-
[quote][i]Originally posted by WolfMan[/i]@Mar 31 2009, 07:19 PM
[b] עכשיו יהיו לי סיוטים...
---------------------
"האו האו!" אני נובח גם, מרוב שמחה, "עכשיו צאי ספארק!" אקרא. [/b][/quote]
[b]קורן~[/b]
ספארק יוצאת החוצה חבולה מהקרב, ומסתכלת עליך. היא עושה מה קטן ואז נשכבת על הקרקע, מתנשפת כתוצאה מהקרב. פ'וציאנה מתקרב לעברה ומתחיל ללקק חלק מהפצעים שלה. נראה שהוא מצטער על מה שהוא גרם לה.
[b]שיר~[/b]
רשומה :o. נמהר בשבילך את התהליך קצת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את יושבת בחדרך שבביתך. השעה כעת 3 בצהריים. לא מזמן חזרת הביתה יחד עם הפוקימון החדש שלך - פוליוואג. קיבלת אותו במיוחד מפרופסור אלם ששמר לך אותו, לאחר שהצלת אותו שהוא היה פצוע לפני מספר שבועות. פוליוואג עומד לצדך, והוא מחייך אלייך.
"שיר, הגיעה הזמן לצאת!" נשמעת לפתע אמך מקומת הקרקע של הבית. פוליוואג מתחיל לקפוץ לעבר הדלת.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 04:26 PM
[b] [b]שיר~[/b]
רשומה :o. נמהר בשבילך את התהליך קצת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את יושבת בחדרך שבביתך. השעה כעת 3 בצהריים. לא מזמן חזרת הביתה יחד עם הפוקימון החדש שלך - פוליוואג. קיבלת אותו במיוחד מפרופסור אלם ששמר לך אותו, לאחר שהצלת אותו שהוא היה פצוע לפני מספר שבועות. פוליוואג עומד לצדך, והוא מחייך אלייך.
"שיר, הגיעה הזמן לצאת!" נשמעת לפתע אמך מקומת הקרקע של הבית. פוליוואג מתחיל לקפוץ לעבר הדלת. [/b][/quote]
"הגיע הזמן, אני ממש מחכה למסע הזה." אני אומרת בחיוך ושמה על גבי את התיק שארגנתי למסע אמש. אני מרימה את פוליוואג אל זרועותיי ומתקדמת אל קומת הקרקע להפרד מהוריי, אני נפרדת מהם ויוצאת מהבית אל כיוון דרך 29, אל העיר צ'ריגרוב.
~~
[i]קבלתי כבר פוכדורים וכאלה, נכון? ם:[/i]
-
[b]שיר~[/b]
כן. תסתכלי ברשומים ברשימת הציוד שיש לך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את נפרדת מהורייך ויוצאת מביתך. את פונה אל עבר היציאה מהעיר, ומגיעה אליה כעבור מספר דקות. את מסתכל אחורנית על העיר ניו בארק, ואז מביטה קדימה וצועדת היישר אל תוך הדרך. את מטיילת לך בשביל מעט רחב, שמסביבך יש עצים רבים ומדשאות גדולות. פוליוואג קופץ מידייך ונכנס לאחת סמוכה אלייך והולך גם הוא, כשלפתע נשמעת קול צרחה ופוליוואג קופץ לכיוונך בבהלה. את מבחינה שמתוך הדשא יוצאת לה פאציריס'ו!
-
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 04:50 PM
[b] [b]שיר~[/b]
כן. תסתכלי ברשומים ברשימת הציוד שיש לך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את נפרדת מהורייך ויוצאת מביתך. את פונה אל עבר היציאה מהעיר, ומגיעה אליה כעבור מספר דקות. את מסתכל אחורנית על העיר ניו בארק, ואז מביטה קדימה וצועדת היישר אל תוך הדרך. את מטיילת לך בשביל מעט רחב, שמסביבך יש עצים רבים ומדשאות גדולות. פוליוואג קופץ מידייך ונכנס לאחת סמוכה אלייך והולך גם הוא, כשלפתע נשמעת קול צרחה ופוליוואג קופץ לכיוונך בבהלה. את מבחינה שמתוך הדשא יוצאת לה פאציריס'ו! [/b][/quote]
"קדימה פוליוואג, אל תפחד, זה הקרב הראשון שלנו!" אני קוראת בנחישות ומצביעה לכיוונה של פאצ'יריסו, "תנתר לכיוונה עם סטירה כפולה, אל תוותר!"
