-
[quote]ברוס
אתה ממלא את הטופס ומגיש לאיש.האיש לוקח את הטופס ואומר לך"אוקי ברוס התחרות מתחילה בעוד מס' דקות.אז בהצלחה לך.".אתה הולך לעבר התחרות עצמה.אתה מצליח להגיע בזמן לתחרות.אתה שומע את השופט אומר"הקרב בראשון הוא לי עם פינסיר שלו נגד ברוס עם סייטר שלו.תעלו לזירה".לי ופינסיר עולים לזירת הקרב ומחכים לך שתעלה לקרב עם סייטר שלך.
[/quote]
"טוב,שלום לי!אני ברוס!" אומר ללי ואוציא את סייטר.
לאחר שסייטר יצא מהפוכדור אומר לו:"סייטר-השתמש בכנף מתכת!"
-
[quote]ניר
מאמאסווין משתמש בקרן קרן על המתקפה של הידרוגן.קרן הקרח פוגעת במתקפה שלו וקאוופת אותו לכמה דקות ספורות.מאמאסווין קופץ ואז מחזק את הכוח שלו בסופר כוח.הוא מחזיר את המתקפה של הידרוגן עם חוזק של סופר כוח.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע ממש קשה.אתה שם לב שהידרוגן כבר תשוש מכול הקרב והולך להפסיד למאמאדסווין שלך. [/quote]
אני אומר למאמאסווין: "תפעיל רסיסי קרח על הכנפיים שלו, ומפני שהוא מותש הוא פשוט יתרסק ויפסיד."
-
[quote=שלושה מחוזות;1028007]
[B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סאלי אומרת לך,אוקי נלך להביט מבט במקדש של העיר קלרק".לאחר שסאלי מסכימה להצעה שלך.אתם הולכים לעבר המקדש של העיר קלרקתוך דקה אתם מגיעים למקדש של העיר קלרק.אתם נכנסים למקדש ואז אתם רואים הרבה מאוד פסלים ומידע על גראודון הפוקימון האגדי.אתם רואים כניסה לחדר ולידו שלט"החדר של ראדון.תוכלו לראות את גראודון ישן בתרדמת שלו.אנה אל תפריעו לו"[/COLOR][/B]
[/quote]
"מוזר" אגיד לסאלי "הוא פוקימון אגדי, והמקדש לא מאובזר באמצעי הגנה נגד פורצים ואנשים שרוצים להעיר את גראודון או לחטוף אותו"
אקרא את המידע ואז אכנס עם סאלי לחדר של גראודון.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028007]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוביל את האחות ג'וי ואת הפוקימונים שלה לאנשים הפצועים.תוך כמה דקות אתם מגיעים למקום של האנשים הפצועים.האחות ג'וי נבהלת ואומרת לך"תודה שאמרת לנו.אני אודיע לשוטרת ג'ני על האיש הזה".האחות ג'וי וצ'נסי ובליסי מתחילים לרקפא את האנשים.אתה ממשיך ללכת בדרך.לאחר כמה דקות של הליכה אתה רואה מבנה גדול ביותר שחוסם לך את המשך הדרך שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אין לי זמן לכל השטויות האלו אני רוצה לעשות אימון מיוחד לפוליראט שלי, אחזור לפה עוד מעט" אגיד לעצמי והלך למצוא מקום דיי גדול עם הרבה עצים ואבנים גדולות לאמן את פוליראט שלי.
