לורן-
היתכוונתי ציפורני מתכת, סליחה
-------------------------------
ארון ממשיך לשבור את האבנים וקריינידוס מתעייף, "ראשייה זן" אומר ברוק.
ניב-
דודו כן יכול לעוף, גם אני היתפלאתי
----------------------------------
"התקפת זעם" אומר טורה בכוח רב
Printable View
לורן-
ארון ממשיך לשבור את האבנים וקריינידוס מתעייף, "ראשייה זן" אומר ברוק.
ניב-
"התקפת זעם" אומר טורה בכוח רב
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 01:59 PM
[b] ניב-
"התקפת זעם" אומר טורה בכוח רב [/b][/quote]
"חפירה ואז שריטה דיגלט"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 08:46 AM
[b] לון-
"סנטרו! עלי תער!" אומר גולד [/b][/quote]
"טיילו, תתחמק ותשתמש בניקור!" אני צועק
[quote][b]לורן-
ארון ממשיך לשבור את האבנים וקריינידוס מתעייף, "ראשייה זן" אומר ברוק. [/b][/quote]"זוז קצת הצידה ואז כשהוא עובר אותך רוץ אחריו וציפורני מתכת!"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 01:00 PM
[b] ארתור-
נוספאס עומד מלפני אזלף וברונזונג מפסיק לטעון את כדור הגירו. אבל הוא מתחיל להרביץ לנוספאס באגרוף ממוקד [/b][/quote]
"נוזפאס תשתמש על ברוזנוזג בזריקת אבנים וכוח עתיק ואחרי זה תגמור אותו עם חישמול בשיא הכוח" ובינתיים אני אנסה להעיר את אזלף
ניב-
"דודו מתקדם בזעם אך דיגלט נכנס אל תוך האדמה, "תעופה ואז תנחת בניקור" אומרת טורה. דודו נוחת בניקור אך דיגלט חוסם בשריטה. "שוב ניקור" אומרת טורה
לון-
טיילו בטעות מנסה להיתחמק בתעופה ונופל ארצה, סנפלורה פוגעת בו בעלי תער. "חתך" אומר גולד
לורן-
ארון זז הצידה במהירות-הוא נורא זריז. במהירות הוא תוקף את קריינידוס בציפורני מתכת,קריינידוס מתעלף. "יפה" אומר ברוק בהיתפלאות "צא גרוולר" הוא זורק את הפוכדור ומוציא גרוולר-[img]http://i43.tinypic.com/34tbqr8.png[/img] עצבני
ארתור-
ברונזונג מתחמק וממשיך לתקוף-הוא ממש חזק. פתאום הדרך חוזרת למקום
[quote][b]לורן-
ארון זז הצידה במהירות-הוא נורא זריז. במהירות הוא תוקף את קריינידוס בציפורני מתכת,קריינידוס מתעלף. "יפה" אומר ברוק בהיתפלאות "צא גרוולר" הוא זורק את הפוכדור ומוציא גרוולר- עצבני[/b][/quote]"ארון אתה גדול! עכשיו שיריון ואז רוץ מאחוריו וציפורני ברזל"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 03:01 PM
[b] ניב-
"דודו מתקדם בזעם אך דיגלט נכנס אל תוך האדמה, "תעופה ואז תנחת בניקור" אומרת טורה. דודו נוחת בניקור אך דיגלט חוסם בשריטה. "שוב ניקור" אומרת טורה [/b][/quote]
שריטה ואז חפירה
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 08:46 AM
[b] לורן-
בשיריון משתמשים פעם אחת, תוקפים ואז שוב יכולים להישתמש בו
---------------------------
ארון משתריין ומתנגש עם קריינידוס בראשייה-אך הגודל שוב קובע והוא עף מהמקום. פתאום ציפוריניו של ארון זוהרות-הוא למד ציפורני מתכת! "זריקת אבנים" אומר ברוק בלהט
ארתור-