-
trevis222 - תמלא את הטופס.
[b]שיר~[/b]
פוליוואג מזנק לעבר פאציריס'ו עם סטירה כפולה, אך היא מתחמקת הצידה ופוליוואג מפספס אותה. פאצריסו משתמשת בניצוצות שפוגעים ישירות בפוליוואג ופוצעים אותו בינוני עד קשה. פוליוואג מועף כמה צעדים אחורה מעט מסוחרר.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 06:03 PM
[b] [b]שיר~[/b]
פוליוואג מזנק לעבר פאציריס'ו עם סטירה כפולה, אך היא מתחמקת הצידה ופוליוואג מפספס אותה. פאצריסו משתמשת בניצוצות שפוגעים ישירות בפוליוואג ופוצעים אותו בינוני עד קשה. פוליוואג מועף כמה צעדים אחורה מעט מסוחרר. [/b][/quote]
"לעזאזל," אני רוטנת, "תתרכז, פוליוואג! השתמש בהיפנוזה כדי להרדים אותה ואז באקדח מים." אני פוקדת.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 07:26 PM
[b] [b]קורן~[/b]
ספארק יוצאת החוצה חבולה מהקרב, ומסתכלת עליך. היא עושה מה קטן ואז נשכבת על הקרקע, מתנשפת כתוצאה מהקרב. פ'וציאנה מתקרב לעברה ומתחיל ללקק חלק מהפצעים שלה. נראה שהוא מצטער על מה שהוא גרם לה.
[/b][/quote]
"את בסדר ספארק?..." אשאל אותה במעט חשש.
-
שם - רון
פוקימון התחלתי - טוטודיל
מקצוע - מאמן
הערות/בקשות - אין!
-
[b]רון~[/b]
אתה יושבת בחדרך שבביתך. השעה כעת 12 בצהריים. לא מזמן חזרת הביתה יחד עם הפוקימון החדש שלך - טוטודייל. הוריך שידועים כחובבי פוקימוני מים התרגשו מאוד לראותו, וטוטודייל השמח התחיל לשחק עם פוקימוני המים של הוריך - קורסולה וגולדאק .אתה הסתכלת עליהם ושמחת מאוד לראות שהוא התחבר אליהם. הוא מחייך אלייך.
"טוב, הגיע הזמן" אומרת אמך ומחייכת. אביך מתקרב אלייך וטופח על כתפך "בהצלחה במסע" הוא אומר לך. אימך מתקרבת אלייך ומושיטה לך מתנה - מים מיסטיים "אנחנו רוצים שתיקח את זה. זה עזר לנו במסע שלנו" היא אומרת. מרוגש, אתה לוקח אותם ושם על צווארך. אתה נפרד מהם ויוצא החוצה. כעת הגיע הזמן לצאת למסע.
[b]קורן~ [/b]
"מה" אומרת מאריפ בקול חלוש ומסתכלת עליך, ואז קמה על רגליה לאט לאט. היא מסתכלת עליך ומסמנת שהיא בסדר. היא נוגעת עם קצה אפה בפוכדור, ששואב אותה בחזרה פנימה. פ'וציאנה מסתכל לעברך ומציץ כעת אל עבר השביל הקרוב, המוביל אל עבר מערת האנון.
[b]שיר~[/b]
פוליוואג נעמד, ושולח היפנוזה לעבר פאציריס'ו, שלא מספיקה להתחמק, והיא מהופנטת. אט אט היא מתחילה להיות ישנונית, וכעבור כמה שניות נרדמת. פוליוואג מנצל זאת ושולחת אקדח מים שפוגע בה ומעיף אותה על עץ סמוך, פוצע אותה בינוני, אך אקדח המים מעיר אותה.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 07:56 PM
[b] [b]רון~[/b]
אתה יושבת בחדרך שבביתך. השעה כעת 12 בצהריים. לא מזמן חזרת הביתה יחד עם הפוקימון החדש שלך - טוטודייל. הוריך שידועים כחובבי פוקימוני מים התרגשו מאוד לראותו, וטוטודייל השמח התחיל לשחק עם פוקימוני המים של הוריך - קורסולה וגולדאק .אתה הסתכלת עליהם ושמחת מאוד לראות שהוא התחבר אליהם. הוא מחייך אלייך.
