבחורה מהנהנת ומובילה אותך למדף חצי ריק ועליו כמה דיסקים בודדים "יש לך פה מבצע של 2 במאתיים. 1 עולה 150" אומרת לך בחיוך ומשאירה אותך לבדך. אתה מסתכל במדף ומגלה בקרוב ל 6 דיסקים שונים פצצת רפש, פיצוץ פוקוס,רעל, פיצוץ אש,קרן קרח וכדור צל.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#CC0033][FONT=Verdana]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#b22222][FONT=Verdana][B]קארון-[/B]
אתה משחרר את קורפיש במהירות והוא מתחיל להקיש בצבתותיו בחוזקה, יוצר רעש מציק ומוזר 'כמו קסטניטות של הרקדניות פלמינגו' אתה חושב לעצמך. בינתיים יאנמה מבחינה ברעש המציק והריכוז שלה עובר במהירות לעבר קורפיש,והיא מסתכלת עליו במבט זועף. קורפיש, פותח את אחת מבצבתותיו ויוצר כדור מים גדול,אשר בוהק באור כחול זוהר והוא שולח במהירות את הכדור לעבר יאנמה, אשר כנפייה בוהקות בואר לבן וגל אוויר נוצר לפניהם והיא שולחת אותו נגד פעימת המים, המתפוצצת במקום.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Verdana][B]בלו-[/B]
את יודעת שאת יכולה להשתמש במתקפה הזאת רק פעם אחת נכון?
סקיטי מנער את ראשו ונראה מעט חבול מהמתקפה הקטלנית, אבל מסתער לעבר סטנטלר ומצליח לדחוף אותו בחוזקה, גורם לו להסתחרר מעט, אבל סטנטלר מתחיל לדהור לעברו של סקיטי, מצליח בצעד חינני ואלגנטי, לדרוס את סקיטי בחוזקה.
הקהל צוהל לעברו של סטנטלר, נראה שהוא מרשים יותר את הקהל מסקיטי שלך.
'אני חייבת לעשות משהו זה לא טוב' את חושבת לעצמך בכעס 'חייבת לחשוב על משהו מיוחד כי דחיפה לא תעזור לי יותר'
סקיטי פצוע, ונראה מבולבל וסובל בקרב, אבל עדיין עומד, ואילו סטנטלר הולך באציליות, משאיר אחריו שובל של ניצוצות חשמליים מקרניו, אשר משגעות את הקהל
סטנטלר 55%
סקיטי- 40%
"המצב לא טוב לבלו ואילו סטנטלר כובש את הקהל!" אומר הכרוז והקהל צוהל מאושר למראה הסטנטלר.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#008080][FONT=Verdana][B]לוקאס-[/B]
אתה מתחיל ללכת לעבר הכיוון הכללי שסייטר הצביע לך עליו, ומוצא את עצמך ממש באמצע היער ומולך אגם גדול. אתה מבחין בנערה בעלת שיער חום וקצר יושבת שם ועם חכה מנסה לדוג לה משהו במים [/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][IMG]http://i47.tinypic.com/usaxw.png[/IMG]
[COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
סגור העניין חח
אתה בודק את כל המידע הרלוונטי על סלקאוט, ומחליט לוותר עליו ולהמשיך האלה. אחרי שאתה מגיע להתפצלות דרכים, אתה מחליט ללכת לשביל דרומי יותר מתוך מחשבה שככה תוכל למצוא קצה אחד וללכת מסביב. אחרי הליכה קלה, אתה מבחין שהיער בצד הזה מתחיל להידלל ואתה מבחין שאתה כבר הולך בסמוך לצלע הר נמוך. הצמחייה נעלמת קליל, ואתה לפתע מוצא את עצמך בפתח מערה צרה. אתה מציץ פנימה, כשמשהו כחול וקטן קופץ מהמקום החוצה בנהמה כועסת [/FONT][/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/29.gif[/IMG]
[COLOR=#006400][FONT=verdana]ג'ון-
אז אתה עובר לג'ובניק? :ם
אתה משחרר את בידריל ובודק על הפוקימון שמולך ומגלה שזה בלספרוט פוקימון מסוג עשב ורעל.
בידריל יוצא במהירות לעבר הפוקימון ובמחט אחת טוען חיתוך זעם אשר זורח באור ירקרק חולני ומחט שנייה בוהקת באור לבנבן ובהיר, ובכך מתקדם לעבר בלספרוט, אשר פשוט מתכופף במקום, ומתחמק מהמתקפה באלגנטיות ומהירות מרשימה. בידריל מסתובב ומנסה לדקור שוב ושוב את בלספרוט, אבל בעזרת גופו הדקיק והגמיש הוא מצליח להתחמש מכל המתקפות של בידריל.