הברונזונג לא זז מהמקום-הוא עומד לתקוף בכדור גירו, כנראה הוא לא רוצה שתעיר את אזלף
לון-
"סנטרו! עלי תער!" אומר גולד
ניב-
"אוקיי" אומרת טורה וחיוך עולה על פניה "צא דודו" אומרת טורה ומוציאה את דודו-[img]http://i40.tinypic.com/oqhjif.png[/img]
מיכה-
אתה הולך אל מגדל הקרב ופתאום בדרך אתה רואה נידורן נקבה-[img]http://i40.tinypic.com/26xz5.png[/img] [/b][/quote]
אומר לה שלום בחיוך
לורן-
ארון רוצה לתקפוף אבל משהו קורה! ארון מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, ולבסוף הוא משנה צורה-ארון היתפתח לליירון-[img]http://i44.tinypic.com/nbzwub.png[/img]
ניב-
דודו מעיף את דיגלט לפני שהוא תוקף ודיגלט לא מספיק לחפור. "תנר אותו בלי להפסיק" אומרת טורה. דודו מנקר את דיגלט ולא נותן לו לעשות כלום
מיכה-
נידורן עונה בשמחה, פתאום ספויינק קופץ אליה והם מתחילים לשחק ביחד
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 01:00 PM
[b] עומר-
"להילחם" אומר רובי "אני רוצה לראות אם אתה יודע להישתמש בפלרי"
---------------------------------
תקשיב, באגם יש משטחי מים אז הוא יכול להיכנס לאזור האגם
[/b][/quote]
"טוב פלרי בוא נתחיל עם מיקוד אנרגיה ואז ניקור!"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 03:29 PM
[b] ניב-
דודו מעיף את דיגלט לפני שהוא תוקף ודיגלט לא מספיק לחפור. "תנר אותו בלי להפסיק" אומרת טורה. דודו מנקר את דיגלט ולא נותן לו לעשות כלום [/b][/quote]
"טוב, את לא משאירה לי בררה. מתקפת חול וצעקה באותו הזמן, אחרי זה תתחיל לשרוט את דודו ואל תפסיק"
[quote][b]לורן-
ארון רוצה לתקפוף אבל משהו קורה! ארון מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, ולבסוף הוא משנה צורה-ארון היתפתח לליירון-[/b][/quote]"מדהים" אני צורח "עכשיו תראה לו מה זה ליירון! רוץ לעברו עם ראשיה ואז ציפורני ברזל!
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 03:29 PM
[b] לורן-
ארון רוצה לתקפוף אבל משהו קורה! ארון מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, ולבסוף הוא משנה צורה-ארון היתפתח לליירון-[img]http://i44.tinypic.com/nbzwub.png[/img]
ניב-
דודו מעיף את דיגלט לפני שהוא תוקף ודיגלט לא מספיק לחפור. "תנר אותו בלי להפסיק" אומרת טורה. דודו מנקר את דיגלט ולא נותן לו לעשות כלום
מיכה-
נידורן עונה בשמחה, פתאום ספויינק קופץ אליה והם מתחילים לשחק ביחד [/b][/quote]
"וואו!לא חשבתי שתהיו חברים כל כך מהר!"
לורן-
לא הכל לפי המשחקים, והוא למד הגנת ברזל דרך אגב.
-----------------------
ליירון לא רץ, הוא הולך ממש באיטיות אל גרוולר. "זריקת אבנים" צועק ברוק
ניב-
דיגלט מסנוור את דודו וצורח באוזנייה. ואז הוא שורט אותה ללא הפסק. "צווחה" אומרת טורה, דודו מחריש את דיגלט
עומר-
"פעימת מים" אומר רובי. פלרי עומד לתקוף אבל אז פעימת המים של מילוטיק מעיפה אותו. "עוד פעם" אומר רובי
מיכה-
פיצ'ו יוצא מהפוכדור וגם הוא מתחיל לשחק איתם