"טוב, הגיע הזמן" אומרת אמך ומחייכת. אביך מתקרב אלייך וטופח על כתפך "בהצלחה במסע" הוא אומר לך. אימך מתקרבת אלייך ומושיטה לך מתנה - מים מיסטיים "אנחנו רוצים שתיקח את זה. זה עזר לנו במסע שלנו" היא אומרת. מרוגש, אתה לוקח אותם ושם על צווארך. אתה נפרד מהם ויוצא החוצה. כעת הגיע הזמן לצאת למסע.
[/b][/quote]
הלך לחפש פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 06:56 PM
[b] [b]שיר~[/b]
פוליוואג נעמד, ושולח היפנוזה לעבר פאציריס'ו, שלא מספיקה להתחמק, והיא מהופנטת. אט אט היא מתחילה להיות ישנונית, וכעבור כמה שניות נרדמת. פוליוואג מנצל זאת ושולחת אקדח מים שפוגע בה ומעיף אותה על עץ סמוך, פוצע אותה בינוני, אך אקדח המים מעיר אותה. [/b][/quote]
"זה בסדר פוליוואג, התקפה מעולה!" אני מעודדת אותו, "עכשיו השתמש בבועות לכיוונה כדי להסיח את דעתה, מיד אחר כך קפוץ אליה עם סטירה כפולה!"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 04:02 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
אתה מניח את ראשך על מיטתו של פארפדג' ואט אט אתה חש מנומנם. אתה עוצם את עיניך ונרדם.
אתה חולם שאתה עומד על במה גדולה, ואנשים מריעים לך. הרגע זכית בתחרות גדולה של קרבות פוקימונים. מארגן התחרות מעניק לך גביע, ועומד לחשוף בפניך את הפרס שזכית בתחרות. הוא מרים את הבד המכסה את המתנה -
[b]טראח![/b] אתה חש לפתע מכה חזקה בראשך שמעירה אותך.
[/b][/quote]
"אל תגיד לי שזה היה המקל שלך!" אומר בזמן שאתעורר ואתנער מן החלום!
אתחיל לשפשף את ראשי.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 09:56 PM
[b]
[b]קורן~ [/b]
"מה" אומרת מאריפ בקול חלוש ומסתכלת עליך, ואז קמה על רגליה לאט לאט. היא מסתכלת עליך ומסמנת שהיא בסדר. היא נוגעת עם קצה אפה בפוכדור, ששואב אותה בחזרה פנימה. פ'וציאנה מסתכל לעברך ומציץ כעת אל עבר השביל הקרוב, המוביל אל עבר מערת האנון.
[/b][/quote]
"רוצה להמשיך?" אשאל את דארק בחיוך והעקוב אחריו עד לכניסה למערה, "אמורים להיות פה פוקימונים אגדיים או משהו כזה..." אומר לדארק ואכנס למערה.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 06:47 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"רק רגע אחד" היא אומרת לך. היא גומרת לנקות בקטע קטן במרכז, מחזירה את החפצים למקום ומתפנה אלייך כעת "איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"ובכן" אני אומר "בקרוב יש לי תחרות פוקימנום כאן,אשמח אם תרפאי לי את הפוקימונים" אני מגיש לה את הפוקדורים.
-
[b]עומר~[/b]
"בסדר גמור" היא אומרת לך ולוקחת את הפוקימונים שלך. היא מניחה אותם במכשיר הטיפול ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם "בבקשה. אתה זקוק לחדר ללילה?" היא שואלת אותך.
[b]קורן~[/b]
שניכם מתקדמים אל עבר המערה ונכנסים פנימה. לעיניך נגלית מערה גדולה עם כתב חרטומים גדול וסימנים של אותיות משונות עליהם.