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487697][COLOR=#CC0033][FONT=Verdana][B]אלון-[/B]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקיפלום יוצרת עשרות כפילים של עצמה, משכפלת במהירות ומתחילה להסתחרר במהירות סביב פוליוואג, אשר מנסה לשלוח אקדח מים מפיו ומצליח להרוס כמה כפילים שלה, אבל סקיפלום מצליחה לייצר אחרים במקומם. פוליוואג נראה כבר נואש, וכך גם המאמן שלו בזמן שמאות קליעי זרע נשלחים במהירות אדירה לעבר פוליוואג ויוצרים פיצוץ ענקי ועשן סמיך מציף את הזירה.
פוליוואג 0%
סקיפלום 75%
הקהל צוהל ומחיאות כפיים רמות נשמעות מכיוונם. אתה מחייך ומנופך בידך האחת ובשנייה מחזיק את סקיפלום שלך.
אתה יורד בחזרה למטה וצופה במסך בזמן שהקרב השני מתרחש, אבל אתה לא מרוכז בו לחלוטין ואתה מוצף בהתרגשות, שתחרות ראשונה שלך, אתה עולה כבר לשלב האחרון ויש לך סיכוי מעולה גם לזכות בסרט הזה!
לאחר רבע שעה ארוכה של המתנה, הנערה מנצחת בקרב, מבלי שבאמת צפית בו, ואתה מוצא את עצמך במהירות מסחררת עומד בקידמת הבמה כשהכרוז אומר שזה השלב האחרון, קרב הזוגות יתחיל מיד.
הנערה בעלת השיער השחור הארוך מחייכת אליך בנימוס ושולחת לאוויר שני פוקדורים צבעוניים. מתוכם יוצאים עם אורות מסחררים ונוצצים שני פוקימונים שמאוד דומים אחד לשני, אבל גם שונים [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/312.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/311.gif[/IMG].
[/FONT][/COLOR][COLOR=#DAA520][FONT=Verdana][B]אדם-
[/B]אתה לא יודע את זה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האחות ג'וי מהנהנת באדיבות ומתפנה למאמנים אחרים המחכים גם הם ואתה פונה לצאת "רק שתדע" קוראת לך האחות "השכרת החדרים היא עד שמונה וחצי אם תרצה לשנות את דעתך!" מוסיפה ומגישה לילדה קטנה כמה פוקדורים.
אתה מסתובב ויוצא משם במהירות ונכנס בצעד בטוח ישר לחנות בקצה הרחוב. שם פוגשת אותך בחורה עגלגלה המסדרת פוקדורים על המדף "אפשר לעזור?" שואלת ואתה מבקש ממנה ישר לראות איזה דיסקי מתקפות יש להם. הבחורה מהנהנת ומובילה אותך למדף חצי ריק ועליו כמה דיסקים בודדים "יש לך פה מבצע של 2 במאתיים. 1 עולה 150" אומרת לך בחיוך ומשאירה אותך לבדך. אתה מסתכל במדף ומגלה בקרוב ל 6 דיסקים שונים פצצת רפש, פיצוץ פוקוס,רעל, פיצוץ אש,קרן קרח וכדור צל.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#CC0033][FONT=Verdana]
אתה משחרר את קורפיש במהירות והוא מתחיל להקיש בצבתותיו בחוזקה, יוצר רעש מציק ומוזר 'כמו קסטניטות של הרקדניות פלמינגו' אתה חושב לעצמך. בינתיים יאנמה מבחינה ברעש המציק והריכוז שלה עובר במהירות לעבר קורפיש,והיא מסתכלת עליו במבט זועף. קורפיש, פותח את אחת מבצבתותיו ויוצר כדור מים גדול,אשר בוהק באור כחול זוהר והוא שולח במהירות את הכדור לעבר יאנמה, אשר כנפייה בוהקות בואר לבן וגל אוויר נוצר לפניהם והיא שולחת אותו נגד פעימת המים, המתפוצצת במקום.
סקיטי מנער את ראשו ונראה מעט חבול מהמתקפה הקטלנית, אבל מסתער לעבר סטנטלר ומצליח לדחוף אותו בחוזקה, גורם לו להסתחרר מעט, אבל סטנטלר מתחיל לדהור לעברו של סקיטי, מצליח בצעד חינני ואלגנטי, לדרוס את סקיטי בחוזקה.