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה עוזב את הבניין שחוסם לך את המשך הדרך בדרך 2.אתה חוזר אחורה לדרך 2 ומחפש מקום אימון עם הרבה עצים ואבנים גדולות.לאחר כמה דקות של הליכה בדרך 2אתה מוצא את המקום המושלם שחיפשת בו להילחם עם פולויראט שלך.אתה נכנכס למקום עם העצים והאבנים הגדולים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סאלי אומרת לך"כנראה שיש להם מכשירים להנדת הגראודון שנמצא פה.אך אנחנו לא רואים אותם כנארה".אתה ניגש לוח שכתוב עליו מידע על גראודון וקורא את המידע" גראודון פוקימון האדמה שהוא אגדי בעצמו.הוא מבוס על מקור יהדות על בהמות.לפני הרבה הרבה זמן גראודון ניסה ביחד עם קיוגר להשמיד את האנושות.אך ריקוזה עצר את שניהם.קיוגר וגראודון נכנסו לתרדמת ולא יצא מימנה עד היום".אתם נכנסים לחדר ושם אתם רואים את גראודון ישן לו במיכל זכוכית ענק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח.הוא מעיף רסיסי קרח רבים לעבר הידרוגן.רסיסי הקרח פוגעים בהידרוגן ובכנפיו ומועות מימנו לעוף.הידרוגן נופל על הזירה ומתעלף ישר בפגיעה.מלך האופל מחזיר את הידרוגן לפוכדור שלו.דאקראי אומר"הידרוגן לא יכול להילחם.המנצח הוא מאמאסווין.ניר ניצח את מלך האופל בקרב ולכן הוא זוכה בכוחות האופל שמלך האופל יתן לו ממש עוד מעט.".דאקראי אומר לך"יפה ניר.ניצחת מלך היום"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה עולה לזירת הקרב ואז אתה מוציא את סייטר שילחם נגד פינסיר של לי.השופט אומר"המפסיד הוא זה שמתעלף ראישון בקרב.תתחילו בקרב.בהצלחה לשניכם בקרב".סייטר מיד רץ לעבר פינסיר ומשתמש עליו בכנף מתכת.כנפיו של פינסיר הופכות למתכת.פינסיר מנסה להתחמק מכנף המתכת של פינסיר אך לא מצליח בזה ונפגע קשה.פינסיר מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא רץ לעבר סייטר ומשתמש באגרוף ממוקד על סייטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אסור 3מתקפות בהמשך
ספיל משתמש בגילגול.הוא מתגלגל על הזירה ומצליח להתחמק מן כדור האנרגיה של סקפטייל.בנוסף ספיל מתגלגל לעבר סקפטייל ופוגע בו עם מתקפת הילגול שלו.סקפטייל נפגע קשה מזה.לאחר מכן ספיל תוקף באקדח מים את זירת הקרב.אקדח המים פוגע בזירה והופכך אותה לרטובה ולבוצית.הרגלייים של סקפטיל נתקעות בבוץ של הזירה.עכשיו הוא לא יכול להתחמק מהתקפות של ספיל.סקפטייל יורה עלי טער לעבר ספילל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על הווריקן של סוואנה.זנב הברזל של ראיצ'ו פוגע בהוריקן ומחזיר אותו לעבר סוואנה.סוואנה מצליח לבטל את ההוריקן של עצמו.ראיצ'ו תוקף במכת ברק מפתיעה את סוואנה.סוואנה לא מצליח להתחמק מן מכת הברק של ראיצ'ו ונפגע קשה.אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו ובמקומו מוציא את ויבל.ויבל תוקף בברסיסי קרח את סיגליפ.סיגליפ לא מצליח להתחמק מרסיסי הקח ונפגע.לאחר מכן ויבל תוקף בציפורני מתכת את סיגליפ.סיגליפ מתחמק מזה.סוואנה תוקף בקרן בועות אאת ויבל.סיגליפ בעל חושי את ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