[b]אביב~[/b]
אתה ממלמל את דבריך מעט בכעס ומסתכל על פארפדג'. הוא מניף את זרועותיו בשמחה באוויר, נראה שהוא החלים לגמרי "אני רוצה שהוא החלים" אומרת האחות גו'י שנכנסת לחדר כעת "הוא משוחרר" היא אומרת בחיוך.
[b]שיר~[/b]
פוליוואג שולח מתקפת בועות ופאציריס'ו מתחמקת ממנה בקלות, ואז פוליוואג מפתיע אותה עם סטירה כפולה! פאציריס'ו חוטפת מספר סטירות אחת אחרי השנייה, והיא עפה היישר אל עץ סמוך. היא נופלת על הקרקע מעולפת.
"פוליוואג!" קורא פוליוואג באושר ומתחיל לרקוד סביבך.
[b]רון~[/b]
אתה מחליט ללכת לחפש פוקימונים בדרך 29, ואתה נכנס פנימה. אתה מסתובב לך במשך מספר דקות בתוכה, עד שאתה מבחין לפתע בקריקטוט
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 06:52 PM
[b] [b]רון~[/b]
אתה מחליט ללכת לחפש פוקימונים בדרך 29, ואתה נכנס פנימה. אתה מסתובב לך במשך מספר דקות בתוכה, עד שאתה מבחין לפתע בקריקטוט [/b][/quote]
אני ממשיך לחפש בדרך פוקימונים אחרים
-
[b]רון~[/b]
אתה ממשיך לטייל ולחפש אחר פוקימונים שונים, ואתה לא מוצא. מיואש, אתה ממשיך לחפש, כשלפתע אתה מבחין באודיש שיוצא לו מתוך אחד השיחים הסמוכים.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 31 2009, 06:47 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
ריאולו מרים אבן קטנה שהוא מוצא, נוגע בה והיא פתאום זוהרת באור כזה ומשנה את צורתה לפתע לאוכל פוקימונים קטן. ריאולו זורק אותו לעבר וורמפל שמבחין בזה, וקופץ לעברו. הוא תופס את החפץ בפיו ומתחיל ללעוס, ואז הוא יורק אותו החוצה בעיוות כאב. ריאולו מנצל זאת ורץ קדימה במהירות הבזק, פוגע בוורמפל עם מתקפה מהירה, פוצע אותו בינוני.
"וורמפל!" קורא וורמפל בכעס ותוקף עם התקלה את ריאולו ופוגע בו. [/b][/quote]
''ריולו , מבט מפחיד ואז מתקפה מהירה !''
-
[b]יוסי~[/b]
ריאולו משתמש בפרצוף מפחיד שמבהיל את וורמפל וגורם לו לנוע אחורה, ואז ריאולו פוגע ישירות בוורמפל עם מתקפה מהירה, מעיף אותו על עץ קרוב. וורמפל נופל על הקרקע מעולף.
"ריאולו!" קורא ריאולו בשמחה רבה וקופץ אליך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 06:58 PM
[b] [b]רון~[/b]
אתה ממשיך לטייל ולחפש אחר פוקימונים שונים, ואתה לא מוצא. מיואש, אתה ממשיך לחפש, כשלפתע אתה מבחין באודיש שיוצא לו מתוך אחד השיחים הסמוכים. [/b][/quote]
"זה יהיה חיפוש ארוך"
אני ממשיך לחפש פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 08:06 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
ריאולו משתמש בפרצוף מפחיד שמבהיל את וורמפל וגורם לו לנוע אחורה, ואז ריאולו פוגע ישירות בוורמפל עם מתקפה מהירה, מעיף אותו על עץ קרוב. וורמפל נופל על הקרקע מעולף.
"ריאולו!" קורא ריאולו בשמחה רבה וקופץ אליך. [/b][/quote]
''כל הכבוד ריולו !''
אני אומר ומחבק אותו , לאחר מכן אני חוזר למרכז הפוקימונים .
''האחות ג'וי , אפשר לרפאות ולתת אוכל לריולו שלי?''