'אני חייבת לעשות משהו זה לא טוב' את חושבת לעצמך בכעס 'חייבת לחשוב על משהו מיוחד כי דחיפה לא תעזור לי יותר'
סקיטי פצוע, ונראה מבולבל וסובל בקרב, אבל עדיין עומד, ואילו סטנטלר הולך באציליות, משאיר אחריו שובל של ניצוצות חשמליים מקרניו, אשר משגעות את הקהל
סטנטלר 55%
סקיטי- 40%
"המצב לא טוב לבלו ואילו סטנטלר כובש את הקהל!" אומר הכרוז והקהל צוהל מאושר למראה הסטנטלר.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#008080][FONT=Verdana][B]לוקאס-[/B]
אתה מתחיל ללכת לעבר הכיוון הכללי שסייטר הצביע לך עליו, ומוצא את עצמך ממש באמצע היער ומולך אגם גדול. אתה מבחין בנערה בעלת שיער חום וקצר יושבת שם ועם חכה מנסה לדוג לה משהו במים [/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][IMG]http://i47.tinypic.com/usaxw.png[/IMG]
סגור העניין חח
אתה בודק את כל המידע הרלוונטי על סלקאוט, ומחליט לוותר עליו ולהמשיך האלה. אחרי שאתה מגיע להתפצלות דרכים, אתה מחליט ללכת לשביל דרומי יותר מתוך מחשבה שככה תוכל למצוא קצה אחד וללכת מסביב. אחרי הליכה קלה, אתה מבחין שהיער בצד הזה מתחיל להידלל ואתה מבחין שאתה כבר הולך בסמוך לצלע הר נמוך. הצמחייה נעלמת קליל, ואתה לפתע מוצא את עצמך בפתח מערה צרה. אתה מציץ פנימה, כשמשהו כחול וקטן קופץ מהמקום החוצה בנהמה כועסת [/FONT][/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/29.gif[/IMG]
[COLOR=#006400][FONT=verdana]ג'ון-
אז אתה עובר לג'ובניק? :ם
אתה משחרר את בידריל ובודק על הפוקימון שמולך ומגלה שזה בלספרוט פוקימון מסוג עשב ורעל.
בידריל יוצא במהירות לעבר הפוקימון ובמחט אחת טוען חיתוך זעם אשר זורח באור ירקרק חולני ומחט שנייה בוהקת באור לבנבן ובהיר, ובכך מתקדם לעבר בלספרוט, אשר פשוט מתכופף במקום, ומתחמק מהמתקפה באלגנטיות ומהירות מרשימה. בידריל מסתובב ומנסה לדקור שוב ושוב את בלספרוט, אבל בעזרת גופו הדקיק והגמיש הוא מצליח להתחמש מכל המתקפות של בידריל.
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
כנראה.. עדיין לא הודיעו לי מה אני עומד לעשות
--------
'פוקימון בעייתי הבלספרוט הזה' אני חושב לעצמי בפליאה 'אני צריך למצוא דרך להצמיד אותו למשהו!'.
"בידריל תשתמש ביריית חוטים כדי לתפוס את בלספרוט ולהצמיד אותו לעץ או משהו ותשתמש גם במתקףת זעם!" אני פוקד על בידריל
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487575][COLOR=#008080][B
סטנטלר 55%
סקיטי- 40%
אממ עכשיו אני יודעת
גודנס דחיפה זה הנורמאלית היחידה שיש לי
~~~~
"סקיטי, תשתמש בנהמה ואז ברוח קפואה ותוך כדי תרוץ במהירות אל סטנטלר בדחיפה, רק שתנסה לגרום לראש שלך להיעטף בכמה שיותר פתיתי שלג מהרוח הקפואה ותנסה להמיר אותם באנרגיה אחרת (zen headbutt), תדמיין את השלג הופך לאנרגיה שונה, שעוטפת את הראש שלך ומחזקת את הדחיפה!" אנסה להסביר לסקיטי. 'גם אם זה לא יפעל, הדחיפה שלו תהיה הרבה יותר מחוזקת בגלל תוספת הרוח הקרה' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487697][COLOR=#CC0033][FONT=Verdana][B]אלון-[/B]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוליוואג 0%
סקיפלום 75%
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
׳אני חייב להשיג פוכדוריפ כאלה׳ אחשוב לעצמי
"ובכן, אני יודע במי אני אשתמש..״ אמלמל. ״אודיש, אודישית, החוצה!״ אורה להם ואזרוק את הפוכדורים שלהם באוויר. אחכה לראות מה הפעולות של הפוקימונים נגדי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487697][COLOR=#CC0033][FONT=Verdana][B]
[/QUOTE]
'הממ... היא חזקה' אומר. אסרוק אותה בפוקדקס ואומר:"כל הכבוד קורפיש! פעימת מים נוספת! אם היא שולחת מתקפה מרחוק, הגנה! אם היא באה להתקיף אותך פיסית, תפוס אותה עם הצבת שלך!" אומר לו.
-
[QUOTE][COLOR=#008080][RIGHT][FONT=Verdana][B]לוקאס-
אתה מתחיל ללכת לעבר הכיוון הכללי שסייטר הצביע לך עליו, ומוצא את עצמך ממש באמצע היער ומולך אגם גדול. אתה מבחין בנערה בעלת שיער חום וקצר יושבת שם ועם חכה מנסה לדוג לה משהו במים [/B][/FONT][/RIGHT][/COLOR][B][IMG]http://i47.tinypic.com/usaxw.png[/IMG]
[/B][/QUOTE]
אתה רק מנסה להסיח את דעתי מהיציאה.. עכשיו אני אחפש גם פוקימון מים
~~
אתקרב אליה ואשאל "נו היה לך מזל? תפסת משהו?" ואז אמהר להציג את עצמי "אני לוקאס, יש לך מושג איך לצאת מפה?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487697]
סגור העניין חח
[/QUOTE]
"היי זאת נידורנה!" אזהה בקלות. אביט בה ואעלה חיוך 'מממ... קשוחה הקטנטונת, בואי נראה כמה...' ואוציא החוצה את שפינראק ואמלמל "נלחם ברעל עם רעל. לא צריך בעיות"
אוציא את ספינראק ומיד אפקוד "היי ספינראק, רואה שם את נידורנה שלך תווי חוטים סביב עיניה, נתק את החוט ושלח קרן על-חושית ישירות אליה" ואחכה לראות מה יתחרש.
