-
פלופי
במוקדם או מאוחר תתרגל לכך שאני מוסיף כל מיני דברים מוזרים למשחק שלי. לרובם אין משמעות, אגב.
--
נניח שבצעת את הפעולות בסדר הפוך, כלומר קודם ניגשת לפרופסור, ואז שאלת את השאלה.
"לא, התכוונתי להשטיל לו שבב במח כדי לבדוק אפשרות של לבנות צבא של אלקטרונים שידברו זה עם זה, אבל קיבלתי הודעה מאחד התלמידים שלי בנוגע למשהו חשוד, בדיעבד הסתבר שזה לא היה דחוף בכלל... והוא פשוט אידיוט. הסקווירטל שלך... אה כן הוא במרתף" הוא ניגש למחשב וכותב שם כמה אלפי שורות קוד. אז הוא מריץ אותם ועל השולחן מופיע הפוכדור של סקווירטל. "הנה הוא, וקח גם 5 פוכדורים ופוקדע. אה כן, ואולי גם טלפון נייד. כדאי שתבדוק את המספר, זה כתוב על הטלפון עצמו. בעקרון קניתי אותם בשביל אנשים אחרים, אבל האיש הסגול הרג אותם בגלל סיבה זוהי או אחרת. אל תדאג, האיש הסגול הוא בסדר, הוא איתנו" הוא נותן לך הכל.
ירין
האגרוף הממוקד פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. מנקי מסתובב לעבר קווגסייר, אבל קווגסייר יורה אקדח מים שמאט ולבסוף עוצר את מנקי.
ניתאי
אני נאלץ להסכים עם הסבירות הנמוכה, שכן זה לא נארוטו, אבל בגלל שסלוברו תמיד ממצק את המים בעל חושי, אז זה עובד
--
מגבי קופץ על אחד החבלים, ואז יורה להביור ופוגע במגבי. למזלו של מגבי, הוא גם נוחת על החלק היבש.
"פעימת מים!" אומרת ג'ן. המים גועשים מעט, וחלק מהם פוגע במגבי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 26 2009, 06:37 PM
[b] ניתאי
אני נאלץ להסכים עם הסבירות הנמוכה, שכן זה לא נארוטו, אבל בגלל שסלוברו תמיד ממצק את המים בעל חושי, אז זה עובד
--
מגבי קופץ על אחד החבלים, ואז יורה להביור ופוגע במגבי. למזלו של מגבי, הוא גם נוחת על החלק היבש.
"פעימת מים!" אומרת ג'ן. המים גועשים מעט, וחלק מהם פוגע במגבי. [/b][/quote]
"מגבי! תירה להביור ותנסה לגרום למים להסתובב סביבך כדי להתייבש!" אצעק לו ואז אמשיך "ותשתמש בלהביור על סלוברו!"
-------------------
אגב, אני מנסה ללמד אותו פייר ספין
-
[b] פלופי
במוקדם או מאוחר תתרגל לכך שאני מוסיף כל מיני דברים מוזרים למשחק שלי. לרובם אין משמעות, אגב.
--
נניח שבצעת את הפעולות בסדר הפוך, כלומר קודם ניגשת לפרופסור, ואז שאלת את השאלה.
"לא, התכוונתי להשטיל לו שבב במח כדי לבדוק אפשרות של לבנות צבא של אלקטרונים שידברו זה עם זה, אבל קיבלתי הודעה מאחד התלמידים שלי בנוגע למשהו חשוד, בדיעבד הסתבר שזה לא היה דחוף בכלל... והוא פשוט אידיוט. הסקווירטל שלך... אה כן הוא במרתף" הוא ניגש למחשב וכותב שם כמה אלפי שורות קוד. אז הוא מריץ אותם ועל השולחן מופיע הפוכדור של סקווירטל. "הנה הוא, וקח גם 5 פוכדורים ופוקדע. אה כן, ואולי גם טלפון נייד. כדאי שתבדוק את המספר, זה כתוב על הטלפון עצמו. בעקרון קניתי אותם בשביל אנשים אחרים, אבל האיש הסגול הרג אותם בגלל סיבה זוהי או אחרת. אל תדאג, האיש הסגול הוא בסדר, הוא איתנו" הוא נותן לך הכל. [/b][/quote]
האיש הסגול נשמע כמו רוצח סידרתי מהסרטים :unsure:
--------------
"אוקי"אומר ואקח את הדברים שהוא נתן לי ,אחר כך הוציא את סקווירטל ואומר לו "התגעגתי חבר"ואחכה לראות איך הוא מגיב .