אני אומר .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 07:52 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"בסדר גמור" היא אומרת לך ולוקחת את הפוקימונים שלך. היא מניחה אותם במכשיר הטיפול ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם "בבקשה. אתה זקוק לחדר ללילה?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"כן" אני עונה. "אחרי התחרות אני אשן כאן,כמה זה יעלה לי?"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 08:52 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
שניכם מתקדמים אל עבר המערה ונכנסים פנימה. לעיניך נגלית מערה גדולה עם כתב חרטומים גדול וסימנים של אותיות משונות עליהם.
[/b][/quote]
אני נכנס אל המערה.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 1 2009, 05:52 PM
[b] [b]שיר~[/b]
פוליוואג שולח מתקפת בועות ופאציריס'ו מתחמקת ממנה בקלות, ואז פוליוואג מפתיע אותה עם סטירה כפולה! פאציריס'ו חוטפת מספר סטירות אחת אחרי השנייה, והיא עפה היישר אל עץ סמוך. היא נופלת על הקרקע מעולפת.
"פוליוואג!" קורא פוליוואג באושר ומתחיל לרקוד סביבך. [/b][/quote]
"אתה מעולה, פוליוואג!" אני אומרת בהתרגשות, מרימה אותו לזרועותיי ומחבקת אותו חזק. "עכשיו, צא פוכדור!" אני קוראת בזמן שאני שולפת פוכדור ריק מחגורת הפוכדורים שלי ומשליכה אותו על פאצ'יריסו המעולף.
-
[b]רון~[/b]
אתה ממשיך לנוע בשדות ולחפש פוקימונים, עד שאתה מבחין בנידורן זכר מטייל לבדו.
[b]יוסי~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים וניגש לאחות גו'י "אין בעיה" היא אומרת לך בחיוך לאחר שאתה מבקש ממנה, והיא לוקחת אותו ובודקת אותו, לבסוף נותנת לו משהו לבלוע והוא תוך שנייה חוזר לעצמו. "קח את זה" היא אומרת ונותנת לך שקית גדולה של אוכל לפוקימונים, מיוחד לפוקימוני תינוקות. ריאולו לוקח קצת ואוכל. לאחר כמה שניות הוא משהק ונרדם בידיך.
[b]עומר~[/b]
כבר 19:30 אגב, אין עוד תחרות היום.
~~~~~~~~~~~~
"זה עולה 5$ ללילה" היא אומרת לך. היא מסתובבת ונוטלת מפתח תלוי על וו שם, ומגישה לך אותו.
[b]קורן~[/b]
אתה כבר בפנים...
[b]שיר~[/b]
את מחבקת משמחה את פוליוואג, ולאחר מכן את שולפת פוכדור ריק מחגורת הפוכדורים שלך. את משליכה אותו על פ'אציריסו המעולפת, והפוכדור נוגע בה. היא נשאבת פנימה, והפוכדור מתחיל לנוע במקומו במשך מספר שניות מתוחות מאוד. לבסוף, הוא נעצר.
פ'אציריסו נלכדה!
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 2 2009, 03:15 PM
[b] [b]שיר~[/b]
את מחבקת משמחה את פוליוואג, ולאחר מכן את שולפת פוכדור ריק מחגורת הפוכדורים שלך. את משליכה אותו על פ'אציריסו המעולפת, והפוכדור נוגע בה. היא נשאבת פנימה, והפוכדור מתחיל לנוע במקומו במשך מספר שניות מתוחות מאוד. לבסוף, הוא נעצר.
פ'אציריסו נלכדה! [/b][/quote]
"נהדר, לכדתי פאצ'יריסו!" אני קוראת מהתרגשות ומנופפת בפוכדור באוויר, "קדימה פוליוואג, בוא נמשיך אל העיר צ'ריגרוב." אני אומרת בחיוך וממשיכה ללכת בשביל המוביל אל העיר צ'ריגרוב, היעד הבא שלנו.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 2 2009, 05:15 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים וניגש לאחות גו'י "אין בעיה" היא אומרת לך בחיוך לאחר שאתה מבקש ממנה, והיא לוקחת אותו ובודקת אותו, לבסוף נותנת לו משהו לבלוע והוא תוך שנייה חוזר לעצמו. "קח את זה" היא אומרת ונותנת לך שקית גדולה של אוכל לפוקימונים, מיוחד לפוקימוני תינוקות. ריאולו לוקח קצת ואוכל. לאחר כמה שניות הוא משהק ונרדם בידיך.