-
[FONT=verdana][COLOR=#0000cd][B]חברים אני רוצה להתחיל ולומר שהמשחק עבר עיצוב מחדש!
אני רוצה להודות לניב על העיצוב ועל הכל! מוזמנים לעבור על הדף הראשי המון דברים התעדכנו [/B][/COLOR]:love:
[COLOR=#006400]
[B]ג'ון-[/B]
כל דבר זה לטובה! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל מסתחרר באוויר, מכוון את חלקו האחורי אל עבר בלספורט ושולח חוט לבן וגמיש לעברו, ומצליח ללפף אותו סביב גופו, ואז מתעופף במהירות לעבר עץ, מושך אחריו את הפוקימון אשר נכרך על האדמה והעשבים ואז מתחיל להסתובב במהירות סביב גזע העץ, כובל את בלספרוט על הגזע. הפוקימון המסכן מנסה להשתחרר, אבל נפגע מאחת המחטים של בידריל, הזוהרת באור אדום וכהה.
בלספרוט משתגע מבין החוטים, אבל לא מצליח להשתחרר.[/COLOR]
סקיטי מיילל בקול רם וחזק, מפנה אליו את תשומת הלב ומוריד מהמרכז את סטנטלר, היללה מתחזקת ועשרות לבבות סגולים העשויים מאנרגיית קול עפים במהירות לעבר סנטלטר, אשר מתחרש מהרעש ורועד במקום ונופל על הזירה, חלש
את בודקת בפוקידע שלה מה הדבר, ומגלה שסקיטי למד 'קול פורקן' (disarming voice).
מאושרת מהמתקפה החדשה שלו, אתה שולחת אותו עם שילוב של רוח קפואה ודחיפה. סקיטי מתחיל לרוץ במהירות, משאיר שובל של אור לבן ובהיר סביבו, ובאותו העת פותח את פיו, מקיף את עצמו ברוח מקפיאה ומצמררת ועשרות פתיתי שלב מסתחררים סביבו, והוא פוגע ישירות בראשו של סטנטלר, אשר בזה הרגע הצליח לקום מהמתקפה הקודמת שלו.
המראה של הפגיעה והשובל של הקרח והפתיתי שלג הנשארים מסביב, יוצר מראה מרהיב ומיוחד וקהל קורה בשמך בטירוף.
את מסתכלת על מצב הנקודות ומחייכת
סטנטלר 30%
סקיטי 40%
"איזה שינוי מפתיע ומיוחד לטובת בלו!" קורא הכרוז. את מחייכת ומסתכלת לעבר יריבך, שנראה זועף וכועס, חושק בשיניו "בעיטה כפולה!" צועק וסטנטלר מתחיל לרוץ במהירות לעבר סקיטי, ורגליו זוהרות באור אדמדם ומלחיץ.[/COLOR]
אלה מדבקות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את שני האודישים שלך והקהל משתגע "תראו תראו שני סטים של תאומים!" קורא הכרוז, שנראה מוקסם גם בעצמו.
המתאמת מחייכת "יד עוזרת ואז טעינה!" קוראת בהתלהבות. שני הפוקימונים שלה משלבים ידיים במין ריקוד חמוד ואז שניהם מתחילים לזהור באור חשמלי ומהמם. מינון בכחול ופלאסל באדום.
הקהל צוהל מאושר למראה שני הפוקימונים הקטנים, המחזיקים ידיים וזוהרים באור חשמלי מהמם ומיוחד.[/COLOR]
אתה בודק בפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא יאנמה. פוקימון השפרירית והוא מסוג חרק מעופף, ושכנפיו יכולות ליצור גלים חזקים של קול.
אתה מסביר לקורפיש מה לעשות, והוא מהנהן בראשו ונעמד מוכן לקרב, אבל הוא לא ציפה למהלך הבא של יאנמה, המשכפלת את עצמה, יוצרת עשרות כפילים של עצמה, והם מסתחררים סביב קורפיס, אשר עומד מוכן והוא שולח פעימת מים לעבר אחד מהכפילים, אשר מתפוצץ במהירות, אבל כפיל אחר תופס את מקומו.
