אני מחפש מחשב נייד נחמד במחיר סביר ושיהיה עם מסך מגע. לא למשחקים או משהו, סתם גלישה נחמדה וכו'.
מישהו יכול להמליץ?
Printable View
אני מחפש מחשב נייד נחמד במחיר סביר ושיהיה עם מסך מגע. לא למשחקים או משהו, סתם גלישה נחמדה וכו'.
מישהו יכול להמליץ?
[quote=hit man;1505723]אפרופו -
[url]https://drive.google.com/file/d/0bwflhb3kkkfdme1xb0pere5csmc/view[/url][/quote]
wtf!!!!
חח
@yort3m
שמעת על הכלי אלמנטור? יצא לך להשתמש בו?
[QUOTE=itayQT;1505732]@yort3m
שמעת על הכלי אלמנטור? יצא לך להשתמש בו?[/QUOTE]
אני באופן אישי לא צריך אותו כי אני מתכנת בעצמי את הדברים שאני צריך.
אבל הוא טוב למי שרוצה לחסוך לעצמו עבודה או שלא יודע לתכנת. קח בחשבון שהם מוסיפים הרבה סקריפטים לטעינת הדף וזה פוגע במהירות.
היוצרים אגב ישראלים והם מאוד נחמדים ועוזרים כשצריך.
[QUOTE=YoRt3m;1505733]אני באופן אישי לא צריך אותו כי אני מתכנת בעצמי את הדברים שאני צריך.
אבל הוא טוב למי שרוצה לחסוך לעצמו עבודה או שלא יודע לתכנת. קח בחשבון שהם מוסיפים הרבה סקריפטים לטעינת הדף וזה פוגע במהירות.
היוצרים אגב ישראלים והם מאוד נחמדים ועוזרים כשצריך.[/QUOTE]
שמעת על Wipi? אני מרבה להשתמש בתבנית אבל היא מאוד מוגבלת. חושב על מעבר לשימוש עם אלמנטור
[quote=itayqt;1505734]שמעת על wipi? אני מרבה להשתמש בתבנית אבל היא מאוד מוגבלת. חושב על מעבר לשימוש עם אלמנטור[/quote]
אני גם לא משתמש בתבניות. עושה הכל מ-0.
Wipi זה תבנית, אלמנטור זה תוסף לעריכת תוכן ויזואלית. זה לא זה או זה.
[QUOTE=YoRt3m;1505735]אני גם לא משתמש בתבניות. עושה הכל מ-0.
Wipi זה תבנית, אלמנטור זה תוסף לעריכת תוכן ויזואלית. זה לא זה או זה.[/QUOTE]
Wipi מציעים בנוסף תוסף שפותח על-ידם שהוא עורך עמודים. דומה מאוד לאלמנטור רק פחות גמיש. כלומר אלמנטור מנצח בפן של הגימשות.
אך העורך עמודים של WIPI מותאם באופן מלא לתבנית של WIPI.
שאלה,
אתה משתמש ב PHP במהלך הפיתוח שלך? או CSS עם Shortcodes שה- codex של wordpress מציעה?
ההסברים של וורדפרס שכבר התרגלתי לדעת בעל פה כל מה שאני צריך.
כמובן html ו-css, js ולפעמים נעזר ב-php כשצריך משהו שאין לי מענה אליו.
נחמד, נחמד מאוד.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=4XWYefe9EzI[/url]
כל הזמן הזה.
שיר השנה.
[QUOTE=itayQT;1505744]כל הזמן הזה.
שיר השנה.[/QUOTE]
אבל כל הזמן הזההה
[QUOTE=Pikipek;1505745]אבל כל הזמן הזההה[/QUOTE]
הייתי לבד:(
סתם נכסנתי להציץ מה הולך וקפצתי ללינקייה של חת"ם לראות מדריכים שעשיתי בעבר...
איזה תגובות נפלאות... היכולת ליצור, לכתוב, לתת את עצמך בעבור משהו ועוד לקבל כזו הערכה, יש לי כמה חוויות נפלאות מכאן...
חבל שאני לא מרגיש שיכולת ההתבטאות שלי השתפרה ממשית מאז החטיבה\תיכון אבל הפורום בטח עזר לי להגיע לזה מלכתחילה :)
התגעגעתי אביבוס מה שלומך
וואי אלון מה המצב ^^ שנים...
מה הולך איתך?
אני בסדר, אחרי כמה שנים לא יציבות אני כבר שנה וחצי עובד כמטמיע תוכנה ומתחיל באוקטובר לימודי תואר מדעי המחשב וסייבר, אז דברים מתחילים להסתדר ם:
לילה.
[QUOTE=Avivs;1505751]וואי אלון מה המצב ^^ שנים...
מה הולך איתך?