[/b][/quote]
'איזה חמוד .'
אני חושב לעצמי .
''אוי לא , תחרות הסרט מתחילה !
חייב לרוץ !''
אני אומר לאחות ג'וי וטס במהירות לתחרות הסרט .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 2 2009, 04:15 PM
[b] [b]רון~[/b]
אתה ממשיך לנוע בשדות ולחפש פוקימונים, עד שאתה מבחין בנידורן זכר מטייל לבדו.
[/b][/quote]
טוטודיל אקדח מים ואז שריטה על נידורן
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 2 2009, 05:15 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
כבר 19:30 אגב, אין עוד תחרות היום.
~~~~~~~~~~~~
"זה עולה 5$ ללילה" היא אומרת לך. היא מסתובבת ונוטלת מפתח תלוי על וו שם, ומגישה לך אותו.
[/b][/quote]
אני נותן לה 5$,לוקח את המפתח והולך לחדר.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 2 2009, 06:15 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
אתה כבר בפנים...
[/b][/quote]
טעות שלי..
----------
"מוזר..." אמלמל, ואמשיך להכנס אל עומק המערה, אבדוק עוד דברים מעניינים בדרך.
-
[b]קורן~[/b]
אתם ממשיכים בתוך המערה הקטנה ומסתכלים על הציורים, כשלפתע נשמע רעש תזוזה מאחוריכם. אתם מסתכלים ולא רואים כלום. פ'וציאנה מתחיל לנהום ונעמד לפניך.
[b]עומר~[/b]
אתה משלם ועולה לחדר. אתה פותח אותו ואתה רואה שם מיטה זוגית + מקלחת ושירותים + מרפסת + טלוויזיה.
[b]רון~[/b]
יש לכתוב מרכאות כשאתה מבצע תגובה של דיבור ו-' כאשר אתה חושב על משהו.
כמו כן תעשה תגובה מושקעת, תסתכל על האחרים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל מגיח מתוך הפוכדור שלו ונעמד לפניך. נידורן מבחין בו ונעמד מוכן לקרב. טוטודייל רץ ושולח אקדח מים שנידורן מתחמק ממנה, אך הוא סופג מיד מתקפת שריטה, שפוצעת אותו בינוני. נידורן רץ, קופץ ומשתמש בבעיטה כפולה שפוגעת בטוטודייל קל עד בינוני.
[b]יוסי~[/b]
אתה מחזיר את ריאולו לפוכדור שלו ואתה יוצא בריצה אל עבר בניין התחרות. אתה מגיע לשם ומגלה שהגעת בדיוק בזמן. הפקידה מסמנת לך להיכנס אל מאחורי הקלעים ואתה נכנס.
"ברוכים הבאים לתחרות התיאום של העיר ויולט! אני מנחת התחרות, קתרין!" אומרת המנחה והקהל שואג משמחה "אנחנו נתחיל בשלב התצוגה בו כל מאמן והפוקימון שלו יראו את הכישורים שלהם, ולשלב רבע הגמר יעפילו 8 הטובים, שם הם יוגרלו אחד נגד השני וינסו להוריד כמה שיותר נקודות ליריב בתחום של 5 דקות, כאשר מי שישאר עם יותר נקודות חיים ימשיך הלאה. המנצח בתחרות התיאום יקבל את הסרט של העיר ויולט!" היא אומרת ומניפה את הסרט כלפי מעלה.
"וכעת, אתם מוכנים??" היא שואלת את הקהל ששואג "ובכן, בואו נתחיל!" היא קוראת ומניפה את ידיה באוויר.
אתה ממתין בתורך ואתה מבחין במאמנים שונים מציגים את היכולת שלהם, רובם לא מצליחים בכמה תרגילים ומקבלים ציון יחסית נמוך "כעת, קבלו את מתחרה מספר 10, יוסי מהעיר ניו בארק!" היא מכריזה. תורך הגיע.