-
[b]
ירין
האגרוף הממוקד פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר השתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. מנקי מסתובב לעבר קווגסייר, אבל קווגסייר יורה אקדח מים שמאט ולבסוף עוצר את מנקי.
[/b][/quote]
"תמשיך להכות בו עם שריטות זעם ואגרופי זעם! התחמק מהמתקפוץ שלו ותעייף אותו!" אני אומר
-
ניתאי
אשמח אם תסביר לי על ההבדל בין גלגל להבה, לסחרור אש.
--
מגבי מצבע זאת, ונראה שהמים התייבשו מעט. הוא יורה להביור על סלוברו.
"אנחנו לא יכולים לתת לשטות הזאת להמשך!" אומרת ג'ן. "אקדח מים!" סלוברו יורה אקדח מים שמתגבר על הלהביור.
פלופי
כדאי לך לדבר יפה אל האיש הסגול, או שהוא יציב לך מחסום בלתי עביר מחוץ למעבדה הזאת.
בוא נשחק משחק מאפייה קטן, מי זה האיש הסגול? (הרוב ללינץ' זה 1)
--
סקוירטל תחילה מופתע לא לראות את הפרופסור הפסיכדלי עומד מולו, אבל הוא רואה אותך ומחייך.
ירין
לעייף זה הדדי. מנקי לא יכול לעייף את קווגסייר בלי תוצאה הפוכה.
--
"קווגסייר, השתמש במערבולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר צולל ומתחיל לשחות מסביב למנקי. מנקי רודף אחרי קווגסייר כדי להכות בו, אבל קווגסייר מסתובב מהר ויוצר מערבולת, שמסחררת את מנקי ועוצרת אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 26 2009, 09:52 PM
[b]
ירין
לעייף זה הדדי. מנקי לא יכול לעייף את קווגסייר בלי תוצאה הפוכה.
--
"קווגסייר, השתמש במערבולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר צולל ומתחיל לשחות מסביב למנקי. מנקי רודף אחרי קווגסייר כדי להכות בו, אבל קווגסייר מסתובב מהר ויוצר מערבולת, שמסחררת את מנקי ועוצרת אותו. [/b][/quote]
"מנקי חזור!טנטקול צא! עוקץ רעל ואז נגיחה מסובבת!" אני אוןמר
-
[b] פלופי
כדאי לך לדבר יפה אל האיש הסגול, או שהוא יציב לך מחסום בלתי עביר מחוץ למעבדה הזאת.
בוא נשחק משחק מאפייה קטן, מי זה האיש הסגול? (הרוב ללינץ' זה 1)
--
סקוירטל תחילה מופתע לא לראות את הפרופסור הפסיכדלי עומד מולו, אבל הוא רואה אותך ומחייך. [/b][/quote]
אתה !
העיירה אמרה את דברה D:
--------------------
אני ארים את סקווירטל ואשים אותו על ראשי והתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר .
-
[b] ניתאי
אשמח אם תסביר לי על ההבדל בין גלגל להבה, לסחרור אש.
--
מגבי מצבע זאת, ונראה שהמים התייבשו מעט. הוא יורה להביור על סלוברו.
"אנחנו לא יכולים לתת לשטות הזאת להמשך!" אומרת ג'ן. "אקדח מים!" סלוברו יורה אקדח מים שמתגבר על הלהביור. [/b][/quote]
גלגל להבה זה כשהפוקימון מוציא אש מפיו ומתחיל להסתובב במקום ויוצר מעיין כדור אש, סחרור אש זה כשהפוקימון יורה להביור שמסתובב סביב יריבו ולוכד אותו בתוכו, ומוריד ליריב חיים בכל תור, אי אפשר לראות הבדל במשחקים.
----------------------
"מגבי! גלגל להבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 25 2009, 06:13 PM
[b] מצטער שלא הגבתי אתמול והיום... הייתי די עמוס.
תמיר
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן, סלוברו יורה יורה אקדח מים, והוא די מתאמץ להחזיק את אקדח המים נגד כדור האנרגיה אבל לבסוף כדור האנרגיה גובר על אקדח המים ופוגע בסלובר. [/b][/quote]
"שאיבה!"
-
ירין
"קוגסייר בועות!" אומרת ג'ן. הבועות חוסמת את עוקץ הרעל, אבל קווגסייר נפגע מהנגיחה המסובבת.
פלופי
לינץ'! כל תושבי העיירה התאספו כדי לרצוח אותי, אבל כח סגול ולא מוסבר מנע מהם.
"חא חא חא אתם לא יכולים להרוג אותי, אני בניתי את המקום הזה! אני המתכנת של המשחק!" אמר האיש הסגול.