אני בסדר, אחרי כמה שנים לא יציבות אני כבר שנה וחצי עובד כמטמיע תוכנה ומתחיל באוקטובר לימודי תואר מדעי המחשב וסייבר, אז דברים מתחילים להסתדר ם:[/QUOTE]
וואלק, טוב לשמוע שאתה מתחיל לתפוס כיוון
אני לא מזמן התגייסתי, ותכף מתחיל תשירות שלי בשב"ס
טונות של תש
נשמע כמו תואר מושלם לתלות מעל האסלה, כמו התארים שלי.
[QUOTE=Hit Man;1505755]נשמע כמו תואר מושלם לתלות מעל האסלה, כמו התארים שלי.[/QUOTE]
כן, רק שזה בדיוק הפוך ב180 מעלות ממה שאמרת. מדמ"ח הוא התואר הכי פרקטי שקיים. הוא פותח לך את כל הדלתות בעולם ההייטק, כמעט בלתי אפשרי לא למצוא עבודה כשיש לך אותו, ומי דיבר על לסיים את התואר, כבר כתלמיד שנה ב' אתה יכול למצוא עבודת סטודנט(שעמיתה משנה ב' טוענת שהמשכורת יכולה להיות גם של 5 ספרות). תסתכל בטבלאות שכר של הייטק, עם 3 שנים ניסיון לא תמצא כמעט משרה עם פחות מ15. יש לזה גם ביקוש אדיר, המון חברות, סטארטאפים, ארגונים עם מחלקות מחשבים\סייבר וכו'.
אני לא יודע מה למדת, אם זה משהו כמו תקשורת, פסיכולוגיה או מנהל עסקים, אבל אל תיתן לזה לעוור אותך. מדעי המחשב לא תולים מעל האסלה.
[QUOTE=IHavePipi;1505753]וואלק, טוב לשמוע שאתה מתחיל לתפוס כיוון
אני לא מזמן התגייסתי, ותכף מתחיל תשירות שלי בשב"ס
טונות של תש[/QUOTE]
וואלה שיהיה המון בהצלחה אחי!
[QUOTE=Avivs;1505756]כן, רק שזה בדיוק הפוך ב180 מעלות ממה שאמרת. מדמ"ח הוא התואר הכי פרקטי שקיים. הוא פותח לך את כל הדלתות בעולם ההייטק, כמעט בלתי אפשרי לא למצוא עבודה כשיש לך אותו, ומי דיבר על לסיים את התואר, כבר כתלמיד שנה ב' אתה יכול למצוא עבודת סטודנט(שעמיתה משנה ב' טוענת שהמשכורת יכולה להיות גם של 5 ספרות). תסתכל בטבלאות שכר של הייטק, עם 3 שנים ניסיון לא תמצא כמעט משרה עם פחות מ15. יש לזה גם ביקוש אדיר, המון חברות, סטארטאפים, ארגונים עם מחלקות מחשבים\סייבר וכו'.
אני לא יודע מה למדת, אם זה משהו כמו תקשורת, פסיכולוגיה או מנהל עסקים, אבל אל תיתן לזה לעוור אותך. מדעי המחשב לא תולים מעל האסלה.
וואלה שיהיה המון בהצלחה אחי![/QUOTE]
טנקס3>
גם לך, קטנטן עליך
יש לך הבטחה כתובה בחוזה? או שזה מה שהחברה / ההורים / המזכירה שקיבלה אותך לתואר סיפרו לך? אין היום שום דבר בטוח.
גם אם הפרטים הקטנים לא מדוייקים, לא חסרות עבודות מעניינות יותר או פחות שמחפשות אנשים שיודעים לתכנת. זה די אקסיומה של העולם בימינו.
אף אחד לא הוביל אותי לזה, אני הבנתי זאת בעצמי ולאחר מכן השתמשתי בגורמים רבים כדי לאושש את זה.
רק צריך להסתכל על מודעות הדרושים בהייטק והתואר הנדרש לכך. על משרות הסטודנטים. על כתבות בעיתונים כלכליים כמו כלכליסט המדברים על מחסור בעובדי הייטק, עד כדי כך שדנו אפילו ברעיון לייבא עובדים מחו"ל. על כך שאין היום עסק בלי אתר, ארגון בלי יחידת מחשב, אפליקציה או סטארטאפ בלי מתכנתים\מעצבים\מיישמים\בודקי תוכנה.
בנוסף כל המשפחה שלי מהתחום כך שאני מכיר את טיבו, ואני עובד כשנה וחצי בתור מטמיע תוכנה בחברת הייטק עם אופק התקדמות לבדיקת תוכנה, ואם היו לי כלים של תואר השמיים היו הגבול עבורי.
זה לא הדבר הראשון שאני קופץ עליו. הספקתי ללמוד בתל-אביב תסריטאות וקורס נוסף של ניו-מדיה. קיבלתי הצעות לעבוד בטלויזיה וישר עם סיום הלימודים עזבתי לעולם של ההייטק. את שלב ההתפכחות שלי העדפתי לעבור בגיל 20 ולא 30.
