-
מצטער שלא הגבתי אתמול והיום... הייתי די עמוס.
תמיר
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן, סלוברו יורה יורה אקדח מים, והוא די מתאמץ להחזיק את אקדח המים נגד כדור האנרגיה אבל לבסוף כדור האנרגיה גובר על אקדח המים ופוגע בסלובר.
ירין
"קווגסייר הלחם חזרה נגד אגרופי הזעם!" אומרת ג'ן. מנקי צולל ופוגע בקווגסייר עם חבטת הגוף, ואז קווגסייר נלחם במנקי ועוצר את המכות שלו.
ניתאי
אני לא יודע, אני לא עוקב. (מה שלעצמו נשמע מוזר מעט, שכן זה המשחק שלי ואני אמור להיות מודע להכל.)
--
"סלוברו תברח!" אומרת ג'ן. סלוברו מנסה לברוח אבל הוא די איטי ולכן נפגע מעט מהלהביור. "לא משנה, תתקוף בבועות!" סלוברו יורה בועות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 25 2009, 05:13 PM
[b] מצטער שלא הגבתי אתמול והיום... הייתי די עמוס.
ניתאי
אני לא יודע, אני לא עוקב. (מה שלעצמו נשמע מוזר מעט, שכן זה המשחק שלי ואני אמור להיות מודע להכל.)
--
"סלוברו תברח!" אומרת ג'ן. סלוברו מנסה לברוח אבל הוא די איטי ולכן נפגע מעט מהלהביור. "לא משנה, תתקוף בבועות!" סלוברו יורה בועות. [/b][/quote]
"להביור!!!" אצעק, מנסה לגרום למגבי להשתתף בזעם שלי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 25 2009, 05:13 PM
[b]
ירין
"קווגסייר הלחם חזרה נגד אגרופי הזעם!" אומרת ג'ן. מנקי צולל ופוגע בקווגסייר עם חבטת הגוף, ואז קווגסייר נלחם במנקי ועוצר את המכות שלו.
. [/b][/quote]
"שריטות זעם ואגרופי זעם בשילוב! ובעיות זעם!גמור אותו!" אני אומר
-----
אתה מריך את הקרב יותר מידי..כמו עם המכון הראשון..וחבל..
-
[b]שם:[/b]אנג'ל
[b]צורת פנייה:[/b]פלופי 3:
[b]גיל:[/b] 15
[b]אופי:[/b]נחמד היפר אקטיבי פועל מהר מידי ואומר את האמת בפרצוף
[b]רקע:[/b]נולדתי בעיירה קטנה שהשם שלה לא חשוב כרגע למשפחה ממוצעת שרוב הכסף שהיא קיבלה היה מגידול פוקימונים .
היה לי שני אחים אחד שהיה קטן ממני ואחד שהיה גדול ממני .
אחי הגדול עזב אותנו בגיל צעיר בשביל להפוך למאמן הטוב ביותר.
בזמן שעזרתי להוריי עם הפוקימונים מצאתי סקווירטל קטן ופצוע שעמד למות ישר לקחתי אותו אל הוריי ושם טיפלו בוא .
אחריי יומיים שעזרתי לטפל בוא ושיחקתי איתו ביקשתי מהוריי שהוא יהיה הפוקימון הראשון שלי ושאני הצא בעקבות אחי ויהיה מאמן הוריי שישאר הסכימו הביאו לי פוכדור ישן שהיה בעליית גג שבבית .
הנחתי את הפוכדור לצידו של סקווירטל ושאלתי אותו עם הוא רוצה להיות הפוקימון שלי .
[b]פוקימון:[/b]סקווירטל 3:
[b]בקשות:[/b]צארמדר FTW
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b]כן
[b]תמונה:[/b] [url=http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/url]
-
ניתאי
למגבי יש רצח בעיניים והוא הודף את הבועות עם להביור, ולהביור שלו נראה חזק במיוחד והוא פוגע בסלוברו. סלוברו נראה די עייף, וגם מגבי.
"סלוברו, אל תתאייש, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים.
ירין
אני מאבד את תחושת הזמן כשאני מגיב פעמיים ביום...
--
"קווגסייר מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר סופג את המכות ומשתמש במכת בוץ כדי לפגוע במנקי. קווגסייר נראה קצת עייף וגם מנקי.
פלופי 3:
--
האם ה3: נכלל בצורת הפנייה?
ואתה מקבל את הפוקימון מהפרופסור, אז אם זה בסדר, שהרקע יתעוות מעט, והפרופסור חטף לך את הפוכודר והשאיר לך מכתב שבו הוא אומר שאם אתה רוצה לקחת אותו, אתה יכול לקחת אותו במעבדה.
דרך אגב, פרשת מהמשחק שלך?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 25 2009, 08:43 PM
[b] ניתאי
למגבי יש רצח בעיניים והוא הודף את הבועות עם להביור, ולהביור שלו נראה חזק במיוחד והוא פוגע בסלוברו. סלוברו נראה די עייף, וגם מגבי.
"סלוברו, אל תתאייש, השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים [/b][/quote]
תתייאש*
------------
"מגבי! להביור!" אני צועק בזעם בלי לחשוב
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 25 2009, 08:43 PM
[b]
ירין
אני מאבד את תחושת הזמן כשאני מגיב פעמיים ביום...
--
"קווגסייר מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר סופג את המכות ומשתמש במכת בוץ כדי לפגוע במנקי. קווגסייר נראה קצת עייף וגם מנקי.
[/b][/quote]
"תעייף אותו ותתחמק מכל מתקפותיו! ואז מכת קארטה! ואגרוף ממוקד!" אני אומר
-----
כן..אה..