[b]שיר~[/b]
"פוליוואג!" קורא פוליוואג בשמחה וקופץ לכתף שלך. אתם ממשיכים לצעוד לעבר העיר צארינגרו'ב, ועם רדת החשכה אתם מגיעים לעיר.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 3 2009, 12:12 PM
[b] [b]רון~[/b]
יש לכתוב מרכאות כשאתה מבצע תגובה של דיבור ו-' כאשר אתה חושב על משהו.
כמו כן תעשה תגובה מושקעת, תסתכל על האחרים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל מגיח מתוך הפוכדור שלו ונעמד לפניך. נידורן מבחין בו ונעמד מוכן לקרב. טוטודייל רץ ושולח אקדח מים שנידורן מתחמק ממנה, אך הוא סופג מיד מתקפת שריטה, שפוצעת אותו בינוני. נידורן רץ, קופץ ומשתמש בבעיטה כפולה שפוגעת בטוטודייל קל עד בינוני.
[/b][/quote]
"טוטודיל תקפוץ לצד הימני של נידורן ותשתמש משם באקדח מים
ואחרי שאתה פוגע בה תשתמש בשריטה בכל הכוח שלך"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 3 2009, 01:12 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה מחזיר את ריאולו לפוכדור שלו ואתה יוצא בריצה אל עבר בניין התחרות. אתה מגיע לשם ומגלה שהגעת בדיוק בזמן. הפקידה מסמנת לך להיכנס אל מאחורי הקלעים ואתה נכנס.
"ברוכים הבאים לתחרות התיאום של העיר ויולט! אני מנחת התחרות, קתרין!" אומרת המנחה והקהל שואג משמחה "אנחנו נתחיל בשלב התצוגה בו כל מאמן והפוקימון שלו יראו את הכישורים שלהם, ולשלב רבע הגמר יעפילו 8 הטובים, שם הם יוגרלו אחד נגד השני וינסו להוריד כמה שיותר נקודות ליריב בתחום של 5 דקות, כאשר מי שישאר עם יותר נקודות חיים ימשיך הלאה. המנצח בתחרות התיאום יקבל את הסרט של העיר ויולט!" היא אומרת ומניפה את הסרט כלפי מעלה.
"וכעת, אתם מוכנים??" היא שואלת את הקהל ששואג "ובכן, בואו נתחיל!" היא קוראת ומניפה את ידיה באוויר.
אתה ממתין בתורך ואתה מבחין במאמנים שונים מציגים את היכולת שלהם, רובם לא מצליחים בכמה תרגילים ומקבלים ציון יחסית נמוך "כעת, קבלו את מתחרה מספר 10, יוסי מהעיר ניו בארק!" היא מכריזה. תורך הגיע.
[/b][/quote]
''קדימה מונאפרו , צא ! ''
אני אומר וזורק את הפוקדור שלו .
''עכשיו מונאפרו , תתגלגל באוויר ותטיח אגרוף מאך על האדמה !
לאחר מכן תתגלגל שוב ושלח גחלת על האבנים , שיתפוצצו מן הגחלת שלנו !''
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 3 2009, 01:12 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה משלם ועולה לחדר. אתה פותח אותו ואתה רואה שם מיטה זוגית + מקלחת ושירותים + מרפסת + טלוויזיה.
[/b][/quote]
'חדר יפה' אני חושב לעצמי ונכנס למקלחת.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 3 2009, 02:12 PM
[b] [b]קורן~[/b]
אתם ממשיכים בתוך המערה הקטנה ומסתכלים על הציורים, כשלפתע נשמע רעש תזוזה מאחוריכם. אתם מסתכלים ולא רואים כלום. פ'וציאנה מתחיל לנהום ונעמד לפניך.
[/b][/quote]
"מה קרה?..." אשאל את פוצ'יאנה בחשש ואסתכל לצדדים כדי לאתר את מה שמסתתר שם.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 3 2009, 11:12 AM
[b] [b]שיר~[/b]
"פוליוואג!" קורא פוליוואג בשמחה וקופץ לכתף שלך. אתם ממשיכים לצעוד לעבר העיר צארינגרו'ב, ועם רדת החשכה אתם מגיעים לעיר. [/b][/quote]
"בוא נלך למרכז הפוקימונים, נרפא אותך ואת פאצ'יריסו ונשכיר לנו חדר." אני אומרת אל פוליוואג את התכנון להערב, אני מתקדמת אל מרכז הפוקימונים של העיר צ'אריגרוב.