אני מניח שאתה שבע ניסיון מר מתארים לא מעשיים. אני מכיר אנשים רבים שלמדו פסיכולוגיה, עיצוב גרפי, מנהל עסקים, תקשורת, עריכת דין וכו', רובם לא באמת פיתחו מזה קריירה. אני באמת לא הייתי לומד את אחד מאלו אלא אם אני מוכן להילחם נגד טחנות רוח.
מן הסתם שיש לזה גם חסרונות רבים, כמו לכל דבר בחיים. המון זמן בעבודה, להמשיך לעבוד גם מהבית, להיות כל היום מול מסך וכו'. יש לזה את המחיר.
על כל אופן, אני יודע שאין בטוח, אבל זו דרך ממש כדאית ומושכלת בהסתמך על גורמים רבים שבחנתי.
אני אתן לך להתפכח מול העולם לבד. כי גם בסיעוד אין שום הבטחה לעבודה. ובמקצועות כמו היי-טק, אני מאמין שהם יעדיפו בעלי ניסיון על פני בוגרי תואר. ואם אין לך ניסיון, ואתה לא מצליח להיכנס לתחום כדי לרכוש את הניסיון הזה, מי אמר שההצלחה היא מובטחת?
טוב, קראתי את מה שכתבתי, וזה באמת נשמע קצת פסימי חח
בהצלחה בכל מקרה!
בכל זאת אח יקר לסיום הנושא, מדבריך אני מבין שלא התרצית מהתארים שלך, אז רק אשים את זה פה: אם יש לך תואר אקדמי מאוניברסיטה או מכללה מובילה עם ממוצע תואר 80 ומעלה וציון פסיכומטרי מעל 600, תוכל לעשות הסבה להייטק דרך EXPERIS ללא עלות, לקבל מהם עבודה בהייטק כשהם מרוויחים ממך כנראה מהמשכורות הראשונות(בין אם ממך באופן ישיר או מהמעסיק שהם שמים אותך אצלו) ככה שאתה גם מקבל הכשרה, גם ניסיון, גם ההכשרה ללא עלות כך שזה לא חתול בשק שאתה לומד משהו שאתה פסימי לגביו, ויכול לבנות לך קריירה בתחום שאולי עוד לא חשבת וייפתח לך דלתות חדשות.
אולי תעיף מבט על [url]http://www.experis-software.co.il/experis-kickstart/[/url]
(כרגע אני רואה שרק פיתוח ווב פתוח למי שלמד תואר כללי ולא מדעים מדוייקים או מהתחום)
כבר יש לי מסלול לקריירה: הוראה.
התגעגעתי קצת חייב להודות
שרק נתחדש!
-מחשב נייד.
קולולו.
באמת קולולו! עברנו דף!
אני כל כך מעריך את הבית שלי.
[QUOTE=itayQT;1505765]שרק נתחדש!
-מחשב נייד.[/QUOTE]
אני גם חייב בדחיפות
[QUOTE=totodile;1505769]אני גם חייב בדחיפות[/QUOTE]
איזה כיף זה לשבת בגינה, אספרסו בצד ימין, חטיף אנרגיה בצד שמאל, המחשב על הברכיים ובראש שלך אתה יודע שחתמת חופש בצבא ואתה בבית.
איזה בוקר נהדר!
[QUOTE=itayQT;1505770]איזה כיף זה לשבת בגינה, אספרסו בצד ימין, חטיף אנרגיה בצד שמאל, המחשב על הברכיים ובראש שלך אתה יודע שחתמת חופש בצבא ואתה בבית.
איזה בוקר נהדר![/QUOTE]
חח אז אני ברגילה בגלל החגים ולרגל זה שסיימתי טירונות. יש לך המלצה למחשב נייד מסוים? איזה אתה קנית?
[QUOTE=totodile;1505771]חח אז אני ברגילה בגלל החגים ולרגל זה שסיימתי טירונות. יש לך המלצה למחשב נייד מסוים? איזה אתה קנית?[/QUOTE]
קניתי אותו: [url]http://www.newvision.co.il/items/1265799-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Dell-Inspiron-15-5567-i7-7500-8GB[/url]
אבל הדגם המשופר (אין להם אותו באתר עדיין), עם מאיץ גרפי + 1TB.
אגב, איזה טירונות עשית?
05?
[QUOTE=itayQT;1505772]קניתי אותו: [url]http://www.newvision.co.il/items/1265799-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Dell-Inspiron-15-5567-i7-7500-8GB[/url]
אבל הדגם המשופר (אין להם אותו באתר עדיין), עם מאיץ גרפי + 1TB.
אגב, איזה טירונות עשית?
05?[/QUOTE]
03, אני הולך להיות מפקד טירונים.
ו3000 שקל ללפטופ זה יקר לי מדי, קניתי פלאפון עכשיו ואני גם חוסך לרכב.
[QUOTE=totodile;1505773]03, אני הולך להיות מפקד טירונים.
ו3000 שקל ללפטופ זה יקר לי מדי, קניתי פלאפון עכשיו ואני גם חוסך לרכב.[/QUOTE]
הבנתי. מערך מגל?
מי צם השנה?