יאנמה, וכפיליה מתחילות להזיז את כנפיהן במהירות עצומה, יוצרות רעש מציק ורם, אשר גורמות לך לסתום את אוזנייך 'היא מבודדת אותי ממנו!' אתה חושב לעצמך בפאניקה 'קורפיש לא מסוגל לשמוע אותי בכלל' אתה מבין במהירות, בזמן שבום על קולי נוצר לפני כל הכפילים, והם נשלחים במהירות לעבר קורפיש, המשתמש במהירות בהגנה, ומצליח ליצור במהירות בועת הגנה כחולה סביבו ולהינצל מהמתקפה ההרסנית.[/COLOR]
אתה יכול להתעלם, אבל קח בחשבון שאתה לא קרוב ליציאה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנערה המופתעת פולטת צרחה קטנה כשאתה ניגש אליה מרחוק "אתה לא יודע שזה חוסר נימוס להפתיע אנשים מאחורה?" שואלת ומנערת את שערה החום "דון" אומרת בחצי חיוך "ולידעתך, לפני שצעקת ככה כמעט הצלחתי ללכוד כאן קורסולה. כבר ראיתי את הקוצים הורודים שלה!" מוסיפה במירמור.
"איך מצאת אותי?" שואלת ומציצה אליך בזמן שאתה מתיישב לידה.
[/COLOR]
נידורן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק קופץ במהירות מהפוקדור שלו, לא לפני שהוא מחבק את רגלך, כאילו לא התראתם שנים, ואז הוא שולח מפיו חוט דק ולבן, אשר נשלח במהירות לעברה של נידורן ונכרך סביב פרצופה, ומתלפף במהירות וחוסם לה את היכולת לראות, לכמה שניות ובזמן שהיא מנסה להשתמש בציפורניה לחתוך את החוט, אנרגיה צבעונית נשלחת מבין עיניו של ספינראק, ופוגעת בה ישירות, מעיפה אותה על דופן האבן של המערה.
נידורן מנערת את ראשה והחוטים נקרעים והיא מתחילה לרוץ לעברו של ספינראק, בזמן שציפורני ידיה הקטנות מתחילות לזהור באור לבן ולגדול באופן משמעותי.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487813][FONT=verdana][COLOR=#0000cd][B]חברים אני רוצה להתחיל ולומר שהמשחק עבר עיצוב מחדש!
אני רוצה להודות לניב על העיצוב ועל הכל! מוזמנים לעבור על הדף הראשי המון דברים התעדכנו [/B][/COLOR]:love:
אתה בודק בפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא יאנמה. פוקימון השפרירית והוא מסוג חרק מעופף, ושכנפיו יכולות ליצור גלים חזקים של קול.
אתה מסביר לקורפיש מה לעשות, והוא מהנהן בראשו ונעמד מוכן לקרב, אבל הוא לא ציפה למהלך הבא של יאנמה, המשכפלת את עצמה, יוצרת עשרות כפילים של עצמה, והם מסתחררים סביב קורפיס, אשר עומד מוכן והוא שולח פעימת מים לעבר אחד מהכפילים, אשר מתפוצץ במהירות, אבל כפיל אחר תופס את מקומו.
יאנמה, וכפיליה מתחילות להזיז את כנפיהן במהירות עצומה, יוצרות רעש מציק ורם, אשר גורמות לך לסתום את אוזנייך 'היא מבודדת אותי ממנו!' אתה חושב לעצמך בפאניקה 'קורפיש לא מסוגל לשמוע אותי בכלל' אתה מבין במהירות, בזמן שבום על קולי נוצר לפני כל הכפילים, והם נשלחים במהירות לעבר קורפיש, המשתמש במהירות בהגנה, ומצליח ליצור במהירות בועת הגנה כחולה סביבו ולהינצל מהמתקפה ההרסנית.[/COLOR]
[/QUOTE]
אבוי
~~~
אחכה שהרעש ייגמר ואז אומר:"קורפיש! בועות לכל הכיוונים! תבטל את השכפולים שלה!" אילחץ מעט לנוכח המצב. אראה שתמי בסדר.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487813][FONT=verdana][COLOR=#0000cd][B]חברים אני רוצה להתחיל ולומר שהמשחק עבר עיצוב מחדש!
נידורן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק קופץ במהירות מהפוקדור שלו, לא לפני שהוא מחבק את רגלך, כאילו לא התראתם שנים, ואז הוא שולח מפיו חוט דק ולבן, אשר נשלח[/COLOR][/FONT][FONT=verdana][/FONT][FONT=verdana][COLOR=#000000] במהירות לעברה של נידורן ונכרך סביב פרצופה, ומתלפף במהירות וחוסם לה את היכולת לראות, לכמה שניות ובזמן שהיא מנסה להשתמש בציפורניה לחתוך את החוט, אנרגיה צבעונית נשלחת מבין עיניו של ספינראק, ופוגעת בה ישירות, מעיפה אותה על דופן האבן של המערה.
נידורן מנערת את ראשה והחוטים נקרעים והיא מתחילה לרוץ לעברו של ספינראק, בזמן שציפורני ידיה הקטנות מתחילות לזהור באור לבן ולגדול באופן משמעותי.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
וואוו... איזה יפה, מסור לניב הזה שהוא אלוף. הבת זאת לא נידורנה?