הונצ'קרו מכין כדור צל ואז משגר אותו לעבר פעימת המים של סאימיטוד.כדור הצל פוגע בספעימת המים ושובר את פעימת המים שלו.לאחר מכן הונצ'קרו עף לעבסר סאימיטוד ותוקף אותו בדופק אפל.הדופק האפל פוגע בסאימיטוד.סאימיוד נפגע ומתעלף על הזירה.ודא מחזיר את סאימיטוד לפוכדור שלו ואומר לך"ניצחת אותי בקרב אתה רשאי לעזוב את המבנה".מאחורי ודא נפתחת דלת הישר אל דרך 2.ודא נעלם.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח.הוא מעיף רסיסי קרח רבים לעבר הידרוגן.רסיסי הקרח פוגעים בהידרוגן ובכנפיו ומועות מימנו לעוף.הידרוגן נופל על הזירה ומתעלף ישר בפגיעה.מלך האופל מחזיר את הידרוגן לפוכדור שלו.דאקראי אומר"הידרוגן לא יכול להילחם.המנצח הוא מאמאסווין.ניר ניצח את מלך האופל בקרב ולכן הוא זוכה בכוחות האופל שמלך האופל יתן לו ממש עוד מעט.".דאקראי אומר לך"יפה ניר.ניצחת מלך היום"[/quote]
אני הולך ליד דארקראי, מחכה שאני יקבל את הכוחות, ואז אני מוציא רובה חרק לוחם ויורה בדארקראי מטווח-0 שככה המגן שלו לא יעבוד
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028561][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על הווריקן של סוואנה.זנב הברזל של ראיצ'ו פוגע בהוריקן ומחזיר אותו לעבר סוואנה.סוואנה מצליח לבטל את ההוריקן של עצמו.ראיצ'ו תוקף במכת ברק מפתיעה את סוואנה.סוואנה לא מצליח להתחמק מן מכת הברק של ראיצ'ו ונפגע קשה.אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו ובמקומו מוציא את ויבל.ויבל תוקף בברסיסי קרח את סיגליפ.סיגליפ לא מצליח להתחמק מרסיסי הקח ונפגע.לאחר מכן ויבל תוקף בציפורני מתכת את סיגליפ.סיגליפ מתחמק מזה.סוואנה תוקף בקרן בועות אאת ויבל.סיגליפ בעל חושי את ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ויבל תשתמש ברסיסי קרח וראיצ'ו תשתמש במכת ברק על הרסיסי הקרח כדי שעם יקבלו תנופה חזקה ושיעלפו את סוואנה ואת סיגליפ!"אצעק לראיצ'ו ולויבל.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028561][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אסור 3מתקפות בהמשך
ספיל משתמש בגילגול.הוא מתגלגל על הזירה ומצליח להתחמק מן כדור האנרגיה של סקפטייל.בנוסף ספיל מתגלגל לעבר סקפטייל ופוגע בו עם מתקפת הילגול שלו.סקפטייל נפגע קשה מזה.לאחר מכן ספיל תוקף באקדח מים את זירת הקרב.אקדח המים פוגע בזירה והופכך אותה לרטובה ולבוצית.הרגלייים של סקפטיל נתקעות בבוץ של הזירה.עכשיו הוא לא יכול להתחמק מהתקפות של ספיל.סקפטייל יורה עלי טער לעבר ספילל שלך.[/COLOR][/B]
בועו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ספיל תתחמק וןתשתמש ברסיסי קרח!, תגמור את הקרב הזה!" אני אומר בנחישות ומחכה לצעד של ספיל.
-
[COLOR=DarkRed][B]טל
ספיל מתחמק מן קליע הזרעים של סקפטייל בקלות רבה.לאחר מכן ספיל משתמש ברסיסי קרח.הוא יורה הרבה רסיסי קרח לעבר סקפטילל שתקוע בבוץ.מכיוון שסקפטילל תקוע בבוץ הוא לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח של ספיל.סקפטייל נפגע מרסיסי הקרח ומתעלף על הזירה.טוני מחזיר את סקפטייל לפוכדור שלו ואז אומר לך"כול הכבוד טל הצלחת לנצח תפוקימון שלי.עכשיו אתה רוצה להמשיך את המסע שלנו במחוז האש?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