--
על הראש? ם.ם
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון מרוול. בדרך אתם פוגשים טיילו.
ניתאי
אה...
--
מגבי יורה את גלגל הלהבה.
"סלוברו, נסה לפרק את זה עם על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו מנסה, אבל הגלגל מהיר יותר ופוגע בסלוברו, שנראה מותש מאוד.
תמיר
"סלוברו, השתמש בעל חושי כדי להעיף את חוטי השאיבה!" אומרת ג'ן. סלוברו עוצר את החוטים של השאיבה, ובכך עצר את ההתקפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 27 2009, 12:15 PM
[b] תמיר
"סלוברו, השתמש בעל חושי כדי להעיף את חוטי השאיבה!" אומרת ג'ן. סלוברו עוצר את החוטים של השאיבה, ובכך עצר את ההתקפה. [/b][/quote]
"דחיפה עכשיו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 27 2009, 11:15 AM
[b] ניתאי
אה...
--
מגבי יורה את גלגל הלהבה.
"סלוברו, נסה לפרק את זה עם על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו מנסה, אבל הגלגל מהיר יותר ופוגע בסלוברו, שנראה מותש מאוד. [/b][/quote]
לא לא לא!
גלגל להבה זה כשהוא מוציא אש מפיו תוך כדי סיבוב ואז הוא יוצר גלגל להבה כשהוא [b]בתוכו[/b] ואז הוא מתקדם עם גלגל הלהבה לאן שהיריב שלו נמצא O:
--------------
"גמור את זה עם להביור!" אצרח אל מגבי, מקווה שהקרב הזה יגמר סוף סוף
-
[b] ירין
"קוגסייר בועות!" אומרת ג'ן. הבועות חוסמת את עוקץ הרעל, אבל קווגסייר נפגע מהנגיחה המסובבת.
[/b][/quote]
"אקדח בועות ואז מיד עוקץ רעל לעניים! ונגיחות והצלפות-תכה בו עם היידים!" אני אומר
-
[b] פלופי
לינץ'! כל תושבי העיירה התאספו כדי לרצוח אותי, אבל כח סגול ולא מוסבר מנע מהם.
"חא חא חא אתם לא יכולים להרוג אותי, אני בניתי את המקום הזה! אני המתכנת של המשחק!" אמר האיש הסגול.
--
על הראש? ם.ם
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון מרוול. בדרך אתם פוגשים טיילו. [/b][/quote]
לא !!!!!!!!!!!!!!!!!איזה מתקפות יש לסקווירטל ?
-------------
"קדימה סקווירטל ,תנסה לתקוף בדחיפה את הטיילו הזה "אומר בזמן שאניח את סקווירטל על הריצפה .
-
תמיר
סקיפלום פוגע בסלוברו.
"סלוברו, פעימת מים!" אומרת ג'ן. המים גועשים מתחת לסקיפלום, ואז שני גלים מתנגשים, והמים ניתזים למעלה ופוגעים בסקיפלום.
ניתאי
אה, אז אתה רוצה שמגבי יעבור דרך המים?
--
"אקדח מים! כל העצמה!" אומרת ג'ן. סוברו יורה אקדח מים די חזק, ומגבי מתאמץ מאוד, ואז הוא מתחיל לזהור ולגדול, והוא מתפתח למגמר. הלהביור של מגמר מתגבר על אקדח המים של סלוברו ופוגע בו.
"קו הגנה אחרון!" אומרת ג'ן, סלוברו יורה אקדח מים די חזק אל מגמר, ואז סלוברו מתמוטט.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ויורה מהמדרגות האלה שלו. הוא מסתכל על סלוברו. "סלוברו לא יכול להלחם. 2-1 למאמן." הוא חוזר לעמדה שלו. "המשיכו"
"תאונות כאלה לא יקרו שוב, קווגסייר צא!" אומרת ג'ן ומוציאה קווגסייר.
ירין
ידיים וטנטקול?
--
טנטקול יורה את הבועות ופוגע בקווגסייר.
"יריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ כנגד עוקץ הרעל ועוצר אותו. אז טנקטול תוקף את קווגסייר "חבטה!" אומרת ג'ן, וקווגסייר פוגע בטנטקול.
פלופי
הוא מתחיל עם כל התקפה שדורשת שימוש פשוט באחד מאיברי הגוף (דחיפה, נגיחה, אגרוף, בעיטה, מכה עם הזנב, וכו'...)
--
סקווירטל קופץ ופוגע בטיילו. טיילו מבחין בסקווירטל, ומשתמש בניקור ופוגע.