~~~
"ספינראק נסה, לזוז משם!" אצעק בחשש כי ספינראק לא כלכך מהיר. ואז אוסיף "עכשיו ספינראק קבילה, אך אל תכסה את ראשה חבר! ואז פרצוף מפחיד!" ואסיים.
-
אלה מדבקות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את שני האודישים שלך והקהל משתגע "תראו תראו שני סטים של תאומים!" קורא הכרוז, שנראה מוקסם גם בעצמו.
המתאמת מחייכת "יד עוזרת ואז טעינה!" קוראת בהתלהבות. שני הפוקימונים שלה משלבים ידיים במין ריקוד חמוד ואז שניהם מתחילים לזהור באור חשמלי ומהמם. מינון בכחול ופלאסל באדום.
הקהל צוהל מאושר למראה שני הפוקימונים הקטנים, המחזיקים ידיים וזוהרים באור חשמלי מהמם ומיוחד.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
ברור לי, השאלה היא.. האם השחקן שלי יודע?
--
"קדימה אודישים, בואו נראה להם מה יש לנו!" אקרא בקול רם.
"אודיש, תשתמש בריח מתוק, אודישית, תגני על אודיש מהיצורים שנגדינו בעזרת הגנה!" אוסיף.
"לאחר מכן, דאבל חומצה!" אוסיף בעת ביצוע המתקפות.
-
[FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
אתה נלחץ וצורח לקורפיש, אשר עדיין לא שומע אותך ומנסה לשלוח עוד פעימת מים לעבר אחד מהכפילים ומצליח לפוצץ אותו, רק בשביל שעוד כפיל יגיע במקומו.
אתה נלחץ ומנסה לסמן לקורפיש בידייך, אבל הוא לא שם לב אליך בכלל והוא מגן על עצמו בכדור הגנה נוסף מהפיצוץ העל קולי של יאנמה, שנראית מרוצה מעצמה על מהלך הקרב
'אני חייב לחשוב על דרך לגרום לרעש הזה להיפסק' אתה חושב לעצמך בתסכול מוחלט.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-
[/B]נידורינה זאת ההתפתחות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ספינראק שולח חוט מפיו לעבר ענף גבוה, מתרומם במהירות על גבה של נידורן ונוחת עליה ובכל אחת מרגליו הוא תופס אותה בבטנה, וגורם לה להאט, ובכמו רדיאו, היא קופצת ומנסה להתנער ממנו, אבל כמו נער גומי, ספינראק מצליח לסובב את אחוריו קדימה, ועם הפרצוף על גבו, הוא מצמיד אותו היישר לפרצופה של נידורן ומפחיד אותה.
נידורן, כנראה שהבינה שהיא לא תצליח לשחרר אותו, פשוט קופצת באוויר ומתרסקת על גבה, ובכך ומחוצת את ספינראק.
[/COLOR][COLOR=#cc0033][B]אלון-
[/B]יודע בכללי כן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האודישים שלך עושים אותו דבר, מתקרבים אחד לשנייה ובזמן שאודיש מפזר אבקה ורודה וריחנית, אודישית השנייה עוטפת אותו באור כחול וזוהר, מגינה עליהם ויוצרת מראה מיוחד, כמו של פרח ועלי הכותרת שלו, המראה מהפנט את הקהל, אשר קורא בקולות פליאה ותמיהה.
"ניצוצות!" קוראת המתאמת מולך ושני הפוקימונים שלה נשלחים במהירות אדירה, וניצוצות חשמליים עוטף אותם. מינון בכחול ופלאסל באדום, ושניהם מתקרבים אל צוות האודישים שלך, שבתורם פותחים את פיהם וחומצה סגלגלה ומסריחה נשלחת לעברם, מעיפה אותם לאחור.
פלסל& מינון 95%
אודיש&אודיש 100%
"המצב נראה טוב בשביל אלון, אבל זה יהיה עוד קרב ארוך!" קורא הכרוז בהתלהבות.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487832][FONT=verdana][COLOR=#000000]
[/COLOR][COLOR=#cc0033][FONT=arial][B]אלון-
[/B]יודע בכללי כן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האודישים שלך עושים אותו דבר, מתקרבים אחד לשנייה ובזמן שאודיש מפזר אבקה ורודה וריחנית, אודישית השנייה עוטפת אותו באור כחול וזוהר, מגינה עליהם ויוצרת מראה מיוחד, כמו של פרח ועלי הכותרת שלו, המראה מהפנט את הקהל, אשר קורא בקולות פליאה ותמיהה.
"ניצוצות!" קוראת המתאמת מולך ושני הפוקימונים שלה נשלחים במהירות אדירה, וניצוצות חשמליים עוטף אותם. מינון בכחול ופלאסל באדום, ושניהם מתקרבים אל צוות האודישים שלך, שבתורם פותחים את פיהם וחומצה סגלגלה ומסריחה נשלחת לעברם, מעיפה אותם לאחור.