-
[b]שיר~[/b]
אתם צועדים ברחבי העיר, מחפשים אחר מרכז הפוקימונים. לאחר מספר דקות, אתם מבחינים בו. אתם צועדים לעברו ונכנסים פנימה. את מבחינה כי במרכז ישנם מספר מאמנים שיושבים בצד ומשוחחים ביניהם על טקטיקות אימון, ואת האחות גו'י יושבת מאחורי הדלפק שלה ומתעסקת במחשב. את מתקרבת לעברה, והיא מבחינה בך ונעמדת "ברוכה הבאה למרכז הפוקימונים, איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך.
[b]קורן~[/b]
פ'וציאנה ממשיך לנהום ואתם מתחילים ללכת מעט קדימה. לאט לאט אתם ממשיכים, כשלפתע גאסטלי מופיע לפניך ומשתמש עליך בליקוק!
אתה מרגיש משותק, וגאסטלי צוחק. אתה בקושי מצליח לקום חזרה. פו'ציאנה מזנק ומנסה לתקוף את גאסטלי, אך הוא מתחמק ממנו בקלות.
[b]עומר~[/b]
אתה מניח את חפצייך ונכנס להתקלח. אתה יוצא כעבור כמה דקות ושיערך מפיץ ריח של שמפו. אתה מתחיל להרגיש עייף.
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו מגיח החוצה, מניף את זרועותיו בשמחה ונוחח על הקרקע. הוא קופץ גבוה, ואז צולל בסיבוב אל עבר הקרקע ומכה עם אגרוף מאך בנקודה מדוייקת. חלקי קרקע מתחילים לעוף אל עבר האוויר, ואז מונפארנו משתמש בזנבו, על מנת לעוף חזרה למעלה, והוא שולח גחלת בסיבוב שפוגעת באבנים, שנשרפים לחלוטין והופכים לאפר קטנטן המתפזר סביבו. "נהדר!" אומרת קתרין. מונפארנו יורד לכיוון הקרקע, אך אז לפתע הוא חש בכאב רב במקום בו נפגע בגבו, והוא לא מצליח בשל כך לנחות בצורה מושלמת על הקרקע, והוא מחליק "אוי, זה יפגע להם בנקודות כנראה!" אומרת קתרין.
[b]רון~[/b]
מאיפה לך לדעת שאתה פוגע בה? אל תכניס דברים של המשך משלי לבפנים...
אני זה שמחליט אם זה פגע או לא.
וזה נידורן זכר....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל קופץ לימינו של נידורן ופוגע בו עם אקדח המים. לאחר מכן הוא רץ ותוקף עם שריטה, אך נידורן מפתיע אותו עם עוקץ רעל שמעיף אותו אחורנית ופוצע אותו בינוני. בנוסף לכך, נראה כי טוטודייל הורעל כתוצאה מהעוקץ.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 4 2009, 12:12 PM
[b] [b]רון~[/b]
מאיפה לך לדעת שאתה פוגע בה? אל תכניס דברים של המשך משלי לבפנים...
אני זה שמחליט אם זה פגע או לא.
וזה נידורן זכר....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל קופץ לימינו של נידורן ופוגע בו עם אקדח המים. לאחר מכן הוא רץ ותוקף עם שריטה, אך נידורן מפתיע אותו עם עוקץ רעל שמעיף אותו אחורנית ופוצע אותו בינוני. בנוסף לכך, נראה כי טוטודייל הורעל כתוצאה מהעוקץ. [/b][/quote]
"טוטודיל תשרוט את נידורן ואז אקדח מים מאחורנית"
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Apr 4 2009, 01:12 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מניח את חפצייך ונכנס להתקלח. אתה יוצא כעבור כמה דקות ושיערך מפיץ ריח של שמפו. אתה מתחיל להרגיש עייף.
[/b][/quote]
אני מתלבש לשינה,אחר כך אני מוציא את הפוקימונים שלי ואומר להם "חבר'ה,מחר נמשיך בתחרות ואולי גם נגיע למכון הראשון,אז לילה טוב!"אני נכנס למיטה.