[B][COLOR="Blue"]לוקאס קאקונה משתמשבזנב אקוה ושני זנבותהקווה מתנגשים ויוצר ענן עבק[/COLOR][/B]
Printable View
[B][COLOR="Blue"]לוקאס קאקונה משתמשבזנב אקוה ושני זנבותהקווה מתנגשים ויוצר ענן עבק[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;687317][B][COLOR="Blue"]לוקאס קאקונה משתמשבזנב אקוה ושני זנבותהקווה מתנגשים ויוצר ענן עבק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קראקונה סילון אקווה משולב עם זנב אקווה כדי ליצור מערבולת אקווה"
[B][COLOR="Blue"]לוקאסקאקונ לא מגיבלך אתה רואה את קאקונה מתעלף הפסדת בקרב[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;687327][B][COLOR="Blue"]לוקאסקאקונ לא מגיבלך אתה רואה את קאקונה מתעלף הפסדת בקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא נורא קראקונה תחזור אתה מאוד חזק איך קוראים לך שכחתי"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס קאקונה חוזר והמאמן אומר
"שמי לוק"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;687334][B][COLOR="Blue"]לוקאס קאקונה חוזר והמאמן אומר
"שמי לוק"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב לוק אתה מאוד חזק אתה יכול ללמד את הקראקונה שלי כמה מתקפות?"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס לוק אומר לך"כן איזה מתקפות"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;687348][B][COLOR="Blue"]לוקאס לוק אומר לך"כן איזה מתקפות"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קרן קרח וגם פעימת מים אני אשמח תודה!"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס לוק אומר לך"אני אלמדרק פעימת מים אוקי"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;687364][B][COLOR="Blue"]לוקאס לוק אומר לך"אני אלמדרק פעימת מים אוקי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב אני אלמד לבד קרן קרח צא קראקונה"
[B][COLOR="Blue"]לקאס לוק אומר" אוקי תגיד לקאקונה שיכנס למים וינסה פעימ מים שירגיש את המים"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;687368][B][COLOR="Blue"]לקאס לוק אומר" אוקי תגיד לקאקונה שיכנס למים וינסה פעימ מים שירגיש את המים"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קראקונה תעשה מה שהוא אמר"
[QUOTE=Eustass Kid;687163][B][COLOR="Red"]יגאל מק עוצר אותכם ואומר "רוצה פרס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס קאקונה משתמש בגלישה אך לא מצליח צלילה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני עוצר ואומר לו איזה פרס
[B][COLOR="Red"]יגאל מק"מה אתה רוצה אני ביא לך אבל לא פוקימון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס קאקונה נכנכס למים ומנסה פעימת מים והוא קצת מצליח פעימת מים[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;687387][B][COLOR="Red"]יגאל מק"מה אתה רוצה אני ביא לך אבל לא פוקימון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס קאקונה נכנכס למים ומנסה פעימת מים והוא קצת מצליח פעימת מים[/COLOR][/B][/QUOTE]
"נסה שוב!"