פלסל& מינון 95%
אודיש&אודיש 100%
"המצב נראה טוב בשביל אלון, אבל זה יהיה עוד קרב ארוך!" קורא הכרוז בהתלהבות[/FONT].[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"עכשיו, תשתמשו באבקת רעל ונבגי הלם!" אורה להם, "היצמדו זה לזה, והחלו להסתובב בעודכם מפזרים את האבקות סביבכם!" אורה להם.
'אחרי כלכך הרבה אימונים.. הם מוכרחים להצליח!' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487832][FONT=verdana]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-
[/B]נידורינה זאת ההתפתחות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק שולח חוט מפיו לעבר ענף גבוה, מתרומם במהירות על גבה של נידורן ונוחת עליה ובכל אחת מרגליו הוא תופס אותה בבטנה, וגורם לה להאט, ובכמו רדיאו, היא קופצת ומנסה להתנער ממנו, אבל כמו נער גומי, ספינראק מצליח לסובב את אחוריו קדימה, ועם הפרצוף על גבו, הוא מצמיד אותו היישר לפרצופה של נידורן ומפחיד אותה.
נידורן, כנראה שהבינה שהיא לא תצליח לשחרר אותו, פשוט קופצת באוויר ומתרסקת על גבה, ובכך ומחוצת את ספינראק.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
סורי שזה לא כלכך מושקע... השעה פשוט!
~~~
"אויש נו..." אדאג מעט. אתרכז כמה רגעים למצוא פתרון וכמה שיותר מהר אומר "ספינראק ירט למעלה מטר עוקצי רעל!" ואביט בלהט.
לאחר מכן אקרא בביטחון "עכשיו השתמש בצל-לילה. אל תאבד זמן, משם, עבור מיד למציצת חיים!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487832][FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
אתה נלחץ וצורח לקורפיש, אשר עדיין לא שומע אותך ומנסה לשלוח עוד פעימת מים לעבר אחד מהכפילים ומצליח לפוצץ אותו, רק בשביל שעוד כפיל יגיע במקומו.
אתה נלחץ ומנסה לסמן לקורפיש בידייך, אבל הוא לא שם לב אליך בכלל והוא מגן על עצמו בכדור הגנה נוסף מהפיצוץ העל קולי של יאנמה, שנראית מרוצה מעצמה על מהלך הקרב
'אני חייב לחשוב על דרך לגרום לרעש הזה להיפסק' אתה חושב לעצמך בתסכול מוחלט.[/COLOR]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אוציא את גרוטל ואלחש לו לתוך אוזנו:"תשתמש במשיכה על המעופפות הללו" אומר לו, אקווה שתכניתי השתקתם תצליח. אבדוק שתמי חיה והכל בסדר איתה
~~~~~~~~~~;
ד"א אתה צריך להוסיף את מייטי לרפרטואר של תמי
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה יכול להתעלם, אבל קח בחשבון שאתה לא קרוב ליציאה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנערה המופתעת פולטת צרחה קטנה כשאתה ניגש אליה מרחוק "אתה לא יודע שזה חוסר נימוס להפתיע אנשים מאחורה?" שואלת ומנערת את שערה החום "דון" אומרת בחצי חיוך "ולידעתך, לפני שצעקת ככה כמעט הצלחתי ללכוד כאן קורסולה. כבר ראיתי את הקוצים הורודים שלה!" מוסיפה במירמור.
"איך מצאת אותי?" שואלת ומציצה אליך בזמן שאתה מתיישב לידה.
[/QUOTE]
goddamnit omer
~~~
"אממ.. לא ממש חיפשתי אותך" אומר במבוכה "לכדתי פה הרגע סייטר שפשוט אמר לי ללכת לכיוון הזה כדי לצאת מהיער, גם את תקועה פה?" אשאל
-
[FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
שני האודישים שלך נצמדים, ומתחילים להסתובב אחד אחרי השנייה, יוצרים ריקוד איטי ומוזר בזמן שהם מנידים את עליהם,מפזרים את האבקות שלהם, מערבבים אותם ביחד ושולחים אותם לעבר הפוקימונים שלה. מינון ופלסאל שולחים שוב ניצוצות צבעוניים לעבר האבקות, ובשנייה הם מתלקחים באש ויוצרים פיצוץ עז וחזק, הורסים את השילוב אבקות.
"קדימה משחק יפה ואז נשיקה מתוקה!" קוראת הנערה, שלפי הלוח אתה מגלה ששמה אלכס. שני הפוקימונים שלה, מסתובבים על רגל אחת ושולחים נשיקה גדולה ואדומה, אשר מתפוצצת על האודישים שלך, שנראים מאושרים יותר וחברותיים יותר לעבר מינון ופלסאל.
שני הפוקימונים שלה מסתובבים שוב, מושכים את תשומת הלב של הקהל ושולחים עשרות לבבות ורודים ושקופים לעבר הפוקימונים שלך והם מתפוצצים עליהם, גורמים לאודיש שלך להתבלבל.
מינון&פלאסל 90%
אודיש&אודיש 90%
"איזה מראה משגע של שני הצוותים והדרך עוד ארוכה!" אומר הכרוז.