ויבל רץ במהירות באוויר הפתוח ומצליח להתחמק מקרן הבועות של סוואנה.ראיצ'ו מתחמק בקלות מן העל חושי של סיגליפ.ויבל תוקף ברסיסי קרח.ראיצ'ו תוקף במכת ברק ומחזק את רסיסי הקרח ל ויבל.רסיסי הקרח ומכת הברק עפים ביחד לעבר סוואנה וסיגליפ.שתיהם משתמשים בצוות כפול.המכות של ויבל וראיצ'ו פוגע בכפילים שלהם.סיגליפ וסוואנה ניצלים מפגיעה.סוואנה תוקף שוב בהוריכן את ראיצ'ו ואת ויבל שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה ניגש לדאקראי ומחכה לכוחות שלך.דאקראי אומר לך"אם לא הבנת מלך האופל נותן לך תכוחות המחודשים שלך". מלך האופל אומר לך"על זה שניצחת אותי אתה מקבבל כוח מיוחד.בשם כוח האופל אני נותן לך כוח חדש שיעזור לך במחוזות האופל." הוא שלח קרן שחורה לתוך הגוף שלך.הקרן נכנסת לגופך.מלך האופל מוסיף"נתתי לך את כוח הפירוק של הדברים.אם תשלב את זה עם יסוד הברק שלך תתחזק יותר".אתה יורה בדאקראי עם רובה חרק הלוחם שלך עליו.היריות פוגעות בו אך לא מזיזות לו.דאקראי אומר לך"לא תצליח להרוג אותי" [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028644][COLOR=DarkRed][B][COLOR=Red][B]תומר
ויבל רץ במהירות באוויר הפתוח ומצליח להתחמק מקרן הבועות של סוואנה.ראיצ'ו מתחמק בקלות מן העל חושי של סיגליפ.ויבל תוקף ברסיסי קרח.ראיצ'ו תוקף במכת ברק ומחזק את רסיסי הקרח ל ויבל.רסיסי הקרח ומכת הברק עפים ביחד לעבר סוואנה וסיגליפ.שתיהם משתמשים בצוות כפול.המכות של ויבל וראיצ'ו פוגע בכפילים שלהם.סיגליפ וסוואנה ניצלים מפגיעה.סוואנה תוקף שוב בהוריכן את ראיצ'ו ואת ויבל שלך.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"ויבל תשתמש ברסיסי קרח על היד שלך כדי שהווצר אגרוף קרח ואז בעזרת האגרוף הקרח תפגע בהוריקן,תעיף אותו לעבר סוואנה ולסיגליפ ואז ראיצ'ו תוסיף ךהוריקן קרח מכת ברק שיקבל כוח במיוחד שיחסל את סיגליפ ואת סוואנה במהירות!"אצעק לעבר ויבל וראיצ'ו בעידוד רב.
-
[quote=שלושה מחוזות;1028644][COLOR=darkred][B]טל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]ספיל מתחמק מן קליע הזרעים של סקפטייל בקלות רבה.לאחר מכן ספיל משתמש ברסיסי קרח.הוא יורה הרבה רסיסי קרח לעבר סקפטילל שתקוע בבוץ.מכיוון שסקפטילל תקוע בבוץ הוא לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח של ספיל.סקפטייל נפגע מרסיסי הקרח ומתעלף על הזירה.טוני מחזיר את סקפטייל לפוכדור שלו ואז אומר לך"כול הכבוד טל הצלחת לנצח תפוקימון שלי.עכשיו אתה רוצה להמשיך את המסע שלנו במחוז האש?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] [/COLOR][/B][/quote]
[B]"בטח אחי, רק קודם בוא נלך לנוח קצת, שמעתי שאחרי קרב חייבים לשחרר את הראשון עם איזו צלילה לאגם עם מים קרים " אומר לטוני בחיוך והולך לחפש איזה אגם קרוב שנוכל לנוח בו קצת.[/B]
-
[COLOR=DarkRed][B]טל
אתה מחזיר את ספיל שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה מתחיל ללכת ולחפש אגם בקרבת מקום.טוני עוצר אותך ואומר לך"אין אגם קרוב אלינו במחוז האש.יש אגם במחוז האש אך הוא מאוד רחוק מהמקום שאנחנו נמצאים בו כרגע.תרצה ללכת לדרך 2 שמעתי שיש מבנה מוזר מאוד שחוסם את חצי דרך 2.וכדי להמשיך בדרך 2 צריכים לעבור את המבנה.המבנה יכול להיות אימון מושלם בשביל הפוקימונים שלנו.מה אתה אומר?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