-
[quote][b]ההתחלה לכל מי שנרשם:
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)[/b][/quote]
אני אתחיל ללכת לכיוון ביתו של הפרופסור כדאי לקבל חזרה את הסקווירטל שלי .
-
ניתאי
בלי לחשוב, קשה מאוד להוכיח שאתה קיים, שכן חשיבה הוא תנאי מספיק(אם כי לא הכרחי) לקיום. אני צריך לדעת שכל השחקנים אצלי אכן קיימים.
--
הלהביור כמו מקודם מפזר את אקדח המים ולבסוף פוגע בסלוברו.
"זה מוגחך. פוקימון אש לא יכול לנצח פוקימון מים. אלא אם כן זה סוג של אנטיי, או משהו" אומרת ג'ן "סלוברו, גלי פסיי!" סלוברו יורה גלים של עיקום במרחב.
ירין
מנקי מתחמק מההתקפה הריקה שבה קווגסייר תוקף אותו (שכן לא הייתה שום התקפה שלא טופלה בתגובה הקודמת שלי), ואז הוא פוגע בקווגסייר אם המכות.
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר משתמש במכת גולגולת ופוגע במנקי.
פלופי
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור. על השלט כתוב:
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 26 2009, 08:51 AM
[b] ניתאי
בלי לחשוב, קשה מאוד להוכיח שאתה קיים, שכן חשיבה הוא תנאי מספיק(אם כי לא הכרחי) לקיום. אני צריך לדעת שכל השחקנים אצלי אכן קיימים.
--
הלהביור כמו מקודם מפזר את אקדח המים ולבסוף פוגע בסלוברו.
"זה מוגחך. פוקימון אש לא יכול לנצח פוקימון מים. אלא אם כן זה סוג של אנטיי, או משהו" אומרת ג'ן "סלוברו, גלי פסיי!" סלוברו יורה גלים של עיקום במרחב. [/b][/quote]
"תחשבי שוב" אגיד לה ואסתכל במהירות מה באפשרותי לעשות
"מגבי! גחלת! מהר! לפני שהגלים יגיעו אליך!" אצעק לו בידיעה שגחלת יותר מהירה מלהביור
-
[b] פלופי
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור. על השלט כתוב:
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים" [/b][/quote]
'הגיע הזמן'אחשוב לעצמי אקח נשימה עמוקה והדפוק על הדלת .
"שלום פרופסור אני יכול לקחת עכשיו את הסקווירטל שנתתי לך ?"אשאל בנעימות.
-
ניתאי
להסיר ספק, אלו לא גלי מים, אלא גלים של עיקום במרחב.
--
מגבי יורה את הגחלת, אבל גלי עיקום המרחב כשהם פוגשים את הגחלת מעוותים מעט את המסלול של הגחלת, וכשהגחלת יוצאת משם היא חוזרת למסלול המקורי ופוגעת בסלוברו. גלי העיקום במרחב פוגעים במגבי.
"אוקיי, סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. שני זרועות יוצאות מהמים ומתכוונות לתקוף את מגבי.
פלופי
אתה דופק על הדלת, ומישהו פותח את הדלת. אתה אומר את מה שאתה אומר.
"אני לא הפרופסור, אני העוזר שלו. אתה מתכוון לסקווירטל ש'השאלנו' ממך כדי לעשות עליו ניסויים למטרות תיקשורת בין פוקימון באמצעות שבבים שמושתלים למח? עדיף פשוט שתשאל את הפרופסור, הוא נמצא בסוף המעבדה" אומר העוזר ומצביע לסוף המעבדה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 26 2009, 09:47 AM
[b] פלופי
אתה דופק על הדלת, ומישהו פותח את הדלת. אתה אומר את מה שאתה אומר.
"אני לא הפרופסור, אני העוזר שלו. אתה מתכוון לסקווירטל ש'השאלנו' ממך כדי לעשות עליו ניסויים למטרות תיקשורת בין פוקימון באמצעות שבבים שמושתלים למח? עדיף פשוט שתשאל את הפרופסור, הוא נמצא בסוף המעבדה" אומר העוזר ומצביע לסוף המעבדה. [/b][/quote]
WTF
------------
"אהמ אני מניח ?הוא לא נפגע או משהו נכון ?"אשאל בחשש והתחיל ללכת במהירות לאן שהעוזר אמר לי ללכת .
-
[b] ירין
מנקי מתחמק מההתקפה הריקה שבה קווגסייר תוקף אותו (שכן לא הייתה שום התקפה שלא טופלה בתגובה הקודמת שלי), ואז הוא פוגע בקווגסייר אם המכות.
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר משתמש במכת גולגולת ופוגע במנקי.
[/b][/quote]
"אגרוף ממוקד לראש שלו ואז חבטת גוף מסובבת" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 26 2009, 09:47 AM
[b] ניתאי
להסיר ספק, אלו לא גלי מים, אלא גלים של עיקום במרחב.
--
מגבי יורה את הגחלת, אבל גלי עיקום המרחב כשהם פוגשים את הגחלת מעוותים מעט את המסלול של הגחלת, וכשהגחלת יוצאת משם היא חוזרת למסלול המקורי ופוגעת בסלוברו. גלי העיקום במרחב פוגעים במגבי.
"אוקיי, סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. שני זרועות יוצאות מהמים ומתכוונות לתקוף את מגבי. [/b][/quote]
"מגבי! קופץ על אחת מהם ותקפוץ לגובה! ואז להביור על סלוברו מלמעלה!" אגיד למגבי ואתפלל שזה יעבוד למרות הסבירות הנמוכה שזה יצליח