[/COLOR]
אסלח לך איכשהו חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק מסתובב על בטנו ואז שולח לאוויר עשרות מחטים קטנים וסגולים, אשר כמו חצים פוגעים בנידורן ומעיפים אותה מעט לאחור, אבל לא נראה שהיא מתייחסת למתקפה כל כך, ושולחת גם היא עשרות מחטים לעבר ספינראק, אבל שניות לפני שהם פוגעים בו, נראה כאילו הוא נעלם מהמקום, משתלב עם הצללים של היער ומופיע מאחורי נידורן ומעיף אותה מלמטה.
נידורן המופתעת, מסתובבת באוויר ולוקחת תאוצה מהמתקפה של ספינראק, ומהאוויר טוענת את מתקפת השריטה שלה, והיא מצליחה לפגוע בו בחוזקה כשהיא נוחתת על האדמה.
ספינראק נראה כועס, ואז בעזרת חוט נוסף, קופץ לעברה, נוחת על גבה, ואז נושך אותה בצווארה, מרפא את עצמו וגורם לה להיראות מעט מסוחררת.
[/COLOR]
אתה לא יכול להשתמש בשני פוקימונים על אחד...
תחליט עם מי אתה רוצה להלחם..
[/COLOR]
"דווקא לא" אומרת ומנידה את ראשה "בדיוק סיימתי עם המכון הלא רישמי ליד המערה ועכשיו אני מחפשת פוקימון מים" אומרת לך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487864][FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
שני האודישים שלך נצמדים, ומתחילים להסתובב אחד אחרי השנייה, יוצרים ריקוד איטי ומוזר בזמן שהם מנידים את עליהם,מפזרים את האבקות שלהם, מערבבים אותם ביחד ושולחים אותם לעבר הפוקימונים שלה. מינון ופלסאל שולחים שוב ניצוצות צבעוניים לעבר האבקות, ובשנייה הם מתלקחים באש ויוצרים פיצוץ עז וחזק, הורסים את השילוב אבקות.
"קדימה משחק יפה ואז נשיקה מתוקה!" קוראת הנערה, שלפי הלוח אתה מגלה ששמה אלכס. שני הפוקימונים שלה, מסתובבים על רגל אחת ושולחים נשיקה גדולה ואדומה, אשר מתפוצצת על האודישים שלך, שנראים מאושרים יותר וחברותיים יותר לעבר מינון ופלסאל.
שני הפוקימונים שלה מסתובבים שוב, מושכים את תשומת הלב של הקהל ושולחים עשרות לבבות ורודים ושקופים לעבר הפוקימונים שלך והם מתפוצצים עליהם, גורמים לאודיש שלך להתבלבל.
מינון&פלאסל 90%
אודיש&אודיש 90%
"איזה מראה משגע של שני הצוותים והדרך עוד ארוכה!" אומר הכרוז.
[/COLOR]
.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
׳אוי לא׳ אחשוב לעצמי, ״אודיש אתה חייב לצאת מזה! אודישית, השתמשי בהגנה!״ אורה לה, בתקווה שעד אז אודיש ייצא מהבלבול. ״תשתמשי בכוח טבעי!״ אורה לה, אם אראה שהפלאסל ממשיכים להתנגד.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1487864][FONT=verdana]
אסלח לך איכשהו חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק מסתובב על בטנו ואז שולח לאוויר עשרות מחטים קטנים וסגולים, אשר כמו חצים פוגעים בנידורן ומעיפים אותה מעט לאחור, אבל לא נראה שהיא מתייחסת למתקפה כל כך, ושולחת גם היא עשרות מחטים לעבר ספינראק, אבל שניות לפני שהם פוגעים בו, נראה כאילו הוא נעלם מהמקום, משתלב עם הצללים של היער ומופיע מאחורי נידורן ומעיף אותה מלמטה.
נידורן המופתעת, מסתובבת באוויר ולוקחת תאוצה מהמתקפה של ספינראק, ומהאוויר טוענת את מתקפת השריטה שלה, והיא מצליחה לפגוע בו בחוזקה כשהיא נוחתת על האדמה.
ספינראק נראה כועס, ואז בעזרת חוט נוסף, קופץ לעברה, נוחת על גבה, ואז נושך אותה בצווארה, מרפא את עצמו וגורם לה להיראות מעט מסוחררת.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
חחחח... הינה משהו יותר מושקע
~~~
"זהו ספינראק אתה מצויין!" אריע לו "זה הזמן לסיים אתזה!" אוסיף להכניס בו מוטיבציה. "עכשיו שלח חוט ולפף אותו סיבוב או שניים סביב צווארה, החל לטלטל אותה מעט ושתאבד לגמריי שיווי משקל והסתובב מהר במקום..." אדריך את העכביש הקטן.
כשנידורן תתחיל להסתחרר במהירות "אומר עכשיו זרוק אותה מעלה ויירת מכאן קרן על-חושית"