ויבל תוקף את היד שלו ברסיסי קרח.ויבל יוצר אגרוף קרח לעצמו.הוא רץ באוויר לעבר ההוריקן באגרוף הקרח.ההוריקן מצליח לפגוע קצת בויבל.ויבל פוגעבהוריקן ומחזיר אותו לעברסוואנה וסיגליפ בתוספת אגרוף הקרח שלו.ראיצ'ו מחזק גם הוא את ההוריקן בזנב ברזל שלו.ההוריקן נע במהירות לעבר סוואנה וסיגליפ.סוואנה מושיט את כנפיו ותחיל לשלוט בהוריקןנ שלו.הוא מחזיר את הוריקן לויבל וראיצ'ו.אני אומרת לך"סוואנה יכול לשלוט במתקפות שלו"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028685][COLOR=DarkRed][B][COLOR=Red][B]תומר
ויבל תוקף את היד שלו ברסיסי קרח.ויבל יוצר אגרוף קרח לעצמו.הוא רץ באוויר לעבר ההוריקן באגרוף הקרח.ההוריקן מצליח לפגוע קצת בויבל.ויבל פוגעבהוריקן ומחזיר אותו לעברסוואנה וסיגליפ בתוספת אגרוף הקרח שלו.ראיצ'ו מחזק גם הוא את ההוריקן בזנב ברזל שלו.ההוריקן נע במהירות לעבר סוואנה וסיגליפ.סוואנה מושיט את כנפיו ותחיל לשלוט בהוריקןנ שלו.הוא מחזיר את הוריקן לויבל וראיצ'ו.אני אומרת לך"סוואנה יכול לשלוט במתקפות שלו"[/B][/COLOR][/QUOTE]
כתבתי מכת ברק לא זנב ברזל...
--------------------
"אז עכשיו לא!ויבל תשבור את המתקפה בציפורני מתכת ואז תשגר כדור צל אכזרי אל סוואנה ועל סיגליפ!ואז אתה ראיצ'ו תשתמש במכת ברק על הכדור צל ואז תשתמש במכת וולט אכזרית על סוואנה ועל סיגליפ!"אצעק לעבר ראיצ'ו ולויבל.
-
[quote=שלושה מחוזות;1028685][COLOR=darkred][B]טל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אתה מחזיר את ספיל שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה מתחיל ללכת ולחפש אגם בקרבת מקום.טוני עוצר אותך ואומר לך"אין אגם קרוב אלינו במחוז האש.יש אגם במחוז האש אך הוא מאוד רחוק מהמקום שאנחנו נמצאים בו כרגע.תרצה ללכת לדרך 2 שמעתי שיש מבנה מוזר מאוד שחוסם את חצי דרך 2.וכדי להמשיך בדרך 2 צריכים לעבור את המבנה.המבנה יכול להיות אימון מושלם בשביל הפוקימונים שלנו.מה אתה אומר?"[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"סבבה אחי, אני כבר מת לראות את שלגון שלי מתפתח!" אני אומר והולך אחרי טוני..[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה בעד הצעה של טוני בגלל שלגון שלך יכול להתפתח לסאלאמנס בעקבות זה.שניכם מתחילים ללכת לעבר דרך 2.כעבור 2 דקות אתם מגיעים לדרך 2ואז נכנסים לדרך.אתם רואים שביל שעוי מהרבה אבנים ומאדמה.אתם ממשיכים ללכת בדרך 2 ואתם לפתע שומעים קול חזק שמתקרב לכם.לאחר דקה אתם רואים מסך אבק בא אליכם מתוך מסך האבק מתגלגלים לעברכם מלא גרבלרים במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
וייבל משתמש בציפורן ברזל על הוריקן של סוואנה.ציפורן הברזל מצליחה לשבור את ההוריקן של סוואנה.וויבל משתמש בכדור צל ומעיף אותו על סיגליפ ועל סוואנה.ראיצ'ו שולח מכת ברק לעבר כדור הצל של ויבל.כדור הצל מתחזק בהרבה.הוא מחזק גם את כדור הצל במכת וולט.כדור הצל עף לעבר סוואנה וסיגליפ ופוגע בהם קשה.ססואנה משתמש בהוריקן ומשלב את זה עם מתקפת העל חושי של סיגליפ.[/COLOR][/B]